2010-12-24 | 02:18:27

Drake, Lady Gaga, Justin Bieber, Mer Kändisar och Mer Leksaker <3

Det är semester, och med mindre än en vecka fram till jul, kan en del människor vararusar för att få sin semester shopping över. För den som söker gåvor med ett uniktpop-kultur vinkling, MTV News avrundas några av de bästa gåvor ute för fans av alla frånDrake till Lady Gaga.

Kolla in bilder mer pop-star presenter!

Dunkees erbjuder upp Lil Wayne och Drake däck skateboard för hip-hop fan i din familj eller umgängeskrets. Tillverkad av Daniel Militonian, den graffiti-stil styrelser är säker på att du varje bordning fanatiker. Och om någon har någonsin velat höra Snoop Doggdirekt dem som de kör, kan fans anpassa sina TomTom GPS med rapparen röst.


Lady Gaga har verkligen gott om swag på marknaden för hennes "lilla monster" att ätaupp den här julen. Musikälskare skulle lyssna "Bad Romance" eller "Just Dance" Superstars Heartbeats av Lady Gaga hörlurar. Sedan finns det Mua Mua's LadyGaga-inspirerade dockor, handgjorda på Bali och skapad av Ludovica Virga, är detillgängliga via muamuadolls.blogspot.com.

Liksom Gaga har Bieber hans egna hörlurar, Justbeats, skulle du i öronen på alla sombeliebs. Bieber har även ett sortiment av samlarkort och hans alldeles egna dockaperfekt för hans fans att gosa med. Hans kompis, Taylor Swift, har också en docka allahennes eget.

Om dessa popstjärnor inte kommer att tillfredsställa pickiest personen din semesterinköpslista, det finns gott om andra kändisar med mode och skönhetsprodukter på marknaden. Katy Perry har sin egen doft, som pop världens populäraste katt dam som heter Purr. Snooki har sin egen linje av tofflor för dem som vill veta hur det känns att en mil i "Jersey Shore" star skor. Och slutligen, har Beyoncé en linje av tillfälligatatueringar tillgängliga.

Källa: MTV




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?