2010-10-22 | 10:29:14

Vittne: Justin Biebers oskyldiga i Lasergame Fracas

Vid det här laget, alla hängivna Justin Bieber ) fläkt och riktigt, (är inte att alla av oss? har hört talas omde påstådda konfrontationen att "Baby" sångaren kom in under en rejäl omgång av laser tag i Richmond, British Columbia i förra veckan. Det är en historia full av fula anklagelser: knuffande. Assault.Homofobiska smutskastning. Och i allmänhet, grovt osportsligt uppträdande som uppriktigt sagt inte har någon plats i den ädla traditionen av laser tag.

Men ett ögonvittne till den påstådda ordväxlingen har tappert steg fram för att rensa luften, och det verkar som att läget har blåst vilt i proportion. Michael Kwen, en laser taggaren som var på plats under den numera ökända utbyte, berättar E! Online att när Bieber och hans påstådda 12-årig offer fram från lasern tag labyrint, senare kontaktade hans far, medan Bieber berättade om situationen Kwen:

 

"Han berättade att han oavsiktligt råkat trycka på ungen när han försökte fly genom att köra genom honom och hans vänner ... Det var bara en normal omgång laser tag, kommer folk stöter alltid på dig ... Det fanns inget, det fanns absolut ingen homofob smutskastning på alla mot Justin Bieber, eller nåt sånt ... Jag tror att [media] gör en större grej av det än det är, eftersom i stort sett ingenting egentligen hänt. "

 

Men medierna kan inte ensamma om att skylla för att skapa en storm i ett vattenglas i detta fall: Kwen därefter konstatera att den 12-årige far var inte precis den röst av lugn och förnuft efter den påstådda händelsen:

"Han skrek, som om han var en advokat ... att säga att Justin Bieber misshandlade sin unge."

Låter som Biebs får bort den juridiska kroken med den här. Stöld hjärtan, dock? Oh, ja, han är fortfarande helt skyldig. (Och om du inte tror oss, gå vidare och undersöka bevisen för dig själv i Celebuzz s sammanställning av Justin Biebers bästa utseende.)

källa: Celebuzz.com


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?