2010-09-22 | 18:42:04

Justin Bieber Signerad Licens för Bed & Bath Decor

Goda nyheter för alla er Justin Bieber fans som alltid önskat att du kunde ha ditt rum putsade med sin avbild! Han och hans team har undertecknat den med 46-år gamla företaget Lady Sandra att skapa sängkläder uppsättningar och handdukar med Justin Bieber ansikte på dem. Linjen är planerat till våren 2011 samla in och ryktet säger att det mesta av det kommer att vara i lila på grund av Justin kärlek till färgen.

Kollektionen kommer att innehålla både badrum och sovrum uppsättningar, bland annat badrumstillbehör. Inga ord på hur mycket dessa varor kommer att kosta eller exakt datum för när de kommer att köpa i butiker för konsumenterna att köpa. Du kan förvänta dig att det sannolikt kommer att vara i mitten av högt pris på grund av med en kändis: s avbild. Vi vet inte heller vilka butiker kommer att sälja dessa, men massmarknad för butiker som K-Mart eller Wal-Mart verkar vara det vanliga att sälja denna typ av objekt.

Planerar du att köpa Justin Bieber hem samlingen? Jag är inte ett stort fan av inredning med någons ansikte på den, bara verkar lite kliché i mina tankar. Dessutom, om du slutar att vara ett fan, måste du byta ut det snabbt. Låter som senare i år och nästa år kommer att innebära stora förändringar för Justin Bieber. Hans bok, film och nu detta hem samling! Vad mer kan en kille ta på sig innan han bränner ut?

Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?