2010-09-29 | 15:56:35

Justin Bieber i Glee: kan det hända?


Kunde Justin Bieber landa en roll på "Glee?" Nå, är allt möjligt. Enligt "Glee"-stjärnan Michelle Lea, hon skulle älska för Bieber att ansluta sig till rösterna.

Vare sig det är en gäst plats eller en heltid spelning, skulle fans av Justin Bieber och "Glee" dö för att se tonåring sjöng hjärtat dunka tillsammans med McKinley High Glee klubbmänniskor. Bieber, som vi redan vet kan sjunga och agera, skulle passa perfekt in på showen, för att inte tala köra betyg högre än de redan är för den populära showen.

Clevver TV är att utforska möjligheterna att ha Justin på "Glee", som säger att om ryktena är sanna, kanske Bieber skulle kunna vara en fotbollsspelare eller datum en av Glee Club medlemmar Santana eller Quinn. Kanske skulle Justin bli ännu en medlem av de rivaliserande Glee Club, Vocal adrenalin.

Då ingenting har bekräftats eller ens säga om en "Glee" utseende från Justin Bieber läger, "Glee" är verkligen att göra sig ett namn med stor episoder varje vecka, och mycket anmärkningsvärda gästskådespelare visas. Denna vecka drottningen av pop själv kommer Britney Spears ses på mässan. Medan Gwyneth Paltrow har redan bekräftat sin egen gäst plats. Kan Justin Bieber vara nästa?


Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?