2011-03-29 | 14:20:19

Om one less lonely girl låten

Royalty över träffen Justin Bieber låten "One Less Lonely Girl" är föremål för en nystämning inlämnad av ett par konstnär chefer som hävdar att de var stiffed av EMI Music Publishing, LA Reid Music Publishing Company, och deras kunder, Sean Hamilton ochHyuk Shin.

Vance Tate och Thomas Oliveria fordran i en stämningsansökan lämnas in förra veckanatt de representerar låtskrivare Hamilton och Shin, som tillsammans går underförkortningen, A-​​Rex.

År 2008 skapade A-Rex en låt, "One Less Lonely Girl", avsedd för ett projekt av R &B-sångare Noel Gourdin och sedan shoppade runt. Sången Till slut fann sin väg in påJustin Biebers första album nästa år och krediteras som ett samarbete mellan R & Bsuperstar Usher, Hamilton, Shin och två andra personer.

Tate och Oliveria påstår att de har rätt till 10% av publicering royalty i samband medA-Rex andel av låten. Kärandena uppskattning som är värt minst $ 200.000 och sökerskadestånd för kontraktsbrott, bedrägeri, omvandling och upphovsrättsintrång.

Sedan låten introducerades av Bieber, med tillhörande musikvideo har låttiteln blivit enslogan slags för hans beundrande tonårsflicka fanskara. Sångaren har sålt sjalar ochröda rosor märkta med "One Less Lonely Girl".

Förklara låtens koncept, berättade Bieber MTV News, "Jag tycker det är riktigt"






    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?