2011-08-06 | 22:17:29

gjorde selena slut med justin på grund av Chris Brown?

Vi hoppas verkligen att detta inte är sant: En chockerande ny rapport hävdar Selena var inte nöjd med Justin val av vänner!
Detta kan vara det mest hemska rykten vi har hört hela veckan. Enligt The Sun är Selena Gomez inte glada över att Justin har blivit besties med hip-hop "bad-boys"Chris Brown och Sean Kingston - så var inte nöjd, faktiskt, att hon enligt uppgiftavslutade deras förhållande!


Men här är därför vi tycker att detta rykte är svårt att tro: Förutom det faktum att Selena aldrig skulle försöka styra Justin så, vi har vår egen rapportering som bevisarSelena är A-OK med Chris! HollywoodLife.com hade exklusiva detaljer tillbaka i mars2011 Om Justin, Selena, Chris och Demi Lovato alla kommer att se Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides - tillsammans!

Som för Sean, han är knappast en "bad boy".

Vad tror du, HollywoodLifers: Är "Jelena" är verkligen över, eller vill du håller med oss om att allt det här låter galet?

Källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: ok om hon "verkligen" gjorde slut med honom för det tycker jag att det var en dålig ursäkt :/?? vad tycker ni beliebers?




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?