2011-03-04 | 10:38:22

Skriven av Sabi!!

Sabismode.se Skrev det till er beliebers! Tycker faktiskt han har en poeng där!



Ni alla vet att jag är en trogen Beliber och har gjort en hel del för att få hit han, inte minst gjort världens första Bieber flashmob vilket inspirerat många andra länder att göra detsamma.

Jag får dagligen email och ser på Facebook ang att Justin och Selena Gomez dejtar och folk som är riktigt avundsjuka och vill döda både Bieber och Selena. Dels för att Bieber har hittat sin kärlek och inte berättat det för sina fans och dels för att avundsjuka alltid finns. Andra saken som är stort i biebervärlden just nu är att Bieber har förändrats – and i’m like COMAN!

Om Justin har hittat sin kärlek så hands up for him. Otroligt roligt att han har hittat kärleken, varför skulle man vilja döda honom? För att han inte har gått ut med det till sina fans. Let me tell you a thing, att gå ut för sina fans är svårt. Det gäller inte 100 fans utan har snackas det om miljontals, det är något stort. Sedan så vill Justin kanske vara på den säkra sidan, han kanske inte vet ifall det här håller och då vill han inte gå ut med det heller.

Och det här med att Bieber har ändrats- Amen lägg av människor. Bieber är en människa litsen to me –  alla förändras. Inte bara Bieber! Det är nog svårt för honom och svara på tweets när han får hur mycket som helst, det är klart att han pekar långfingret till papparazzis för att dom låtar han inte ta en sekund ledigt och det är banne med klart att Bieber förändras – speciellt med hans hektiska liv som han lever i.

Är du en Beliber så skall du vara glad för Justin och alla hans framgångar. Att ge er på dessa två otroligt töntiga saker är bara pinsamt. Lägg ner Belibers och visa att ni verkligen är Belibers. Belibers finns där för varandra men just nu så trycker ni bara ner Bieber- SKÄRPNING!!!



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?