2010-10-15 | 17:06:18

Shawty Mane



Det konstiga med Internet är att det är nästan synsk.
Det kan känna vad vi vill och få det att hända. Först gjorde Internet Betty White värd "Saturday Night Live." Och nu på Internet en video på Justin Bieber, rappa. Det är något vi aldrig visste att vi ville ha, men nu när det är här, vi kan inte föreställa mig ett liv utan den.

Detta är inte någon flip-KAMMAD Justin Bieber i ett hotellrum skämtsamt rappa tillsammans med Chris Brown's "Deuces (Remix)." Detta är Justin Bieber riktigt, riktigt rappa. Precis som på riktigt, på riktigt.

Kallade sig (vänta på det ...), Shawty Mane, tweeted Justin Bieber hans rap video ut till världen i går kväll. Den heter "Speaking In Tongues", ursprungligen en låt inspelad av NYC tungviktarna Cam'ron och Vado. Men jag tror Cam och Vado skulle säga detta är en Shawty Mane sång nu.

Vad gäller hans rappa, liknar Bieber en ung, energisk Busta Rhymes (tror från hans "Scenario" dagar), babbla, scatting, skryter om att han kan ringa Lady Gaga på telefonen (och att Lady Gaga kommer att bli, hm, spännande att höra från honom), hävdar att New England Patriots quarterback Tom Brady har stulit hans frisyr (nu när du nämner det!), och mycket, mycket mer.

Källa: Mtv
Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?