2010-10-26 | 11:03:33

Never say never 3D









Justin Biebers 3-D Movie Trailer debuterar
26 Oktober 2010 | Jocelyn Vena

På måndag (25 oktober), på hans My World Tour stop i Los Angeles, debuterade Justin Bieber trailern för hans efterlängtade 3D-flick "Never Say Never," på grund av Alla hjärtans dag helgen 2011.
Trailern var fyllt med bakom kulisserna-filmer och intervjuer med några av de människor viktigt i Biebers liv, inklusive mentor Usher och manager Scott "Scooter" Braun. När MTV News talade med filmens regissör, Jon Chu, han sa att om Biebers fans lockades av vad de såg i trailern, bör de älskar filmen när den träffar sina lokala teatern.
"Vi pratade om berättelsen om oss sorts går tillbaka till sitt liv och se en hel del arkivmaterial och saker som aldrig har sett att hans mamma sköt när han var liten," Chu sade. "Vi har inte så mycket av det i trailern, [och] filmen använder mycket, därför att vi tar fram det verkligen fascinerande att se honom växa. Det är en av de mycket få generationer som har kunnat skott när de var liten till en tonåring och se alla stegen i hans utveckling. "
Beskriver filmen som en "dokumentär musikal," Chu sade "som i livet, när du lyssnar på musik, när orden inte räcker till för att uttrycka dina känslor, går det ut i sång." Låtarna i filmen togs direkt från Biebers konsert stopp på Madison Square Garden.
"Det är verkligen en intressant sorts passera mellan hans verkliga liv på hans musik, så jag tror i trailern, vi bryter ner det varje steg på vägen i sitt liv. Alla sa:" Det är inte möjligt, "Chu sade. "Varje steg är alla alltid sa, 'Nej, nej, nej, nej." Och han alltid sagt, "Ja, ja, ja."Och den sortens "Never Say Never" Tanken förmedlas i trailern.
"Det blir liksom kraften i vår film: för att inspirera barnen att följa sina drömmar, och vem som helst egentligen, barn eller vuxen, tillade han. "Det har varit en slags familj resa för att uppfylla ditt öde."
Vad vill du se i Biebers 3-D film? Låt oss veta i kommentarerna!









    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?