2011-06-30 | 23:30:28

Säljer Kopior

Den JB dog tags har blivit känd eftersom de har varit klistrad vid Selena Gomez halsende senaste månaderna, och nu du får chansen att få din egen par!

De flesta flickvänner tar sina pojkvänner shirt att sova i på natten, men när din Selena Gomez, du får Justin Biebers blinged ute dog tags! Selena har varit att bära "JB" Dog tags och samtidigt främja hennes kommande film, Monte Carlo och vi talade med Michael Ferrara ordförande Etoile Nation-smycken designern bakom Justin linje av doftande dog tags och armband-som gav oss de senaste nyheterna om den berömdahalsband!

"När vi lanserade i höstas var dessa gjorda av oss (Etoile Nation) för att fira vårt samarbete med Justin och lanseringen," Michael förklarade i Justins personliga set, sett på Selena.

Men du kommer inte att hitta dessa i butikerna. De smycken Företaget uppgraderadeJustin personliga dog tags med hjälp av en vit guldkedja, svarta diamanter och vita diamanter för hans initialer. Den Biebs dog tags fick också sina egna helt anpassadedoft! Önskar du inte Justin hela linje var så här?

Tja du kan vara i mer tur än du tror Bieber fans! Kommer i höst etoilenation.com fans kommer att ges möjlighet att beställa en kopia av JB dog tags. Jag är säker på alla tonårsflickor i Amerika kommer att begära sin semester presenterar tidigt i år!

Justin har några allvarliga bling och Selena är definitivt en lycklig flicka att stjäla hennes pojkvän smycken. Om bara alla våra pojkvänner hade något liknande för oss att ta!

källa: hollywoodlife.com

2011-06-30 | 22:56:59

Justin till en Dörrvakt : Kräk

Biebs förlorar sin kyla när han försökte komma in på BET Awards - tror du att han gick för långt?
Justin är en cool kund, men när du vänder mot hans säkerhet, han är inte rädd för att tugga ut dig!


Justin, 17, sprang in vissa svårigheter försöker ta sig in i juni 26 BET Awards, och låta några salta språk flyga på en säkerhetsvakt, TMZ rapporter.

Tydligen en medlem av Justins säkerhetsgrupp var initialt nekas inträde efter att det upptäcktes att han inte hade en biljett. Båda sidor gick fram och tillbaka en stund, tills Justin talade och sade: "Jag måste ta min säkerhet! Den här killen är ett kräk. "

Vad tror du, HollywoodLifers - gjorde Justin tappa humöret eller var dörrvakten är, tja, ett kräk?

www.Hollywoodlife.com

Min åsikt: OJ hna kanske blev arg eller nåt (när illskan tar över och då är mna inte sig själv)





2011-06-30 | 10:48:51

Javier Colon: Justin Har Kanske Hjälpt Mig Att Vinna!



"The Voice" vinnaren Javier Colon erkänner Justin kunde ha hjälpt honom att vinna två procents marginal över Dia Frampton! Plus att han avslöjar att han skulle vilja duett med tvåan Dia. "Jag ärligt talat var väldigt beredd att höra Carson [Daly] säger" Dia Frampton "," avslöjar Javier. Men den här säsongens föregångare tog hem $ 100,000 pris och Universal Records affär. Den kraft som Justin kastade sitt stöd bakom Javier med en tweet kväll att showen hamnade vädring på tv, kan detta ha hjälpt Javier få den extra skjuts till den segrande mållinjen?

HollywoodLife.com frågade Javier om han trodde att Justin hjälpte honom ut. "Han är mycket väl kan ha," Javier erkänt. "Han skickade ut ett tweet till alla hans folk, och vi vann med två procent. Jag vet inte hur många av dem röstade eller hur många av dem bara kanske följde efter mig på Twitter. Men jag är tacksam till alla som lånat ut sitt stöd, som berättade för sina föräldrar att ge mig en chans. " 

Så skulle Javier vara intresserade av en duett med Biebs, som är goda vänner med Javier tränare Adam Levine? "Jag vet inte, kanske! Vi kanske måste prata ", utropar han.

Är du nöjd Javier vann? Tror du att Justin s stöd hjälpte honom ut eller var det baserat på hans talang? Var du Team Adam?
Källa: Hollywoodlife.com
min åsikt: Jag tror att Vi Belieber's Gjorde så att hna vann med 2% Vad tror ni :D

2011-06-30 | 10:41:16

Kategori: Musik

Google Chrome: Justin Bieber

Älskar Den Här Videon och + Så kan man få Justin Bieber Tema på Sin Google Chrome så för er som har Google chrome Ladda ner Justin Som Backrund :D
http://goo.gl/X0crE



2011-06-29 | 23:02:42

Halsbandet JB som justin gav selena var Gjorde av Svarta Diamanter :O

Nu tar deras flickvänner pojkväns skjorta att sova i på natten, men när man är Selena Gomez, Justin Bieber får du ut bling dog tags!
Selena Gomez har burit "JB" Dog tags och samtidigt främja hennes kommande film,Monte Carlo. Vi talade med Michael Ferrara från Etoile Nation, smycken designerbakom raden av Justin Biebers Doftande dog tags och armband, som gav oss de senaste nyheterna om halsbandet Selena var sport!


"När vi lanserade i höstas, var Tess som gjorts av oss (Etoile Nation) för att fira vårt samarbete med Justin och lansering", förklarar Michael personlig uppsättning avJustins, sett på Selena.

Men du kommer inte att hitta i butikerna Thes. Företaget uppgraderade Justin personliga taggar smycken hund med hjälp av en vit guldkedja, svarta diamanter och vita diamanter för hans initialer. Hunden taggar Biebs fick också hans egna scen.Önskar du inte Justin hela linje var så här?

Justin har allvarliga bling och Selena är definitivt en lycklig tjej att stjäla för att få hennes pojkvän smycken. Om bara alla våra militära pojkvänner något liknande för oss att ta!

Källa: hollywoodlife.com
min åsikt: omb hon är den lyckligaste tjejen på jorden itne för att hon får massa smycken för att hon har den underbaraste killen på jorden <3

2011-06-29 | 18:37:49

ÄR det Tidigt att använda " i love you" meningen?

Finns det ett rätt eller fel tid att säga "jag älskar dig"?
Justin och Selena Gomez har fallit hårt för varandra. Även om det ibland de hänvisar till andra som "vän", de två är inte blyg om att dela sina verkliga känslor när de tror att de är ute i media öga. I själva verket säger de "jag älskar dig" hela tiden! Men även åtta månader in i förhållandet för tidigt att veta hur du verkligen känner?

Medan shopping på Armani Exchange: s 51: a och Fifth Avenue plats i NYC den 28 juni tappade två gånger "L" bomb. "Justin och Selena de blev Shoppe som håller varandra i handen och sa" jag älskar dig "till varandra Inte en enda gång, utan flera gånger offentligt. Kan alla höra tema, "en källa berättar exklusivt HollywoodLife.com. "Jag antar att de vill att deras kärlek att dela med världen. De var i butiken ca 05:30 och stannade i ca 20 minuter eller så. "

Lägger till insider, "Justin Livvakt skulle inte låta någon komma för nära tema, men hindrade inte skada av Themis visar upp sin tillgivenhet för varandra. De var bara i sin egen värld ... Dazed and in Love! "

Men åtta månader är för tidigt? Tja, ta Justins kompis Kim Kardashian som ett exempel.Hela Hennes relation - Inklusive säger "L" ord och frieri - uppstod inom sex månader.Bara för att göra mig klar, det är två månader mindre än Justin och Selena faktiskt har dating. Så ja, det är helt OK att kasta "kärlek" runt i denna tidsram.

I själva verket tror jag det är OK att berätta för din man jag älskar dig när som helst efter att du träffa mitt i prick tre månaders förhållande. Naturligtvis beror detta på en) Om du känner äkta kärlek eller inte Egentligen b) hur snabbt din relation går framåt och c) Om han säger det först. Aldrig vara den första personen att berätta att du älskar honom HONOM - låt honom berätta dig, eller du kommer att galen man och eventuellt driva bort honom.

Vi vet inte när J & S började bekänna känslor för massiva Tess varandra, men om du bara hade de verkligen hända nyligen, då det är en väldigt, väldigt god chans att de två har en chans som varar under lång tid. Känslor är sårad över tiden bygga den bästa, eftersom de är äkta.

Oavsett, det är en underbar sak när dina känslor är besvarad. Allt du behöver (höra) är kärlek, eller hur?

Källa :hollywoodlife.com

Min åsikt: De är redo när de är redo :D


2011-06-29 | 11:32:34

Kategori: övrigt

BABY Kommentarer

lyssnade nyss på baby och då kom de här kommentarerna fram Den med 28 och 5 röster är Top Kommentarer och den som är lite mörkade den kom nyss!
Asså vad menar de med Fest Hos MANGE jag vet att det är ett enemang i FB men de behöver inte BOMBA hela Youtube :S

2011-06-29 | 11:15:46

Kategori: Musik

ABDC Challenge (Justin Bieber)

BÄSTA DANSARNA ÅKTE UT :( me det andra laget var oxo bra men jag ville ha kvar de andra som åkte ut :(

2011-06-29 | 10:32:35

Selena: He Sound Like an Nine Year old!

HAHA justin fick inte hennes Nummer xD

2011-06-29 | 10:27:57

Kategori: Bilder

Modeller Liknar Bieber






Det är mäns våren 2012 modeveckan i Paris!
Justin look-alikes har struttade ner banorna hela veckan lång för mode märken somDior Homme, Yves Saint Laurent, Lanvin och mer. Vilken av dessa manliga modellertror ni mest liknar Justin?


Modeller med ett ungdomligt utseende och korta, lurviga frisyrer var god på banorna i Paris denna vecka. Klicka vidare vårt galleri, Beliebers, och rösta nedan för att låta oss veta vem du tycker ser närmast Justin!

Källa: hollywoodlife.com

min åsikt: nr 1 och 2 för mig liknar mest vad tkr ni :D<3

2011-06-29 | 01:34:34

Selena och justin säger "i love u " inför alla

Ett ögonvittne berättar HollywoodLife.com Justin och Selena Gomez kunde inte sluta berätta för varandra, "jag älskar dig", medan de shopping på Armani Exchange i New York 28 juni!
Nu är det officiellt! USA: s kungliga ungt par - Justin och Selena Gomez - är kär! Den17-årige rockstar och hans 18-åriga stjärnan har shopping på Armani Exchange 51: a och Fifth Avenue i New York 28 juni och ett ögonvittne berättar HollywoodLife.com de inte kunde stoppa bekänner sina känslor för varandra.

"Justin och Selena höll varandra i händerna när de shoppade och sa" jag älskar dig "till varandra inte en gång utan flera gånger offentligt. Alla kunde höra dem ", vår källa säger. "Jag antar att de vill dela sin kärlek med världen. De var i butiken ca 17:30 och stannade i ca 20 minuter eller så. "

Lägger till insider, "Justin livvakt skulle inte låta någon komma för nära dem, men det hindrade inte dem från att visa upp sin tillgivenhet för varandra. De var bara i sin egenvärld ... omtöcknad och i kärlek! "

Selena flög in i New York från Detroit, där hon avslutat sin Monte Carlo köpcentret turné.Hennes tredje album, När solen går ner, sjönk idag. Samtidigt är Justin upptagen främjasin nya doft, Someday.

Dessa två kan vara den lyckligaste stjärnor i världen - inte bara sina karriärer blomstrar, de är vansinnigt kär! Tror du att de gör ett bra par?
Källa: hollywoodlife.com
Min åsikt: nee vad gulligt<3

2011-06-29 | 01:28:16

Kategori: Musik

Behind the scenes of Next 2 u

Behind the Scenes: Chris Brown x Justin Bieber "Next 2 You" from Riveting Entertainment on Vimeo.

 

BÄSTA VIDEON <3

 


2011-06-28 | 23:12:14

Svar på Tal

RT: det är sant men hon hade en ny Intervju idag (28 juni) och då sa hon "om det händer så händer det"
Men vi får väll se :D <3

2011-06-28 | 22:54:37

Kategori: Bilder

Twit Pic

Sexy Bieber and Brown ;) <3

2011-06-28 | 22:22:10

Justin gör allt på egen hand (nästan)

han redan peppad om att skriva det? Trots att han antydde en duett med Selena, han avslöjar inte några samarbeten riktigt än!
Justin saktar aldrig ner. Han talade nyligen med MTV om hans kommande album och sagt att han vill skriva och producera en stor del av det på egen hand. "Jag vill arbeta mycket med mig själv. Och [jag vill] skriva en hel del själv. Jag kommer att arbeta med en massa andra producenter och sånt, men jag bara skriver en massa, skriva på turné. "

Förhoppningsvis kommer han fortfarande har några samarbeten på hans album så vi kan höra duett mellan honom och Selena Gomez allas varit antyda om!

Trots hans fullspäckade schema främja "Someday", utmärkelser visar, och umgås med Selena är Justin att se till att han fokuserar på hans musik. "[Jag] skriver om hur jag känner och producera. Jag har fram på min laptop och på min dator ", sångaren avslöjar. "Jag har varit riktigt in i den och förhoppningsvis kommer detta att nästa album bli enorm."

Den Biebs förklarade att han "gjort en massa" med sin akustiska gitarr och säger att han inte kan passa in i en typ av genre. "Jag är inte kommer riktigt begränsa mig. [...]Min röst är inte avsedd för någon stil. Jag vill bara göra musik. "

Och vi vill höra den musiken Justin! Så vad ni tänker, gör detta göra dig mer upphetsad att höra något från Justins nya album när han har en låt klar för release? Tycker du att han gör en hel del på egen hand eller vill du njuta av hans samarbete låtar? Är det inte gulligt att höra hur glad han är om allt?

källa: hollywoodlife.com



2011-06-28 | 22:13:15

De kanske gör en låt tsm

Kommer dessa två bara skynda dig och spela in en singel redan - Selena håller katten kring het gröt och vi tror att de bara ska gå för det!
Selena Gomez och Justin singel skulle gå dubbel platina - de skulle bryta alla poster.Selena framträdde på Live! Med Regis & Kelly den 28 juni och hon antydde en gång att hon skulle vara öppen för att ljuv musik med sin fästman.

"Jag vet inte ... antar jag", säger hon blygt. "Kanske, om det händer."

På frågan om hon blir nervös med sitt upphov till berömmelse, gav Selena även hennes fans en ropa ut: "Jag känner mig så trygg med mina fans, när jag är på scen med mina fans på konserterna. De är som mina vänner så det är bra. "

Vi önskar bara att denna förtjusande paret skulle slå studion och kombinera sina talanger för den ultimata sommaren Singel
Källa: hollywoodlife.com
Min åsikt: hoppas de gör en låt tsm <3

2011-06-28 | 12:39:21

Har Selena Tagit Ideen Ifrån will.i.am och Nicki Minaj?

Det verkar som om Selena Härmar Will.i.am och nicki minaj i deras Tema?!
Will.i.am och nicki minaj Video Check it out har Temat Kina och det verkar som, att Selena Väljer Temat Också
Källan säger att De bara spelade in "love you like a Love song" med olika Temor men en av de var Temat Kina?
Vad tror ni Har selena Blivit en Härmapa?
Källa: buzz
Min åsikt: hon behöver inte vara en härmapa bara för att de har samma tema det kanske bara var en slump?
Vad Tror ni Belieber's ?

2011-06-28 | 12:30:50

Kategori: Bilder

Bilder

Så snygga allihopa var, men justin var Sexig <3

2011-06-28 | 12:16:33

E! Entertainment Special!

Selena Gomez Gets E Special
Disney är inte den enda kanalen som vill parad Selena Gomez runt. Den 19-årigesensationen blir hennes egen E! Entertainment Special!
Japp, ni hörde rätt. Den Texas tonåring Drottningen kommer att dela sitt liv med E!publik och skålning på allt från att vara mobbad i skolan för att hennes tankar om dejtingen superstjärna.
De hjälper berätta sin historia kommer att innehålla hennes föräldrar, Taylor Swift, och många andra. Hmm, hur är det med pojkvännen Justin? Kommer han stigning? Jag antar att vi får väl vänta och se!
Här är några smygtitt citat:

On her being a role model: I’m human, I’m not perfect. I make mistakes all the time, but I guess my job is to keep those mistakes to myself, which I’m already fine doing and just try to be the best I can be for those kids.

On being famous: This is a very superficial job. I sit in a chair for two hours and get hair and makeup done and talk about [myself] in interviews. That’s a very vain thing to do. And I do get caught up in it sometimes. I do.


Oooh flicka! Du är redan få din egen E! Special!?! Vi tror inte ens att Brad Pitt har en av dem ännu. Get it

Källa: perezhilton




2011-06-28 | 12:12:31

Selena är Inte Gravid!

selena-gomez-pregnant.jpg

När Selena Gomez var rusade iväg till sjukhuset tidigare den här månaden kommer viljuger inte, vi hade våra misstankar. Alla tecken fanns där, gjorde alla symptom det att verka rimliga. Men det är bara så att alla tydligt är Selenita inte är gravid. Hon är inte bär runt Justin kärlek barn och inte planerar på att göra det snart.
Som en Lifetime ursprungliga filmen en gång påpekade, De är FÖR UNGA!
Fortfarande, trots att hon har kommit rent om hennes lilla hälsa skrämmer, folk frågarfortfarande henne om det, som vid premiären i Monte Carlo förra veckan. Selenita fick förklara igen att hon var "mycket undernärda" när hon var skytteltrafik iväg till sjukhuset, och tillade:
"Jag var lågt på järn och mycket utmattad. Problemet är, äter jag inte rätt. Jag älskar allt som möjligen inte är bra för mig. "
En läxa att lära här, kiddies. Bara för att du är ung betyder inte att du är oövervinnerliga!Ta hand om dig själv eller genomlida vad Selenita kan inte bara verkar skaka -graviditet rykten!

källa: perezhilton

Min åsikt: jag visste att hon inte var gravid och jag är säker på att många belieber's visste också om det men jag ville lägga in detta för er som var osäkra :)



2011-06-28 | 12:07:37

Flörtet

Det skulle inte vara en utmärkelse Visa utan en Justin cameo. Den 17-årige Teen Dream tog scenen med Nicki Minaj sista kväll på 2011 BET Awards för att presenterapriset för bästa manliga Hip hop-artisten till Kanye West - som tyvärr inte var närvarandeatt acceptera hans ära. Men Nicki och Justins skämt höll verkligen publiken mycketunderhållning som duon fick ganska flörtig under sin fas tid tillsammans!

Justin var omgiven av en svärm av kvinnliga fans på scen och coyly sa Nicki, "jag alla ärvuxna nu ... Nästa år är jag 18 så vad är upp?"

Hennes svar: "Justin, do you drive?"

"Yes i drive", svarade han.

"Can you handle Curves?" Frågade hon sedan honom med en dov ton.

"Yes I. Can, "Justin svarade självsäkert, till glädje för publiken.

Justin var lika älskvärd som någonsin på den gröna mattan vid den årligaprisutdelningen hölls på Shrine Auditorium i Los Angeles Tyvärr fanns det inga Jelena röda mattan handdator, som Justin flickvän Selena Gomez var inte hans dag för kvällensfestligheter.

Istället förde Biebs hans manager / nära vän Scooter Braun!

Och hur hans fashion statement? Justin har lekte många mode uttalanden under sinsenaste röda mattan framträdanden - från svart diamantörhängen en rosa kavajihopkopplad med en Kelly Kapowski emblazoned Tee - den sjungande sensationensaknar motstycke när det kommer till hans expressiva stil!

Igår kväll han lekte en syra-tvätta denim väst (som hade en vintage känsla) tillsammans med en ljus-färgade ficka kvadrat, svart tee, sneakers och silver-ish byxor!

Nicki och Justin flirtade även lite på scen! Hon frågade honom om han kunde köra och om han kan hantera kurvor.

källa: Ok!magazine

min åsikt: haha Jag älskar både Nicki och Justin <3



2011-06-28 | 11:53:25

Facebook

så gullig han är!!!

2011-06-27 | 23:03:08

Selena trött på att vara Justin's Skugga?

wow när hna frågar om Justin så verkar det som om hon inte bryr sig :/
man märker att hon inte vill att justin ska ta allt uppmärksamhet!!

2011-06-27 | 22:56:31

Selena Håller Justin i Sitt hjärta!

Aww! Hur söt är den här - Selena Gomez bär en Justin halsband halsbandet runt hennes hals medan hon främjar sin nya komedi, Monte Carlo.
Den i-love Selena gjorde vad massor av oss kvinnor gör när vi är borta från den vi älskar - hon höll sin man nära. Gomez bar en Justin halsband hund tagg den 25 juni North Shore Mall i Peabody, MA. Det ser inte ut som det här är en av hans parfyme radetaggar signatur hunden säljs till oss vanliga fans. Det verkar som om Justin kan ha haften speciell JB hund tagg gjort just för henne. Så sött!


Selena kommer att bindas upp främja hennes film Monte Carlo runt om i landet under de kommande veckorna, medan Justin var upptagen presentera Bästa manliga Hip-HopArtist Award med Nicki Manaj den 26 juni i LA och har sagt att han ska börja spela insin nästa album. Monte Carlo öppnar 11 juli och både Selena och Justin har antytt att de kan spela in en låt tillsammans.

frågan: skulle du bära dig killen foton eller namn i ett halsband runt halsen som Selena?

Källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: True Young Love <3



2011-06-27 | 22:53:59

Ska Verkligen Din Pojk/Flickvän få dig till en bättre Person?

Har din relation nödvändigtvis att göra dig en god människa?
Justin säger verkligen söt saker om flickvännen Selena Gomez bakom hennes rygg.Den 17-åriga sångerskan anförtrodde nyligen att hon gör honom till en bättre människa.Aw!

