2010-09-19 | 01:38:27

Justin Bieber superfans tar in tusentals soppburkar till Saskatoon Food Bank




Saskatoon Food Bank har en hel del soppa på sina händer tack vare "mata den till Bieber" tävlingen ut på torsdag kväll av
Saskatoonr radiostation C95.

Målet var att ta in de mest burkar och paket med soppa och du skulle träffa tonåring pop känsla Justin Bieber på hans show på Credit Union Centre på fredag kväll. Vid den tid då tävlingen var över, maten var banken lasta upp mer 21.000 burkar soppa.

"Föreställ dig en halv-tons lastbil, hela sängen fyllts. Det var förmodligen då skulle vara 10 av dessa," utbrast C95 morgonprogram co-värd Ramblin 'Dave Scharf.

"Twenty-ettusen burkar soppa senare, du är bara förvånad över hur mycket en del av samhället C95 är, och hur mycket våra lyssnare är alla typer av ingår i samma grupp och i samma lag," fortsatte han. "Det var väldigt roligt."

Kelsey Salzsauler och Kayla Findlay är de två flickor som samlat in mest soppa - 2.507 burkar och förpackningar - tillräckligt för att vinna Front Row biljetter och backstage pass till Biebers konsert på CUC.

"De bara jobbat deras bakdelar av och gick från dörr till dörr och bad om soppa och / eller pengar", förklarar Scharf. "Och vad pengar de fick, köpte de soppa."

Cindy Madland är tvåan med över 2.200 burkar och samlat paket. Hon får andra raden biljetter.

Ytterligare 20 biljetter var doled oavgjort bland de andra tävlande.

Scharf är förvånad över att så många Bieber fans kom genom att göra tävlingen en stor framgång.



Se bilder på FACEBOOK sidan klicka häär ---->>
http://www.facebook.com/album.php?aid=232875&id=10730939419




Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?