2010-11-08 | 11:18:32

Charice och Justin Bieber att göra en duett på Q102 Jingle Ball?


Kan fans förvänta Pinay internationell sång sensation Charice Pempengco att göra en duett med Justin Bieber på Q102's Jingle Ball?

Det är den fråga som nu cirkulerar på nätet, inklusive Examinator efter Charice sades läggas till som bland de artister som kommer att uppträda på Q102: s Jingle Ball, i Camden, New Jersey, under den kommande 8 december.

Charice och Justin Bieber, med åldrarna 18 och 16 år gamla, respektive, eftersom deras fans kanske har märkt, blev populär med mycket hjälp från You Tube, medan både av dem har även välkomnats av Oprah Winfrey på sin show.

Och medan de båda har varit framgångsrika med sin sång karriär separat, var en Charice-Justin Bieber duett projektet sägs vara en annan stor musikalisk händelse att deras fans kommer att älska, enligt Examiner.

Samtidigt andra sångare som också kommer att uppträda på Q102? S Jingle Ball inkluderar Adam Lambert, Bruno Mars, The Script, Selena Gomez och tåg, enligt sin officiella webbplats.

Q102's Jingle Ball kommer att börja omkring 6 pm, men dörrarna öppna så tidigt som 5 pm, och upphetsad fans kan förbeställa biljetter som börjar den 5 november, som nämns på hemsidan är skärmdumpen ovan.



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?