2011-05-31 | 22:20:49

Kategori: övrigt

Seans Passagerare- Vi åkte riktigt snabbt!!

0531_sean_cassandra_EX_01
TMZ pratade med Cassandra Sanchez - Sean gammal vän - som berättar att honanlände till Miami Beach med en annan kvinnlig vän att åka vattenskoter med Sean ochhans kompis lördag kväll.

Sanchez säger: "Båda vattenskoter dras ut ur dockan vid samma tidpunkt och vi skulle fort vi bara blästrat förbi dem. När vi vände ett hörn och kraschade ... de var långtbakom oss som de inte ens ser oss krasch. "

Sanchez säger ... som Sean var racing mot bron, skrek hon ut, "Vi kan inte rymmas under där! Ska vi försöka under det? Sean stanna!"


0531_palm_island_bridge_Getty

Sanchez berättar ... Hon tror Sean försökte vända sig bort från bron i sista minuten ...och
förlorade kontrollen eftersom de åkte "riktigt snabbt."

Nästa sak Sanchez minns är att vakna upp i vattnet i smärta. Sanchez säger att hennesvänner på andra jet ski rusade över och försökte hjälpa till ... med Sean kompis försökerplacera skadade sångaren så att han inte skulle svälja mer vatten. De signalerade allaför hjälp tills en båt kom till platsen för att hjälpa till.

Sanchez säger, "[Sean] hostade blod, skum och rosa grejer" ... och när han äntligenöppnade ögonen höll han upprepade orden, "Jag har ont. Jag har ont"

Sanchez säger att hennes revben och hennes haka är fortfarande öm - men totalt sett,hon är OK.

Som för Sean, säger Sanchez "De har en slang ner i halsen han kan inte riktigt prata,men han är klarsynt och förstår vad som händer." Sanchez säger läkarna planerar atthålla Sean på sjukhuset för "ett par veckor."

Källa: Tmz.com

min åsikt: asså jag sitter och gråter ni ska bara veta hur mycket jag älskar Sean<3
WE ALL PRAY FOR HIM
NEVER SAY NEVER SEAN,NEVER SAY NEVER!! :'(2011-05-31 | 22:08:12

Justin's nya Stjärn Tatuering ser riktig ut?

Justins senaste tatuering, av en stor stjärna armbågen, såg ut som en fullständig bluffnär han sågs med den på Hawaii, men det verkar som det kan vara riktigt!

Justin Bieber har snabbt blivit en tatuering knarkare! Efter att ha visat upp sin nya"Jesus" tatuering på semester med flickvännen Selena Gomez, var Justin fläckigmed en stor svart stjärna armbågen! Med tanke på storleken det verkade som det måste vara falsk, men nästan en vecka senare tatueringen är kvar! Har Justin få en tredje tatuering?


Justin är naturligtvis en känd upptågsmakare, från hans olika mustascher till ritning av ettspader ess på hans arm som kändes som en tatuering förra veckan också. Med tanke på hur lite tatueringen har bleknat men när fotograferad 30 maj Selena Gomez familj hemma i Texas, ser det ut som Justin fick lite mer permanent bläck!

Ta en titt bilden ovan och låt oss veta - tror du Justins tatuering är verkligt?

källa: hollywoodlife.com

min åsikt: det kan vara henna för henna håller skit länge men det kan oxo vara en riktig vad
tror ni mina undebara beliebers ??2011-05-31 | 21:58:04

SG och JB tar relationen på allvar, SG tar hem honom till Mamma och pappa


Justin och Selena fortsätter sitt romantisk semester i Lone Star State! Har hon ta honom hem för att träffa mamma och pappa? 

Är Justin Bieber möte Selena Gomez familj? Först var på Hawaii med sin mamma, nu har de utökat sitt vacay att Selena hemland Grand Prairie, TX - Det är en enorm milstolpe för det unga paret! 

Har Justin och Selena få spendera tid med sina föräldrar eller vänner hemstad? Jo de hoppade definitivt rätt i den södra livsstil i Selenas trakter. Paret fiskade tillsammans och Justin tweeted ett foto på honom hålla sin fångst: "Jag fångade några mindre. :) @ KennyHamilton här kommer kock em lol ". 

Sedan de slog upp Parks Mall i Arlington, TX. på Memorial Day, där de sågs gå in i Lids Omklädningsrum - en sport shop. På deras weekendresa, gick paret även till Six Flags over Texas och fotograferades ridning berömda skrämmande Titan berg-och dalbana. 

Förra veckan var Justin och Selena mycket chockerande öppna med sin kärlek på de underbara stränderna i Hawaii. I ett foto, var Selena innehas av Justin med benen lindade runt honom i havet och i en annan var han greppa hennes rumpa så de gjorde slut! En annan privat bild från deras resa bara läckt av Justin massera Selena fötter - så sött! 

Klart den överväldigande mängden hot Selena är att komma över dessa bilder och hennes romans med Biebs är inte fasa henne. Vi älskar det här paret tillsammans - de är förhållandet är så uppfriskande ts!

Källa: hollywoodlife.com

min åsikt: vänta, vänta gjorde de slut wtf??2011-05-31 | 21:50:41

Kategori: övrigt

Alla dumma kommentarer Sårar Selena!

Fram tills nu har Selena Gomez har förståelse om Justin Biebers fans fientlighet mot henne - men det negativa börjar komma till henne och gör ont hennes känslor
Trots att hon är en av de mest avundades flickor i världen eftersom hon dejtar Justin Bieber har Selena Gomez hanterat sin pojkväns hata fans med nåd, sade hon förstår hur det är att ha en crush på en kändis och känna skyddande över dem. Men de haters börjar komma till 18-åriga stjärnan och hon säger att hon är trött.
"Den negativitet är mycket obehagligt," Selena berättade Bliss tidningen. "Jag menar, liksom, går alla igenom det om de är i skolan. Någon kan mobba dig eller säga elaka saker - det är bara en del av att växa upp - men när hela världen har en åsikt om dig och säger saker när de inte ens vet du, det är hård. Det blir för mig ibland. "
Även om hot, hat stirrar och kritik stör henne, försöker Selena att ta stora vägen.
"Slutligen, om du slå tillbaka, de är vinnande. Jag vet att det är svårt, men låt den glida och det kommer så småningom att försvinna, förklarade hon.
Hon tillägger: "Även om jag kan läsa tusen underbara kommentarer, kommer en dålig kommentar kasta mig. Om jag är ärlig, kan jag vara för känslig ibland, men jag försöker att inte fokusera på det. Paparazzi intrång är konstant och att en del är inte riktigt normalt, så när det finns en situation som den, där jag inte känner normala eller bekväm, det är mycket krångligt för mig och större delen av tiden kommer du att se mig inte ser mycket nöjd ! Men du måste bara lära oss att komma vidare med det. "
Vi tycker Justin, 17, och Selena göra en bedårande par, men kan helt förstå hur deras handdator och intensiva kärlek till varandra kan göra Beliebers ont inuti. Ändå är det ingen ursäkt för att skicka dödshot!

Källa: Hollywoodlife.com

Min åsikt: hatar att säga detta men hollywoodlife har rätt vi borde inte skicka  dödshot bara för att vi blir sårade
håll det inom er istället som jag verkligen försöker göra!!
men tro mig det är skit svårt för mig!!!2011-05-31 | 19:37:00

Kategori: övrigt

En tjej Träffade Justin!

‎"justin bieber at parks mall i couldn't believe it he was in spencer first and my grandma bumped in to selena gomez and didn't realize it but we saw justin and selena at the mall and me and my cousin got to ride in the elevator with them and i was shaking haha but i got pics lol thank you jesus i thought i would never see him in person well never say never cuz you never know what will happen" :O:O:O:O:O:O:O:O:O
min åsikt: så gulligt av henne och detär sant NEVER SAY NEVER

2011-05-31 | 17:45:44

COVER - BORN TO BE SOMEBODY

cover av läsare, hon önskade att vi kunde lägga upp den!
här har du, loveubeliebers!

2011-05-31 | 17:17:10

Kategori: övrigt

BIEBER REGLER !!

That's Right Bitch Everything That This Sign says is The BIEBER ROLL!!!

2011-05-31 | 16:48:10

Selena med uggs


Jag tror det 'r ny bild....f;r Selenas h[r ser ut som hennes nya frysir


2011-05-31 | 16:35:26

Justin och Selenas kyss in the air2011-05-31 | 16:10:15

Justin Ger selena En Fotmassage!!Justin är gnugga hennes fötter och en hatt som säger "lyda"! Selena har honom mycketväl utbildade!

Förhoppningsvis, denna bild på en bar överkropp Justin Bieber visar lite kärlek tillSelena Gomez kommer inte fans av båda tonåring stjärnor för riled upp! Vi tycker detär sött att Justin är skämma bort sin flicka, men Beliebers kanske inte känner likadant!


Justin anhängare är inte alltför glad om hans växande romans med Selena och haruttryckt sin ilska över hopkopplingen. Men Selena fans var snabba att hoppa till hennesförsvar!

Men det verkar inte spela någon roll för dem. Justin och Selena är just nu i Maui, njuta av en välbehövlig semester. Vi har sett de två puss och även få en liten sprallig! De ärdefinitivt glad och kär!

min åsikt: va fan menar de med selena har ubildat honom är han en hund eller
hon e sjuk i huvet!!2011-05-31 | 12:26:25

Kategori: Bild bomber

BILD BOMBEEER!!!!

bbieber: “Great day for fishing…. they aren’t biting I’m pissed lol.”
BILD BOOMBER njut <3

2011-05-31 | 11:44:40

Kategori: Bild bomber

BILDBOMB! - BELIEBERS!

TEMAT ÄR VI BELIEBERS!
Justin Bieber fans
Justin Bieber Bieber fans cause mayhem on the streets of London as they eagerly await Justin Bieber to exit the BBC Radio Two studios. This coming Tuesday, March 23, will mark the release of Bieber's second album, which promises to be bigger and better than the first, titled "My World 2.

2011-05-31 | 11:05:35

Justin po Smap, Japanskt show


          


2011-05-31 | 10:56:25

Bildbomber!!!

bbieber: “Great day for fishing…. they aren’t biting I’m pissed lol.”

I texas och fiskar
georgiaheartsjb: reblogging again Oh sweet . :D lol daamn, hot body. dayuum


2011-05-31 | 10:37:45

Jessica Jarell om Jelena

Getty Images, Splashnews.com


Justins

BFF och tourmate Jessica Jarrell har offentligt talat om vilken typ av tjej skulle vinna Biebers hjärta, och i en ny HollywoodLife.com exklusiv intervju avslöjar hon sin sanna tankar om flickan valde han, Selena Gomez!
Jessica Jarrell tog sig tid att skålen med HollywoodLife.com Barbie Pastry In Style Event SLS Hotel i Beverly Hills kan 19 om sitt kommande album, hennes båda planer karriär - och viktigast av allt, hennes förhållande med Justin Bieber och hans flickvän, Selena Gomez.
"Hon är vacker! En sådan vacker person, inifrån och ut! Jag älskar henne! "Jessica berättade för oss när vi frågade henne om Selena.

Och Jessica vet vad hon pratar om. Hon hade paret över till hennes födelsedagsfest i våras, där de sågs som "mycket coupley."

Hon kunde inte låta bli att rave mer om Selena och tillade att "[Hon är] ett av mina favorit människor någonsin!"

Vi älskar hur entusiastisk Jessica är om Justin flicka. Efter att ha tillbringat så mycket tid med JB på scen och utanför, vet hon honom bättre än de flesta - om hon tror Selena är perfekt för honom, gör vi!


2011-05-31 | 10:22:13

Svar p[ tal

jag har inte de svenska bokst'verna p[ den h'r datorn, internet p[ min data funkar inte s[ spelar p[ deras data ass[ skit jobbig!! Den 'r skit liten -.- Men s[g en kommentar, som var redan svarat p[ men ville bara s'ga en sak om den....


Lixsom 206 bes;kare, oki kanske lite...Men liksom fr[n 50-80 till 200 p[ en dag, det 'r ju skit bra...okej sj'vlklart blir vi glada och bloggar om det...Vi vill verkligen att den h'r bloggen f;r l'sare, Vi g;r allt f;r att g;ra er l'sare glada. Vi g;r egna Bieberfacts och tar upp snygga bildbomer sj'lva...F;r er l'sare ska tycka att den h'r bloggen 'r bra och forts'tta l'sa den h'r bloggen!!


Hoppas de inte var f;r jobbigt att l'sa p[ de visset!!
2011-05-31 | 08:42:03

Kategori: Bilder

Bilder på Jazmine Bieber

I förrskott
ville bara läggain de här bilderna så göölig hon är <3

2011-05-31 | 08:21:52

Sean Kingston Kämpar för sitt liv för att överleva. Justin och Rihanna Ber!

Sean återhämtar sig långsamt efter olyckan.

Sean Kingston var kritiskt skadad i en Jet Ski olycka den 29 maj och stjärnor uppmanar sina fans att stödja sångerska!


Sean, 21, var på Jet Ski nära Miami när den kraschade efter att ha gått under en litenbro omkring 6 pm, CNN rapporterar. En oidentifierad kvinna Jet Ski var ocksåskadade.

"Sean har stabiliserats" Lauren Ceradini, vice vd för PR på Epic Records, sa.

Justin Bieber, som arbetade spåret "Eenie Meenie" med Sean, tweeted efterolyckan, skrift, "fick min vän @ seankingston i mina böner i kväll. en sann vän ochstorebror. du behålla honom i era böner i kväll också. "

Rihanna tweeted också, "Sean vi be för u baby."

Vi önskar Sean ett snabbt tillfrisknande!2011-05-31 | 08:14:32

Borde Justin få Ta Tag i Selena på det Sättet han gör?

Selena låt Biebster ta tag i hennes rumpa offentligt samtidigt på semester på Hawaii. Är det alldeles för mycket handdator?

Selena Gomez och pojkvännen Justin Bieber är klart BERUSADAD av varandra omderas oförmåga att hålla sina händer borta varandra finns någon indikation. Men ärSelena låta det för långt genom att låta JB att lägga sina händer hennes rumpaoffentligt?

Även om hon är 18 och han är bara 17, är det unga paret som redan tar en semestertillsammans i Hawaii (om än med sin mor), och de är fulling dra fördel av sin tid. De tvåfrolicked i Maui under helgen, pausa för länge gör ut sessioner och en och annan trevahär och där. Men skulle detta hända i det öppna eller bakom stängda dörrar?

Här är kruxet: Justin är inte ens lagligt. Dessa två bör inte ägna sig åt sådant flagrantuppvisningar av sexuellt beteende, oavsett om det är framför gästerna på deras hotell,Four Seasons, eller i avskildhet i en av deras sovrum. Inte växa upp för fort, barnen!

Om de var lite äldre, skulle jag råda fortfarande mot det. Ingen vill titta på en tung pettingsession. Ett par som pussar och kramar kärleksfullt bedårande (och ibland vämjeligaom du är singel och över), men inte hemskt.

Det finns en fin linje: att du inte vill titta på ett par som ser ut som de är på väg att KLÄvarandra. Det är bara äckligt!

Källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: asså justin borde faktiskt haha lugna ner sig med det där folk kan tycka att det är äkligt
men hna får väll göra det om han vill :)


2011-05-31 | 08:11:02

Selena Gomez Fans gillar inte Heller Justin?

Vi rapporterade om Selena Gomez bakslag, och som förde en helt ny våg av hat motBiebsWe rapporterade om Selena Gomez bakslag, och som förde en helt ny våg av hat mot Biebs - Usch!

Justin Bieber & Selena Gomez får vara tillsammans, men deras fan baser verkar varamer splittrat än någonsin!


Justin, 17, blev fotograferad med sin flickvän Selena, 18, på semester i Maui, och virapporterade den 29 maj bilderna hade inspirerat nya Selena bakslag. Nu Selena fanshar reagerat, säger de ogillar Justin så mycket som Beliebers hatar Selena!

"Gilbert Mendez # 1 Selena fan" skrev: "Dessutom, jag vill verkligen döda Bieber cuzhan stal min tjej och det är inte riten. Selena ur heta och sexiga ... please dumpa dennaförlorare och hitta urself en man eller mig! Selena Rocks ändå ... är Bieber överskattadoch retard, och gay!! Selena regler tikar! "

"Swiftson" skrev, "DIE DIE DIE ... .. lame ass Justin Bieber. "

Vad tror du, HollywoodLifers - kan vi alla komma överens? - Usch!