"Hon är en riktigt bra människa," Justin berättade Entertainment Tonight. "Hon tar fram det bästa i mig."

Detta är faktiskt ett tecken på en riktigt stark, hälsosam relation. Du vill att din respektiveandra för att komplettera dig och ta fram det bästa hos dig.

När man älskar och respekterar någon, du kommer att förvandlas till den bästa versionen av dig. Han kommer att balansera dig och lägger till vem du är som person, och det är en underbar sak.

Å andra sidan, inte din partner inte alltid nödvändigtvis göra dig till en bättre människa.Du behöver inte förvandlas till Moder Teresa bara för att du är kär.

gå inte känsla som du behöver vara ett helgon, och att om du inte är din romantikdömd. Det är inte fallet. Men om han inte åtminstone göra dig lycklig, då skulle jag se över hur mycket du verkligen behöver denna kille i ditt liv.

Källa:hollywoodlife.com



2011-06-27 | 22:49:20

Bang Bang Bang! är verkligen om Nick och Justin

I sin nya låt från hennes kommande album, låter Selena Gomez det sliter mot sin före detta pojkvän och stolt sjunger om sin nya kärlek - och hon erkänner det handlar omhennes riktiga liv!
Selena Gomez är inte en att öppna upp om hennes relationer i intervjuer, men nu är hontar en cue från hennes Bestie, Taylor Swift, och sjunger om sin pojke bekymmer i hennes nya låt, "Bang Bang Bang." Från första gången vi hörde dessa texter, hade vi en känsla att det var om hennes ex, Nick Jonas, och nya kärleken, Justin Bieber - men nu 18-åriga stjärnan är att erkänna det egentligen handlar om hennes verkliga dramat!

Selena daterad berömda Nick, 18, till och från i nästan två år. Även om de aldrig bekräftade det, det ryktas Nick var den att bryta bort det - och hon var alltid bli jämfördmed sin ex-flickvän, Miley Cyrus. Nu är Selena lyckligt kär i henne lång tid vän, Justin,17, som behandlar henne som en prinsessa - och stolt visar henne till världen och stöderhenne 100%.

Här är några av texterna från "Bang Bang Bang"

My new boy used to be a model, he looks way better than you, he looks way better than you
His love is deeper you know. He’s a real keeper you know.

My new boy knows the way I want it.
He’s got more swagger than you, he’s got more swagger than you do.

He’s not hiding me
He’s showing me off you know?



Selena fulla album, "When the Sun goes Down", droppar den 28 juni.

källa: hollywoodlife.com



2011-06-27 | 15:27:49

Beliebers VS Nicki Minaj Fans

Nicki: Justin do you drive?

Justin: Yes I drive.

Nicki: can you handle curves?

Justin: Yes.. *looking at nicki up and down* I.. CAN :)

De prata om sex....??

2011-06-27 | 15:14:42

Kategori: Bilder

Bilder från BET awards

aww. lyckos dom <3

2011-06-27 | 15:08:48

TACK ALLA!!

Anonym om Vill inte blogga längre:
neeeejj snälllaa sluta INTE blogga, bloggen är fantastisk! snälla gör inte det, skit i alla som kommenterar dumma saker, för dom har fel eran blogg är bäst!!!
IP:
26 Juni, 22:07
Anonym om Vill inte blogga längre:
Snälla sluta inte att blogga :(

IP:
26 Juni, 22:06
anna om Vill inte blogga längre:
neeeejj snälllaa sluta INTE blogga, bloggen är fantastisk! snälla gör inte det, skit i alla som kommenterar dumma saker, för dom har fel eran blogg är bäst!!!
IP:
26 Juni, 22:06
Mira () om Vill inte blogga längre:
sluta inte blogga Diana! du kan ta en liten paus tills de känns bättre, men de e du som bloggar mest o de kmr inte va samma sak utan dej heller! btw, vad ärre som har hänt? du kan prata ut till mig, finns där för dej! #promise! <3 <3
IP:
26 Juni, 21:51
Nika <3 om Vill inte blogga längre:
OMG! DU FÅR NT SLUTA BLOGGA?!?!?!? ni har sjukt bra upptadering! vill verkligen nt att du ska sluta bloggA! bry dig nt om elaka kommentarer! NEVER SAY NEVER! kram
IP:
26 Juni, 21:19
Ellen  ([email protected]) om Vill inte blogga längre:
NEEEEEJJJ snälla sluta inte blogga!!! i got your back girl!!! älskar eran blogg!!! stöttar dig till slutet, ingen förtjänar ett dåligt självförtroende!! screw the haters, ingen blir älskad av alla. JAG läser din blogg varje dag och tycker den e as grym så snälla, och sluta inte bara skriva för at jdb bloggen har mer läsare(om det e därför) för ni skriver om viktiga saker som de inte skriver om som t.ex. om Jinsu bråket... de har inte skrivit om det så snälla sluta inte, vi alla får dåligt självförtroende ibland, men never give up, just fight!!!! ♥
IP:
26 Juni, 19:37
Viviii om Vill inte blogga längre:
Neeeeeeeeej sluta inte blogga :( Jag stöttar dig till 110%! Ta en bloggpause eller så men sluta inte blogga! Jag vet att det inte bara är du som bloggar, men ni alla 3 är grymt duktiga och ni borde fortsätta blogga tillsammans ALLA 3! :( Och ta inte åt er av dåliga kommentarer dom är bara avudsjuka för att dom inte har en sån fin och bra blogg. Jag vet att jag typ aldrig kommenterar men jag läser den VARJE dag och följer den på bloglovin, men jag brukar oftast inte sitta vid datorn nu när det är sommar så jag brukar bara vara inne på mobilen och då är det jobbigt att kommenterar för det går så seeeegt. Men ni ska bara veta att eran blogg är så GALET BRA, den bästa bloggen ever med as bra information med!! :D ♥
IP:
Aww, tack sååå sjukt mycket för alla snälla komentarena. Betyder skit mycket, Tack för att ni gillar bloggen och vill att den ska fortsätta. Mår lite bättre nu för alla snälla ord ni sa!! TACK SÅ SJUKT MYCKET FÖR DEN STÖD!
Ska kanske blogga i allafall...vet inte om ni vill det så Visst :)
och det handla inte om att JDB bloggen har mera läsare -.-
De får ha så mycket så helts men bryr mig inte, i vår blogg upptateras det i allafall mera...eller`?
De som fick mig att sluta blogga var att många sa massa skit om mig och blev skit ledsen över det

2011-06-27 | 11:36:25

Kategori: Musik

Justin Flörtar Med Nicki Minaj

HAHA han är såå söt och så klart vi Belieber's är bättre ;) <3

2011-06-27 | 11:10:40

Justin Och Nicki Minaj Flörtiga och Sexiga på BET awards

Justin kan ha varit utan flickvän Selena Gomez, men han fick i vissa kvalitets flirta med de mycket söta och kurviga Nicki!
Justin visade att han är lika mycket en hit med äldre damer som han är med tweens BET Awards 26 juni! Presentera med Nicki Minaj, sa den unga popstjärnan tillförsikt mycket kurviga och väldigt sexig Nicki han hade vad som krävdes för att hantera sinlegendariska kurvor! Whoa!


Justin var på evenemanget utan flickvännen Selena Gomez, som är på en nationell turnéför sin nya film Monte Carlo, men tycktes njuta själv med kompisar Willow och Jaden Smith!

HollywoodLifers, hittade du Justin och Nickis flirta söt eller borde Justin har undvikit att flirta för Selena skull?

Källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: OMB!!! kolla på Justins SÖTA MINN <3
Vad tycker ni Beleiber's Ska han kunna Flörta med Folk även om han är med selena?


2011-06-27 | 11:04:29

BET awards






De hetaste namnen inom hiphop, R & B och rap dyker upp för en av de största Music Awards visar på året!
Det fanns ingen brist på talang 2011 BET Awards 26 juni som alla från Nicki Minaj och Chris Brown till Justin och Willow Smith gick på röda mattan vid evenemanget som hedrar de största namnen inom hiphop, rap och R & B!
Vem tror du såg det bästa HollywoodLifers?

källa: hollywoodlife.com
Min åsikt: Alla ser grymma ut <3

2011-06-27 | 10:59:42

Justin Bieber Dycker upp i BET awards

Justin går röda mattan på BET Awards ensam - utan flickvännen Selena Gomez!
Justin gjorde sin ankomst till Shrine Auditorium i Los Angeles för att delta i showen,klädd i en jeans väst och en svart t-shirt. Vi kan inte vänta att se Justin på scenunder ceremonin!

Tyvärr hans flickvän, Selena Gomez, var inte med honom. Men kanske de kommer attansluta senare!

källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: Han har sån Grym Stil!



2011-06-27 | 10:57:51

Kategori: Bilder

Bild

caption
Justin skrev om den här bilden i FB han skrev:
Met a great fan named amber who didn't have a camera so I took it for her. Here's ur pic
amber. http://lockerz.com/s/114549217
'Så gulligt av honom Our Gentelman

2011-06-27 | 10:52:11

Svar på Tal

Nika<3: Hej Bästa Läsare Nika förlåt men BET awards har redan varit det var Kl 2 igår kväll efter midnatt
men jag tror man kan kolla igen..?
Du kan kolla på Youtube och söka efter en massa upträdanden
Ha en undebar Morgon/Dag <3

2011-06-27 | 00:53:01

Bieber gör så att Obama håller sitt ord


När president Barack Obama säger att han ska göra något, mer ofta än inte verkar han vara en man av hans ord. Han sade att han kommer att dra ut trupperna från Afghanistan och hjulen snurrar. Han sade att han ville fånga Usama bin Ladin och den sena al-Qaida ledaren är nu sova med fiskarna. Bieber att ta ett foto med en fan lätt, med tanke på bergen presidenten har kunnat röra sig så långt.

Lika bra på hans ord som han ser i Ovala rummet, sa Obama en 14-årig ​​på ett Ground Zero händelse han skulle ordna ett möte för henne med Justin Bieber. fanet förlorade sin far i den 9 / 11 terrorist attackerna mot World Trade. Även denna begäran ägde rum förra månaden, säger TMZ Vita huset tog kontakt med popstjärnan samma dag, se till att fanet skulle få sin önskan. Snygga Obama!

På baksidan var den bild som publiceras på fanets Facebook-sida, antagligen tas strax efter Biebers nära upplopp attack i New York förra veckan utanför Macys. Om detta är sant är Ushers skyddsling bra på att spela det lugnt, med tanke på att han är idel leenden och visar inga tecken på att ha knuffad bara några förut.
källa: bet

min åsikt: aww Fett gulligt obama <3 han försöker verkligen förverkla fanets drömmar<3



2011-06-26 | 23:55:20

Vilken justin är Snyggast?

Battle-of-the-Hot-Justins-Split

Slaget om den heta Justins är på!

Förutom att dessa dubbar har samma namn, men alla gör våra hjärtan ras.

Justin, Justin Timberlake, Justin Long, och Justin Bartha (för att nämna några) är några av Hollywoods hetaste killar och det är dags att vi tar en titt på vad alla har att erbjuda.


Timberlake kan ses spela stud på den stora skärmen i den kommande filmen dålig lärare, lämnade oss att fråga, har sexig någonsin lämna? Medan länge setts med någradamer vid olika tillfällen, (såsom sexiga Olivia Wilde) han är singel och redo att mingla!Och baby, oh baby-how Biebs har vuxit upp! Och med Bartha som löper genom våra sinnen hela dagen, det inte konstigt att han fick oss att känna bakfull.

Kolla in alla dessa bilder av varmt Justins på läktaren, sedan lägga din röst för vem du tycker är snyggast på i undersökningen!

Och medan var på temat sexiga kändisar som har samma namn, varför inte du kolla inCelebuzz Galleri heta Robs!

Källa celebuzz


Min åsikt: så klart justin <3



2011-06-26 | 23:35:51

Facebook

haha jag tror justin har stavat fel jag tror det ska stå Voting for my brother Drake.
eller så ska det stå Rooting haha
Missa inte BET awards Ikväll

2011-06-26 | 22:53:56

Kategori: övrigt

BET awards

Många av er beliebers har frågat om att vi ska Ta reda på när och vilken kanal Bet awards börjar här är svaret!
Gå in på deras hemsida som är: http://www.bet.com/shows/bet-awards/2011.html

2011-06-26 | 22:41:18

facebook

Fan va sööt <3

2011-06-26 | 22:17:45

Kategori: övrigt

Till Dig Diana <3

Diana Seriöst sluta inte blogga utan dig skulle inte bloggen finnas GIRL i loveu även om jag inte har varit en Jätte bra vän på siståne men du måste veta att jag älskar dig sjukt mycket o du har alltid varit där för mig och jag lovar att jag kommer försöka vara där för dig men du vet sjävl att det är svårt öfr du är ju ganska blyg!!
JAg älskar dig Jätte mycket diana Om inte du fanns Så skulle inte jag Ha någon att prata med skratta med någon Du är Mitt Allt min humor,min bästa vän
och du kan säkert tycka att jag Överdriven men tyck vad du vill jag älskar dig och kommer alltid göra det
du kan berätta till folk att du tycker jag är falsk men du kommer ändå finnas i mitt hjärta
GUD VET HUR MYCKET JAG ÄLSKAR DIG <3
saknar dig sjukt mycket
Och belieber's tack så mycket för Allt Stöd betyer mycket för både mig och diana <3
Diana i will always try to bring the real u back i want the world to know u BETTER they gonna hate them selfs for not noing u <3
ILOVEU GIRL <3

2011-06-26 | 22:13:40

Selena's Favorit Justin bieber Låt

Hon älskar Justin musik men fortfarande kallar honom en "vän" - egentligen, Selena?
Selena Gomez är inte bara ett stort fan av att vara kär i Justin, men hon också tycker hans musik är fantastisk!

Selena, 18, hade en intervju med The Boston Globe den 24 juni, där hon kupade på hennes 17-årige mega stjärnan pojkvän.

När de tillfrågades om hennes favoritlåt Justin sjunger, hon hade svårt att bestämma!

"Min favoritlåt ändras varje dag", sa hon. "Just nu är det nog" up "eller" Never Let You Go. "

intervjuaren kastade Selena en Curveball genom att fråga vad hennes minst favorit Justin sång är, och hennes svar kan överraska dig!

"Jag tror inte att jag skulle vara en mycket god vän om jag sa en minst favorit," sa selena. "Jag tror inte att det är en låt jag inte gillar!"

Vi är alla överens om Justins låtar är bra, men VÄN? Selena - vi har sett dig två som upprättar en massa gånger - bara säga att han är din pojkvän redan!

Varför tror du Selena har så svårt att erkänna att hon dejta Justin, HollywoodLifers?

källa: hollywoodlife.com

min åsikt: :/ Hoppas justin nte tar illa upp jag menar han visar ju hans känslor för henne och hon kallar honom en vän? men hon har säkert en bra Själ !! :D <3



2011-06-26 | 22:10:40

Justin: "Hon tar fram det bästa i mig."

Justin gav också henne en flaska av hans nya "Someday" doft - och hon älskar det!
Justin är förälskad i Selena Gomez, och nu vet vi varför!


Justin, 17, tycker Selena, 18, gör honom till en bättre kille, Entertainment Tonightrapporter.

"Hon är en riktigt bra människa," Justin sa. "Hon tar fram det bästa i mig."

Justin gav intervjun och samtidigt främja sin nya parfym "Someday", och han sa att han gav en av de första flaskorna till Selena!

"Hon tycker om det", sa han. "Hon tycker att det luktar riktigt bra."

Tror du att Justin & Selena kommer vara tillsammans för evigt, HollywoodLifers?

källa hollywoodlife.com

min åsikt: nee vad gullgit hoppas de aldrig gör slut <3



2011-06-26 | 18:34:17

Vill inte blogga längre

Har tänkt mig att sluta blogga allt blir bara problem....Jag bloggar så mycket så möjligt och tar mycket tid till det.
Men allt blir bara fel. Jag försöker att skaffa läsare med det går inte.
Allting i livet går inte, nää säg inte NEVERSAYNEVER
Vill bara inte, är skit ledsen innom mig.
Jag vill verklien fortsätta blogga, jag älskar det jag gör och vill fortsätta men är så ledsen att jag vill inte.
Jag ska kanske blogga senare men beror på om det finns läsare som stöttar mig...som vilket inte finns så mycket av.
Tror inte att det kommer att hända.
Asså jag själv har inte självförtoende och inte undra på hur jag känner mig nu -.-
Det gör verkligen ont!!!

2011-06-26 | 17:42:51

Selenas nya musik video!

lol bara jag som inte såg de rosa hästarna? hahah de tog bort delen säkert för att alla  kanske klaga?
och lilla piano...Justin <3
och haha Blå och rosa på texten som hennes twitter :)

2011-06-26 | 17:30:30

Unkown fakta om Scooter


#1
Har du någonsin märkt att Scooter bara twittrar när Justin är online och twittrar genom webben, det är för att Scooter eller Kenny twittar för honom. Dom ofta twittar allvarliga saker och saker med Selena att göra.
#2
Scooter är alltid inblandad i drama på twitter. Senaste var en rappare som hette Young Jinsu som hatar Justin och Scooter. (han dejtar Jasmine V) Han twittrar till Justin många gånger dirket men justin twittrar till honom indirekt. Scooter blir inblandad. Jinsu  komenterade om att han är en 30 åring irriterad tonåring som är på internet. Scooter svarde då "im a grown up"
‎#3
När Scooter, Carin, Selena och Justin åkte till Hawaii, Carin var vid högra sidan av bilderna med dem och inte scooter. Det var han som tog kort på bilderna.
#1
Har du någonsin märkt att Scooter bara twittrar när Justin är online och twittrar genom webben, det är för att Scooter eller Kenny twittar för honom. Dom ofta twittar allvarliga saker och saker med Selena att göra.
#2
Scooter är alltid inblandad i drama på twitter. Senaste var en rappare som hette Young Jinsu som hatar Justin och Scooter. (han dejtar Jasmine V) Han twittrar till Justin många gånger dirket men justin twittrar till honom indirekt. Scooter blir inblandad. Jinsu  komenterade om att han är en 30 åring irriterad tonåring som är på internet. Scooter svarde då "im a grown up"
‎#3
När Scooter, Carin, Selena och Justin åkte till Hawaii, Carin var vid högra sidan av bilderna med dem och inte scooter. Det var han som tog kort på bilderna.

2011-06-26 | 17:11:20

Rock maffia pratar om Jelena

kommer vid 1,15

2011-06-26 | 17:07:59

Selena om hennes film och hennes förhållande med Justin


2011-06-26 | 17:06:08

Juston och Selena håller i handen


2011-06-26 | 17:01:37

JustinJustin säger att Selena tar fram det bästa i honom

Justin säger att Selena luktar som hans perfym och att hon tar fram det bästa i honom :)
Så gör inte fansen det???! :S

2011-06-26 | 16:54:56

Fans attackerar Tom Petterson, hans som attackera Justin!

haha gilla den dära med grön text!

2011-06-26 | 16:51:59

Justin anländer till LAX flygplats för BET awards

kolla på hans byxor sen överdelen...ha-ha
Justin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2B_XEZaAmKin4l.jpgJustin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2B0T9ueGNbupLl.jpgJustin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2B2pEOukGZrvcl.jpgJustin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2B3JVnHTbXPhLl.jpg
hahah aww kolla på hans mun :)
Justin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2B7Z0_VWEM7QOl.jpgJustin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2BAyW7mEeVw8Ml.jpgJustin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2Bb26AlwIJbaYl.jpgJustin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2BbByXwPOxM-Dl.jpg
Justin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2BcxCrnQ4j4All.jpgJustin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2BHwEu7pawIAEl.jpgJustin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2BitOKCSBCrP1l.jpgJustin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2Bo121c5l_EUTl.jpgJustin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2BqQExD5zGVItl.jpgJustin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2BVXISEqdtWpPl.jpg
hmm....Justin har haft på sig ett liknade t-shirt av den elrh? och haha han var på samma ställe då han hade på sig!
Justin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2BxEfDWwwuZ8Tl.jpg
haha älskar att göra så :)

2011-06-26 | 10:58:12

Kategori: Bilder

Bilder på Jelena

Sååå söta <3
älskar båda två skit mycket <3

2011-06-26 | 10:56:36

Justin Kommer Få Brons Stjärna? <3

Han har samlat glittrande priser JUNOS, American Music Awards, Teen Choice Awards, Billboard Music Awards och MuchMusicAwards video.

Hans album har gått på dubbel platina i Kanada och USA

Nu en av Stratford mest kända infödda söner kommer att redovisas med en brons stjärna i sin hemstad.

Justin är en av fyra mottagare som kommer att redovisas Canada Day by Stratford är Bronze Star-programmet, meddeladestadens fredag​​.

Stjärnorna kommer att presenteras i år under Kanadafirandet i Salutorget 1 juli. Det är oklart om Bieber kommer att närvara vidceremonin.

Källa: Buzz

min åsikt: Omg han förstjänar de verkligen



2011-06-26 | 10:51:51

Kategori: Musik

Someday Reklam (Joke)

Sååå Sexii Sen kommer Jimmy xD
HAHA Så Roligt
i videon så säger han someday i'll shave my head balled
Kolla på tiden 1.15 då säger han så

2011-06-26 | 10:46:59

Twitter och Facebook!

