2011-06-16 | 21:59:17

MMA'S

Selena Gomez är värd för MuchMusic Video Awards på söndag och vi tror att Justin kommer att överraska var och genom att visa upp! Kommer Robert Pattinson gå med på den kanadensiska roligt också?
Den MuchMusic Video Awards denna söndag i Toronto och vi är glada för Selena Gomez att vara värd för showen och utför! Justin blev nominerad till två grupper: Favorite Artist  och internationella Video of the Year av en kanadensisk, för hans "Somebodyto Love" video med Usher. Det Biebs har inte bekräftats för utmärkelser spelningen än,men vi tror att det är en väldigt god chans att han kommer att dyka upp och överraskaalla, precis som han gjorde på MTV Movie Awards i år. Och kanske vi får se Robert Pattinson där också!

Justin utförs förra året vid MMVAs och han har varit konsekvent tweeting sina fans att rösta på honom plus hans flickvän är värd för showen. Vi tror han är ett säkert kort för att delta på söndagen, särskilt eftersom han redan kommer att återförenas med Selena i Atlanta.

Samtidigt är Robert Pattinson filmar Cosmopolis i Toronto och kunde närvara vidutmärkelser sedan söndag är hans ledig dag från jobbet! Hur stjärnspäckade av en matta skulle det vara att se Rob, Justin och Selena ihop? Det skulle vara som super-kul MTV Movie Awards igen!

Den MuchMusic Video Awards luft leva på Säkring 19 juni kl 09:00 ET - kommer du att kolla? Tror du att Justin och Rob kommer att göra ett utseende?

källa:hollywoodlife.com
min åsikt: förlåt om den är Dåligt Översätt men jag försöker att göra det bättre men det är svårt :/
Men hoppas Robert och Justin Blir Vänner För jag tror inte Robert gillar Justin så mycket eller?


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?