2010-09-22 | 18:25:04

Justin Bieber anländer till Sydafrika


gallery_enlarged-EROTEME_BIEBER_100921G2_02.jpg

Ja det är sant!
Sweet sexton heartthrob Justin Bieber landade på OR Tambo morse klockan 9.20 och värme var där för att välkomna den tonåring superstjärna.

Klädd vardagligen och dölja hans varumärke kalufs av hår under en mössa, var Justin så lågmälda att han nästan gjorde det genom oredovisade flygplatsen ... men din pålitliga värme listig historia som du ska få bilderna först!

Vi väntade honom att vara omgiven av bastant livvakter, men den kanadensiska pop hjälte åtföljdes av endast en liten krets av vänner - inga andra tonåringar ändå ... Dåliga nyheter för fans är att han inte kommer att göra - detta är en ren semester.

värme talade enbart till Justin's granne på planet, en amerikansk turist, som beskrev honom som en "mycket vänlig, pratsam grabben". Delfino Martinez, en 47-årig sjuksköterska från Kalifornien, hade ingen aning om vem som är hans berömda, pratsam granne var tills Justin småningom berättade!

"Resten av hans parti var tillbaka i ekonomin, på grund av vissa förväxling, och mitt i natten, fick Justin upp för att låta sin chef sova i sin stol i cirka tre timmar. Han gick tillbaka till chefens säte i ekonomi och satt där för den tiden, säger Martinez. Ååhhhh, vilken sötnos!


Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?