2010-09-30 | 21:40:25

u smile MUSIK VIDEON!!!Posted By Diana

2010-09-30 | 17:29:49

Kategori: Musik

En triller med u smile videon!

Posted By Diana

2010-09-29 | 19:41:15

När justin var med i Expressen 23sep

inte direkt bra bild, men jag äger inte en sånadära nikol elr cannon kamera, som dom flesta har på bloggar har jag sett
Posted By Diana

2010-09-29 | 16:02:31

Tom Brady Blames med hans Justin Bieber hår

Vi har sett det en miljon gånger: en god människa förstört av en dålig frisyr. Vi bara trodde aldrig vi skulle se Tom Brady förstört i händerna på en av världens största modeller, Gisele.

Tom Brady har spenderat de senaste månaderna blivit lite obarmhärtigt hånad för sin nya frisyr, som bär en unapologetic likhet med Justin Bieber ökända (och mycket populära bland lan pojkar) stil. Men när en Massachusetts radiopratare tog Brady till uppgift för "gör - och mer eller mindre bad honom att bli av med det - Brady skjutas upp till hans modell mogul fru. "Ah, du måste tala med min fru om det", svarade han.

Posted By Diana

2010-09-29 | 15:59:19

Lea Michele: Justin Bieber skulle vara "Awesome" På GleeDet blir säkert hända, Justin Bieber på Glee, eller hur?

Jo, vi har inte hört talas om några planer ännu, men ...

Lea Michele medger att hon inte skulle ha något emot Bieber Fever träffa McKinley High.

"Jag vet inte om Justin Bieber komma på showen, men han skulle vara häftigt, sade hon på PETA: s 30-årsfest i helgen i Hollywood. "Men jag kommer att berätta detta uppseendeväckande nyheter från Lea Michele!-Vi har en Oscar vinnare kommer på Glee under de närmaste episoder som inte är Justin Bieber."

Tillfrågad om hon bekräftar den exklusiva scoop från vår egen klocka med Kristin som Gwyneth Paltrow har undertecknat den för en gäst plats, log Michele, "Jag säger inte någonting."

Men hon kommer att berätta en annan Oscar-vinnande Gäststjärnor: Javier Bardem.Och med nu finns det ingen duett mellan de två, men det betyder inte att en flicka inte kan agera pyscho dröm. "Jag vet handlingen och det är inte med mig", säger Michele, men då skrattade, "Kanske jag ska vara som," Don't jag ut som Penélope Cruz? Hej, det är jag-jag Penélope. "

Se till att komma tillbaka hit lite senare för mer om PETA gala och som några av dina favoritkändisar tycker borde strippar för djurrättsgrupp ikoniska "Jag skulle hellre gå naken än Wear Fur"-kampanjen.Posted By Diana

2010-09-29 | 15:56:35

Justin Bieber i Glee: kan det hända?


Kunde Justin Bieber landa en roll på "Glee?" Nå, är allt möjligt. Enligt "Glee"-stjärnan Michelle Lea, hon skulle älska för Bieber att ansluta sig till rösterna.

Vare sig det är en gäst plats eller en heltid spelning, skulle fans av Justin Bieber och "Glee" dö för att se tonåring sjöng hjärtat dunka tillsammans med McKinley High Glee klubbmänniskor. Bieber, som vi redan vet kan sjunga och agera, skulle passa perfekt in på showen, för att inte tala köra betyg högre än de redan är för den populära showen.

Clevver TV är att utforska möjligheterna att ha Justin på "Glee", som säger att om ryktena är sanna, kanske Bieber skulle kunna vara en fotbollsspelare eller datum en av Glee Club medlemmar Santana eller Quinn. Kanske skulle Justin bli ännu en medlem av de rivaliserande Glee Club, Vocal adrenalin.

Då ingenting har bekräftats eller ens säga om en "Glee" utseende från Justin Bieber läger, "Glee" är verkligen att göra sig ett namn med stor episoder varje vecka, och mycket anmärkningsvärda gästskådespelare visas. Denna vecka drottningen av pop själv kommer Britney Spears ses på mässan. Medan Gwyneth Paltrow har redan bekräftat sin egen gäst plats. Kan Justin Bieber vara nästa?


Posted By Diana

2010-09-29 | 15:50:38

Justin Bieber 2:a plats på Sämst KläddaJustin Bieber tjänat andra plats i wenn's Sämst Klädda Poll med 26% av rösterna.Russell Brand var först, följt av Simon Cowell, Adam Lamberty & Kanye West. Håller ni med resultaten?


OMG, palla jag håller med att Russel Brand sämst kläd, men  Justin sexigaste kläderna vafan!

Posted By Diana

2010-09-29 | 15:43:33

"Jag skulle bli ihop med vem som helst bara jag blir kär i den"


Gulliga tweet, men frågan ska man tro på han?


Posted By Diana

2010-09-29 | 15:37:31

Justin Bieber leksaker!

Det stämmer, Justin Bieber fans - vi kan höra dig skrika redan!

Snart kommer du att kunna ta hem den exklusiva serie av Justin Bieber samlarobjekt dockor, sång dockor, leksaker och plysch bygger på musik, konserter och personlig stil av din favoritmusik superstar!60254_129411410443599_129278517123555_189802_1263941_n.jpg
Click to view full size imageClick to view full size image
ohh shitt det dära skulle  jag verkligen vilja ha!!
Click to view full size imageClick to view full size image
Och denhära självklart, jag älskar dom dära skorna!! haha om det kom te sverige jag skulle faktis köpa den, och leka med den:)
Click to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size image
uuhh, Vill HAAAAAAAAAAAAA!!!
Click to view full size imageClick to view full size image
Posted By Diana

2010-09-29 | 15:01:45

U smile premiär!


Posted By Diana

2010-09-29 | 15:00:48

Justin bieber på lunch i sydafrika


fettt sööööööööööööööööööööööööööööööttt!!
Click to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size image
Bilderna är inte direkt stora, men det duger i allafall eller?

Posted By Diana

2010-09-28 | 20:16:20

Justin på väg till VMA's

Click to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size image
WTF, jag visste inte ens att dom dära bilderna fans, asså ingen av bloggarna har lagt uppdom, men tur att jag hitta dom hahah det tog tid faktis! Jag letade efter  justin's photoshop, men jag hitta dethära!
Posted By Diana

2010-09-28 | 19:43:08

Visste du att..?

- Justin försökte en gång tvätta sina egna kläder, men de blev rosa. aahahah

- Justin har sagt att hans perfekt dag skulle vara ligga i sängen med sin tjej och prata och prata i timmar.

- Justin vill inte ha en tjej som är "perfekt" han vill ha en tjej som ska ha sina dåliga saker och bra saker.

- Justin har erkännt att han gråter ibland för att han vill bli en normal kille som förut.

- Justin vill ha en tjej som man kan lita på.

- Asså fett bra saker!! fett guligt av Justin "att bara ligga i sängen med sin tjej och prata och prata i timmar<3"

Posted By Diana

2010-09-28 | 16:57:55

Justin bieber: "Fansen kärlek är inte äkta" @MSN starluonge

åhhh SHIIT! Jag  hade lagt upp denhära igår, och sen idag jag råka ta bort den, jag skule göra en annan fast det blev den, hahah typiskt mej, allt jag gör blir fel :P
men jag hoppas att ni ser vad det står, för jag orkar inte hitta texten igen..
Posted By Diana

2010-09-28 | 16:52:16

Justin äter alltid godis när han går upp på scen!

Justin äter alltid godis innan han går på scenen. Justin är just nu på sin nordamerikanska "My World Tour" och det har visat att han gillar att få en sockerkick innan han kliver ut på scenen. UsMagazine.com rapporter att Justin's "pre-show mellanmål favoriter är Sour Patch Kids och Gummy Worms". 

Otroligt Justin, när han är på sin tour, går musiker, dansare och alla andra anslutna till turnén tar i sig 10.000 pommes frites varje dag och 75 Starbucks drycker. 

-källa NaanooPosted By Diana

2010-09-27 | 21:20:33

Efter hånglet - Biebers dejt talar ut@MSN starlounge

Texten från bilden

I början av veckan kunde Starlounge publicera bilder på Justin Bieber och den påstådda flickvännen Jasmine Villegas när de hånglade loss i baksätet på en bil i Venice i Los Angeles. Sedan dess har omvärlden väntat på att få en kommentar från någon av de unga stjärnorna, och nu talar Jasmine ut om popstjärnan i Bop Magazine.

Den 16-åriga sångerskan vill dock inte kommentera om Justin är hennes pojkvän, men det är ingen tvekan om att hon gillar ”Baby”-stjärnans personlighet.

— Det finns inte mycket jag vet som andra inte vet. Det är en väldigt bra sak med honom. Han är inte alls oäkta. Han är typ: ”Jag är Justin. Det här är jag”, säger hon.

— Justin är 100 procent sig själv inför sina fans och sina vänner och han ger alla hela sin personlighet. Han är en utåtriktad person. Han är rolig. Han är bara så vanlig!

Avslöjandet om bilkyssen kom bara en vecka efter att Justin gjort ett stort utspel i MTV där han hävdade att han definitivt är singel samt att han anser att ”flickor innebär problem” för killar hans ålder. Men av bilderna att döma verkar Jasmine hur som helst inte bara innebära bekymmer…
Yiii palla att msn ska skriva efter hånglet, det stör mig faktis!!
plus att det stog inget om, saken?

Posted By Diana

2010-09-27 | 21:07:42

"Jag känner mig ensam"

Justin känner sig ensam. I en intervju med brittiska Daily Mail, erkände Justin att han saknar sin familj och vänner när han är på turné.

"Det går upp och ner, min mamma är min mycket stolt", sa han. "Min pappa, han saknar mig. Jag ser inte honom så ofta".

"Du måste följa dina drömmar. Min mamma hade ett jobb och var inte med mig, så jag ogillade det jobbet, men vi behövde pengarna".

"Jag är ensam, ja. Jag vill umgås med mina vänner, men jag behöver trygghet. Jag ska försöka då med min hund på turèen i ett par veckor".

Justin avslöjade nyligen att han och hans mamma var tvungen att leva i en "liten, sjaskig lägenhet" när hans föräldrar skildes. "Mina föräldrar skildes när jag var riktigt liten. Jag växte upp med min mamma - och inte mycket pengar", säger han . 

"Efter min föräldrars skilsmässa, bodde mamma och jag i en liten, sjaskig lägenhet men trots vår finansiella situation var vi alltid ett bra lag." 

"Det är tråkigt för ett barn när en förälder lämnar, det gör att du inte mår bra men det läge som jag är i nu, när jag ser tillbaka är det som att "Jag är så välsignad".

källa: Showbizspy


Posted By Diana

2010-09-27 | 17:45:07

Justin Bieber - So Sick, remix på Ne-yo låt

Posted By Diana

2010-09-27 | 17:42:56

Justin bieber säng kläder! hahah

Ny linje av Justin Bieber sängkläder från Lady Sandra Hem Fashions kommer innehålla Justin ansikte på lakan och örngott till snuttefiltar, plädar, duschdraperier och badlakan. Art Director berättade E! Online:
Vem vill ha en sån!? JAAAAAAAAAAAAG!!
Posted By Diana

2010-09-27 | 16:55:31

Kurt Darren: "Justin Bieber känner till min Musik"Tonårsidol Justin Bieber, som är på semester i Sydafrika, vänster Joburg på fredag kväll, men inte före krocka med Sydafrikas Kurt Darren, på OR Tambo International Airport.

Darren postat den här bilden på Twitter och tweeted att han hade "bara gick igenom OR Tambo med Justin Bieber, hade en bra pratstund om SA. Det konstigaste, de vet min musik! "

Bieber, 16, som kom till landet förra veckan, är ryktet att vara i Kapstaden i helgen.Efter hans semester Bieber fortsätter sin världsturné med konserter på Hawaii nästa månad. - Weekend ArgusPosted By Diana

2010-09-27 | 16:48:55

Visste du att...?

- Justin berättade en gång att en av hans fan kom fram till honom och sa " Omg du liknar jätte mycket Justin Bieber"

- Justin har sagt " ni kan hata mig, slå mig, döda mig men gör inget till mina beliebers för de är de bästa fans i hela världen"

-Justin har sagt att han hatar såna tjejer som bara kommer fram till honom och skriker " omg kan jag få ta en bild med dig"

-När Justin träffar sina fans brukar han kalla de för "vackra" "fina" och "sexiga" ahahah

-Justin tycker inte om att titta på "barney" eftersom han hade väldigt många mardrömar med honom.

-Justin är nu på semester eftersom han har gått ner i vikt, och svimmat mer än 2 gånger.

-När Justin tittar på sina bilder brukar han säga " vilket snygg kille"

-Justin har sagt "jag skulle kunna bli kär i en tjej som är 13 år, kärlek har ingen åldersgräns"

-Justin har som ringsignal " ring, ring, ring" för att om han hade en av hans låtar skulle han börja dansa.

-Justin har en låt som heter "My World" men den har inte släppts änPosted By Diana

2010-09-27 | 16:36:47

"Mina fans älskar inte mig, de vet inte vem jag är"

i en intervju med Daily Mail, sa Justin Bieber att den kärlek som hans fans har för honom är inte riktig kärlek.
Det verkar som Justin Bieber inte hade en bra dag att när han gjorde en intervju, eftersom han var väldigt "sur" på sina fans i sin sista intervju!
Justin satte sig ner med Daily Mail och när reportern frågade hur kändes det att ha så många fans som älskar honom, Men Justin svaradde: "Det är inte sann kärlek, Det är det verkligen inte . De vet inte vem jag är ... "
Justin, hade en svår dag på grund av röstproblem, och säger också att det är "bara" på touren och sade: "Jag vill gå ut med mina vänner, men jag behöver alltid ha vakter bakom mig och det gillar jag inte, förklarar han. Han gav också en "lösning": "Jag ska börja gå ut med min hund i ett par veckor"
Och sen när de frågade om han vill vara som andra kändisar eller bättre sagt bli känd som andra kändisar tex Justin (Timberlake) svarade Biebs: " Nej, Jag är Justin Bieber och så är det

Justin Bieber har alltid varit tacksam för hans fans och når ut till dem hela tiden på Twitter. Det finns ingen annan kändis där ute som har regelbunden kontakt med sina fans som Justin Bieber är som gör hans senaste kommentar till Daily Mail om hans fans lite udda.

Tidningen rapporterar att under en intervju nyligen reportern konstaterade att Bieber hur mycket hans fans älskar honom och Justin svarade med att säga: "Det är inte äkta kärlek. Man kan säga att det är, men det är inte. Fansen vet inte vem jag är. "

Reportern nämnde att Bieber hade haft en tuff dag på grund av högljudda frågor, så det inte kan ha varit personligt mot sina fans och kanske bara dålig timing.

Bieber också sagt att han håller på att bli väldigt ensam på turné sade: "Jag vill umgås med mina vänner, men jag behöver trygghet," Han har en lösning på ensamhet problem att säga: "Jag ska få min hund att komma på vägen i ett par veckor. "


haha jag hade 2 text till händelsen, och jag kunde inte bestämma mig vilken jag skulle ha, båda var bra och intersesant!


Posted By Diana


2010-09-27 | 16:30:56

Scooter Braun till Justin,‎"Jag tänker inte låta honom gå på fel väg"

‎"Jag tänker inte låta honom gå på fel väg. Inte en chans", säger hans manager, Scooter Braun. "Jag tänker inte låta det hända", berättar Scooter till Daily Mail. 

Scooter, som kallar Justin "en stor kille som är omtänksam, smart och jobbar hårdare än någon vuxen jag någonsin arbetat med," vet att Justin är avsed för storhet och kommer inte att falla offer för drogmissbruk, alkoholism eller depression som andra barn världsstjärnor före honom har.

Posted By Diana

2010-09-27 | 16:27:42

Justin Biebers U Smile "Music Video Får en utgivningsdatum
För er som väntar ivrigt för frisläppandet av tonåring superstjärnan Justin Biebers nya musikvideo, det finns några goda nyheter nu för dig att smälta.
Tidigt på lördag Justin meddelade på sin Twitter sida release datum för sin efterlängtade "U Smile" musikvideo:

"Ja jag har nyheten ... U SMILE video premiärer 30 september! ... Nästa vecka!"

För de av er undrar, är 30 september nästa torsdag. Förra gången Justin premiär en ny musikvideo, han gjorde det under Fox "So You Think You Could Dance" Från och med nu, det finns inga ord på om Bieber kommer att ha samma sak hända här med detta nyaste video.

Nu, är att vänta allt vi behöver göra för någon nästa vecka att starta ett YouTube-känsla genom att bromsa den här videon ner 800 gånger.

Posted By Diana

2010-09-27 | 16:21:32

Justin Bieber kunde inte rädda "CSI"
Tillbaka i hey-days, "CSI: Crime Scene Investigation" skulle kunna absorbera mer än 20 miljoner tittare vid sin säsong premiärer. Men eftersom dess avknoppningar har tagit över och flera original och älskade rösterna har avvikit, har showen haft en nedåtgående betyg som inte ens sjunga fenomen Justin Bieber kunde lyfta.

Kraftigt främjas, Biebers första razzia i egenskap på showen kunde bara dra 14.600.000 tittare på torsdag 23 september natt. Som jämförelse var den föregående säsongen finalen såg med 14,3 miljoner tittare, vilket innebär att det inte finns någon betydande ökning av betyget.

Ändå kan Biebers cameo som en orolig grabb också antas som en livräddande båt för "CSI". Eftersom konkurrensen är tung på tidslucka, "CSI" kunde triumfera över säsongen premiär av "Grey's Anatomy" och "The Big Bang Theory" som fick 14 miljoner kronor vardera. Det är dock vinnaren av timelot förvånansvärt "The Mentalist" som ägde hos 15,3 miljoner.

Enligt E! Online, "CSI" och "Grey's" har förlorat mycket tittare i 18 till 49 år gamla demografiska som börjar att vända sina huvuden för serier som "Jersey Shore".Men tack vare Bieber, säsongspremiären avsnitt av "CSI" drog 2,3 betyg bland tonårstjejer. Den 16-åriga skulle vara tillbaka till februari 2011 episod som kommer att skjutas i början av nästa år.

Posted by Diana


2010-09-26 | 11:14:03

Top 50 hetaste grabbar 2010

50. Ed Westwick
49. Oritsé Williams
48.John James
47. Ian Somerhalder
46. Justin Bieber
45.Orlando Bloom
44. Fugative
43. Rupert Grint
42. Brandon Flowers
41. Chase Crawford
40. David Beckham
39. Michael Cera
38. JB
37. Jackson Rathbone
36. Olly Murs
35. Cristiano Ronaldo
34.Harry Judd
33. Penn Badgley
32. Russell Brand
31. Caleb Followill
30. Joe Jonas
29. Charlie McDonnell
28. Johnny Depp
27. Alex Zane
26. Travie McCoy
25. Steve Jones
24. Tinie Tempah
23. George Craig
22. Liam Hemsworth
21. Siva Kaneswaran
20. Channing Tatum
19. Danny O'Donoghue
18. Jamie Campbell Bower
17. Brody Jenner
16. Jake Gyllenhaal
15. Nick Jonas
14. Cory Monteith
13. Aston Merrygold
12. Robert Pattinson
11. Mark Salling
10. Tom Felton
9. Taylor Lautner
8. Marvin Humes
7. Kellan Lutz
6. Dougie Poynter
5. Zac Efron
4. Ben Barnes
3. Max George
2. Josh Farro
1. Matt Lanter


Asså OMG! Vemfan har gjort denhära LISTAN! Asså överdrivet all fula är först! All dom som jag tycker är heta är typ sist kom igen C.Ronaldo borde vara andra och Ed Westwick borde vara först!!

Såhära skulle min lista se ut  för HETA killar<3


1. Ed Westwick
2. Kivance Tatlitug
3. Brody Jenner
4. Zac Efron
5. Nick Jonas
6. Chase Crawford
7. Cristiano Ronaldo
8. David Beckham
9. Justin Bieber
10. Joe Jonas
11. Johny Deep
12. Taylor Lautner
13. Chad Micheal Murry
14. Channing Tatum
15. Cole Sprouse
16. Dylan Sprouse

Eller hur alla dom är HETA!! det finns skit många mer men kmr inte ihåg!

Posted By Diana
2010-09-25 | 17:15:29

Fler kändisar börjar klä sig som Biebs


omg HAN!! han från alvin och gänget!! Han heter Jimmy Fallon

Posted By Diana

2010-09-25 | 16:49:26

P.S Justin var med i Expressen den 23sepHallå! Jag hos min pappa i Skinnsekteberg, jag kan inte stava namnet så bra, men han har en kiosk där då han säljer själv klart expressen och aftonbladet, Föst så kolla jag på dagens tidning om det fanns nåt om JB, men det fanns inte sen så kolla jag på från 23, då så fans en liten artikel, om justin! Det handla om CSI, jag kan skirva av vad det stog!
"Barnsjärnan Justin Bieber är inte bara inte aktuell med
sin självbiografi - nu ska han bli skådis också. Här visar han sina färdigheter i ett kommande C.S.I -avsnitt."Jag har klipt ur bilden, och sen ta kort och lägga den på bloggen så fort jag kommer hem!

Posed By Diana

2010-09-25 | 15:00:22

Visste du att....?

‎- Jasmine V är längre en Justin då hon är 173 cm lång
- Justin sagt "Real men are not afraid to show their sensitive side"
- Tittandet på CSI ökade med 14,6 miljoner bara för Justins skull
- Justin inte tycker om att folk tar kort på honom nä...r han äter
- Justins tredje kommentar på hans första video på Youtube var "this kid is gonna be famous one day"
- Justin börjar flina när han inte vet vad han ska säga
- Miley Cyrus tycker om Justins leende
- Justin inte gillar när tjejer har för många piercingar på ansiktet
- Justin alltid säger "where's the prettiest girl?" när han kommer hem och blir direkt tillkramad av hans lilla syster
- Ke§ha inte gillar Justin men vill hångla med honom
- Justin och Jessica spelade in deras Overboard på två olika ställen
- Justin pratar i sömnen
- Usher tycker om att Justin är en gentleman till tjejerna
- Justin pussar sin mamma varje kväll innan han sover
- Justin fundera om han ska bjuda in 25 fans på hans födelsedag
- Justin inte tycker om att kolla på sorliga filmer med tjejer då det mest blir gråt
- Justin tycker att det är coolt när tjejer talar mer än ett språk


Posted By Diana

2010-09-25 | 14:56:37

En fan made verison av U smile!


OMG!! Så bra hon är!!! och själva låten, jag tror hon har kommit på, Jag älska början fan det var  skiiiiit bra!!
Här är lyrics till låten:


We call ourselves "Beliebers", cause we are Bieber fans
Justin is our world, yeah
Let the haters keep on hating but we won't stop loving him
Cause Justin, you smile, we smile
Cause whenever, you smile, we smile
Hey hey hey!
Your lips our biggest weakness
Yeah, we should let you know
That we will always be here for you
If you need us, we'll come running from a thousand miles away
When you smile, we smile, ooooh
You smile, we smile, hey
Justin, thanks for everything that you've done for us
You really know how to get to us
We can't get enough of how you flip your hair, bite your lips, rock the stage, and tell Chuck Norris jokes
Cause Justin, you smile, we smile, ooooh
You smile, we smile
Hey hey hey
You smile, we smile (we smile, we smile, we smile)
You smile, we smile
Justin, don't you know that you're our hero?
You've taught us to believe in dreams, to never say "never", and dream big
We will love you through everything
Through your ups and through your downs
Our supports to you will never end
Hey hey hey
You smile, we smile, ooooh
You smile, we smile
Hey hey hey
You smile, we smile (we smile, we smile, we smile)
You smile, we smile
You smile, we smile
You smile, we.....smile

Posted By Diana

2010-09-25 | 14:50:50

Pengrowth Saddledome- Calgary, Alberta; (September 20th)


Posted By Diana


2010-09-25 | 11:06:34

Justin bieber scener i CSI


Man kan tyvär inte ladda upp videon, men du kan kolla på här------>
http://videos.nymag.com/video/Justin-Bieber-on-C-S-I


Hallå justin var lite med i CSI, jag förstog ingeting fan, det dära på slutet...?

Posted By Diana

2010-09-25 | 10:55:40

Justin är även med i 21 under 21 bilboards lista!


Såhära såg den ut!!

1: Taylor Swift'
2: Justin Bieber
3: Selena Gomez
4: Charice
5: Soulja Boy
6: Nick Jonas
7: Willow Smith
8: Demi Lovato
9: Greyson Chance
10: Miley Cyrus
11: Lex Luger
12: Taylor Momsen
13: Chris Colfer
14: Miranda Cosgrove
15: Digg...y Simmons
16: Wonder Girls
17: Never Shout Never18: New Boyz
19: Nikki Yanofsky
20: Cody Simpson
21: Sean KingstonPosted By Diana

2010-09-25 | 10:37:43

Justin bilboard lista!!haha Justin!

Men nånting jag tyckte var skit bra var att ni vet bruno mars,han låg etta!! Tänk av alla dom hära låtarna!

men vänta Justin är inte så dålig! Han ligger oxå på Billboard top 200 music album!

Posted By Diana2010-09-25 | 10:06:00

Jasmine Villegas: Justin behandlar mig som vilket person som heltsJasmine Villegas, som ryktats vara Justin Bieber's flickvän till och från i en längre period, har nu talat ut om hennes relation med Bieber: ''Han bahandlar mig som vilken person som helst.''

Som vi tidigare rapporterat hade Justin setts smo...oching med (US-filipino-mexikanskt) sångare Jasmine Villegas i baksätet på en bil när de tankade. De fångades på bild, och såg ut ass kyssas. (BILDER.)

Nu vill Villegas visa att trots att romantiskt kopplade till JB, att han fortfarande behandlar henne som "en av hans fans."

Hon berättar för Bop tidningen: "Det finns inte mycket som jag skulle veta att folk inte vet. Justin är bara 100 procent real med sina fans och hans vänner och han ger alla sin fulla personlighet."

Hon tillade: "Det är en riktigt bra sak om honom. Han är inte fake alls. Han är precis som, "Jag är Justin. Här är jag."


Posted By Diana

2010-09-24 | 20:10:02

En bättre bild av CSI där biebs är med!


