2010-09-03 | 19:31:10

Justin och Jessica Jarell dejtar inte!




Justin's rep förnekade rykten om att Justin och Jessica Jarell är dejtar.

Justin Bieber har utlöst rykte han är jakten Jessica Jarrell efter att han sågs hålla händer och kramade henne när hon sjöng på scen tillsammans under sin "My World" konsert i Toronto den 21 augusti. Den kanadensiska sångerskan representant var dock snabb att skjuta ner spekulationerna genom att berätta att Gossip Cop att historien är "helt felaktigt."

Hollywood Life, först upp romantik ryktet vid rapportering som 16-åriga Justin "säker ser ut att dejta" Jessica. Som tyder på "Somebody to Love" sångerska "kan ha en ny flickvän," platsen närmare, "Justin och hans turné kompis Jessica Jarrell fick på scenen tillsammans för att sjunga en sång samtidigt som du håller händerna, kramar och även dansa med varandra. "

Romantik nyheter åt sidan, rapporterade TMZ att Justin har utnyttjat sin konsertturné att finansiera dennes RÄD till den stora skärmen. En mindre kontrakt in i LA County Superior Court avslöjade att "Baby" Hitmaker har skrivit avtal med AEG Live underhållning och gick med på att utföra upp till 140 Tour mellan juni och december 2011 i utbyte med en fond för utvecklingen av en " vissa filmmanus. "


Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?