2010-09-10 | 22:59:18

Justin Bieber - vattenballong nånting

I Justin Bieber värld, kastar vatten ballonger på polisen inte nödvändigtvis ett brott.

Ett ögonvittne berättar E! Nyheten att en polis-dränkta under bältet artighet av en direkt Bieber ballong hit-var redo att smälla av manschetter på tonåring innan hans utsålda spelning på Maryland State Fair på söndag, men det Bieber livvakt lyckades prata honom av det.

"Fortfarande skrattar. Stora dag ", Bieber tweeted sent på kvällen.

I "Baby" sångare (betoning på barnet) tydligen hade arbetat med hans mål en stund innan kontakt med en tjänsteman bössa bälte.

Vår källa säger att Bieber hade en skitkul kasta vatten ballonger på folks crotches backstage ... tills han tog kontakt med den tickade-off stat ryttare, som var del av en enhet till hands för kontroll av folkmassor.

Bieber retirerade då till sin släpvagn medan hans livvakt framgångsrikt övertalade tjänstemannen inte att sätta ett svart märke på barnens pipig-ren rekord (alltså inte för galenskap som inträder bland hans fans när hans namn nämns).

En stat polistalesman beskrivs Bieber beteende söndag som "olämpligt", men han bekräftade att ingen incident rapport skrevs och inga ytterligare åtgärder kommer att vidtas mot tonåring eller hans omgivning.

Eyy, han gjorde pengar för Maryland. Enligt Baltimore Sun, minst 1.000 Bieber fans ställdes upp av 7:15 utanför mässområdet väntar på muddar så att de träder i konserten området. De 12.500 tillgängliga biljetter för att titta Bieber sålde slut på 20 minuter.

Efter att gunga hans fans kollektiva värld, flög Bieber från Baltimore till LA tidigt måndag morgon för att börja repa för sin prestation vid helgens MTV Video Music Awards, där han är nominerad för Best New Artist.



Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?