Posted By Diana

2010-09-24 | 19:35:29

haha lite försent med det hära!

Justin Bieber
jag glömde att säga att Justin är nominerad i EMA's alltså Europe Music Awards, den är en av MTv's awards! Som ska vara i Madrid!!

Klicka här för att rösta ----->http://ema.mtv.co.uk/artists/justin-bieberPosted By Diana

2010-09-24 | 19:25:31

Fans träffar Justin: Han är inte oförskämd


Från Aisha: Jag träffade Justin på hans Maryland State Fair konsert. Han är den sötaste killen någonsin. Hans röst är så djup, det är craazy! När vi gick in så sa han "hey damer." Folk som säger att Justin är oförskämd vet inte vad de säger. Han är den sötaste killen någonsin.

källa: OceanUp
Posted By Diana

2010-09-24 | 18:54:03

Detaljer om Justin bieber nästa album!


Posted By Diana

2010-09-24 | 17:27:14

Justin's tweets på twitter nyss


Så U smile videon kommer att komma ut den 30 september! tror han, hahah

Posted By Diana

2010-09-24 | 17:10:49

Justin till europa = SANT


iiiiyp!! Han ska snart komma!! han la upp denhära för 1 min sen men tills jag kopierar, och sånt så blev den te 2 min! MEN OMG! HAN SKA KOMMA SNART! JAG HAR SPARAR PENGAR I MÅNADER NU! typ den maj? tror jag..

Posted By Diana

2010-09-24 | 16:21:06

Visste du att...?

- Justin jobbar med sin tredje album och att den inte kommer heta My world 2
- Justin har vunnit 8 awards, 53 trofeer, och är #1 most viewed video of YouTube
- Justin kanske kommer vara shirtless p hans 3D movie
- Justin föredrar vitamin vatten mer än läsk
- Justins favorit chips är doritos
- Justin har sagt att han vill sitta bredvid alla beliebers på en mattelektion
- Justin vill gifta sig den 14 februari när han blir äldre
- Justin tycker tt det är konstigt när fans frågar om en kram han tycker att dem borde bara göra det
- Justin är en kriminell, han har stjält flera miljoners hjärtan
- Justin spillt pasta på hans vita byxor och att hans dejt skratta
- Justin har en iPhone 4
- Justin sagt att han älskar när tjejer kysser hans hals och att det bara räcker med en lätt kyss och att han redan då har smältit
- Justin tycker att han är het i lila
- Justin har sagt "never call a girl ugly, each girl is special in her own way" så gulligt!!
- Ryan har sagt att Justin hela tiden pratar om beliebers
- Justin sagt att han skulle bli en dålig pojkvän då han inte skulle kunna vara med sin tjej ofta
- Justin har sagt att han vill gifta sig vid 27 års åldern
- Justin vill ha tre barn ( precis som hans pappa - så gulligt)


Posted By Diana

2010-09-24 | 16:13:23

Justin Bieber Avbryter en gratis show i Australien

Posted By Diana

2010-09-24 | 16:05:13

CSI, med Justin avsnittet!!


tjaa dåligt bild, men det är bättre än att inte se nåt!

Posted By Diana

2010-09-24 | 15:44:53

Kevin Jonas känner sig inte hotad av Nya stjärnor, som Justin Bieber


The Jonas Brothers påstår att de inte fruktar uppgång och ökningen av 16-årige rival Justin Bieber.

Det är rättvist att säga den yngre och sötare Justin har tagit del av Puppy Love o Jonas Brothers.

Men syskon trion - Joe, 21, Kevin, 22, och 18-åriga Nick - kräva att de inte är rädda för sina fans att hoppa skepp med Bieber Fever.

Kevin, som satte en käpp i sin pojkbandet meriter genom att gifta sig tidigare frisör Danielle Deleasa i december, insisterade: "Jag tror att det finns plats för alla.

"Vi är inte rädda för något eller orolig någonting. Vi bara vara vem vi är och gör musik som vi älskar.

"Vi är stolta över killarna som följer sina drömmar. Så länge de gör det av rätt anledning, vi stöder fullständigt dem. "

Bröderna kan vara ung men liksom många Disney stjärnor, är redan veteraner.

Posted By Diana

2010-09-24 | 15:41:43

"Glee": Charice skulle vilja jobba med Justin Bieber och Lady Gaga

Charice Pempengco är den nyaste lysande stjärna på "Glee", men det Filipina sjungande sensationen är redan tittar på framtida samarbeten utöver de drabbade Fox komedi.

Under en intervju nyligen, pratade de unga sångerskan om att samarbeta med några ganska imponerande akter. "Jag hoppas och jag ser fram emot att jobba med Justin Timberlake eller Beyonce, Lady Gaga, eller Justin Bieber," Charice avslöjade när frågan om framtida projekt. "Jag träffade Justin på Oprah Winfrey show, han var verkligen trevligt."

Om Charice vill locka till sig uppmärksamheten hos stjärnor som Lady Gaga och Justin Bieber, hon är på rätt spår. Efter säsongspremiären av "Glee" på tisdag, hennes version av "Listen" landade i topp 10 på iTunes.

Den 18-åriga popstjärnan har lyckats att vara ödmjuk trots sin enorma framgång. På onsdagen tweeted Charice hennes upphetsning "wow! just kollat iTunes just nu. Telefon är nr.2 & Listen är nr 7! COOL! Tack alla! på toppen baby! "

Vill du se Charice att stanna kvar som en permanent karaktär på "Glee" denna säsong?


Posted By Diana

2010-09-24 | 15:38:46

Nicki Minaj prat om justin bieber :)Nicki Minaj hoppade på telefonen med Hot 97's Funkmaster Flex igår kväll för att diskutera den senaste i Barbies värld.
The Young Money Rapparen chattade om Justin Bieber fånga "Jungle Fever" för henne, visade stöd för will.i.am: s kontroversiella svart ansikte under MTV VMAs ("Du kan inte förvänta honom att göra vanligt folk glada"), delade hennes senaste besök med Lil Wayne på Rikers Island, och avslöjade att hon har en överraskning till gatorna.
 
haha lyssna på samtalet, den är fett rolig! hahaha


Posted By Diana

2010-09-24 | 15:33:23

Justin Bieber tycker att han är sin generations Kurt Cobain?

Ryktet alert! En dråplig men oautentiserat Justin Bieber citat cirkulerar på nätet, slående panik i hjärtat på Nirvana fans överallt: "Jag känner mig som Kurt Cobain i min generation, men folk bara inte förstår mig."

Sa han det? Förmodligen inte. Citatet dök upp på Bieber rapporten som text bredvid en bild på en tuff utseende Bieb. Men det är där leden slutar. En sökning på Google ger endast en Buzzfeed post, en daglig Vad post och många arga tweets. Men ingen ursprungliga källan för citatet kan found.The trovärdigheten i inläggets författare är också mycket tveksamt. Tidigare denna månad, postat Bieber Anmäl detta falska Bieber citat: "Jag var 12 när jag fick min första Colt 45, nu är jag berömd."

Huruvida detta citat är riktiga verkar inte ärendet till Twitter-användare, som är kvetching om jämförelsen i stort antal.

Andra Cobain-relaterade panik slog tidigare i år då det rapporterades att var "Twilight" Dreamboat Robert Pattinson som anses spela Cobain i en biopic.That ryktet visade sig vara falska.

I nyheter som du önskar vore ett skämt, en "CSI" episod featuring Bieber spelar en gata tuff kommer luft kväll på CBS. Kommer hans skådespelardebut vara lika roligt som detta citat? Att döma av förhandsgranskningen, skulle jag säga ja.

Tro mig läsare, kommer jag att gå till botten med detta och kommer att uppdatera dig när detta citat är verifieras eller bekräftas som ett spratt.

2010-09-24 | 15:22:13

Justin med i Okej, och julia tidningen

Bild 1J1019
Justin är med i båda okej nr.9, och julia nr.19!
men justin kommer att även vara med i i nästa nr av julia!
J1020_LR
Tyvärr så kunde jag inte skaffa större bild!

Posted By Diana


2010-09-23 | 21:16:02

Gillar du Justin Biebers Fashion Skor?

Justin Bieber, det finns något till dig som vi vill. DIN skor! (Vad tyckte du att vi skulle säga?!) Eftersom Justin Bieber skor är alltid grymt häftigt. Hans sneakers ser så frisk, som om de kom direkt ur kartongen, och han är alltid gunga en annan trendig par. Vi betalade speciellt stor uppmärksamhet till Justin Bieber barnskor på Video Music Awards, där han bar tre olika par svarta sneakers för hans repetitioner och föreställningar. Tack vare BieberShoess Twitter har vi identifierat alla tre av dem. Kolla Justin Bieber tre par nedan!

OMMMMMMMG, LV elr VL skor elr vad nu det hetter, Asså vemfan är han som ska använda såndära märken!
haha jag har en väska va en sån märke fast den är falsk självklart!
För VMA prestanda repetitioner, bar Justin Bieber ett par Louis Vuitton's Tower sneakers i monogram-präglade läder från etiketten vintern 2010 samling. Dessa skor är fortfarande tillgängliga på nätet, men de kostar $ 630. ca.4410 kr, omg, såhära dyr vemfan tror han är, asså han har luft vafan!

Att gå den vita mattan och senare acceptera hans Moonman för Best New Artist, bar Justin Bieber ett par Balenciaga's Patchwork sneakers från hösten kollektion. De säljer för ungefär $ 400 ca.2800 kr (besök Balenciaga.com för mer information). Du vet vem gillar Balenciaga? JB's mentor Usher!

Då, för hans tredje skodon ändra i helgen beslutade Justin Bieber att ha radier skor i Straight Jackets-svarta versionen. Dessa måste vara vår favorit utseende, främst eftersom de är de mest prisvärda på $ 71,99 per par online ca.503 kr

Vilken av Justin Bieber high-mode sneakers var din favorit?

hitta en annan artikel på MTV, kilcka här för att gå te artiklen
---------------> http://style.mtv.com/2010/09/17/justin-bieber-shoes/
Posted By Diana

2010-09-23 | 20:59:39

OK! pratar om Justin's och Jasmine Kyss!

TMZ fångade uppgift Justin Bieber hånglar med en tjej från hans "Baby" musikvideo i baksätet på en Honda!

OK! GALLERI: musikvärlden innebär det PÅ FÖR 2010 MTV VMAs

Säg är det inte så! Justin kan ha en flickvän i alla fall!

TMZ rapporterar att Justin fångades kyssas på bild 16-åriga Jasmine Villegas, som öppnar för hans turné.

Det är olyckligt att Justin inte hade några tonade rutor på sin bil som bilderna rapporteras ha fattats om TORSDAG 9 september i Venedig, Kalifornien av några kanadensiska turister.

OK! VIDEO: Justin Bieber vill bo PURE, SÄGER mamma så

Justin hade rykten om att dejta Jasmine, men alltid insisterat på att de bara var "riktigt cool vänner" och att han inte har en flickvän som han är för upptagen för att hittills bara en flicka!

Undrar vad hans mor, Pattie Mallette skulle tänka efter att hon berättat E! Nyheter hennes son har "uttryckt sin önskan att förbli ren och kvinnor ära och behandla kvinnor med respekt."

OK! NYHETER: Justin Bieber - ett stort fan av bröst?

Ser ut som Bieber sprider febern!

Jag kollade på mtv om det fanns en ny nyhet om Justin, självklart att det fanns, fast ni vet redan om saken men man får veta mer!

klicka häär för att komma till artiklen ----->
http://www.okmagazine.com/2010/09/justin-bieber-caught-making-out-in-his-car/

2010-09-23 | 19:09:01

Justin vs Usher, hahah

haha usher knäcker honom, men justin är också ju skit bra!
Posted By Diana

2010-09-23 | 19:06:52

Justin bieber dockor!

haha ser lite roliga ut!!!
Posted By Diana

2010-09-23 | 18:49:26

Criminal Minds Star's Killer Idé för Justin BieberOm Justin Bieber kunde vara på CSI, kan han göra säkert en gäst plats på Criminal Minds, eller hur?

Och Criminal Minds stjärnan Kirsten Vangsness har bara den del för honom ...

"Justin kan vara en skrämmande killer-en kille mördare" Vangsness säger mig. "Vi har alltid dessa kvinnor som blir dödade, så jag tror vi behöver mer killar dödats."

Och så skrattar hon, "Han kan döda dem och sedan klippa sitt hår som hans. Det är så vi vet att det är han. "

Vangsness inte bara spelar datorexpert Penelope Garcia i CBS drama (säsong sex börjar ikväll), men hon är den enda castmember som också kommer att vara en vanlig på sin kommande spinoff Criminal Minds: misstänkt beteende.

Posted By Diana

2010-09-23 | 18:48:37

Fler bilder på justin i flygplatsen!

jag läste på en blogg, att typ justin ska han sin semester i sydafrika, alltså där han ska åka,
liksom kom igen? han är har ju turne i nordamerica? Vadfan ska han göra där, sen han ska te japan, sen vet jag inte!

Posted By Diana

2010-09-23 | 18:37:35

Visste du att..?

- Justin "skakar" på sitt hår var 5:e minut.

- Justin tror att han ärvt sina ögon och näsa från sin pappa - Jeremy Bieber. Han tror också att han fått sina läppar från sin mamma, Pattie.

- Han skrev "Favorite girl" till Taylor Swift och han skulle beskriva henne som "söt", "smart" och "talangfull".

- Hans längsta förhållade var tillsammans med Caitlin Beadles och det varade i 7 ½ månad! :)

- Justin var den första som var med i The View två gånger i rad.

- Även om Buzz Lightyear var hans favorit leksak när han växte upp så gav han endå bort den till en vän.

- När JB körde Sean Kingston's Ferrari var han tvungen att sitta på något så att han kunde bli lång nog. 

- Justin's halvbror, Jaxon föddes 20 November 2009.

- Under release partyt till My World 2.0 spelade Justin bowling med Nick Cannon och Justin vann.

- När Justin var fyra år köpte han sitt första trumset.

- Justin's mormor är en talangfull pianist.

2010-09-23 | 18:33:41

Michael Buble härmar Justin med kläderna:)

Posted By Diana

2010-09-23 | 18:32:05

JSYK om Justin's och Jasmine kyss

På tisdagen kom bilder på när Justin kysste Jasmine Villegas ut på Internet och orsakade en uppsjö av rykten, Twitter handlingar och massor av hype. 
Beliebers världen över surrade om gnistan mellan de två "My World" tour kompisarna, varav de flesta var inte så nöjda med situationen. Med så många JB fans twittrande om kyssen,blev Jasmine snabbt ett trend ämne på Twitter. Beliebers twittrade både till Justin och Kaliforniska Jasmine frågandes om händelsen, och att de skulle sluta följa Jasmine på sajten. För det mesta var Justins fans ganska upprörda över bilderna på honom och Jasmine kyssandes i Venedig, Kalifornien
"de passar inte als, det borde vara jag"
, skrev en JSYK läsare i kommentarerna i vårt ursprungliga inlägg. Många fans relaterade till Justins låt: "That should be me" men andra försökte att sätta en mer positiv vinkling på nyheterna genom att skicka det här meddelandet runt på Twitter :"RT detta om du inte är avundsjuk på Jasmine Villegas för att du vet att du kommer gifta dig med Justin till slut."
Varken Justin eller Jasmine har gjorde ett uttalande om händelsen, och Justin, som vanligtvis är super aktiv på sitt Twitter-konto, har varit relativt lugnt på mikro-blogging sidan efter bilderna dykt upp. 

-källa: JSYK

Posted By Diana2010-09-23 | 18:26:16

Justin bieber 3fly's up

Posted By Diana

2010-09-23 | 18:25:33

dåligt blogging?

Jag var på stan idag därför jag har inte bloggat idag!
Asså dom hade öppnat en ny galleria i västerås!
Asså shiitt det var typ 5 kameror där,man blev filmade, "iiyy fett skämingt" och omg jag har aldrig i mitt liv sett så många vara ute, liksom det hära är sverige alla är inne, Visst?
Om man är i turkiet kl.00 såhära fult med folk på stans och sånt!! Livet är mycket skönare där fan, FUCK sverige!
Posted By Diana

2010-09-22 | 20:57:53

En video om Music videon "Baby"

Cirka 1.10 min är Justin med i bilden!
Posted By Diana

2010-09-22 | 20:53:39

Justin sjunger Happy B-day till sin tour manager

Posted By Diana

2010-09-22 | 20:50:41

Justin om sin bok "Frist step 2 forever"

eh okej...? Jag tror inte på nåt av han sa, hahaha men om du vill köpa boken sp finns denhär men jag vet inte om man kan köpa den om man bor i sverige men man kan alltid prova!
Klicka här ------->>https://www.amazon.co.uk/Justin-Bieber-First-Forever-Story/dp/0007395930/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1284484109&sr=1-1
Posted By Diana

2010-09-22 | 18:44:40

Justin Bieber berättar om sitt Bromance Med Jaden Smith

Den "Baby" stjärnan avslöjat hans svensexa drömmar i en intervju med MTV i helgen och sade:

"Flickor är roliga att umgås med men i likhet med att en stadig tjej ... När jag ständigt är resande en flicka kommer inte verkligen fungerar. Du kan faktiskt inte ha en flicka. "

I själva verket den enda personen Justin vill hänga med just nu är hans Karate Kid kompis Jaden Smith.

På tal om deras vänskap, sade Justin: "Just nu är det bäst [är] bara tonåringar som har roligt gör det vi älskar. Vi är bara oss själva bor och återstående ödmjuk. "Ehh okej ska man tro på han eller?
Posted By Diana

2010-09-22 | 18:42:04

Justin Bieber Signerad Licens för Bed & Bath Decor

Goda nyheter för alla er Justin Bieber fans som alltid önskat att du kunde ha ditt rum putsade med sin avbild! Han och hans team har undertecknat den med 46-år gamla företaget Lady Sandra att skapa sängkläder uppsättningar och handdukar med Justin Bieber ansikte på dem. Linjen är planerat till våren 2011 samla in och ryktet säger att det mesta av det kommer att vara i lila på grund av Justin kärlek till färgen.

Kollektionen kommer att innehålla både badrum och sovrum uppsättningar, bland annat badrumstillbehör. Inga ord på hur mycket dessa varor kommer att kosta eller exakt datum för när de kommer att köpa i butiker för konsumenterna att köpa. Du kan förvänta dig att det sannolikt kommer att vara i mitten av högt pris på grund av med en kändis: s avbild. Vi vet inte heller vilka butiker kommer att sälja dessa, men massmarknad för butiker som K-Mart eller Wal-Mart verkar vara det vanliga att sälja denna typ av objekt.

Planerar du att köpa Justin Bieber hem samlingen? Jag är inte ett stort fan av inredning med någons ansikte på den, bara verkar lite kliché i mina tankar. Dessutom, om du slutar att vara ett fan, måste du byta ut det snabbt. Låter som senare i år och nästa år kommer att innebära stora förändringar för Justin Bieber. Hans bok, film och nu detta hem samling! Vad mer kan en kille ta på sig innan han bränner ut?

Posted By Diana

2010-09-22 | 18:25:04

Justin Bieber anländer till Sydafrika


gallery_enlarged-EROTEME_BIEBER_100921G2_02.jpg

Ja det är sant!
Sweet sexton heartthrob Justin Bieber landade på OR Tambo morse klockan 9.20 och värme var där för att välkomna den tonåring superstjärna.

Klädd vardagligen och dölja hans varumärke kalufs av hår under en mössa, var Justin så lågmälda att han nästan gjorde det genom oredovisade flygplatsen ... men din pålitliga värme listig historia som du ska få bilderna först!

Vi väntade honom att vara omgiven av bastant livvakter, men den kanadensiska pop hjälte åtföljdes av endast en liten krets av vänner - inga andra tonåringar ändå ... Dåliga nyheter för fans är att han inte kommer att göra - detta är en ren semester.

värme talade enbart till Justin's granne på planet, en amerikansk turist, som beskrev honom som en "mycket vänlig, pratsam grabben". Delfino Martinez, en 47-årig sjuksköterska från Kalifornien, hade ingen aning om vem som är hans berömda, pratsam granne var tills Justin småningom berättade!

"Resten av hans parti var tillbaka i ekonomin, på grund av vissa förväxling, och mitt i natten, fick Justin upp för att låta sin chef sova i sin stol i cirka tre timmar. Han gick tillbaka till chefens säte i ekonomi och satt där för den tiden, säger Martinez. Ååhhhh, vilken sötnos!


Posted By Diana

2010-09-22 | 14:49:31

Justin lill syrra på scen med justin!

Posted By Diana

2010-09-22 | 14:39:35

Justin i msn, igen!!

i Texten står det

Justin Bieber är poppis i alla åldrar. Den 16-årige tjejtjusaren besökte enHooters-restaurang i Edmonton i Kanada i söndags och ställde upp på ett idolfoto tillsammans med fyra yppiga servitriser.

Hooters, som är slang för bröst på engelska, är en populär restaurangkedja bland män. Inte minst tack vare konceptet som går ut på att anspela på servitrisernas kvinnliga behag.

Om Justin kom till Hooters för att se på storbröstade servitriser eller kalasa på djupfriterad mat är okänt, men klart är att tjejerna i personalen var glada över att se honom. De lyckades till och med övertala popstjärnan att ställa upp på ett improviserat sångnummer.

— Han sjöng en serenad för tjejerna. Justin och gänget var supertrevliga, riktigt underbara gäster. Inte alls krävande eller så, berättar servitrisen Tania Biggar för lokaltidningen Edmonton Sun.

Som Starlounge tidigare berättat ryktas Justin ha ett nytt kärleksintresse i sångerskan Jasmine Villegas. Låt oss hoppas att hon inte är typen som har lätt för att bli svartsjuk...

 

 

Posted By Diana


2010-09-22 | 14:33:24

Justin i New york flygplats

gallery_enlarged-EROTEME_BIEBER_100921G2_04.jpggallery_enlarged-EROTEME_BIEBER_100921G2_03.jpggallery_enlarged-EROTEME_BIEBER_100921G2_02.jpggallery_enlarged-EROTEME_BIEBER_100921G2_01.jpg
Posted By Diana

2010-09-21 | 18:04:15

Hon är Justin Bieber's nya kärlek @MSN

 

Hon är Justin Biebers nya kärlek

Är det ljudet av tusen och åter tusen krossade hjärtan vi hör? FlickfavoritenJustin Bieber har nämligen hittat kärleken.

16-åringen har setts kyssa den jämnåriga sångerskan Jasmine Villegas i baksätet på en bilVeniceLos Angeles, rapporterar TMZ.

Den unga brunetten agerar förband åt Justin under hans pågående turné och medverkar även i videon till hitlåten ”Baby”.

Det har tidigare cirkulerat kärleksrykten om Justin och Jasmine, men när det begav sig hävdade de att de bara är ”riktigt grymma vänner”.

Nyheten om kyssen kommer bara en vecka efter att Justin gjort ett stort utspel i MTV och hävdat att han definitivt är singel samt att han anser att ”flickor innebär problem” för killar hans ålder.

hahahaha vad sa jag?

Asså först och främst FUCK UUUUU JUSTIN !! jag vill inte bli ihop med han men jag vill inte häller att han ska va ihop med nån, Asså överdrivet jag hatar henne!!!

källa: msn.se

 

Posted By Diana


2010-09-21 | 15:11:24

Justin och Jasmine Villegas Kysser inne i bilen

åhhhh  SHITT det ser ut som om de strular!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bilderna togs av en vanlig person som såg dom när de var i bilen , och sen bara tog kort!

Posted By Diana

2010-09-20 | 22:05:18

sound check

Posted By Diana

2010-09-20 | 22:02:32

Gullig post från justin <3<3

Det står: Läser er alla komentarer gör mig mig att tänka att jag har otroliga fans.
Jag lovar att jag aldrig "chage"....Jag kommer alltid att vara tacksam..och jag kommer alltid att vara barnet i lilla staden som lever drömen, Tack till er.


Posted By Diana
2010-09-20 | 19:02:07

Justins hus! :P

inte direkt lyxligt för han som är så känd och jany rik eller?
Men han är aldrig hemma ju, turne, turne, turne
Posted By Diana

2010-09-20 | 18:40:31

Justin la upp denhära på fb, hahah så skön han är

det står:
Dethära gjorde mig att skratta. Ville bara visa till Kenny hemilton att jag kan klara mig själv utan
säkerhet från om nu. Jag och tjejerna fick det. Kenny du kan gå och chilla och villa kompis. lolJag vet vad ni tänker det stog, Kenny hamiltom markerat  med blå vilket betyder hans facebook, man kan typ vara vän med han men då det står, Den hära användaren har för många vänförfrågningar, men man kan sicka ett medd,  tror jag ,http://www.facebook.com/kennyhamilton
Posted By Diana

2010-09-20 | 18:14:28

Gulligt post från Justin via facebook

Det står: Läser eran komentarer, gör så att jag tänker på vilka oroliga fans jag har,
Jag lovar att jag alldrig "chage"....Jag kommer alltid att vara tacksam..och jag kommer alltid att vara barnet i lilla staden som lever drömen, tack till er.

Posted By Diana

2010-09-20 | 17:24:46

Justin och Jasmine.V på scen, sjunger overboard

Posted By Diana

2010-09-20 | 17:23:45

humor!

haha jag kommer ihåg när jag kolla på VMA's min mamma såg denhära hon ba helt plötsligt,
"-ÄRE DETDÄRA JUSTIN BIEBER, ijjjuuu! va ful han var på denhära!!!!"

hon visste vem han var förut men hon hade alrig sett on typ sådära live, bara på bilder oh sånt,
Posted By Diana

2010-09-20 | 17:03:22

50 cent, snackar skit!!!!!
"Jag lär mig allt detta freaky skit på Twitter, jag vill er alla Justin bäver älskare ** barn borta jävel just nu lol"

"Jag sa ju lite jävlar inte vara på min twitter du måste vara 18 år och över detta är vuxen underhållning avsnitt."

"Jag tar mitt bälte av och slå ett av dina lite motherfockers var är din mamma och pappa i alla fall dåligt ett ** barn."

"Jag gillar Justin beiber men du är dålig en ** barn bättre kliva av min skit sjuk kick och en av er jävel."