Här ser ni att justin skriver RIP MJ. och han skriverdet för att det var exakt 2 år sedan han Dog!
LEGEND STILL LIVES ON <3

2011-06-26 | 10:38:11

Svar på Tal

Heej alla belieber!
Asså Ni vet det diana skrev om att JDB bloggen kopierar av oss strunta i den!!!
och ni som säger att vi kopierar av de så har ni tyvärr fel!!
för att man kan inte Kopiera texter ifrån deras blogg!!
jag vill inte låta taskig men det är bara sanningen
och det sårade faktiskt mig att några sa att våran blogg inte kommer bli lika populär som deras asså jag vet att det inte kommer bli det men det kanske ändå var lite lågt att säga så :/
Men aja Sanningen gör ont ibland
:( <3

2011-06-26 | 10:35:12

Tänker Justin Raka av sig Håret?



justin lovar att sänka sin mördare huva i en tokrolig "Late Night with Jimmy Fallon"sketch!
Justin mest kända tillbehör är hans perfekta håret, och nu är han hotar med att huggabort det! "
Justin, 17, var på juni 24 avsnitt av Late Night with Jimmy Fallon, där han och värd parodierade den numera berömda annons för Justins nya parfym, "Someday". Justin ofta visar hans stora sinne för humor, men den här roliga skiss - där Jimmy Fallon spelar en vuxen Biebs - har vi skrattar så hårt!

Källa: Hollywoodlife.com

Min åsikt: Om hna tänker göra det GO FOR IT <3



2011-06-25 | 17:22:17

Justins sittplats på Monte Carlo Premiären!

En läsare tipsa om den! Tack för den! hade inte sätt den innan :)

2011-06-25 | 17:18:36

Kategori: Bild bomber

BILDBOMBER!!!!!!!!

Jag dör!! SEriÖST!
nää nää jag dog inte....:D
his eyes, his eyes makes the star looks like they not shining
He is so beautiful and i tell em everyday
Cuz Justin when i se your face, my heart can't do nothing but smile :)
His smile <3

2011-06-25 | 15:01:05

En interljuv med MTV på Macy's


2011-06-25 | 14:50:15

Justin och Pencils of Promise att göra utbildningar komma i uppfyllelse


2011-06-25 | 14:41:06

Justin spelade den plikttrogna pojkvännen


2011-06-25 | 14:34:25

Bilder från The View

vClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size image
Jag undrar varför det regnar i New york....
Click to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size image

2011-06-25 | 14:22:19

Kategori: Paparazzi

Justin änländer till The View

Click to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size image
känns som han är osäker på kramen....:S
Click to view full size image

2011-06-25 | 14:15:42

Selena är svartsjuk på Justin Bieber fansen



Selena Gomez blir svartsjuk!

Källor säger tonåring stjärnan blir allt mer avundsjuk på pojkvännen Justin och hans relation med hans kvinnliga fans.

"Selena har blivit mer och mer otrygga på grund av hur Justin är med sina fans
", säger en källa.

"Justin är en riktig flirta och älskar uppmärksamhet. Medan han berättar Selena det finns ingenting i det, kan hon inte låta bli att känna sig upprörd över det och hon sa så. "

Under tiden har Gomez erkänt att hon aldrig ville bli en förebild.

"Jag har aldrig riktigt sagt att jag vill vara en förebild. Men sedan när det hände var jag så ner för det, "sa hon.

"Jag är människa, jag är inte perfekt. Jag gör misstag hela tiden, men jag antar att mitt jobb är att hålla dessa misstag för mig själv, vilket jag redan är bra gör och bara försöka vara den bästa jag kan vara för dem barn. "



Justin har sagt "Om jag skaffar en flickvän måste hon förstå min relation med mina fans"
Hon borde förstå!!

2011-06-25 | 14:09:36

Stratford kommer att redovisas med en Bronsstjärna



Han har samlat glittrande troféer JUNOS, American Music Awards, Teen Choice Awards, Billboard Music Awards och MuchMusic Awards video.

Hans album har gått dubbel platina i Kanada och USA

Nu en av Stratford mest kända infödda söner kommer att redovisas med en bronsstjärna i sin hemstad.

Justin är en av fyra mottagare som kommer att redovisas Canada Day byStratford är Bronze Star-programmet, meddelade stadens fredag​​.

Stjärnorna kommer att presenteras i år under Kanada firandet i Salutorget 1 juli. Det är oklart om Bieber kommer att närvara vid ceremonin.


2011-06-25 | 14:05:09

EXKLUSIVT: Someday interljuv


2011-06-25 | 14:02:09

Justin och Jimmy Fallon Reklam till Someday

Hans blick!! mmmmmmmmmmhvmmmm

2011-06-24 | 23:22:21

Kategori: övrigt

Förlåt!

Förlåt beliebers om jag Bloggar olika tider hela tiden
men jag är väldigt upptagen ibland men jag ska försöka förbätte mig <3
Älskar er sjukt mycket <3

2011-06-24 | 23:21:28

Kategori: övrigt

Selena har inte snackat med justin Sedan Slaget!

De har säkert Snackat efter premiären :D <3

2011-06-24 | 23:17:45

Kategori: Bilder

Bilder på Varandra

DEt Verkar som om Hon har Bieber-Fever ;)

2011-06-24 | 23:16:12

Kategori: Bilder

Monte Carlo Premiär Bild

Sååå Söta <3

2011-06-24 | 23:05:05

Kategori: Bilder

Key To The Heart <3

Key to The Heart (hitta på det själv ofta inte bra :D)
Bieber is the Key to My Heart

2011-06-24 | 23:02:32

Fans Attackerar Både Justin Och Miley Har Fansen Gått För Långt?


Miley och Justin båda blir offer för fan attacker - är fans bli för galen och utom kontroll?
Justin och Miley Cyrus båda har otroligt passionerad och hängiven fan, några så passionerat att de går överbord! Den 23 juni var Justin tacklas genom en hemlig polis som var nervös om den unge sångarens säkerhet på en händelse som markerarlanseringen av sin första kvinnliga doft, Someday. Sedan den 24 juni var Miley rusade utanför scenen i Melbourne när en ung fan kom upp bakom henne när hon framförde sinhitlåt "The Climb". Ha deras fans blivit för galet?

Naturligtvis nästan alla i Miley och Justin fans är fantastiska, lag lydiga, medborgare. Detverkar vara mer och mer dock, och inte bara med Miley och Justin, som har gått för långt. Allt detta utan tvekan att göra unga kändisar otroligt, otroligt nervös!

källa: hollywoodlife.com
min åsikt: Det var igentligen iget fan som slog justin men ändå Sjukt!!!
Här är videon där Miley Blir Dragen i håret Insane :O

2011-06-24 | 22:54:21

Justin Mår Bra!!

Justin är Safe & Sound efter en skrämma Macys, och han tweeting om hur mycket han älskar sina fans!
Mellan deltog i Monte Carlo-premiär med Selena Gomez och att hela "möjligen få attackerade" incident Macys, hade Justin Bieber en ganska intensiv dag i New Yorkden 23 juni. Men även mitt i all galenskap, fann han fortfarande tid att tacka de viktigaste personerna i hans liv. "Fansen var fantastiska!" Justin twittrade. "Och för dem som jag inte får se idag ... Tack för din kärlek och stöd."


"Tack till alla fans som kom ut för att stödja," tillade han. "Det var en frisk fläkt:)"

Åh, Justin ...

källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: JAG HATAR TOM PETTERSON (KILLEN SOM SLOG JUSTIN) :@


2011-06-24 | 22:50:43

Gissa vem som ignorerar justin's Sms: Lil wayne

Är Wayne den första musikern någonsin sjunka göra en låt med Biebs?
Om du trodde att alla i musikbranschen älskade Justin, du var helt fel!


Rap megastjärnan Lil Wayne, 28, gav en mycket avslöjande intervju med XXL säger Biebs, 17, är döende att arbeta med honom - men han vägrar!

"Det är min lilla homie nu," Wayne säger. "Han texter mig varje kväll ber mig att göra[sin] jävla låt. Det är min n ****, men jag kan inte göra det. Som jag sa, jag vill inte att f ** k sin s ** t upp. Men som sagt, vill jag jobba med Justin Timberlake. Den pojken fick enröst. Den pojken kan sjunga. "

Vad tror du, HollywoodLifers - är Wayne vara oförskämd eller är han bara sätta musikenförst?

källa:hollywoodlife.com

min åsikt: OMG så han menar att jsutin inte har en röst
Dude Respect The Biebs We live in Bieber's world ;) <3


2011-06-24 | 22:18:03

Kategori: övrigt

Fan Video Ifrån Saga

Saga: videon är Jätte snygg precis som du <3
Ha En jätte underbar dag och Follow You're Dreams <3

2011-06-24 | 18:36:10

Kommentarer

KommentarTid
Anonym om OMB :O:
Antingen string eller har hennes trorsor åkte in...
IP:
24 Juni, 16:18
Malin om OMB :O:
hahaha Srting..
IP:
24 Juni, 12:36
Anonym om OMB :O:
USSSS SÅ JÄVLA SNUSKIG -.- Åhhh fyfan hon börjar ju bli såsom andra tjejer :o
IP:
23 Juni, 23:34







belieber om OMB :O:
string ;)
IP:
23 Juni, 23:20
hmm kankse det men ändå snuskit om det är string...man såg i allfall hennes RUMPAAAAAAAAAAAAH! :D



2011-06-24 | 18:32:59

Kommentar

Anonym om Smexii BOOOOMB:
ser DU bilden på då selena inte hade några trosor på sig? Ser du hur justin kollar på hennes bak då hon böjer sig lite? SOOO AKWARD xD
IP:
Tss hahaha omg! Ak-----WARD!!!

2011-06-24 | 18:32:06

Video från en läsare :)

En läsare kommentera om att lägga upp videon!
Så här är den! Videon är jätte bra, Den fick mig verkligen att le :)
Proud of begin called a Belieber :)

2011-06-24 | 18:24:44

Justin i The View :)


2011-06-24 | 18:23:50

Justin skickar rosar till The Views, damerna

Efter hans framträdande på The Views skickade Justin Bieber ett tack-kort och några vackra blommor till damerna.


2011-06-24 | 18:01:55

Om attacken

Justin slogs till marken medan hälsningen till fans utanför Macys i Herald Square. Ett vittne rapporterade att Bieber sa "Vad? Vad? " Som mannen, som skrek och tacklade honom. Säkerhets männen tog snabbt mannen och NYPD polisen enligt uppgiften tog mannen bort.

"Jag ser att killen går runt, men jag tänkte inte något om det, men helt plötsligt hoppade han bara ... Tre killar höll den här killen tillbaka", sade ett vittnet.





2011-06-24 | 17:50:25

Justin lämnar Macys!


2011-06-24 | 17:49:36

Justins stora missförstånd, inget crazy fan utan en polis!



Justin blev attackerad och nedslagen av en vuxen man som tidigare idag, säger rapporten. Men vi har lärt oss att det var ett stort missförstånd.

Justin var autograferade utanför Macys när folkmassan blev utom kontroll och en polis under täckmantel rusade för att hjälpa Justin.
Lyckligtvis en polis under täckmantel identifieras snabbt sig själv.

Enligt NYDailyNews visste inte Justin att det var en Polis - så när polisen kom nära Justin ... Justin fick defensiva tänkande att han var en galen fan försöker attackera honom. En medlem av Biebers säkerhetsteam tog omedelbart polisen och försökte dra bort honom. Båda sidor har rätats ut allt - och Justin fortsätter skriva autografer inne ivaruhusetMacys.


Justin borde inte tycka att de va hans fans! Okej hans fans är vild med ofta en fan gör så mot honom!


2011-06-24 | 17:43:40

Justin i Macy's :)

Jag undrar varför inte perfymen har locken på sig och jag undrar varför justins skor är öppen,
hahaha :) han bryr sig inte ens :D

2011-06-24 | 17:29:16

Kelly Kapowski har på sig en Justin Bieber t-shirt!

0624_bieber_tee
4 dagar efter att Justin hade på sig sin  “Saved by the Bell“ av Kelly Kapowski hade Kelly på sig en Justin Bieber t-shirt i New York på en premiär



2011-06-24 | 15:38:09

Här blir Justin nedslagen!


2011-06-24 | 15:31:30

lil wayne dissar Justin och ignonerar hans sms varjedag

Är Wayne den första musikern någonsin som inte vill göra en låt med Biebs?
Om du trodde att alla i musikbranschen älskade Justin, då var du var helt fel!


Rap megastjärnan Lil Wayne, 28, gav en mycket avslöjande intervju med XXL säger Beibs, 17, är döende att arbeta med honom - men han vägrar!

"Det är min lilla homie nu," Wayne säger. "Han smsar mig varje kväll och ber mig att göra[sin] jävla låt. Det är min n ****, men jag kan inte göra det. Som jag sa, jag vill inte att f**k sin s ** t up. Men som sagt, vill jag jobba med Justin Timberlake. Pojken har en röst. Den pojken kan sjunga. "

Vad tror du, beliebers- är Wayne vara oförskämd eller är han bara sätta musiken först?
Aldrig gillat wayne aldrig ska -.-

2011-06-24 | 15:20:30

Justin blir nedslagen :(

Tonårssensationen Justin Bieber är van att fansen skapar oreda var han än dyker upp.

Men när stjärnan dök upp utanför varuhuset Macy's i New York gick det ett steg längre.

En man hoppade nämligen över avspärrningarna och slog Bieber till marken, rapporterar ABC.

Bieber besökte varuhuset för att avtäcka sitt nya parfymmärke när attacken skedde.

Enligt vittnen hade mannen strukit omkring i området innan stjärnan dök upp:

– Jag såg honom gå omkring men tänkte inte på det. Men plötsligt hoppade han bara. Tre killar försökte hålla honom borta.

Mannen hoppade över staketen samtidigt som Bieber kom ut ur varuhuset. 17-åringen blev omkullslagen men klarade sig utan skador. Enligt ABC verkade han däremot skakad av attacken.


2011-06-24 | 13:21:12

Justin Blir Slagen av en 40-åring


2011-06-24 | 13:05:39

Justin Var i Monte Carlo Premiären för att stötta henne

Selena Gomez var en lysande stjärna på New York screening av hennes kommande komedi, Monte Carlo, juni 23. Hölls på AMC Loews Lincoln Square, såg 18-åriga skådespelerskan bedövning i en ljusblå golv längd klänning. Selena är stödjande pojkvän, Justin Bieber, och några av hennes co-stars gick med henne!

Källa: hollywoodlife.com



2011-06-24 | 12:34:27

Selena berättar hur mycket hon älskar sitt liv

HollywoodLife.com ikapp Selena Gomez på premiären av hennes film, "Monte Carlo" i New York 23 juni och hon sa att hon aldrig vill handla liv med någon!
Med en klättring karriär på skärmen och i musik, plus den hetaste pojkvännen i världen,Justin Bieber, är det inte konstigt Selena Gomez är lycklig! I NYC premiären av Monte Carlo 23 juni frågade HollywoodLife.com den 18-åriga stjärnan, som hade hon handelbor med om det ges möjlighet (som hennes karaktär i filmen) - och hennes svar inteförvåna oss i minst.

"Jag skulle inte vilja vara någon annan", sade hon, strålande öra till öra.

Vi måste ge props till Selena för att tänka så snabbt på fötterna - och att vara kvick. De av er Selena Gomez-styvnackade vet att linjen är faktiskt den första uppsättningen texter på hennes singel "Vem säger."

Dessutom är det häftigt att veta Selena är att leva som hon lär. Som sagt, om vi vorehenne skulle vi inte vill handla liv med vem som helst heller - hon har en stödjande ochbedårande pojkvän i Justin Bieber, en blommande musikkarriär med sitt band, Selena Gomez & The Scene, konstant jobb som skådespelerska och en enorm fans ... vad som inte är att älska om det?

Missa inte Monte Carlo när den träffar teatrar 1 juli!



2011-06-24 | 12:28:28

En Man attackerade justin

Han är Sjuk u Huvet :@ Han kan Dra Till Helvetet
Förlåt för utrbråttet men jag blir så arg justin har väll inte gjort något

2011-06-23 | 23:57:57

Visste du att...?

Justin älskar överraskande fans eftersom deras reaktioner är ovärderliga ...
precis ett år sedan idag Justin drog igång sin turné i Hartford, Connecticut
Justin älskar att springa runt utan skjorta
4 år sedan Justin sjunger s Chris Brown låt i vardagsrummet, nu Justin sjunger medChris Brown på scen.
"Jag ser en massa vackra flickor i publiken Vet ni vad jag tror att jag behöver komma lite närmare dig.?"-Justin
Justin: "Förra veckan var jag av misstag väntade i kö för två timmar för min egenautograf.
Justin önskar att han kunde vara den att plocka "One Less Lonely Girl" på hanskonserter. ; D
En miljon bitar av konfetti användes för var och en av Justin visar My World Tour.
Justin försökte en gång vegetarianism, men hävdade "Burger kallade mig" och så han då sluta. xD
Justin tycker att det skulle vara häftigt att skapa en spannmål och kallar det BieberFlakes.
Intervjuare: "Vad var det mest upproriska sak som du gjorde som ett barn" Justin: "Jagsa" nej "när Dora bad om hjälp."
Justin besättning tar inte upp okända samtal efter 12:00, eftersom de vet att det ärJustin.
Justins nästa album är verkligen viktigt för honom eftersom dess kommer bli riktigtComin från hjärtat
Annat än att utföra, säger Justin hans favorit sak att göra är att interagera med sina fans.
Justins nya album skulle kalla "Believe" och det skulle komma ut i november

Kort <3
Förlåt men jag har inte hunnit Översätta de så bra Men hoppas ni förstår ändå !




2011-06-23 | 23:06:36

Kategori: Bild bomber

Smexii BOOOOMB

 jbnewss:  Thats what I thought too itsjustkiana: Justin Bieber upgraded from an iPhone to a HTC EVO   Favorite Pictures | Justin Bieber | Just Justin garota-cinderela:  1 fato sobre mim:Gosto de carinhos inesperados (Garota-cinderela) justindrewbieberisonfire:  OMG HE SAW SOMETHING AND THEN GOT DANCEABLE TO UNDANCEABLE LOL gabrielcezar:      Top 6 photos of Justin Bieber.
Não há nada que eu não faria, darei até a minha vida por você, pois você é meu sonho. - Justin Bieber ft. Chris Brown - Next 2 You                                                                 (lovepromise) 
SMEXII BOOMBER DAMN >3

2011-06-23 | 22:38:56

Kategori: Musik

The View

"

2011-06-23 | 22:06:56

Kategori: Bilder

Selena med SomeDay

Här ser ni Selena med Someday
Hon hade säkert Perfymen på sig i MMVA'S
Hon är Världens Lyckligaste/lycko lottade Tjej i världen <3

2011-06-23 | 22:02:43

Kategori: Bilder

OMB :O

OMB hade hon inga Trosor på sig i MMVA'S??
Fet Akward :O

2011-06-23 | 21:19:53

Kategori: Rösta!

RÖSTA NUUU !!

Snälla Belieber's Rösta på Mig skulle bli sjukt Tacksam :* we Belieber's Stick as a Family och Snälla Skulle bli sjukt Tacksam http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=NjDQ2uUleMIO4pGQ4dIOvMiR3kgwFL7Tv0hkrzLJCTX48eKy6QAr#Gallery
I LOVE U BELEIBER's ♥
Jag Behöver Mer än 5000 Röster och just nu har jag 155 och behöver mycket mer Snälla Belieber's jag litar på er <3

2011-06-23 | 21:08:35

Kategori: Bilder

En sexig Bild ifrån Välgörenhets Konserten

Såååååååå snygg :)

2011-06-23 | 21:06:31

Kategori: Bilder

Tjej Med Someday i Handen

OMB hon har someday Tröja jag vill oxo ha :( <3
Someday måste komma till Sverige :( <3

2011-06-23 | 15:07:37

Visste du att?

Justin en gång krulla hans hår och sa att han aldrig kommer göra om det för han sa att han likna en tjej
Justin tycker att det är konstigt när en fan frågar om en kram, för han gör det ändå så.
Justin önskar att han kunnde ha en fest där alla hans fans va där :)
När de var Justins födelsedag skrev justin "Im the bad guy cause im not the 16 year old boy i used to be." fast han tog bort tweeted.
När justin gick i skolan var han rädd att säga till hans vänner att han passion var musik
Justin gillar tupplurar specielt 2 timmars.
första gången Justin gick på en upp och ner berg-och dalbana, ropade han och kräktes Chaz.
Justin blev jätte irriterad på tjejen i Eenie Meenie music videon för att hon kunnde inte dansa
Justin gillar inte när tjejer röker och dricker
Justin följer,DMar,RTar, svarar hans fans varje dag på twitter
Justin har sagt "Hurt my Beliebers, i'll go ninja on you!"
Justin har sagt "My future girlfriend can not be jealous and have to understand my relationship with the fans."
Justin har sagt killar som retar han är bara avensjuk för att han får mer tjejer
Justin har erkännt att en del rykten sårar han verkligen
När justin var liten åt han en glass när han var på en Zoo och en giraff böjde sig ner och åt den och Justin börja gråta.
Justin hatar att höra sig själv på radion
Justins youtube heter''Kidrauhl''eftersom hans far hade smeknamnet ''Lordrauhl''
Justin älskar att flörta med tjejer men han skulle aldrig leka med deras hjärta
Justins nästa album är jätte viktig för det kommer allt från hans hjärta
Annat än att uppträda för hans fans är Justins favorit sak är att samarbeta med hans fans
När Justin var liten ville han ha en Elephant som husdjur
Justin hatar när beliebers slåss mot varandra.
Twitter rapporterade en gång att 83% av Twitter-användare är Justins fans.
Justin tar tid att gå på Twitter och se några av Beliebers kommentarer och han slår vad om att han ler när han ser är dem:)
Justin grät en gång efter att läst komentarer från haterz.
Justin kramar alltid en fan när han träffar en, och om han håller dig länge så mennas att han gillar dig :)
Justin älskar att träffa nya fans
Justin älskar att läsa hans fans tweets :)
Pattie tycker att det är konstigt att miljons av flickor vill gifta sig med hennes son
30/1 2010 fick Justin 1 milion fans på twitter nu har han 11 miljoner och en half
En gång skrek en hatars på gatan till Justin att han hatade honom. Justin vände sigoch blåste en kyss
Justin har sagt "beliebers are my girlfriend and I love my fans "
Justin har sagt: "The only time I get nervous is when I meet a hot girl."
Hittills med alla pengar har Justin gett till Pencils Promise och 20 skolor byggts
Justin har sagt: "I can't live without my fans"
När Justin kysste Selena på grammys fråga nån om de va bästa delen än att vinna sa han "Shes amazing"
Jazzy kallar Justin boo boo när han behöver nånting
Justin:''i'd love to serve breakfast in bed to my Girl in the morning & give my time to her'
Justin har erkänt att han sjunger till sig själv för att somna
Justin gillar att stopa låten på hans konsäter för att se hur mycket att publiken kan låten
Rick Ross döpte sin första bill till JB
Den 28/1 2009  tid 11:11 PM Justin tweeted, "If I ever get a girlfriend, my fans will be the first to know :) I trust you".