Källa : hollywoodlife.com

Min åsikt: asså Wow Ni haters Beliebers Selenators eller vad ni än heter ni borde hålla det inom er iställt för att publicera över hela internet tycket jag
men ni borde verklige ninte skriva så <3 :) snälla För justin! ....och Selena2011-05-31 | 08:01:06

Svar på Tal

Tack så mycket ok förlåt för tt jag glömde jag är 13 och det är Emelie också :)
Tack för kommentaren men jag har en fråga :)
Vf skriver du inte ditt vackra namn ?? <3

2011-05-30 | 22:11:13

Kategori: övrigt

Besök Bästa BieberBloggen:D

Den heter www.Justinbustin.blogg.se
och ägs av min bästis Mira hoppas verkligen ni kollar in den
puss och kram

2011-05-30 | 22:07:35

Svar på Tal


Förlåt för det där
JAg Heter sana och jaa jag var faktiskt på plattan jag och emelie skrek hela tidne when i say justin you say bieber om du kommer ihåg <3
jag bor i västerås iaf (sana)
Ha en bra dag och för låt för att jag trodde att du skulle stämma oss :'/

2011-05-30 | 21:03:38

Heej

JB's NR 1 FAN
ska du stämma oss eller något ??
vf vill du veta det
(inte på ett taskigt sätt)
??

2011-05-30 | 16:31:19

Video på När de är i Stan/texas

Undra vart de gick senare ? :D

2011-05-30 | 16:29:17

Jelena I Texas (på Stan)

Selena verkar vilja ha justin för sig själv :I

2011-05-30 | 16:27:24

Kategori: övrigt

Selena- Jag tänker inte gifta mig med en som jag är med!

Sel, &#039;Not Going To Marry Anyone I&#039;m With&#039;
Hon pratade med en tidning och då sa hon att ohn inte skulle gifta sig med den person hon har varit ihop
med i kanske 5-6 månader

2011-05-30 | 16:23:50

JAZMYN HAPPY B-DAY!

Jazmyn bieber
&
prayforseankingston ligger 1:a.
grattis till sötnosen Jazmyn som fyller 3 år hoppas din dag blir bäst.
awww, är dom inte för sockersöta tillsammans?!
Och till dig sean, PRAY FOR U!

2011-05-30 | 09:35:46

Justin's Tweet Om Seans Olycka!

Min åsikt: we will justin we will!!!
Snälla kan alla beleibers som läser detta Be för honom !!<3

2011-05-30 | 09:14:52

Kategori: övrigt

Sean kingston i en Krach :'( :'( <3

0529_sean_kingston_exd2_getty
Enligt Local10.com hade "Beautiful Girls" sångerska en kvinnlig passagerare ombord på hans båt när den kraschade in i en bro runt 06:00 lokal tid.

Vi berättade både Kingston och hans passagerare räddades ur vattnet av en godsamarit.

Miami Fire Dept reagerat på scenen och både Kingston och hans kvinnligapassagerare fördes till närbelägna Jackson Memorial Hospital. Vi berättade Kingstonsskador är allvarliga, han behandlas i trauma avdelningen.

Vi berättade ... i detta ögonblick, tror tjänstemän inte alkohol spelat en roll i kraschen.

Kingstons rep berättar TMZ .... "Sean Kingston var i en olycka idag. Inga ytterligaredetaljer finns tillgängliga för tillfället. Han och hans familj vill tacka alla för väl önskemål."

Tjänstemän undersöker orsaken till kraschen.

Story utvecklas.

min åsikt: JAG FÅR TÅRAR men de kommer inte ner MIRA Sitter och gråter medans jag tröstar henne
jagvet att det inte handlar om justin men det här är verkligen Viktigt
för alla oss som bryr oss om honom
WE PRAY FOR HIM

2011-05-30 | 09:02:30

Pippa middleton har Bieber-Fever

EN ANNAN äldre kvinnor är absolut tas med Biebs!

Det är ingen överraskning att kvinnor älskar Justin Bieber, men hans nyaste beundrareär en av de mest berättigade bachelorettes i världen: Pippa Middleton!


Pippa, 27, flög första gången den 17-årige Justin radar under Prins William och hennessyster Kate Middleton's Royal Wedding, när han tweeted, "grattis till William och Kate ...och Kates syster."

Och nu har den sjungande sensationen undertecknat ett avtal att sälja sina produktergenom Middleton familjeföretaget, Party Pieces, Daily Mirror rapporterar.

Webbplatsen förkunnar, "Vi har Bieber feber", och erbjuder shoppare sådan partextravaganzas som piñatas, halsband, inbjudningar - "! Justin Bieber Ultimate Party Kit"även den intensiva klingande

På något sätt tror vi Selena Gomez, 18, är mer av en rimlig kärlek anslutning för Biebs,men vem vet - han älskar äldre kvinnor!


2011-05-30 | 08:55:56

Beliebers På Selena Igen med Döds Hot!Fans är avundsjuk att Selena är den mest hatade kvinnan på internet - se några avde galnaste kommentarer från vår sida!

Tydligen finns det en baksida till dating Justin Bieber - varannan tjej är en svartsjukhatare!


Justin, 17, fotograferades tillsammans med sin flickvän Selena Gomez, 18, på semesteri Maui, och det har stärkt en anti-Selena rörligheten för flickor som är avundsjuka hennes dating Justin eller tror att hon är helt fel för honom. Även om vi älskar Selena,hon är inte ens säker från HollywoodLifers! Här är några av de mer löjliga kommentarer som vi har sett om henne på sajten:

Den 28 maj, "Sarah " skrev, "hon en slampa värme i hate Selena Gomez DisneySLUT !!!!!!!!"

Den 29 april skrev "Katy skrov", "jag ska döda Selena och avyttra hennes kropp."

Den 21 december, "Teresa", skrev, "Jag tror ... ... ... ... ... i detta ögonblick jag vill dödaSelena jag reaallly inte gillar tanken att hon är lite för gammal för honom & nej, pfff Jagdonoot stödja detta de vill allvarligt ser inte bra togetheer.like jag inte gillar jasminVillegas alls, men, det är bättre för honom än selenaa såå pleaasee D:. inte "

Oroa dig inte, Selena - vi fortfarande älskar dig! Och du vara vänlig, alla - människor skulle vara arg på dig också om du var med Biebs!

källa: Hollywood.life.com

Min åsikt: wow vi beleibers vill verkligen ha bort selean ur justin's liv
We're BEASTS
jag vet att jag inte borde vara glad över det här
men på något sätt är jag jätte glad och besviken för även om vi hatar henne
borde vi hålla det innombord så hela världen inte får veta om det!
då blir ju justin oxo sårad!2011-05-29 | 23:26:48

Kategori: Bild bomber

BILDBOMB! - 2010!

lägger upp en bild bomb innan jag lägger mig!
och sara nu får du 2 stycken, vi ska försöka att inte lägga upp så mycket statestik men vi vill bara tacka er för att ni läser, men ja håller med det blev mycket så nu BIEBER!<3
lite bilder på "gamla justin innan han klippte sig" typ runt 2010 bilder.

2011-05-29 | 23:13:22

Kategori: Bild bomber

BILD BOMBEEER!!!!

Den här Bild Bomben är Speciell Til len Speciell Läsare Vid Namn Sara!
Tack för att du sa emot och vågade!
ni får mer imorn
puss så länge <3
godnatt

2011-05-29 | 23:09:31

sovgött.

sövgött alla beliebers!
saknar er redan, och ni har slagit rekord idag var stolta så ses vi imorn.
dröm om bieber!
BIEBERKISS!

2011-05-29 | 23:06:53

Svar på Tal

Sara vet du jag tycker faktiskt du har rätt :)
och tack för att du sa att du ville ha mer bild boomber då vet vi det jag ska
lägga in en bild boomb innan jag lägger mig
ska lägga in nu
Hoppas du gillar det
<3

2011-05-29 | 21:41:04

Kategori: övrigt

206 OMG i love u guy's <3

I LOVE U <3
Tack så mycket för allt 206 tittare Woooow jag älskar er

2011-05-29 | 21:33:22

Svar på Tal

I love u 2  men jag sa bara om det var haters
me njag älskar er No matter vad ni en är ni gör mig glada <3

2011-05-29 | 21:11:26

Kategori: övrigt

I LOVE U BELIEBERS! ♥

gashhhhhh, ni är bäst!
kollade liksom alldelles nyss och sen kollar jag typ 2 min efter!
och kolla vad som händer minut för minut!
loveu!


2011-05-29 | 21:07:25

Kategori: övrigt

SNART SÅ!

åhh iloveu beliebers!
en till så har vi 200 unika!
tack så sjukt mycket!
älskar er!
NI SLÅR REKORD!<3

2011-05-29 | 21:06:35

Justin blev blockad för att pratar med Rihanna
Justin Bieber blockerades av säkerhet när man försöker prata med Rihanna på Billboard Music Awards på söndag. Den 17-åriga sångerskan - som fördes till bash flickvän Selena Gomez - var enligt uppgift kvar rödbrusiga efter att han var förhindrad att prata med S & M stjärna efter att han närmade sig henne fem gånger vid det prestigefyllda evenemanget, som ägde rum på Las Vegas MGM Grand Garden Arena

."Justin tycker Rihanna är den vackraste kvinnan och ytterst talangfull", säger en källa."Han är i vördnad för henne.

Justin är bara en röd Växelvarma tonåring, han kan inte hjälpa agerar som en love-sjuk hundvalp när han är runt henne. "Paret pratade som Justins flickvän Selena tittade på, bistert. Sen Rihanna fick släpas iväg av ett par av hennes vänner.

"Paret återupptogs deras chatt senare men när Justin gick för att prata med henne på showens klimax hennes säkerhet blockerade hans väg, säger till honom att" lämna det

"." Den Baby Hitmaker sägs vara "kränkt" på bakläxa eftersom han trodde han och Rihanna var vänner efter att prata med henne på Brit Awards tidigare i år. "Justin såg förödmjukad - han trodde att de var kompisar, säger källan.2011-05-29 | 21:03:50

Justin vill jobba med SelenaJustin Bieber skulle älska att arbeta med sin flickvän Selena Gomez.

Den 17-åriga sångerskan började dejta Disney stjärnan förra året och slagit Justin -som nyligen avslöjat att det brunett skönhet gör honom "mycket nöjda" - erkände hanskulle älska att samarbeta om en skiva med henne eftersom han tycker hennes musik är"fantastiskt ".

"Kanske jag skulle sjunga med Selena, jag har hört alla hennes nya saker det ärfantastiskt, sade han. "Jag vill också älskar att arbeta med Will.i.am och Jay-Z -. encool fun rekord"

Men Justin-som firade att plocka upp tre priser vid Billboard Music Awards i går kvällmed en kyss från 18-åriga Selena - medgav att det finns vissa nackdelar med attberömmelse inklusive ständigt med att sätta ett leende på för fans.

"Det var lite svårt i början eftersom jag var riktigt normal men jag menar jag fortfarandenormal gör jag fortfarande vanliga saker, det är galet nu måste ta itu med fansen, måste du alltid ha ett leende på läpparna men det är kul, jag älskar det jag gör, jag skulle inteändra det för världen, sade han.2011-05-29 | 20:39:02

Kategori: övrigt

ALLA!

hej beliebers!
hör upp nu, vi ber så hemskt mycket om urkäkt för att vi har skrivit ipadresserna.
men nu är dom borta!
förlåt så hemst mycket det ska inte hända igen.
we lovu beliebers puss!

2011-05-29 | 20:34:24

Kategori: övrigt

HEJ ALLA!!!!

Choni bashi!! Nejjj nu blir jag förr kurdig!! Hej hur mår alla Läsare?!  Tack gode gud, de finns en kateteria i närheten med trådlös internet så det är bara att sitta sig och spela,, Helt grattis :D
Jag ska kanske blogga nu....shittt 4 dagar utan fking internet..jag dog!!!
Behöver BIEBER;BIERBER,BIEBER!!!

2011-05-29 | 20:27:54

Svar på Tal

Asså allihopa Vad är det med er och stämma Vi ska inte stämma någon för något de har skrivit
jag skulle aldrig våga stämma en belieber eller någon annan
jag är ingen sån person och det är inte emelie heller vi älkskar er hur mycket dåligt ni än skriver om oss
Because We love u HATERS <3
Och tack så mycket för kommentaret BieberFreak <3

2011-05-29 | 15:37:55

Svar på Tal

Heej ! JB NR 1 FAN
Så du bara vet så hittade jag texten på en sida
och om du vill veta vilken belieber jag är så är jag en Vanlig belieber som alla andra
jag skulle aldrig skriva så jag hittade på en sida så du vet det!

2011-05-29 | 15:16:50

svar på tal!

svar: det gör vi inte, vi har våra egna ord!
visst vi kanske lånar deras bilder, och eftersom det står deras adress på dom så är det ju bara bra för dom eller hur?
vi har lika rätt som dom att skriva om justin, och vi kan ju inte bara hitta på saker det måste ju vara sanna saker som har hänt.
hallå, vi skriver vad vi tycker och vad som händer i hans värld med våra ord, och ibland lånar vi deras bilder men somsagt det står ju bara deras adress och då e det bra för dom.
hoppas du iallafall tycker om bloggen, och i stället tänker possetivt!
alla beliebers är vädefulla!
puss!

2011-05-29 | 15:08:05

Kategori: övrigt

Heej Beliebers!

Heeej!!
Jag vill jätte gärna hjälpa en vän som Heter Hanna hon brukar kolla på våran
blogg då och då!!
och jag vill att alla röstar på henne på den här sidan!!
Heeej!!
Jag vill jätte gärna hjälpa en vän som Heter Hanna hon brukar kolla på våran
blogg då och då!!
och jag vill att alla röstar på henne på den här sidan!!
http://standingcarla.blogg.se/2011/may/13-finalister.html
Rösta på bild 12
Hanna hoppas du vinner <3

2011-05-29 | 14:40:04

Justin & Beliebers!

justin & beliebers ligger två:a på TT.
go beliebers go!

2011-05-29 | 14:34:04

Justin om Sina 10.000.000 Följare

Han är verkligen sotlt det är vi oxo
we're So proud of u justin <3

2011-05-29 | 14:32:48

"Jelena" Lunch i Hawaii

Han håller gaffeln som ett barn fan vad söt han är :D
Önskade jag satt bredvid han <3

2011-05-29 | 14:29:41

If you're a Bird, I'm a Bird (selena and Justin)

http://youtu.be/wDuq-Vrnjpw
Fick inte med videon
klicka på bilden om det går
Kolla på videon det är exakt likadant!!

2011-05-29 | 14:25:17

Selena justin Berg o dalbana

Jelena befann sig i Texas där selena skulle träffa sin familj med Hjärtkrossaren justin bieber som följde med henne.
Han och selena skulle träffa hennes familj.
Alla Beliebers är verkligen inte glada över att han spenderar mycket mer
tid på selena än oss Beliebers
Och speciellt inte när det är Jazmins (justin's lilla systers) födelsedag idag!

2011-05-29 | 14:22:47

Justin Support Video

Så han har inte glömmt oss afterall!

2011-05-29 | 14:19:54

Marijuana Döpt efter Justin !

Justin Bieber Weed
Visst, har Justin Bieber vunnit massor av utmärkelser sedan han släppte lös tweenage musik fans överallt, men ingenting stelnar popstjärna status som godtas avstoner community!
En ny stam av marijuana som cirkulerar i Kanada har fått namnet "JB Kush" eftersången känsla och håller på att annonseras att "hjälpa dig att få igenom dessa tuffatider med din älskade, och göra dig närmare".
Grattis, Justin!
Nej? Åh okej. Nevermind!
Källor nära Justin säga att han är faktiskt pret-ty kryssat om "obehörig användning avhans namn."
Plus, det är förmodligen inte den publicitet en 17-årig​​, vars tänkt att vara en förebild, vill denna punkt i sin karriär.
Vi säger "i detta skede", eftersom unga popstjärnor har en vana att låta löst efter de träffar 18.
Do u tycker Justin ska vara stolta över denna ära skänkte honom av Stoner samhälleteller om han har rätt att bli förbannad?

Källa: perezhilton.com2011-05-29 | 14:08:01

Kategori: Bild bomber

BILD BOMBEEER!!!!

asså jag älskar er hoppas  våran blogg blir lika känd som www.justindrewbieber.blogg.se de har verkligen en bra
hoppas våran blir lika känd :D
NU BLIR DET BILD BOOMBER SOM PRESENT IGEN <333
Så där Vad tycker ni då ;)

2011-05-29 | 12:47:39

Kategori: övrigt

85 unika!

hej alla fina beliebers!
vi har nu 85 unika och klockan är bara c:a kvart i ett.
tack så sjukt mycket beliebers.
ni är bäst, glöm inte det.

2011-05-29 | 12:24:50

jelena i texas!

jelena är nu i texas och spenderar tid medselenas familj.
och detta gör många beliebers arga att justin inte är med sin familj nu.
och speciellt idag när det är jazzy's födelsedag.

2011-05-29 | 10:36:37

OH MY BIEBER LÄSSS!!!!

Hoppas det är sant!!!