'
Liksom, shiiiiit palla att han ska hålla på, och kom igen mot barn? Justin skulle verkligen bli arg eller vad man ska nu kalla det för, Asså jag svär det dära är olaglig, Han måste till fängelse, Hoppas polisen ser de och slänger han ner i finkan, HAHAHA l! Jag översatte ett par stycken, det blev ganska dåligt men att du kan läsa på bilden,

han har skrivt skit mycket  kilcka här för att läsa mer ----->> http://twitter.com/50cent

Posted By Diana

2010-09-20 | 16:20:02

Fans träffar Justin, efter konsären
"Justin Biebers konserten var fantastisk.
Han var det sötaste någonsin .... Jag älskar honom! Jag fick faktiskt möta Justin efter konserten! Jag och mina vänner fick reda på att han var vid denna bowlinghall med några vänner. Han hade en efterfest, så vi åkte dit efter konserten och faktiskt fick träffa honom! Det var den mest fantastiska natten i mitt liv! Om det inte vore för fantourage skulle jag har aldrig vunnit tävlingen och dessa biljetter. Inget av detta skulle ha hänt någonsin! Tack så mycket Fantourage-ni är bäst! "- Alexa


Posted By Diana

2010-09-20 | 16:11:06

Justin pratar med sina fans om sluta följa mig, LoL

Liksom, varför han är så het med sånadära mössor?

hahah han ba typ "ni har ingen kontroll ,ni vet, ni puttar och sånt men tack för att ni kom men jag  måste in i bilen, så snälla jag skule uppskatta om ni inte följde mej"

han sa något liknande, Haha det såg så rolig ut när han pratade, "garva ihjäl"
Posted By Diana

2010-09-19 | 21:32:05

Justin i en turkist tidning!

Posted By Diana

2010-09-19 | 16:43:21

Justin Bieber ""Hon är alltid där för mig och jag vill aldrig svika henne"
Justin Bieber har erkänt att han aldrig skulle ha uppnått sina framgångar utan stöd av sin mamma.

Den "Baby sånagren visade att sin mor Pattie Mallette gjort många uppoffringar ", så att hennes son skulle bli en stjärna, och tillade att hon ständigt med honom när han reser.

Enligt Top Of The Pops Tidningen, den 16-åriga sade: "Min mamma och jag har en riktigt bra förhållande eftersom vi tillsammans gjort det från trasor till rikedom. Utan henne skulle jag aldrig ha uppnått så här mycket. Hon gjorde stora uppoffringar för att göra min dröm om en musikkarriär möjligt. Hon hade ett fruktansvärt jobb - hon även arbetat som städerska.

"Hon är alltid där för mig och jag vill aldrig svika henne. Hon är den bästa mamma i världen. Hon reser med mig varje dag - jag är med henne 24 / 7 ".

Bieber också sagt att han gick gatumusikant när yngre att betala för en semester för par av dem: "Jag satt ofta med min gitarr och sjöng. Efter ett tag fick jag så många tips som jag kunde betala för den första semester för
min mamma och mig. Vi åkte till Florida. "

källa-----> http://www.ok.co.uk/celebnews/view/26497/Justin-Bieber-reveals-his-love-for-best-woman-in-his-life-/

Mer bilder på Justin och hans mamma! :)Posted By Diana

2010-09-19 | 16:32:32

Hand Dancers 'Youtube video en favorit för tusentals: Inklusive Justin BieberAlla talar om "Hand Dancing" video av Suzanne Cleary & Peter Harding. Sett på ABC igår och även införas för att miljontals via Justin Bieber, är denna enkla video definitivt en som är catchy och delightfullly kul.

De två dansarna tar dansnummer till bordet och utför hela rutin med sina händer. I perfekt ögonblick, de två faktiskt göra sin hand röra vid samma tidpunkt och dela en dans rutin på ett unikt sätt. Musiken, medryckande och definitivt en stark del av videon, är "Vi nr Speak Americano."

Vad är nästa för par som har gjort en fantastisk video? När man pratar med media, säger de det kommer fler filmer att följa och dela deras rutiner med andra.
Swanson säger att ökad trafik höjda ögonbryn i nätet utvecklingsavdelning. "Vi trodde vi hade blivit attackerade av någon. Vi har aldrig sett något liknande förut. "

Justin har delat detta på Twitter och facebook och skirvit,

Dessa två gick på en blind date ... de knappt talade ... så illa ... de har så mycket gemensamt. lol. classic


Posted By Diana

2010-09-19 | 16:21:45

Justin Bieber skapar minnen i Regina
Regina - Sätta personliga åsikter om Justin Bieber åt sidan, är verkligheten den att 50 år från och med nu kommer det att finnas en hel generation av Reginans som kommer att veta exakt var de var den 16 september, 2010.

Med Brandt Centre bokstavligen fylld till brädden, visade Bieber exakt hur han gått från en YouTube-känsla till en av världens mest populära artister. Med en otålig publik skandera hans namn, gjorde Bieber hans utseende underifrån scenen på 20:00 skarpa, flyttar in i stora metalliska sfär före bryta sig in i "Love Me", en nyinspelning av The Cardigans hit "Lovefool".

Iklädd vita jeans, en vit jeansjacka med en lila kanin kram och lila höga topp sneakers, bortkastad Bieber lite tid att komma in i spåret. Det är nästan omöjligt att beskriva ljudet från publiken när Bieber intog scenen - tänk på en landningsbana full av 767 strålar vid full effekt, bara med en högre tonhöjd. Den skrikande rullade genom lokalen som aldrig slutar vågor av åska och den gamla hockeyrinken med orange tak bokstavligen skakade.

Dela på scenen med fyra dansare, fyra backup sångare, fem musiker och DJ var inget problem för Bieber som använde varenda centimeter av två nivåer produktion.Huruvida han var inblandad i en låtsas kämpa på stora scenen med sina dansare eller sjunga på en högre plattform på baksidan av scenen, Stratford, Ont. tonåring var alltid i fokus för föreställningen.

Bieber har hans belackare men torsdagens visa var en prestanda i världsklass.Bieber får bara 16, men han har en otrolig scennärvaro, speciellt med tanke på att han varit i branschen under en relativt kort tid. Han är smidig på scenen och ser ut som en erfaren professionell. Under loppet av de 17-sång, 90-minuters show, sjöng Bieber, dansade, spelade en akustisk gitarr, trummor och piano. Han och hans dansare drog av intrikata dansnummer med lätthet och i kombination med många outfit förändringar och den fantastiska ljud och video, levererade Bieber definitivt varor till sina skaror av beundrare.

Även Bieber inte bokstavligen ta flyget, det gjorde han färdas över folkmassan fastspänd i en stol i mitten av en stor hjärtformad stål-fackverket ram. Spelar en akustisk gitarr - han är vänsterhänt - Bieber serenaded hans fans med "Never Let You Go" och "Favorite Girl" innan flytande tillbaka till scenen.

Senare i showen, Bieber och hans pojkar - bäst klädd i svart redskap lämpar sig för inbrottstjuvar - västen rigg för en högtflygande rutin för "Somebody To Love."

Pop star möter Spider-man!

En extremt lycklig fan träffade Bieber lotteri under "en mindre Lonely Girl". Sittande på en pall i centrum, fick hon en bukett röda rosor från Bieber medan han sjöng för henne. Det var ett mirakel att hon inte bryts ner i tårar eller drabbas av en hjärtattack.

Just när det verkade publiken kunde inte få någon högre steg decibelnivån ännu högre som fansen skrek för ett extranummer. Och, naturligtvis, svarade Bieber samtalet. Efter retas dem med lite av "Fancy" av Drake och en vers av "Rockabye Baby", Bieber svepte dyker upp med sin megahit "Baby."

Det var rätt låt vid rätt tidpunkt, skicka Bieber fanatiker hem med en livstid av minnen.


Posted By Diana

2010-09-19 | 16:18:51

Justin Bieber Att spela upp en "Criminal Mastermind"Justin Bieber kommer att visa upp sin talang färdigheter i ett kommande avsnitt av CSI, satt till luft senare denna månad, och mer detaljer om hans skådespelardebut har blivit avslöjade.

Innan inspelningen började, tog U Smile sångaren teaterlektioner att förbereda sig för TV roll - som han kommer att spela en kriminell som heter Jason McCann.

Justin sa i hans karaktär: "Det verkar som om jag denna söta och oskyldiga barn, och sedan visar det sig jag är hjärnan bakom allt.

"Coachen sa att det var allt om känslor," Bieber berättade Teen Vogue. "Hon sa:" Du måste känna karaktären. Du måste vara Jason. "

"Men jag tror att jag skulle ha gjort det samma om jag kanaliseras mina känslor eller inte."

Justin är i samtal till stjärna i en film nästa år, som kommer att göras av Will Smiths produktionsbolag.


Posted By Diana

2010-09-19 | 12:14:36

Bieber svärmade vid WEM
Pojken med Kanadas mest berömda frisyr, Justin Bieber var vimlade av ludna fans som han kryssade genom West Edmonton Mall lördag.

Bieber stoppad av Hooters restaurang för att få en bild med tanken topp servrar, sade servitrisen Tania Biggar.

"Ingen av de (servrar) fick verkligen prata med honom. Han var omgiven av sina fans, säger hon. "Det är så vi visste att han skulle komma in, det var allt 14-åriga flickor. Och de alla typer av drag som en. "

Förpackningen av flickorna fyllde gången i Bourbon Street, en av köpcentrumets matplatser.

"Den klippt, jag tror det är det som gjorde honom berömd, sade Biggar.

Biebers besök på Hooters var kort, men fyra av hans backup dansare hängde ut och sjöng för en gratis måltid.

"Vi pratade om friterad saltgurka, då de sa att de skulle sjunga till mig gratis friterade pickles, sade Biggar. "Chefen sa att om de sjöng för hela restaurangen, skulle han betala för hela sin måltid.

"De sjöng flickorna. De var faktiskt super artig. De var bara häftigt folk att tjäna. De var inte krävande eller nåt sånt. "

Förvånad eller förälskad beskyddare tog bilder och filmade improviserade prestanda på sina mobiltelefoner.

"Alla som satt runt dem gick att prata med dem. De sa till dem att de gjorde ett fantastiskt jobb med att sjunga ", Biggar sagt.

Bieber och hans sångare är i stan för att utföra söndag i Rexall Place.

Posted By Diana

2010-09-19 | 01:38:27

Justin Bieber superfans tar in tusentals soppburkar till Saskatoon Food Bank
Saskatoon Food Bank har en hel del soppa på sina händer tack vare "mata den till Bieber" tävlingen ut på torsdag kväll av
Saskatoonr radiostation C95.

Målet var att ta in de mest burkar och paket med soppa och du skulle träffa tonåring pop känsla Justin Bieber på hans show på Credit Union Centre på fredag kväll. Vid den tid då tävlingen var över, maten var banken lasta upp mer 21.000 burkar soppa.

"Föreställ dig en halv-tons lastbil, hela sängen fyllts. Det var förmodligen då skulle vara 10 av dessa," utbrast C95 morgonprogram co-värd Ramblin 'Dave Scharf.

"Twenty-ettusen burkar soppa senare, du är bara förvånad över hur mycket en del av samhället C95 är, och hur mycket våra lyssnare är alla typer av ingår i samma grupp och i samma lag," fortsatte han. "Det var väldigt roligt."

Kelsey Salzsauler och Kayla Findlay är de två flickor som samlat in mest soppa - 2.507 burkar och förpackningar - tillräckligt för att vinna Front Row biljetter och backstage pass till Biebers konsert på CUC.

"De bara jobbat deras bakdelar av och gick från dörr till dörr och bad om soppa och / eller pengar", förklarar Scharf. "Och vad pengar de fick, köpte de soppa."

Cindy Madland är tvåan med över 2.200 burkar och samlat paket. Hon får andra raden biljetter.

Ytterligare 20 biljetter var doled oavgjort bland de andra tävlande.

Scharf är förvånad över att så många Bieber fans kom genom att göra tävlingen en stor framgång.Se bilder på FACEBOOK sidan klicka häär ---->>
http://www.facebook.com/album.php?aid=232875&id=10730939419
Posted By Diana

2010-09-18 | 20:03:28

Visste du att...?

- Att Justin sa en gång till en av hans vakter " idiot, sluta knuffa mina fans"
- Han älskar tjejer som färgar sina naglar lilla
- Att Justin älskar att vara i stranden för att han tycker om tjejer med bikini ahaha
- Justin Bieber brukade gråta ...hela tiden och skrika åt alla när han var liten
- Justin en gång stannade bilen för att han såg en tjej som grät och han gick fram till henne och gav henne en kram så att hon skulle bli glad.
- Justin erkännde att när han är med sina kompisar brukar han snacka väldigt mycket om bröst och tjejer ahahah
- hatar att vakna tidigt?
- 's pappa sägs ha blivit arresterad ett par gånger när han var runt 18-19 år?
- KANSKE kommer att vara shirtless i sin film? xD
- 's film max kommer vara 90 minuter?
- älskar TWIX?
- älskar att sjunga "Pants on the ground" och gör det varje gång han får chansen?
- tycker om att ta hans fingrar igenom håret på tjejen han kysser?
- har ramlat av sin segway några gånger?
- är svag för tjejer som säger "please" och "peace out"?


- Justin sa en gång till hans mamma Pattie "Jag får inte ha utgångsförbjud för att jag är liksom JUSTIN BIEBER" Och hans mamma slog honom :(


Sista liksom, hahahahahaha hans mamma slog honom hhahahahahahahahahaha!
Posted By Diana

2010-09-18 | 17:27:31

winnipeg


Posted By Diana

2010-09-17 | 19:55:29

imorn Diary of Justin bieber

Posted By Diana

2010-09-17 | 19:52:53

Sound check winnipeg 14 september

Posted By Diana

2010-09-17 | 15:43:01

Usher och Chelsea Handler är överens: Justin Bieber är en "Flickornas man"
Usher och Chelsea Handler är överens: Justin Bieber är en "Ladies 'Man"

R & B-sångare Usher är mannen som i huvudsak "upptäckt" Justin Bieber. Usher är också ganska jämn med kvinnorna, eller "damerna," om du föredrar. På "Chelsea Lately" (weeknights, 23:00 ET på E!), stannar Usher genom att diskutera hur Bieber följer i hans fotspår - ". Färdigheter" och Chelsea Handler är där för att bekräfta Justins

Först och främst, vill Chelsea veta om den 16-åriga Bieber har överstigit Usher i termer av att flirta: "Tror du att du är mer av en kvinnokarl än han är, eller är han typ av skolgång dig?" Hmm. En bra fråga. Har eleven bli herre?

Usher kommer varken bekräfta eller dementera att Bieber är bättre än honom med flickorna. Istället säger han detta: "Du måste starta tidigt. ... Du börjar bli en ung kvinnokarl, och då är du en ladieez man, antar jag. Eller hur? "Uh, vad? Vad du än säger, Usher.

I varje fall kan Chelsea intyga personligen att Justin Bieber växer i sina befogenheter.Hon nämner filma med honom under "MTV Video Music Awards" och diskuterar hur Bieber kände henne - inklusive ett ögonblick där han tog tag Handler på hennes "rumpa." Jösses. Finns det inte tänkt att vara lagar mot den här sortens saker eller något? Chelsea har inte klaga alltför mycket, dock. Detta var hennes reaktion på Justin vid denna tid: "Jag var som, titta på det! Jag börjar verkligen få påslagen! "
Posted By Diana

2010-09-17 | 15:33:35

inget som rubrik...............


Pop känsla Justin Bieber används för att slum det i en "liten, shabby lägenhet" efter hans föräldrar separerar. Justin har öppnat upp om hans trasor till rikedomar historia som gjorde honom till en av dagens största stjärnor. Och den 16-åriga Baby sångaren sa att det var en tuff tid när hans föräldrar separerade.

Han berättade Top of the Pops tidningen: "Mina föräldrar separerar när jag var riktigt ung Jag växte upp med min mamma - och inte mycket pengar. "Efter mina föräldrar separerar, mamma och jag bodde i en liten, shabby lägenhet men trots vår finansiella situation vi var alltid ett bra lag." Den kanadensiska sångerskan till: "Det är tråkigt för ett barn när en förälder lämnar det inte få dig att må mycket bra men nu i det läge som jag är, när jag ser tillbaka är det som att "Jag är så välsignad."

Numera Bieber går från klarhet till klarhet med hundratals livespelningar och hans roll i tv-show CSI.


Posted By Diana

2010-09-17 | 15:31:31

Usher "ger vägledning för Bieber"Usher har sagt att han njuter erbjuder karriär råd till 16-åriga popstjärnan Justin Bieber.

Den "Ja" singer medgav att han för närvarande arbetar med Bieber för att hjälpa den unga stjärnan behålla sin vokala ton under puberteten.

"Vi tar rätt åtgärder för att se till att han inte förlorade för mycket, säger han till Access Hollywood. "Det handlar om vad du äter och egentligen bara ta hand om dig själv."

Usher insisterade på att som "Baby" musiker blir äldre, kommer han att utveckla en stil signatur resultat och bli bättre på att hantera uppmärksamhet från kvinnliga fans.

"När han finner sin väg genom musik och liv, kommer han hitta sin grej", tillade han.

"Han är faktiskt en flirt, så om han kommer på [Access Hollywood Live], kommer han vara lite känsligt Feely med sina händer. Han gillar tjejerna. "


Posted By Diana

2010-09-17 | 15:24:43

Justin Bieber's Fashion Evolution

Justin Bieber karriär sprängde natten och det verkar som hans karriär växte, så gjorde hans sätt. Här tar vi en titt på Justin mode och se hans favorit trender som han verkar hålla efter. Var beredd på en hel del bilder i detta inlägg! På ett sätt är detta en Biebers fan dröm post.

Han verkar gilla 3 färger de mest vitt, svart och lila. Han gillar även att matcha hans färger, vilket är en trevlig förändring än hur de flesta popstjärnor klänning. Han verkar också älska flugor. Tonåring tidningar har även märkt honom och hans sätt. Liksom Todateen och 20 under 20 år.

Vilken av dessa bilder tror du att han har bäst mode? Jag tycker lila är hans bästa färgen, men han har inte använt mycket av den färgen på ett tag. Jag tror att han är klädd alldeles för mycket svart just nu, kanske han tycker att tillföra något till hans tuffa, bad boy look?

Justin Bieber in a grey hoodieh

Källa:http://www.bsckids.com/2010/09/justin-biebers-fashion-evolution/
Posted By Diana

2010-09-17 | 15:16:38

Justin album gick i DIAMOND i brazilien!
Vid den unga åldern av 16, Justin Bieber på toppen av hans spel.
I hälarna på hans MTV Video Music Award vinna för Best New Artist, är tonåriga popstjärnan gör stora framsteg internationellt.

På tisdagen meddelade Justin några spännande nyheter på sin Twitter-sida. "Precis fått reda på det albumet gick DIAMOND I BRASILIEN! Detta är otroligt. Tack till min brasilianska folket. Se er snart, "Justin tweeted om sin senaste prestation.

Justin är fortfarande reser den amerikanska på sin My World tour. Men fans över hela världen kan se fram emot en kommande internationell turné nästa år. Tidigare i sommar, lovade Justin att ta hans agera utomlands. "Inga problem ... i nästa år planerar vi att turnera i hela världen! Varje land vi kan. Jag uppskattar allt ert stöd. "


Posted By Diana

2010-09-17 | 15:11:52

Justin har vunnit Best International Artist 2010 awards!
Justin Bieber har precis vunnit "Best International Artist 2010?
på MTV Video Music Brasilien 2010 Awards. Bieber var upp mot Beyoncé, Black Eyed Peas, Green Day, Jay-Z, Katy Perry, Ke $ ha, Lady Gaga, Paramore, och Tokio Hotel. Är det något hans fans eller "Beliebers" kan inte göra? Grattis Justin


Posted By Diana

2010-09-17 | 15:05:01

Justin Bieber Nominerad för J-14 Teen Ikon Awards
J-14's Teen Ikon utmärkelser utmärkelser de hetaste tonåring stjärnor, filmer, TV, musik och stjärnor nät av ögonblicket som röstas fram av J-14 Magazines läsare.

Under fyra dagar under Labor Day helgen med start fredag den 3 september fem av de kategorier tillkännagavs uteslutande på j14.com varje dag. Läsare kommenterade då och föreslå sina favoriter i varje kategori.

J-14 redaktörer läsa igenom kommentarerna och nu tillkännager kandidaterna utifrån läsarnas feedback samt de som mest fånga essensen av en ikon i särskild kategori.

Röstning påbörjas idag och läsarna kommer att ha en vecka att avge sina röster eftersom röstningen avslutas klockan 12 tisdagen den 21 september.

Vinnarna kommer sedan att presenteras i decembernumret av J-14 Magazine, den står November 1, 2010.


OFFICIELL förteckning över kandidater
Ikoniska Singer
Jason Derulo
Justin Bieber
Katy Perry
Ke $ ha
Lady Gaga
Taylor Swift

Ikoniska Song
"airplanes" - B.o.B. ft Williams Hayley
"Baby" - Justin Bieber ft Ludacris
"California Guris" - Katy Perry ft Snoop Dogg
"Tik Tok" - Ke $ ha
"Bad Romance" - Lady Gaga
"OMG" - Usher ft will.i.am

Ikoniska Diskant
David Archuleta
Joe Jonas
Justin Bieber
Katy Perry
Kim Kardashian
Ryan Seacrest
Ikoniska Manliga Star
Joe Jonas
Justin Bieber
Nick Jonas
Rob Pattinson
Taylor Lautner
Zac Efron


Ikoniska Triple Threat [skådespeleri, sång och dans]
Alyson Stoner
Big Time Rush
Demi Lovato
Julianne Hough
Justin Bieber

Icon of the Year
Justin Bieber
Miley Cyrus
Nick Jonas
Selena Gomez
Taylor Lautner
Taylor Swift


haha justin är med i typ alla, men för mer info och rösta klicka här http://www.j-14.com/2010/09/introducing-j-14s-teen-icon-awards-official-nominations.html

2010-09-17 | 14:55:31

Justin vill Lil 'Wayne is sitt nästa album

Justin Bieber har redan anmält sig rapparen Drake, men vill också Lil 'Wayne för att visas på hans andra album.

Justin Bieber vill Lil 'Wayne för att visas på hans andra album.Den kanadensiska Baby 'singer planerar att samarbeta med fler rappare på sitt andra album - som han hoppas kunna släppa nästa år - och har redan bekräftat Drake, men hoppas också att fastställa ett spår med Wayne.

Justin berättade MTV: "Albumet kommer troligen att komma ut mot slutet av nästa år.

"Drake kommer bli på detta album. Jag är inte säker på vem annars, men jag ska fråga honom om han kan få Lil 'Wayne där. "

Lil 'Wayne är en av de största rap stjärnorna i USA, men nu avtjänar fängelse i New York efter en pistol hittades på hans turnébuss.

Tonåring känsla Justin, 16 - som för närvarande turnerar i USA - sade också att han inte har fått tid för flickvänner, eftersom han alltid flyttar från en stad till en annan.

Han sade: "Jag menar, väninnor är problem i denna ålder. Flickor är roliga att hänga med men i likhet med, vi är ständigt på resande fot och en tjej kommer inte riktigt fungerar. Du kan faktiskt inte ha en flicka. Jag tycker egentligen inte har någon krossar för tillfället. "

Posted By Diana

2010-09-17 | 14:50:16

Justin i Radio on

Posted By Diana

2010-09-17 | 14:45:34

Kunde Lady Gaga följa Justin Bieber med del i "CSI" franchise?Är Lady Gaga redo att bringa lite galenskap till Miami?
I en intervju med E! Online, "CSI: Miami" stjärnan Eva La Rue föreslagits att "Bad Romance" sångare är mycket intresserad av att hoppa ombord på programmet:

"Ryktet har varit att Lady Gaga vill göra visa riktigt dålig. Jag vet inte om vi kommer att få henne eller inte, men det skulle vara häftigt!

"Hon vill inte spela sig själv från vad jag förstår. "Hon vill vara ett tecken."

Om detta hände skulle Gaga inte vara den första stora sångstjärna att haffa en roll i CBS brottslighet lösa franchise. Justin Bieber spelar en del på den ursprungliga versionen av showen för premiären, och Taylor Swift även utfört en plats i det förflutna.

Om denna åtgärd hände, skulle det leda säkerligen både mer trovärdighet för Gaga som konstnär och manskap för nätet - vem vet vilken typ av originalitet sångaren skulle kunna tillföra ett processuellt brott drama?


Posted By Diana

2010-09-17 | 14:43:18

Justin Bieber: "flickvännor är bara problem"Pop känsla Justin Bieber avslöjade han är för upptagen för att hitta kärleken.

Den 16-årige har svårt att passa in flickor just nu, eftersom hans karriär håller honom så upptagen.

Han berättade MTV News: "Jag menar, väninnor är problem i denna ålder.

"Flickor är roliga att hänga med men i likhet med att en stadig tjej ... vi ständigt ute och reser och en flicka kommer inte riktigt [arbete]."

Den "Baby" sångare till: "Du kan inte riktigt ha en tjej, jag vet inte riktigt har någon krossar för tillfället."

Men Justin inte försöka dela sin tid mellan arbete och privatliv.

Han sade: "Just nu, det bästa är [att vi] bara tonåringar ha roligt gör det vi älskar.

"Vi är bara oss själva bor och resterande ödmjukPosted By Diana

2010-09-17 | 14:40:19

Jesse McCartney håller på att skriva låtar te Justin

Längtar du efter Justins nya album? Tja, det finns inte någon officiell ord om när hans senaste CD kommer ut, men Jesse McCartney avslöjade några stora nyheter.
Den 23 åriga artisten avslöjade för M Magazine att han håller på att skirva låtar för Justin."Justin's en riktigt trevlig kille. Jag håller faktiskt på och skriver ett par låtar för hans nästa CD." Med hits som" How Do You Sleep? "Och" Body Language ",kan vi bara anta att allt som Jesse skriver för Justin kommer att bli en framgång.
Det var ju trotts allt Jesse som skrev Leona Lewis hit "Bleeding Love". 
Upphetsad? Eller tror ni att Justin skulle klara sig bättre ensam?