Skrev allting med mina händer, haha :)
Hoppas ni gilla den och får massa mer fakta om honom :)


Posted By Diana

fett seeeg blogg.se...de går inte att lägga upp bilder, det är helt syckt!


2011-06-23 | 14:17:02

Chris Brown berättar hur han gjorde Justin arg


Chris Brown kan ha slagit sig ihop med Justin på sin senaste singel, men samarbetetkörde inte så smidigt.

R & B-stjärnan arbetat med Biebz på låten Next 2 och R & B-stjärnan nu har avslöjar hur Justin blev arg på honom, eftersom han var för sent tillinspelningsstudion.

“I actually stood him up on accident,” Chris explained to MTV. “He was kind of mad… “I was all the way on the other side of town handling some business – girl business – and I was rushing back.
“By that time, he’s like, ‘Man, I’m leaving, bro. I did it – just check it out.’ And I looked at it and listened to it and I was like, ‘Man, this is crazy.’ He”s a great kid.”
“I actually stood him up on accident,” Chris förklarar till MTV “He was kind of mad… “I was all the way on the other side of town handling some business – girl business – and I was rushing back.
“By that time, he’s like, ‘Man, I’m leaving, bro. I did it – just check it out.’ And I looked at it and listened to it and I was like, ‘Man, this is crazy.’ He”s a great kid.”

Brown gick också att prisa Justin och tillade att han är glad att de kom att arbeta tillsammans. “Being able to collab was great" sa han.

“He’s a young, energetic cat, so being able to work with him, with the fanbase he has, was incredible. I know a lot of little girls are going to love this record."


2011-06-23 | 14:05:27

Kategori: Paparazzi

Justin i Late Show

Justin Bieber PINK SWEATER PRETTYJustin Bieber PINK SWEATER PRETTYJustin Bieber PINK SWEATER PRETTY
SJÄLVMORD!!! sååå snygg!!!
Justin Bieber PINK SWEATER PRETTY
OMG JAG DÖÖÖÖÖR!!!!
Justin Bieber PINK SWEATER PRETTYJustin Bieber PINK SWEATER PRETTYJustin Bieber PINK SWEATER PRETTYJustin Bieber PINK SWEATER PRETTY
ohhhh shiiiit!!
Justin Bieber PINK SWEATER PRETTYJustin Bieber PINK SWEATER PRETTYJustin Bieber PINK SWEATER PRETTY

2011-06-23 | 13:58:56

Över 100 beliebers kampade utanför Macys herald Square



än 100 beliebers kampade tisdag natt utanför Macys Herald Square, New York City för att få en chans att möta JB personligen.


Justin kommer att lansera sin nya parfym "Someday" och han kommer att visas Macys butik på torsdag.
De första 325 fans som köper $135 Limited Edition, fyra delar av Biebers nya doft kommer att få tillfälle att träffa Justin och ta ett foto med honom.





2011-06-23 | 13:53:31

Justin om hans Someday <3

asså hur gullig kan han va mot hans fans? och hur snygg kan man va?????

2011-06-23 | 13:50:55

Justin är med i en ny serietidning

Justin och Cheryl Cole har förevigat i serietidning form för ett nytt datorspel befordran.

Pop avgudar gå med lik av Pippa Middleton och Beckhams i konstnären Kate Brownsillustrationer som släpps i samband med Playstation ökända 2.

I enlighet med spelet är varje celeb inför ett dilemma som i Justins band, som du kanse ovan, där "baby" stjärnan görs för att avgöra om för att bli en pop superstjärnor(med hjälp av Simon Cowell) eller till hjälpa ett utrotningshotat djur i djurparken där han är busking.

Alla historier är givetvis fiktiva. Justin skulle alltid spara Meerkat.



2011-06-23 | 13:47:48

Selena blivit mer populär genom Justin?



Selena Gomez och Miley Cyrus är båda populära. Men vem är mer populär i 2011? Svaret är enkelt: Selena Gomez!

Selena Gomez har njuter berömmelse och popularitet som en internationell stjärnasom säljer miljontals skivor, fyller arenor varje kväll i veckan, och nu, bryta rekord! Den 19 juni, Var  Selena värd på 2011 MuchMusic Video Awards som fick nästan 3 miljoner tittarefrån 2010 - att slå förra årets värd med Miley Cyrus!

Enligt Hollywoodlife var 2011 MuchMusic Awards den mest bevakade ickenyhetsprogram på alla kanadensiska tv på söndag kväll. Dessutom slår betyg förra årets rekord.

Tror du att Miley Cyrus måste hitta sig själv en Bieber om hon vill öka på popularitetenstege? Är Selena mer populär än Miley?


Jag tror faktiskt det, även om jag gillar hon. Hon var inte så känd innan hon var med Justin!
Det kan jag lova!


2011-06-23 | 13:37:36

!0 saker du inte visste om Justin

älska hans kläder :D

2011-06-23 | 13:35:30

Justin på väg till late show

fan va kort han ser ut :o

2011-06-23 | 13:29:27

Selena vill ha barn med Justin?



Justin kan inte sluta fjäska heln inte bara inte vill att detta ska vara några kortlivade romans.


"Justin har berättat till Selena hon är den"
källa säger. "Selena älskar Justin och är definitivt kär för första gången i sitt liv. Hon talade om hur söta deras barn skulle vara och sånt. "

Vi sa ju att det inte bara var Justin som flirta med Selena på scenen MuchMusic VideoAwards den 19 juni - men han twittrade också om hur bra hon var ute efter!

"Selena och Justin har haft en intim relation. Men hon kommer inte att låta sig själv bli gravid,
" källan
fortsätter. "Hon älskar verkligen barn och kunde se sig själv ha Justins barn en dag. Men det kommer att bli just nu. "

Även om Selenas hatare kommer inte att vara för nöjd med denna nyhet - vi är glada att det är en one less only girl!

2011-06-23 | 13:22:05

Paris hilton har äntligen träffat Justin!

Paris Hilton har äntligen träffat Justin och hon berättar till HollywoodLife.com att hon var om tumlad av hans talang och hans mognad!

Paris berättar till HollywoodLife.com att hon träffade Justin för första gången förra veckan, på en födelsedagsfest för sin chef Scooter Braun i LA "Han är så söt", säger Paris, meddelade i veckan sin split från Las Vegas klubbens ägare Cy Waits.


"Jag träffade honom efter att han utfört [påScooter fest Music Box]", säger Paris, som är närvarande huvudrollen i hennes Oxygen tv-serien “The World According To Paris."

"Det var första gången jag träffade honom. Han var helt trevlig. Han är så söt-en riktigtsöt unge. "

Och medan Paris kan vara 30 och Justin 17, säger Paris att hon var oberörd av den 13-åriga åldersskillnaden. "Han är väldigt mogen, mycket mogen och ner till jorden", säger hon.

Åh, och hur hans musikaliska kotletter? "Han är en sådan talangfull grabb", säger Paris till Justin, som utförde sina hits "Never Say Never" och "Baby" i bash.

"Han är så begåvad, och han är en fantastisk artist. Jag älskar hans musik!




2011-06-23 | 12:57:24

Svar på tal

KommentarTid
Sayna <3 om BILDBOMBER!!!!!!!:
Haha aa men jag orkade nt! Hahah men jag älskar er blogg, skulle bli så himla glad om du verkligen följde min dagligen! Skulle du kunna länka min blogg här?

Tack i förhand! Puss <3
IP:
Tack för att du älskar våran blogg, betyder jätte mycket! Och visst kan jag länka din blogg! och ska försöka att kolla  på din blogg, om jag bara kommer ihåg!

2011-06-23 | 12:53:39

Är Selena Populär på grund av Justin?

Selena Gomez och Miley Cyrus är båda populära. Men vem är mer populär i 2011? Svaret är enkelt: Selena Gomez!

Selena Gomez har njutit av berömmelse och popularitet som en internationell stjärna som säljer miljontals skivor, fyller arenor varje kväll i veckan, och nu, bryta rekord! Den 19 juni, var selena värd för 2011 MuchMusic Video Awards som fick nästan 3 miljoner tittare från 2010 - att slå förra årets värd Miley Cyrus!

Enligt Hollywoodlife var 2011 MuchMusic Awards den mest bevakade icke nyhetsprogram på alla kanadensiska tv på söndag kväll.Dessutom slår det betyg från förra årets rekord.

Tror du att Miley Cyrus måste hitta sig själv en Bieber om hon vill öka på populariteten stegen? Är Selena mer populär än Miley?

Källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: :/



2011-06-23 | 12:51:18

Kategori: Bilder

Bild

Neej Vad gulligt så han köpte verkligen nallen :D

2011-06-23 | 12:49:42

Justin Är Upptagen Hela Veckan!



Justin är upptagen Hela den här veckan ...

Justin är nu i New York för att främja hans "Someday" parfym som har kommit ut denna veckan. Det innebär att du kan förvänta dig att han att göra en hel del framträdanden. Jag har redan postat att han kommer att vara på "The View" och på"Macys", men jag trodde att jag skulle göra en lista för att göra det lättare för alla att fånga honom på TV eller om du är i NYCområdet kanske du kan fånga honom personligen vid dessa planerade framträdanden börjar ikväll Letterman!
min åsikt: såå synd :( men han har ju kul under intervjuerna :D




2011-06-23 | 12:43:15

Justin Med Fans utanför Late Show with David Letterman

Justin Bieber
Justin Bieber
Justin Bieber
Justin Bieber
Justin Bieber
Bieber feber har drabbat New York! En mobb av Justin fans väntade ängsligt att fångaen glimt av hjärtekrossare när han anlände till Late Show med David Letterman.

Justin, klädd i en rosa skjorta, jeans och sneakers signatur, gjorde extra tid för alla hans fans poserar för foton och skriva autografer utanför Letterman studion på onsdag eftermiddag i New York. Den "Baby" sångaren är i stan för att främja sin nya doft,Someday.


Hans tryck turné kommer att fortsätta på torsdag när han är planerat att stanna till vidMacys Herald Square. De första 350 fans som köper hans VIP gåva som kommer att fåträffa Justin och få sina foton tillsammans (!). Ivriga fans började rada upp tidigare i veckan - som hoppas få en upp-närkontakt med tonåring stjärnan.

Källa: celebuzz
Min åsikt: Justin har alltid Tid för Fans <3

2011-06-23 | 12:35:08

Paris talar Om Justin

Paris Hilton har äntligen träffat Justin och hon berättar HollywoodLife.com att hon varomtumlad av hans talang och hans mognad!
Paris berättar HollywoodLife.com hon träffade Justin för första gången förra veckan, på en födelsedagsfest för sin chef Scooter Braun i LA "Han är så söt", säger Paris,meddelade i veckan sin split från Las Vegas klubbens ägare Cy Waits.


"Jag träffade honom efter att han utfört [at Scooter fest Music Box]", säger Paris, som är närvarande huvudrollen i hennes Oxygen tv-serien "The World Enligt Paris." "Det var första gången jag träffade honom. Han var helt trevlig. Han är så söt-en riktigt sötunge. "

Och medan Paris kan vara 30 och Justin 17, säger Paris att hon var oberörd av den 13-åriga åldersskillnaden. "Han är väldigt mogen, mycket mogen och jordnära", säger hon.

Åh, och hur hans musikaliska kotletter? "Han är en sådan talangfull grabb", säger Paris av Justin, som utförde sina hits "Never Say Never" och "Baby" i bash. "Han är så begåvad, och han är en fantastisk artist. Jag älskar hans musik! "

Källa: hollywoodlife.com

min åsikt: YAY jag älskar paris hitlon och att höra henne säga sånna saker om justin gör mig jätte glad :D <3



2011-06-23 | 12:32:03

Justin: Selena är Den Rätta



Justin kan inte sluta fjäska hela sin flickvän och känslan är ömsesidig - Selena uppgift vill ha barn med Justin!
Täck öronen Beliebers! Justin, 17, och Selena Gomez, 18, är inte bara kär i - det kan bli bröllop klockor i deras framtid. Ok! Tidningen rapporterar att Justin har berättat till Selena att han inte bara inte vill att detta ska vara några kortlivade romans.


"Justin har berättat Selena hon är den rätta" källa säger. "Selena älskar Justin och är definitivt kär för första gången i sitt liv. Hon talade om hur söta deras barn skulle vara och sånt. "

Vi sa ju att det inte bara var Justin flirta med Selena scenen MuchMusic VideoAwards den 19 juni - men han ens twittrade om hur bra hon var ute efter!

"Selena och Justin har haft en intim relation. Men hon kommer inte att låta sig själv bli gravid, "källan fortsätter. "Hon älskar verkligen barn och kunde se sig själv ha Justins barn en dag. Men det kommer att bli just nu. "

Även om Selena hatare kommer inte att vara för nöjd med denna nyhet - vi är glada att det är en mindre ensamt flicka!

Källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: Wooow....jag vet inte hur jag ska Reagera man får väll vara glada för de :/ <3



2011-06-23 | 12:25:25

Kategori: Rösta!

RÖSTA NUUU !!

Hej Belieber!
Snälla jag bön faller er kan ni rösta på mig i den här tävlingen för justin's skull skulle bli sjukt Tacksam jag vet att det inte är om justin men det här betyder mycket för mig älskling
We are a family and family HÅLLER IHOP <3
Glöm inte att Rösta på mig snälla Skulle betyda mycket om Ni Röstade
Snälla snälla snälla<3

2011-06-23 | 12:20:53

Kategori: övrigt

Påminnelse

Heej Beliebers
Ni har väll inte Glömt Att Justin SKa vara Med i The View idag och
han kommer snacka om sin perfym
Someday Missa inte det man kan se Han i deras Sida
Live tror jag :/
http://theview.abc.go.com/

2011-06-22 | 17:41:18

Selena har på sig Justins halsband

Selena på Sony with a Chance :)

2011-06-22 | 17:22:51

Kategori: Bild bomber

BILDBOMBER!!!!!!!

DOG när jag såg den!!! asså ass snygg!
dreglar..........mmhvm
0.0 -----BREATH,BREATH ----- X.X "dead"

2011-06-22 | 15:10:09

KOM IGEN NU!!!

DELTA OCH BJUD IN VÄNNER!! DET SKA VARA MINST 1000 PERSONER SOM SKA VARA MED!!!
min dröm är att göra det till över 3000 då blir de ju mera chans att det blir till TT!!
Men just nu, BJUD IN OCH VA MED SJÄLV :)
Tänk hur coolt de skulle va om de va på TT och TeamBieber skulle twittra om det?
C'MON LEGGO #JDBToSweden!!!
http://www.facebook.com/event.php?eid=194709293910627&view=wall

2011-06-22 | 14:05:44

Kategori: Rösta!

RÖSTA NUUU !!

Hej Belieber!
Snälla jag bön faller er kan ni rösta på mig i den här tävlingen för justin's skull skulle bli sjukt Tacksam jag vet att det inte är om justin men det här betyder mycket för mig älskling
We are a family and family HÅLLER IHOP <3
http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=NjDQ2uUleMIO4pGQ4dIOvMiR3kgwFL7Tv0hkrzLJCTX48eKy6QAr#Gallery

2011-06-22 | 13:23:24

Redigerar Next2u

Alfredo Flores' photo Editing Flow #NEXT2U
Coolt ju!

2011-06-22 | 13:21:54

Sparta!!!

Alfredo Flores' photo Warning! This tweet contains a dangerous art form known as: NINJA! \m/(>.<)\m/
Bilden är under turnen!

2011-06-22 | 13:18:00

Justin kommer att delta i "Hot Topics"

Justin Bieber
Tonåring sångaren kommer också att gå med i samarbetet värdar under "HotTopics" segmentet på torsdagens show.

Justin är tillbaka för synen för tredje gången.

torsdagens ankomst, kommer den 17-åriga sångerskan delta i "Hot Topics"segment med co-värdar Whoopi Goldberg, Joy Behar, Elisabeth Hasselbeck och Sherri Shepherd för den första delen av showen.

Biebers framträdande på The View är att främja sin nya doft Someday.

Dessutom kommer Bieber och Hasselbeck att tävla i en Segway race på set.


2011-06-22 | 13:15:10

Justin ska besöka Today show den 23 Juni



Justin ska besöka Today den 23 juni för att prata om sin debut på andra om bäst betalda kändisar och under 30 listan, den 17-årige håva i $53m.


2011-06-22 | 13:09:38

Adam Levine snackar om Justin på Jimmy Kimmel


2011-06-22 | 13:03:45

twitpics från Justin

got sent photos from outside macy's in nyc of the #greatestfansintheworld - see u thursday!! #muchlove #someday
got sent photos from outside macy's in nyc of the #greatestfansintheworld - see u thursday!! #muchlove #someday

#gratefultothefans #ilovemyfans #somedayisNOW #WOW #THANKYOU
#gratefultothefans #ilovemyfans #somedayisNOW #WOW #THANKYOU

WOOW!

2011-06-22 | 10:40:06

Kategori: Bilder

2 Nya Somedya Prylar :D


2011-06-22 | 10:38:25

The View 3 Gånger :D



Tonåringen Justin Bieber  kommer också att gå med i samarbetet värdar under "Hot Topics" segmentet på torsdagens show.

Justin är tillbaka på "The View" för tredje gången.

torsdagens ankomst, kommer den 17-årige artisten delta i "Hot Topics" segmentet med co-värdar Whoopi Goldberg, JoyBehar, Elisabeth Hasselbeck och Sherri Shepherd för den första delen av showen.

Biebers framträdande på The View är för att visa upp sin nya parfym, Someday.

Dessutom kommer Bieber och Hasselbeck att tävla i en Segway scooter race på set.

Det kommer inte komma på tv tror jag så ni kan kanske kolla på deras hemsida
http://theview.abc.go.com/
Missa inte imorgon
vi vet inte exakt tid heller men kolla lite då och då

2011-06-22 | 10:33:24

Kategori: Bilder

Still Kidrauhl

We love u<3

2011-06-22 | 06:45:23

Justin med Sanningen!

Hahah JAg Skrattade sjukt mycket när jag fick reda på att Kenny Hamilton brände Hans underkläder men som tur är så är det inte sant hahaah
men för er som inte hört vad osm hände kan jag berätta!
det var så här för några månader sen så kom några fans in i justins Hytt och de hade rört alla hans saker ink hans kalsonger (sägs det vet nt om det är sant?) och då var kenny tvungen att bränna hans underkläder och de var tvugna och köpa nya xD
men det är inte så xD

2011-06-22 | 06:42:42

Rolig Tweet

xD

2011-06-22 | 06:42:10

LilTwist Glömde Logga ut ifrån hans Twitter i justin's Data

Den sista och näst sista Tweeten är ifrån justin och den första är ifrån Liltwist
Låt mig säga en sak: om ni NÅGONSIN träffar justin och får låna hans data glöm adrig att logga ut då händer det saker ska du veta ;) <3

2011-06-22 | 06:40:14

Justin och Scooter Twittar xD

hahaha kan inte sluta skratta

2011-06-22 | 06:39:29

Kategori: Bild bomber

Tidiga BILD BOMBEEER!!!!

PAX FÖR DEN :D
PAS

2011-06-22 | 01:23:31

Justin Twittade....

naww <3

2011-06-21 | 22:00:22

Rykten om att Justin är Död Igen?

Efter ett rykte träffade internet att Justin hade "skjuten i hjärtat", tog Justin till Twitter för att skingra rykten, med en touch av humor
Twitter-användare @ psich13 sätta upp en tweet säger "@ justinbieber Jag hörde på kanal 9 nyheten att även på väg till hans limo, drog en upprörd assistent en pistol ochsköt honom i hjärtat". Men innan hans fans kunde bli upprörd, Justin retweeted snabbtryktet att bevisa att han levde. skämtade han, "IM DEAD !!?!? AGAIN !?!?"

Den Biebs fortsatte att retweet skämt om hans död innan stavning ut för alla och pratar om sin resa till Manhattan: "Vänta ... visar sig Im levande. NYC Im kommer att få se digimorgon för # SOMEDAY release!! Det har varit för lång. Se alla på Macys i morgon! "

Under tiden Twitterer som ropade varg sitter förvånad över hur allting blåste upp såsnabbt: "wow thats amazing jag postat en eller två tweets och hela twitter blåser upp".

Välkommen till en värld av Justin Bieber, min vän.

Det är en bra sak som Biebs bryr sig så mycket om sina fans han sluta rykten om hans död innan de får ut av kontroll!

Källa: hollywoodlife.com

min åsikt: tur att han inte e det !!


