2010-10-20 | 12:22:25

Justin kmr inte säga ett ord till polisen under slutför undersökning!

Uppdatering 2: En källa nära Justin Bieber läger berättar HollywoodLife.com uteslutande Justin inte kommer att tala om frågan tills polisen har undersökt. "Jag är inte orolig för detta, vi har en show i Vancouver och det är vad vi fokuserar på. Jag tror att oavsett vad dina källor säger, jag tror inte att något stort hände, men vi får se, jag var inte där. "

Den Biebz tar på mobbare efter att ha utsatts för F-ordet homofobiska slarva i helgen.

Justin Bieber har ett nytt projekt: nedåt mobbare, precis som den som kallade honom en "bög" på en laser tag match i helgen.

 

UPPDATERING: En källa från Planet Lazer berättar ZackTaylor.ca att det aldrig fanns några homofobiska smutskastning spys under laserspel match - och att det var just en olycka mitt i en tuff laser-tag match!

Det hela gick ner under helgen när Biebs spelade laser tag i Kanada med sin far på Planet Lazer. Enligt TMZ, sa Justin hans vänner han visste inte hur sårande det skulle vara att bli kallad ett namn. Justin väntas göra ett tillkännagivande i veckan att han lånar ut sitt stöd till kampen mot mobbning.

Enligt kanadensiska bloggare zacktaylor.ca var Justin inblandad i ett bråk under en laser tag spel som innebar en 12-årig pojke: "Den 12-åriga ... var kring Justin i ett hörn med sin andra ... vänner och fotografering honom under matchen med sina laservapen. Justin gjorde vad [någon] skulle göra under [laser tag] och försökte bara komma bort från att bli skjuten på och råkar slå till barnet medan du kör iväg. "

Barnens syster sa att han började gråta för att han drabbades hårt, men när vi såg pojken att det inte [var] inga märken eller något. Justin hängde efter i lobbyn förklara vad som hände när barnen [sic] föräldrar bestämde sig för att ringa polisen. "Han betalade också räkningen för hans laser spel."

källa: Hollywoodlife.com
Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?