Posted By Diana

2010-09-16 | 19:43:45

Gulligaste <3

Posted By Diana

2010-09-16 | 19:41:17

Justin & Greyson, efter VMA's

omg ni vet greyson, han följer mig på twitter, !! asså bara helt plötsligt utan att jag fråga han eller nåt, jag visste inte vem han var tills nu, och fett COOLT han är typ vän med Justin, dom hälsa på varandra, Justin ba du ser bra ut jag gillar dina skor, <3
Posted By Diana

2010-09-16 | 19:36:08

Justin drömde en mardröm! HAHAHA

HAHAHAHAHAH jag garva ihjäl mig när jag läste, inte för att va tasigt men det lätt så roligt!!
Posted By Diana

2010-09-16 | 19:34:11

Akon "Justin bieber är min lilla son"

Inte undra på Justin Bieber har så mycket talang - Akon är hans pappa! 

Hollyscoop pratade med Akon på VMA vita mattan, och han skämtade om att Justin var hans son. 

"Han är min son," sa Akon skämtsamt. "Vi fick reda på nyligen att han är min son ... när han kommer in fråga honom!"

Kanske syftade Akon på buset som Justin gjorde på honom i somras. Enligt rapporter tog Justin Akons nummer från sin chef och ringde honom för att säga: "Pappa varför inte du älskar mig?"

"Det viktiga är, att du måste växa tillsammans med fans," förklarade han. "Man kan inte ständigt underhålla barn. Du måste sakta ner examen för att bli vuxen, och det är den svåraste delen".

"Justin Timberlake gjorde det framgångsrikt", påpekade Akon.
Posted By Diana

2010-09-16 | 19:30:34

När justin är på turne

inne i Justins turne buss
Innan Justin går på turné så får han en rad beställningar från sin mamma som ska uppfyllas. Justin's mamma, Pattie, vaktar hela tiden, vilket gör att han inte kan lämna linjen. 

Det verkar dock som Justin är att ha lite mer frihet. Enligt Daily Star, så är inte han i behov av tillsyn från sin mamma hela tiden och njuter av möjligheten att göra vad han tidigare inte kunde: 

"Han har utrustat sin turnébuss med ett gäng tillbehör, ett minigolfbana, en plasma-TV och ett kylskåp fullt av pizza", säger en källa. 

"Allt detta är saker som hans mamma hade förbjudit".
Posted By Diana

2010-09-16 | 19:26:53

Twitbilder!!


Tjejen justin bär, är Simrin, hon var en av dom som dansa i VMA's
Posted By Diana

2010-09-16 | 19:18:47

Kategori: Bilder

En het bild jag hitta från VMA's!!!

0000012.jpg
SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXXXXXXXXXXXXXXXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGG VAAAA!
Posted By Diana

2010-09-16 | 16:05:25

WooW snart har haterz tagit över one time också!!

Vad väntar ni på? GÅ OCH KLICKA TUMEN UPP FÖR ONE TIME OCH BABY!!
Cirka: 138470 gillar
Cirka: 132748 ogillar

Cirka: 327955 gillar
Cirka: 439799 ogillar
GÅ OCH KILCKA TUMMEN UP!!
Posted By Diana


2010-09-16 | 15:35:11

Winnipeg, Manitoba 14 September

JB_Winnipeg_1.pngJB_Winnipeg_3.pngdynamic_resize~0.jpegdynamic_resize-4~0.jpegdynamic_resize-3~0.jpeg
omg i love when he does so, he is so cute when, or how!?
dynamic_resize-2~0.jpeg
dynamic_resize-1~0.jpeg
dynamic_resize-5~0.jpegJB_Winnipeg_2.pngJB_Winnipeg_12.pngJB_Winnipeg_11.pngJB_Winnipeg_10.pngJB_Winnipeg_9.pngJB_Winnipeg_8.pngJB_Winnipeg_7.pngJB_Winnipeg_6.pngJB_Winnipeg_5.pngJB_Winnipeg_4.png
Öppningen!
One Time:
Love me:
Posted By Diana

2010-09-16 | 15:20:11

Justin's mamma, "jag vill också komma till sverige!"

omg jag älskar justin's mamma!
Posted By Diana

2010-09-16 | 15:16:06

Justin Bieber Nämns 60 gånger i sekunden på Twitter

Fans of Justin Bieber, the Canadian teen pop sensation who shot to fame through videos he uploaded to YouTube, is tweeted 60 times per second and uses three percent of the Twitter infrastructure, according to the American blogger Dustin Curtis.

In July, YouTube announced that Bieber had been star most watched video - "Baby (feat. Ludacris)", from his second album, My World 2.0 - in his five-year history, which had seen more than 245 million times. In the beginning of September this figure had risen to 316 million.

Google has also admitted to having been consumed by "Bieber fever", with 16-year-old regular at the top of search rankings on the site.

Now, it seems, Twitter is experiencing the same level of interest in the young singer from Stratford, Ontario. Of a staggering 65 million Tweets per day, three in every 100 points Bieber.

Independent newspaper has reported that Curtis cites an unnamed employee Twitter: "At any time using Justin Bieber three percent of our infrastructure. Rack of our servers are dedicated to him. "


Posted  By Diana

2010-09-16 | 15:13:02

Eminem,Kanye,Taylor och Justin och mer Rock the VMA's!

Posted By Diana

2010-09-16 | 15:08:37

Justin i E!

OMG Liam, Miley shiiiiit!! jag tror ni vet vad jag mennar!!
Posted By Diana

2010-09-15 | 18:07:52

Justin la upp dethära för 3 minuter sen på Facebook!!!!

(Today is gonna be a great day Because I get to spend it with a special guest ... Jazzy! Does not get much Better Than this ...)

Justin skrev detta under på bilden, på facebook <3
så gulligt!!!


Posted By Diana

2010-09-15 | 17:59:51

Justin i senaste frida!

(nummer 19 med Taylor Swift på framsidan)
Källa: Justindrewbieber.blogg.se
Posted By Diana

2010-09-15 | 17:54:55

RZA talar om Justin Bieber's Raekwon Samverkan

Den RZArector lägga Russell Crowe för sin regidebut, och säger att Justin Bieber / Raekwon Sam är "stor".

I andra nyheter RZA berättade Shaolin representant nyligen Justin Bieber, Kanye West, Raekwon samarbete, "Runaway Love (Remix)", sade han tycker det är "bra". I en intervju med Rap-Up ", sade han att blanda olika stilar kan vara en positiv sak.


Posted By Diana


2010-09-15 | 17:53:03

Justin Bieber och Miley Cyrus: 6 genemsamma saker
1.
Båda är tonåringar. Justin är 16 och Miley 17. Båda är nästan i samma ålder och står på tröskeln till vuxen huva, officiellt förberedelser för att kunna bjuda farväl till tonåren.

2. Dessutom, båda är från musikvärlden. Justin är en känd kanadensisk sångerska och hans album och singlar har spiraled honom till fenomenala höjder. Miley har ridit högt på framgången för sin egen teveserien "Hannah Montana", något som har gjort henne ett känt namn i alla delar av planeten.

3. Båda är välkända och mycket populära bland tonåringar och ungdomar.

4. Båda tillhör X-generationen starlets. De har en gnistrande utstrålning och ungdomar kan relatera till dem.

5. Båda har en romantisk sida i dem och de älskar att flirta och romantik.Avkopplande och nonchalant, de har inga betänkligheter i uppriktigt tala om deras krossar, oavsett om det är Kim Kardashian eller Liam Hemsworth.

6. Båda är fan vänlig och älskar att vältra sig i härlighet. Full av liv och entusiastiska, deras spelningar och konserter är alltid ett utsålt affären och båda är älskade, imiterade och till och med aktade av tonåren.

Posted By Diana

2010-09-15 | 17:49:30

Justin Bieber i samtal med Will Smith över en "hemlig" filmprojekt

Justin Bieber In Talks With Will S‘SecrJustin Bieber and Jaden Smith backstage at the 2010 MTV Video Music Awards in Los Angeles.et’ Movie Project

JUSTIN Bieber är i samtal med stjärna i Will Smith's nya film.

Baby Hitmaker träffade Smith under inspelning Never Say Never - titelmelodin till The Karate Kid - med filmens stjärna Jaden Smith, och han passade på att uttrycka sitt intresse av att agera.

Och efter att ha skjutit ett framträdande på TV-drama CSI: Crime Scene Investigation, han har en "top secret" utveckling hantera producent och stjärna Smith.

Bieber chef, Scooter Braun, bekräftar den 16-åriga arbetar med en långfilm som produceras av Smith och hans företag, Overbrook.

Braun berättar amerikanska tidskriften Teen Vogue, är filmen "ett fiktivt verk som kan ha vissa likheter med hans (Bieber's) liv."

Det förväntas starta produktionen nästa vår eller sommar (2011).


Posted By Diana

2010-09-15 | 17:43:01

Justin Bieber Backup Dancer lär mtv lite steg!Naturligtvis var den bästa delen om Justin Bieber debut VMA resultat söndag tonåringarna stjärnan själv.
Den enormt populära 16-åriga utlöste skriker av glädje i samma ögonblick han satte foten på den vita mattan, där han och kolleger kanadensiska Drake delade en stund av broderlig kärlek (tillsammans med ett par tips att de två superstjärnorna kommer att arbeta i nära framtiden).

En av de största Bieber stunder i natten (bortsett från hans vinna eftertraktade Best New Artist Moonman) var hans mördare liveframträdande utanför Nokia Theatre.Införd av Kim Kardashian och sällskap av nattens värd Chelsea Handler - som stod bland de skrikande massorna med en skylt med texten "Chelsea Loves Bieber" - hans "Hard Days Night"-tema resultat ingår "U Smile", "Baby" och " Somebody to Love ".

När vi sprang ifatt en av de viktigaste inslagen i det utförande - pint size-backup dansare Miles Brown - Vi frågade honom hur han tänkte Bieber gjorde. "Helvete, det är min bro där," Brown sade MTV News på söndag utställning. "Han är alltid att göra gott."

Den begåvade unge försökte sedan att undervisa våra egna Jim Cantiello en av sina patenterade Bieber drag, som innehöll en lutar åt sidan och ett steg tillbaka på plats.Vi tror att vi kommer att få se detta barn igen så snart.

Hans fans eniga om att resultatet var väl värt det. "Jag tyckte det var coolt," fan Genevieve berättade MTV Nyheter från hennes plats på toppen av en balkong med utsikt över scenen. "Han är en bättre artist än jag trodde."

Reagan överens, säger "Han verkligen sätta ihop ett bra resultat."

Posted By Diana

2010-09-15 | 17:38:33

Britney Spears Jobbar med Justin Biebers producent för nya albumEnligt MTV är resultaten kommer att bli "hårda, upp-tempo" och "hög energi." Spears arbetar med producenten Sean Garrett (som har arbetat med Justin Bieber) och låtskrivare Darkchild, som skriver för Lady Gaga och
lovar att han kommer att skriva "en internationell smash." Och Snoop Dogg, som knackade på Katy Perrys sommar krossa "California Gurls har" bad Britney via Youtube att ta med honom.

Posted By Diana

2010-09-15 | 17:36:00

Bieber fever bränslen höjs upp om att vill vara biebs

(CNN) - Vem skulle inte vilja vara Justin Bieber?

Med miljoner sålda album, en kader av rabiat fans kallas "Beliebers," textilen privilegier med Kim Kardashian, en planerad film roll och hinkar med pengar strömmade in, livet är ganska söt för det 16-åriga. Så det är ingen överraskning att en ny skörd av unga, sångare hoppas att flamma samma spår. Ange "wanna-Biebs."

Artister som 13-åriga australiska Cody Simpson, 12-årige Chicago, Illinois, infödda Jawan Harris, 12-åriga Shun Hendrix - aka Lil Shun - och 13-åriga YouTube Phenom Greyson Chance är bara en få som håller på att ses som arvtagare till Bieber dynastin.

Men Monica Herrera, nyhetsredaktör för Billboard.com, säger det inte så lätt att följa i de stora fotspår Bieb. "Det har varit ett par försök att upprepa den typ av framgång Bieber har haft, men det är inte som när Backstreet Boys lekt 98 grader och hela deras gelikar," Herrera sa. "Jag tror det beror Bieber har ett sådant grepp om branschen just nu, och han är så stor. Med en äldre publik, kan du fånga olika delar av publiken och sprida välstånd lite, men det är inte fallet med den yngre publiken. "

Den nybörjare sångare tycks vara efter WWBD karriärsval.

Bieber är känd för att locka samarbeten med hip hop-artister, däribland rapparen Ludacris, och nya sångare Simpson har rappare Flo Rida som gäst på sin första singel, "iYiYi", som redan har toppat listorna i hemlandet Australien.

Bieber upptäcktes och är mentor R & B-stjärnan Usher, medan Lil Shun är på rapparen-skådespelare TI: s Grand Hustle, och Harris kan ses i musikvideon till sin debut låt, "Ingen", som får dansa uppmaningar från sångaren Chris Brown.

Bieber använder Twitter ganska svindlande att hålla kontakt med sina fans, och Chance, vars överlämnande av Lady Gaga's "Paparazzi" snabbt gick viral på YouTube, är också känd för att nå sina peeps via tweets.

Dean Cramer, redaktör för den musik platsen Kings of A & R, sade unga kvinnor är stora konsumenter av musik så är det logiskt att skivbolagen skulle vilja peka på att den målgruppen. Men det finns också fallgropar för försäljning till den del av befolkningen, sade han.
"Den tonåring marknaden är mycket ombytlig och deras smak förändras så snabbt," Cramer sagt. "Jag tror inte att Bieber kommer att slå upp dörrarna till en massa framgångsrika tonåring artister. Det kommer alltid att finnas ett fåtal som dyker upp då och då som har hänt sedan 1970-talet, men det sker sporadiskt. "

Bieber's gigantiska framgång (Kanada personen har sålt 4 miljoner plus-album och nästan 8 miljoner nedladdningar hittills i år, enligt Nielsen SoundScan) är mycket fördelas enligt en av de faktorer som ledde "American Idol" tillverkarna att sänka sina åldersgräns krav 16 till 15 för att locka yngre, potentiella tävlande.

Men Bieber är sångpedagog, Jan Smith, sade träffen Fox visar också har främjat drömmar om många blivande tonåring sångare - och deras föräldrar - att de kan bli nästa Bieber.

"På grund av" American Idol "det finns en känsla att alla kan bli en stjärna nu och det är inte riktigt sant, sade Smith, som har flugit i att arbeta med Bieber medan han är på turné. "Det finns en skillnad mellan en stjärna och ett barn som har en riktigt bra röst. Justin skriver sina egna låtar, han arbetar på slår, han spelar piano, gitarr och trummor, han arrangerar sin egen sång. Han är en konstnär. "

Hennes ateljé i Atlanta ser ungefär 200 potentiella kunder i veckan, och företag har absolut plockat upp tack vare "Bieber Feber, sade hon.
Smith arbetar också med både Harris och Lil Shun och sade både sångare försöker skapa sitt eget nisch, och inte nödvändigtvis vara känd som "nästa Justin Bieber."

Harris, vars stil har dragit jämförelser med en ung Michael Jackson, och Lil Shun, som mixar R & B med hip-hop, är begåvad nog att stå ut från förpackningen, sade hon.

"Jag tror att folk är trötta på faxar och de letar efter autenticitet", Smith sa. "[Harris och Lil Shun] inte kopiera Bieber. De har sitt eget sound, har något annat på gång och är inloggad på etiketter som har en vision för integritet sina artister. "

Minst en av sångarna erkänner att nå för Biebersphere är en ganska stor sträcka.Chans berättade CNN på MTV Video Music Awards, som han ansåg Bieber som inspiration men tvivlade han någonsin skulle överträffa sångarens talang nivå. Plus deras stilar är olika, sade Chance, och han kunde aldrig kunna stanna till smart danssteg Bieber visas på gala.

"Jag är mer av en sit-down, piano, rock-out kille," Chans sagt.

Posted By Diana


2010-09-15 | 17:31:46

Justin Bieber, Eminem, Kanye West MTV VMA's Hjälp Shatter Records BetygOm du vill få betyg för en stor utmärkelser telecast, sedan allt du behöver göra är att skapa tillräckligt med hype för potentiella drama - även om den inte nödvändigtvis Leverera på alla fronter.
Så var fallet söndag, När 2010 MTV Video Music Awards lyckats få in den största målgruppen för Alla telecast på nätet i åtta år.

Hur stora är vi talar om? Det slutliga antalet för showen omkring 11,4 miljoner, och är lätt det bästa vi sett i kabel betyg bort lite tid. Det är mer än dubbelt betyg för de flesta primetime nätet visar söndag (med undantag av Cowboys - Redskins spel), och det blåste även sådana Andra populära MTV visar som "Jersey Shore" ur vattnet.

Vad kan vi mestadels hänföra dem till? Låt oss titta på några av de möjligheter:

Bieber Feber: Låt oss inse det - människor älskar Justin Bieber, och ställer in att titta på historiska visa. Hans närvaro hjälpte inte mycket Teen Choice Awards, men det var skäl före tejpade Var denna show live.

Återlämnande av Eminem: Han är den bäst säljande artist i år, och den rappare inte gör alltför många TV-framträdanden att utföra.

Kanye West: Älska honom eller hata honom, hans mic-snatching av Taylor Swift år 2009 skapade en pop-kultur frenesi. Med både Kanye och Taylor utföra fanns det en intensiv allmän nyfikenhet om vad som skulle hända härnäst.
Posted By Diana

2010-09-14 | 19:14:04

Paparzzi bilder på VMA's

44820PCN_Justin07.jpg44820PCN_Justin10.jpg44820PCN_Justin12.jpg44820PCN_Justin11.jpg44820PCN_Justin05.jpg44820PCN_Justin09.jpg44820PCN_Justin08.jpg44820PCN_Justin06.jpg
Posted By Diana

2010-09-14 | 19:04:46

Justin Bieber Fans Bakom Eminems premiärJustin Bieber fans var egentligen bakom Eminems öppning prestanda.
BieberPounce tweetade, "RT om du tittar på VMAs för @JustinBieber och @Eminem:) Det är förmodligen för att Justin Bieber hade tweetat att han tidigare under kvällen sprang han till Eminem bakom kulisserna på galan


Posted By Diana

2010-09-14 | 18:54:58

Nick Cannon Förlorar ett vad


Mariah Carey make, Nick Cannon har-varit klädd i en peruk Justin Bieber Efter att ha förlorat ett vad med historisk radio kollega.

Programledaren och musikern gjorde vad med DJ, Hans kollega Nikki Hesse, om vem som skulle vinna Best New Artist på gårdagens MTV Video Music Awards.

Cannon förlorade och nu måste jag bära peruk, en keps och skinny jeans för en vecka i ett försök att se ut som tonåring pop sensation.

Cannon, 29, postat ett foto av sig själv på sin blogg Bieber i full läge.


Posted By Diana

2010-09-14 | 18:51:00

Justin Bieber Och Sway Bond At The Video Music Awards


Om du hade noll på en person som förmodligen roligast på 2010 MTV Video Music Awards, Kan du göra ett bra fall för Justin Bieber. Det var andra VMAs, Fast söndag natt (september 12) visar sig företrädas av både Hans första nomineringar (och hans första seger - Jag tog hem Moonman för bästa nya artist) och hans första uppträdande (jag tog över utomhus scenen för en Smashing medley av "U Smile", "Baby" och "Somebody to Live"). Inte nog med tjänsteresa bis hålla honom upptagen, men jag fick runt backstage, umgås med artister som Katy Perry, Rihanna, Nicki Minaj, Usher och båten full av beundrande fans.

Hans resultat var särskilt imponerande, inte bara som jag fick chansen att leverera några av hans största låtar till en armé av skrikande anhängare, men även jag piskade på några av hans drag mördare dansa och visa upp historiska dödar också bakom trumset (I Även tappat en pinne på en punkt, sömlöst Men Grabbed annat en som en riktig proffs).

Vad drivs Bieber utmärkta prestanda på 2010 MTV Video Music Awards? Kanske var det Mellan detta uppriktig stund Bieber värd Sway och MTV News. De två delade en knytnäve bula strax innan 16-åriga kanadensiska stjärna intog scenen för att ta över showen.Posted By Diana

2010-09-14 | 18:45:13

Justin bieber: Jag försöker typ att stanna som singelKim Kardashian Alla skämt åsido, är Justin Bieber fortfarande en lös tonåring.

"Jag är singel," Bieber, 16, berättat för människor på MTV Video Music Awards på söndag. "Jag är typ kollar, men jag  typ  försöker stanna som singel."

Även om en flickvän är inte en prioriterad fråga för popstjärna, vet jag fortfarande vad jag vad jag vill ha i sin match.

"En perfekt tjejen är någon som är rolig - Vem kan få mig att skratta, säger Bieber.Och någon som har fina ögon och ett vackert leende. "

Men framför allt, de "Baby" sångaren behov som Kan någon klara testet av hans mamma.

"Min mamma vill inte ens att jag ska dejta, men det slags fungerade inte," säger han och tillade att han "absolut" vill ha någon som är bring-hem-till-mamma typ av tjej.

2010-09-14 | 18:34:16

Justin erkänner att han gillar Michelle obama

Justin erkänner att han gillar Michelle Obama. Han har mycket beundran till US president Barack Obama's fru - han har till och med en stor poster av henne på sin badrums vägg.

En vän till Justin sa: "Det låter konstigt men Justin är ett äkta fan. Han träffade Michelle Obama när han sjöng för Obama på en konsert i Whasington DC förra julen och var imponerad".

"Han gillar att hon är så glamorös utan att se onaturlig ut eller plastig som många människor kan vara som han möter. Hon är någon som han beundrar!"


När han tänker på 46-åriga Michelle - som har två döttrar, Malia och Sasha, med Barack - är attraktiv, så beundrar han också hennes principfasta personlighet.

Vännen sa till The sun Newspaper: "Han gillar vad hon representerar. Hon är en stark, självständig kvinna och en bra mor. Hon är också principfast och gör mycket jobb för välgörenhet."

Sedan han mött Obama så har han haft en vänskap med 12-åriga Malia över hennes kärlek till musik som hans manager och livvakterna har skojat med honom om hur bra dom kommer överrens.

Michelle är inte den första äldre kvinnan som Justin erkänt att han haft en liten förälskelse över, han erkände nyss att han skulle vilja dejta pop stjärnan Cheryl Cole, Katy Perry och harry potter skådelsspelerskan Emma Watson.
Posted By Diana

2010-09-14 | 18:31:36

En intervju, VMA's

Posted By Diana

2010-09-14 | 18:30:25

Justin kommer att vara med i Usher's album

Justin kommer vara med på Usher's Deluxe-version av hans nya album. 

Usher tog en chans på Justin för två år sedan efter att ha blivit imponerat med Justins's covers av låtar som han publicerat på YouTube. Och nu är Justin har spelat in en duett med sin mentor som heter Somebody To Love så var det kanske dags att ge lite tillbaka. Somebody To Love kommer finnas på den uppdaterade versionen av Usher's album: Ramond Vs. Raymond, som kommer ut den 20 september.

- TheSun


Posted By Diana

2010-09-14 | 18:28:33

Jasmine.V ska vara med i Justin turné

När Bop and TigerBeat hängde med Jasmine Villegas i fredags, berättade hon en hemlighet:"Jag är så glad att åka på turné med Justin!" sa hon. 

"Jag kan inte vänta med att se min turnébuss"


Hon får även ta sin mamma på turné med henne! Det låter som det kommer att bli jätte kul. För er som inte känner igen Jasmine, så är det hon som är med i Justin's musikvideo: Baby!

- Bop and TigerBeatPosted By Diana

2010-09-14 | 18:25:14

onset på Justin's U smile video!

Justin ger en stor kram till en tjej i första titt på sin nya musikvideo, "U Smile", som spelades in i Los Angeles på måndag eftermiddagen (september 13) 16. Fortfarande jätte glad från hans MTV VMA pris, Justin twittrade igår kväll efter att acceptera sitt pris, "Wooohoooooo! Kan inte sluta le! TACK!  Jag har de bästa fans i världen! Vi gjorde en det tillsammans och vi har precis börjat! I LOVE U!! Tack så mycket!! "kompisen Jaden Smith kom också förbi på videoshooten för att säga hej och umgås.
Posted By Diana

2010-09-14 | 18:17:37

Justin i ellen efter VMA's

Omg justin och ellen roligaste personer i världen!!!
Posted By Diana

2010-09-14 | 18:09:07

Justin och Shaq avsnittet!! <3

Posted By Diana

2010-09-14 | 18:03:37

Posh 24 - "Läppsynkroniserade på VMA's"

Texten om man inte kan läsa på bilden!

Gårkvällens MTV Video Music Awards på Nokia Theater i Hollywood var fullpackad av otroliga uppträdanden, galna outfits från Gaga, roliga skämt från programledaren Chelsea Handler och ifall du missade den, här är några av våra favoritstunder!

Lindsay Lohan gjorde en öppningsketch med Chelsea, där de skämtade om hennes festande och vi tycker att hon gjorde ett super jobb, bra för henne att hon kan skratta åt sig själv! Lady Gaga vann mest pris under kvällen, hela 10 stycken månmän! Det bästa av Lady Gaga måste ha varit när hon hämtade sitt sista pris iklädd en outfit gjord av kött och bad Cher att hålla hennes köttväska medans hon höll sitt tal! Galet!

Tyvärr fanns inget stort Kanye West/Taylor Swift ögonblick, men båda uppträdde live, dock separat. Taylors låt "Innocent" var uppenbarligen om att Kanye inte kunde växa upp, så vi tycker nog att hon fick sin hämnd! Justin Bieber uppträdde live och vann priset för bästa nya artist, men vi tror att han läppsynkroniserade hela uppträdandet! Rihanna och Eminem öppnade showen med en duett och de ägde verkligen scenen! Kolla in uppträdandet nedan och kika in senare idag för röda mattan-bilderna! (Källa: E!)
Posted By Diana

2010-09-13 | 19:50:45

Kategori: Musik

Justin's nya låt - Be mine "INSTUMENTAL"

Posted By Diana

2010-09-13 | 15:45:05

När justin vinner sitt pris!!

omg han ser helt förvirad ut, han vet inte vilken väg han skulle till, haha märkte ni?
Posted By Diana

2010-09-13 | 14:56:21

lite pusskallas på VMA's och bakstage bilder

Rihanna, Justin Bieber and Katy Perry backstage at the 2010 MTV Video Music Awards in Los Angeles.Justin Bieber and Nicki Minaj backstage at the 2010 MTV Video Music Awards in Los Angeles.Justin Bieber and Nicki Minaj backstage at the 2010 MTV Video Music Awards in Los Angeles.Justin Bieber and Jaden Smith backstage at the 2010 MTV Video Music Awards in Los Angeles.
JustinScooter_1.jpg
Posted By Diana

2010-09-13 | 10:25:40

Justin och Drake

Posted By Diana

2010-09-13 | 10:18:15

Justin's uppträdandet på VMA's

Posted By Diana

2010-09-13 | 09:57:39

Bilder från VMA's....HETA<3

Click to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size image
Posted By Diana

2010-09-12 | 21:09:56

Funderingar runt en ny desig?

