2011-03-25 | 12:34:40

Justin,gaga m.m kändisar gör låtar för att hjälpa Japan!

Gwen Stefani och vann $ 1 miljon till hjälp stöd i Japans återhämtning, medan andrakändisar går samman för att spela in en all-star album Länklistan för de olycksdrabbadelandet!
Getty Images, SplashNews.com


Vi älskar när Hollywood använder sin kraft för det goda! Justin Bieber, U2, och Rihannadonerar låtar till en välgörenhetsorganisation album till förmån för offren för Japans 11 mars jordbävningen och tsunamin. Lady Gaga - som redan designat en Japan PrayerArmband efter tragedin - Nicki Minaj, och Bon Jovi är också intresserade att delta i projektet. Det kommer att bli en fantastisk skiva!

Universal Records planerar att släppa albumet digitalt i slutet av nästa vecka i hopp om att skicka pengar så snabbt som möjligt till den japanska Röda Korset.

Andra A-Listers gör sin del för att samla in pengar till Japan. Sandra Bullock gjort ett $ 1skänkts till amerikanska Röda korset för att hjälpa folket i Japan. Gwen Stefani, en långtid fan av japansk kultur, meddelade också att hon kommer att bidra med 1 miljon dollar till Rädda Barnens Japan Earthquake tsunamin barn i nöd fonden.

"Jag har blivit inspirerad av Japan i många år och har en sann kärlek, uppskattning ochrespekt för det japanska folket och deras kultur," Gwen, 41, sa. "Katastrofen i Japan ärbortom hjärtskärande och jag vill göra något jag kan hjälpa till. Jag skulle aldrig kunnagöra en gest som denna utan kärlek och stöd från alla fans under alla dessa år. "

Dessutom kommer Gwen lansera ett online välgörenhetsauktion hennes band No Doubt hemsida där fans kan bjuda chansen att träffade henne på välgörenhetsgala i Los Angeles.

Joe Jonas och många andra kändisar har också tagit till Twitter för att skicka sinalyckönskningar de som drabbats av tragedin. Japan är idag återhämtar sig från en 9,0jordbävningen och tsunamin som tog livet av mer än 9.000 människor - och dödssiffranväntas stiga. Vilka andra kändisar skulle du vilja se engagera samla in pengar tillJapan?



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?