2010-11-08 | 11:10:45

Bieber att samarbetar med Anka?

Konstnärligt samarbete är i luften för Justin Bieber och att andra kanadensiska före detta tonårsidolen, Paul Anka.

Bieber och Anka? Den 16-årige Idol och det 69-åriga klass handling? Skratta om du vill, men hopkoppling av Anka, en av de drabbade flitigaste sång beslutsfattare i vår generation, gör enorma känsla och kunde hjälpa Bieber bibehålla sin popularitet när han "Epoker ut" sin tonåring fick status och hans skiftningar i rösten.

En mycket välplacerad källa säger 69-åriga Anka - fortfarande ett låtskrivande och utför kraftpaket som har samarbetat med Michael Jackson, Frank Sinatra och alla som har någon i musikbranschen - hade en lång, privat möte med den bästa musiken agera på planeten på Oct 25.

Mötet ägde rum på Biebers privata rum på Staples Center i Los Angeles, ett par timmar innan han utförde i samförstånd.

"Paul Anka var där i minst 90 minuter", kommenterade min källa. "Något var på gång.De var verkligen gabbing om något. "

För att vara säker, när 16-åriga trendsättare spelar i LA, många kanadensiska artister som Avril Lavigne, Drake och Deryck Whibley umgås med honom.

Men detta var annorlunda.

Anka inte hänger inte ut eller hänga på.

Spionerade separat av en paparazzo videographer från kändis hemsida, X-17.com, på Staples Center den natten, sade Anka han var på konserten med sin familj eftersom hans fem år gamla son Ethan är ett fan och att Bieber "Canadian som jag.Kanadensare gillar att heja varandra på. "

Men en annan musikindustrin källa säger Anka har ett avtal med Island Records, samma etikett som har Biebers senaste grejer produceras, och det har varit många möten om att få de två tillsammans som samarbetspartners.

Detta innebär antingen Anka skriver Bieber några nya låtar och / eller de spela in några duetter tillsammans.

Låt oss inte glömma Anka - känd tillbaka i dag för att ha flickor svimma när han crooned sin tonåring slog Diana när han var 16 - vet hur man sätter på en jävla show och skriver klassiska låtar, inte one-hit underverk.

Anka sång Puppy Love sätta lite Donny Osmond på topplistorna på 1970-talet. Dito när Tom Jones sjöng Anka skapelse, hon en dam. Naturligtvis den största hiten Anka skrivit var mitt sätt - låten Frank Sinatra skärp till månen och låten kommer han alltid att bli ihågkommen för.

På senare tid har Anka visat att han kan arbeta med någon typ av konstnär - och skrivit här är det med Michael Jackson, som till slut blev singeln på Jacksons sista album innan han dog.

Anka verkade ha antytt att han redan hade blivit ombedd av ön för att arbeta med Bieber när han gav denna filosofiska svar om den populära tonåring att QMI kemikaliemyndigheten efter hans oktober konsert i Toronto Massey Hall.

"Mitt uttalande alltid varit, speciellt när chefer kommer hyping handlingar, säger jag," Säg inte hur varmt de är, berätta hur länge de har funnits. "

"Och vad skivbolagen egentligen sysslar med i dag, och agenter och vad har du, det finns bara ingen livslängd med dessa handlingar i dag. Vi lever i en disponibel samhälle. Det är säkert (Biebers) Broadway just nu. Och han verkar vara en trevlig ung man. Jag vet inte, att han, eller någon av de andra, har vad som krävs för att hålla. "

Kanske Anka, som är nog mer bekant med alla detaljer i musikbranschen än vad han tar äran för, är upp till ta sin kollega kanadensiska under sina vingar och lär honom "vad som krävs för att hålla."

Till protokollet: Före Anka och hans familj deltog i Bieber Staples konserten, efter deras möte, gjorde Anka en snabb återgång till sin bil för öronproppar.




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?