2011-05-29 | 09:05:52

Kategori: övrigt

Ville Bara Lägga in Nåt Jag Har Gjort - Sana

Heeej mina snygga talangfulla Beliebers
nu ska ni se vad jag har gjort på PAINT
de är sjukt roliga
Kolla !
Fan man ser inte så bra vad det står men det står så här!
Första Gubben med tråkigmin: This stinks when is justin bieber coming on Tv
Adra gubben med överraskandemin: OH my Bieber!  That selena bitch just stole my Boyfriend :O
Och uppe på bilden när du kysser varandra står det: Righnt now on Tv
HAHA
här kommer en till
Gubbe nr 1: Justin is not the only one with 6-Packs
Gubbe nr 2: Gonna show thatbitch how a 6-pack looks like!!
Gubbe nr 3 som står upp: This is how a 6-pack looks like Bitch.
ppå bild nr 3 så skrev jag abs men det ska stå 6-pack
Nå vad tycker ni ??
alla mina andra kompisar garvade ihjäl sig !

2011-05-29 | 00:12:55

Kategori: övrigt

natti natti.

förut sa jag att jag och sana kanske skulle uppdatera i natt, men vi båda har ont i huvet och måste sova.
så vi vill bara säga godnatt till alla er.
så hörs vi idag (eftersom klockan är mer än 00.00) med en massa nya inlägg, pigga sana och emelie, och BIEBER FEVER!
kika in imorn, jag lovar ni vill inte missa en sekund.
godnassi, och dröm söta drömmar om justin!
cutie!

2011-05-29 | 00:05:01

TACK BELIEBERS!

tack ni är underbara!
vi älskar er de vet ni va?
ni är awesome.
vi hade runt 150 unika idag, och vi är helt hyper över det, de är as stort för oss!
och de betyder mycket att ni läser bloggen.
jag började idag(påkvällen) och fick va med om rekord!
tack, tack och tack!
ni är helt amazing beliebers glöm inte det!
puss på er alla!

2011-05-28 | 23:55:40

Kategori: övrigt

Snart Midnatt!!

Heeej Mina Underbara Snygga talangfulla Beliebers!
Snart midnatt och jagvill bara säga att ni har gjort min dag till den underbaraste och jag vill verkligen tacka er
för att vi har nästan 150 unika tittare i vår lbogg och det är allt tack vare er
ni ksa bara veta hur stolt och glad jag är
God speak in the silent of the heart listening is a beginning of a prayer
I LOVE EVERYONE OF U <3

2011-05-28 | 23:48:33

Kategori: Bilder

Bästa tjejerna :D <3

skit snygg skylt tjejer och det är sant oxo ;)

2011-05-28 | 23:26:18

Kategori: övrigt

ALLA BELIEBERS!

Hej alla beliebers!
vi skulle vilja att alla som är inne och läser bloggen kommenterar sitt namn och sin blogg, lite om sig själva, skriver varför ni just läser denna justin bieber blogg, och vad är det bäsa med bloggen.
Alla som kommenterar sin blogg (om man har någon) lovar vi att kolla in din blogg och slänga in en kommentar någonstans. 
Det låter väl helt okej?
Kom igen beliebers, ni är bäst!
Och sprid gärna bloggen, till alla dina belieber vänner.
We are a familiy.
we love u, och bara för eran skull ska jag och sana kanske sitta uppe en liten del av natten och uppdatera bara för eran skull!

2011-05-28 | 23:20:55

En till tatuering?

det sägs att det är henna men det kommer ju gå bort om några veckor :D
haha han gillar visst att kladda på sig xD

2011-05-28 | 23:19:09

Kategori: Bilder

If you're a Bird, I'm a Bird

haha samma sak vad gullgit -.-

2011-05-28 | 23:14:41

Kommentar

Youtube kommentar från en kill Belieber
Video: Next to you Justin bieber.ft.Chris Brown'

2011-05-28 | 23:09:38

Kategori: övrigt

justin bieber - hot

made by me, enjoy!


2011-05-28 | 22:58:17

Kategori: Bilder

Bilder på deras Kyssar!

Det finns mer tror jag :/

2011-05-28 | 22:54:20

Kategori: Bild bomber

PRESENT :D BILD BOOOMBER !!!!

Bara  för att ni har gojrt min dag så har vi nästan 120 tittare i vår blogg och jag ska
fira med SNYGGASTE BILDERNA PÅ JUSTIN <3 NJUT :D
det är inte han men ändå :D
 6 FAVOURITE PHOTOS OF JUSTIN BIEBER.
“Rihanna!!!!”
Säg till om ni vill ha mer för ni förkännar det :D
Älskar er

2011-05-28 | 22:32:59

Kategori: övrigt

LEGGO!!

Vi får bara mer och mer Views varje minut Tack allihopa
LEGGO
SWAG
NEVER
SAY
NEVER
I
<3
U

2011-05-28 | 22:24:52

över 10.000.000 followers!


go beliebers go! <3


2011-05-28 | 22:11:12

Våra nya Namn skyltar!

Så kommer de nya se ut vad tycker ni ?? :D

2011-05-28 | 22:09:13

Kategori: Bilder

Bild på Mig, Diana och Vår älskade Emelie <3

Emelie <3 Sååå söööt älskar dig
Jag (sana)  den fula!! xD
Och sist men inte minst DIANA min sötnos älskar dig <3

2011-05-28 | 22:09:00

tja - emelie

hej emelie här, vad gullig sana är som låter mig vara med, älskar dig!
kommer vara med och blogga om sötisen justin.
GO BELIEBERS GO!
älskar er puss!

2011-05-28 | 22:03:18

OMG 100!! JAG ÄLSKAR ER

OMG NI GJORDE MIN DAG IGEN :D <333
MER IDAG
asså ni ska bara veta hur stolt jag är över er jag älskar er beliebers
I LOVE U WITH ALL MY HEART NEVER SAY NEVER <3

2011-05-28 | 21:59:07

Säg Hej Till Emelie Nykomlingen

Heeeej Beliebers
Nu sa vi få en ny ägare till bloggen (asså ohn ska lbogga med oss)
Och hon heter Emelie min älskade bästa BELIEBER kompis ni komer älska henne hoppas alla säger välkommen till henne
Xoxo <3

2011-05-28 | 19:28:57

TT

 

Proud beliebers

 


2011-05-28 | 19:07:46

Kategori: Bild bomber

En BILD BOOOOMB

DREGLAR ÖVER HONOM <3

2011-05-28 | 16:28:52

12000 m Up i Luften

Har inget att säga.. ni då?

2011-05-28 | 16:17:01

Kategori: Bild bomber

BILD BOMBEEER!!!!

this picture is hawt
 aww, she misses him :/
HAdde tråkigt så jag undrade om ni ville ha bild booooomber osm alla älskar Njut av hans Sexighet Grrr...

2011-05-28 | 16:04:58

Justin säger på slutet : My beautiful girlfriend Selena

jag vet att jag är efterbliven men kollade nyss på videon och gissa vad
(för er som inte visste)
typ på slutet av videon säger han :
Ernie Halter everybody   and my beautiful girlfriend selena
klicka på tiden: 1.40
och lyssna på vad han säger

2011-05-28 | 14:38:45

Jessica Jarrell Vad hon tycker om Selena

Justins BFF och tourmate Jessica Jarrell har offentligt talat om vilken typ av tjej skullevinna Biebers hjärta, och i en ny HollywoodLife.com exklusiv intervju avslöjar hon sinsanna tankar om flickan valde han, Selena Gomez!

Jessica Jarrell tog sig tid att skålen med HollywoodLife.com Barbie Pastry In Style Event SLS Hotel i Beverly Hills kan 19 om sitt kommande album, hennes bådaplaner karriär - och viktigast av allt, hennes förhållande med Justin Bieber och hansflickvän, Selena Gomez.

"Hon är vacker! En sådan vacker person, inifrån och ut! Jag älskar henne! "Jessicaberättade för oss när vi frågade henne om Selena.

Och Jessica vet vad hon pratar om. Hon hade paret över till hennes födelsedagsfest i våras, där de sågs som "mycket coupley."

Hon kunde inte låta bli att rave mer om Selena och tillade att "[Hon är] ett av mina favoritmänniskor någonsin!"

Vi älskar hur entusiastisk Jessica är om Justin flicka. Efter att ha tillbringat så mycket tid med JB på scen och utanför, vet hon honom bättre än de flesta - om hon tror Selenaär perfekt för honom, gör vi!

min åsikt: asså jag skulle hällre vija se Jessica och justin tsm men aja
man får väl nöja sig med selena :P2011-05-28 | 13:28:21

Grose !!!

hm @selenagomez how is it feel to kiss you'r littlebrother ? like i said GROSE !!! -.-
hon som sa att de bara var syskon Vilken FEJK HORA!!!!
(sorry för utbrottet)

2011-05-28 | 08:27:41

Selena Pratar om Justin i Tidningen Bliss

Selena Gomez talar till Bliss tidningen om sitt förhållande med Justin Bieber. Hon säger att han är åskan till hennes blixten! 

Selena Gomez och Justin Bieber ser absolut positivt, blossande i kärlek i sina nya romantiska Hawaii på semester bilder. Och om det fanns någon fråga (det finns inte), Bliss magasinet precis släppt en ny intervju där Selena giddily talar om Justin och deras förhållande! 

Reportern påpekar att hela intervjun Selena punkteringar hennes svar med "stora goofy flinar." "Hon är praktiskt taget sång när hon talar. Selena's i ett älskat upp kokong och hellre än att stänga ut oss som hon brukade, hon mer än gärna att låta oss i, avslöjar författaren. 

Reportern frågar Selena om hon tror att hon har hittat åskan till hennes blixt (lyrics från hennes låt "naturligt") i Justin. "Ja, jag tror det, svarar hon. (!!!) 

"Vad är din uppfattning om det perfekta förhållandet?" Frågar de. "Medkänsla, ärlighet och ha kul - vill och jag vill tro att det är vad jag har." 

Selena tror att hon har det perfekta förhållandet med Justin full av medkänsla, ärlighet, och kul!? Hur sött är det? 

Det är ingen hemlighet att Justin och Selena är super nöjd - alla med ögon kan se att - men det är alltid underbart att höra det direkt från älskade upp gal i förhållandet. Är du glad att veta att Selena och Justin förhållande går bra? Eller är du helt avundsjuk? Eller både och!?


Källa: hollywoodlife.com

min åsikt: jaha så nu när det finns bilder på de så kan hon erkänna det
asså det är något lurt med den där Selena :@

det känns konstigt när hon är med justin det
känns som om hon utnytjar honom :/

men aja vad tycker ni :/2011-05-28 | 08:20:28

Justin & Selena är "Silly In Love,"Men hon är aggressiv, experter säger!

Under sin sexiga Hawaiian flyktbilen, är Selena övertagande med Justin i derasförhållande, kroppsspråk experter berätta HollywoodLife!

ShareTweet
Det kan verka som Justin Bieber leder detta romantiska stoja med Selena Gomez på Hawaii, men hon är faktiskt den att vara aggressiv! "Hon är angriparen när hon har sinahänder över hela ryggen," Dr Glas Lillian, kroppsspråk expert, förklarar. "Han är njuter av det och han verkligen växa upp."


Vincent Harris, författare till The Productivity Trettondagen, tror det blir allvar baserade på dessa bilder. "De är dumma i kärlek."

Dr Glas instämmer och säger att detta är bara början. "Det är en valp kärlek. Det är enbesvärlig början kärlek. "

Och hur är det skandal rumpa hugg? Vincent förklarar att det inte stör Selena att Justinblir lite för sprallig! Enligt honom är detta "en klassisk" Jag är allt din, ta mig! "bild."

Aww, dessa två är så söt!

Källa : Hollywoodlife.com

Min åsikt: justin skulle vara mycket sötare med en Belieber han skulle vara sig själ än att
anstränga sig till selena -.-

2011-05-28 | 08:12:20

Kategori: övrigt

OMG!!! Tack så Mycket Beliebers!!!

OMG !
Igår så hade vår blogg 99 Visningar och för andra bloggare
som har mer visningar är 99 ingenting men för oss är det verliken Viktigt
tack så mycket Beleibers Ni gjorde min Dag!! <3
I LOVE U
We are a Big Family
NEVER SAY NEVER

2011-05-27 | 22:43:05

HAHA!

haha hittade den här bilden den är så rolig
vad tycker ni garvar ihjäl önskade att den var riktig xD

2011-05-27 | 22:05:42

Alla anonymare!! :D

Heeej alla Kommenterare!!!
jag ville bara säga var inte rädda för att skriva erat namn det är inte som om vi vill bråka med er
vi vill jätte gärna veta era namn och om ni skriver en kommentar som vi kan svara
på och då kanske vi vill tacka er och då vet vi inte
till vem vi ska skriva så snälla skriv era vackra namn
iställer för att skriva anonym :D
men ni får skriva anonym om ni vill men erat namn är mycket vackrare lovar :D
We Belieber's are a Big Family Don't Be shy To writer you're name we'll Respect u as u are <3

2011-05-27 | 21:59:51

Ledsna eller Glada?Saker blir varma mellan våra favorit Hollywood unga älskande - hur känns det?

Justin Bieber och hans flickvän Selena Gomez får ganska allvarliga. De är för närvarande semester tillsammans - och har setts canoodling och brottning i vattnet iMaui, Hawaii. Det verkar som Justin är ganska förtjust i sin högra tjej, men som inteursäktar det faktum att vissa av hans Beliebers är tråkigt att han är borta från marknaden.

Den sjuttonåriga heartthrob fann flickan han sjungit om. Paret bekräftade i början avmars att de är officiellt tillsammans, även om rykten har cirklade sedan 2010.

BFFs - Är du helt besvikna över att Biebs har en flickvän - eller är du glad för honom?

Min åsikt: Vet nt skulle vara glad om han inte ljög om det fårn början!!
2011-05-27 | 21:56:57

Justin älskar Selena så mycket han inte kan innehålla hans kärlek!Justin Bieber älskar Selena Gomez mycket han inte kan innehålla hans kärlek!

Whoa! Justin Bieber och Selena Gomez kan inte hålla sina händer borta från varandraom sina tropiska Hawaii semester! Paret har fått utstå en lång sträcka relation medanJustin var på resa i världen för sin resa, men nu när de återförenas de tar en handdatorrundtur i States.The mycket tillgiven par frolicked runt vågorna i Maui går, stannar förflera kyssar hela eftermiddagen. De bor på Four Seasons tillsammans med Justinmamma, trots att hon inte verkar vara top of mind när Justin och Selena gjorde uteöverallt.

Justin och Selena har varit tillsammans i över sex månader nu, och medan de var förstblyg om sin kärlek, är det nu ut i full kraft!

Källa: Hollywoodlife.com

Vad tycker ni ?

2011-05-27 | 21:21:52

Justin en till Tattoo?
Justin kan nu inte har en, inte två utan tre tatueringar! Har Justins nya bläck titta dragen eller verklig?

Justin Bieber verkar bli ganska tatuering missbrukare! Den 17-årige pop Phenom blev fotograferad med flickvän Selena Gomez semester i Maui 26 maj och på armen var något nytt bläck - av Ace of Spades. Kan det vara riktigt?


Justin har redan en tatuering av en fågel höften liksom det hebreiska ordet för Jesuspå sin sida, men den nya tatuering är långt större och mer framträdande än de andratvå!

Det verkar bara dras med en markör, men vad tycker du HollywwodLifers? Är Justinsnya tatuering helt verkliga eller en komplett falsk


Min åsikt: jag tror inte på att det är en riktig men om det är det så hoppas jag att inte justin blir ett tattoo freak !!2011-05-27 | 21:10:32

Kategori: Bilder

Lite mer Bilder

Woooooow en till woooow ......
sorry men har inget att säga....

2011-05-27 | 21:05:31

Kategori: Bilder

Olika Bilder!

Wow allt han alltid velat göra har han gjort med selena
Så beliebers hur känner ni er?
Oälskade, Dissade, krossade, ignorerade
det är precis hur jag känner mig men det är hans liv det är inte som om han hör mig ljust nu :'(
if u have to say what i feel ....i  would say .... Unhappy and chrushed

2011-05-27 | 20:59:55

Mer bilder på hur kyssen gick till !

och en till :'(
asså förlåt för er alla som älskar jelena
Asså justin har du ingen annanstans att hålla du skämmer ut dig -.- HAHAH
Asså wow Vad tycker ni beliebers
(förlåt om jag är taskig men blir bara jätte arg för att han ljuger rakt framför våra oskyldiga ansikten)

2011-05-27 | 20:57:08

Svar på Tal

För ni som inte ser det står
Står: Blir sååå arg när han ljuger framför oss och säger att de är vänner -.-
Svar: Anonym (vet nt namnet) duy har så RÄÄTTT asså han sa ju till oss beliebers att han skulle säga till oss om han skaffade flickvän men han ljög rakt framför vårat ansikte, jag önska jag ivsste ditt namn för jag håller verkligen med dig Tjejen/killen Asså det sårar ju oss beliebers !! :(
Men tack för kommentaren och ha en bra dag Anonym :D <3

2011-05-27 | 15:37:56

Kategori: Bild bomber

BILD BOMBEEER!!!!

