2011-03-05 | 11:21:48

Justin Bieber är en beskyddare!

Justin Bieber
Källor säger att sångarens dåliga beteende är alla ner till hans skyddande sida och hans flickvän Selena Gomez. 

Bieber, 17, har varit i varmt vatten för hans ett fingrade-hälsning till fotografer, men det finns mer att hans manipulera vredesutbrott än bara hans tonåring ångest. 

"Justin är väldigt beskyddande av de personer nära honom, avslöjar källan.

"Han är mycket medveten om trycket Selena är under och han reagerar kraftigt på det ibland. Han vill inte att hon skulle dras med i hans galna liv eller att vara förtalad för att vara med honom. "

Senaste rapporterna hävdade Bieber är slits sönder över sina föräldrars fejd. 

Mamma Pattie Mallette och pappa Jeremy Bieber - som slogs mot en vårdnadstvist när Justin var riktigt ung - är oeniga sin sons rykte eftersom de känner att de har stått vid sidan av sin mentor Usher, chef Scooter Braun och stand-in Hollywood pappa Will Smith

"Pattie evigt är prickskytte att hon gav upp allt för Justin och hon bör vara den person som fattar beslut, säger en källa sa.

"Jeremy vill vara i centrum för sin sons liv. Han hatar det sätt som andra män, särskilt Usher och Will Smith, är i egenskap av fadersfigurer.

"Pattie var bara 17 år när hon fick veta att hon var gravid. Jeremy var ett år äldre och en riktig bad boy. De splittrades när Justin var en liten bebis, men de har kämpat sedan dess. "




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?