2010-08-30 | 18:55:00

Allt om Justin Bieber 3D film!!

Först fick han en memoar, nu 16-åriga Justin Bieber blir hans egen biografi.

Paramount Pictures meddelat att man växter för att sätta på "Baby" sångarens livshistoria i en 3D-film. Den för närvarande-untitled film kommer enligt uppgift att regisseras av En obekväm sanning regissören Davis Guggenheim och producerad av Def Jam ordförande LA Reid och Biebs "manager, Scooter Braun.

Den Bieber 3D-projektet kommer att följa hans livshistoria och späckat med liveuppträdanden från sin nuvarande turné. Det är oklart om detta kommer att vara en dokumentär eller ett manus film sedan Tidsfrist Hollywood rapporter som Bieber kommer att "spela sig själv," vad nu det betyder.

Hursomhelst, är filmen beräknas få svensk premiär på Alla hjärtans dag helg i 2011, så förbereda dig (och ditt hjärta) för Bieber romantiska film debut.

Den tonåring cutie själv är ganska peppad om sin första stora skärmen exponering. Från Justin's Twitter:

bara några otroliga nyheter ... Nästa hjärtans vi r kommer med en stor 3D-film som berättar historien med en Oscar belönade regissören och även filmin turen på MSG i NYC!
Kommer ni att gå och se Justin i 3D? Åh, och se till att spricka öppna Den Helige Bieble för vägledning om allt Bieber-relaterade

Justin twittrade:

-bara några otroliga nyheter ... Nästa hjärtans dag  kommer vi med en stor 3D-film som berättar historien med en Oscar belönade regissören och även filmin turen på MSG i NYC!


källa: celebuzz


Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?