That’s the smile I want to see on your face everyday.
NSN DVD IS OUT IN STORES NOW!!
Bruce Dale &amp; Justin Bieber
Uma vez Belieber, sempre Belieber.
justinthebeast: I’ll never get over this picture. seexy. and the best part is, it’s like a normal pic any teen boy would take and put as their facebook profile picture or something. imagine if that was real, he wasn’t so famous and he was one of your friends on facebook haha.
holy mother of god, oh my god.
snygging

2011-05-27 | 13:03:48

JB och SG hotel kostade $10,500

Det unga paret flög iväg till Maui Four Seasons Hotel med Justin mamma PattieMallette - här är där kärlekspar är hålad upp!

Justin Bieber och Selena Gomez är närmare än någonsin - och de är hemma hos sinmor i en flott, $ 10,500-a-natt tropisk utväg!

Justin, 17, och Selena, 18, sågs lunch Four Seasons Resort Maui Wailea medLynn "Pattie" Mallette den 25 maj, och de kunde inte vara mer bekväm!

HollywoodLife.com gjorde några gräva på var de är stanna, och det är helt lyxigt. Med all sannolikhet är paret i Maile Suite, ett lyxigt palats på sjunde våningen på orten.Undertecknandet av tre sovrum Suite är från golv till tak fönster som tillåter en magnifikhavsutsikt, som ser ut närliggande öar och valar.

Justin och Selena behöver inte livet ett finger eftersom de har en rund dygnet personligconcierge som kan tillgodose dem när de softa i sin personliga Cabana.

Under tiden, om de par vill tillbringa tid i den stora inomhus, det finns gott om stora platt-TV och DVD-spelare för dem att koppla av med en film. 50-minuters massage är gratisoch paret kan alltid ha sexiga roligt i privat bubbelbadkar och "eukalyptus regndusch" -bra Pattie's runt för att hålla saker familjevänliga!

Justin och Selena har blivit så allvarligt - gå på semester med din pojkvän mamma? Det är en stor sak!

min åsikt: orka att justin slösar så mycket för henne -.- men aja bara han är lycklig

:D2011-05-27 | 12:55:10

Bill säger: Justin Biebers ryckte är förstört När han hänger med Chris Brown


Don't get me wrong - jag älskar roliga och vänner. Men jag kan inte låta bli att tänka att det är super-konstigt att Justin Bieber och Chris Brown är så vänliga. Det är en sak för dem att arbeta tillsammans för att göra drabbats musik, men det är en helt annan fråga för 17-åriga Justin vara så vänlig med en 22-årig brottsling! 


När Justin, Chris, Selena Gomez och Demi Lovato alla hängde den 21 maj för en midnatt film och utekväll, jag tyckte det var super konstigt. Vi visste Justin flickvän Selena och Demi, båda 18, var Besties, och att trion är mycket åldersanpassad. Det är bara super-konstigt att en twentysomething så skulle bli spännande att umgås med ett gäng tonåringar! När allt, Chris "sånger handlar ofta om att dricka och grafisk kön, kan ämnen Justins mamma Pattie Mallette vill omvärdera. 

Dessutom finns det en elefant i rummet: Chris är en brottsling som brutalt slog sin ex-flickvän Rihanna under 2009. Han kan ha gjort bot för sitt brott och Rihanna kanske har börjat att förlåta honom, men det hände ändå. Och jippon som hans våldsamma 22 mars Good Morning America härdsmälta lämna oss se Chris har fortfarande många demoner kvar att erövra. 

Kalla mig gammaldags, men det spelar ingen roll hur mogen Justin kan vara - 17-åriga barn skall inte umgås med homofobiska brottslingar med frågor ilska. Det gör ingenting för Justin omsorgsfullt odlade bilden av en pipig-ren tonårsidol, liksom hans utveckling till en ung gentleman.

min åsikt: jag tycker de borde hängas vad har det men ålder att göra eller hur man är spela roll

Förlåt om det är mycket text men allt är viktigt2011-05-27 | 12:49:44

Lunch i Hawaii

Justin Bieber and Selena Gomez


Vi vet alla vid det här laget att Justin Bieber och Selena Gomez har dumpat sina vanligapopstjärna uppdrag att ta en Hawaii på semester, så det borde komma som någon överraskning att de två sågs med en lugn lunch på Four Seasons på onsdageftermiddag.

Det var inte bara paret ändå, så en mystisk kvinna och man anslöt sig paret. De såg allaavslappnad (och tan!) som de mumsade vissa grub och även bytas artigheter mednågra lyckliga fans.

, har vad för slags saker de varit uppe i den förtrollande land Hawaii?


Det kan tyckas att vacay är alla spel och nöje, men JB tweeted om hur han lär sig resan också!2011-05-27 | 12:43:56

Kategori: Bilder

Bilder från Stranden

Justin Bieber and Selena Gomez Hit the Beach in Hawaii
Justin Bieber and Selena Gomez Hit the Beach in Hawaii
Justin Bieber and Selena Gomez Hit the Beach in Hawaii
Justin Bieber and Selena Gomez
Justin Bieber and Selena Gomez
Justin Bieber and Selena Gomez
Justin Bieber and Selena Gomez Hit the Beach in Hawaii
Justin Bieber and Selena Gomez Hit the Beach in Hawaii
Justin Bieber and Selena Gomez Hit the Beach in Hawaii
Justin Bieber and Selena Gomez Hit the Beach in Hawaii
Justin Bieber and Selena Gomez Hit the Beach in Hawaii
Justin Bieber and Selena Gomez Hit the Beach in Hawaii
Justin Bieber and Selena Gomez Hit the Beach in Hawaii
Justin Bieber and Selena Gomez Hit the Beach in Hawaii
Justin Bieber and Selena Gomez Hit the Beach in Hawaii
Justin Bieber and Selena Gomez Hit the Beach in Hawaii
Justin Bieber and Selena Gomez Hit the Beach in Hawaii
Justin Bieber och Selena Gomez landat på Hawaii på måndag eftermiddag, och det ser ut som de tar full nytta av sin ledighet.

Paret, som har varit tillsammans i drygt sex månader, sågs mysa medan plaskar stranden torsdag eftermiddag. Den Biebs visade upp sin nya mejslade abs medanSelena bar henne samma bandeau top från när de först sågs stranden måndagen. Tidigare under dagen, Justin, 17 och Selena, 18 tog lunch Four Seasonoch hälsade fans.

Dessa två bör åtnjuta denna driftstopp medan de kan!

Selena senaste album, När solen går ner, droppar den 28 juni och hennes nya filmMonte Carlo träffar teater den 1 juli, ingen tvekan att hon kommer att vara på denPR-trail och reser överallt för det.

min åsikt: asså vill inte vara taskig men hon klänger på honom skit mycket2011-05-27 | 08:38:00

Kolla vad kenny Skrev på Twitter Fejk Eller riktig?

Tycker fan att han har rätt
För er som inte kan engelska så bra
Översättning: @justinbieber snälla berätta Varför du kramade Selena före din mamma när du vann, Födde selena upp dig?
Nej!
det är vad det står där !
jag tycker han har rätt

2011-05-27 | 08:33:48

Kategori: Bilder

Justin och selena 2Bilder på när de Kysser varandra!

han bara tog henne och kysste henne :O
Vad gulligt
Här kysser de inte men ville ändå visa upp den

2011-05-26 | 16:20:34

Kategori: Bild bomber

BILD BOMBEEER!!!!

alwaysbelieveinbiebs: come at me bro ;)
flawlessbieber: That’s the smile I want to see on your face everyday.
NEVER SAY NEVER RIGHT? <3

2011-05-26 | 14:17:07

Kategori: Rösta!

RÖSTA NUUU !!

http://www.cmt.com/cmt-music-awards/collaborative-video-of-the-year/
Rösta på justin och Rascal flatts "That should Be me"

2011-05-26 | 14:04:17

Justin Snackar om Selena och andra saker!Justin talar efter hans stora segrar Billboard Music Awards och berättar om sinnumera berömda kyss med Selena!


Justin Bieber kan fira hans stora segrar Billboard Music Awards den 22 maj menhans största pris i natten var fastna en kyss från flickvän Selena Gomez!HollywoodLife.com talade med Justin efter att han nabbed priset för Top New Artist ochnär frågade om kyssar Selena var det bästa priset i natten, som kallas sångaren blygthans flickvän, "fantastiskt!" söt!

Justin sade också att han kan överväga inspelning med Selena i framtiden och att hanhar hört hela hennes nya album, och även detta är "fantastiskt!"

HollywoodLifers, tror du Justin är den bästa pojkvän någonsin?
2011-05-26 | 13:54:49

Justin, Selena, Demi Och Chris Brown Ute Tillsammans !

Getty Images (3)

De fyra Besties var så spännande att hänga ihop att de alla hoppa upp och ner och gick ut i filmen i början, flera källor bekräftar att HollywoodLife.com!

Vilken dos av Star Power! Efter Justin Bieber och Selena Gomez hade sina Victoria's Secret galleria datum de mötte upp med Selena förnyade BFF Demi Lovato och Justin vän Chris Brown för en midnatt visning av Pirates of the Caribbean 4: På Stranger Tides på Arclight teatrar i Sherman Oaks, Kalifornien. Vi talade med fyra ögonvittnen som alla bekräftat att de såg skock kändis vänner. "De lämnade filmen innan den slutade, och var så Amped upp och bli hängande ut de fortsatte att hoppa upp och ner.

Den foursome och sex andra vänner dök upp vid midnatt. "De gjorde inte köpa några eftergifter de bara gick raka vägen till filmen vid midnatt. Två timmar senare gick de alla ut ur teatern innan filmen ens slut, "en av våra ögonvittnen avslöjar. Var det någon som har ett utegångsförbud att göra? Vi vet Demi sa att hon var trött tidigare i natt!

"Knappt någon brytt sig dem. En flicka närmade Selena och sa att hon var en "Magi på Waverly Place" fläkt. Selena log och tog en bild med henne, säger en annan åskådare."Det såg inte ut som någon av dem ens hade livvakter."2011-05-26 | 13:49:38

Bonnie Säger: Justin och Selena är ett fantastisk och Perfekt ParAlltför många unga tonåring par väljer varandra för alla fel saker, men Justin och Selena förtjänar varandra för alla de rätta orsakerna.

De kan vara unga, hon 18 och han är bara 17, men i detta fall, gör den succé som Selena Gomez och Justin Bieber har båda uppnått dem att ha en sund relation!

Nu, efter månader av spekulationer och Selena vägrar att bekräfta att Justin var hennes pojkvän, och Justin beskriver henne som "fantastiskt" men inget mer, använde paret Billboard Awards att komma ut som ett par, där till skillnad från Vanity Fair parten, deras kärlek visades för hela världen att se. När Bieber vann Top ny artist, en av de sex utmärkelser han landade den natten stod han upp och kysste Selena på läpparna framför miljontals tittare, det var det! De var helt allmänheten!

Det var också ett beslut, utan tvekan, att de inte kunde springa ifrån - de gillar varandra så mycket, har de inte vill dölja sina känslor och relationer längre.

Faktum är att bara två kvällar innan, kallad Justin Selena "min vackra flickvän" när han dueted med singer-songwriter Ernie Halter i Costa Mesa, CA.

Dessa två kan relatera till. Säger Selena, "Han har varit i mitt liv så länge och det är bara trevligt att ha någon som förstår vad du går igenom."

De kan förstå varandra, och det är vad som troligen är den största band dessa två har.Och vet du vad - de är tur att man har funnit varandra.

Jag hoppas att de har en fantastisk tid på sin semester på Hawaii. Och jag slår vad de faktiskt håller på att chaperoned där. Dessa två är inte, på vissa sätt, tillåts växa upp för fort. Och det är ytterligare en anledning till varför de hör ihop!

Källa : Hollywoodlife

min åsikt: jag tycker att selena är en kvinna och justin är en Kille Vf fattar ingen det??

Men ändå om de är lyckliga så ska inte jag stå ivägen för de :D2011-05-26 | 13:41:39

Justin Bieber Droppar $ 25.000 på "Family Guy" Halsband

SplashNews.com

Justin skildes med en allvarlig mängd deg för hans blinged ut halsband - vad tycker duom hans nya kedjan?


Justin Bieber kan vara en av de hårdast arbetande 17-åringar i världen, så det är vettigtatt varje gång ett tag han skulle behandla sig något fint - något fint och mycket dyrt! Det visar sig att Justin's nya diamant täckt halsband av populära Family Guy tecken Stewieställa tonåring heartthrob tillbaka en cool $ 25,000! Det är en hel del biljetter!


TMZ rapporterar, "halsbandet innehåller 12 karat av ädelstenar - inklusive flerfärgaderubiner och vita diamanter - och de är alla inställda 14-karat guld."

Justin designade halsband själv med hjälp av Beverly Hills juvelerare Jason Arashebensom sade Justin "hade en särskild vision för hur han ville att det ska se ut."

Ta en titt Justin är dyr halsband ovan och låt oss veta - cool eller galen?

Jag tycker den e skit cool vad tycker ni ??

Källa : Hollywoodlife2011-05-26 | 13:36:19

Justin och selena på romantisk semester i Hawaii!

Justin Bieber & Selena Gomez in Hawaii

Efter en PDA-fyllda natt Billboard Music Awards söndag, Justin Bieber och SelenaGomez avvek för en romantisk semester måndag till Hawaii. Hur bedårande!

Kort efter landning i paradiset, paret checkat in deras hotell och slog stranden. Justin, iboardshorts och Selena, i en fuchsia bikini var hand i hand som sin omgivning följdeefter i släptåg som de tog en promenad till sand.


glad att Biebs och Gomez får en chans att koppla av tillsammans, men Biebs varfortfarande arbetar PR-vinkel även under sin semester. På tisdag morgon, tweeted han:"funderar att ha en filmkväll ... alla vill titta på # NeverSayNever3D ... .. im menar imner ... men är det konstigt? lol. "

Justin var också idrottsliga en ny tatuering runt hans vänstra bröstkorg, som uppenbarligen betyder "Jesus" på hebreiska.

Båda har arbetat nonstop, och det är trevligt att se att de blir mer öppna med sinrelation utan att avslöja för mycket.2011-05-26 | 13:32:38

Vem är Den Blonda Vackra Tjejen?Det är den vackra (och mycket äldre än Justin) Drée Hemingway och Celebuzz har allt du behöver veta om Biebers nya på skärmen kärlek och framtid föremål för många preteen flickor.


Ja! Drée är faktiskt barnbarnsbarn till den berömde författaren. Hennes mamma är Mariel Hemingway, som troligtvis är mest känd för att spela Woody Allens minderåriga älskare på Manhattan. 

Vad var Drée känd för innan hon dök upp i Biebers Someday Reklam? 

Drée gjorde först ett namn för sig själv 2009 när hon träffade catwalken för en Givenchy modevisning i Paris. Ända sedan sin modellering debut har Drée långsamt ta över modevärlden och hon nyligen landade på omslaget till ryska Vogue.

Hm, "partyscen" gör Drée låter lite äldre än Justin. 

Tja, det beror Drée är äldre än Justin: Drée är 23 medan Justin nyligen fyllt 17. Det är dock Drée inte äldst skönhet som Justin har gjort en sexig skjuta med - Justin vanhedrande sköt en romantisk mode sprids med sin mycket äldre krossa Kim Kardashian för tidningen Elle . Plus, Justin närvarande dating Selena Gomez som är äldre än Baby Biebs.

Wow justin gillar verkligen äldre tjejer ;)2011-05-26 | 13:29:41

Svar på Tal

det står: Vem är den blonda tjejen längst ner? :o
Från Jonna
Inlägg: Bild Bomber
Svar: Det är bara en tjej från Justin's reklam för Someday var inte orolig selena är fortfarande justin's favorit :)

2011-05-24 | 23:59:40

Kategori: Bild bomber

BILD BOMBER!!!

fan vilken skillnad!!
'
OMG HAN!!! vemfan visste han och han skulle ta bild nån gång :D
 Yeah, I know the quality is bad, but it’s because it’s 59 layers. I needed to make a gif of it. He cried on stage while singing Favorite Girl. He quit singing and just saw his fans. He cried. He took of the ear thing just to hear them scream. Did you see he got shocked at the end? Well, he just so glad. I love him so much.
 justin’s eyes are the best thing i’ve ever seen oh yes. and the way the color changes in different light.

2011-05-24 | 21:51:33

Kategori: övrigt

Svar på tal

När kommer den ut?
Vilka affärer kommer den finnas i ? 
Svara gärna i ett inlägg, kram!
Svar:
20 juni kommer den ut i Amerika, Jag vet direkt inte om man kan köpa den i Sverige, om den kmr ut i Sverige så tar det väl tid tills den kommer ut. Men annars kan man beställa den på datan när den kommer ut i Amerika :)2011-05-24 | 21:47:33

Hejdåååå alla mina älsklingar <3

Ska åka i morgon bitti, Ska vara bortrest i ca.2 månader.
Jag kommer ha med min data, men problemt är interneten, undra hur jag kmr att kunna skaffa!
Men Sana ska blogga hela tiden, så fortsätt läs bloggen även om jag inte bloggar :)
Och btw fick en kommentar om att skriva om vad saker justin gillar och inte gillar, Och det är "visste du att" elr? Men aa sana kommer nog att göra en!!

