2011-06-13 | 22:05:48

Justin Sa Get Well Sean på hans konsert men sa inget till Selena?

Justin - du dejtar uppenbarligen Selena och vi alla vet att hon är sjuk - bara visa hennel ite kärlek!

För en kille som har varit utåt tillgiven med sin flickvän Selena Gomez semester,Justin Bieber säker har tvekat att önska henne lycka medan hon har lidit på sjukhus!Den märkliga delen? Han kan inte sluta prata om sin sjuke vän Sean Kingston, vilket väcker frågan - vad ger?


Justin, 17, var snabb med att ge kärlek till sin bästis Sean, som drabbades av en massiv skada efter en jet ski olycka sin konsert den 11 juni i San Francisco. Men även om Sean fick en skrik att " bättre" innan Justin sjöng "Eenie Meenie" - en duettmellan de två - det fanns inga ord av uppmuntran för Selena hela tiden, MTV UK rapporter.

Som vi vet, Selena varit på sjukhuset och såg förödmjukad över att vara i sjukvården.Och detta är inte första gången Justin har velat Sean väl över Selena, på Twitter mycket snabbare efter sin olycka än när Selena upptäcktes först att bli sjuka.

Vi hatar att tjata, Justin, och vi vet att du försöker behålla din integritet, men få lite positiv energi från dina fans är förmodligen precis vad Selena behov!

Källa: hollywoodlife.com
min åsikt: Förlåt om det är dåligt översätt men det är lite svårt att ändra ibland! (har andvänt Google translate)
Ok nu till min åsikt asså så klart att han kunde ha önskat henne lycka till men Seans olycka var allvarligare än selenas Men det var kanske ändå taskigt av justin att han inte sa något om selena :/ eller?
Vad tycker ni ?

Postat av: Anonym

Jag tycker nog oxå att Sean's olycka va mer allvarlig o Selena Gomez e ju ett känsligt ämne hos många beliebers så han tänkte nog nt hetsa upp allt genom att ta upp det o håller nog de för sig sj istället. Allt som visas på nätet o genom pressen är HELT KLART nt allt vi vet om!

Puss :D <3

2011-06-14 @ 15:33:44

    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?