2011-06-16 | 21:51:49

Selena Flyger Till Atlanta För att Träffa Justin!

Trots att otroligt sjuka och på sjukhuset förra veckan, mår Selena bättre och hoppa på ett plan för att se sin man -ofta inte gulligt?!
Det är kärlek i luften för Justin Bieber och Selena Gomez! Den 18-åriga Disney-stjärnan har fått några ganska allvarliga Bieber fever och detvi inte klandra henne för. Selena tog hennes Twitter den 15 juni att berätta hennes fans att hon var bestyckningen av från hennes hemstad Dallas, Texas och begav sig till smutsiga söder för att se Justin! "Hej Dallas, jag saknar er alla innerligt," Selena twittrade. "Jag är iväg till Atlanta, se er snart!"

Vi tycker det är kul att Selena kommer att se Justin men hon driver sig själv lite för hårt?Hon var bara på sjukhuset citera undernäring och utmattning och i helgen att hon förväntas vara värd för MuchMusic Video Awards i Toronto. Vi satsar det lyckliga paret går ihop eftersom det är i Justin hemland Kanada!

Det var inte så länge sedan Selena var på besök! Vi är glada att de har återförenas, hoppas vi bara Selena är att få tillräckligt med vila innan alla över henne utmattande åtaganden

källa: hollywoodlife.com

min åsikt: hoppas Hon mår mycket bättre och Vad gulligt att hon tänker på justin medans hon är så sjuk!




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?