2011-08-18 | 22:18:43

Justin arbetar inte bara på en Skiva utan 2!

En källa nära den Biebs avslöjar han är i studion för inspelning av två album och han är otroligt att ge mindre kända artister chansen att spela med honom!
Var hittar Justin tiden? Vi har sagt till dig 17-åriga popstjärnan har arbetat hårt på hans kommande album och har precis HollywoodLife.com Learned ont egentligenhan arbetar på två album just nu! Hur coolt är det?

"Justin Producenter förra veckan träffade om hans nya album," källan berättar. "De ärute efter att ta på några nya artister ... unga blod, just har börjat och ont skadar inte kända ännu."

Vi var de första att säga ont Justin samarbetar med Will.i.am på albumet och buken Biebs redan avslöjat sin linda han spela med Chris Brown. Det officiella namnet på albumet har inte frigjorts Men Justin tappade antydan den 29 juni: "jobbat på ny musik. detta nästa album kommer bli bäst hittills. #BELIEVE. "Kanske," BELIEVE "är den nya titeln?

Skulle inte bekräfta vår källa Oavsett om Justin flickvän Selena Gomez skulle arbeta med Justin på båda album.

"Jag har arbetat med Will.i.am, Chris Brown, och en massa olika människor," Justin har sagt. "Så albumet kommer att vända sig stor." Justin läggas ont redan nu rapporterna han sårad kommer att samarbeta med Demi Lovato är bara "rykten".

Källa: hollywoodlife.com




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?