2011-06-16 | 22:31:31

Dan Cutforth: ''Han kommer få en lång karriär''

Dan Cutforth (L-R) Director Dan Cutforth, executive producer David Nicksay, director Jon M Chu, and producer Jane Lipsitz arrive at the premiere of Paramount Pictures' "Justin Bieber: Never Say Never" held at Nokia Theater L.A. Live on February 8, 2011 in Los Angeles, California.
Reality TV-producenten Dan Cutforth, som tillsammans med Magical Elves partner Jane Lipsitz regisserat och producerat "Justin Biebers Never Say Never", säger att tonåringen kommer att vara kvar ett tag.
Den kanadensiska hjärtbomben kan inte ...bara se fram emot en lång karriär efter att ha överlevt tonåren, Cutforth förutspår.

Magical Elves är en av de mest trafikerade producenterna i dokusåpan branchen, med hit-serier som Top Chef, Project Runway och konstverk bland sina krediter.

Andra realityserie på sin tallrik inkluderar America's nästa stor restaurang och Fashion Star för NBC, nya säsonger av Top Chef, Top Chef Masters, Top Chef: Just Desserts och konstverk: Nästa stora konstnär för Bravo, och Braxton Family Values för WeTV.

Men Cutforth insisterar att Justin Biebers konsert film var som att fånga blixten i en flaska och indie producenten gör studion rundor på jakt efter en annan film ämne som fångar tidsandan.

"Vi har absolut ett möte med ett antal studior att prata om olika möjligheter. Vi har möte med olika idéer med olika talanger att räkna ut vad är nästa steg för oss,'' sa han.

"Det som är bra är det inte är vår kärnverksamhet, men det är relativt lätt att mobilisera om rätt idé kommer. Vi försöker inte tvinga något,'' la Cutforth till.



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?