2011-01-01 | 22:38:24

Justin Köpte En Diamant ring till Selena G?

OMG! En insider berättar att Justin är så förälskad i Selena, så han gav Disney stjärnan hennes diamant ... kan du tro det? 

Justin må vara yngre än Selena Gomez, men han gör allt i sin makt för att vinna hennes hjärta. Han vet att diamanter är en flickas bästa vän, så han gick all out med sin julklapp! 

"Det är inte en förlovningsring, men det är ett diamanthalsband som ska betyda att hon är hans", säger en insider till HollywoodLife.com om den påkostade julklapp Justin, 16, gav sin 18-åriga flickvän.

"De är ihop. De är fäst vid varandra. Du kan inte hålla dessa två isär. Hon var så rörd och förvånad. Men, hon älskade det. Det är den första diamant som någon någonsin har gett henne. Han ville ta deras förhållande till nästa nivå. Han är verkligen förtjust i henne".

Trots deras upptagna arbetsscheman, har Selena och Justin gjort tid för varandra och nyårsafton var inte något undantag! En insider säger att Justin spenderar semestern med sin familj, men att Selena kommer att vara med honom för deras midnatts kyssen. (JDB)




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?