2011-03-02 | 20:04:39

Justin Biebers Romantiska födelsedag



För att fira hans 17-årsdag, spelade Justin hus i presidentsviten på St Regis med flickvän Selena. De utfodras varandra middag, kysste i offentliga och tillbringade en massa tid ensam. I deras tycke gräver ... och HollywoodLife.com har alla detaljer! 

Med ett fem-stjärnigt hotell, synpunkter Oceanside och en vacker kvinna vid sin sida, har Justin Biebers razzia i manlighet varit sig riktigt extravaganta affären. Den 16-svarvning-17-åriga superstjärnan firade sin födelsedag för ett par dagar tidigare genom att hyra en $ 6000 en-natt Presidential Suite på posh St Regis Monarch Beach Hotel i Dana Point, Kalifornien - och spendera natten med Selena Gomez. Bra spelat, sir! 

Den bedårande par (som officiellt gick ut med sin tre månaders förhållande nästa dag på Vanity Fair Oscar efterfest) började sin kväll 26 februari på anläggningens Stonehill Tavern restaurang för middag, där de inte var rädda att visa lite PDA

"Det var lite som Cameron Diaz och Alex Rodriguez på Super Bowl", ett ögonvittne berättar HollywoodLife.com exklusivt. "De var utfodring varandra med sina gafflar och de definitivt kysste. Det var uppenbart att de är helt förälskade med varandra och att känslorna är ömsesidiga båda hållen. " 

Under hela måltiden, Selena, 18, hördes berätta Justin, "Grattis på födelsedagen, baby" och "Det är din födelsedag - vi kommer att göra vad du vill göra!"

Hur sött är det? 

Efter deras måltid, med rubriken paret ner till stranden hand i hand för en sen natt promenad och sedan ledas tillbaka till sin massiva svit. Med 3.000 kvadratmeter, kostar presidentsviten på St Regis en jättestor $ 6.000 per natt och inkluderar en privat balkong med utsikt över havet, en mästare badrum med separat jacuzzi och ångdusch, ett stort sovrum med en king size-säng, en matsal för 10 personer och mycket, mycket mer. 

Sviten även kommer med en butler - någon Justin och Selena bara kontaktade ett par gånger för att få "vissa desserter." 

"För det mesta, ville Justin och Selena vara ifred", en annan källa berättar. "De hade inte livvakter eller föräldrar med dem, men det fanns en nödsituation kontaktlistan i receptionen med nummer till en livvakt och några av deras folks info om de behövde det på något sätt." 

Följande dag gjorde Justin och Selena vågor när de dök upp hand i hand för att Vanity Fairs årliga Oscar parti och även smooched i Photo Booth. Som sagt, bleknar alla partiet PDA i världen i jämförelse med deras romantiska (och extravagant) stranden semester kvällen innan! 

Biebs, om det finns en sak du vet hur man gör bra, det är hur man visar din dam en bra tid. Grattis på 17-årsdag!





    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?