2010-10-18 | 20:14:53

Justin Bieber Mobbad När han var ung ??

Justin Bieber Bullied in Canada?

I vad som kan komma som en chock för hans fans, Teen Dream Justin Bieber kan ha varit mobbad och kallad en otäck sluddra under en helg omgång laser tag i sitt hemland Kanada.

Rapporter är virvlande att Biebs, 16, och hans livvakter spelade laser tag i en anläggning i Richmond, British Columbia på fredagskvällen när ett 12-årig pojke började jaga honom. Enligt TMZ, när Biebs berättade pojken att backa, surrade han ut och kallade superstjärnan en "bög."

Medan TMZ rapporterar Biebs är offret, berättade ägaren av laser tag centrum Kanadas CBC News att Biebs sparkades ut ur spelet och pojkens pappa senare kallas polis anmäler sin son var den som hade blivit misshandlade.

En medlem av Royal Canadian Mounted Police berättade Us Weekly: "På fredag runt 5:30 tiden är vi fick en rapport om att en 12-årig pojke påstods överfallen på en underhållning anläggning i Richmond Pojken ihållande minimala skador och behövde inte. läkare. Vi fortsätter vår utredning. "

Enligt TMZ har myndigheterna redan dragit slutsatsen att Bieber inte gjort fel. Baby Biebs har ännu inte kommentera händelsen, men han kommer enligt uppgift att gå ut med sitt stöd till kändis anti-mobbning kampanj varje dag nu. Kändisar som Joe Jonas, Anne Hathaway och Daniel Radcliffe har uttalat sig mot mobbning, efter att ha avslöjat de var offer.

källa: celebuzz.com

AV sana



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?