2011-06-21 | 21:57:04

Miley: justin har ett lätt jobb



Miley avslöjade också att hon inte tar tid att memorera hennes linjer och med gjort narr av Justins röst - skämtar hon? 
Miley Cyrus ska säga som det är om du gillar det eller inte! Den 18-åriga popstjärnan dök upp på Australiens online-TV-show The Dirt och höll ingenting tillbaka när de ombads att minnas om hennes 6 mars SNL personifiering av Justin. På frågan om det var svårt att skildra 17-åriga hon skrattade och svarade: 

"Jag hade så kul att göra det (SNL). Justin var så roligt och när jag var repeterade jag var som ... "Jag är ganska nervös, jag trodde inte jag var bra på det och sen fick jag peruken på och sätter kläderna på och jag var som" att Justin är enkelt! Du har ett lätt jobb, är det lätt att se söt med lite hår och säckiga byxor. " 

Men när frågan om Justin skulle göra ett bra jobb att spela henne - före detta Disney-stjärnan såg till att säga att det skulle vara mycket svårare för honom. 

"Jag tror inte att han kunde göra det", säger hon quipped. "Han måste arbeta på att få sin röst tillräckligt djupt. Det är lätt för mig att få min röst högre. "Ouch! Vi vet att Miley är som en storasyster till Justin men detta sarkasm är lite mycket tycker du inte? 

Miley fortsatte med att avslöja att hennes pojkvän Liam Hemsworth är förvånad över att hon inte tar sig tid att öva och memorera hennes rader innan du går på inspelningsplatsen. 

"Han är som ni aldrig läst ditt manus och aldrig läsa din rader," Miley säger. "Jag är som" Jag vet, jag kan inte göra det. Jag kan inte sitta där och folk alltid är olika, studie studera och "Jag är som jag lär mig den på dagen." Annars hade jag mer än tror att det annars. Jag tror inte folk inser hur mycket vi ska göra en scen och de kommer att helt ändra det och du blir tvungen att lära sig det inom fem minuter. " 

Tydligt Miley gör precis vad hon vill ... slaveri kläder och allt. Tror du att Miley måste ta sitt arbete på större allvar?

Källa: hollywoodlife.com

2011-06-21 | 15:48:39

Justin och Usher 2009-2011 <3

haha om nu de va 2009 bilden, justin skulle säga till dendära bilden 2011 vem fan är den dära snygging :)
PS kolla på hans hår fortfrande ljust!

2011-06-21 | 15:46:38

Svar på Tal

Amanda: Det är Helt ok Om du Vill kommentera och svära åt oss eller vad du vill jag har redan bett om Ursäkt om du vill så kan jag göra om det
Förlåt Amanda Och Jag Menar Det Verkligen!!
Jag äsger inte förlåt bara för att du ska sluta kommentera jag säger förlåt för att jag gillar inte att bråka med någon !
Så Försätt och ha en bra dag :) <3
och om diana  skriver något dumt Igga henne!!

2011-06-21 | 14:33:57

Justin på Red Carpet

de här va videon som jag la upp länken med!
haha han snackar om Selena här, jag visste att han skulle säga hennes namn.

2011-06-21 | 14:31:27

Justin bär en Justin Bieber Kelly Kapowski t-shirst för 24$ (ca.168kr)

Justin visade upp sina $ 24 Kelly Kapowski T-shirt på röda mattan vid 2011 MuchMusic Awards. Han fick skjortan från Urban Outfitters.

I fall du inte vet Kelly Kapowski, hon var en karaktär spelad av Tiffani Thiessen från tv-serien Saved by the Bell. Kelly Kapowski var den populäraste tjejen i skolan och blevchef cheerleader och kapten i volleyboll, simning, och team softball. Även om en duktig elev och förebild, Kelly hitta sig själv dömdes till frihetsberövande vid ett partillfällen.



2011-06-21 | 14:27:47

Justin är helt beronde av Selena, Hollywood life vet varför!



Inte nog med att Justin flirta med Selena framför miljontals åskådare på MuchMusic Video Awards men han Twittra henne för att gratulera henne!

Allt eftersom Justins känslor för Selena är real deal och jag ska berätta varför! 

Justin kan inte få nog av Selena Gomez och jag måste säga att det är otroligt uppfriskande. Ja han är endast 17 år gammal och de är ett ungt par av Hollywood standarder - Selena är bara 18. Men jag kan säga av erfarenhet att om du är upp över öronen förälskad  vill du ropa ut det från hustaken och berätta varenda en av dina väninnor! Och i detta fall, Justin berättar till hans 10 miljoner Twitter fans! 

Vi sa ju att när Justin tog scenen på 2011 MuchMusic Awards den 19 juni var vi chockade av hans flirtig "skämt" med Selena. Vid ett tillfälle kallade han till och med hon för vackra och frågade ut henne skämtsamt på en dag. Det var otroligt - och jag älskade det! 

Justin slutade inte där - han till och med gick på Twitter att skämta: "“@brunomars you def killed it and @selenagomez you did a great job and were lookin good. nice meeting you. lol. ;)

Justin är så förtjust i Selena att han inte bryr sig vad motreaktion han får från sina kvinnliga fans. Detta för mig symboliserar den sanna kärleken. Justins känslor för Selena är inte bara lust - han har blivit biten av Selena bugg och han vill att vi ska veta. 

Ladies är det bästa en kille kan göra för,att låta dig veta hans riktiga känslor. Det händer sällan men när han vill berätta för världen att du är hans - du vet att han är en keeper. 

Justin är kär i Selena och jag älskar det faktum att han vill att vi alla veta!



2011-06-21 | 14:17:10

Svar på tal

Amanda om Svar på tal:
Asså vill ni att jag ska sluta kommentera lr? JAG ÄLSKAR ER FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅT (NOT -.-)
IP:
Vi bryr oss inte längre...-.- Du får kommentera hur mycket du vill

2011-06-21 | 13:24:13

Kategori: Bild bomber

BILD BOMBEEER!!!!

mustache you to stop being so cute.
Han är Sååå Smexiii Selena har tur som har en Sån Sjukt snäll/Stort Hjärtad Kille som Han <3 :*

2011-06-21 | 13:05:54

Svar på Tal

Bellaladan: Vi vet inte exakt vem Kimmy är Men det är iaf tjejen som kysser honom!
Fast den första bilden med jasmine är fake !!
Och den andra bidlen med Kimmy asså det är inte justin !! öfr om ni kollar på hans arm så är det mycket tjockare än vanligt men det ser verkligen ut som justin men jag tror iaf itne att det är Justin!

2011-06-21 | 12:52:18

Kategori: Bilder

Justin Kollar på Selenas Bröst XD

Hahah Den här bilden är så rolig Han kollar på hennes Bröst <3

2011-06-21 | 12:40:32

Visste ni att!!

Heej Beliebers!
Har ni märkt att justin är med i Who says?
Det märkte jag nyss
om ni kollar på 3.00 och sen kommer det 2 rutor kolla på åt Höger så ser ni justin springa ner i stranden med alla andra !!

2011-06-21 | 00:30:07

Svar på tal

KommentarTid
malin om WTF? Justins hårfärg ändrats?:
solblekt ;)
IP:
jag tänkte så fast sen så kolla jag på andra bilder när han va innomhus men de va samma färg fortfrande :S

2011-06-21 | 00:28:40

Tänker justin gå till BET awards

Justin kommer att göra ett speciellt utseende BET Awards denna söndag! Kommer Selena Gomez dyker upp också?
Justin var inte på den ursprungliga spetsen blad, men US Weekly rapporterar att 17-åringen rockstar verkligen kommer att göra ett framträdande på 2011 BET Awards i Los Angeles den 26 juni.

Förra året var Justin nominerad för första gången på BET Awards under Best New Artist kategori. Även om han inte blev nominerad i år, kommer han att ansluta tidigare aviserade artister som Beyonce, Lil Wayne, Chris Brown, Alicia Keys och mer.

Så mycket som vi vill gärna en upprepning av Justin och hans flickvän Selena Gomez är söt skämt MuchMusic Awards, tvivlar vi Selena, 18, kommer att göra en överraskning framträdande på BET Awards eftersom hon är tänkt att göra henne Monte Carlo galleria turné i Illinois samma dag.

BET Awards kommer luft leva på 18:00 den 26 juni.

källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: Hoppas hna kommer då kommer han BLOW Every1 away ;)



2011-06-20 | 23:57:14

Facebook, Twitter

#iloveu
Tänk att Someday kommer ut idag (kom ut idag)

2011-06-20 | 23:42:46

Kategori: övrigt

Heej Beliebers!

Heej allihopa <3
Jag har En Evenemang i Facebook och jag undrade om ni som bor i västerås eller vart ni än bor kunde komma till västerås och ha en Belieber träff där :D
All information får ni här
http://www.facebook.com/event.php?eid=228362207175222
Hoppas några av er  kommer vi behöver verkligen hit justin NEVER SAY NEVER <3

2011-06-20 | 23:21:06

Selena Bär Kudde och Teddy Björn i Handen är det Ifrån Justin?

Hur bedårande Selena Gomez Håller En teddybjorn i handen medans hon är i Torontos Flygplatts.
Selena är en sådan jordnära tjej som bär med sig ett uppstoppat djur, och vi kan absolut inte kan få nog av det! Jag tror att det enda som kunde göra den här bilden något sötare om Justin gav hans fru den här nallen som en gåva ! Vad tror du, HollywoodLifers, detta är det sötaste du någonsin sett?


Källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: nee men vad gulligt it's Love between them ;) <3
Om det var han så är han den bästa pojkvännen man kan ha!


2011-06-20 | 22:33:55

Selena's nya låt My Dilemma om Justin?



Selena Gomez verkade lyckligare än någonsin och samtidigt flirta på scen med Justin MuchMusic Awards 19 juni, men deras relation är en komplett säng med solsken och rosor? I sin nya låt, "My Dilemma", den 18-åriga Disney-stjärnan berättar om faller svag i knäna för en kille som bara inte rätt för henne.

"It’s you. It’s you. I could live without you. Your smile, your eyes. The way you make me feel inside. I could live without you, but I don’t want to" Selena börjar.

Hon tillägger: I tell myself to run from you. But I find myself attracted, so my dilemma is you. You might have told a thousand lies, but I believe them when they look in mine. I’ve heard the rumors but you won’t come clean — I guess I hope it’s because of me."



"“I know what I know and I know you’re no good for me. I know what I know, and I know it’s not good for me. Here’s my dilemma when half of me wants you, " sjunger hon.

Även om Justin och hans vackra brunett verka som det perfekta paret, kan vi inte låta bli att undra om hon sjunger lite om honom.


2011-06-20 | 22:21:57

WTF? Justins hårfärg ändrats?

Den nya bilden tycker jag ser som hans vanliga...men jag tror att han hade nån kräm på håret på Billboard får kolla vid öronen på den bilden ser nästan samma färg ut som den andra om man kollar noga!

2011-06-20 | 22:13:38

Justin Ska Släppa ut en Sko?

På MMVA'S Red carpet så intevjuade En kvinna justin och då sa justin att han ska släppa ut en sko designad av honom själv det låter helt underbart Wow justin tar verkligen över världen ;)
it's Bieber or Die

2011-06-20 | 22:07:16

Svar på tal

KommentarTid
Amanda om Svar på tal:
Asså töööönt säg inget Diana elr vafan du heter, du gör ju INGENTING på den här bloggen o du skriver som ett sär..
IP:
Hållkäften du....Jag skriver som ett sär för att utomlandsoch de finns inte ÅÄÖ på datorna men nu så har nån fixad det..och vadå gör ingeting? Ursäkta men kolla igenom bloggen och se nästen ALLT är från mig! Det är typ 2-3 månader Sana har börjat blogga heltid.

2011-06-20 | 22:07:01

Kategori: Bilder

Scooter's Team Skriver En massa Hälsningar :D

Såå gulligt och älskar bilden på han hahah

2011-06-20 | 22:05:13

Selena om Hat kommentarer och om Hennes och justin's Realtion!



Det har varit så mycket dramatik och hat efter Selena Gomez (18) och Justin Bieber (17) började dejta varandra. För några veckor sedan, var det tillsammans i Hawaii. Bilder på kärleks paret tillsammans gav ett gott intryck på förhållandet och att det var sann kärlek.

''Jag försöker mitt bästa för att ignorera hatkommentarerna''said Selena till källan. Allt hat hon får är faktiskt från Bieberfansen, och det är om förhållandet men hon försöker så gott hon kan för att koncentrera sig på sin film karriär och musiken.

17 juni @ Good Morning America medger Selena att hon och Justin var i slutet av 2010, och mellan februari och mars .. det var när de visade att de var officiellt tillsammans, men försökte hålla det dold. Justins fans reagerade på denna starka och Selena fickdödshot och hatkommentarer.

''Jag kan inte utesluta alla kommentarer ''sa Selena när hon blev tillfrågad. ''Jag är en Tjej, och jag läste allt som finns. Jag har inte tid att oroa mig för hatkommentarena .. jag fokuserar på min musik, film karriär och mina fans! Tack till alla som stödjer mig,'' sa hon.



2011-06-20 | 22:01:07

Kategori: Bilder

Justin's Gylf Öppen igen!

Stackars han. han glömmer alltid att stänga de!

2011-06-20 | 22:00:14

Kategori: Bilder

Har ni Märkt en Sak!

Har ni Märkt att Justin och Scooter nästan har samma leende :D

2011-06-20 | 21:56:22

Kategori: Bilder

Justin lämnar MMVA'S Med Selena :D <3

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden
Gulligt :* <3

2011-06-20 | 21:54:33

Rolig Bild

Hahah vill inte vara taskig mot selena för jag älskar henne haha men hon såg så rolig ut här :D <3
ofta ni inte tycker det :D <3

2011-06-20 | 21:48:52

Gullig Tweet Från justin om MMVA'S

Haha Tweet nr 2 Jag älskar den ;) hahahaha

2011-06-20 | 21:28:52

Svar på Tal

Amanda: ok Seriöst nu täänker jag inte bråka med dig eller någon annan och diana bloggar inte för att hon är utomlands och hon stavar konstigt för att hon är i Ett annat land och det finns inte åäö
För det första vill jag säga Förlåt till amanda elelr någon annan som vi har gjort ledsna/arga!
och det var inte meningen att skriva taskiga saker om Selena!
och om du inte tar emot min ursäkt så kan du forsätta kommentera dumma saker men Det skadar bara dig själv :/
För seriöst jag älskar Er och jag startade bloggen för eran skull :) aven om det finns hundratals bloggar om justin men ändå :)
Vi skapade bloggen för att alla ska kunna veta hur justin mår/var han är/vad han gör.. m.m
Och Jag är JÄTTE ledsen för allt Amanda!!!

2011-06-20 | 18:08:44

Justin äter glass :D

Alfredo Flores' photo In Singapore getting fish pedicures... The weirdest feeling ever.
fett söööööt Justin var på bilden!!

2011-06-20 | 18:06:38

Dunder bild!

Alfredo: Swaggin out wit @JustinBieber & @OfficialJaden at @Scooterbraun's 30th Bday Party.


hahaha <3

2011-06-20 | 15:46:03

Svar på tal


Sara om Cody Simpsons och Justin n'stan samma kl'der!:
Är du verkligen säker på att det är en 100% likadan kavaj? det tror inte jag, det är ju faktiskt vanligt med vita kavajer på sånna här tillställningar?
cody visste säkert inte ens något om det? 

och det kan väl lika gärna vara Justins "fel" som du kallar det?

och nej jag är inte en hater och jag vet att du skämtade med det där :P
IP:
neej, jag menna inte att de är samma kavaj,
Lixsom båda har Kavaj på sig, t-shirt under, nånting på armen och sånt..
De ser lika ut bara att de är olika färgar!
Men jag skoja ju om de va hans fel...-.- Cody har innan härmat han innan med presic samma kläder så drf sa så :)

2011-06-20 | 15:09:49

Red carpet med Justin @MMVA's

http://mmva.muchmusic.com/category/video/cid/487163/pid/81124/mmva-2011-red-carpet-clip-7
Tryck på länken för att kolla fanns inte koden, eller hitta inte den i allafall
och PS har nu åöä ! :D
Fixade så att man kunnde :D

2011-06-20 | 14:46:08

Selena om hoten från Justins fans twitter

Från  2,50 kommer namnet om Justin up sen forts'tter det! lol :D
fett synd hon hållde på att gråta!!

2011-06-20 | 13:26:22

Justin och Selena anl'nder till MMVs


2011-06-20 | 13:24:41

Kategori: Bilder

Much Music Video Awards, bilder

MuchMusic Awards 2011 WINNERS!
het
Justin: I'm Justin Bieber be jealouse

Hur snygg kan man va?





Tss kolla p' f'rra 'rets Vokal och kolla nu..hahahah Big diffrent!


MuchMusic Awards 2011 WINNERS!MuchMusic Awards 2011 WINNERS!


2011-06-20 | 13:17:23

Justin var en stor vinnare på 2011 MuchMusic Video Awards



Justin var en stor vinnare på 2011 MuchMusic Video Awards, som var den 19 juni i Toronto, Kanada, genom att ta hem mest priser.
Justin VANN Ur Fave Artist och internationella Video of the Year.


2011-06-20 | 13:13:43

Justin vinner MMVAs


2011-06-20 | 13:05:38

Bilder p' Scooters F'delsedag!

FYFAN VAD SNYGG!! LOVE IT WHEN HAN G"R SO!!

2011-06-20 | 13:02:03

Cody Simpsons och Justin n'stan samma kl'der!

Justin Bieber Cody Simpson MMVAs 2011Justin Bieber Cody Simpson MMVAs 2011
Akward! Nee skoja men Cody har f;rut h'rmat Justin...so his fault!

2011-06-20 | 12:48:47

Kategori: Bilder

Bilder på MuchMusic Video Awards

Justin Bieber at the MuchMusic Video Awards Red CarpetJustin Bieber at the MuchMusic Video Awards Red CarpetJustin Bieber at the MuchMusic Video Awards Red CarpetJustin Bieber at the MuchMusic Video Awards Red CarpetJustin Bieber at the MuchMusic Video Awards Red CarpetJustin Bieber at the MuchMusic Video Awards Red Carpet
Justin Bieber at the MuchMusic Video Awards Red Carpet
Det är Inte bara Justin inställer sig till MuchMusic Awards i Kanada på söndags kvällen, men det visar hur stödjande han är av sin flickvän, Selena Gomez!
en blazer och söta nyanser. Att hålla saker ledig, skakade han en t-shirt under hans fahsion blekavaj, men vi har lite svårt att se ansiktet som är fram och mittpunkt på den t-shirt.


Vi kan berätta att det är någon från 80-talet eller 90-talet per bit av befjädrade hår somvi , men vi kan urskilja ansiktet! Vår första instinkt är Kelly Kapowski från Saved by the Bell men vi är inte riktigt säker.

Källa: Celebuzz
min åsikt: Kan man ha Bättre Stil eller bättre look Än justin Svar: NEEEJ :D <3


2011-06-20 | 11:21:39

Kategori: Bild bomber

BILD BOMBEEER!!!!

bieberonworldoff:
BILD BOOMBER på Muchmusic Video Award

2011-06-20 | 11:13:00

Gullig Tweet Från Jeremy

Blir jätte glad när jag hör att han ger henne en massa Komplimanger och kallar henne en massa Bra saker det känns som om de kommer bli tillsammans igen
You can feel the love between them ;)

2011-06-20 | 11:05:21

Justin Vann 2 MuchMusic Video Awards! (MMVA'S)

Som några av er Vet Så Har Justin Vunnit 2 Awards
1.Ur Favorite Video
2. International Video of the Year
Och så kalrt så vill vi säga grattis till honom
Ett Stort Grattis Justin Du är Våran HERO!
Han tackade sina fans flera gånger
och så klart är vi tacksama över det :D
Jag är säker på att han hade en underbar tid med Selena Backstage ;)

2011-06-20 | 10:49:58

Justin & Selena V. Ian & Nina — Bästa MuchMusic Awards Par!

Selena och Nina båda fick överraskning framträdanden från deras främsta män på MuchMusic Awards.
De två sötaste par i HollywoodMuchMusic Video Awards 19 juni! Selena Gomez och Nina Dobrev presenterade priset för favoritvideo året och fick lite hjälp från Ninas man Ian Somerhalder och nattens stora vinnare, ochSelenas pojkvän, Justin.

Källa: hollywoodlife.com
Min åsikt: han vann 2 Priser asså omg Han är Så BÄST

2011-06-20 | 10:45:20

Justin så söt Stund i MMVA'S

Justin hade så roligt att hålla Selena på scenen!
Vi var så glada när Justin dök upp på 2011 MuchMusic Video Awards, och blev förvånade över hans flirtiga scenen skämt med sin flickvän Selena Gomez!


Selena, 18, var värd för showen, och Justin, 17, gick på scenen för att ta emot utmärkelsen för "International Video of the Year av en kanadensisk." Priset i sig var en slips, mellan hans "Somebody To Love" och Drakes "find you're love." Båda gick på scenen, där Colin Farrell & Selena var att presentera priset.

Efter Justin och Drake fick sina utmärkelser, gick Justin över till Selena, lade armen omhenne och sade: "Hur mår du?"

Han sa,“Selena? Nice to meet you, I’m Justin,” to which she responded, “Nice to meet you.”

källa hollywoodlife.com
Min åsikt:  när jag såg att han gjorde det skrattade jag för att det var så gulligt

Justin sa då, "Du är väldigt vacker. Kanske vi kan gå ut någon gång? "

En märkbart förvånad Selena svarade: "Tack, OK, kanske."

Sammantaget var det väldigt söt - om kanske lite besvärligt!

2011-06-19 | 21:57:48

Twitter!

De hade Värsta Partyt Man märker det :D

2011-06-19 | 21:56:49

Kategori: Rösta!

Mer Information om Much music Video Awards!