2011-05-24 | 17:26:48

Billboard, extra interljuv


2011-05-24 | 17:24:56

Justins perfym skulle kunna nå upp till $30 million!!

Justin Bieber's 'Someday' smells fruity and is aimed at teen girls.
Vad Bieber feber luktar? Söt, fruktig och syftar till höger vid hjärtan av hans 14-till-18-åriga fans.

Justin Biebers super-girlie doft Someday valdes speciellt av tonåring känsla själv.

"Låt oss vara riktigt: Det sätt en flicka luktar är mycket viktigt att en kille, säger han tillWomen's Wear Daily. "Jag har en sådan djup koppling till mina fans, skapa en doftsom jag personligen älskar är ett annat sätt jag kan ge dem nära till min värld."

En del av intäkterna mot pennor Promise - en filantropi som bygger skolor - ochMake-A-Wish Foundation.

Flaskan är toppad med plast hjärtan, lager ovanpå den andra för att likna en ros.

En stor flaska doften kostar $ 55 med billigare alternativ för body lotion och en "hårdimma."

En dag kommer att säljas till ett högre-end varuhus som Macy's, Sephora, Nordstromoch Dillards.

Om allt går enligt planerna, doften kunde rake på $ 30 miljoner.

Detta är ett steg upp från Biebers första razzia i doften marknaden.

Under 2010 var hans My World unisexparfym som kom inbäddad i hund-taggar ocharmband säljs Walmart för $ 10.

Bieber älskar att tillgodose damerna, skönhet-wise.

Hans "One Less Lonely Girl"insamling av nagellack slutsålt Walmarts och mål över hela landet.


2011-05-24 | 17:21:05

Justins nya tatto betyder "Jesus" på hebreiska

227315_217062141645470_100000250578194_831637_1591777_n
haha först så trodde jag det var music toner!
Hahahah!

2011-05-24 | 17:15:38

Legacy av New Boyz, får Selena's nummer


2011-05-24 | 17:14:07

Hayley Kiyoko fallit offer för en Justin Bieber Prank!


2011-05-24 | 17:12:07

Upsy Selena!


2011-05-24 | 17:09:29

Justin Timberlake makes fun av Justin, bortklippt scen i SNLJustin Bieber kan följande i Justin Timberlake fotspår, men det betyder inte att han är immun mot jokester s hån - speciellt i detta nya ickevisade Saturday Night Live sketch.Medan klädd i en vit peruk och RYNKAD passar som den berömda Mozart, petar Timberlake kul på egen övergång från en musiker till en skådespelare. När de andra tyder på att han kommer att ersättas av Bieber, JT tar en snabb bild på Teen popstjärna.

"Bieber? Du kan inte vara allvarlig! "Brutit ut Timberlake. "Kan du inte bara sätta en peruk på en jordekorre och träna den att agera som en svart man?"

Bieber är inte den enda A-Lister som får gjorde narr av i denna skit, skämt Timberlake också om hans rötter i Mickey Mouse Club tillsammans med Christina Aguilera och Ryan Gosling och alla romantiska kontaktpersonerna rösterna hade. Ärligt talat, vi tror att sketchen är ganska roligt och vet inte varför den inte göra snittet för lördag natt final episod. Vi tror att Justins skämt var roligt och att han menade inte att förolämpa Bieber alltför dåligt!Titta på videon och berätta vad du tycker! Finns det en fejd mellan Justin's? Eller är Timberlakes skämt allt roligt?2011-05-24 | 17:01:40

Taylor Hanson ger råd till Justin Bieber

USM kom ikapp med frontmannen Taylor Hanson, nu 28, att fråga om bandets livslängd,supergrupp hans senaste spinoff tonade rutor och, naturligtvis, detta Åretstonåring känsla, Justin Bieber.

USM: Ni började så unga, har du träffat Justin Bieber? Har du några råd tillhonom att komma igenom hela denna sak som du gjorde?

TH: Jag tycker det är ärligt är hårt för att lyckas om du börjar som riktigt ung eller att gå in på 20 eller 40. Du måste leva och andas musik, och det måste vara något som du bara åtagit dig. Vi träffade Justin i början avhans karriär på en Grammy händelse för ett och ett halvt år sedan ochhan helt ärligt verkade han vara som en trevlig grabb som verkligen varglad att få uppmärksamhet på vad han gjorde. Jag kommer att säga en av de svåraste sakerna man kan göra är att överleva framgång och påvissa sätt är det enklare än efterlevande fel eftersom när man lyckas, ochdu når en plats du vill vara på, bara räkna ut hur man underhåller det och även bara bibehålla fokus och perspektiv är en utmaning.2011-05-24 | 16:58:47

Justin och Selena's kärlek i flygplatsen i L.A

Justin Bieber och Selena Gomez brydde sig inte om att dölja sin kärlek för varandra på LA: s flygplats.

"De är så söta tillsammans, säger en källa till Pop Eater.

"De skar linjen rakt framför mig i första klass och höll varandra i händerna och fnissade. Jag såg att de var så kära att det fick mig att le. Ah, ung kärlek, finns inget vackrare.

"Du glömmer hur unga de båda är tills du ser dem på nära håll.

"Det ser inte ut som att han har rakat sig ännu. Hans hud är lika perfekt som hennes hud. Men en sak är säker, de försökte inte dölja sin kärlek... men istället så visade dom att de är ett par.

De är påväg på semester tilsammans. sa en nära källa:
"Efter att ha jobbat häcken av sig, så har de har skaffat sig några allvarliga tider att umgås. De tar en välförtjänt paus tillsammans. "
2011-05-24 | 15:48:23

Justin med Selena på Promenad (hawaii)

Wow Varre inte justin som sa att han hatar fejk hår ?? vad är det som Selena har på sig nu ?? :O

2011-05-24 | 15:46:17

Justin's Nya Tattoo Bilder!


2011-05-24 | 15:40:52

Justin och selena på romantisk semester i Hawaii!Efter kvällen på Billboard Music Awards i söndags, drog Justin Bieber och SelenaGomez iväg för en romantisk semester i måndags till Hawaii. Hur bedårande!

Kort efter landning i paradiset, när paret checkat in deras hotell slog de sig ned på stranden. Justin, i boardshorts och Selena, i en fuchsia bikini var hand i hand och i sin omgivning följde ett släptåg efter dem när de tog en promenad till strand
en.

2011-05-24 | 15:38:22

Justin och Selena, Döljer inte sin kärlek längre!

Justin Bieber och Selena Gomez brydde sig inte om att dölja sin kärlek för varandra på LA: s flygplats.

"De är så söta tillsammans, säger en källa till Pop Eater.

"De skar linjen rakt framför mig i första klass och höll varandra i händerna och fnissade. Jag såg att de var så kära att det fick mig att le. Ah, ung kärlek, finns inget vackrare.

"Du glömmer hur unga de båda är tills du ser dem på nära håll.

"Det ser inte ut som att han har rakat sig ännu. Hans hud är lika perfekt som hennes hud. Men en sak är säker, de försökte inte dölja sin kärlek... men istället så visade dom att de är ett par.

De är påväg på semester tilsammans. sa en nära källa:
"Efter att ha jobbat häcken av sig, så har de har skaffat sig några allvarliga tider att umgås. De tar en välförtjänt paus tillsammans. "


2011-05-24 | 11:06:28

Behind the scene på Someday reklamen

¨

2011-05-24 | 11:04:49

Billboard 2011, interljuv


2011-05-24 | 10:58:10

Justin: Jag vill jaga tjejer som har på sig Someday


JB, &#039;I&#039;ll Chase Girls That Where Someday&#039;
Justin Bieber chattade w / Ryan Seacrest om hans parfym Someday:

"Jag ville göra en doft för kvinnor i grunden eftersom jag vill känna doften av flickorna halsen, Jag vill berätta för tjejerna vad jag vill, vad jag tror kommer att vara het och vad som är attraktivt för mig så jag ville göra en doft som jag tror kommer vara lockande och får mig att vilja jaga flickan som jag luktar. Det bara luktar riktigt bra, det är inte för stark, det är som en fin, fjäder, lätt doft. Det är inte bara en ung flicka parfym, det är definitivt marknadsförs för tonåringar, men jag tror att även mammor kommer att lukta det och vara som, "det är en bra doft" och tala om vilken vikt de ska köpa det .. .. Till sina barn men egentligen är de spraya det på sig själva. De kommersiella premiär efter Glee, det är skjuten i en tyngdlöshet plan .. så vi var flytande och att vara ärlig fick jag riktigt sjuk när jag var där uppe. "2011-05-24 | 10:41:33

Justin och Selena i hawaii

Justin Bieber & Selena Gomez in HawaiiJustin Bieber & Selena Gomez in HawaiiJustin Bieber & Selena Gomez in HawaiiJustin Bieber & Selena Gomez in HawaiiJustin Bieber & Selena Gomez in HawaiiJustin Bieber & Selena Gomez in HawaiiJustin Bieber & Selena Gomez in HawaiiJustin Bieber & Selena Gomez in HawaiiJustin Bieber & Selena Gomez in Hawaii

2011-05-24 | 10:39:22

JUSTIN HAR EN NY TATTO <3

Justin Bieber & Selena Gomez in Hawaii
SER NI?! DET ÄR UNDER HANS ARMHÅLA <3 och btw OMG HANS MAGMUSKLER!!!
x_x

2011-05-24 | 08:40:10

Justin: "to my fans...you made me who I am..."

Den här videon är jätte gullig Han är verkligen en CHAMPION A LEGEND HISTORY <3

2011-05-24 | 08:20:35

Justin Bieber Someday Commercial!

Omg That should be me!!!
OMG finns det något sexigare <3

2011-05-23 | 22:01:20

Legacy göra slut på Justin & Selena?!


2011-05-23 | 21:54:59

justin: i was giving Selena my love

Seriöst....jag respectera deras förhållade men nu så verkar det att justin tänker på hon...
Han ville ha henne på scen, när det var hans FANS som gjorde så att han vann -.-

2011-05-23 | 17:11:53

justins nya profil bild på fb <3


längtar  så fking mke efter den!


2011-05-23 | 17:06:07

Justin nya icon på twitter

OMG!!! kan han sluta att vara så snygg?!!!!!
Seriöst jag dööör!

2011-05-23 | 15:35:01

Kategori: Bild bomber

Andra övriga BILD BOMBER!

HAHA uppsy...Justin såg en snygg tjej!
myrunawayswag: dabiebercrew: thebieberbanana: lol, he looks so angry!! lol hes like “bitch you better put that god damn camera down before i hit you.” I’d probably say something if he looked at me like that. haha. sarahjanebieber: tobibeliebs: randombieberblog: ushouldpickme: thatsmybieber: k-party: HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH WHATTHEFUCK OMG THIS IS BETTER OMG XDDDDDDD NO MORE HEARTACHES! #TEAM JUSTIN BITCHES!! OMG~ THEY LOOK SO CUTE TOGHETHER!1!!!!!1 one one one! I COMPLETELY APPROVE OF THIS. HAHAHAHA AWWWWWWWWWWWW!
ooohhhh crap........hoooooot!

2011-05-23 | 15:28:55

Kategori: Bild bomber

BILDBOMEEEER FRÅN BILLBOARD!!

jbiebsizmyhero: Selena gets the fucking luxury of kissing those lips anytime she wants. Jealous as fuck. heartjdb: you deserve every bit of that award! we are all so proud of you and how far you have come. Will stick by your side forever. I love you &lt;3
SÅÅÅÅ söööööööööt!
you deserve this. you&#8217;re amazingk-party: No biggie, just chillin with my man at the awards~

2011-05-23 | 09:24:58

Justin Vann 8 award Av 11

Grattis till justin som vann 8 av 11 award vi är verkligen stolta över honom
ofta inte??
Han är verkligen värd alla de här awardens även om vi ville att hna skulle vinna alla 11 men vi är endå
jätte stolta över honom :D <3

2011-05-23 | 09:21:28

Best of 2010: Top 10 TV Moments

Justin är med i videon :D

2011-05-23 | 09:18:45

Justin nominerade Top Female Artist Award

Grattis Rihanna :D

2011-05-23 | 08:33:50

Video på Kyssen!

på första videon så vill han ta med selena upp pp scen haha

2011-05-23 | 08:27:35

Justin Vann En Billboard Pris! Och kysste selena innan Scen!

Justin Bieber and Selena Gomez Kiss
Justin Bieber
Justin Bieber
Justin Bieber and Selena Gomez
Justin Bieber och hans tjej Selena Gomez visade några mindre PDA medan i publiken på Billboard Music Awards. Det unga paret poserade för bilder, men kameror fångas även Selena med handen teen heartthrob knä.

Klädd i en guld kavaj, vann Bieber Top New Artist och kysste Selena innan scenen för att motta priset, tacka hans fans, hans mamma och även hans skryt tränare Ryan Bra.


Kyssen var den senaste stora show offentliga tillgivenhet för Bieber och Gomez, som i månader undvikit några medgivanden att de var dating. Det var, tills de klev uttillsammans för första gången Vanity Fair Oscar parti redan i februari.

Jaha nu när de har kysst där så e de väll ihop igen eller? förstår ingenting de säger först att de
är bra vänner sen så går de runt och kysser varandra Wtf?
men aja Ha det Bra i förhållandet då :D

2011-05-22 | 19:50:46

Selena och justin på stan

Hollywoods hetaste par sågs igår ( 21 maj ) shoppa tillsammans i Topanga köpcentrum i LA. Men paret var inte tillsammans hela tiden, Justin sågs prova hattar/kepsar med endast hand bodyguard. Källor säger att de var bedårande och jätte gulliga mot varanda. " De kysstes, man kan se att dem är ett par på de sättet dom håller på med varandra ". Skrev källan på sin twitter " De skrattade hela tiden och Justin hade sin arm runt henna hela tiden"2011-05-22 | 16:59:26

Fler bilder från Next 2 u videon!


2011-05-22 | 16:56:57

Behind the scene av NSN premiären


2011-05-22 | 16:45:14

Selena skärt sig?

vad säger ni??

2011-05-22 | 16:44:05

Visste du att...?

Justin är 172 cm just nu.
Justin luktar alltid på mat han inte har ätit för att se om det luktar gott
justin döda en gång en guldfisk och sa "I was 4; I didn't know they couldn't be out of the water”.
När Justin var liten förbjöd hans mamma honom från choklad, och då han fastnade äta den i en garderob.
Justins gäng tar inte upp okända samtal efter 12 tiden på grund att de vet att det är Justin.
Justin var född en vecka innan han skulle föddas
justins mormor är en skicklig pianist.
Justin hår är slät mer än vad du tror
Justin är rädd för mörket,spindlar och klowner
Justin var den  27,260,086th personen som blev medlem på twitter
När justin såg sin vaxdoka ville han puckla den
justin sa att han älskar att hans fans är alltid där på honom
Justin säger att han brukar på Twitter men tweetar inte han vet vem som tweetar honom hela tiden, och han följer dem.
Justin är mycket förtjust att ha fans överallt
Justin och Selena har en låt tillsammans som heter "Please don't forget" och som kommer att komma ut den 28 juni
När justin får ett okänd samtal, svara han och låtsas vara en britiskt tjej


Hitta inte fler bieberfacts, men iaf dom är skit bra!!2011-05-22 | 16:17:18

Bild, när justin spelar piano


2011-05-22 | 16:11:11

Justin i japan, VIDEO


2011-05-22 | 16:08:38

Justin och Selena på stan

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden

2011-05-22 | 15:58:12

Fanvideo: Stop the hate

BÄSTA VIDEON!!!!!
I LOVE IT!!!

2011-05-22 | 15:53:34

Video, från Japan


2011-05-22 | 15:51:38

Lucy Hale har bieberfever!Lucy Hale har ett problem. Hon är smittat och inte ens tillägg av mer ko klocka kan bota denna sjukdom. Det stämmer, har Pretty Little Liars stjärna Bieber Fever!

"Jag älskade Justin Bieber filmen! Hela hans historia är fascinerande för mig, säger hon i senaste numret av Seventeen.
"Innan dess förståd jag inte hur stor han blev så stor. så snabbt Jag visste att han var begåvad, och självklart är han bedårande. Menefter att ha sett filmen grät jag och sjöng hans låtar. Du kunde inte bort från den filmen utan att falla i kärlek med honom. "


2011-05-22 | 15:43:19

America's Best Dance Crew: Justin Bieber utmaning


2011-05-22 | 15:35:17

Selena Gomez är sorts kär i Bruno Mars

Getty Images (3)
Selena Gomez är besatt av en annan kille ... och det är inte hennes pojkvän! Tror du att hon skulle lämna Justin Bieber för Bruno Mars?


Selena Gomez får dejta den största popstjärnan i världen, Justin Bieber, men detbetyder inte att han är den hon är längtar efter! "Jag är besatt av Bruno Mars, jag tror verkligen att han är extremt begåvad," de 18-åriga Disney stjärnan säger till TheCanadian Press 16 maj.

