2010-09-12 | 12:26:25

Justin Bieber, Nicki Minaj VMA Uppdrag Seat Revealed!



Vi har sortens varit bekymrar dig över sätet kort som för närvarande sitter inne i Nokia Theatre i Los Angeles, spara platser av alla de största stjärnor som kommer att närvara på 2010 MTV Video Music Awards denna söndag, 12 september.
Men det blir liksom spännande att kolla in exakt var din favorit stjärnor kommer och vem de kommer att sitta nära. När allt kunde den vänliga samtal som går ner under reklamavbrott lätt bli en källa till stora samarbeten eller massmediala nötkött.

MTV News "Jim Cantiello gjorde lite petade runt i lokalen och fann en rikedom av platsbokning för några av de största stjärnorna i VMAs. Han fann att Justin Bieber bara kommer att vara två rader framför Nicki Minaj (vilket känns som en rubbad samarbete som väntar på att hända), och Ke $ ha sitter bara en rad framför Bieber. Den bör skapa en intressant dynamik mellan de tre, eftersom de är alla nominerade till Moonman för bästa nya artist. Också sitter i det allmänna närhet? Bieber mentor och kollega VMA performer Usher samt hitmaking låtskrivare och producenten Sean Garrett (som redan har arbetat med både Usher och Minaj). Och naturligtvis Cantiello drogs mot det avsnitt som innehåller Gaga, Emiem och Diddy, som kommer att vara den kanske mest eftertraktade rad i hela byggnaden.


Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?