2010-09-27 | 16:21:32

Justin Bieber kunde inte rädda "CSI"




Tillbaka i hey-days, "CSI: Crime Scene Investigation" skulle kunna absorbera mer än 20 miljoner tittare vid sin säsong premiärer. Men eftersom dess avknoppningar har tagit över och flera original och älskade rösterna har avvikit, har showen haft en nedåtgående betyg som inte ens sjunga fenomen Justin Bieber kunde lyfta.

Kraftigt främjas, Biebers första razzia i egenskap på showen kunde bara dra 14.600.000 tittare på torsdag 23 september natt. Som jämförelse var den föregående säsongen finalen såg med 14,3 miljoner tittare, vilket innebär att det inte finns någon betydande ökning av betyget.

Ändå kan Biebers cameo som en orolig grabb också antas som en livräddande båt för "CSI". Eftersom konkurrensen är tung på tidslucka, "CSI" kunde triumfera över säsongen premiär av "Grey's Anatomy" och "The Big Bang Theory" som fick 14 miljoner kronor vardera. Det är dock vinnaren av timelot förvånansvärt "The Mentalist" som ägde hos 15,3 miljoner.

Enligt E! Online, "CSI" och "Grey's" har förlorat mycket tittare i 18 till 49 år gamla demografiska som börjar att vända sina huvuden för serier som "Jersey Shore".Men tack vare Bieber, säsongspremiären avsnitt av "CSI" drog 2,3 betyg bland tonårstjejer. Den 16-åriga skulle vara tillbaka till februari 2011 episod som kommer att skjutas i början av nästa år.

Posted by Diana



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?