Jag har tänkt mig med en ny design, vad tycker ni?
Jag ska börja med en kanse imorn, Denhära gången ska jag försöka göra en
perfect, och skit snygg så att adrig behöver ändra igen,

Vad tycker ni om en ny design?

Ny design eller inte?
Ja!! :)
neeej...:(
  
 

Posted By Diana

2010-09-12 | 20:50:38

Visste du att...?-Justin en gång såg ett gulligt fan men fick inte hennes uppmärksamhet så han skrek "I'm naked"
-Varje skola har en tjej som är GALEN i Justin Bieber
-Justin har en av dem svåraste schemorna bland artister, någonsin.
-Justin älskar att vara romantisk
-Justin vanligtvis brukar twittra från hans iPhone, sällan från hans blackberry, ich ibland på webben
-Justin är hyper nästan hela tiden.
- Justins blev flasahad av en tjej som heter Sara Balyeat


Posted By Diana

2010-09-12 | 20:24:40

Justin's gulliga tweet


jag brukar inte ladda upp saker från justins twitter, men den hära är fett gulligt sakt <3
Posted By Diana

2010-09-12 | 20:00:22

Jag vill ha en sån !! När jag får en bil!!!


Posted By Diana

2010-09-12 | 19:54:16

VMA's tider

The night September 12 at 3:00 so it's time for this year's MTV Video Music Awards to toss out prizes to the cruelest of the cruel among small music.
We remember last year's chabrak with a warm feeling in the heart and unforgettable events that when Taylor Swift was interrupted in the middle of his acceptance speech of a certain Kanye West has indeed thought Beyoncé was a more worthy winner than Taylor. Embarrassing worse, we'll see if Mr. West is able to keep the skin in years.

This year you do not have to sit up all Sunday night to watch the glory, we show that MTV VMA 2010, first on Monday, September 13 at 22.00. perfect to have come in fine festive form already on Monday evening with the world's biggest music artists.

If you should practice spinning on spökjakt in the woods or simply unfortunate enough have booked the washing time during Monday night so we have a couple of replays of this year's VMA scheduled.

The following times will we show MTV VMA 2010 in replay:

- Monday, September 13 22:00.
- Tuesday, September 14th 20:50.
- Wednesday, September 15 10:00.
- Wednesday, September 15 23:35.
- Thursday, September 16 08:00.
- Thursday, September 16 20:50.
- Friday, September 17 16:15.
- Friday, September 17 02:10.
- Saturday, September 18 19:55
- Sunday, September 19 10:00.


Who will watch LIVE?
I shall in all cases? If you check kl.03.00 it happens only once a year,
Posted By Diana

2010-09-12 | 18:20:39

Justin i teen vogue


Posted By Diana

2010-09-12 | 18:10:58

Justin i Glamour Magazine


Jag vet inte om dom är nya eller inte men det laddades upp idag,  på nån site
Posted By Diana

2010-09-12 | 12:30:13

Kategori: Bilder

Bilder när Justin uppträder!

naw va gullig<3Click to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size image

omg jag visste inte, på jackan står det BIEBER

Click to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size image

Det finns fler bilder, jag ska ladda upp som så småning om!!


Posted By Diana


2010-09-12 | 12:26:25

Justin Bieber, Nicki Minaj VMA Uppdrag Seat Revealed!Vi har sortens varit bekymrar dig över sätet kort som för närvarande sitter inne i Nokia Theatre i Los Angeles, spara platser av alla de största stjärnor som kommer att närvara på 2010 MTV Video Music Awards denna söndag, 12 september.
Men det blir liksom spännande att kolla in exakt var din favorit stjärnor kommer och vem de kommer att sitta nära. När allt kunde den vänliga samtal som går ner under reklamavbrott lätt bli en källa till stora samarbeten eller massmediala nötkött.

MTV News "Jim Cantiello gjorde lite petade runt i lokalen och fann en rikedom av platsbokning för några av de största stjärnorna i VMAs. Han fann att Justin Bieber bara kommer att vara två rader framför Nicki Minaj (vilket känns som en rubbad samarbete som väntar på att hända), och Ke $ ha sitter bara en rad framför Bieber. Den bör skapa en intressant dynamik mellan de tre, eftersom de är alla nominerade till Moonman för bästa nya artist. Också sitter i det allmänna närhet? Bieber mentor och kollega VMA performer Usher samt hitmaking låtskrivare och producenten Sean Garrett (som redan har arbetat med både Usher och Minaj). Och naturligtvis Cantiello drogs mot det avsnitt som innehåller Gaga, Emiem och Diddy, som kommer att vara den kanske mest eftertraktade rad i hela byggnaden.


Posted By Diana

2010-09-12 | 12:24:32

Justin Bieber har inget emot den uppmärksamhet

Justin Bieber sågs i ett mycket gott humör timmar efter rykten (beviljat, överdrivna rykten) cirkulerat om hans flirt fest med 22-årige Maxim modellen Chanel Dudley.

Även om 16-åringen har haft en hektisk tabloid vecka, vad med sin blonda Twitter "kompis" och sedan en vatten ballong-kasta incident var Justin enda stort leende när han lämnade London Hotel i West Hollywood nyligen.

Den Biebs drabbade tydligen upp Levi's pre-VMA lounge och sågs som helt paparazzi-vänlig som hans besättning gasade upp på en närliggande station på La Cienega.

Ett ögonvittne vid bensinstationen berättar Justin vinkade och log till väntar Paps medan han satt i bilen. Natch gjorde Justin vad någon tonåring skulle göra-sms vildsint, med sina skuggor på "kurs, samtidigt vissla till Beyoncés Halo, som spelade i bilen. Barn i dessa dagar, så multitaskers!

Undrar om han var textilen sa blondinen? Osäkra överväger J.B. är en mini-spelare!


Posted By Diana

2010-09-12 | 12:19:05

Justin i CSI


asså omg hur bra är han?


Posted By Diana

2010-09-11 | 22:39:07

Kategori: övrigt

Vilken grym video!!


Posted By Diana

2010-09-11 | 21:07:04

Kategori: övrigt

WHATA FUCK!!!!???

ASSÅ OMG DENHÄRA BLOGGEN HAR BLIVIT HELT PLÖTSLIG PÅ ENGLISKA!!!!!!!!!!!!
TYP NÅRGA ÄR PÅ SVENSKA NÅGRA INTE!!
ASSÅ OMG !! JÄVLA CP LAPTOP!!

NU SÅ MÅSTE JAG ÄNDRA ALLT IGEN!!
ASSÅ FUCK OFF!!Så nu har jag översätt allt tillbaks, det inte så många som jag trodde men jag kanse har missat 1 elr 2,!!

Posted By Diana

2010-09-11 | 20:16:24

Kim.K och Sean Kingston "Justin Borde vinna VMA's"


Posted By Diana

2010-09-11 | 16:42:34

Kanye West följer inte längre Justin :O

Asså jag visste att kanye, bara utnyttja Justin bara för att jag en duet tillsammans,
Han kanse typ bara, Gilla låten runaway love skit mycket och han önska att det var hans låt, sen han hitta på att
försöka lura justin, så att de kunnde göra en duet!!
Det dära kan kanye har gjort, det kommer från han, för kom igen liksom har ni glömmt vad han gjorde på förra VMA'S, då han tog microfonen ur taylor swift, och typ han ba att beyonce borde vinna och massa skit...
haha och jag hörde idag att typ Taylor Swift har inte lust att göra ne duett med kanye west hahaha kanye I DIG

Posted By Diana

2010-09-11 | 16:29:47

Justin i halo premiären!

OMG fett coolt, med såna dära volter!! Justin är bara för BÄST!!

Posted By Diana

2010-09-11 | 15:07:30

Justin versioner för det kommande Michael Jackson album


Justin Bieber har alltid varit ett stort fan av Michael Jackson, både i intervjuer och genom sociala nätverk, att kungen av Pop var och är en av hans största inspirationskällor. I en intervju med en mycket musik, säger Justin:


"Jag vill spela in Jag är där för nästa album"


Bieber var också låtsas spela ett par låtar av Michael Jackson i maj.
Posted By Diana


2010-09-11 | 14:04:28

måste säga tro inte på posers!! kolla hur dom lurar dej!

, Justin Drew

I like you pic! Haha.

13:44I

haha, ofc it's u!

13:44, Justin Drew

lol! That's why!

haha

13:45I

yup!,

13:47, Justin Drew

=)

13:48I

 Hope You Will win, tomorrow at VMA's

13:52I

Can u proof That you're real?

13:53, Justin Drew

Yep. How? And I am Demi's box

13:55I

Can not you open webcam or follow me on Twitter?

13:55, Justin Drew

Im on my phone!

I'm out

13:55I

Sure, oki

i  belive u, you're real

<3

13:56, Justin Drew

Thanks! Yeah u can box demz

13:57I

yeah, to know she's real, cuz she lotion open webcam to my friend who send a message

Your message was not sent because Justin-Drew is not seen.

Palla!! Tro inte på sånna dära posers!! Ville bara visa hur dom lurar dej, haha han/hon trodde också att jag trodde att det var riktig,  plus att skulle den riktiga justin bara skriva till dej?


Posted By Diana

2010-09-11 | 11:35:05

Justin pratar om hans hår!

Posted By Diana

2010-09-11 | 10:19:55

Justin tränar inför VMA'S imorn!!

Justin Bieber rehearses outside the Nokia Theater for the 2010 MTV VMAs.Justin Bieber rehearses outside the Nokia Theater for the 2010 MTV VMAs.Justin Bieber rehearses outside the Nokia Theater for the 2010 MTV VMAs.Justin Bieber rehearses outside the Nokia Theater for the 2010 MTV VMAs.Justin Bieber rehearses outside the Nokia Theater for the 2010 MTV VMAs.Justin Bieber rehearses outside the Nokia Theater for the 2010 MTV VMAs.Justin Bieber rehearses outside the Nokia Theater for the 2010 MTV VMAs.
Source: MTV
Posted By Diana

2010-09-11 | 10:01:19

Justin sjunger till cancer överlevande


Posted By Diana

2010-09-11 | 09:47:29

Chelsea Handler pratar om Justin Bieber


Posted By Diana

2010-09-11 | 09:40:42

Kategori: Paparazzi

Los Angeles 20 juli, (bilderna kom ut idag)

Posted By Diana

2010-09-11 | 09:32:06

Justin Bieber står över lagen
Världens nr 1 prepubescent popstjärnan har redan visat en strimma av antiauthoritarianism så stark - tillbaka när han fräckt stödde hans kort fängslade chef med verbala och T-shirt stöd - det skulle göra John Mellencamp stolt. Men Bieber senaste pensel med lagen visar han inte bara saknar respekt för våra pojkar i blått, men att det inom den förfinade superstjärnan luften han andas, han är helt enkelt utanför deras jurisdiktion. MTV rapporter om en nyligen usel vatten-ballongverksamheten incident:

Källor förklara att poliserna var beredda att straffa Bieber efter en Maryland stat Trooper var smattrade med en vatten ballong, artighet av "Baby" sångare. Bieber drog sig tillbaka till sin trailer, medan hans livvakt klev in och hanterade situationen innan den förvandlades till något allvarligt. Källan tillägger att Bieber hade övat med ballonger en tid innan han träffade tjänsteman.

Enligt WBALTV.com, Bieber hade "horsing runt med hans personal" utanför en släpvagn när "en av ballongerna träffade en soldat bössa bälte och brast, och den andra borstas en ryttare på bröstet men inte brista. "

Medan vi väntar på ett officiellt uttalande från den broderliga Order of Police, vet detta: Justin Bieber inte nu, och kommer inte att någonsin leva av dina regler.


Posted By Diana

2010-09-11 | 09:30:06

Usher till Gud: Tack för Justin Bieber!


Justin Bieber fans borde tacka varje dag för att Usher. Det hip hop artistdiscovered den 16-åriga och undertecknad honom ett skivkontrakt. Resten, naturligtvis, är bedårande, diagram-toppning historia.

Så, vem Usher tacka för förekomst av Bieber i sitt liv? Det är enkelt: The Man Upstairs.

"Jag känner mig som om Gud specifikt placerade [Bieber] framför mig, på grund av hur jag började," Usher sade USA Today denna vecka. "Jag förstod det svåra i att försöka hitta dig själv i denna bransch i den åldern, och jag ville att han skulle ha en omedelbar, organisk koppling till sina fans. Och han har gjort det. "

Har han någonsin! En ny rapport att Justin och hans anhängare är ansvarig för en jättestor 3% av alla servrar använder på Twitter. Det är helt otroligt.Posted By Diana

2010-09-11 | 09:28:02

Justin brännde 3000 dollar (ca. 21000 kr ) på kläderJUSTIN Bieber måste ha pengar att bränna!

Den tonåring superstar tillbringade en $ 3.000 under ett nyligen shoppingrunda i New York!

Sångerskan, 17, var uppenbarligen jublar han efter att ha tvingats ställa in sin 29 augusti spelning i Syracuse, NY, på grund av vokala problem.

Enligt America's Life & Style magazine, plaskade Baby Hitmaker ute på jackor, jeans och underkläder från trendiga butiken G-Star.

Nya rapporter hävdade Bieber har förlorat 10 pounds - och nyligen haft en skrämmande kollaps.

"Justin är att dras i alla riktningar är möjligt, och han verkar vara på randen till en fullständig nervöst sammanbrott," en källa sa.

"Stressen är fenomenal ... och vid ett tillfälle den stackars ungen kollapsade med utmattning.

"Om han inte är försiktig, är framgång kommer att förstöra honom."Posted By Diana

2010-09-11 | 09:16:19

Justin Bieber pratar om CSISamtidigt som han kan ge ett litet rackartyg nu och då är Justin Bieber mycket mer hälsosamma än de oroliga tonåring han spelar på säsongspremiären av "CSI". I en bakom kulisserna-video som även innehåller några smakprov klipp från September
23 avsnitt, pop stjärna och "CSI" skådespelaren George Eads prata om att arbeta tillsammans.

Den tonåring känslan sa att han var övertygad om att hans legion Beliebers skulle njuta av premiären - och episoden senare på säsongen som skulle hitta honom reprising sin roll som Jason McCann. "Det ska bli kul. Det finns två episoder som jag gör. Det är hög energi, sade han.

Bieber sade att han alltid har varit ett fan av showen, samt dess spinoffs. "Jag gillade det eftersom du inte visste vad som skulle hända. Nu när jag är på det, det är ganska coolt, sade han. Han tillade att hans cameo skulle vara gräns-passage för både honom och showen. "Det öppnar en annan publik till showen, sade han," och det hjälper också mig, eftersom en ny publik som kanske inte känner mig nu kommer att se mig. Så det fungerar åt båda hållen. "

Sångaren noterade att arbeta med Eads, som spelar kriminalteknisk forskare Nick Stokes, var hans favorit del av processen.

EADS tillbaka komplimanger. "Han är väldigt populära och jag vet att han är väldigt begåvad, säger skådespelaren. "Men jag tror att det ska vara häftigt för fans av hans och de visar att se honom göra några som agerar. Och jag ganska få i hans ansikte, så det är riktigt coolt. "

Karaktären av Jason, som popstjärnan beskriver som "ungefär som en dålig barn," kommer i Stokes ansikte också. I en scen försöker Jason till knäppa skriptet på ett förhör och frågade Stokes, "Var är din pistol, din väst, din bricka? Du ledighet eller något? "En annan scen visar tonåring tittar på en ansträngande kamp.

Medan Bieber säger att han hade lite problem att komma ihåg sina repliker, gav han definitivt Eads ett gott första intryck. "Jag sade till honom, 'Ledsen måste vi repetera så många gånger, och han svarade" Nej, det är okej. Jag är en perfektionist, "" skådespelaren återkallas.

Om "CSI" cameo inte botar fans "Bieber feber kan de se fram emot att se popstjärnan på den stora skärmen i 2011, när hans 3-D konsert film träffar teatrar.Posted By Diana

2010-09-11 | 09:13:39

Justin Bieber Rappar i vår värld Mixtape med Sean KingstonFörst samarbetade på "Eenie Meenie," och sedan ut på vägarna tillsammans på Justin Bieber's My World Tour.
Nu är paret planerar att släppa ett mixtape tillsammans - där Kingston retad skulle funktionen Biebs "söt sång och några rim.

"Det bör vara ute i, typ, tre veckor," Kingston berättade MTV News. "Det är fantastiskt! Det är exklusiva. Justin Bieber, Sean Kingston, det kallas vår värld. Det är fantastiskt. "

Kingston även retade en låt eller två fläktar hörs på kort-till-vara-släpptes mixtape av covers. "Vi gjorde [Travie McCoys]" miljardär. "Vi har [Soulja Boy Tell'em s]" Pretty Boy Swag. "Vi har så mycket grejer. Vi tog bara slå över och gjorde det vår egen. "

I själva verket Bieber, som rappade ibland, kommer att visa sin skicklighet på mixtape. "Ja, gör han några rappa, säger han retad. "[Han] ganska tight, trevligt för den som inte gör det så mycket."

Fram till mixtape träffar hyllorna är Kingston förberedelser för att kunna stödja hans kompis på VMAs, där Bieber fungerar och uppåt för Best New Artist. Och han har till och med ett datum i åtanke. "Jag tror jag ska [få] min mamma, sade han. "Efter VMAs, droppa jag henne tillbaka ut och sedan är det dags att festa."

På tal om att partiet som VMAs, nattens värd Chelsea Handler medgav att Bieber musik verkligen talar till henne. "Han vet så mycket om romantik, sade hon. "Om du lyssnar på texten" baby, baby, baby, "eller är det bara kallas" Baby "? Jag måste säga det tre gånger, "orsakar den får mitt hjärta att dunka. Han har uppenbarligen varit runt kvarteret. Jag menar, jag vet inte varför han låtsades att han inte är en sexuellt avvikande, eftersom han är.Posted By Diana

2010-09-10 | 23:58:56

Kategori: Paparazzi

Justin pratar på hans mobil om ett viktig samtal!

Posted By Diana

2010-09-10 | 23:47:40

Justin i bilen

hahaha man hör att det är beyonce, halo låten, som spelas i bilen <3<3
Posted By Diana

2010-09-10 | 23:17:14

Kategori: Photo Shoot

Nya photoshoot!! Sexxxxig!!


Posted By Diana

2010-09-10 | 23:06:52

Kommer Justin Bieber Använd G-Star till Video Music Awards?


Har Justin Bieber göra sitt MTV Video Music Awards garderob shopping Den 31 augusti?

Enligt Life & Style, slog han G-Star butik i NYC och tog upp nästan $ 3,300 värde av jackor, jeans och underkläder (Stop tänka sig stil. Bara stoppa det!).

Kom ihåg att Biebster är ett stort fan av linjen och hade en cool par svarta G-Star jeans till Teen Choice Awards 2010. Så Dish Rag tänker han kan bara bära mer på söndag för hans andra framträdande på VMAs.

Gosh, det var bara ett år sedan när upp-och-kommande unga mop-toppad sångare som presenterades vid 2009 VMAs?

Nu är han på Twitter kungen, har ett VMA nick för bästa nya artist och ett mycket högt förutse VMA prestanda att starta upp. Det har även förekommit rykten om att han och Kanye West får ihop scenen.

Kommer han att vinna? Vad tror du hans chanser är? Vi skulle säga att han är ett lås.Finns det en annan nykomling som kan konkurrera med hans prestationer och popularitet? Inte ens i närheten.

Tänk på hans kommande musikvideon till "U Smile", hans 2011 3-D film och denna första bok, "Justin Bieber: First Step 2 Forever", som kommer ut i oktober.Posted By Diana

2010-09-10 | 23:02:42

Willow Smith till Jay-Z Som Bieber Är att Ludacris?


Det finns inget mer som vi älskar att hemsöka över och klaga på mer än stars-utom barn stjärnor.

Willow Smith, syster till Jaden släppte en låt "Whip My Hair" på nätet ett par dagar sedan. Alla, från NY Mag till Solange Knowles märkte omedelbart låten var catchy som fan. Och sedan Jay-Z märkte, signera henne till sitt skivbolag, som tidigare meddelades idag på Ryan Seacrest.

De mängder av negativitet omkring Smith (Jag vet att folk kan kursiv stil inte helt uttrycka din förbittring att hon är nio) som översvämmade internet markera en intressant paradox: Vi verkar orolig om vår älskade hiphop-stjärnor som Ludacris och Jay-Z umgås med unge sångare som Justin Bieber och Willow Smith. Ändå Bieber är den största popstjärna i världen, och du kan satsa Smith är på väg. Det är som Don Draper sade ett par veckor sedan som svar på den där tjejen som hatar reklam: "Då sluta köpa saker."

Vi kommer inte att sluta köpa den här det här. Jaden Smith, som kritiker hyllade som förbaskat bra i den senaste "Karate Kid", leder till att filmen till en av de bästa föreställningar biljettintäkterna för sommaren. "Whip Mitt hår" är bra. Oberoende av det faktum att hon är nio, vilket har påpekats det låter som det kan vara en Rihanna låt.

Visst var det tungt producerats. Kontrollera att raden "piskan det riktigt bra" är en hyllning till Devo, en hänvisning som fanns innan Willow existens av 21 år. Så hon kan vara tad tillverkas. Är inte alla våra popstjärnor? Tror du att Katy Perry inte är tillverkad? Det faktum att hon är ett barn gör just henne så mycket mer spännande (och irriterande) till oss.

Innan Willow var Justin Bieber det bästa till Stoke den speciella blandning av glädje, fascination och svartsjuk vrede som förtjänar vår uppmärksamhet i stjärnor barn pop.Men Smith, på strax över halv Bieber ålder och ättling från pop royalty, gör Bieber ser rent av fotgängare i jämförelse.

Så medan vi älskar att hata, skulle jag rekommendera Biebs och Luda att vässa sitt spel, eftersom jag inte ser Willow Smith och Jay-Z: s Tag Team någonstans men upp.Posted By Diana


2010-09-10 | 22:59:18

Justin Bieber - vattenballong nånting

I Justin Bieber värld, kastar vatten ballonger på polisen inte nödvändigtvis ett brott.

Ett ögonvittne berättar E! Nyheten att en polis-dränkta under bältet artighet av en direkt Bieber ballong hit-var redo att smälla av manschetter på tonåring innan hans utsålda spelning på Maryland State Fair på söndag, men det Bieber livvakt lyckades prata honom av det.

"Fortfarande skrattar. Stora dag ", Bieber tweeted sent på kvällen.

I "Baby" sångare (betoning på barnet) tydligen hade arbetat med hans mål en stund innan kontakt med en tjänsteman bössa bälte.

Vår källa säger att Bieber hade en skitkul kasta vatten ballonger på folks crotches backstage ... tills han tog kontakt med den tickade-off stat ryttare, som var del av en enhet till hands för kontroll av folkmassor.

Bieber retirerade då till sin släpvagn medan hans livvakt framgångsrikt övertalade tjänstemannen inte att sätta ett svart märke på barnens pipig-ren rekord (alltså inte för galenskap som inträder bland hans fans när hans namn nämns).

En stat polistalesman beskrivs Bieber beteende söndag som "olämpligt", men han bekräftade att ingen incident rapport skrevs och inga ytterligare åtgärder kommer att vidtas mot tonåring eller hans omgivning.

Eyy, han gjorde pengar för Maryland. Enligt Baltimore Sun, minst 1.000 Bieber fans ställdes upp av 7:15 utanför mässområdet väntar på muddar så att de träder i konserten området. De 12.500 tillgängliga biljetter för att titta Bieber sålde slut på 20 minuter.

Efter att gunga hans fans kollektiva värld, flög Bieber från Baltimore till LA tidigt måndag morgon för att börja repa för sin prestation vid helgens MTV Video Music Awards, där han är nominerad för Best New Artist.Posted By Diana

2010-09-10 | 22:54:35

Poser of Bieber

Kansas City, Mo - Kim McLaws dotter är som många andra flickor. Hon är en enorm Justin Bieber fläkt.
Hennes 13-åriga dotter berättade ivrigt sin mor onsdag att hon fått en text från Justin Bieber. McLaws ville veta hur. Hon var chockad att höra att hennes dotter hade skickat hennes mobilnummer via privat meddelande på Facebook till någon utger sig för att vara Bieber. Men McLaws visste att det fanns något sätt att det var Bieber själv.

En av anledningarna McLaws sa att hon visste att det var en bedragare eftersom falska Bieber endast hade 300 eller så vänner. Hon blev då förskräckt att lära sig den person som hade angetts hennes dotter som "ett syskon" och att andra tjejer har skrivit sina tal på bedragarens vägg så att alla kunde se det.

"Som föräldrar, vi försöker så hårt för att hålla våra barn säkert på webben, men tyvärr kryper vet att Justin Bieber åsidosätter den gemensamma känslan av någon 13-årig flicka!" McLaws sagt. "Det är det skrämmande sak, vet en liten flicka kommer att vilja tro att Justin Bieber bara kommenterade deras status."

McCalls har rapporterat den falska sidan till Facebook.com, men har inte fått något svar. Sidan är listade som hör till Justin Drew Bieber.
Overland Park Police Department nätbrottslighet detektiv Marcus Fizer sade skurkarna använda knep precis som denna Bieber en att utnyttja barn och begå identitetsstöld.

Han sa att föräldrar skall kontakta polisen om deras barn trakasseras eller sin identitet stulen. Han föreslår föräldrar påminna sina barn främling fara på Internet, känner sina barns lösenord och övervaka barnens sociala nätverk verksamhet. Han sa att det är viktigt att prata med barn om deras Internet aktiviteter.

