2010-11-24 | 22:15:52

AMA's föreställingar

Getty Images


AMA-talet var proppfulla med explosiva föreställningar.
Men det var en sak inte explosiv om dem ... sången. Experter talar om för oss vad som gick fel!

Var det bara vi, eller gjorde alla ljud av på AMA: s 21 november? Även kraftpaket röster som Pink och Christina Aguilera lät mindre än deras vanliga transportband själva. Vad står på?


Justin Bieber, Taylor Swift och Katy Perry verkade märkbart kämpa med sina föreställningar på American Music Awards på söndag. Vi skulle strunta i platt anteckningar om det inte vore för det faktum att alla warbled darrigt genom sina sånger. Vi har talat med experter musikindustrin och fick några teorier bakom den mediokra AMA natten.

"Eftersom så många människor hade frågor [på AMA: s], skulle jag säga att det hade att göra med sina monitorer, de örat bitar du ser sångare använda för att höra sig själva på scenen," en musikbranschen källa berättar. "De kommer troligen alla hört sig på rätt pitch, så den som gjorde det viktigaste ljudet för sina monitorer var av misstag."

Låter som någon borde få sparken, eftersom en dålig sånginsats på ett award show är normalt, om inte väntat. Men fyra eller fem? Vi kan bara rygga tillbaka så mycket innan det börjar skada våra kinder. Men innan rosa slips börjar få lämnas ut, gick vi till en annan källa för ett andra utlåtande.

"Utan tvekan var det kalla vädret som drabbade deras sång," källan säger. "De har alla borde ha behandlats som de var i en studio och [ges] varmt te innan deras föreställningar, men den tid på röda mattan i det kalla vädret drastiskt påverkat deras sång."
källa: Hollywoodlife.com




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?