Hon tillade: "Jag sorts är kär i honom."

Vid 25 kan Bruno vara sju år Selena senior, men han anses vara en av de mestframgångsrika singer / songwriters i landet. Han var nominerad för sju Grammy viddet 53: e Grammy Awards, vann Bästa Hane Pop Vocal Performance för "Just theWay You Are".

Tydligen har Selena stor smak - men tyvärr för Bruno, hon mycket vidtas. Dentredubbla hotet har dejtat Justin, 17, sedan december förra året, och gå romantisksemester med megastjärnan.

2011-05-22 | 15:28:08

JUSTIN ERÄNNDE ATT SELENA ÄR HANS FLICKVÄN

okej
1. Tack gode gud att han erkännde det!
2. Varför ljög han hela tiden?!
3. i got no words left :(

2011-05-22 | 15:23:53

Kategori: Bilder

Justin i Tokyo


2011-05-22 | 15:19:39

Jennifer Saunders: Från gatumusikant till den stora skärmen!Tack vare fantastiska människor över Paramount Pictures, kunde vi fånga uppmed det violinisten från Justins filmen Never Say Never för att fira DVD-release den13 maj.

Möt 11-åriga Jennifer Saunders, den livliga och begåvade violinist som var på rättplats vid rätt tillfälle och har sedan dess blivit ett ansikte sett över hela världen! Här ärvad hon hade att säga när vi kunde lite av hennes tid:

- Hur kändes det att ha Justin Bieber personligen ser du spelar och visa dig?
Det var väldigt spännande! Det var också en stor chock! Jag kommer alltid behålla de pengar han gav mig.

- Visste du att innan han kom upp till dig att han själv brukade busk där?
Ja, jag visste att han brukade spela där. Men det är inte vad som inspirerade mig till att spela jag har varit gatumusikant sedan jag var fyra.

- Har du fått den kändis behandling eftersom det hände? Har du varit bett om dinautograf?
Ingen har bett om min autograf ... än, men alla mina vänner och familj är verkligenlämnat för mig.

- Vad gjorde det kännas att se sig själv upp på den stora skärmen?
Jag var lite konstigt att se mig upp den stora teatern skärmen! Jag önskar att jaghade pratat mer i filmen! Jag var verkligen chockad och tyst!

- Var ser du dig själv om tio år? Skulle du överväga att ta upp musik som en karriär?

Ja, men jag tror inte jag vill bli en superstjärna som Justin eftersom i filmen kan du seatt han under stor stress! Jag tror att jag kanske vill spela i en symfoniorkester.2011-05-22 | 15:12:15

Justin ska turnera i Sydamerika


peru
För några veckor sedan meddelade Justin Bieber via Twitter att han kommer att turnera i Sydamerika i år, väcka förhoppningar om många fans i Peru, rapporterPeru.21.

Dagar senare Bieber bekräftade att Argentina, Chile och Brasilien var turné, men lämnat möjligheten öppen att Peru skulle också ingå. "Jag ser dig, Brasilien, Argentina och Chile, och alla ni där nere!".

Det har nu bekräftat att Peru kommer att ett stopp den kanadensiska sångerskansydamerikanska turné, och hans besök kommer att äga rum i september. Lokalen ärännu inte bekräftat.

Justin Bieber har nyligen avslutat den första delen av sin världsturné med ett besök nyligen i Japan, där han sjöng för fans som blev offer för den jordbävning somödelade nationen i mars. Trots att flera gruppmedlemmar var ovilliga att följa medhonom av rädsla för radioaktivitet, ville Bieber att uppfylla drömmen om att hansasiatiska fans.

För nu kommer sångerskan att ta ett par månader bort, sedan börja förbereda förhans besök i Sydamerika.


2011-05-22 | 14:59:17

Justin sjunger pray för folk i Budokan, japan


2011-05-22 | 14:57:28

Justin Bieber - Kan jag få en lyft?

0521_justin_bieber_version5_EX
Vi berättade Bieber var chilla med Rob Dyrdek hans Fantasy Factory, när han beslöt att ta en av bilarna ut på en tur.

Den svala rida varade inte länge - batteriet dog och Justin var tvungen att ringa tillbaka till fabriken för att ha en ersättning man fram till honom. Vi berättade Justin behövde inte vänta alltför länge på hjälp att komma fram.
Biebs gillar inte att hållas vänta.2011-05-22 | 00:45:36

Bild från inspelning av Next 2 u

När min kusin såg bilden, tyckte hon att han faktiskt borde va med i en vampyr film! hon har alltid tyckt att han liknar en (asso på en bra sätt) <3

2011-05-21 | 13:16:15

Kategori: Bild bomber

BILDBOMBERR!!!

 @erniehalter thanks for the night. Glad we could surprise u. U r the real deal. Congrats to u and the wife. And Never Say Never aint no BS. Haha. Thanks again. - Justin

2011-05-21 | 13:12:43

Kategori: Bilder

Next 2 u BILDER!!!

rcqeg.jpgJudgement day!! Lol The moment!!
åhhh fyfan kan inte vänta längre!!!
hoppas de dansar i videon !! :D

2011-05-21 | 13:08:45

Kategori: Bilder

Jelena bilder


2011-05-21 | 12:48:08

Kategori: Photo Shoot

Photoshoot från designen

Klicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildhttp://justin-b.org/photos/albums/albums/Photoshoots/sessions/063/normal_16.jpgKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bild
Det var nån som komentera som ville ha bilderna från photoshooten på  Designen.
Så varsegood, det var inte allt men det var de flesta. DEt var typ 85 bilder så la upp bara de snygga!!

2011-05-20 | 22:23:48

Justin känade 53 milijoner dollar (ca.400miljonerkr) på 1 år

The Forbes Celebrity 100-lista, även känd som World’s Most Powerful Celebrities"uppenbarades idag och vår favorit pojke Justin Bieber blev numer 3! Justin Bieber tjänade $ 53.000.000 från maj 2010 - maj 2011, hur imponerande är det?!
Justin gjorde sitt lön från en kombination av filmen Never Say Never (uppräkning $ 100.000.000), hans nya album My World 2,0, och hans live-shower runt om i världen(biljetter väckt i $ 600.000 i bruttoförsäljning per natt).2011-05-20 | 22:11:37

Justin träffar barn i offret av jordbävningen och Tsunami


2011-05-20 | 22:08:52

Målning av Justin

Coolt! snyggt!

2011-05-20 | 22:08:09

Information om hans Parfym!Justin Bieber är redo att hjälpa damerna luktar precis lagom. Han avslöjade att hanvalde att skapa en parfym för kvinnliga fans eftersom det sätt en flicka luktar är mycketviktigt för honom.

Enligt WWD, är Justin Biebers ny parfym som heter Someday. Den pefumemarknadsförs genom välgörenhet Ge tillbaka Brands och är inställd på att höja miljonerför en mängd välgörenhetsorganisationer inklusive pennor Promise, som bygger skoloroch Make-A-Wish Foundation.

Medan turnerar världen, säger Justin, "Låt oss vara riktiga, är hur en tjej luktar väldigt viktigt att en kille! Jag har en sådan djup förbindelse med mina fans, skapa en doftsom jag personligen älskar är ett annat sätt jag kan föra dem närmare till min värld. "

"De verkligen låta mig ta ledningen hela projektet, eftersom jag vet mina fans bättre än någon annan -. från att arbeta med gruppen om utvecklingen av doften i sig att bidra till att utforma flaskan och förpackningen" förklarade han.

Denna parfym kommer att finnas i butiker i juni, doften kommer att erbjudas varierar ipris
från $ 35 (1 oz.) till $ 55 (3,4 oz.)


Aww fett guliga ord hans sa till oss fansen!!!2011-05-20 | 22:05:46

Justin tillbaka till USA! :(

Slutligen efter den långa världsturné, anländer Justin Bieber LAX flygplats i LosAngeles på torsdag kväll (maj 19).
I helgen kommer Justin att ansluta sig till flickvän Selena Gomez i Las Vegas 2011Billboard Music Awards som presentatör.


Känns sorligt, han kom aldrig till Sverige som han sa, men vad fan ska man göra om han inte just vill? elr scooter inte vill?


2011-05-20 | 22:01:36

Kategori: Musik

Justin Bieber and Ernie Halter Duet: "Come Home to Me"


2011-05-20 | 22:00:30

Britney Spears om JustinBritney Spears avslöjade i en intervju med Harper's Bazaar att hon gillar Justin Bieber!Här är vad de tidigare Disney popprinsessan avslöjade:

"Jag tror han är bedårande. Jag såg bara hans film, och jag verkligen insåg inte hur stor han var. Han är enorm, han är bara Mr Man. "


2011-05-20 | 21:55:23

Justin om Selena

Justin Bieber avslöjade under en presskonferens utomlands att hans flickvän SelenaGomez är "awesome" och att hon gör honom glad aww, hur bedårande! Titta på videon nedan och kolla in 1:10 varumärket höra Justin svar intervjuarna frågan omDisney-stjärnan Selena. Sedan gör vi en notering i kommentarerna att låta oss veta hurdu känner Selena och Justins förhållande!

2011-05-20 | 21:48:53

Donny Osmond pratar om JustinDonny Osmond Nyligen berättade CNN värd Piers Morgan följande om Justin Bieberoch vara känd:

Jag tittar på de erfarenheter jag har gått igenom som en LITEN Bopper [och] med attjag tittar på Justin Bieber och mitt hjärta går sönder för honom eftersom jag vet vad han kommer att gå igenom, vet han att, alla vet det. Denna typ av framgång i den åldern kanverkligen bita dig i shorts. Sätt bältet, kompis, eftersom det kommer att bli enskumpig tur och det kommer att finnas tillfällen när folk säger att du inte är duktig längre.Aldrig ge upp dig själv.


2011-05-20 | 21:47:25

Justin säljde 500,000 kopior av NSN på 3dar!

Wow! Ett stort grattis är för att popstjärnan Justin Bieber. kändisen sålde över 500.000 exemplar av hans film "Never Say Never" på Blu-ray och DVD på bara å tre dagar! Justin och hans team har gjort så mycket pengar på denna film! Inte bara har de sålt så många kopior, eftersom filmen kom i butik, men de har också gjort miljontals när filmen var på bio.


2011-05-20 | 21:44:36

Hur många bilder ska han ha med han?!

asså vem är han? Han har varit med så många bilder med Justin typ 2 gånger i meet and greet den här turnen. Kanske fanns mer men kmr inte ihåg.
Tänk det är en av hans dansare? :o
har ingen anning...

2011-05-20 | 21:42:14

Justins parfym "SOMEDAY"

OMG!!!!!! undrar hur god den luktar!!! :D <3
Lääängtar tills den säljs <3

2011-05-20 | 21:40:43

Kategori: övrigt

Hej, hej blogg för mig igen!

Varit för latt att blogga, men tror jag ska blogga lite nu! Innan jag åker den 25 maj!
så bara som ni vet, kommer vara bortrest i nog 2 månader men vi får se om jag kommer att ha tillgång med datan! Kanske lite, men ska göra mitt bästa att blogga nu. Det var längre sen typ, och när man bloggar inte på typ en dag så orkar man inte resten av dagarna. -.-

2011-05-20 | 17:09:25

Justin sjunger med Ernie halter

Justin sjunger med ernie halter osm erbjöd justin till scen med honom och sjunga Come home to me <3

2011-05-20 | 15:13:39

Justin Bieber tjänat $ 53 miljoner & Debuterade trea på "Forbes Celeb 100" List! Grattis Biebs!

Goda nyheter Bieber fans! Justin debuterade tredje om "världens starkaste kändisar"lista! Plus Lady Gaga toppar listan och Charlie Sheen tjänade mer pengar i år ännågonsin tidigare.

8
Dela

Forbes Celebrity 100-lista, även känd som "världens mäktigaste kändisar"uppenbarades idag och vår favorit sångare Justin Bieber gjorde det nummer tre plats!Den Biebs tjänade $ 53.000.000 från maj 2010 - maj 2011, hur imponerande är det?!

Den 17-åriga gjorde sin lön från en kombination av hans nya album My Life 2,0, hansfilm Never Say Never (uppräkning $ 100.000.000), och hans live-shower runt om ivärlden (biljetter väckt i $ 600.000 i bruttoförsäljning per natt). Vi är stolta över Justin!

Lady Gaga toppade listan och tjänade $ 90 miljoner, och Charlie Sheen tjänat mer pengar i år än någonsin tidigare, vilket i $ 40 miljoner.

Är du förvånad att höra hur mycket Justin gjort i år? Tyckte du att det skulle vara mereller mindre?2011-05-20 | 15:11:33

Justin Bieber och Selena Gomez Kommer att återförenas på "Billboard Awards" Den här helgenJustin Bieber och Selena Gomez är båda presenterar 2011 "Billboard Awards" i helgen! Paret kommer att tillbringa sin efterlängtade återföreningen i Sin City!
Justin Bieber och Selena Gomez får alltid hålla oss gissa om deras förhållande, men i helgen paret kommer äntligen vara tillsammans igen efter Justin internationella turné.Justins sista konsert datum i Japan är torsdag kväll, och sedan 17-årige pop känslaberor i Vegas i helgen för söndagens Billboard Awards.
Utmärkelserna visar har bekräftat både av de tonåriga kärlekspar kommer attpresentera mässan och vi undrar om de kommer att delta i evenemang tillsammans?Trots den senaste tidens intervjuer där både Justin och Selena misslyckats med attprata om deras förhållande, vi tror att paret kommer att vara glada att vara i samma plats efter att dela upp två månader.
Hantera en lång distans förhållande är svårt att göra, nu när Justin är klar med sininternationella turné paret kommer att kunna tillbringa mer tid tillsammans och stärkaderas relation.
Berätta vad du tycker! Är du glada för Justin och Selena att återförenas BillboardAwards? Tror du att de bör presentera tillsammans?

Från: Hollywood Life!

OK för låt för det här MEN hur fan kan justin vilja vara tillsammans med henne när hon dissade honom from the first place wtf?

men aja vad tycker ni han borde göra ?2011-05-20 | 15:05:50

Justin Bieber’s Favorite Show, ‘ The Hard Times Of RJ Berger,’ vill ha honom som stjärn gäst i Serien

Getty Images
Stjärnan i "The Hard Times av RJ Berger" berättade att de skulle älska att få sina fan, Justin Bieber, visa sitt stöd genom att Gäststjärnor på deras show! 

Justin Bieber har gjort det ingen hemlighet att han är ett fan av MTV: s hit komedin The Hard Times av RJ Berger, och nu showens stjärna är tillbaka kärleken. Vi pratade med Paul Iacono, som spelar RJ Berger själv, och han berättade att han skulle älska att ha Justin gästande stjärna på utställning! 

"Han är verkligen en vän av showen genom att ge oss ett betyg uppsving [av tweeting om det]. Jag tror att fansen skulle älska att ha honom på, jag vet att jag säker skulle älska att ha honom på, sade Paul till HollywoodLife.com exklusivt. 

De svåra tiderna för RJ Berger handlar om kamp en nördig pojke som försöker vinna hjärtan av de hetaste tjejerna på gymnasiet och blivit populära. Justin skulle vara ett bra komplement till den gjutna, och vi tycker att det vore ett perfekt sätt för honom att visa upp sin komiska kotletter! När vi frågade Paulus vilken roll han spelade Justin bör spela, sade han att han skulle vilja behålla den 17-åriga pop känsla i Berger familjen. 

"Han skulle vara som att RJs yngre kusin eller något!" Paulus sade, skrattande. 

Vi tror att Justin skulle vara en bra gäst stjärna för att ha med i showen! Efter den senaste CSI skandal det skulle kunna vara ett sätt för honom att lösa hans rykte. 