McCalls fick veta av sin syster att hennes dotter hade delat hennes mobilnummer med en främling.

2010-09-10 | 13:37:57

CSI bakom kuliserna!!

Posted By Diana

2010-09-10 | 12:31:36

Selena Gomez pratar om Justin

MTV Shows

Tags: MTV Shows

Posted By Diana


2010-09-10 | 12:21:52

Kategori: Paparazzi

Justin i halo premiären!

hahaha justin is just beautiful!Det är finns fler bilder på justin i halo premiären men jag orkar inte ladda upp det ät skit många! :O
Posted By Diana

2010-09-10 | 12:13:45

Justin Bieber uppskattar hans fans!
De flesta av er vet redan att Justin Bieber kommer att uppträda på VMA: s, men Justin tog sin Twitter i natt för att avslöja några häftiga nyheter!
Han tweeted, "vill bara att alla i LA området för att veta några häftiga nyheter .... Om det inte var för fansen jag ville inte vara på VMA's eller bli nominerad Så jag frågade @ mtv att låta mig göra utanför för fans under showen ... "OMG Hur häftigt är det?! Om du är i LA området, kommer ni att se Justin utföra? En liten stund efter att han sa, "så här söndag är jag utför utanför på VMA's for u guys! Detaljer kommer snart på hur man får i publiken! SE U THERE! "Sweet! Vi är så glada att se att Justin älskar och uppskattar hans fans!

Om du är i området, se till att hänga med Justin's uppdateringar! Du vill inte missa detta tillfälle!Posted By Diana

2010-09-10 | 12:05:49

Vem är Justin Bieber's Blondie Party Pal?

Om Justin Bieber fans (och Kim Kardashian) vara orolig för den blonda tjejen han hängde med på kväll Xbox fest?

Flickan i fråga har erkänt att ha en crush på Biebs och gjort det hennes mål att hänga med honom på kväll händelse, säger en källa till E! Nyheter.

Så vem är hon och ska hon förbereda sig för dödshot via hennes Twitter?

Inte än.

Den 22-åriga blondinen är Chanel Dudley, en lovande rappare och receptionist på MTV's Fantasy Factory.

De träffades först när Chanel var backstage på Justin's konsert. "Han är ett stort fan av Fantasy Factory och skateboard," en källa säger och tillade att han hängde ut vid huvudkontoret ett par gånger.

Och även om de två pratade i några minuter i kväll parti, säger en källa "ingenting hände" och de är "bara vänner".

Åh, och Chanel har en pojkvän också. Låter som någon försöker att lifta hennes stjärna för att Bieber!

När det gäller vad Justin gjorde där, är vi säkra Bieber älskar honom lite tevespel, men Xbox också bara så råkar vara hans turné sponsor och han tydligt vet hur att hålla dem glada.

På väg ut från bash, skärmad han även sitt ansikte från Paps med en kopia av den nya Halo Reach spel.

"Gå och hämta Halo, gå och hämta Halo!" Sa han till photogs.

Justin har fått en stor dag framför sig, när han ska uppträda på VMAs på söndagen.

Chanel kommer att närvara vid VMAs, och vi kommer att hålla ett öga på henne!

Posted By Diana

2010-09-09 | 21:14:37

Justin sjuk :( :( :'( :'(


Justin Bieber hade enligt uppgift så utmattad förra månaden att han måste säga upp sitt Syracuse, New York konsert. Han var tydligen så sjuk att han faktiskt gått ut: "Justin kan inte fortsätta. Han slog i sängen och nästan svimmade.

Jag tror att han var utplånades fysiskt och mentalt. Han kraschade. Den onda arbete löpbandet äntligen hunnit ikapp Justin natten han in. Han ger varje visa sitt allt, men han plötsligt fick yr och väldigt yr. Han var tvungen att gå till sängs eftersom han kände sig yr. Grabben är allvarligt trött.

Justin lägger på en modig front för kamerorna, men han är fortfarande svag, läkare insisterar han vila mer .. eller han riskerar en kollaps. Men han kan inte, eller vill, eftersom han inte vill svika sin mamma, hans eller hans fans.


Posted By Diana

2010-09-09 | 21:08:09

Varför hatar Internet Justin Bieber? Den 7 mest störande Bieber Google Trends
Stackars Justin Bieber.
Hans galna fans, och mer galen fiender, får behålla sitt namn varm i jakt trender, men det är inte alltid en bra sak. Under de senaste månaderna har vi varit märker några BISARR heta sökningar på Google Trends om Bieber, från oanständig detaljer om hans, um, anatomi, att ryktena om honom att konvertera till scientologin. Några av dem är faktiskt ganska oroande. Vi samlar alla löjliga skärmen hugg vi kunde hitta i bildspelet nedan. Tala om för oss vilka som gör käken släppa genom att rösta!
Posted By Diana

2010-09-09 | 21:05:31

Usher njuter Hans nya roller: Far och mentorNEW YORK - Det kan verka som bara går att Usher var en tonåring underbarn. Men den brådmogna unga sångare som steg till berömmelse i 90-talet är nu en 31-årig frånskild far till två unga söner, och han har en mentor i sin egen rätt.
Varva ner i en Midtown tv-studio efter ett utseende, talar Usher entusiastiskt om sitt nya album, Versus, och kommande turné, som startar 10 november. Men han verkar särskilt glad, och växer mer lekfull, när motivet vänder sig till sina små barn - och i viss lan heartthrob han har hjälpt kusk och guide.
"Jag kallar honom den enda Beatles," Usher säger om Justin Bieber, 16, hans skyddsling och kompis under de senaste två åren. Bieber leds av Ushers affärspartner Scooter Braun och Usher införde nystartade idol till skivbolag exec LA Reid, som värvade honom på plats - precis som Reid undertecknat Usher mer än ett decennium tidigare.

"Jag känner mig som om Gud specifikt placerade (Bieber) framför mig, på grund av hur jag började, säger Usher, som håller kontakt med Bieber via sin BlackBerry och hans Twitter-konto. "Jag förstod det svåra i att försöka hitta dig själv i denna bransch i den åldern, och jag ville att han skulle ha en omedelbar, organisk koppling till sina fans. Och han har gjort det. Han har just dessa naturprodukter - och några du inte ens har sett ännu. "

Usher är förutsägbart, precis som översvallande diskutera sina söner, Usher Raymond V, 2, och Naviyd, 1. "Livet kan väger för mycket, men barn pumpa blodet tillbaka till hjärtat. Deras oskuld ger dig en anledning att vara öppen, och de underblåsa din kärlek för livet. "

Barnen älskar musik ", till den grad att Usher (V) trakasserar mig och alla omkring oss att spela sin favorit låt till mig - det är mer, den första låten han någonsin sett mig göra. Jag skulle mycket hellre han bli advokat eller revisor, men han kan vara begåvad. Han kommer bara att hitta sin väg, och jag ska vara stödjande. "

Usher delar vårdnad med pojkarnas mor, stylist Tameka Foster, som han frånskild förra året, på vänskaplig fot. "Jag tog en kvinnas hand i äktenskap, och tyvärr är det inte funkade. Men det är skadligt när (föräldrar) inte fungerar tillsammans.

"Mitt liv är inte den typiska, men det betyder inte att jag inte kan vara en traditionell far, på mitt eget sätt. Min tradition är kärleksfull, blir tillgängliga för mina barn. Jag hade inte det från min far, så har det ger dem större potential. "

På frågan om huruvida han är dating, ler Usher och säger: "Jag är väldigt singel." Han är inte motståndare till att gifta sig igen, "men jag är i ingen brådska. Jag vill vara säker på att jag verkligen vet vad jag kommer in. Om någon finns där ute, jag hittar henne och vi ska göra det i tid. "

Inte för att någon skulle associera Ushers sysselsättningar med en avslappnad takt.Hans mentorskap omfattar hans New Look Foundation, som ger missgynnade ungdomar med bidrag och utbildning "för att motivera dem att göra en förändring i deras liv. Jag förstår det, kommer från en trasig hem. "

Usher hoppas också att göra mer skådespeleri. Han trivdes särskilt en stint i Broadway återupplivande av Chicago fyra år sedan: "Jag minns inte en mer intim, monogamt förhållande jag haft som en underhållare. Du måste komma i tid varje kväll, och det skärper dig i alla avseenden. "

Och vad hans driftstopp? "Avkopplande är egentligen inte i mitt DNA, säger han."Jag mediterar. Du måste hitta de stunder att fokusera och bearbeta allt. "

Och, säger han, "jag ber - eftersom tron är allt vi har i slutet av dagen. Du vet aldrig vilket håll myntet kommer att falla, så du måste stanna positiv. "Posted By Diana2010-09-09 | 21:03:00

Är det läskigt att spekulera om Justin Bieber kärleksliv?


Pop-Ed: någon där ute som har en tonårsson eller till och med en lillebror kan förstå vissa av avsky jag känner varje gång jag läser om Justin Bieber kärleksliv i underhållningsbranschen pressen.

Dejtade han Kim Kardashian? Hade Miley Cyrus stjälat honom från Kim? Usch! Jag sannerligen hoppas inte på båda kontona eftersom Justin är bara 16.

Om Biebs var en ung dam kändis skulle vi para henne med äldre manliga kändisar, men reglerna verkar vara annorlunda, eftersom han är en pojke.

Men det inte gör det något mindre läskigt att kadrer av redaktörer, varav de flesta är väl i sin fyrtioårsåldern med egna barn hemma, gör påståenden om LIBIDINÖS sysselsättningar av ett barn.
"Babyfaced Justin Bieber kan tyckas alla växt upp när han sjunger flirtig låtar, men under han är känslig när det kommer till kärlek, för att ha varit född till en 18-årig mamma som tog upp honom som en ensamstående mamma," bekymmer psykiaterDr Carole Lieberman. "Medierna kontroll är att lägga på de problem han har med kärlek. Bilderna med Kim Kardashian, till exempel var lite olämpligt. Även om båda försökte tona ned någon verklig romantik, det var något lite off om deras "relation". Nu rapporter är att Justin är ute efter en flickvän som är rolig, säker och inte rädd för att bli sig själv. Men att själv tydligen inte kan ta på sig Ugg stövlar eller stora solglasögon. "

Det är mycket att veta om preferenser en kille som inte är gammal nog att raka.

Celebrity watcher och författare till "Cult of Celebrity" Cooper Lawrence tror att vi blåser denna står i proportion. De älskar av kända barnen alltid ha varit rättvist spel, menar Lawrence. Vi är bara tittar på den i realtid veta i stället för på en vecko-eller månadstidning schema.

"Det är inte läskigt, eftersom underhållning veckotidningar och kvällstidningarna har rapporterat om kärlek liv tonåring stjärnor eftersom det var tonåring stjärnor, David Cassidy, Michael Jackson, Donny Osmond (som för övrigt som en mormon skulle ha stängt ner den) men de vet deras överklagande till Young Love slog tjejer så det bara annonser till mystiken, "Lawrence säger.

Hon tillägger: "Michael Jackson sjöng om förälskelse när han var en pre-tonåring, ännu yngre än Justin Bieber. Och förresten, sin kärlek liv, inte hans sexliv som rapporteringen på plus dess också viktigt att komma ihåg att deras texter om är kärlek, krossar, tjejer osv bara läsa texterna för "Favorite Girl" "eller" Baby '. "

Eftersom vi har mer kändis tillgång, fler webbplatser och mer veckopress det känns som att detta är något nytt, men det är något som alltid har pågått. Vi har bara mer underhållning fordon nu till foder viljan att veta mer om Biebster och kärleksliv.

Tyvärr, som Dr Lieberman antytts, räknat i mikroskop under din tonåring år kan leda till osunda relationer senare i livet. Fråga bara Britney Spears och Lindsay Lohan.
Posted By Diana


2010-09-09 | 20:57:56

Justin Bieber: "CSI kommer att göra dej skrika"Vi vet redan att Justin Bieber kommer att lämna sin söta söta pop bilden bakom sig an vissa mörkare territorium när han gör sitt lilla skärmen skådespelardebut på "CSI" den 23 september. Men i en ny promo för avsnittet kommer Bieber har hans fans skriker efter en helt annan anledning.
Efter skott av skrikande flickor och Bieber i hans "Baby" musik video, promo berättarröst säger: "Han har gjort miljontals fans gråta tårar av glädje." Då tonen i den kommersiella snabbt ändras till en bild på Bieber bakom galler med ett skydd föll till marken utanför sin cell. Det kommersiella fortsätter: "Men det faller på" CSI ", Justin Bieber kommer att göra dig skrika!"

"Det verkar som om jag denna söta och oskyldiga barn, och sedan visar det sig Jag är hjärnan bakom allt, Bieber berättade nyligen Teen Vogue om hans kommande framträdande på träffen CBS förfarandet.

Som för hans del i avsnittet, exekutiv producent Carol Mendelsohn berättade MTV News nyligen att Bieber karaktär, Jason McCann, är förvisso en annan typ av kille än Justin Bieber.

"Han är en orolig ung man, som tas upp i fosterhemmet-och sjukvårdssystemet, vars hårda tur liv har lämnat honom ärrad och arg, säger hon. "I slutet av avsnittet, vi lämnade med frågan: Är Jason en bra grabb fastnat i en dålig situation eller är Jason en dålig barn gömmer sig bakom sin söthet? Du kan se varför Justin var så perfekt att spela denna roll. ... Det är en explosiv historia. "

I Teen Vogue artikeln, gick Bieber på att säga att om chansen att få någon spela sin ledande dam i framtiden skulle han gärna se en av sina goda kompisar i rollen."Selena Gomez. Hon är en bra kompis till mig, "förklarade han. "Hon är verkligen trevlig."

Naturligtvis i verkliga livet, det finns många kvinnor som skulle älska en chans att Bieber ledande dam, och han har några råd till dem. "Bara prata med mig. Fråga mig hur jag gör. Presentera dig själv istället för skrek, "Justin! Justin! Justin! Kan jag få en bild? "Och kom inte upp till mig medan jag äter, sade han. "Hur skulle du vilja att jag kom in i ditt hus och började ta bilder av dig när du ätit? Jag hatar det. "
Posted By Diana


2010-09-09 | 20:54:23

- Justin Bieber adda mig på Facebook!!
Glöm tjäna USA: s röst i denna veckas Got America's Talent semifinal: konkurrenter som Fighting Gravity och mästare dansare balsal Anna Kaczmarski och Patryk Ploszay har redan tjänat in på A-listan röst.

"Förra månaden Lil Wayne satt oss på sin webbplats och Kayne [Väst] satt oss på sin blogg," Kampen Gravity's Travis Dalrymple berättar UsMagazine.com.

Som tävlande poolen smalnar är Dalrymple och hans artister prestanda Danny Kang och Gregg Curtin, känna pressen att dra ut alla hållplatser.

BILDER: Mest minnesvärd verklighet stjärnor

"Vi sorts överväldigad just nu - det är en känslomässig berg-och dalbana. Vi är under en enorm mängd tryck att sätta nästa rutin tillsammans i en vecka då vi brukar ha ungefär tre eller fyra veckor i mellan visar "Kang säger.

Också känna värmen - bokstavligen! - Är Tween ballroom dansare Kaczmarski och Ploszay.

VIDEO: Se stjärnornas roligt danssteg

"[Domaren] Piers [Morgan] gav oss råd - han berättade för oss att använda eld och smällare," Kaczmarksi, 12, berättar.

Samtidigt få råd från domarna är trevligt, kanske paret största överraskning kom artighet av en av sina kamrater.

"Justin Bieber la mig på Facebook!" Ploszay gushes. "Många fans har skickat oss - det är ganska coolt."

VIDEO: Justin Bieber's celeb fans

Den 10 semifinalists av America's Got Talent kommer att konkurrera om en plats i seriens sista rundan och en chans på $ 1.000.000 pris tisdag på 9 PM / ET på NBC.
Posted By Diana

2010-09-09 | 20:51:27

CSI promo!!!


Posted By Diana

2010-09-08 | 20:00:44

Justin i twitter
Twitter har Bieber feber.

En designer som heter Dustin Curtis chattade med en anställd på sociala medier nätverk webbplats tweeted och måndag: "All användning Justin Bieber 3% av vår infrastruktur. Rackservrar är tillägnat honom."

Men Bieber - som ofta är en trend i ämnet platsen, och har mer än 5 miljoner prenumeranter - kanske inte den enda kändisen med dedikerade servrar.

"Den populäraste användare på Twitter har dedikerade servrar för konton", tillade Curtis på Twitter (som först plockades upp av Gizmodo). Aston Kutcher, Britney Spears och Kim Kardashian har var mer än fyra miljoner anhängare.

I maj Twitter tweaked sin algoritm för att lyfta den nya ämnen läggas till i popularitet, i stället för långsiktiga trenden ämnen. Flytten fick det att verka Bieber hade förbjudits från att vara en trend ämne.

Skojade fläck på hans personliga Twitter sida, "TT @ justinbieber tweak är inget personligt. Det var länge planerat och bättre visa vad som är nya nu.Posted By Diana

2010-09-08 | 18:48:36

Justin och GaGaLady GaGa och Justin Bieber går samman för att vidta rättsliga åtgärder mot serietidning skapare Bluewater Productions.

Bolaget producerade en serie tecknade filmer med GaGa och Bieber liv som inspiration utan tillstånd.

The Lady GaGa band släpptes i juni och Bieber komiska är planerad att släppas i oktober.

GaGa och Bieber Kenneth Feinswog advokat har skickat en upphöra med och avstå brev till Blue Water Productions i ett försök att stoppa dessa serier produceras, men företaget hävdar att de är i sin fulla rätt.

"Vi visste våra rättigheter på detta innan vi hoppade in i biografin av världen. Detta är 100 procent biografier över sina liv."
Posted By Diana


2010-09-08 | 17:21:51

Justin twittar dessa!!


Posted By Diana

2010-09-08 | 12:19:32

Justin tränar inför VMA'S

Justin la upp denhära videon på facebook, och bäretta att de tränade inför VMA's
Posted By Diana

2010-09-08 | 12:15:26

Justin bieber blir punked!

Posted By Diana

2010-09-08 | 12:14:22

Justin i E!


Posted By Diana

2010-09-07 | 22:33:02

Bilder från backstage!!

Här är några bilder,
Posted By Diana

2010-09-07 | 17:28:52

Triller på avsnittet i CSI där justin är med<3


Posted By Diana

2010-09-07 | 17:05:16

Gör dej redo för större utbrott av Bieber-fever!!

Gör dig redo för ett ännu större utbrott av Bieber Fever.
Visst, föräldrar, kanske du tror att du lyckats inokuleras barnen från swooning för 16-årig sjungande sensationen Justin Bieber och hans baby-baby-baby-oh charm.

Men Bieber är tillbaka - och han bosatte sig i för lång tid.

Hans angreppssätt:

THE TOUR: Bieber's "My World"-turnén visar hur mycket Beeb har vuxit i betydelse sedan februari. Inte bara är han rubricerar arenor själv har han big-time rekvisita, bland annat en flytande metall hjärta som skjuter honom över mängden, och en gondol. Hans show, nu super-stora till 100 minuter, innehåller fortfarande lite där han sjunger "En mindre ensam Girl" till en ung flicka, men nu hon också får en bukett blommor.

DEN PALS: Han är på sin mentor Ushers nya CD med en remix av "Somebody to Love." Han och Kanye West har tweeting om ett samarbete, eventuellt med Raekwon.Han meddelade att han planerar att arbeta med Lil Wayne. Han har hängt med Shaquille O'Neal och (mycket att Bill O'Reilly's förtret) Kim Kardashian.

Boken: Fast han är fortfarande en tonåring, han är redan färdigt sina memoarer, "Justin Bieber: Första Steg 2 Forever - My Story", som anländer från Harper Collins i inbunden i oktober. Den är illustrerad med aldrig tidigare visade bilder, natch.

FILMEN: Paramount Pictures har anställt John Chu (i "Step Up 3-D" fame) direkt en dokumentär om Bieber s blixtsnabba upphov till superstar status och hur hans liv är som från scenen. Den kommer ut på Alla hjärtans dag helgen 2011.Posted By Diana

2010-09-07 | 17:00:02

Justin Bieber Feber ökar med Md State Fairgroundstusentals fans prydde i allt från färgstarka Justin Bieber kläder till pyjamas uppradade vid portarna till Maryland State Fairgrounds i Timonium tidigt söndag morgon för att låsa i en bra plats för popstjärnas utsålda konsert i kväll.

Fans på framsidan av linjen sa att de hade kommit ca 11 pm lördag till lägret till det bästa grundläggande behörighet platser, och genom 08:00 trafiken morrade som en rad människor ormade längs vägar, och inslagna för miles runt mässområdet.

Gates öppning av 8 är så fans skulle kunna utfärdas armband i olika färger, med särskilda tider för när de kunde senare komma in på konsert området.

Fairgrounds arbetare sade att de aldrig sett något liknande valdeltagandet såg de söndag morgon. Joe Robel, som har arbetat på flera offentliga arrangemang och vid State Fair i sex år, sa att det fanns minst 1.000 människor när han kom till mässan vid 07:15

"Inte ens i Preakness [Stakes] har jag sett något liknande, säger Robel, som har arbetat på Pimlico Race Course för den mellersta delen av Triple Crown. "Jag tror inte att någon förväntat sig en sådan skara, men vi kommer att få dem alla i och alla kommer att bli lycklig."

Spänningen var redan i full gång och tjut hördes över hela linjen för Bieber fans, som föräldrar och unga fans öka för att se YouTube-fenomenet blev popstjärna ta en Maryland skede.

"Det är vår första konsert och vi ska se vår favorit, så vi har riktig tur", sade Joya Grillo, 13, som rest från Bowie med en grupp vänner för att säkra biljetter innan rubrik hem för att göra T-shirts och affischer. "Vi har velat att han skulle komma till detta område."

Kristi Lee, som väckt flickor från Bowie, sa att hon var i förundran på tidigt på morgonen linjer. "Det är galet," Lee sade. "Jag vet att han är populär ¿men wow," Lee sade.

Konversationer mellan väntar grupper av fans varierade från låtarna de förväntade förhandlingen att det bästa sättet att ta sig förbi säkerheten röra Bieber och kanske få ett äktenskap förslag från popstjärna. Vissa lekfullt hävdade vilka av Bieber tillgångar - hans röst eller hans hår - var mest attraktiva. De låtar, "One Less Lonely Girl" och "Baby" var bland de mest efterlängtade för concertgoers.

Många fans erkände att när de hörde Bieber skulle komma till mässan, och deras fanatism bubblade över.

"Jag började gråta, säger Allie Teminovich, 14, som hon och hennes vän, Carly Waters, 14, stod i linje stuvat under filtar i den svala, morgon väder. "När jag blir uttråkad, jag går in på YouTube och titta på Justin Bieber."

"Det var allt vi gjorde i går kväll," Carly quipped.
Posted By Diana


2010-09-07 | 16:52:31

Justin Bieber Sysselsätter Style Over Substance på MSG ShowOm någon i New York hade ännu inte hur verklig Bieber Feber är, var de fullt utbildade i slutet av tisdagskvällens (31 augusti) konsert på Madison Square Garden i huvudrollen 16-årig kanadensisk sensation Justin Bieber.

Den utsålda show i en av världens mest kända arenor var en del av Bieber's My World tour, sin första turné uppbyggd kring hans två album, My World och My World 2,0, båda släpptes mindre än ett år sedan.

Det var en smart och snygg show fylld med högtflygande konster, pyro, och tillräckligt klibbigt och sött bubbelgum poplåtar att dela med sig en hel sjätte klass klass. Men stil inte bara var anställd för att göra konserten visuellt tilltalande, det var också för att dölja brister i Bieber är fortfarande-förfall konstnärskap, som hur hans röst var en fullkomlig ansträngd röran på de flesta av de ballader (att vara rättvis, han komma över en sjukdom som tvingade en inställd prestanda bara ett par dagar före), och att hans skryt är inte riktigt naturligt, men en skicklig imitatör av stjärnor han ser upp till (hans mentor, R & B-stjärnan Usher, för en).

Men inget av detta betydde att skaran av unga flickor - de flesta med föräldrar i släptåg - som kom för att se Biebs sjunga, dansa, och, oh ja, vänder hans hår.Föräldrarna kan förstå att han också spelade gitarr, trummor och piano under sin uppsättning.

"Välkommen till min värld ... jag fick en hel del överraskningar," Bieber sade efter start av showen med första albumet nedskärningar "Love Me" och "större." "Du vet att jag har den största fans i världen eller hur? Och jag skulle göra något för att få dem att le, för när du ler, jag ler. "Cue sin nya singel," U Smile ", som han framträdde med tre bakgrunden sångare uppradade bakom honom, vilket ger låten en nästan Boyz II Men- som SJÄLFULLHET. Vänta - som verkligen är Boyz II Men! Överraskning siffra uno!

Och överraskningarna slutade inte där. Mellan flyger över publiken i en gigantisk metall hjärta för "Never Let You Go" och "Favorite Girl", som han blandade med Kanye West's "Heartless" (väst kom inte upp för remix av "Runaway love" som vi hade hoppades) och visa saftig hem videor som framkallade lika många tonåring skriker som levande och personligen JB gjorde, Bieber väckts Usher för "Somebody To Love", Miley Cyrus, som var klädd som en billig Las Vegas servitris, för en duettav "överbord," Will Smiths underbara pytteformat rappa son, Jaden Smith, för "Never Say Never" (han borde nog följa sin pappas exempel och hålla sig till verkande), förband Sean Kingston efter "Eenie Meenie" och avslutade visar med sin största enskilda, "Baby", med sin gäst, Ludacris, kom ut för ett mer söt behandla.

VIDEO: Justin Bieber Rocks Madison Square Garden med Miley Cyrus, Usher, Ludacris, mer

Vuxna kan plocka isär visa om de vill, men JB hade det överväldigande godkännande av sitt målgrupp. Hörde: "Herregud, mamma, det var den bästa utställning någonsin .... Och han är så söt!" Ja, där har du det.

