2011-04-05 | 19:12:36

Mannen betala $1,425 for Justin Bieber’s högra sko!!

Francois Lenoir / Reuters

Justin Bieber rätt sko såldes för $ 1.425 till en 52-årig man från Kitchener, Ont. 

Den 52-årige köparen av Justin Biebers rätt sko har de bästa avsikter. 

Jim Mitchell i Kitchener, Ont. Betalade $ 1.425 för den lila Nike sneaker som Bieber signerade och vann för att hjälpa till samla in pengar till sin gamla gymnasieskola: s TV-studio projekt. 

Men Mitchell inte lider av Bieber feber. Han kopierar inte Biebers signatur frisyr. Och han kan inte recitera alla texter till alla låtar på My World 2,0. 

I själva verket kan Mitchell namn bara en Bieber låten som sin favorit, som han anser kallas Baby, Baby. 

"Det är bara för att det är på radion hela tiden, säger han. 

Mitchells verkliga motivet för budgivning på eBay för skon var för att hedra sin farfar, som ägde en TV studio i Kitchener på 1930-talet och 40-talen. När han dog 1951, hade Mitchell familj att sälja studion eftersom ingen visste hur man korrekt köra det. Mitchell säger att han vill kommande generationer att vara utbildade i sändning kommunikation. 

"Ingen god gärning går ostraffad, säger han om den kritik han har ser idag på Internet. 

Mitchell har inte sko i handen ännu. Han kommer att arbeta ute en deal med Stratford Northwestern Secondary School denna vecka att räkna ut det bästa sättet att transportera skon. Skolan har fortfarande den vänstra skon, även signerade, vars öde ännu inte fastställts. 

Mitchell säger att han skulle försöka bjuda på vänster sko om skolan uttrycker det på eBay. Endast denna gång under en anonym identitet.




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?