2011-05-20 | 15:05:50

Justin Bieber’s Favorite Show, ‘ The Hard Times Of RJ Berger,’ vill ha honom som stjärn gäst i Serien

Getty Images
Stjärnan i "The Hard Times av RJ Berger" berättade att de skulle älska att få sina fan, Justin Bieber, visa sitt stöd genom att Gäststjärnor på deras show! 

Justin Bieber har gjort det ingen hemlighet att han är ett fan av MTV: s hit komedin The Hard Times av RJ Berger, och nu showens stjärna är tillbaka kärleken. Vi pratade med Paul Iacono, som spelar RJ Berger själv, och han berättade att han skulle älska att ha Justin gästande stjärna på utställning! 

"Han är verkligen en vän av showen genom att ge oss ett betyg uppsving [av tweeting om det]. Jag tror att fansen skulle älska att ha honom på, jag vet att jag säker skulle älska att ha honom på, sade Paul till HollywoodLife.com exklusivt. 

De svåra tiderna för RJ Berger handlar om kamp en nördig pojke som försöker vinna hjärtan av de hetaste tjejerna på gymnasiet och blivit populära. Justin skulle vara ett bra komplement till den gjutna, och vi tycker att det vore ett perfekt sätt för honom att visa upp sin komiska kotletter! När vi frågade Paulus vilken roll han spelade Justin bör spela, sade han att han skulle vilja behålla den 17-åriga pop känsla i Berger familjen. 

"Han skulle vara som att RJs yngre kusin eller något!" Paulus sade, skrattande. 

Vi tror att Justin skulle vara en bra gäst stjärna för att ha med i showen! Efter den senaste CSI skandal det skulle kunna vara ett sätt för honom att lösa hans rykte. 

Berätta vad du tycker! Skulle du vilja titta på Justin i serien The Hard Times av RJ Berger?




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?