Justin Bieber's Madison Square Garden visar också fördubblats inställningen för sin 3D-konsert film, slår teatrarna i slutet av året.
Posted By Diana


2010-09-07 | 16:49:35

Justin bieber back up dansare

 

Marvin Millora is an anomaly.
A back-up dancer for Justin Bieber Millora tour is one of the few people in the competitive and unforgiving business to be dancing to live his dream and get paid for it.
"It's amazing," Millora said Saturday afternoon, just hours before he takes the stage with teen star Bieber in the Allentown Fair. "I tell everyone, no matter where you come from, you can do it. Just work hard and make smart decisions. "
Millora and fellow dancer Anthony 'Kanec "Carr spent Saturday afternoon on the south side of Allentown, at Sharon Plessl School of Dance, where they gave an hour of dance lessons to more than 40 eager students.
"It's a really good experience for all. Even if we live near New York City, it is not easy for parents to have time for it to bring someone here with their light is great, and parents really appreciate it, "says Trisha Pongracz -Zehner, who together with her mother, Sharon Plessl-Pongracz , own studio.
Millora, who went to Philadelphia's University of the Arts and has worked with pop stars Nick Cannon and Brittany Spears, said he was called in to audition for a private tour and Bieber was chosen not only for his ability but for his maturity .
"The producers knew Justin was young and wanted someone to keep him grounded," said Millora. "They did not want anyone irrepressible."
Millora said, although the number of performances, he is still amazed at how many screaming girls and celebrity appearances at concerts.
Asked what fans may not know Bieber, Millora said, "As great as he is, he is still a regular kid. He likes to go to the mall, play video games and just hang, but he also works hard. "
Inside the studio, turned Carr - backward hat and dressed in a black flannel shirt - led a group of primarily young girls. He taught the students several short, 10-second routines.
He was also to give them some tips on the Saturday evening concert.
"Are you going to the concert tonight said Carr, who has been dancing with hip-hop star Missy Elliot and appeared in the movie" Hairspray ".
The girl said: "Yes."
"Make sure you wear this jersey. Justin always brings people on stage, and you get picked out if you have a cool shirt.
Outside the studio, where mothers try to get a look at the lesson through slits in the blinds.
Donna Litzenberger said her daughter, Morgan, was ecstatic when she learned who was teaching in class Saturday.
"She could not sleep," said Litzenberger. "That was all she talked about all week."


Posted By Diana

 


2010-09-07 | 16:43:55

Bieber Feber stort lyft för Md Leverantörer, Ekonomi
Spola fram till 2010, och det är nu Bieber mani.
Vi pratar om Justin Bieber, tonåringarna känsla som snart kommer att invadera Maryland.

Weijia Jiang rapporter Bieber feber är bra för Maryland.

"Jag gjorde det av min egen T-shirt och shorts som säger Bieber feber, säger Victoria Willis, Bieber fläkt.

Det smittar Maryland State Fairgrounds. Bieber feber som i vild tonåring heartthrob Justin Bieber.

"Han är söt, sade Chelsea Wilfong, nio år gammal.

Han kommer att uppträda söndag natt.

"Vi har sålt biljetter i de flesta stater i landet, säger Andy Cashman, biträdande chef Md State Fair.

I april 12.000 biljetter sålde slut på bara 18 minuter på $ 47,50 styck. (ca.332 svenska kr)

Även om vissa finns på nätet nu, du måste punga ut med dubbla eller tredubbla det.

Mässarrangörer säger att det är ett fenomen som de aldrig sett, vilket resulterar i ett enormt ekonomiskt uppsving inte bara för säljare, utan för hela staten.

"Med rum, hotell, mat och resor, jag tycker det är bra, sade Cashman.

Om du inte har Bieber feber eller om du inte ens vet vem Justin Bieber är, inte må dåligt eftersom du är inte ensam.

"Vem är Justin Bieber? Är det den lilla killen, frågade en kvinna.

Att så kallade lilla ungen från Kanada har en internationell diagram topper sedan R & B-stjärnan Usher hittade hans videor på YouTube.

För tre år sedan, postat Bieber mamma flera klipp, som snabbt insamlades miljontals träffar.

"Som baby, baby, baby oh, som baby", sjöng Wilfong.

Även David Letterman ger honom ropa-outs.

Och det är inte bara sång. Även hans hår är känd.

"Jag började växa ut en månad sedan, säger Matthew Cross, Bieber hår fläkt.

Korset sade att han gjorde det på grund av Bieber.

Febern är så het, kan du rösta även på din favorit Marylander idrottsliga de gör på Baltimore Suns webbplats.

Bieber första CD med titeln "My World" har i butiker för mindre än ett år
Posted By Diana

2010-09-07 | 16:30:09

Saker du borde veta om Justin

Boyz II BOY
Han lärde sig sjunga genom att lyssna på hans mammas Boyz II Men album.


Första kyss

Han hade sin första kyss vid 13 års ålder.

Justin, om att vilja spela mot Selena Gomez i en romantisk komedi:
Om han kunde välja, skulle Justin plocka Selena Gomez att spela mot honom i en romantisk komedi.
"Hon är en bra kompis till mig. Hon är verkligen trevlig."


TRUMSLAGARPOJKE
Hans mamma köpte honom hans första trumset när han var fyra år gammal.

Justin, om hans kändis skap:
"Jag känner att jag kan inte komma ifrån mig själv."

Justin, om framtida agerar roller:
"Jag vill vara den ledande stjärnan i en film."Justin, på sin kommande roll i CSI:
"Det verkar som om jag denna söta och oskyldiga barn, och sedan visar det sig Jag är hjärnan bakom allt."


nästa Gretzky?
Innan jag undertecknat, Justin drömde om att en dag bli en NHL-stjärna.

Underbar
Han har redan åstadkommit mycket i sitt unga liv, men Justin har fortfarande några saker att bocka av på sin hink listan: Den unga stjärnan drömmer om att en dag möte och sång med Stevie Wonder

Lights, Camera, ACTION ...
Se upp Hollywood - Justin nästa mål är att spela huvudrollen i en film.
Posted By Diana

2010-09-07 | 16:17:18

Justin om hur flickor bör närma sig honom


"Bara prata med mig. Fråga mig hur jag gör. Presentera dig istället för att skrika," Justin! Justin! Justin! Kan jag få en bild? " Och inte kommer fram till mig medan jag äter. Hur skulle du vilja att jag kom in i ditt hus och började ta bilder av dig när du ätit? Jag hatar det. "
Posted By Diana

2010-09-07 | 16:12:35

Justin i teen vogue

här är en lång artikel om Justin i Teen Vogue, http://www.teenvogue.com/industry/coverlook/2010/09/justin-bieber-teen-vogue-october-2010


Posted By Diana


2010-09-06 | 22:05:48

Justins modemiss


Posted By Diana

2010-09-06 | 18:56:32

Justin träffar fans 4 sep:)

Posted By Diana

2010-09-06 | 18:55:33

Justin's bok ute nu!

Boken släpps den 12 oktober och går redan nu att bevaka på cdon.com. Den kommer vara på hela 240 sidor & kommer kosta 179 kr! :D
Posted By Diana

2010-09-06 | 18:52:05

Inuti justin's turne buss

va mysigt :)

Posted By Diana

2010-09-06 | 18:45:16

Justin bieber röst skillnad när han rappar

Posted By Diana

2010-09-06 | 18:41:51

Kategori: Paparazzi

Justin Vid flygplatsen, Washington D.C 6sep

hahaha han liknar en teletubies på denhära bilden är ärligt!

Well, it's enough to dom hära pictures, it's kind styckna 36,
Pallet? If you but I can not upload!!

Posted By Diana

2010-09-06 | 18:39:00

Sound check

Teach Me How To Dougie

Pretty Boy swag
Posted By Diana

2010-09-06 | 18:35:19

Justin har sålt 3,2 miljoner albums världen runt!!!

Justin har sålt 3,2 miljoner kopior av hans My world och My world 2.0 i US enligt New York Post.

Justin hade även sålt slut på alla biljetter vid Madison Square Garden härom dagen och hans låtar har runt 7.7 miljoner gånger blivit nerladdade digitalt. Wow! :)

"Madison square garden var en stor milstolpe", säger Justin's manager, Scooter Braun.

"Justin är en kille som växte upp i ett vanligt hus med en ensamstående mamma. Han sa alltid att sjunga på ett utsålt Garden var hans dröm".

"Det är en riktig från trasor till rikedom historia och visar var Justin kom från och hur hårt jobb fick honom dit han är nu".


källa: Showbizspy
Posted By Diana

2010-09-06 | 18:25:58

De är lungt Justin skyddar sig!

Justin svara haterz på youtube!! De är bra justin, du dissar dom suveränt!
översätting till som inte förstår engliskaJBISAFAGGOT:alla belibers sluta komentera på hans video och sånt,
1. Hur kan en grattis YouTube-video göra honom rik?
2. Säket, vi gör honom berömd för det mesta att ogilla video's på youtube,

Beliber = duma i huvudet


Justins svar:
Har du verkligen gjort en YouTube-kanal bara för att hata mig´på ,  vem är det som är dum nu?
Hur känns det att leva i en källare med din mamma restan av livet, ,
HEj HATERZ,:)


CJsoccer4:
Justin Bieber är inte värd att få de kändiskap han får,
han kan inte göra någonting, han sjunger och lägger dom på datan och fixar auto tune
och han skriver inte hans låtar
Justin svar: ärligt? Jag skriver låtar själv och jag inte använder auto-tune,
titta på mina andra vidoes, ok, inga fler svar, men allvarligt .... Skaffa ett liv


Posted By Diana

2010-09-06 | 17:12:35

Kategori: Photo Shoot

Nya photo shoot

Det är typ 39 bilder och det finns 50 st, men jag orkar inte ladda upp resten jag tror det räker med domhära!
Posted By Diana

2010-09-06 | 16:20:00

haha, One less only boy (OLLB) !

hahahhahahha, Starckars Justin, han ser helt chockat ut, och hans dansare putar honom till killen, men justin ger inte blommorna, han kastar det till nån fans i publicken!!
och haha sen han tar bort kronan på mannens huvud så skön justin ee!
men på slutet var det skönast!!!
Hans fru kom elr vem nu det var, och mannen bär honom, det kändes som om de var släktingar eller nåt?
haha fan va bögit det ser ut!!
Posted By Diana

2010-09-05 | 21:12:10

Bilder på JBieberHaha, so cute photosPosted By Sana

2010-09-05 | 21:10:14

Somebody To Love!! ;)Nice moves; Djag oxo want to do thatPosted By Sana


2010-09-05 | 21:05:52

The Great Allentown Fair- Allentown, Pennsylvania; (September 4th)


Posted By Diana

2010-09-05 | 20:55:11

Bieber Vs Smith

Justin Bieber och Jaden Smith kommer att tävla mot varandra vanligsvis inte - men TMZ har lärt sig att de båda unga superstjärnor gick tå-till-tå för några nätter sedan ... i form av en dans-strid om en ny bowlinghall.

TMZ har fått foton av Bieber, 16, och Smith, 12, i åtgärder på Lucky Strike Lanes & Lounge i tis kväll ... Efter konserten på Madison Square Garden.


Vi får höra att den dynamiska duon kom ned till Kevin Rudolf's låt "Du gör Rain Fall" - och allt fångas på band av Biebers filmteam. (Batteln därför kommer att vara på JB filmen, tror jag?)


Våra källor säger att både pojkar dödade den "på dansgolvet ... men vi får veta att Bieber var vinnaren ... när han gjorde en Moonwalk!
Posted By Sana


2010-09-05 | 18:01:38

Justins röst om några år?

såhära tror man justin röst kommer att va, haha jag tror inte det!! Men det låtar ändå så bra hahaha
jag svär jag älskar den!!
Posted By Diana

2010-09-05 | 17:59:16

Nån som vill dansa?

Söndagen den 19 September klockan 11:00 ska vi tillsammans med Universal och Sabi frånwww.sabismode.se försöka göra världens största flash mob! 

Här kommer koreografin till den lätta och svåra delen, du får givetvis vara med på båda ifall du känner för det! :) Var inte rädda ifall ni inte kan dansa så bra.. De kan inte vi heller ;)

ANMÄLDA DIG HÄR  http://www.facebook.com/event.php?eid=144725115565290&ref=notif&notif_t=event_update IFALL DU SKA KOMMA!! :)

lätta
Svåra koreografin:
Posted By Diana

2010-09-05 | 11:44:57

Champlain Valley Fair, Vermont, 3 september


Posted By Diana

2010-09-05 | 11:37:19

Justin Bieber 17,000 Syracuse fans på New York State Fair Grandstand
Syracuse visade NY - Justin Bieber i toppform på New York State Fair's Mohegan Sun läktaren i Syrakusa på onsdag kväll, inte visa tecken på den sjukdom som tvingade tonåring popstjärnan att driva denna utsålda show från söndag.

Starkt av röst. Slick med danssteg.

Redo att flirta, i sång och sätt med flickorna som gjorde upp mest skrikande folkmassan, från ensiffriga barnen att "tweens och tonåringar. Det fanns gott om mammor i publiken med sina alltför ung-till-enhet trupper också och deras leenden gav bort dem.

En Justin Bieber konsert kan vara kul.

Redan innan den kanadensiska infödda klev på scenen hade skrikande börjat, gällt och högt nog för att fastna i ditt huvud genom hela 17-sång inställd.

När Bieber studsade på scenen för att leverera öppnaren, "Love Me", de flesta av tjejerna i huset tycktes vara svara ja med all makt.

Bieber verkade veta det. Den 16-årige charmade dem på ett sätt utformad för en big-time spektakulära, understödd av en stark fyra-bit band, en kvartett av backup sångare även känd som pop vokalgruppen Legaci, och en liten armé av dansare.Bakom scenen var en enorm skärm, tusentals ljus massangrepp i en skimrande, ändra våg av färger som såg ut - som går tillbaka åtminstone en generation här - det största humör-ring i världen.

"En mindre ensam Girl" gjorde publiken svimma och "Somebody to Love" fick dem att dansa.

Muntligt, var dock den mest intressanta delen av uppsättningen Bieber två-sång akustiska segment, då han plockade upp en akustisk gitarr för att sjunga "I'll Never Let You Go" och "Favorite Girl". Skuldfria från pop-spektakulära maskin , Bieber röst var sant.

Inte för att pop del som inte hade sin underhållande stunder.

Bieber gav sitt bästa flyttar till Michael Jacksons "Wanna Be Startin 'Something" - ja, han kan Moonwalk - och Aerosmith / Run DMC: s "Walk This Way".

Han kramade kompis Jessica Jarrell efter deras duett på "överbord" och arm-dunkade Sean Kingston efter att de slagit sig för "Eenie Meenie."

Vid tiden publiken skrek efter hans hit "Baby" som extranummer var det uppenbart att fansen hade fått vad de hade önskat.

När allt en hel två timmar före showtime, det sjunga av "Justin. Justin. Justin, "skramlade kedjan-link staket som höll tidigast arrivers tills alla var redo för paraden av andlös ungdomar.

Många bar handmålade T-shirts. "Lauren Bieber" önskade meddelandet på baksidan av en, som står bredvid sin kompis, lika hoppfull med namnet "Jenny Bieber."

Inne i läktaren, stod de omedelbart framför varor båset, full av varor som visade att försäljningen av Bieber har eskalerat från en småindustri till något mer liknar en herrgård.

Tre eller fyra djupa omedelbart, fansen ögon exemplar till $ 5 - nyckelringar, glättat fotopapper kort set, tillfälliga tatueringar och klistermärken. För tio spänn, det var en lätt stav, två-pack av gummi armband, knapp pack, blinkande armband, skåp affisch ställa in och 8 av 10 foton. Punga ut med $ 15, och valet var ett silver halsband och laminat och snodd.

CD-skivor var $ 20. T-tröjor, i sex versioner, gick för $ 35 eller $ 40. En ullig var toppen av listorna på $ 55,

En timme senare var linjen dubbel i storlek. Vid utgången av extranummer fanns det fortfarande en rad

Kingston och hans stora och kraftfulla fyra-bit band fick publiken stå och röra sig unisont från början av hans glada uppsättning.

Kingston knackade någon och sjöng mycket i en djup röst med en trevlig GLAD RÖST.

Han sprang från sida till sida om tillståndet innan han i mitten för att dela melodiska och glada låtar som "ta dig dit", "Fire Burning on the Dancefloor", "Beautiful Girls" och "Eenie Meenie."

För fullständighetens skull, uppmanade Kingston Iyaz etikett kompis ut för en livlig segment, och publiken älskade honom för hans hit, "Solo".Posted By Diana

2010-09-05 | 11:30:58

Om Justin Biebers sommar


Okej, så Justin Bieber kanske inte är den officiella kungen av sommaren, som valdes av Team Robsten E! Online läsare, men det betyder inte att han hade en fantastisk sommar. Det tar bara en snabb blick på sin Twitter vet att barn har den bästa sommaren i hans liv.

Exempel: "så mycket som hänt under det senaste året. Allt på grund av ert stöd. Tack all.occurs på årets VMA's! Förra året åkte jag och ingen visste vem jag var och i år kommer att göra! Wild! DREAM BIG! "
Posted By Diana

2010-09-04 | 23:05:44

haha så skön!!


Posted By Diana

2010-09-04 | 22:18:03

WaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooW 5 MILJONER OMG OMG !!!!

SOM NI SER PÅ JUSTINS TWITTER, 5,001.672 MILJONER SOM FÖLJER HONOM!! ASSÅ THIS IS IN AMAZING!
justins tweet: 5 MILLION strong and growing!!! Greatest fans in the world!!! THANK U!!! Together We are just getting started :) "

och en sak till på dendära radion, justin bieber var med han ba : Whats up it's justin bieber nånting, nånting...

asså jag bara ÄLSKAR RADION, jag hör alla mina favoriter, t.ex Bruno mars, Miley Nick$, joe, selena, usher och massa, massa mer!!


Posted By Diana2010-09-04 | 21:46:36

Kategori: Musik

Justin bieber ft sean kingston Pretty Boy Swag remix

Posted By Diana

2010-09-04 | 21:44:58

Kategori: Musik

Justin bieber ft sean kingston Billionairen remix

Du måste höja upp volymen för att höra!!


Posted By Diana

2010-09-04 | 18:12:23

Kategori: övrigt

Jag har skaffat grejor till bloggen!!

Hej, jag trodde det skulle bli roligt med lite musik på bloggen, så jag har skaffat en radio, med allas favorite låtar!!
och en ipod med bara justin!!
och så har jag en Facebook box, då ni kan läsa vad justin brukar skriva, det blir lättare,
och en anna verison av en twitter box, har samma som facebooken, jag hoppas att ni gillar det!!
asså allt ligger inte perfect,
men jag kan inte fixa så braPosted By Diana

2010-09-04 | 14:54:56

Ska justin till japan i ocktober?

I usually do not upload his tweet because I already have a twitter box, but honestly it was a shock force herea!

must add up denhära from his twitter!
First of all READ up there, hahahah beautiful it is to type
"Haterz thank you for noticing me ... I love you too. still the small town kid is still fun.
BYE HATERZ! "

and the next it says ..


"Let us take the haterz! Everyone seems to love the button and get it back! HI HATERZ! haha - http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4 "

Justin hahah how beautiful you are?
oxå but on some of tweetet stood there

"To my Japanese fans, sorry, I do not think of kunnde September,
but I will come in ocktober, can not wait until I see you!
love the Japanese! "

Assa WTF, he did not ee My World Tour? Is he already out in the world now oxå?
Sweden hopes! or he should do it, but hope he will do it SOON!
Posted By Diana

2010-09-04 | 14:23:47

Justin senaste inlägg på Facebook

Jag har varit dålig att ta upp saker från justin facebook, men jag försöker ändå!
jag hoppas att ni ser!!
och varför jag inte tar upp saker från hans är för att jag redan har en twitter box eller nu man kallar det!!
Posted By Diana

2010-09-04 | 11:21:14

Demi om en duet med Justin Bieber

Demi Lovato has done duets with her ex, Joe Jonas, throughout the summer at Camp Rock 2 tour. But now she is ready to make some music with two other celebrities.

Demi would love to meet you in the recording studio with her BFF: Miley Cyrus on her next album. "We talked about doing a duo together, as an acoustic or something," reveals Demi. "It would be really fun to do it with her. She is one of my best friends and she is incredibly talented, so I would like to have with her in the album. "

Who is the next celebrity on Demi's list? Well, Justin! "He's a really sweet kid," she says."I would gladly work with him. My little sister loves him and I'm a fan, so I suppose you could say that I have" Bieber fever.

How about a duet with Demi Lovato and Justin? :)

Posted By Diana

2010-09-04 | 11:14:37

OMG

Justin Biebers årsbok har bud upp till $1,700

STRATFORD, Ont - Råkar du vara en elementary school student på Stratford Northwestern i 2006-07, kanske du vill lite igenom din garderob för den där årboken du la bort någonstans.
Årboken från det året, entitled Huskie Pups (enligt google, rätt Huskie ungar?), hade bud upp till $1,700 på eBay på onsdag eftermiddag.
Anledningen? Årboken har inte bara massor av olika fotton på megastjärnan Justin Bieber som var i års kurs 7 vid den tiden, den här också en personlig autograf till årbokens orginella ägare.
Biebers klass fotto är i boken med team fotton från ping-pong, basket, chass och fotboll. Det är också enskilda elev fotton och en uppriktig bild tagen på skol gården.
Objektet beskrivningen säger: "Årsbok med Justin Biebers singnatur innan känd!!"
Om inte siffran $1,700 inte är imponerande nog, anser att tidsfristen för budgivning är fortfarande en vecka bort.
Deb McNair, rektor på Northwestern, var bara överraskad av att the Huskies yearbook var på eBay. Justins alma mater har blivit något av ett turistmål.
"Justin spelade en konsert i London för några veckor sedan och andra dagen var det en stadig ström av unga kvinnor som kom genom skolan," sa McNair. "De var från över hela Canada och ville gå i korridorerna, se hans hemrum, och få en bild framför hans skåp."
McNair sa att det var någon på skolan som kom ihåg var Justins skåp hade varit och att han faktiskt hade skrivit en autograf på den när han var elev där. Mycket att hennes förtret, en av fastighetsskötarna hade tvättat bort autografen, kraftigt minskar värdet av den låste dörren.
Och det är inga extra kopior på årsboken heller.
"Nepp, vi har inga extra kopior," skojade McNair. "Jag önskade att vi hade det. Vi skulle inte behöva fundraise eller sälja apelsiner och choklad."
STRATFORD, Ont - Råkar du vara en elementary school student på Stratford Northwestern i 2006-07, kanske du vill lite igenom din garderob för den där årboken du la bort någonstans.

Årboken från det året, entitled Huskie Pups (enligt google, rätt Huskie ungar?), hade bud upp till $1,700 på eBay på onsdag eftermiddag.

Anledningen? Årboken har inte bara massor av olika fotton på megastjärnan Justin Bieber som var i års kurs 7 vid den tiden, den här också en personlig autograf till årbokens orginella ägare.

Biebers klass fotto är i boken med team fotton från ping-pong, basket, chass och fotboll. Det är också enskilda elev fotton och en uppriktig bild tagen på skol gården.

Objektet beskrivningen säger: "Årsbok med Justin Biebers singnatur innan känd!!"

Om inte siffran $1,700 inte är imponerande nog, anser att tidsfristen för budgivning är fortfarande en vecka bort.

Deb McNair, rektor på Northwestern, var bara överraskad av att the Huskies yearbook var på eBay. Justins alma
mater har blivit något av ett turistmål.

"Justin spelade en konsert i London för några veckor sedan och andra dagen var det en stadig ström av unga kvinnor som kom genom skolan," sa McNair. "De var från över hela Canada och ville gå i korridorerna, se hans hemrum, och få en bild framför hans skåp."

McNair sa att det var någon på skolan som kom ihåg var Justins skåp hade varit och att han faktiskt hade skrivit en autograf på den när han var elev där. Mycket att hennes förtret, en av fastighetsskötarna hade tvättat bort autografen, kraftigt minskar värdet av den låste dörren.

Och det är inga extra kopior på årsboken heller.

"Nepp, vi har inga extra kopior," skojade McNair. "Jag önskade att vi hade det. Vi skulle inte behöva fundraise eller sälja apelsiner och choklad."

2010-09-04 | 11:09:53

Breakdance!Justin dansar breakdance innan har var känd, vad talangful han är<3
Posted By Sana

2010-09-04 | 11:01:13

Justin biebers barndom och uppåt

Posted By Sana

2010-09-04 | 10:59:07

Jessica och Justin
Jessica Jarell och Justin bieber overboard


Posted By Sana

2010-09-04 | 10:56:36

Up, U smile och Down to earthPosted By Sana and Diana

2010-09-04 | 10:51:38

Justin bieber tour

Down to Earth Episode Of The Justin Bieber My World Tour!


Posted By Sana

2010-09-04 | 10:49:57

Snoop Dogg: justin bieber är helt okej för mig jag gillar honom

Speaking about Justin Bieber to OK! magazine, Snoop Dogg revealed: “Justin Bieber’s all right with me, I like him.”

When asked if he would ever like to follow in the footsteps of Usher, Sean Kingston and Ludacris and collaborate with Justin, Snoop replied: “I mean you never know.”

Snoop Dogg was in town to promote the fight against cyber crime. After being personally affected by cyber crime in the past, he explained to OK!, “Its just time for us to make the awareness level real high and that cyber crime will not be tolerated anymore.”Posted By Sana

2010-09-04 | 10:49:20

Bakom kuliserna på Proactiv, reklamen

posted By Diana

2010-09-04 | 10:48:51

Rösta på justin skynda !!!

Hey guys, Justin Bieber needs your help as he tweeted:

“everyone please go and VOTE for BEST NEW ARTIST at the VMA’s – VOTE VOTE VOTE!! THANKS ”

“we can do it!! BEST NEW ARTIST!! VOTE!! Thank yah!! LET’s DO IT!! SPREAD THE WORD!!! – http://on.mtv.com/9w2tWQ”

Click here to Vote

UPDATES!
I decided to make this post sticky (to appear on front page for few more days) so other beliebers can vote.

Justin tweeted again today Sept, 3:
“Thanks to everyone voting for Best New Artist at the VMA’s – 9 Days left!! We can do it!!”Posted By Sana

2010-09-04 | 09:39:27

Fansen vill att justin bieber ska sjunga.....på VMA'S

Posted By Diana

2010-09-04 | 09:34:29

Justin sjunger baby på Nickelodeon mega music fest

Posted By Diana

2010-09-03 | 19:34:58

Miley Cyrus vill dejta Justin Bieber
New York, NY - Miley Cyrus "the ends with his Aussie Hunk.
she set their sights on a new goal!

