2010-10-15 | 17:08:21

Namnet på justin's film, är Never Say Never



Jo, visar det sig att Justin Bieber själv hade den sista pusselbiten som avslöjade titeln på hans kommande 3-D film.
Och titeln är ... "Never Say Never", namnet på hans sång som visas i "Karate Kid" soundtrack.

När du har skickat fans på en nästan två dagar långa Internet tipspromenad för alla bitar i pusslet, filmen användarens fulla avslöjar gjordes i USA Today på fredagen (15 oktober). Affischen har Bieber klädd i sin signatur utstyrsel: en Varsity jacka och visar stolt sina svepande luggen från i dragskåp. Över mitten är den nyligen aviserade titeln på filmen, liksom den information som den kommer att träffa din lokala Cineplex i februari.

Filmens regissör postat en video av fans sjunger "Baby" som pusselbitarna sakta kom tillsammans. "Det är från en av hans låtar," Chu berättade om stiletter titel inspiration. "Men också tanken på varje ögonblick i sitt liv."

MTV News ikapp Chu under sommaren och han avslöjade några detaljer om Biebers efterlängtade film. "[Det är] en film för hans fans, en film för människor som inte känner honom, och vi ska berätta underdog historien om var han kom ifrån, förklarade han. "Eftersom det är en riktigt fascinerande historia och det har mycket att göra med vår typ av digital livsstil nu. Han kunde göra vad företag försöker göra nu när de använder YouTube och de vet inte ens vad jag ska göra med det än . Det är en ganska cool story för vår tid. "

Och medan Bieber hållit detaljerna nära bröstet när han hann upp oss på VMAs förra månaden, han verkar upphetsad av filmen. "Vi är i mitten [av det nu], säger han kupade. "Du kommer att se en massa häftiga saker! 3-D, 3-D!"


Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?