Heej Belieber's!
Nu har vi fått mer information om MMVA'S
Den börjar kl.3.00 här i sverige och de kommer sända live ifrån deras hämsida!!
och justin är ju Nominerad till ur Favorite Artist
och vi håller tummarna för honom!
För avril Ligger ju förre honom och vi måste få justin att vinna jag tror man fortfarande kan rösta!!
http://www.muchmusic.com/
5 timmar kvar att rösta Komigen beliebers!!

2011-06-19 | 21:50:21

Justin och Usher upptr'der p' Scooters f'delsedag


2011-06-19 | 21:49:37

Justin Twittar Till Jeremy Och Usher!

Så Gulligt
HAPPY FATHER'S DAY DAD <3 :*

2011-06-19 | 21:47:53

SomeDay Redo!

Det verkar som om Alla butiker gör sig redo för Someday
Varning!!
Beliebers kommer attakera Hela Butiken Var vänlig och inta position
HAHA
jag tror de kommer ha Livvakter där!!

2011-06-19 | 21:41:26

Först Stjärnan Nu Herbiska texten?

Det verkar som om Bieber Följer sin Pappas steg!
som ni ser på bilden ovan så har de samma tatuering.
När justin hade Stjärnan i Armbågen så hade Hans Far Samma tatuering
Viast är det kul att se att justin följer Pappan Jeremy's Steg!
men så klart hoppas mamman Patricia Mallette eller så kallad Pattie Mallette,
hoppas på att sonen inte skaffar sig mer tatueringar!
Källa: Buzz
Min åsikt: men vad gulligt att han går efter sin pappa :D

2011-06-19 | 21:38:19

Svar på tal

KommentarTid
Amanda om Svar på Tal:
SVARA PÅ ETT INLÄGG FEGO!
IP:
19 Juni, 20:45
Amanda om Svar på Tal:
Kalla mig nt för gumman din tönt, jag e 17 o du e uppenbarligen 5. Du e en hater din tönt som tkr att haters need 2 hate o att du älskar haters? asså hela din blogg e fan google translate, MAN FATTAR NOLL, o jag svär på att du nt ens fattar hälften av de du skriver... du ska nt mucka mot mig "gumman", bai puss :)
IP:
Asso, ville bara s'ga, Tack f'r att du ee en av v'ra l'sare!
Om du nu ee 17 skulle du inte bete dej som en 5 oring! Du skulle ha mer respect mot en yngre.
Sluta kommentera om nu bloggen ee so d'ligt, seri'st?

2011-06-19 | 21:34:23

Selena Med en Justin Bieber Klister Märke på Handen!

Det verkar som om Selena har High Bieber-Fever Hon uppträder med sin
Älskade Justin Bieber Klister mäkre på handen är det inte Gulligt!
Det sägs att hon har fått Klister märket personligen av
hennes älskade Justin Bieber kan det vara så?
Men vi är verkligen lyckliga för de, och vi önskar de lycka till i deras nuvarade Förhållande!
Källa:Buzz
min åsikt: nämen vad gulligt önskade att jag hade en sån!!

2011-06-19 | 21:16:32

Justin Kysser Andra Tjejer Gammla Eller Nya?

Jasmine Villegas
Kimmy!
Hoppas de här bilderna inte är tagna medans justin är ihop med selena!!

2011-06-19 | 21:15:03

Kategori: övrigt

DELTA!!!

http://www.facebook.com/event.php?eid=194709293910627
ALLA V"RA L"SARE DELTA OM NI HAR TWITTER!!!!

2011-06-19 | 21:13:41

Svar på tal

KommentarTid
Ellen om Justin firar Scooter Brauns Födelsedag:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article13195789.ab ni borde4 lägga upp den här =)
IP:
Jag skulle precis l'gga upp den, sen so s'g jag att du hade kommenterat om den!
Men tack f'r tipsen iaf!

2011-06-19 | 21:10:52

Svar på tal


KommentarTid
Saga om jag är säker på att ni inte har sett den på andra bloggar!:
Så du läser andra bloggar för att få fakta-.-
IP:
Nej, faktiskt inte -.- Jag brukade själv kolla på Jb bloggar innan jag b'rja blogga, och hade aldrig sätt denna video.
och plus hur fan ska jag få tag i videon, om jag inte har sätt den på andra bloggar?

2011-06-19 | 21:08:32

Kategori: övrigt

Sommar Rea i Cdon.com

Tja alla belieber
Jag gick nyss in i Cdon.com och då såg jag att det var sommar rea på allt och till och med på Justin Bieber Sakerna
så om ni vill köpa något så borde ni verkligen göra det snabbt :D
http://cdon.se/search?category=1769&q=justin+bieber

2011-06-19 | 19:11:37

Redone Skriver l'tar till Justin!!!

Justin Bieber.PÅ HEMMAPLAN Nadir ”RedOne” Khayat poserar på Stureplan. Han är i Stockholm och skriver musik. ”Här får jag göra låtar i fred. När jag är i USA är det svårare för det dyker alltid upp någon i studion”, säger han.

Den svenska superproducenten Nadir ”RedOne” Khayat, 39, är i Stockholm för att skriva låtar åt bland annat Rihanna.

– Här får jag göra låtar i fred, säger han.

Lady Gaga. Michael JacksonEnrique IglesiasJennifer LopezUsher.Backstreet Boys. Listan med artister som den emigrerade svenska superproducenten RedOne jobbat med kan göras längre än så. Nöjesbladet fick en exklusiv intervju med honom vid studion på Östermalmstorg i Stockholm där han just nu skriver nya låtar åt bland andra Rihanna och Justin Bieber.

 

– För att skriva en otroligt bra låt åt Rihanna måste man veta vem hon är, vad hon har för ”flow” och register. Det ska passa exakt. Det räcker inte att skriva en låt och vara nöjd direkt. Man måste analysera, säger RedOne.

Han har varit i Sverige i några veckor nu och filat på låtar som han hoppas blir världssuccéer. Möjligen lyckas han med att locka hit både Rihanna och Justin Bieber.

– Kanske. Eller så får jag flyga någonstans för att spela in. Justin Bieber kommer kanske. Det beror lite på hans turnéer, säger han.

RedOne har höga förhoppningar på Sverige och svensk musik. Ett av hans fynd är 23-åriga Mohombi. Och trots att Love Generation endast nådde Andra chansen i Melodifestivalen kommer han att fortsätta jobba med tjejbandet.

 

 

 

OMG IM DYING!!!!! HUR KOLLT SKULLE DE INTE BLI OM JUSTIN KOM OCH SPELA INTE L'TAR I SVERIGE????

AAAAAA! HOPPAS DE BLIR THIS YEAR!! Han skriver ju dom nu, och Justin oxo! Skulle vara perfect timening (STAVING)!!

 


2011-06-19 | 16:16:03

Justin firar Scooter Brauns Födelsedag

Kim Kardashian, Adam Levine & Usher - alla stjärnor var ute på Biebs "BFF stora kväll!
Scooter Braun - mannen som upptäckte Justin och delade hans gåvor med världen -firade sin 30-årsdag den 18 juni, och för att fira han kastade en påkostad karneval-temafödelsedagsfest med några A-lista kompisar! Och HollywoodLife.com var på The MusicBox i Hollywood och fick en glimt av alla action!


Justin, 17, var där understödja hans chef som spenderar mycket av natten spelar Beer Pong (med vatten!) Mot hans kompis Jaden Smith. Men det var lätt för honom att bli distraherad av alla extravagans. Karnevalen Temat var vild, med eld-fräsar och magdansöser. Och underhållning? Låt oss bara säga att det var högst upp på A-listan!

Alla musikaliska talang som utförs där, och det var en who's-som av pop! Justinsparkade saker genom att sjunga "Never Say Never" med en rap av Jaden, som ocksåtog över Ludacris delen i "Baby." Sedan MC Hammer något slumpmässigt kördeigenom några hits, däribland "Too Legit sluta." Usher höll festen genom att utföra ett setfyllt med hits som "Yeah!", och trots att han var blyg för att komma upp på scenen, AdamLevine bältade ut Maroon 5: s krossa "This Love".

Under tiden var en Kris Humphries utan Kim Kardashian mingel i publiken, tillsammans med kändisar som hennes frenemy Paris Hilton och sångerskan Mary J. Blige.

Det var en stor natt för en av de trevligaste killar i Showbusiness!

källA: hollywoodlife.com

2011-06-19 | 16:08:14

Selena Gomez ville aldrig vara en förebild.



Den 18-åriga skådespelerskan och sångerskan - som återhämtar sig från en spell på sjukhus för "undernäring" och utmattning - försöker göra sitt bästa för hennes fans att hon är glad för dem att se upp till henne, men hon är osäker på hur hon hamnade i den positionen.

"Jag har aldrig riktigt sagt att jag vill vara en förebild. Men sedan när det hände var jag så ner för det, "sa hon.

"Jag är människa, jag är inte perfekt. Jag gör misstag hela tiden, men jag antar attmitt jobb är att hålla dessa misstag för mig själv, vilket jag redan är bra gör och bara försöka vara den bästa jag kan vara för dem barn. "

Selena - som dejtar sångaren Justin - även erkänt att en känd person, kan hennes jobb att vara "ytlig" och det är lätt att få insvept i dig själv.

"Detta är en mycket ytlig jobb
", sade hon. "Jag sitter i en stol i två timmar och får håret fixad och sminkad, och prata om mig själv i intervjuer. Det är en mycket fåfäng sak att göra. Och jag fastnar i det ibland. "

Den naturligt sångaren berättade också hur hon inte hade en lätt barndom och hade svårt att hantera föräldrarnas skilsmässa.

"Jag ville ha en familj så illa. Jag ville ha min pappa och min mamma tillsammans. Så det var verkligen, det var verkligen svårt ", tillade hon.

Selena skyllde på hennes binging chokladkakor och fetagodsaker när var hon på sjukhuset säger hon


2011-06-19 | 15:57:23

Kitchener-Waterloo vill att Justin ska komma till Oktoberfesten

Justin Bieber

Kitchener-Waterloo Oktoberfest vill att Justin ska komma till 2011 paraden marskalk.

Mark Kreller, verkställande direktör för Oktoberfest, säger eftersom Bieber kommer från närliggande Stratford det skulle vara precis som att komma hem.

En cover på Biebers hitlåten "Baby" var postat till Operation Bieber Facebook-sidaför att försöka locka hans uppmärksamhet.

Oktoberfest har försökt att locka med hög profil marskalkens tidigare.

År 2010 försökte festivalen att locka Ellen DeGeneres till händelsen, efter ett foto av en flottör presenterades på hennes populära tv-show.

Buden fungerade inte, så arrangörerna vänder sin uppmärksamhet närmare hem.

Källa: CTV


2011-06-19 | 15:53:28

Kategori: övrigt

Justin's Parfym

Vi vet inte än när den kommer ut i sverige men vi är säkra på att det kommer komma efter några månader efter när det kommer ut i Canada och USA
LEGGO !!!
Imorn kommer Parfymen i Canada och USA
#1DAYLEFT
#SOMEDAY

2011-06-19 | 15:51:36

Justin toppar tillbaka till top sociala 50



Efter sex veckor på nr 1, droppar Lady Gaga till nr 4, att lämna top billboards social 50 kronan till Justin (3-1).

Som frenesi kring släppet av hennes album "Born This Way"lugnar sig, såg hon avböjer sig i pjäser (-32%), visningar (-60%) och fans (-15%) i alla övervakade sociala nätverk och butik i musik.

Samtidigt såg Biebs en ökning av YouTube (15%), kanske på grund av att ta hem Collaborative Video of the Year vid CMT Music Awards (8 juni). Månader tillbaka har han arbetat med Rascal Flatts balladen "That Should Be Me" och eftersom videon debuterade, har det samlat väl över 19 miljoner YouTube-visningar.


2011-06-19 | 15:45:49

Svar på Tal

Ellen: asså det blir jätte sent i sverige det kommer säkert 2 för det är det på alla awards
och som alla säkert vet så kommer det inte på Tv :'(
men här är länken :D
http://mmva.muchmusic.com/
Full information är inte funnen än men vi ska leta!

2011-06-19 | 15:21:39

Hollywood Hair Sneck Peek: Justin Bieber


2011-06-19 | 15:14:59

Twitpic fr'n Paris Hilton bild po Justin!

Watching @JustinBieber and Usher perform at @ScooterBraun's big birthday bash! So hot!

2011-06-18 | 23:54:03

Kategori: övrigt

Haters Betyder!

HATERS:

H:aving

A:nger

T:owards

E:veryone

R:eaching

S:uccess.

 

Jag vet att det inte har något med justin att göra men ville ändå lägga in det jag tycker att det är viktigt :D

 


2011-06-18 | 23:26:50

Kategori: Musik

Justin Bieber ft.Tory Lanez - Wind it

Bästa låten jag har hört :D <3
Hittade den på Youtube Nyss haha :D
Justin Äger ju !

2011-06-18 | 22:56:32

Är Justin äntligen Redo att Spela in Sin Nya Album?

Vi har väntat tålmodigt, och nu verkar han redo att Göra klar sin Nya album?
Vi älskar Justin, men vi har varit bet om att höra lite ny musik - och det ser ut som våra böner har besvarats!


Justin, 17, Skrev på Twitter för att leverera goda nyheter den 17 juni, han skrev, "“chillin with friends. good to get a break. excited to make new music.”

Vi visste att han planerade att börja spela in i sommar, och vi är glada över sitt schemat medger en viss studio tid!

Vi hoppas att Justin är i stånd att fast ställa några nya låtar snart - vi är så glada! Vi är säkra på att det kommer att bli en hel del saftiga sånger om sin kärlek Selena Gomez!

Källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: Ne Vad gulligt om han skrev en låt till selena <3 :*



2011-06-18 | 21:02:23

Svar på Tal

amanda: om jag är en hater så skulle inte jag äga bloggen Gumman :)
och jag accepterar Jelena det är bara du som är blind och inte ser det?

2011-06-18 | 20:24:22

Young Jinsu dissar Justin

Jag tror han ee Jasmine Villegas kille...om de inte har gjort slut!!

2011-06-18 | 20:22:12

Kategori: Bild bomber

BILDBOMB


2011-06-18 | 20:21:24

Collage track, Support

Justin Bieber COLLEGE TRACK SupportJustin Bieber COLLEGE TRACK Support

2011-06-18 | 20:19:54

Justin bj'd Selena po Chops Lobster Bar

Justin Invites Selena To Chops Lobster Bar
S"OOOOO SNYGG JAG D"OOOOR!!!

2011-06-18 | 20:16:39

Justin i gym i Atlanta!

Justin Bieber Lifetime Fitness WednesdayJustin Bieber @ Lifetime Gym In Atlanta
HOT!!!

2011-06-18 | 20:11:49

Jada Pinkett Smith: Justin Bieber is “My Little Sweetie”

Jaden Smith mamma, Jada Pinkett Smith stoppas av den uppsättning Chelsea senarei natt för att främja den kommande säsongen av hennes show Hawthorne och, oundvikligen, slutade ämnet upp på Justin.

På frågan om hennes förhållande med Justin, säger Jada: "Han är min lilla sötnos."

"Jag minns när han gjorde MTV Awards och han kom hem med Jaden att bo hos oss den kvällen - vårt hem är som ett litet paradis för honom när han kommer till LA, Omedelbart gick han till datorn och han ville att vi skulle samlas kring och han ville kritisera hans show. Det var det första. Jag tittar på honom och jag kommer, "Om jag inte tittar på lite Will Smith ..."
Jada delade.

"Han är brinner för det han gör, och han gör det för hans fans,"
Jada fortsatte.
"Han bara verkligen, verkligen älskar det han gör."



2011-06-18 | 20:07:05

Justin timberlake ger råd till Justin



Under
hans senaste intervju med Playboy Magazine, ger Justin Timberlake några råd till Justin.
Han säger:

"Justin är uppenbarligen en begåvad unge. Jag hoppas bara att han har ett brastödsystem, eftersom jag tänker tillbaka på mig själv bär rastaflätor. Det är besvärligtatt växa upp framför allmänheten. Justin borde göra någon plan nu. Någon som Usher mentorskap, honom är bra eftersom Usher är någon som har haft en hel del upp-och inte ett fast att jag kan minnas. Han kommer att lära honom att man inte bara kan rida ut det här. Du måste ha någonstans att gå. "

"Du måste ha en plan, och någon som Justin borde tänka på det just nu. Annars innan du vet det, det kommer att bli någon unge som är yngre än du. Vi bor precis i den åldern. "




2011-06-18 | 19:57:26

Rykte att Kenny bränner Justins underkläder

I In Touch magazine hävdar att i ett försök att Beliebers ville stjäla Justin Biebers underkläder, måste hans livvakt (Kenny Hamilton) de Justins underkläder.Ew!

Enligt In Touch, "En hotell-anställ såg [ett fan] fångades med Justins underkläder i henneshandväska, så det protokoll som nu är att Justin får ett nytt par underkläder varje morgon från hans livvakt, som bränner underkläder han bar den dagen tidigare i enförbränningsugn.

Justin rep berättar GossipCop.com: "No, Not true at all, but hilarious.”

2011-06-18 | 10:07:10

Svar på tal!

Nu tänker jag inte Bry mig om (Amanda) som tror att hon är en belieber ..?
jag tänker inte bry mig om vad andra tycker om bloggen (asså jag menar haterz)
och amanda om du tycker jag är en dålig belieber vf skulle du tro att jag skulle starta bloggen då??
Men alla som gillar bloggen tack så mycket ha en underbar sommarlov :D
We're A Huge Bieber Family<3
Och Maja : visst är han Het man blir fan galen<3
Och tack för den andra kommentaren <3 #BieberLove

2011-06-17 | 23:10:42

Selena och Cameron Next Hollywood Couple?

Min åsikt: OMB!! Hoppas de inte blir ihop för hon har ju underbara justin ...det är ju bara en skoter eller??
Neej selena är bättre tjej en så Och ingen kommer Få henne och justin att göra slut

2011-06-17 | 23:04:30

Svar på Tal

Amanda: asså Jaaa hater need 2 hate och jaa det är ok ..?
asså jag bryr mig inte om dina åsikter och jag vet inte ens vf du läser den här bloggen och du verklige tycker att den är dålig...???
låt min blogg vara och skaffa en bättre om du kan?

2011-06-17 | 22:49:50

Selena Erkänner att hon och justin borde göra en Duett!

Selena's hitsingel "Who say's" sålde platina och hennes nästa träff kan vara med henne pojkvän Justin - skulle du vilja se dessa två samarbeta?
Selena Gomez kanske vill blanda nytta med nöje. Den 18-årige popstjärna tog GMA scenen den 17 juni och verkade vara på gott humör trots att hennes hälsa skrämmaförra veckan. Värdar Robin Roberts och George Stephanopoulos hoppade rakt under hennes intervju framför tusentals skrikande fans och frågade henne Point Blank: "Vill du jobba med Justin"

"Jag är inte säker", svarade hon. "När jag gör låtar jag liksom göra dem organiskt. Så om det händer så händer det. "

Selena inte exakt nix tanken alla tillsammans men på 2011 Kids 'Choice Awards, gav Selena en fast "ja" på frågan om hon skulle vara öppen för att arbeta med Justin.

Vi satsar något är redan på gång - det här är en duett vi vill gärna se!

Källa: hollywoodlife.com
min åsikt: asså jag vill inte vara negativ om detta men så klart at vi skulle älska att de gjorde en Duett :D <3....men det kan också komma emellan deras Förhållande För båda tar ju musiken på allvar men vi får väll hoppas på det bästa :D <3(och inget illa menat för er som tar åt sig :( !!)


2011-06-17 | 22:45:55

Justin är en av Top 10 bäst betalda musiker of the Year! GRATTIS:D

Biebs kan säkert ha råd att ta Selena Gomez några trevliga datum!
Justin är inte bara otroligt begåvad, men han är en av de mest vackert betalda musiker på planeten!


Justin, 17, slog ut artister som Taylor Swift, Katy Perry och hans mentor Usher med ett $ 53.000.000 dollar avlöningsdag 2011, Forbes rapporter.

Tror du att Justin förtjänar att vara den 9: e bäst betalda musiker i Showbusiness?

källa: hollywoodlife.com

min åsikt: så klart han Förtjänar de han har den Jobbigaste scheman av alla kändisar så, så klart han förtjänar det :D



2011-06-17 | 17:59:05

Justin Bieber - SomeDay i Butik :D



Kan inte fatta att den har kommit ut :D fast justin sa ju att den skulle komma ut på Måndag helt konstigt men lyckos de så kan köpa i förväg !! :D <3

I WANT SOMEDAY <3


2011-06-17 | 15:59:32

Justin gosar Med En Annan Kvinna i Videon Next 2 u!




Justin
kämpar för att hålla sin flickvän i sin nya video - vad tycker du om honom och Chris tillsammans?

Justin och Chris Brown är fantastiskt video för "Nästa 2 You" har läckt ut, och det gör ingen besviken! Den episka video, som löper över 7 minuter lång, visar Justin förälskelse - och sedan bli nekad! Lyckligtvis är det inte med flickan men hennes ogillande far som bestämmer sig för att hålla de två isär!

 


2011-06-17 | 09:59:03

Kategori: Musik

Next 2 u Videon är Äntligen ute :D

Nu är entligen next 2 u videon ute och ni kan kolla hur många gånger ni vill
Njut av hans Sexighet <3 :*

2011-06-16 | 22:46:11

Kategori: Bild bomber

BILD BOMBEEER!!!!