Berätta vad du tycker! Skulle du vilja titta på Justin i serien The Hard Times av RJ Berger?2011-05-20 | 15:00:41

Justin Bieber - Country Musik Stjärna ?Upp med händerna om du såg här ett komma. Tidigare i år fick Justin Bieber med Rascal Flatts att spela in en låt - som nu är nominerad till en Country Music Award.
Det var pompa och ståt om denna samverkan från början. Som låten, "Det borde vara jag", hade inte släppts ännu, vad fångade uppmärksamheten vid den tidpunkten var att Biebs dök upp till studion med en ny frisyr. När det foto av sångaren med Rascall Flatts "sångaren Jay DeMarcus dök upp, gick Twitter i en frenesi! Nu sången blir lika uppmärksamhet. Så, vem är han upp mot?
Nominerad i gemensam video kategorin Årets kommer låten kämpa mot Jason Aldean med Kelly Clarkson ("Vill du inte att stanna"), Kid Rock Feat. Sheryl Crow ("Collide"), Aaron Lewis Feat. George Jones och Charlie Daniels ("Country Boy") och Loretta Lynn, Miranda Lambert och Sheryl Crow ("Coal Miner's Daughter").
Kid Rock är värd för Awards för andra året i rad. Se hela listan över nominerade nedan:

Gemensam video AV ÅRET 
Bästa video som innehöll ett särskilt samarbete utseende av konstnärer, tilldelas konstnärer (individ, grupp eller duo)

Jason Aldean with Kelly Clarkson – “Don’t You Wanna Stay”
Justin Bieber feat. Rascal Flatts – “That Should Be Me”
Kid Rock feat. Sheryl Crow – “Collide”
Aaron Lewis feat. George Jones and Charlie Daniels – “Country Boy”
Loretta Lynn, Miranda Lambert and Sheryl Crow – “Coal Miner’s Daughter”
Jason Aldean with Kelly Clarkson – “Don’t You Wanna Stay”
Justin Bieber feat. Rascal Flatts – “That Should Be Me”
Kid Rock feat. Sheryl Crow – “Collide”
Aaron Lewis feat. George Jones and Charlie Daniels – “Country Boy”
Loretta Lynn, Miranda Lambert and Sheryl Crow – “Coal Miner’s Daughter”

2011-05-20 | 14:47:38

RÖSTA NUUU !!

http://www.billboard.com/features/Billboard-Music-Awards-Fan-Favorite-Award-1005174942.story?sms_ss=twitter&at_xt=4dcae9b658ef18c5%2C0#/features/Billboard-Music-Awards-Fan-Favorite-Award-1005174942.story?sms_ss=twitter&at_xt=4dcae9b658ef18c5,0
Rösta om och om igen på våran Favorit om ni har en annan favorit också så kan ni rösta på den med :D min
vi vill ju hellst att justin ska vinna eller hur ;) <3

2011-05-19 | 09:46:50

Kategori: Bild bomber

BILD BOMBEEER!!!!

thatsmybieber: See that bitch in purple? She is the daughter of the owner of one of the sponsors in Justin Bieber’s concert in Manila, Philippines. Yeah, she got the Meet and Greet tickets for free because she’s rich. But the sad part was, she also was the One Less Lonely Girl in Justin’s concert in Manila. She paid for it. The news spread like wildfire. I just wished that THAT didn’t happen to Beliebers. Getting paid to be the OLLG? I thought OLLGs should be picked randomly. I am okay if the OLLG is not paid, that’s fine with me. But she did pay to be the OLLG so that’s really sad for everyone. I just wished they gave us a chance.
he totally got a swagger
he&#8217;s always cute even if he&#8217;s wet.
Justin Bieber: i&#8217;m creepin&#8217; like &#8230;. a lot.
Hoppas ni njuter av hans sexighet ;) <3

2011-05-19 | 08:26:05

Kategori: Musik

Justin Cover: Come Home to Me by Ernie Halter

'
Omg man dör när man hör hans röst Det är så vackert man får Ju Tårar när man hör låten man blir besatt

2011-05-18 | 18:53:03

Luzy Hale är ett Justin Bieber fan


Lucy Hale (“Pretty Little Liars“) revealed during an interview with Seventeen magazine that she is a huge Justin Bieber fan, saying
I loved the Justin Bieber movie! His whole story is fascinating to me. Beforehand, I didn’t understand how he got so huge so fast. I knew he was talented, and obviously he’s adorable. But after seeing the movie, I was crying and singing his songs. You couldn’t walk away from that movie without falling in love with him.

2011-05-18 | 18:50:44

Donny Osmond pratar om Justin


Donny Osmond recently told CNN host Piers Morgan the following about Justin Bieberand being famous:
I look at the experiences that I’ve gone through as a teeny bopper [and] having that I look at Justin Bieber and my heart breaks for him because I know what he’s going to go through, he knows that, everybody knows that. That kind of success at that age can really bite you in the shorts. Put on the seat belt, buddy, because it’s going to be a bumpy ride and there’s going to be times when people say you’re not talented any more. Never give up on yourself.

 


2011-05-18 | 18:19:03

The Hard Times of RJ Berger" vill att Justin ska vara stjärn gäst!

Stjärnan i "The Hard Times av RJ Berger" berättade att de skulle älska att fåsina fan, Justin Bieber, visa sitt stöd genom att vara en stjärn gäst påderas show!

Justin Bieber håller det inte hemlig att han är ett fan av MTV: s hit komedi The Hard Times av RJ Berger, och nu är showens stjärna tillbaka kärleken.Vi pratade med Paul Iacono, som spelar RJ Berger själv, och hanberättade att han skulle älska att ha Justin gästande på showen!

"Han är verkligen en vän av showen genom att ge oss ett betyg uppsving[genom att twittra om det] Jag tror att fansen skulle älska att ha honomhär, jag vet att jag säkert skulle älska att ha honom här, sade Paul tillHollywoodLife
exklusivt.2011-05-18 | 18:11:24

Jasmine gör en version av baby i hennes mobil

Fan vad bra hon är och tänkt hon e oxo blind!! <3

2011-05-18 | 18:07:46

Justin i Osaka - japan

Sööööt

2011-05-18 | 18:04:05

Britney spears: "justin är en mindre Version av mig"

Justin Bieber är en mindre version av Britney Spears, eller åtminstone är detvad Britney Spears tycker. Efter att ha sett Justin Bieber's film, "Never SayNever," Britney sa att det förvånade henne att se likheterna mellan henneoch den tonåriga pop sensationen.
Killen från Kanada följer Britney's fotspår när det gäller att en tonåringturnerar världen runt. Britney likställer hans erfarenheter av hennes förstaturné och vad hon gjorde för intervjuer då hon först gjorde det stora, medvad Justin gör i dag, enligt Hollywood Life.
Justin och Britney delar en intressant humor också, pekar Britney ut. MedanJustin är känd som en artist och även är väldigt rolig, kan Britney inte slutaatt skratta åt andras olyckor. Om någon faller eller snubblar, kan Britneyinte låta bli att skratta. (Hon är noga med att tillägga, om någon blirskadad skulle hon inte skratta.)
Britney ser Justin och sig själv som mycket liknande människor på grund avden unga åldern och att de två första kom till stjärnstatus. Båda började i tonåren. Hon tycker också att Justin är cool och finner det glädjande atthon kan relatera så nära med honom.

2011-05-18 | 17:53:47

Taylor hanson's råd till justin!

USM kom ikapp med frontmannen Taylor Hanson, nu 28 (ja, mina damerden som du länge kallade "den söta ") att fråga om bandets livslängd,supergrupp hans senaste spinoff tonade rutor och, naturligtvis, detta Åretstonåring känsla, Justin Bieber.

US: Ni började så unga, har du träffat Justin Bieber? Har du några råd tillhonom att komma igenom hela denna sak som du gjorde?

TH: Jag tycker det är ärligt är hårt för att lyckas om du börjar som riktigt ung eller att gå in på 20 eller 40. Du måste leva och andas musik, och det måste vara något som du bara åtagit dig. Vi träffade Justin i början avhans karriär på en Grammy händelse för ett och ett halvt år sedan ochhan helt ärligt verkade han vara som en trevlig grabb som verkligen varglad att få uppmärksamhet på vad han gjorde. Jag kommer att säga en av de svåraste sakerna man kan göra är att överleva framgång och påvissa sätt är det enklare än efterlevande fel eftersom när man lyckas, ochdu når en plats du vill vara på, bara räkna ut hur man underhåller det och även bara bibehålla fokus och perspektiv är en utmaning.2011-05-18 | 17:47:59

justin säger till japanska barn, att det kommer bli bättre'!

Kanadensiska popstjärnan Justin Bieber flankeras av barn från nordöstra Japan, området förstördes den 11 mars utav jordbävningen och tsunamin, under ett event på den amerikanska ambassadörens residens i Tokyo 18 Maj 2011.

Kanadensiska popstjärnan Justin Bieber träffade japanska barn vars liv har förstörts av en jordbävning, tsunami och en pågående kris som har tvingat tusentals familjer från sina hem.

En pojke från Otsuchi läste ett kort från barn till Bieber, tackade honom för ett möte med dem.

"Vi har vänner som förlorat sin familj och sina hem, några har lämnat skolan. Staden är täckt med vrak och det kommer att ta lång tid att komma tillbaka till det normala, sade han.

"Men vi kommer att arbeta hårt för detta. Ge oss mod genom din musik. "

Bieber, som hade berättat tidigare för barnen att de "var en inspiration, säger i gengäld att livet skulle bli bättre.

"Saker och ting kan bli bättre och det kommer att bli bättre. Det finns bara goda tider framöver ", sade han.
Bieber har redan bidragit till en välgörenhetsorganisation albumet "Songs For Japan" med artister som Lady Gaga och Bob Dylan, som har tagit över $ 5 miljoner till offren för de katastrofer som har lämnat nästan 25.000 människor döda eller saknade.

Bieber utförs i den västliga staden Osaka till en utsåld arena och nästa visas på Tokyo mytomspunna Budokan för en annan utsåld prestanda

Vilken gentleman han är det är vår Bieber det :D <32011-05-18 | 16:33:42

Visste du att...?

Visste du att Justin förstår inte varför tjejer går in på toaletten tillsammans?
Visste du att Justin säger att han vill aldrig skada tjejen han gifter sig med?
Visste du att en gång när Justins mamma gick in i hans rum så prata han med en vägg?
Visste du att Justin hatar svamp?
Visste du att Justin gillar långa kyssar?
Visste du att Justin bryr sig inte hur en tjej klär sig på en dejt, så länge hon är bekväm?
Visste du att under ett soundchek frågade ett fan honom om en kram, men han var för långt borta så han kramade sig själv och sa, Den var till dej!
Visste du att Justin kom på att ge One less lonely girl blommor?
Visste du att Justin tycker alla hans fans är vackra?
Visste du att Justin säger att bryta benet framför 11.000 fans var en av de mest pinsamma ögonblicken i hans liv?
Visste du att Justin älskar att krama hans fans?
Visste du att en gång sa Justin till han chaufför att han skulle stanna bilen så att han kunde krama ett fan som krät?
Visste du att Justins favorit paj är äppelpaj?
Visste du att Justin tyckte det var väldigt pinsammt när någon en gång berätta för honom om "biebergasm"?
Visste du att Justins största svaghet är när en tjej säger "please"?
Visste du att Justin sa en gång "hurt my fans I'll ninja you"?
Visste du att Justin gillar när en tjejs hår luktar gott?
Visste du att Justin älskar grillade räkor?
Visste du att Justins favorit märke på skor är Supra?
Visste du att Justin gillar inte mörka ställen?
Visste du att Justin favorit tandkräm är Colgate?
Visste du att Justin gillar läskiga filmer? (det gör Selena med)
Visste du att Justin hade en gång en spindel på hans arm och hans börja gråta för han var så rädd? (cute)
Visste du att Justin skrattar åt hans taskiga kommentarer för att han vet har ett bättre liv än Haters?
Visste du att Justin älskar tjejer som har på sig läppglans, det gör att han vill kyssa dig?
Visste du att Justins Farmor/Mormor gjorde "cherry cheesecake" på hans 13 års dag?
Visste du att Justins tandborste heter "Bob"?
Visste du att Justin älskar att skoja med hans fans eller crew?
Visste du att Justin kan "näs vissla"?
Visste du att Justins första ord var "Mama"?
Visste du att Justins favorit kålsyrad dryck är Sprite?
Visste du att Justin tror att han fick sina ögon och sin näsa från hans pappa?2011-05-18 | 16:32:22

Jessie J: Dont mess with the Belieber!


2011-05-18 | 16:30:36

Kategori: övrigt

Fake eller riktig?

hmm ser riktig ut!

2011-05-18 | 14:47:35

Justin skänker pengar till japans röda kors!

Justin bieber ska skänska pengar till Röda korset för att hjälpa Japanas hjälpinsatser.
Efter Maroon 5 tweetade:

"Vi ska skänka en del av intäkterna från kvällens show i Tokyo Budokan till det Japanska Röda Korset. Vi ses ikväll"
Justin kände sig inspirerad och bestämde sig för att donera tillhjälpinsatserna av tsunamin ödelade nationen och tweetade tillbaka pårockers,

"Låter som en bra idé .. Jag ska. donera en del av min show till Japanska Röda Korset också."

2011-05-18 | 14:45:40

Justin Pm:ar ett fan som la in videon på när haters kastar ägg!

swedenschwag:    Justin’s reaction to the egg incident  This PM was sent to justinbaddict before his account was terminated. It’s easy to forget that even though Justin has a lot of haters, he can still get hurt by some of them.
Översättning:
Snälla
kan ni ta bort ägg videon. jag vill inte att idioterna ska ha uppmärksamhet. ignorera de. och snälla ta bort videon.
hoppas hon/han tog bort videon !!

2011-05-18 | 14:19:54

Kategori: Bild bomber

BILD BOMBEEER!!!!

'
bieberismyhero: amazing timing.
Om ni vill ha mer så kommentera så vi vet att ni vill ha mer jag tror jag komer lägga ut 2 Bild Bomber varje dag
Hoppas ni Enjoy the pictures <3

2011-05-17 | 21:54:07

Kategori: övrigt

Den här tjejen äger ju !! <3

Hon är helt grym
Kommentera och skriv vad ni tycker hon e sjukt Grym <3
Jag tror hon heter Maja <3
En applåd till henne <3

2011-05-17 | 08:15:30

Waaaaoh! Justin mest sökt på CDON!!!

tycket att det är skit!!! Som sakt hoppas ni har köpt oxå!!!
Gör Justin stotlt!

2011-05-16 | 22:54:24

Kategori: Bild bomber

BILD BOMBEEER!!!!

okay.. im dead *-*
  #takeabreakbiebs
Det var allt för idag ni kommer få mer Smexiga bilder på justin imorgon Sov gott
I'm out!

2011-05-16 | 22:52:14

Kategori: Bild bomber

BILD BOMBEEER!!!!

okay.. im dead *-*
  #takeabreakbiebs
Det var allt för idag ni kommer få mer Smexiga bilder på justin imorgon Sov gott
I'm out!

2011-05-16 | 22:15:42

Visste du att...?

Heej nu kommer det visste du at det var verkligen länge sen men jag ska försöka göra mer Visste du att om ni vill :)
*Justin's nya album kommer hete Believe
*sången 'latin flicka "handlar inte om Selena eller jasmin, utan om en tjej han träffade Bahamas
*Justins perfekt dag skulle ta en flicka på en luftballong.
*När Justin vann VMA sade han till Jaden: "Jag kan inte sluta le", Jaden svarade: "När USmile, jag Smile ".
*Justin har faktiskt aldrig varit förtjust under helgen.*justins favorit godis är: Sour Patch Kids.justins fa Justin medger att han tenderar att gråta ibland när han är arg.
*Justin börjar dansa när han är nervös*Justin vet att vissa människor är inte värda något av din tid*för dem som inte vet ännu: Justin's album "Believe" som kommer ut i sommar ochantagligen innehåller en duett med Selena.not säker*Om du vill få uppmärksamhet Justins konsert bära mycket av lila <3
*Justin Bieber önskar att han kunde ut och röra alla hans fans som går igenom tuffa tider.
*The words ONE, GIRL, LOVE, & YOU are in all of Justin's #1 singles, 1 less lonely girl, 1 time, love me, and favourite girl
*
Justins "kreditkort har en gräns! Så när han köper något som det ofta blir minskat.när Justin var i LA en hatare skrek åt honom "du suger, Justin och han log och blåstedem en kyss;)

Föråt om några blir små och några stora men hoppas ni njuter av de Det var ganska lite men njut så länge ni kan älskar er PEACE OUT <3


2011-05-16 | 21:55:13

Justin kysser OLLG?

Spola till 1.30 Så får ni se men man ser att han inte kysser henne för att han fortsätter ju att sjunga så han kan inte ha kysst henne!
Vad tror ni ? :)

2011-05-16 | 21:51:17

Selena Gomez Eller Jasmine villegas?

Om ni fick välja vem justin skulle vara ihop med vem skulle ni ta??
Min åskt: jag tycker verkligen om selena (typ) men när hon blev ihop med justin så ändrades både justin och selena, men när justin var med Jasmine så ändrades inte någon av de om jag fick välja så sklle jag hellre ta Jasmine. För att selena är ju !8 och hon röcknas som kvinna men justin och jasmine är ju nästan samma ålder vad tycker ni ?? <3

2011-05-16 | 21:45:28

Kategori: övrigt

Svar på Tal

xxiwt.jpg
Heej Ellen !
det här är inte justin och jag vet att han liknar justin men om man kollar från sidan sp ser man direkt att det är någon annan vi är inte riktigt säkra på att det inte är han men jag tror i alla fall inte att det är han.
om ni andra läsare undrar om något så svarar vi gärna och tack för frågan Ellen
Ha en underbar Dag
Hälstningar

2011-05-16 | 21:28:35

Basket !

Bieberfever har nått Albert Park college nyligen, men skolans 150 elever var inte där för att bevittna det!

Pop sensationen Justin Bieber använde Albert Park basketplanerna för att varva ner efter två av hans Melbourne konserter.

Bieber och hans gäng anlände till 10:30 och lämnade vid 13:15.

Lektionerna anordnades av tidigare NBL stjärnan Nigel vars 2m lång son Jack, 15, hämtades av Bieber för att spela en scratch match.
"Begäran om basket platsen hade kommit via sonen till föredetta Melbourne Tigers stjärnan Darryl McDonald.

