2011-06-30 | 23:30:28

Säljer Kopior

Den JB dog tags har blivit känd eftersom de har varit klistrad vid Selena Gomez halsende senaste månaderna, och nu du får chansen att få din egen par!

De flesta flickvänner tar sina pojkvänner shirt att sova i på natten, men när din Selena Gomez, du får Justin Biebers blinged ute dog tags! Selena har varit att bära "JB" Dog tags och samtidigt främja hennes kommande film, Monte Carlo och vi talade med Michael Ferrara ordförande Etoile Nation-smycken designern bakom Justin linje av doftande dog tags och armband-som gav oss de senaste nyheterna om den berömdahalsband!

"När vi lanserade i höstas var dessa gjorda av oss (Etoile Nation) för att fira vårt samarbete med Justin och lanseringen," Michael förklarade i Justins personliga set, sett på Selena.

Men du kommer inte att hitta dessa i butikerna. De smycken Företaget uppgraderadeJustin personliga dog tags med hjälp av en vit guldkedja, svarta diamanter och vita diamanter för hans initialer. Den Biebs dog tags fick också sina egna helt anpassadedoft! Önskar du inte Justin hela linje var så här?

Tja du kan vara i mer tur än du tror Bieber fans! Kommer i höst etoilenation.com fans kommer att ges möjlighet att beställa en kopia av JB dog tags. Jag är säker på alla tonårsflickor i Amerika kommer att begära sin semester presenterar tidigt i år!

Justin har några allvarliga bling och Selena är definitivt en lycklig flicka att stjäla hennes pojkvän smycken. Om bara alla våra pojkvänner hade något liknande för oss att ta!

källa: hollywoodlife.com

Postat av: sswaag.blogg.se

Hej! vad står det på den andra skivan av halsbandet? :)

2011-07-01 @ 11:32:03
URL: http://sswaag.blogg.se/

    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?