Justin- Do you remember when i was in my room singing With you By Chris Brown..?
And .... Look at Me Now? <3

2011-06-16 | 22:33:14

Justin Twittade....

min åsikt: aww <3 You made Us 2 Belieber's So We're Even Justin ;) <3

2011-06-16 | 22:31:31

Dan Cutforth: ''Han kommer få en lång karriär''

Dan Cutforth (L-R) Director Dan Cutforth, executive producer David Nicksay, director Jon M Chu, and producer Jane Lipsitz arrive at the premiere of Paramount Pictures' "Justin Bieber: Never Say Never" held at Nokia Theater L.A. Live on February 8, 2011 in Los Angeles, California.
Reality TV-producenten Dan Cutforth, som tillsammans med Magical Elves partner Jane Lipsitz regisserat och producerat "Justin Biebers Never Say Never", säger att tonåringen kommer att vara kvar ett tag.
Den kanadensiska hjärtbomben kan inte ...bara se fram emot en lång karriär efter att ha överlevt tonåren, Cutforth förutspår.

Magical Elves är en av de mest trafikerade producenterna i dokusåpan branchen, med hit-serier som Top Chef, Project Runway och konstverk bland sina krediter.

Andra realityserie på sin tallrik inkluderar America's nästa stor restaurang och Fashion Star för NBC, nya säsonger av Top Chef, Top Chef Masters, Top Chef: Just Desserts och konstverk: Nästa stora konstnär för Bravo, och Braxton Family Values för WeTV.

Men Cutforth insisterar att Justin Biebers konsert film var som att fånga blixten i en flaska och indie producenten gör studion rundor på jakt efter en annan film ämne som fångar tidsandan.

"Vi har absolut ett möte med ett antal studior att prata om olika möjligheter. Vi har möte med olika idéer med olika talanger att räkna ut vad är nästa steg för oss,'' sa han.

"Det som är bra är det inte är vår kärnverksamhet, men det är relativt lätt att mobilisera om rätt idé kommer. Vi försöker inte tvinga något,'' la Cutforth till.


2011-06-16 | 22:03:34

Kommer Justin Ta över Världen?

Justin kanske inte ens är lagligt, men han är på god väg att köra om i världen och hans senaste övertagandet av skönhetsindustrin är bara en del av det!
Även om det är ganska vanligt i dessa dagar för kändisar att utveckla sin egen doft, inte Justin inte bara har "Someday" av Justin. Det är bara en bit till Biebers skönhetimperium!
Den Biebs har också utvecklat ett nagellack som heter "One Less Lonely Girl" med Nicole av OPI, doftande taggar hund, och doftande band handled! Inte bara är det helt cool att han har fördjupat in alla dessa olika projekt, men det verkligen visar sin sannapassion för sina fans. Uppenbarligen flesta av Justin fans är unga tjejer och han har verkligen tillgodoses deras behov, vilket skapar en rad olika skönhetsprodukter att de kommer att älska! Justin fick även mysigt med det underbara Dree Hemingway i annonsen för parfym. Behållningen av "Someday" gå till välgörenhet, så Justin är också att använda sin makt i skönhetsindustrin för en god sak!
Justin är definitivt på god väg att ta över världen, och hans senaste framgångar i skönhet marknaden är egentligen bara början! Justin!
källa: hollywoodlife.com
min åsikt: Bieber Or Die <3 :*

2011-06-16 | 21:59:17

MMA'S

Selena Gomez är värd för MuchMusic Video Awards på söndag och vi tror att Justin kommer att överraska var och genom att visa upp! Kommer Robert Pattinson gå med på den kanadensiska roligt också?
Den MuchMusic Video Awards denna söndag i Toronto och vi är glada för Selena Gomez att vara värd för showen och utför! Justin blev nominerad till två grupper: Favorite Artist  och internationella Video of the Year av en kanadensisk, för hans "Somebodyto Love" video med Usher. Det Biebs har inte bekräftats för utmärkelser spelningen än,men vi tror att det är en väldigt god chans att han kommer att dyka upp och överraskaalla, precis som han gjorde på MTV Movie Awards i år. Och kanske vi får se Robert Pattinson där också!

Justin utförs förra året vid MMVAs och han har varit konsekvent tweeting sina fans att rösta på honom plus hans flickvän är värd för showen. Vi tror han är ett säkert kort för att delta på söndagen, särskilt eftersom han redan kommer att återförenas med Selena i Atlanta.

Samtidigt är Robert Pattinson filmar Cosmopolis i Toronto och kunde närvara vidutmärkelser sedan söndag är hans ledig dag från jobbet! Hur stjärnspäckade av en matta skulle det vara att se Rob, Justin och Selena ihop? Det skulle vara som super-kul MTV Movie Awards igen!

Den MuchMusic Video Awards luft leva på Säkring 19 juni kl 09:00 ET - kommer du att kolla? Tror du att Justin och Rob kommer att göra ett utseende?

källa:hollywoodlife.com
min åsikt: förlåt om den är Dåligt Översätt men jag försöker att göra det bättre men det är svårt :/
Men hoppas Robert och Justin Blir Vänner För jag tror inte Robert gillar Justin så mycket eller?

2011-06-16 | 21:55:35

Selena Sjunger om att Vara Kär menar hon Nick eller Justin?

Selena Gomez ny låt läckt och vi kan inte få nog av det! Men tror du att hon skrev det nyligen om Justin Eller handlar det om hennes ex Nick Jonas?
Några av låtarna från Selena Gomez nya album har läckt och vi speciellt älskar singeln "We Own the Night" med Pixie Lott, som co-skrev låten. Låten är optimistisk och med ryckande och texterna kretsar kring Selena att vara kär och lycklig. Bara för att Selena har dejtat Justin sedan i vintras, betyder det inte den här låten inte kunde varaom hennes ex-pojkvän Nick Jonas.


Selena sjunger: Är det okej om jag är med dig för natten? / Hoppas du inte har något emot om du stannar vid min sida / Vi kan köra någonstans i den mörka / Stanna och tittapå stjärnorna / Vi kan dansa, vi kan sjunga, göra allt / Så länge jag är med dig / När vi är tillsammans är det dags för våra liv / vi kan göra vad som helst, vara vem vi gillar /Tillbringa helgen dansa, för vi ska sova när vi dör / behöver inte oroa dig om något,äger vi den natten ...

Hon fortsätter med kören och sedan den andra versen börjar med: Det är allt enoskärpa / Det börjar bli sent, men jag bryr mig inte / Jag vet inte var vi kommer att sluta och det är okej. Selena wraps låten med en praktisk linje "ingenting varar för evigt", men håller det positiva, grymhet, "Låt oss leva upp den, bara göra vad som helst." Lyssna på låten här.

Selena Gomez och scenen album När solen går ner kommer att släppas i en och en halv vecka den 28 juni. Nick och Selena split tillbaka i april förra året, och hon har bara haft ett album sedan deras upplösning. Hon meddelade att hon arbetade på detta album i februari, i höjden av hennes förhållande med Justin. Tror du att hon varinspirerad av Biebs att skriva detta? Eller tror du att detta kan dra från erfarenheter i sittförflutna?


Källa: Hollywoodlife.com
Min åsikt: vad tror ni jag vet inte vad jag tror ...? men aja Det är ju bara hon som vet vem hon menar :D <3

2011-06-16 | 21:51:49

Selena Flyger Till Atlanta För att Träffa Justin!

Trots att otroligt sjuka och på sjukhuset förra veckan, mår Selena bättre och hoppa på ett plan för att se sin man -ofta inte gulligt?!
Det är kärlek i luften för Justin Bieber och Selena Gomez! Den 18-åriga Disney-stjärnan har fått några ganska allvarliga Bieber fever och detvi inte klandra henne för. Selena tog hennes Twitter den 15 juni att berätta hennes fans att hon var bestyckningen av från hennes hemstad Dallas, Texas och begav sig till smutsiga söder för att se Justin! "Hej Dallas, jag saknar er alla innerligt," Selena twittrade. "Jag är iväg till Atlanta, se er snart!"

Vi tycker det är kul att Selena kommer att se Justin men hon driver sig själv lite för hårt?Hon var bara på sjukhuset citera undernäring och utmattning och i helgen att hon förväntas vara värd för MuchMusic Video Awards i Toronto. Vi satsar det lyckliga paret går ihop eftersom det är i Justin hemland Kanada!

Det var inte så länge sedan Selena var på besök! Vi är glada att de har återförenas, hoppas vi bara Selena är att få tillräckligt med vila innan alla över henne utmattande åtaganden

källa: hollywoodlife.com

min åsikt: hoppas Hon mår mycket bättre och Vad gulligt att hon tänker på justin medans hon är så sjuk!



2011-06-16 | 21:48:00

Justin- jag kommer aldrig lista ut vad Kärlek Betyder!

Justin öppnar om vad kärlek betyder för honom i hans mest intima intervju någonsin!
Justin är en vanlig Casanova, men även han med ger att han kan förväxlas om kärlek!

Justin, 17, intervjuades i Tiger Beat Magazine och öppnade upp om kärlek mer än han någonsin gjort tidigare!

"Jag säger inte att jag vet allt om kärlek," säger Han . "Jag tror inte att jag någonsin kommer att lista ut vad kärlek är."

Kanske hans förvirring beror på hans ålder, men Biebs tror att sann kärlek kan börja även yngre!

"Så många människor säger: 'Han är 17! Vad vet han om kärlek? '"Säger han. "Och jag tycker bara, om du någonsin haft en hund, [du vet vad kärlek är]. När du kommer till 11 eller 12, man börjar se flickor och tänker, "Åh jag gillar dem, jag vill se den personen för att hon är söt." Du vet inte riktigt den verkliga innebörden av kärlek, men du tror att du gör det. "

Justin - du är så klok! Vi satsar du delar mycket av er kunskap om kärlek med Selena Gomez - Hon är den lyckligaste tjejen i världen!

källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: jaa Selena är verkligen lycko lottat :D <3



2011-06-16 | 21:44:20

Svar på Tal

Elli: Tack så hemskt mycket och förlåt för att jag inte har bloggat så mycket men det ska jag göra nu :D <3
haha men Haterz behöver inte dö
Haterz Neet To Hate!
ha en underbar dag :)

2011-06-15 | 18:13:03

Justin Svarar En Tweet

min åsikt: vad gulligt<3

2011-06-15 | 17:47:40

Ne-Yo Har kontakt Med justin



1) Han är fortfarande i kontakt med OK! 's favorit Justin Bieber.

Ne-Yo såg Justin Billboard Awards senast i Las Vegas, "Jag såg honom i hans guldjacka. Han fick sin Elvis Presley ! Jag beundrar honom för det. "

Han har inte heller uteslutas att arbeta med honom för Justin's nästa album. "Jag gjordeen session för honom men sedan kom jag super, duper upptagen och jag har inte fått en chans att göra det igen. De fick mitt nummer, de vet var jag är! "

2011-06-15 | 17:27:50

Justin vill Jobba med Kaney West

Kanye West är ett stort fan av Justin - tyvärr fanns det rykten om att Justin var ovilliga attarbeta med honom. Men Justin har nu tillsatt spela in direkt!

Justin Bieber är hett just nu som alla vill samarbeta med honom - även kända artister som Kanye West. Justin vill göra klart att han inte skulle tveka att arbeta med den kontroversiella stjärnan.

Justin tweeted: "vissa rykten ... jag bara vet var de kommer ifrån. jag och @ kanyewest är bra. "Justin bekräftar att ryktet att han inte vill arbeta med Kanye är falskt.

Vi är glada att höra detta eftersom vi hört att Kanye, 34, nådde ut till Justin, 17, för att honom arbeta Kanye's kommande samarbete album med Jay-Z, Watch tronen.Justin har officiellt arbetat med Kanye före, som rapparen remixade Biebs låten "Runaway Love" med Raekwon.

Vi är glada att du kan arbeta med Kanye, Justin. Det skulle vara ett hett spår.

Källa: hollywoodlife.com
Min åsikt: Två Bra Sångare ... det här blir BRA :D <3



2011-06-14 | 20:11:59

Svar på Tal

Ajla: Var så god En Fin Video som din måste ju Alla Beliebers se<3
Ha en Underbar dag :)

2011-06-14 | 17:43:26

Kategori: Bild bomber

KIDRAUHL BILDBOOOMBER!

my divo ¹
This Is Not Justin Bieber It's Kidrauhl<3

2011-06-14 | 17:32:34

Kategori: Bilder

Samma Armband!

OMB Vad gulligt de har fortfarande kontakt :D <3

2011-06-14 | 17:30:45

Ellen Har Rätt :)

justinbiebermakesmehappy:  jelena4ever:  ROFL   too fucking true ellen..too fucking true.
Yup hon har rätt :)

2011-06-14 | 17:27:18

Bråk eller skoj :P

Haha det verkar som skoj fast ändå inte

2011-06-14 | 17:24:26

Tweet Från Mike Tyson :)

Vad Gulligt :D
De Är Bästa Bröder <3

2011-06-14 | 16:50:46

Kategori: Rösta!

RÖSTA NUUU !!

http://mmva.muchmusic.com/ur-fave-artist/
Alla Beliebers Det är Viktigt Vi ligger Efter !!!
Vi Måste rÖsta på Justin Vi är Jätte Många Röster Efter!!
LET'S GO BELIEBERS IT'S TIME FOR JUSTIN TO TAKE THIS AWARD HOME <3
RÖSTA PÅ !

2011-06-14 | 16:47:16

Kategori: övrigt

100 av 100 Biebs u Rock

1.Justin Bieber: 100
2. Lady Gaga : 94
3.Chris brown 92
4. Rianna: 91
5.Joe Jonas: 90
6. Miley Cyrus : 90
7.selena Gomez: 90
8.Nicki Minaj: 89
9. Jasmine Villegas: 88
10. Katy Perry: 88
Ett företag i Karlifornien med Namnet Klout Gör undersökning på vem som får mest Retweest, Spams O Followers
Och man kunde få 100 Och justin Fick 100 av 100 Galet eller hur <3

2011-06-14 | 16:41:45

Twitter!


2011-06-14 | 16:31:21

Marg Helgenberger Sa att Justin Var : Very Talented

Någon kan ha Bieber feber i alla fall! Efter att ha Kallat Justin Bieber en "brat" och sedan backa lite efter på tryckningar från Beliebers verkar Marg Helgenberger ha helt indragen hennes tidigare inlägg om den älskade 17-åriga pop sång sensation.

söndag natt 65-årliga Tony Awards i New York, OK! uteslutande konfronteras Marg om CSI stjärnans synpunkter på Teen Dream.

"Han är en mycket talangfull ung man, säger hon till OK!. "Han är verkligen det ."

Tillbaka i början av maj hade Marg uttryckt några hårda känslor när hon fick frågan hur det var att arbeta med Biebs på inspelningen av CSI.

"Jag borde inte säga det här, men han var lite av en skitunge, sade hon.

Justin sa senare (via Twitter): "Det är lite lamt när någon du träffade en kort stund och aldrig jobbat med kommentarer om dig. Jag kommer att fortsätta att önska dem lycka till och vara snäll. "

Verkar allt bra nu mellan de två stjärnorna. Marg berättade även OK! hur hon inte utesluter en potentiell snurr på Dancing With The Stars och sade: "Kanske. Allt är möjligt. "

Justin, tiden var Tweeting om NBA-match och hoppas ett spel sju. Hans drömmar grusades dock när Dallas Mavericks slog Miami Heat i spel sex.

Källa:OKmagazine.com

2011-06-14 | 16:16:14

En Speciell Belieber! <3

Biebs är upptagen, men han gör ett tillfälle att träffa en mycket speciell Belieber!

Justin Bieber utfört en välgörenhetsgala i San Francisco den 11 juni, och han överraskade en ung fan som lider av en hjärntumör med en mycket speciell besök!


Justin, 17, mötte stort fan Olivia Bianco, 6, som har fått vård i Santa Clara, Kalifornien,rapporterar Hawaii nyheter nu.

Olivia fick diagnosen tumören fyra månader sedan, och hon är sjuk att hon måste vara en ambulans bår under showen. Lyckligtvis gjorde hennes läkare att hennes kväll var speciell genom att lura ut hennes brits i Justin favorit nyans av lila!

Detta är förmodligen det finaste Justin någonsin gjort - han är en sådan omtänksamkille!

källa: hollywoodlife.com

Min Åsikt: WE HAVE BIEBER-FEVER <3
(vet nt vf jag skrev så mne hade lust)
han har ett stort och Tjockt hjärta <3

2011-06-14 | 15:24:04

Svar på Tal

Ajla: Tack för att du gillar den och ja vi har gjort den så att alla Beliebers kan kolla och veta hur justin mår och var han är <3 :)
och självklart kan vi lägga in din Video <3

2011-06-13 | 22:52:34

Kategori: Musik

Rustin Hieber

Haha Roligt men kanske ändå taskigt
Låten På slutet är Fett bra ju xD

2011-06-13 | 22:05:48

Justin Sa Get Well Sean på hans konsert men sa inget till Selena?

Justin - du dejtar uppenbarligen Selena och vi alla vet att hon är sjuk - bara visa hennel ite kärlek!

För en kille som har varit utåt tillgiven med sin flickvän Selena Gomez semester,Justin Bieber säker har tvekat att önska henne lycka medan hon har lidit på sjukhus!Den märkliga delen? Han kan inte sluta prata om sin sjuke vän Sean Kingston, vilket väcker frågan - vad ger?


Justin, 17, var snabb med att ge kärlek till sin bästis Sean, som drabbades av en massiv skada efter en jet ski olycka sin konsert den 11 juni i San Francisco. Men även om Sean fick en skrik att " bättre" innan Justin sjöng "Eenie Meenie" - en duettmellan de två - det fanns inga ord av uppmuntran för Selena hela tiden, MTV UK rapporter.

Som vi vet, Selena varit på sjukhuset och såg förödmjukad över att vara i sjukvården.Och detta är inte första gången Justin har velat Sean väl över Selena, på Twitter mycket snabbare efter sin olycka än när Selena upptäcktes först att bli sjuka.

Vi hatar att tjata, Justin, och vi vet att du försöker behålla din integritet, men få lite positiv energi från dina fans är förmodligen precis vad Selena behov!

Källa: hollywoodlife.com
min åsikt: Förlåt om det är dåligt översätt men det är lite svårt att ändra ibland! (har andvänt Google translate)
Ok nu till min åsikt asså så klart att han kunde ha önskat henne lycka till men Seans olycka var allvarligare än selenas Men det var kanske ändå taskigt av justin att han inte sa något om selena :/ eller?
Vad tycker ni ?

2011-06-13 | 21:33:18

Svar på Tal

JB NR 1 FAN!!!!!!!!!: Tack älskling <3 We are a Family Och om någon kommer emellan mig och Justin's Belieber's Så Hoppar 10 miljoner Tjejer på dig :D
Så akta dig cuz We Belieber's Have A Ninja Master He's Name Is
JUSTIN BIEBER THE PURPLE NINJA <3
Och "anonym" Om du verkligen vill vara så otrevilg var så god men det kommer ändå komma tillbax
till dig en dag :) Så
Hater Gonna Hate!
Xoxo Sana <3

2011-06-13 | 20:40:16

Svar på Tal

Anonym: Är det vi eller du som är tönt du vågar ju knappt skriva ditt namn :D (TÖNT)

2011-06-13 | 17:31:04

Svar på Tal

JB NR 1 FAN !!!!!!!!!!!<3: Tack så mycket <3 :) Du är gulligare och du är snällast
We Beliebers Shouldn't Fight We Always stick as a Family <3

2011-06-13 | 17:27:10

Kategori: Bilder

Tumblr!

weeeed. (:
Några Roliga Tumblr Som jag ville lägga in :)

2011-06-13 | 15:50:17

Selena Svår Huvudvärk och Illamående

0612_selena_gomez_tmz_ex


Som TMZ först rapporterade var Gomez rusade till sjukhuset torsdagen efter tejpningett framträdande på "The Tonight Show," klagade över illamående och svår huvudvärk.

Källor berättar Gomez har genomgått ett antal tester för frågor blodtryck, men hittills ...läkare har inte kunnat avgöra vad som orsakar problemet.

Åh ... som för de rykten som går runt hon är gravid ... helt osann.

Källa: Tmz.com

Min åsikt: Omg Fett synd :o tur att hon inte är gravid :O <3



2011-06-13 | 15:42:14

Justin Konsert För Välgörenhet medans Selena i Sjukhus!

Några av de lyckligaste människorna i världen var vid denna konsärt - inklusive MC Hammer!

Justin används för att sälja ut stora arenor över hela världen, men han gick med på att göra en jämförelsevis mindre konsert i San Francisco den 11 juni för en mycket god sak!


Justin, 17, sjöng på Mountain Winery i Saratoga, Kalifornien, medan hans älskade flickvän Selena Gomez led på sjukhuset. Men du kan inte avbryta en show för örvälgörenhet, så Biebs Körde på!

Biljetter till evenemanget varierade från $ 250 till $ 1.500 och pengar som samlas in kommer att gynna College Track, ett inspirerande program för elever som behöver en akademisk uppsving.

Inte bara var showen mer intima än de flesta, men han gjorde också ett Meet and Great med ca 120 fans - och även haft en middag med 13 super-speciella gäster!Han fick även träffa roliga rap legenden MC Hammer!

Det måste vara den lyckligaste publiken i världen!

Källa: Hollywoodlife.com
Min Åsikt: Är han inte den Bästa :)<3 men han kanske borde hälsa på Selena Börjar verkligen bli orolig för henne :O<3



2011-06-13 | 15:14:26

Svar på Tal Tack!

