2011-05-31 | 08:14:32

Borde Justin få Ta Tag i Selena på det Sättet han gör?

Selena låt Biebster ta tag i hennes rumpa offentligt samtidigt på semester på Hawaii. Är det alldeles för mycket handdator?

Selena Gomez och pojkvännen Justin Bieber är klart BERUSADAD av varandra omderas oförmåga att hålla sina händer borta varandra finns någon indikation. Men ärSelena låta det för långt genom att låta JB att lägga sina händer hennes rumpaoffentligt?

Även om hon är 18 och han är bara 17, är det unga paret som redan tar en semestertillsammans i Hawaii (om än med sin mor), och de är fulling dra fördel av sin tid. De tvåfrolicked i Maui under helgen, pausa för länge gör ut sessioner och en och annan trevahär och där. Men skulle detta hända i det öppna eller bakom stängda dörrar?

Här är kruxet: Justin är inte ens lagligt. Dessa två bör inte ägna sig åt sådant flagrantuppvisningar av sexuellt beteende, oavsett om det är framför gästerna på deras hotell,Four Seasons, eller i avskildhet i en av deras sovrum. Inte växa upp för fort, barnen!

Om de var lite äldre, skulle jag råda fortfarande mot det. Ingen vill titta på en tung pettingsession. Ett par som pussar och kramar kärleksfullt bedårande (och ibland vämjeligaom du är singel och över), men inte hemskt.

Det finns en fin linje: att du inte vill titta på ett par som ser ut som de är på väg att KLÄvarandra. Det är bara äckligt!

Källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: asså justin borde faktiskt haha lugna ner sig med det där folk kan tycka att det är äkligt
men hna får väll göra det om han vill :)



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?