Miley Cyrus and the Aussie actor Liam Hemsworth it for over a year before calling it ends. Cyrus is no stranger to the media, even at the ripe old age of 17. She has made a dramatic change from the sweetheart of her Hannah Montana show her sexy image today. Cyrus has not been afraid to push the envelope and need someone who will do the same thing - Hemsworth was not the guy.

Breakup comes just a day after news broke Justin Bieber and Kim Kardashian were dating. Cyrus and Kardashian have one thing in common - they are asking the limelight. Cyrus is in a hurry to grow up and need / want all the publicity she can get. There is no doubt that Bieber is a magnet for media attention and Cyrus have zeroed in on pop star.

"I have always admired Justin," Cyrus told Weekly World News. "He is so talented and he is just adorable. For some reason I have always thought that Justin and I were meant to be together. I follow my heart on this. "

We hear a restraining order in the near future.

How Cyrus plans to tear out from Bieber Kardashian? We do not exactly know and she revealed her plan. Let's be honest, Bieber would be a fool to give up a big thing with Kardashian. But stranger things have happened.

"Kim and I are extremely happy," Bieber told WWN. "It's great to get news out in the open and just being able to relax and enjoy life."

WWN Bieber inquired about Cyrus and her art.

"Miley is very talented and it is unfortunate to hear about her resolution. She will be fine. As for me, I'm a one-woman kind of guy. "
I truly believe that it herea are just rumors!
Posted By Diana

2010-09-03 | 19:31:10

Justin och Jessica Jarell dejtar inte!
Justin's rep förnekade rykten om att Justin och Jessica Jarell är dejtar.

Justin Bieber har utlöst rykte han är jakten Jessica Jarrell efter att han sågs hålla händer och kramade henne när hon sjöng på scen tillsammans under sin "My World" konsert i Toronto den 21 augusti. Den kanadensiska sångerskan representant var dock snabb att skjuta ner spekulationerna genom att berätta att Gossip Cop att historien är "helt felaktigt."

Hollywood Life, först upp romantik ryktet vid rapportering som 16-åriga Justin "säker ser ut att dejta" Jessica. Som tyder på "Somebody to Love" sångerska "kan ha en ny flickvän," platsen närmare, "Justin och hans turné kompis Jessica Jarrell fick på scenen tillsammans för att sjunga en sång samtidigt som du håller händerna, kramar och även dansa med varandra. "

Romantik nyheter åt sidan, rapporterade TMZ att Justin har utnyttjat sin konsertturné att finansiera dennes RÄD till den stora skärmen. En mindre kontrakt in i LA County Superior Court avslöjade att "Baby" Hitmaker har skrivit avtal med AEG Live underhållning och gick med på att utföra upp till 140 Tour mellan juni och december 2011 i utbyte med en fond för utvecklingen av en " vissa filmmanus. "


Posted By Diana

2010-09-03 | 19:25:24

Snoop Dogg vill jobba med Justin bieber!Han redan har gjort desperata vädjanden om att arbeta med Britney Spears och Susan Boyle - och nu Snoop Dogg fantasier arbetar tillsammans med wonder boy Justin Bieber!

Japp, är rappare det senaste i en lång lista av kändis fans, inklusive Miley Cyrus och David Beckham, som slog ner med smittsamma Bieber feber.

Talar till OK! Magazine, som är "Drop It Like It's Hot" sångare, sade

"Justin Bieber är okej med mig. Jag gillar honom. "

Och när frågade om huruvida han vill följa i fotspåren av Usher, Sean Kingston och Ludacris och spela in en låt med tonårsidol, tillade han slugt,

"Jag menar man vet ju aldrig."

Källa: MTV
Posted By Diana

2010-09-03 | 19:13:45

Justin ger råd hur att behandla flickor med "respekt"


Justin Bieber har gett viss relation råd, sade att behandla flickor med "respekt" är nyckeln.

Den 16-åriga popstjärnan intervjuades den Aussie frukost-TV show Sunrise.

Han sa, 'Du måste bara vara sig själv.

"Det är i grunden det viktigaste.

"Och sedan, när du väl har flickan, i princip att du måste behandla henne med respekt.

"Var alltid en gentleman."

Han erkände också att fortfarande gå igenom puberteten.

"Jag är i ett skede där jag förändras, är min kropp förändras.

"Men jag är fortfarande en tonåring.

"Jag har en omogen sida för mig, helt klart."?
Posted By Diana

2010-09-03 | 19:11:49

Emma stone vill göra funny or die, och ta över hemsidan som justin gjorde

Emma Stone

April fool day, took star Justin Bieber Funny or Die website, appearing in several skits, poking fun at his image and spoofing popular YouTube videos with pieces that "Bieber Goes to the dentist."


Now months later, Bieber Fever started to decay. So who will be the next star to dominate the comic website?

"Easy A" actress Emma Stone, who says she will soon film a few sketches for the site.

"We do a Funny or Die thing, I think I'll take over the home. I'm waiting out "the 21-year-old gushed during an interview this week in Beverly Hills while promoting his upcoming comedy, out September 17.

On Thursday, she said that she would have a day off from promoting the "Easy A" and shoot the new film - until the Funny or Die crew decided to go to the south to film with her.I do not think it will be as big as Justin, haha like Bieber OR DIE, try to find something better than they!Posted By Diana

2010-09-03 | 18:15:31

Bild efter festen!

asså skit va gullig Jaden smith är!! Ass gullig!!
Posted By Diana

2010-09-03 | 18:11:39

Flera, mera BILDER!!

Posted By Diana

2010-09-03 | 18:02:57

Kategori: Paparazzi

Justin lämnat hotellet i NYC

Posted By Diana

2010-09-03 | 17:58:18

Gå häng dej Christofer Drew!! jävla ansikte!

Best Justin Bieber wary, Christopher Drew aka Never Shout Never is the same hotel as the 16 year-old pop star, in any case does not seem to be a fan Christopher.

He said through Twitter: "Is the same hotel that Bieber", "I'm gunna kick his ass"
We do not know if he is serious or not, he has not written anything else on Justin.
But if he is serious, so maybe he wants a fight between Never Shout Never fans and Beliebers.
Posted By Diana

2010-09-03 | 17:50:01

Justin i senaste frida!!

Frida tidningen nr 18, med demi lovatos framsida
källa:Justindrewbieber.blogg.se
Posred By Diana

2010-09-03 | 17:46:12

Resultat 26.03 !!

Posted By Diana

2010-09-03 | 17:44:06

WooW

As you may know, we should not take with signs and placards in to concerts, and even as Justin's. It is to everyone to look as good as possible. (For how fun would it be to sit behind a person having a billboard?) In all cases, there is a video that was shot after Justin's concert Aug. 21 in Toronto at all placards and signs as fans tried to bring up. Security personnel will then enter and take care of all signs and placards ...
Posted By Diana


2010-09-03 | 17:41:59

Dan kanter skriver autografer

Posted By Diana

2010-09-03 | 17:20:04

Fler bilder!!

skiiit huh sveting he is !!!!!!!!!!! the quiet, he is still as hot as!
Posted By Diana

2010-09-02 | 20:30:37

Följ @j14magazine, för att öppna galleriet!!

Kan du hantera ännu fler aldrig tidigare visade exklusiva foton av Justin? J-14 har ett fotogalleri med bilder från Justin's My World tour som du inte kan se någon annanstans. 

Men för att låsa upp i galleriet, behöver de din hjälp! Berätta för alla dina vänner att följa J-14 på Twitter, @j14magazine. Så fort de når 60.000 prenumeranter, kommer de att låsa upp i galleriet. Enligt dem är det några av de sötaste bilderna vi någonsin sett på Justin!

2010-09-02 | 20:26:48

NEEEEEJ!!! HUR FAN KUNNDE DETHÄRA HÄNDA!!!!

¨
Jag hoppas du ser, men som du ser den inte längre är röd, en grön, vilket innebär att
Bieber haters, har lyckats avsätta att få mer ogilla ! BELIBER LET'S WIN THIS THING!
GÅ OCH RÖSTA varje dag så att det blir mer grönt än rött!Posted By Diana

2010-09-02 | 19:43:40

visste ni att?

- Justin blir klar på 20 minuter på morgonen
- När Justin var liten han åt en snigel
- När justin är nervös brukar han ta på sitt hår 
- Justin brukar prata i somnen och han brukar säga " nej, sluta" 
- Justin är rädd för hissar 
- Justin har körkort men mamma har sagt att hon är rädd att vara i bilen när Justin kör
- Justin vill ha en tjej som kan förstå att han inte kan vara med henne så ofta som hon vill eftersom han måste jobba
- Justin har sagt att han är mycket mer än en kille som är känd
- Justin älskar när tjejerna går till hans konsert med Justin Bieber tröjor! 
- Katy Perry har sagt att Justin är verkligen tjejernas drömkille 
- Justin grät när han såg ett fan som hade cancer och han sa "låt henne komma först" 
- Justin brukar vara nervös när han är ensam med en tjej
- Justin har alltid sagt att även om du hatar någon ska du inte snacka skit om den
- Justin "byter röst" när han ska prata med sin hund 
- Justin har detjat en fan 
- Justin älskar latin tjejer
- Justin trodde aldrig att han skulle få en tjej svimma 
- Justin tycker om när tjejerna tittar på honom hela tiden
Posted By Diana

2010-09-02 | 19:09:19

Kategori: övrigt

2 videon jag bara måste lägga upp!!!!

asså fan va skön: I know you love me, I just don't care! haha... you want my love it's not my fault
asså omg på slutet, det ee en kille som jany e usher, ASSÅ skit vad mkt han liknar usher!! jag svär de ee han!
omg asså KOPIA AV HAN!! kolla någa fan!!
spola tills 15 då låten börjar, men det är skönare när jany justin sjunger!
asså fan va jag älskar dennhära killen asså, jag till å med addad han på youtube, han ee så skön fan!
men iaf den hära videon gjorde dom för sina haters, dom som komenterar skit på deras videosar!
Posted By Diana

2010-09-02 | 18:43:06

ALLA HATERS KOLLA!!!

hitta denhära helt slumpmässig!!
Skit bra!! Det är en kille som bärettar, varför man inte ska hata justin bieber!!!

Posted By Diana

2010-09-02 | 18:36:52

Regisörren gjorde en video innan de börja filma!

Tyvärr kan du inte ladda ner VIDEON men du kan kolla här: http://yfrog.com/mrtx5z


Posted By Diana

2010-09-02 | 18:23:39

Backstage bilder,


Domhära bilderna kom ut  idag så bara som ni vet:)


Posted By Diana

2010-09-02 | 17:47:25

Bästa kvällen


Posted By Diana

2010-09-02 | 17:45:50

Justin i oprah!!

Justin i oprah!!
Posted By Diana

2010-09-02 | 17:41:08

Justin i ellen!

Justin kommer att vara med i ellen, på svenska kanel, måndagen 6 september kl:12.45 :(:(
det är skoltid då! haha jag svär jag ska skolka då!
Posted By Diana

2010-09-02 | 15:56:58

bläddrade i My Worlds albumet och upptäckte...

OMG!! Ni Vet väl låten love me, aa jag läste på my worlds albumet, om vem som hade skrivit låtarna, och så
upptäckte jag att det var 2 personer som hetter Peter Svensson och Nina Persson
haha liksom vem mer hetter så mer än  i sverige?
Så det kan vara svenskar som har skirvit låten Love me,


2010-09-02 | 14:24:35

Justin Bieber: "Jag är grym på att kyssas"

 


Här är ytterligare ett skäl för Justin Biebers många passionerade fans och beundrarinnor fortsätta att dyrka, är han en mästare på att kyssas!

När 16-årig gäst på en station i San Diego så han passade på att berömma sin egen romantiska talanger:
- Jag är bra-Jag är grym på att kyssas!

haha! ja ... Då vet du det! ;)

Posted By Sana


2010-09-02 | 14:23:42

Justin fick Nicole att rodna!!

 


Lördag 7 augusti
Det var under inspelningen av den nya versionen av låten "We Are The World", var Nicole smickrande kommentar av Justin
- Han är redan en segrare, säger Pyssycat Dolls sångerskan i intervjun.

- När vi spelade "We Are The World" jag stod och pratade med bland annat Lionel Richie och Toni Braxton, och helt plötsligt öka Justin ... Han sätter sig, lägger händerna på höfterna och sedan titta på mig och säger "Jag kan inte göra det här, jag måste gå!" Du är alldeles för snyggt ", och då han lämnar rummet, säger Nicole

Nicole visar att de unga chamören ens gjort henne rodna.

haha ... Han är så söt ibland! <33

Posted By Sana

2010-09-02 | 14:22:10

Justin har kommit in i målbrottet!


Nackdelen med penetration tidigt i livet är att ha att växa upp i min spotlight. Att Justin Bieber har blivit uppenbart extra tid när han har gått in i målbrottet

Justin, som fyllt 16 år i mars, säger att han inte kan längre kunna sjunga hans hitlåtar.

- Min röst sprickor, precis som för alla de tonårspojkar. Jag kan inte sjunga visa tonerna av "Baby", säger han.
Justin säger att bota är lägre nycklar, och ett bra stöd från en bra röst coach. Frågan är om någon av hans konserter ens märka det.

- Jag uppträdde för 75 000 människor. Mina vänner var där och jag undrarde om de trodde att jag hade varit bra. De svarade "Vi har ingen aning, det enda vi hörde var ett skrik från pupliken".


Posted By Sana


2010-09-02 | 14:19:19

Justin sågar Mariah Carey!

 


Justin Bieber är fortfarande ett nytt namn i popindustrin, men är inte rädd för att hjälpa sig själva.
I en intervju med brittiska The Sun, såg han Mariah Carey har släppt 1990 fyra år innan Justin ens var född.
- Jag tycker inte om hennes musik, det är inte vad den brukade vara ", säger Justin, förklarar att han tycker att Mariah bör avgå.
- Det är som om Michael Jordan skulle komma tillbaka och spela i NBA igen. Hon har passerat sin topp.


Posted By Sana


2010-09-02 | 14:18:34

Kort på justin Bieber

 


haha...
DU RÖR INTE MIG!!!! HAHAHA...

ja... han verkar rädd!
UGH!


haha... Tjejen är ju hon som var med i "Baby" och så vet vi ju redan att att justin kollar på henne!
haha... håret ska han ju hålla på med jämt!


<333
snygg eller vad.... haha^^)

så sexy på alla bilder


2010-09-02 | 14:10:04

Justin Bieber: "Jag ser helgalen ut!"

Justin Bieber: "Jag ser helgalen ut!"


Justin skäms......

Justin Bieber är klart missnöjd med Peoples bildredaktörer, sedan de valt ut en osmickrande bild på popstjärnan till tidingens omslag.
Justin skriver själv på Twitter om sitt missnöje.

- Kära People Magazine, nästa gång jag gapskrattar, berätta för mig att ni fortfarande tar bilder. jag uppskattar er fortfarnde, men låt oss möta på samma nivå, skriver han och tilllägger.

- Jag ser helgalen ut på omslaget, men man måste kunna skratta åt sig själv.

hahha.. jag tyckte han såg lite rolig ut! HAHA^^)  men det är ju inte hans fel.


2010-09-02 | 14:08:49

Fans till sjukhus vid Justin Biebers konsert!!!!

 


Fans på sjukhuset biebers Justin konsert!

5000 skrikande tonåringar fans skapade kaos-åtta till sjukhuset och många fler skadades.
Justin Bieber har tagits upp av verkliga och nu ger konserter runt om i världen. Men han var inte beredd på hur många som verkligen ville komma på hans prestationer i Sydney.
5000 galna fans hade samlats och tumult blev snart uppenbart. Säkerhetsvakterna misslyckats med att hålla den stora massan under kontroll, och åtta av de fans fördes till sjukhus. Av dem hade en flicka skadade sitt knä, men det mest hyper-ventilation.
Ytterligare tio flickor svimmade och släpades ut ur massan.
Konserten var nära att ställa in, men genomfördes i sista minuten på en annan plats.


Posted By Sana


2010-09-02 | 14:07:28

Justin Bieber tar över nätet

 


Justin Bieber är älskad av alla småtjejer världen över!
När Lady Gagas musikvideo till låten" Telephone" släpptes så blev många imponerade av antalet visningar videon fick på Youtube på kort tid.
Men nu har R&B sångaren Justin kraftigt slagit hennes tittarsiffror. På lika lång tid, fyra veckor, så har Justins video till hans låt Baby visats över 76 miljoner gånger på Youtube.
Efter att ha spridit videoklippet på sociala nätverk och fått stor uppmärksamhet för sin talang slogs Usher och Justin Timberlake om att få singe Bieber. I slutändan stod Usher som vinnare.

Här är videon "Baby"...
och just nu har den 308 270 544


2010-09-02 | 14:04:33

Rolig videojustin sjunger haha

2010-09-02 | 14:02:17

Justin Biebers nya bok kommer ut i oktober!!!

 


Så där ser Justin Biebers nya bok ut. Ja.. den ska jag  köpa iallafall! Den kommer ut i oktober har dom sagt. ^^) så nu har jag något att se fram imot. längtar redan


2010-09-02 | 14:01:27

Justin Bieber hos Chelsea LatelyAsså jag äslkar denhär videon jag har sett den jätte många gånger

2010-09-02 | 14:00:10

Justin Biebers självbiografi är en bildbok!

 


Nu visar det sig att det inte rör sig om en självbiografi,som bokförlaget först uppgav,utan en bildberättelse.
Boken,som först ska släppas på engelska i USA och Storbritannien, kommer att handla om den kanadensiske sångarnes första turna och ska illustreras med exklusiva och tidigare visade bilder..
Missförståndet började med bokförlaget Harper Collins pressutskick, där de kallade verket en memoar.  Och sedan många valt att ironisera över vad som framstod som en bok om en blott 16-årig killes livsberättelse, väljer Justin nu att göra ett förtydligande. 


— Det är inte en självbiografi. Jag har samarbetat med den fantastiska fotografen Robert och han har fotat bakom kulisserna innan turnén. Så boken kommer innehålla alla de bilderna och jag kommer att berätta allt som hände från den första repetitionen till den första konserten. Jag är väldigt exalterad och jag tror alla kommer att gilla bilderna och berättelsen, skriver Justin på sin Twitter.

Skämtsamt twittrar han även om komiken i de första ryktena kring en påstådd memoar.

— Vi kan alla vara överrens om att jag är lite väl ung för att skriva mina memoarer, skriver Justin.


2010-09-02 | 13:58:55

Justin Bieber får veckopeng!

 

Justin Bieber må tjäna en del pengar,men det är ingenting den unga stjärnan kan njuta av för tillfället.

enligt nyhetsbyrån Wenn får han bara 350 dollar, cirka 2700 kronor, i veckan att röra sig med. Justin berättar dock själv att han tror att veckopengen är en bra ide eftersom det hindrar honom från att bli bortskämd.

- Min mamma vill att jag ska lära mig att vara smart med pengar, säger han.

- Om jag sparar i en vecka så har jag ett par hundra dollar som jag kan spendera på något speciellt.


2010-09-02 | 13:58:03

Kim & Justin pratar hela tiden!

 

Justin Bieber avslöjar att han börjar få en allt intimare relation med sin drömkvinna Kim Kardashian.

— Jag har henne på min Blackberry Messenger och vi typ pratar hela tiden, säger  Justin.

Justin blev förtjust i Kim, som fyller 30 i oktober, på en middag i Vita Huset i maj och de fick nyligen chans att komma ännu närmre varandra under ett modelljobb för modetidningen Elle.

— Hon är väldigt vacker, så det var...jag menar, varje 16-åring skulle vilja bli fotograferad tillsammans med henne, säger den unge flickfavoriten.

Justin betonar dock att Kim har andra kvaliteter än bara ett fördelaktigt yttre.

— Förutom att hon är extremt het så är hon faktiskt en riktigt trevlig person, förklarar han.

Bieber berättade nyligen att han är singel och på jakt efter en flickvän. Han har tidigare sagt att Kim inte alls är för gammal för honom, vilket hans kärleksintresse dock inte håller med om. Hon ska bland annat ha sagt att hon "aldrig skulle kunna dejta honom" eftersom hon är "tillräckligt gammal för att vara hans mamma".

Så synd om justin men han kmr säkert att hitta en perfect flickvän snart


2010-09-02 | 13:55:53

En katt gillar inte Justin Bieber! :O

En katt gillar inte Justin Bieber! :O

så synd om justin
haha.. vad konstig katt!


2010-09-02 | 13:53:48

MTV får Bieber FEVER!!De verkar som att alla har bieber fever

2010-09-02 | 13:50:57

Haha farmor sjunger baby !!! haha

 

Hon sjunger "Baby" haha.. kan inte sluta skratta

Det e inte min farmor så ni bara vet


2010-09-02 | 13:48:52

Just pratar tyska

Justin Bieber pratar Tyska!

Tisdag 24 Augusti


Han pratar Tyska! söt han e:)


2010-09-02 | 13:46:52

Justin på backstage med 2 tjejer


de hade tur haha

2010-09-02 | 13:28:11

Justin i atlanta så vackert !!


2010-09-02 | 13:22:43

Kategori: Musik

Justin gråter :(


Justin sjunger DOWN TO EARTH och sedan kommer han att torka sina tårar när låten slutarPosted By Sana

2010-09-02 | 12:59:47

Intervju med justin

Posted By sana


2010-09-02 | 12:57:14

Video från barbadosSo sexy he ePosted By Sana

2010-09-01 | 22:32:18

Kategori: övrigt

74 inlägg på 3 dagar!!

Nu så uppstäckte jag att jag och sana har bloggat 74 inlägg på 3 dagar!!! (med den hära 75)
inte dåligt för en nybörjare!! Asså inte för att.... men bloggen justindrewbieber.blogg.se, har blivit skit dålig
överdrivet, Vi lägger inlägg före dom!  asså seriöst...

2010-09-01 | 22:09:44

Vad tyckte fansen om konsären då?

naaw va guliga dom dära små baren är!
haha och att fet coolt att det var vuxna som var där och heja på justin!!

Posted By Diana

2010-09-01 | 22:08:01

Justin senaste inlägg på Facebook

Jag hoppas att ni ser vad det står! men jag kan skriva ner det ändå om du vill!
(Best Fans EVER! AMAZING NIGHT! NEXT Valentines Day we share it with the world!! Thanks so much!)


(Översättning)
(Bästa Fans alltid! AMAZING NATT! nästa alla hjärtans dag vi delar den med världen! Tack så mycket!)

Posted By Diana

2010-09-01 | 21:55:21

lång text! men interesant att läsa!!

Kanye West tvingas fanbases att kollidera på måndag, då han släppte sin Justin Bieber "Runaway Love" remix, som hör till Raekwon.
Vad som började som en ren social nätverk brainstorma både utnyttjar modern pop-diagram toppning talanger i både väst och Biebs och innehåller några av Raekwon's vintage verser från "Wu-Tang Clan Är inte Nuthing Ta F-Wit." Så hur görtrogna fans reagerar när en tonåring pop känsla, en mästare producent-vände-rappare och en hip-hop legenden kombinera krafter?

För svar, har vi tittat på olika bloggar och MTVNews.com se fläkt kommentarer och reaktioner på den nya skivan. Medan remix verkade godtagbar för de flesta lyssnare, det andra som blandning av Bieber med två kassettband gick ihop som olja och vatten.

McShanful skrev på hip-hop blogg 2dopeboyz.com: "Jag trodde det blev ganska knark. Men att döma av kommentarerna, detta är remix en misslyckas på grund av Wu-Tang fans inte vill höra JB på en klassisk slå. Och JB fans vet inte eller bryr sig som Raekwon är, inte heller uppskatta denna klassiska beat. Bra försök, "Ye".

Läsare på både pop och hip-hop webbplatser kunde inte se fördelarna med bl.a. Bieber sång i samarbetet, att det nuvarande prinsen av bubblegum pop misskrediterade rapparna integritet.

"Jag är hårda kärnan fan av Kanye tidigare musik, men nu har jag ärligt tror att han kommer att göra något om det ger honom några bråkdel av publicitet eller pengar", Leni skrev på JustJared.com. "Justin Bieber? Jag menar verkligen? "

Legacye skrev om på PerezHilton.com: "Åh ... kära ... herre. Det var hemskt.Kanye's delen av banan lät bra, men Justin musik är alldeles för tweeny-pop för att passa bra med vuxna R och B. 1 / 5 från mig. "

Och trots att Bieber s samarbete med Ludacris på "Baby" har varit en stor hit med sina anhängare, några mindre än nöjd med denna mycket detta svårare kanter spår.

"OMG! Det är bara hemskt, "KT skrev om på Popeater.com. "Justin är det enda bra på låten, men du måste sitta genom att ingen talang ligist mummel och pratar sig igenom verserna innan Justin sprinkles sin magi på låten. TACK Justin gör laget inte upp med dessa några rappare talang ligist eftersom din förvaltning säger det. Allt det visar är hur mycket talang du har och hur lite talang för rappare har. Inte undra på att de alla vill ha en bit av Justin snille. YAYYY JUSTIN! "

Men andra fans stödde gränsen-övergången trio.

"Låten faktiskt inte så illa, och så mycket som jag hatar att säga det, lät Bieber lite som Michael Jackson," Ericarbo436 skrev på MTVNews.com.

"En ung ungdom, Rockin 'the guldtand!" Borte Petrarchia skrev på PerezHilton.com. "Vilken bra samarbete som var. Jag tror att vissa var orolig för det när de först hörde, men jag var inte. F-denna elitistiska bullsh-om vem som skulle arbeta med som i musik. Det handlar om att skapa underbara låtar, och det är fantastiskt. Kanye är tillbaka, bättre än någonsin, så jag är lycklig. "

Rwar skrev om 2dopeboyz.com: "Så bra var jag tvungen att skicka två gånger. Kan vi gemensamt erkänner hur viktigt Kanye West är att musik? Vem annars skulle kunna göra detta hända? "


Källa: MTV.com
Posted By Diana


2010-09-01 | 20:22:22

Camp rock stjärnor JB elr JB?

Posted By Diana