2010-09-07 | 16:52:31

Justin Bieber Sysselsätter Style Over Substance på MSG Show



Om någon i New York hade ännu inte hur verklig Bieber Feber är, var de fullt utbildade i slutet av tisdagskvällens (31 augusti) konsert på Madison Square Garden i huvudrollen 16-årig kanadensisk sensation Justin Bieber.

Den utsålda show i en av världens mest kända arenor var en del av Bieber's My World tour, sin första turné uppbyggd kring hans två album, My World och My World 2,0, båda släpptes mindre än ett år sedan.

Det var en smart och snygg show fylld med högtflygande konster, pyro, och tillräckligt klibbigt och sött bubbelgum poplåtar att dela med sig en hel sjätte klass klass. Men stil inte bara var anställd för att göra konserten visuellt tilltalande, det var också för att dölja brister i Bieber är fortfarande-förfall konstnärskap, som hur hans röst var en fullkomlig ansträngd röran på de flesta av de ballader (att vara rättvis, han komma över en sjukdom som tvingade en inställd prestanda bara ett par dagar före), och att hans skryt är inte riktigt naturligt, men en skicklig imitatör av stjärnor han ser upp till (hans mentor, R & B-stjärnan Usher, för en).

Men inget av detta betydde att skaran av unga flickor - de flesta med föräldrar i släptåg - som kom för att se Biebs sjunga, dansa, och, oh ja, vänder hans hår.Föräldrarna kan förstå att han också spelade gitarr, trummor och piano under sin uppsättning.

"Välkommen till min värld ... jag fick en hel del överraskningar," Bieber sade efter start av showen med första albumet nedskärningar "Love Me" och "större." "Du vet att jag har den största fans i världen eller hur? Och jag skulle göra något för att få dem att le, för när du ler, jag ler. "Cue sin nya singel," U Smile ", som han framträdde med tre bakgrunden sångare uppradade bakom honom, vilket ger låten en nästan Boyz II Men- som SJÄLFULLHET. Vänta - som verkligen är Boyz II Men! Överraskning siffra uno!

Och överraskningarna slutade inte där. Mellan flyger över publiken i en gigantisk metall hjärta för "Never Let You Go" och "Favorite Girl", som han blandade med Kanye West's "Heartless" (väst kom inte upp för remix av "Runaway love" som vi hade hoppades) och visa saftig hem videor som framkallade lika många tonåring skriker som levande och personligen JB gjorde, Bieber väckts Usher för "Somebody To Love", Miley Cyrus, som var klädd som en billig Las Vegas servitris, för en duettav "överbord," Will Smiths underbara pytteformat rappa son, Jaden Smith, för "Never Say Never" (han borde nog följa sin pappas exempel och hålla sig till verkande), förband Sean Kingston efter "Eenie Meenie" och avslutade visar med sin största enskilda, "Baby", med sin gäst, Ludacris, kom ut för ett mer söt behandla.

VIDEO: Justin Bieber Rocks Madison Square Garden med Miley Cyrus, Usher, Ludacris, mer

Vuxna kan plocka isär visa om de vill, men JB hade det överväldigande godkännande av sitt målgrupp. Hörde: "Herregud, mamma, det var den bästa utställning någonsin .... Och han är så söt!" Ja, där har du det.

Justin Bieber's Madison Square Garden visar också fördubblats inställningen för sin 3D-konsert film, slår teatrarna i slutet av året.




Posted By Diana



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?