"Darryl ringde mig och sa att de hellre skulle spela basket i stället för att gå tillbaka till hotellet,''

"Så jag kunde ordna lokalen.

"Han (Bieber) inte så lång men han kunde hanterar bollen bra.''
Jack sa att Justin var en bra spelare!

"Han pratade mycket med sitt gäng och talade om (NBA stjärnan) Russell Westbrook,''sa han.

"Det var riktigt kul och jag hoppas vi kan hålla kontakten.''


2011-05-16 | 20:38:14

En fan video Från En okänd person?

Detta fan som har gjort videon är verkligen duktig jag fick aldrig veta vad du hette men den som har gjort den här du borde verkligen vara jätte stolt över dig själv.
Älskar videon.
Tack så mycket och hoppas alla gillar videon från den okända personen <3

2011-05-16 | 17:34:55

Den här Lördagen!!

Den här lördagen ska ni twitta #JDBtoswe så att det kan bli en TT så justin kan se den och medans ni skriver det så skriver ni in länken till videon som är här: http://www.youtube.com/watch?v=D4pPGJsrnME
och jag hoppas verkligen ni kommer Skriva det för att det betyder allt om hna komer till sverige PEACE OUT!!

2011-05-16 | 17:29:10

Jeremy Twittade justin


2011-05-16 | 17:27:45

Kategori: Musik

OLLG @Hongkong


2011-05-16 | 17:03:56

Anderson Getting PRANKED :D

Heliga shiz!

Har vi bara se våra älskade Silver Fox blir röd!

Kolla in denna HIGHlarious klipp från gårdagens Anderson Cooper 360, under vilkenankaret var diskutera Marg Helgenberger / Justin Bieber drama med British nyheterkorrespondent Isha Sesay när showen är teknisk direktör drog en jävla spratt som viverkligen insistera du se själv (ovan)!

Här är hoppas ingen faktiskt fick sparken!

Vi är säkra på att det var pinsamt, men hey! Du måste respektera en välgjord tilltag!

P.S. GRYM outfit, pojke! LOLZ!

2011-05-16 | 16:59:33

Justin till japan

justin-bieber-confirms-japan-tour-dates-via-twitter
Vad en liten Bieber av hans ord!

Trots att besättningen hans turné enligt uppgift platta ut att vägra delta av rädsla förradioaktiv strålning och framtida jordbävningar, Justin Bieber hävdat att han kommer attfortsätta sin planerade turnédatum i Osaka och Tokyo, och i går bekräftade att hansBieblievers via Twitter!

Han sade:

"5 visar till vänster på denna delen av # myworldtour! Manila, Hongkong, Taipei, Osakaoch Tokyo! Som jag sa ... vi kommer till Japan! # supportjapan."

Amazing!

Vi kan inte berömma honom nog för att vara så stå upp ung man under allt detta!

Förhoppningsvis är han lyckades övertyga sin besättningsmedlemmar hur viktigt dettavisar är att hans fans där ute, speciellt efter allt deras land har gått igenom, och de harkommit runt till idén - som de ska!

De saker du oroa dig för en tendens att aldrig hända, grabbar!


2011-05-16 | 16:58:12

Justin Ger igen !

justin-bieber-responds-to-marg-helgenberger
Touché!

Efter CSI star Marg Helgenberger avslöjade idag att hon hittat serien gäst-stjärnigaJustin Bieber vara en "lite av en skitunge" under sin tid polisens processuella togMINIATYRFORMAT popstjärna till Twitter att surra tillbaka - och han serverar henne uppnågra allvarliga skuggan!

Han skriver:

Det är lite lamt när någon du träffade en kort stund och aldrig jobbat med kommentarer om dig. Jag kommer att fortsätta att önska dem lycka till och vara snäll.

# killemwithkindness

Aj! Antar att han tog det personligt!

Men han är rätt - hon inte borde ha alltför mycket att säga om hon inte ens var med under sin tid set! Han kunde bara ha varit lurar runt med producenten ellerbesättningsmedlemmar - vi vet alla pojken har en busig humor!

Hursomhelst, lärt läxan! Här är hoppas de båda kan mer contientious av andra och sätta denna enfald bakom dem!


2011-05-16 | 16:54:14

Redo för Next to you VIDEO ??

bieber-and-brown-working-on-new-video.jpg
Justin Bieber tar en risk med detta samarbete.

Den Biebs gör sig redo för att filma sin nya musikvideo Nästa 2 Du med Chris Brown.

Justin chef Scooter Braun bekräftade nyheten på sin Twitter-konto säger:

"NP-# Next2You w / @ justinbieber och @ chrisbrown -! video behandling är galen ... jadet kommer"

Brown nyligen talade om att arbeta med Biebs, säger:

"Att kunna collab med [Bieber] var bra. Han är en ung, energisk katt, att få jobba medhonom, med fanbase han var otrolig. Jag vet att många små flickor kommer att älskadenna post. Jag skulle inte säga [han] min adept. Han gör sin grej i unga år, och jaggjorde mitt i unga år, att kunna se honom komma upp är knark. "

Låter knark till oss!

Men vi undrar, kommer Biebers mellan fans kunna titta förbi Chris Browns våldsammahistoria?2011-05-16 | 16:52:34

Presedent obama ringer för att justin ignorerade en 14 årig Flicka....

The Nation Needs Biebs
Awww!
Medier ringde bullshizz att ordföranden kände till Biebs och kunde dra igenom med ett löfte som han gjorde till en 14-årig flicka som förlorat sin far i the 9 / 11 attacken.
Löftet var att han skulle ordna ett möte mellan de två.
Tja, ät din wordz, media, eftersom Vita huset tydligen har en speciell telefon ansluten tillBiebs VARJE gång. Alla Obama behövde göra var att plocka upp det och det börjaderinga. LOLZ!
De två mest kraftfulla figurer i världen var i beröring, och enligt uppgift, Justinhelhjärtat överens om att träffas flickan - och han är bedårande exalterad över det!Belieb det!
Inga datum har fastställts, men det kommer att hända snart Biebs träffar amerikansk mark igen.
vänta, gör detta Justin Bieber mini-Jack Bauer? Alltid tillgänglig för att hjälpa sitt land? Båda har initialerna "J.B." så det är fullt möjligt.
snällt av dig, Justin!


2011-05-12 | 18:56:33

100% BILDBOMBER!!


2011-05-12 | 17:10:29

Justin Bieber för självsäker?

Det stod arrogrant på videon och då google översätta jag det och fick övermodig men sen så visste jag inte vad de betyde så jag slog upp det i lexikon och fick för mycket självsäker.
Person som la up videon skrev såhär under
"My father(in neon green vest) tried to get an autograph from Justin Bieber for my sister. But take a look on what he did. He tapped my father's hand and the cd fell on the floor. Nobody from his crew helped him. Not even an apology from Justin Bieber himself."
2011-05-12 | 16:57:23

Scooter Bruan är nu undan efter gripandetJustin Bieber chef Scooter Braun är av kroken efter gripandet tillbaka i 2009. Scooter greps när tjänstemän bad honom att skicka en Tweet att avbryta en händelse Justin hade planerat vara  ett köpcentrum som spårat ur innan Justin ens kom.
Anklagelserna lades ned efter Justin om att göra en anti-cybermobbning PSA och Def Jam Records accepterat att ersätta länet nästan $ 8.000.


2011-05-12 | 16:49:33

Selena om Justin

Selena Gomez, &#039;I Miss Justin Bieber!&#039;Selena Gomez, 'I Miss Justin Bieber!'
Omg, hon erkännde just att hon är ju ihop med Justin!
läs frågan som är längs nere.

2011-05-12 | 16:30:45

The Bieber Song by Georgia & Kate


2011-05-12 | 16:28:06

Shoutout till Ryan Seacrest


2011-05-12 | 16:25:52

Direktören till "next 2 u" "Its gonna be big"

Längtar! Haha hoppas Justin får kyssa en tjej, inget illa, men hela välden kmr att prata med om det,
Ni kan tänka er vrf..-.-
MTV Shows

2011-05-10 | 18:11:07

Kategori: Bild bomber

BILD BOMBER !!!!

 ifbiebersmilesismile: Look at Pattie.. This is what I call SWAG mothafuckaaaahhhhss!! ;) lolol

det komemr mer snart


2011-05-10 | 18:05:59

Rösta på justin Bieber !!

Hej hej !!

Rösta på våran favorit JUSTIN BIEBER :D

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.billboard.com%2Ffeatures%2Fvote-for-the-billboard-com-fan-favorite-1005174942.story%23%2Ffeatures%2Fbillboard-music-awards-fan-favorite-award-1005174942.story%3Fpage%3D2&h=59e1c
2011-05-10 | 18:03:31

justin blev chokad över vad Marg sa!


Justin Bieber verkar vara ganska chockad över att "CSI"-stjärnan MargHelgenberger berättade till ett radioprogram att han var en "skitunge" på TV ... särskilt eftersom de aldrig har arbetat tillsammans.

Justin skrev sedan på sin twitter utan... att nämna Margs namn, han sa:
Det är lite lamt när någon som du har träffat en kort stund och har aldrig jobbat med, säger en massa kommentarer om dig. Jag kommer att fortsätta önska dom lycka till och vara snäll!

Som vi tidigare rapporterat, gick Marg på en fransk radio show och sa att JB var "något av en barnunge"när han gästspelade på showen tidigare i år.

Bieber la till:
Jag vet vem jag är och ibland behöver människor inte bara att gå ochsäga vad de vill. Håll huvudet upp och va mannen som mamma växte upp.


2011-05-10 | 18:00:19

Justinska uppträda för 25.000 fans i manilaJB kommer att uppträda på Mall of Asia i Manila, Filippinerna ikväll, 10 maj 2011
Runt 25.000 fans väntas på att titta på Justin Bieber konserten, sade en källa i produktions laget, som tillade att biljetterna är slutsålda, med undantag för ...brons-och Tillträdesbiljetter sektioner.
En annan källa hävdade att Smart, den filippinska ledande telekombolag, spenderade minst 50 miljoner peso, eller $ US 1,7 miljoner att ta in Justin Bieber i Manila och hyra en produktion outfit för showen.
2011-05-10 | 17:58:28

Ladda ner den nu!!

Gissa vad Ni kan ladda ner NEVER SAY NEVER på datan helt gratis med svensk text !!

 gå bara in här !!

http://www.tankafetast.com/torrent/7961-justin-bieber-never-say-never-2011

Hoppas ni får en fantastisk dag PEACE OUT !!


2011-05-10 | 17:57:02

5 Dagar kvar!!

Hej hej belieber's !!!!


Om 5 dagar kommer NEVER SAY NEVER ut på cdon.com och gissa vad ett bolag har kommit på purple biljetter !! och det finns bara 500 st och de kommer lägga in de i slump mässig DVD och Blue-Ray Paket och om man får biljetter så får man en signerad sak och en justin bieber t-shirt kul va?? asså jag är jätte hyper ofta ni inte är det ??

xoxo


2011-05-08 | 08:53:38

Kategori: Bilder

Bilder på justin och selena tsm!!

Justin and Selena Hold Hands Justin Bieber and Selena Gomezs Hand Holding Date in Santa Monica Photos
Justin and Selena Justin Bieber Gets Approval from Selena Gomezs Mom Photos
ni kan se hur mycket man ser de tillsammans men jag tror de dagarna är över !!

2011-05-08 | 08:19:36

Kategori: Bild bomber

Gamla Bild Bomber!

Den näst sista bilden e skit snygg älskar den kom ihåg never say never and follow you're dreams.

2011-05-08 | 07:59:20

Kategori: Bild bomber

EN BILDBOMB :D <3

Dör när jag ser den ni kanske har sett den  men ändå SKIT SNYGG

2011-05-08 | 00:41:46

Såhär gick det till!

de kasta även gurka och jordgubbar, Seriöst de kasta vad än dom hitta :/
Faktiskt dom gjorde det bara bättre för då ser hur mkt vi skyddar justin ifrån haterz!!
Asså så grymma ni beliebers var!!

2011-05-07 | 23:21:19

Kategori: övrigt

Vem var på belieber träffen?!

Hej alla! Har varit på bieberträffen hela dan! Jag undra bara var ni där? Vill veta om det fanns några av våra läsare där som träffa Sana och mig (diana) HAHAH sana aao,, Självklart har ni träffat på sana, Ni säkert vet vem de om ni var där hon blev vän alla fan!
hahahaha jag vet den som var ensam och blyg. Jag försökte faktiskt att bli stark men jag kunnde bara inte :(
fuck my life...Jag tror att ingen skulle vilja vara född som mig. Jaag är född så det är inget jag kan göra åt det :'(
Men jaja, Vilka av våra läsare var där?! Kommentera!
Jag såg skit många som jag var vän på fb innan, Det var sjukt coolt att sen träffa de på riktig!!!

2011-05-07 | 22:41:43

Justin ska till japan med eller utan sin Grupp!


justin-bieber-still-touring-japan

WoVi

måste verkligen hand med honom här! En sådan modig liten - och så hängiven till sina fans!

Även om majoriteten av hans besättning har platta ut vägrade att delta i hans kommande turné datum i Osaka och Tokyo, Japan, på grund av rädsla för en jordbävning, eller exponering för radioaktiv strålning har Justin Bieber meddelat att han kommer att gå oavsett vad!
Dessutom har tonåring meddelat att om han inte ha tillräckligt med arbetskraft för hans stadion visar, kommer han åka varhelst han kan tillgodoses, om det behövs!

Wow! Vi verkligen inte kunde vara mer stolt över honom!

Låt oss hoppas att några av hans besättning kommer att komma runt och är överens om att med honom!

Fansen förtjänar det bästa visa att de kan !

2011-05-05 | 23:07:15

Selena är inte kär i Justin

Stackars Justin Bieber. Selena Gomez gav honom bara vad de flesta killar skulle anse det ultimata diss. "Wizards of Waverly Place stjärnan medgav i hennes senaste intervju med Seventeen Magazine att hon inte är kär i honom. Aj! De fattiga Teen Dream kan bara inte verkar fånga en paus. Inte konstigt att han grät som ett barn när hon sjöng Favorite Girl på scenen i går kväll i Melbourne. Och vad kommit in hans latinska Girl?Den normalt reserverad och behärskad Vem säger? songstress bara inte tycks kunna hålla käften. 

I rättvisans namn till Selena Gomez, förmodligen hennes enorma verbala felsteg inte var menat som en medveten diss. När han tillfrågades av en uppenbarligen slug intervjuaren om hon någonsin varit kär, svarade 18-åriga Disney-stjärnan med chockerande uppriktighet, att hon inte visste om hon någonsin hade varit kär i någon. 

"Jag tror att när jag blir äldre och har mer djupgående relationer, kanske jag kommer att uppleva [love]" Selena förklaras. "Just nu vet jag inte exakt, om jag varit kär."

Usch. Återigen, att vara rättvis, kan Selena har inneburit att vara romantiskt oerfaren, hon helt enkelt inte säker på om hon är kär eller inte, och hon skulle därför föredra att inte spekulera om hennes känslor för Justin Bieber. Kanske det är vad hon menade, och hon bara inte uttrycka det kortfattat. Eller inte. Alla som någonsin varit kär-eller ens trodde att de var-visste exakt hur de kände. Även om dessa känslor senare visade sig vara falska eller tillfälligt. 

Enligt Hollywood liv, det är inte första gången Selena har dissed den Biebs. Det var då hon glömde-eller vägrat-tacka honom i sitt tacktal på Kids 'Choice Awards, för att inte tala om de "många gånger [hon] ... skrattade när frågade om hon och Justin hade sällskap." Och vad om alla gånger hon kallade honom "ett barn?" Än en gång, i rättvisans namn, förekom många av dessa incidenter innan hon och Justin var en "officiell" par. Plus, kan Selena har helt enkelt försökt att undvika att ådra vrede svartsjuk beliebers. 

Tyvärr är de sjutton Magazine intervju skiljer sig från allt det ovanstående. När vi frågade i hon någonsin varit kär, kunde Selena har helt enkelt svarade: "Ja." Men utan att nämna namn. Oh well, antar att hon bara inte tänka på det. 

Så vad är nästa för Justin Bieber, Selena Gomez, och deras "är det eller inte är det kärlek" affär? Ingen kan veta säkert. Inte ens "Lovers" själva. Kanske kommer alla vara lyckligt löst i slutändan. Eller inte. Det var att andra intervju nyligen där Selena erkänt att hon fantiserar om Zac Efron som hennes make. Dubbel aj! 

Låt oss hoppas att Monte Carlo damen inte bryta Never Say Never kille hjärta.2011-05-05 | 16:56:23

Selena Pratar om sin kärlek till Demi Lovato och Justin Bieber

Har du bara släppa en L-bomb, Miss Gomez?
Nyligen i en intervju med Seventeen.com, Selena Gomez öppna upp om hennesrelationer med Justin Bieber och Demi Lovato.