2010-10-29 | 09:52:02

La Teen Magazine fake smink på Justin

Antingen Justin har provtagning några nyanser från sin mammas smink fall, eller brasiliansk tonåring tidningenTodateen Star har gjort sig skyldig bli lite Photoshop glad!

På något sätt verkar det osannolikt att med världen se honomJustin Bieber skulle besluta att bära läppstift och eyeliner för de misstänkta omslaget till Todateen Star. Visst, retuschering vanligen används på kändisar i tidningar, men han ser ut som han är på väg att konkurrera på små flickor skönhet festtåg!

 

Tidningen frågor följande svar på The Huffington Post, översatt från portugisiska:

"Vi kunde inte undgå att märka dina kommentarer och tweets från bilden av Justin på omslaget till Star Todateen. Vi skulle vilja säga att det inte skett någon förändring gjorts i området i sångarens ögon. Vi hade ett tekniskt problem som mörknar vissa områden i bilden.Vi vill också säga att vi alla hitta Justin mycket naturligt vacker. Vi skulle aldrig tycker att det är nödvändigt att ändra bilder på honom. Naturlig skönhet säger allt, eller hur? "

Vi är alla för prettying en kändis i Facebook för att en tidning som täcker, men det är att gå för långt! Justin's fans har talat och de tror att han ser stor som han är - ingen späd behövs!

källa:Hollywoodlife.com
haha vem bryr sig, han ser så het ut!!!




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?