2011-03-04 | 15:45:49

Justin Bieber, två album i Billboard Top Five


Första gången denna bedrift har uppnåtts sedan förra året, när Bieber hade också två album i topp fem. 

Justin Bieber har blivit en sådan musikalisk säljkår som nu är den enda tävlingen vänster är, tja, Justin Bieber. Efter landningen # 1 album förra veckan med sin Never Say Never - The Remixes hade Bieber nöja sig med # 2 den här veckan för att göra plats för Adele's 21. Men rusa av uppmärksamheten på den nu-17-åriga tack popstjärnan till hans debut i "Justin Bieber: Never Say Never" hjälpt till att driva sin nästan-åriga My World 2,0 tillbaka i topp fem på # 5 , en bedrift som Billboard Biträdande diagram Keith Caulfield sa var en "mycket stor affär." 

I själva verket är Bieber den första artisten att ha två album i topp fem på samma gång eftersom han den bragden nästan ett år sedan. Förra gången det hände var i mars 2010 då 2,0 debuterade på # 1, medan sångaren debut, My World, var på # 5. Caulfield sa att det före detta, om det inte hade hänt sedan oktober 2004 då rapparen Nelly samtidiga skivsläppet av svett och passa både kraschade topp fem på # 1 och # 2. 

Om du går tillbaka till den senaste artisten att göra det utan att släppa två nya album på samma gång, om man ser till maj 2003 då 50 Cent's Get Rich or Die Tryin 'var på # 5 och hans The New Breed CD / DVD debuterade på # 2. 

"Hur du än ser på det, det är ovanligt" säger Caulfield notera att även med alla sina framgångar på listorna nyligen, inte ens Lady Gaga eller Taylor Swift har hack som prestation. "Det hjälper att du har fyra Bieber album att välja mellan på listorna just nu."



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?