2011-05-26 | 13:54:49

Justin, Selena, Demi Och Chris Brown Ute Tillsammans !

Getty Images (3)

De fyra Besties var så spännande att hänga ihop att de alla hoppa upp och ner och gick ut i filmen i början, flera källor bekräftar att HollywoodLife.com!

Vilken dos av Star Power! Efter Justin Bieber och Selena Gomez hade sina Victoria's Secret galleria datum de mötte upp med Selena förnyade BFF Demi Lovato och Justin vän Chris Brown för en midnatt visning av Pirates of the Caribbean 4: På Stranger Tides på Arclight teatrar i Sherman Oaks, Kalifornien. Vi talade med fyra ögonvittnen som alla bekräftat att de såg skock kändis vänner. "De lämnade filmen innan den slutade, och var så Amped upp och bli hängande ut de fortsatte att hoppa upp och ner.

Den foursome och sex andra vänner dök upp vid midnatt. "De gjorde inte köpa några eftergifter de bara gick raka vägen till filmen vid midnatt. Två timmar senare gick de alla ut ur teatern innan filmen ens slut, "en av våra ögonvittnen avslöjar. Var det någon som har ett utegångsförbud att göra? Vi vet Demi sa att hon var trött tidigare i natt!

"Knappt någon brytt sig dem. En flicka närmade Selena och sa att hon var en "Magi på Waverly Place" fläkt. Selena log och tog en bild med henne, säger en annan åskådare."Det såg inte ut som någon av dem ens hade livvakter."




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?