2011-04-29 | 19:05:17

Justin och Selena delade rum i Malaysia



Har du hört det senaste om dessa turturduvor? Ja, ser ut som de kan ha passerat linjennär Selena Gomez gick Justin Bieber ett av stoppen på sin världsturné i Malaysia.Selena bodde på samma presidentsviten i Kuala Lumpur Hilton som Biebs!
Enligt källor var de två "fast " under sin vistelse i Malaysia och var också beskrivs som "en sådan vacker och kärleksfull par." Nu skulle man kunna säga, vad kan vara fel meddet? Eh, eh, kom ihåg att Justin är fortfarande en mindre 17 och dela ett hotellrummed sin 18-åriga flickvän är helt ur hans ligan. De är inte i en mogen relation ännu! Ochhan är inte ens tillräckligt gammal för att hyra ett rum på egen hand!
Tydligen två nästan aldrig lämnade rummet och när de gjorde mer handdatorer som bevittnades av de människor runt dem. "De var krama, kramas, hålla hand och myckettydligen helt förälskad," som berättas av Susan Tan, Justin's My World Tour promotor iMalaysia.
Det finns inga problem med att vara kär, höger, peepz? Men gör ni med om att de skadela rum denna punkt



Postat av: emma

du borde skriva med egena ord. det är jobbigt att läsa en text du hittat på en utlänsk sida kopigerat och översatt den i google translate. du kan använda fakta från texter du hittar men skriv om dom till svenska med egna ord. för i google translate så blir grammatiken ofta fel

2011-05-02 @ 21:04:33

    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?