2011-06-16 | 22:03:34

Kommer Justin Ta över Världen?

Justin kanske inte ens är lagligt, men han är på god väg att köra om i världen och hans senaste övertagandet av skönhetsindustrin är bara en del av det!
Även om det är ganska vanligt i dessa dagar för kändisar att utveckla sin egen doft, inte Justin inte bara har "Someday" av Justin. Det är bara en bit till Biebers skönhetimperium!
Den Biebs har också utvecklat ett nagellack som heter "One Less Lonely Girl" med Nicole av OPI, doftande taggar hund, och doftande band handled! Inte bara är det helt cool att han har fördjupat in alla dessa olika projekt, men det verkligen visar sin sannapassion för sina fans. Uppenbarligen flesta av Justin fans är unga tjejer och han har verkligen tillgodoses deras behov, vilket skapar en rad olika skönhetsprodukter att de kommer att älska! Justin fick även mysigt med det underbara Dree Hemingway i annonsen för parfym. Behållningen av "Someday" gå till välgörenhet, så Justin är också att använda sin makt i skönhetsindustrin för en god sak!
Justin är definitivt på god väg att ta över världen, och hans senaste framgångar i skönhet marknaden är egentligen bara början! Justin!
källa: hollywoodlife.com
min åsikt: Bieber Or Die <3 :*


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?