2011-05-24 | 17:09:29

Justin Timberlake makes fun av Justin, bortklippt scen i SNL



Justin Bieber kan följande i Justin Timberlake fotspår, men det betyder inte att han är immun mot jokester s hån - speciellt i detta nya ickevisade Saturday Night Live sketch.Medan klädd i en vit peruk och RYNKAD passar som den berömda Mozart, petar Timberlake kul på egen övergång från en musiker till en skådespelare. När de andra tyder på att han kommer att ersättas av Bieber, JT tar en snabb bild på Teen popstjärna.

"Bieber? Du kan inte vara allvarlig! "Brutit ut Timberlake. "Kan du inte bara sätta en peruk på en jordekorre och träna den att agera som en svart man?"

Bieber är inte den enda A-Lister som får gjorde narr av i denna skit, skämt Timberlake också om hans rötter i Mickey Mouse Club tillsammans med Christina Aguilera och Ryan Gosling och alla romantiska kontaktpersonerna rösterna hade. Ärligt talat, vi tror att sketchen är ganska roligt och vet inte varför den inte göra snittet för lördag natt final episod. Vi tror att Justins skämt var roligt och att han menade inte att förolämpa Bieber alltför dåligt!Titta på videon och berätta vad du tycker! Finns det en fejd mellan Justin's? Eller är Timberlakes skämt allt roligt?




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?