2010-09-15 | 17:31:46

Justin Bieber, Eminem, Kanye West MTV VMA's Hjälp Shatter Records Betyg



Om du vill få betyg för en stor utmärkelser telecast, sedan allt du behöver göra är att skapa tillräckligt med hype för potentiella drama - även om den inte nödvändigtvis Leverera på alla fronter.
Så var fallet söndag, När 2010 MTV Video Music Awards lyckats få in den största målgruppen för Alla telecast på nätet i åtta år.

Hur stora är vi talar om? Det slutliga antalet för showen omkring 11,4 miljoner, och är lätt det bästa vi sett i kabel betyg bort lite tid. Det är mer än dubbelt betyg för de flesta primetime nätet visar söndag (med undantag av Cowboys - Redskins spel), och det blåste även sådana Andra populära MTV visar som "Jersey Shore" ur vattnet.

Vad kan vi mestadels hänföra dem till? Låt oss titta på några av de möjligheter:

Bieber Feber: Låt oss inse det - människor älskar Justin Bieber, och ställer in att titta på historiska visa. Hans närvaro hjälpte inte mycket Teen Choice Awards, men det var skäl före tejpade Var denna show live.

Återlämnande av Eminem: Han är den bäst säljande artist i år, och den rappare inte gör alltför många TV-framträdanden att utföra.

Kanye West: Älska honom eller hata honom, hans mic-snatching av Taylor Swift år 2009 skapade en pop-kultur frenesi. Med både Kanye och Taylor utföra fanns det en intensiv allmän nyfikenhet om vad som skulle hända härnäst.
Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?