2010-10-08 | 16:53:02

Om U smile videon @MTV

Nu är vintern Justin Bieber missnöje. Det har tagit lång tid, men med hans video till "U Smile", Justin har äntligen gjorde sitt första "Ve mig" uttalande.

Colin Tilley's elegant skott "U Smile" video öppnas med en svart-vit prologen. Vi öppnar på Justin stänga metall porten till en butik. Du tror, kort, kanske Justin Bieber är till sin karaktär, spelar en ödmjuk detaljhandeln arbetsbi. Men när vi ser fnissande och skrikande flickor i slutet av blocket, kameratelefoner i högsta hugg, kan vi berätta det här är samma gamla, galna kända Justin Bieber, och han verkar inte alltför glada över det.

Majoriteten av Justin Biebers "U Smile" video är smakfullt filmad performance bilder av Justin Bieber få alla piano man med det, sjunga hans mitten-tempo låt med passion och övertygelse. Det finns några korta filmklipp som visar en av fläkten flickorna var mer än bara en vän, som två av dem göra en del plaskar i en gränd och en övergiven biograf (varken plats skenbara särskilt säkra).

Allt som allt, det är en attraktiv video till en vacker låt, men vi kan inte låta bli att undra om det är den första smak vi får av Justin Bieber vissnande under all denna uppmärksamhet.

Källa MTV

Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?