Tack allihopa För stöden Men Inse
Haters Gonna Hate ;)<3
Men Iaf Tack så mycket och ha en underbar BIEBER DAG
Ps: den senaste inlägget var inte jag som skrev det där om amanda vet inte vem det var men det var iaf inte jag
HATER'S GONNA HATE BUT BELIEBER'S GONNA EDMIT THAT BIEBER ROLE <3

2011-06-13 | 13:38:46

Jessica Jarrell saknar Justin och "gänget"

¨

Naww, sååå söööttt!! ;)

2011-06-12 | 22:57:21

sluta snälla!

alla beliebers, okej inte alla. 
VI HAR DENNA BLOGGEN FÖR ERAN SKULL! 
sana gör ett grymt jobb med denna blogg och jag själv har inte mycket tid till bloggen!
Jag bloggar knappt alls, och jag ber om urkäkt, men har inte mycket tid framför datan och på datan tillbringar jag mycket tid till att göra videos, musik, chatta, sprida glädje till alla mina underbara vänner!
Nu på sommaren är det grymt varmt och jag är ute nästan hela tiden drar in och äter och drar ut igen.
Och sana kanske också vill göra andra saker än att bara sitta vid datan, och ni klagar på henne?
jag fattar inte, hon skriver själv MIN ÅSIKT:.. klart och tydligt men då ska ni klaga på hennes åsikt!
Jag tycker inte det är så speciellt snällt gjort!
Och sana svarar på dom flesta kommentarerna, men kanske inte alla!
Nästa gång kanske det blir din kommentar?
SNÄLLA, JAG BER ER SLUTA!
jag tycker grymt synd om underbara sana att hon ska sitta och ta skit över sin egna åsikt, det är hennes ingen annans! Hon vill såklart också att justin ska må bra, men det är hennes åsikt inte eran!
Jag vill inte att ni ska vara sura, eller arga eller något sånt. Men tänkt efter är det värt att sitta och klaga på henne?
Hon har känslor, jag tror de känns innom henne i hennes hjärta när ni skriver sånt här!
snälla va glada ta reda på ditt liv, klaga inte på människor som gör sitt bästa!
JUSTIN SKULLE KNAPPAST BLI GLAD om han ser att beliebersarna sitter och klagar på varran!
han vill att belieberserna ska va en familj!
och om ni inte tycker om bloggen, fine alla tycker olika! 
men kommentera då inte taskiga saker, de känns i sana de kan jag lova!
läs inte bloggen om den är så dålig!
och tack till er alla som skriver snälla kommentarer!
älskar er allihopa, alla beliebers no matter what!
men sluta va sura!
puss på er alla! 
/emelie

2011-06-12 | 21:50:14

Svar på Tal

viviii: Tack Så mycket för att någon iaf Stöttar oss för mitt hårda jobb asså jag bloggar ensam och jag hardet svårt för jag har så mycket som händer i livet :(
Tack så mycket För allt <3
uppskattar det
Ha en Bra Dag älskling <3

2011-06-12 | 21:37:27

Svar på Tal

amanda: Gillar du ens Jb? :P
annars skulle du iaf ha respekt för Beliebers !!
Jag kanske är större än dig ...?

2011-06-12 | 21:26:23

Kategori: Bilder

Justin- Största Lektionen i Kärlek var


2011-06-12 | 21:12:30

Svar på Tal

amanda: om den verkligen suger så behöver inte du kommentera eller titta på den :D
och föresen är jag ingen småunge :D
Ha en trevlig dag :D

2011-06-12 | 16:00:20

Svar på Tal

Amanda: asså du behöver inte bli arg ..??
jag har inte all tid i världen för alla Kommentarer ?
och föresten vad ska jag svara på ?

2011-06-12 | 12:47:53

Svar på Tal

Mone: Har du gjort Rihannas Musik Video ?? :)

2011-06-12 | 11:54:12

Kategori: Bilder

Bilder På Selena På Väg till Sjukhuset!

Selena Gomez Selena Gomez
Selena Gomez Selena Gomez Selena Gomez '
Selena Gomez
Selena Gomez
Fett synd om henne Man ser att hon är jätte sjuk på hennes ansikte man ser det på uttryket :'(
#GetWellSelena<3

2011-06-12 | 11:40:09

Kategori: övrigt

En sak Som jag Funderar Över!

Heej Beliebers!
Ni har säkert Hört Bang Bang Bang med selena Gomez eller hur?!
Och lyssna på 1.05 så säger hon
" You're gonna you're gonna be the one when i'm not having fun you're Be the one that's broken"
asså menar hon Nick eller Justin?
Och så känns det som om Hon är med Justin för att Göra Nick Svartsjuk?
Men jag tror inte på att hon skulle utnyttja justin så <3
Men aja ville bara säga det.
men vad tycker ni??
(inget Taskigt mot selena för seriöst jag älskar henne även om jag kanske har skrivit taskiga grejer om henne i bloggen Förlåt för det :( är jätte glad för de nu :) :) <3)

2011-06-12 | 00:16:51

Svar på Tal

Maja: Visst är han så jävla HEET<3<3
Tack för att du gillar bloggen vi jobbar hårt för den det är svårt med alla läxor men snart skol avslutning<3

2011-06-11 | 21:20:40

Justin Signerar 3 gitarrer till Beckhams Söner

Justin Bieber kan vara en av de livligaste barnen i showbiz, men han är aldrig förupptagen för att visa kärlek till fansen - även för hans berömda och kära!

Biebs var vänlig nog att skignera gitarrer för Victoria Beckhams söner Brooklyn, 12,Romeo, 8, och Cruz, 6.

Victoria Beckham postade fotot på Twitter och tackade honom.

Thank u @justinbieber for the boys signed guitars!!! they are so happy!!!!!!! X VB x

det är en av anledningarna Varför vi älskar JB!

Källa: hollywoodlife.com
Min åsikt: Hans hjärta är så stort <3 så kärlleksfull också :D <3WE LOVE U JUSTIN



2011-06-11 | 21:13:58

Svar på Tal

Amanda: asså... vill inte vara taskig men jag kan väll säga min åsikt utan att någon kommenterar om det :P
när du skriver jag älskar selena så hoppar väll jag inte på dig och föresten så skrev jag inget dåligt om det?
Alla har sina åsikter :P

2011-06-11 | 00:44:58

Selena- Justin klarade testet !

 

 

 

“Has your mom met Justin Bieber?” Frågade Leno .

 

“Yes,” Svarar Selena med ett leende.

“And how’d that go? Okay? Did she like him?” .

“He passed the test!”

Awww……


min åsikt: förstår faktiskt inte vad hon menar med test ...eller jo men ändå?




2011-06-11 | 00:34:48

Justin stjänar mer pengar än Rob och Kristen? selena är en lycko lottat tjej

Justin kan vara den hårdast arbetande barn i Hollywood, men det verkar löna sig! Den 17-årige tjänade $ 53 miljoner 2010, mer än $ 40.000.000 Rob & Kristen tjänade tillsammans!

Justin Bieber tog hem några stora pengar under 2010, mycket att han tjänade själv plats Forbes bäst betalda Kändisar Under 30 listor. Justin landade på nummer två listan, endast bakom Lady Gaga som tog hem $ 90 miljoner, med vinst på $ 53 miljoner euro. Mer än dubbelt $ 20 miljoner Robert Pattinson och KristenStewart bank. Wow!


Andra stora Kändisar arbetare ingår Taylor Swift med $ 45 miljoner Katy Perry med $ 44 miljoner Rihanna med $ 29 miljoner och Miley Cyrus och Carrie Underwood med $ 15 miljoner.

Hoppas bara Justin betalar för datum nätter med Selena Gomez med alla pengarna på banken! Är du chockad Justin gjort så mycket pengar under 2010?
källa: hollywoodlife.com
min åsikt: woooow han är verkligen en hård WORKING KID <3

2011-06-11 | 00:27:50

Selena i Sjukhus och justin Twittar Om Glada Grejer?



Han borde trösta henne i hennes tid av behovet - inte skämtade online!

Jag förstår Justin Bieber förmodligen inte ville dra uppmärksamheten till Selena Gomez som rusade till sjukhuset efter att hennes 9 juni Tonight Show utseende. Men om haninte skulle önska henne lycka som han gjorde för hans goda vän Sean Kingston, han borde minst stannat utanför Twitter medans hon lider på sjukhuset!


Justin, 17, tweeted flera gånger den 10 juni medan Selena, 18, var på sjukhuset, inklusive att skicka gratulationer ("vi måste göra denna trend. #HAPPYBDAYDANKANTER"), vilket gör basket förutsägelser ("bra spel igår. dennaserie går 7 spel ") och främja välgörenhet ("sprida ordet gör en ändring #SCHOOLS4ALL tack-http:.... / / bit.ly/f4KpVs ").

När han till slutade twittrar om sin sjukdom vid cirka 15:40 den 10 juni, tweeted han helt enkelt, "# getwellselena."

Huruvida han var att skicka dessa meddelanden när du besöker henne sjukhuset, det är ganska konstigt att han kan vax filosofiska oseriösa saker medan hans fru lider. Antingen är han inte känslomässigt, tillräckligt för Selena eller att han inte förstår att till sjukhuset är en ganska stor sak. Hur som helst bör han ta detta mycket mer seriöst, trösta henne personligen eller åtminstone att spendera tid i telefon med henne - vi är säkra på att hon ganska utflippad nu!

Ha lite klass, Justin - att vara där för Selena när hon mest behöver dig!

Källa: hollywoodlife.com

min åsikt: justin har säkert en jätte bra Reason vf han inte gick till sjukhuset eller?

2011-06-09 | 23:08:17

Visste du att...?

Justin sa att han aldrig kommer att säga aldrig till någonting utom att äta svamp!
Justin fick namnet "Biebs" från hans ishockey är Stratford
Justin sa det mest rebelliska han gjorde var att säga nej när Dora bad om hjälp "
Justin has two teddy bears one named Mr. Bear and another named Willis.
Justin lyssnar till sin egen musik för att påminna sig själv om hur lycklig han är (.:
När Justin var 7, lade sin kusin honom i en låda som han fastnade i. Han säger thats närhan fick klaustrofobi.
Han har ett ärr under hans högra öga från när en filial slog honom i ansiktet medan du vandrar med sina vänner.
Han föddes i Stratford, Ontario, Kanada på en tisdag kl 00:56.
Pattie säger att Justin har hemska körkunskaper
Justin "En dag ska jag träffa den perfekta tjejen när jag gör jag brukar sluta förrän hon är min.
Intervjuare: "Tjejer älskar dig." Justin: ". Girls säga att jag är läcker men jag är enmänniska inte en smörgås"
Innan Justin och Selena var offentliga, hade Justin en bild av honom och Selena framfören solnedgång som hans skrivbordsbild.
när Justin kör runt stan han rullar ner rutan och visslar till flickor.
när Justin möter fans, han alltid kramar dem. om han inte släppte ett tag betyder det att han gillar dig, Den enda gången när Justin blir nervös är när han är en-mot-en med en flicka Awww!
Interviewer: people love that dark blonde hair of yours! Justin: light brown. Interviewer: its dark blon.. Justin: BROWN! :)
När Justin vann VMA, sade han till Jaden, "i can't stop smiling" Jaden svarade med: "Dude, when u smile i smile."
Intervjuaren frågade Justin "Skulle du datum ett fan?" Han svarade "Ja, jag skulle blihennes fan."
En gång bar Justin en tröja med ett ljus det och gick runt säger:''blås mig! blås mig!'
Justin hålls en gång upp en skylt från sitt hotellrum fönster som säger " till McDonaldsoch få i mig en Big Mac".
Justin Bieber hatade skjortan han bar i "Eenie Meenie" musikvideo.

Sååå ville lägga up visste du att för att vi inte har haft det på länge NJUT <3








2011-06-09 | 22:43:19

Hollywoodlifers säger: justin och Selena är inte menade att vara tillsammans!

Oavsett om du är Team Justin eller Team Selena, verkar det har du kommit till samma konsensus: Justin Bieber och Selena Gomez är INTE det perfekta paret! Vad tycker du? 

Även om det inte är enhälligt, kan vi inte tro hur många HollywoodLifers är äcklad av Selena Gomez och Justin Biebers blomning relation. Vi visste några Beliebers tyckte inte JB's tjej eftersom de ville att han för dem, men tydligen samma sak gäller Selena fans också! När det gäller Jelena, många av er vill ha dem dela upp ASAP. 

Allmän enighet 

Jag älskar Selena Gomez, och jag älskar Justin Bieber, men när du sätter ihop dem ... inte så mycket ...: / 

Team Justin 

Hon är en hycklare, för hon första börjar att säga "Nej, han är som min lillebror!", Och sedan nu har hon sin arm på hans ben på Billboard Awards. Om han är som din lillebror, skulle du inte röra honom på det sättet, din perversa sak !!!!!!! 

Selena Gomez DIN sådan en slampa !!!!!!!!!!! Justin vänlig öppna DITT EYESS !!!!!!!!!!Jag menar Justin saknar sin 3-åriga SISTERS FÖDELSEDAG Ärligt ... Justin PLEASEE! 

Jag är som super upprörd ... Jag menar jag kan inte tro att han faktiskt gillar att lömska lilla Cougar. Kom igen människor, vakna! Hon är bara så manipulativa och falska ... hon är bara den folk som var mer känd och framgångsrik än henne medan de var dating (Nick Jonas, Taylor Lautner ...). Justin vänligen datum för en eventuell-freakin' kroppen men hennes 

Team Selena 

Bieber u stal min tjej och jag kommer att göra som de döda Osama och skjuta u i huvudet och begrava u till havs!! Selena Gomez fläkt 4life. Beiber mördare i huset !!!!!! 

Ok, så jag gillar Justin och jag gillar Selena, men jag tycker inte om dem tillsammans.Och det är inte att jag är övertygad om att vi ska gifta en dag. Jag tycker bara att det fel tillsammans! De är bara ... för mycket. Möte varandras föräldrar? Saknade jazmines bday? Ska du på semester? På bara fem månader? Och vi vet alla vad de gjorde på denna semester. Det är för mycket. De är också fysiska. Och jag älskar Selena, men hon hoppa från kille till kille. 

Allvarligt ... Justin Bieber fans håll käften, 10 gånger av 10 kommer du inte att ha någon chans med den här killen så gå vidare till verkligheten och hålla sig borta från fantasy.Gå och hämta hjälp tack! Oo och jag älskar Selena Gomez. 

Team Jelena 

Jag älskar Selena Gomez mycket hon är min idol Jag önskar henne ett lyckligt liv fyllt av glädje. Jelena evigt i love u guys (Selena och Justin) tillsammans .... Bästa lycka 

Jag tror att de är söta tillsammans och detta hatare grejer blir dum. Om de är fans de skulle vara glad för honom och stödja honom. 

Om du verkligen älskar Justin VÄGEN YHU då säga YHU ville inte ONT SELENA CUZ han inte skulle vara samma person han är om SELENA gjorde slut med honom CUZ IT ser ut som han är galet förälskad i henne. SANT BELIEBERS skulle inte göra att de skulle stödja Justin och älska honom 

De är inte ens två års mellanrum och de är förälskade. Det är fans som du som Justin förmodligen är besviken på att du inte kan acceptera att Selena är en del av hans liv.

källa: hollywoodlife.com
min åsikt: Wow många har starka åsikter.....

2011-06-09 | 22:36:05

Interview med Justin och Rascal Flatts

Kvinnan: Where's Mss selena?
Justin: i'm riding solo tonight
haha aww <3

2011-06-09 | 19:53:10

Justin sjunger "Apologize" till hans gammla crush


2011-06-09 | 19:50:27

Alla BELIEBERS LÄS!

Twitlonger fron mig! Skrev jag bra elr inte? http://www.twitlonger.com/show/almd9i

Ganska mycket text men värt! :D

2011-06-09 | 19:10:23

David Beckham frågar Justin om en privat konsär till hans söner


Teen Choice Awards 2010, Gibson Amphitheatre, Universal City, California. - Russ Einhorn / Splash News
Fotbollsspelaren David Beckham har enligt en uppgift att bett Justin Bieber att göra en privatkonsert i hans LA hem som hans tre söner är stora fans av.

Den 36-årige vill Bieber, 17, göra en liten spelning för hans och hustrun Victoria's tresöner - Brooklyn, Romeo och Cruz.

En källa säger till brittiska tidningen The People: "David och Victorias söner är stora fans av Bieber och paret vet att de skulle vara helt överlycklig om han skulle komma runt och göra en mini konsert för dom."

"Justin är ute i det och försöker ordna gången i sitt schema för att göra det. Pojkarna har träffat Justin innan. Han har alltid sagt om de vill att han ska göra en konsär och han gärna vara till lags. "

Pojkarna har alla Justins musik och de spelar det hela tiden. De frågar Posh och Becks om Justin kan sjunga för dem.



2011-06-09 | 19:01:00

Pop Spotlight med Alfredo Flores


2011-06-09 | 18:58:31

Kategori: Bilder

justin bieber behind the scenes po MTV movie awards

PhotobucketPhotobucket

2011-06-09 | 18:55:12

JB someday!!

SOMEDAY by Justin Bieber Eau de ParfumSOMEDAY by Justin Bieber Touchable Body LotionSOMEDAY by Justin Bieber 'Swept Away' Hair Mist
Den nya doften för henne som ger tillbaka. Det är tanken att vi en dag kan förändra världen, göra våra drömmar och även vara med att en person som betyder allt.Skönhet kommer inifrån, det är universellt. Det är att något inom oss som informerarvår mänsklighet och tillåter oss att bli bättre.
Förboka Somaday nu!!
http://shop.nordstrom.com/s/someday-by-justin-bieber-eau-de-parfum/3198113?origin=keywordsearch


2011-06-09 | 18:53:18

Justin Bieber hyllning i Abu Dhabi?



Justin Bieber i Abu Dhabi? Ja, nästan.

För att markera den kanadensiska Grand Prix kommer Ferrari World Abu Dhabi värden hyllning rätt sakt av pop fenomen tillsammans med en rad av kanadensiska-temafirandet från den 10 juni till 12, har arrangörerna meddelat.

Den kommer att träda på scenen flera gånger under helgen för att underhållabesökarna mellan park rider. Dessutom kommer Royal Canadian Mounted Police, eller "Mounties" eftersom de är mer vardagligt kända, torn över folkmassorna. Formula One fans kommer också att kunna fånga racing åtgärder på storbildsskärmar leva helaparken.

Kanadensiska medborgare får rätt till en rabatterad entré bland Dh165 under helahelgen firande på att visa legitimation. Standarden Anmälningsavgiften är Dh225.


fatta inget..men endo...



2011-06-09 | 18:45:18

Kategori: Bilder

olika bilder po CMT awards!


2011-06-09 | 18:36:02

Kategori: Bilder

CMT awards bilder!

v

2011-06-09 | 18:25:21

Kategori: Bilder

Bilder po Scenen i CMT awards!


2011-06-09 | 18:18:37

Kategori: Bilder

Red Carpet bilder po CMT

Justin Bieber & Rascal Flatts at CMT AwardsJustin Bieber & Rascal Flatts at CMT AwardsJustin Bieber & Rascal Flatts at CMT AwardsJustin Bieber & Rascal Flatts at CMT Awards
HOT
Justin Bieber & Rascal Flatts at CMT AwardsJustin Bieber & Rascal Flatts at CMT AwardsJustin Bieber & Rascal Flatts at CMT Awards

2011-06-09 | 18:10:52

Kategori: Bilder

NBA matchen, bilder

Justin Bieber and Selena Gomez Hit the NBA FinalsJustin Bieber and Selena Gomez Hit the NBA Finalsgomez-bieber-060711-4.jpggomez-bieber-060711-4.jpg
omg haha kolla hur h'rt han h'ller!!

2011-06-09 | 18:09:33

Justin var obekväm när Selena kysste honom po NBA matchen?

Justin Bieber höll händerna i fickorna en punkt medan Selena la ut sina armar ömt runt hans hals och planterade en kyss på kinden.
Enligt Dailymail.co.uk var Justin Bieber känsla inte alltför bekväm när Selena Gomez kysser honom NBA-finalen, spelet. Kanske Justin blev distraherad eftersom hanbedriver forskning för sin kommande basket film med Mark Wahlberg?
Justin Bieber höll händerna i fickorna på en punkt medan Selena ut sina armar ömt runt hans hals och planterade en kyss på kinden.
Enligt Dailymail.co.uk var Justin Bieber känsla inte alltför bekväm när Selena Gomez kysser honom på NBA-finalerna Game. Kanske Justin blev distraherad eftersom han bedriver forskning för sin kommande basket film med Mark Wahlberg?

2011-06-09 | 18:04:36

Jelena kan inte hålla sig borta från varan



Justin Bieber kan vara i Nashville nu, men igår den 17-åriga rockstar tillbringade natten låsning läpparna med sin flickvän, Selena Gomez, på NBA-mästerskapet spelet. Sedan kliva ut officiellt som ett par på Vanity Fair Oscar part i februari, Justin och Selena har inte blyg om sin handdator. De visar upp sin kärlek framför kamerorna när de är tillsammans - hångla, hålla hand och smeka! 

Det är inte konstigt Justins familj uppgift är utflippad av hur snabbt Jelena rör på sig. Det som började som en vänskap har utvecklats till en fullt utvecklad romans - de kan knappt lämna varandras sidor! Vi har älskat att titta på två av våra favorit unga stjärnor faller för varandra, men vi kan också se hur deras ständiga realtion, offentligt kan få obekvämt för dem som runt är omkring dem! 

Tror du att Justin och Selena's kärlek är söt eller vill du hellre dem få ett rum?



2011-06-09 | 17:53:34

twitpic fr'n Carin

caption
Really sweet! @justinbieber just met a little girl from Joplin who lost everything! So much courage


2011-06-09 | 17:52:19

Twitpic

we won 2nite!! Incredible honor. But even more honored to have won with @rascalflatts -  #neversaynever
we won 2nite!! Incredible honor. But even more honored to have won with @rascalflatts#neversaynever

WE WON!!!!

2011-06-09 | 15:35:13

Kategori: Bild bomber

BILD BOMBEEER!!!!

this is perfect. &lt;3 lol.but this view is so good XD
SWAG LEGGO <3

2011-06-09 | 15:27:14

Kategori: Bilder

Bilder Från Videon Next 2 u

 Next To You (music video)
Right next to you
Justin Kysser den där tjejen på slutet av videon!