2011-05-20 | 15:11:33

Justin Bieber och Selena Gomez Kommer att återförenas på "Billboard Awards" Den här helgen



Justin Bieber och Selena Gomez är båda presenterar 2011 "Billboard Awards" i helgen! Paret kommer att tillbringa sin efterlängtade återföreningen i Sin City!
Justin Bieber och Selena Gomez får alltid hålla oss gissa om deras förhållande, men i helgen paret kommer äntligen vara tillsammans igen efter Justin internationella turné.Justins sista konsert datum i Japan är torsdag kväll, och sedan 17-årige pop känslaberor i Vegas i helgen för söndagens Billboard Awards.
Utmärkelserna visar har bekräftat både av de tonåriga kärlekspar kommer attpresentera mässan och vi undrar om de kommer att delta i evenemang tillsammans?Trots den senaste tidens intervjuer där både Justin och Selena misslyckats med attprata om deras förhållande, vi tror att paret kommer att vara glada att vara i samma plats efter att dela upp två månader.
Hantera en lång distans förhållande är svårt att göra, nu när Justin är klar med sininternationella turné paret kommer att kunna tillbringa mer tid tillsammans och stärkaderas relation.
Berätta vad du tycker! Är du glada för Justin och Selena att återförenas BillboardAwards? Tror du att de bör presentera tillsammans?

Från: Hollywood Life!

OK för låt för det här MEN hur fan kan justin vilja vara tillsammans med henne när hon dissade honom from the first place wtf?

men aja vad tycker ni han borde göra ?




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?