2011-06-30 | 23:30:28

Säljer Kopior

Den JB dog tags har blivit känd eftersom de har varit klistrad vid Selena Gomez halsende senaste månaderna, och nu du får chansen att få din egen par!

De flesta flickvänner tar sina pojkvänner shirt att sova i på natten, men när din Selena Gomez, du får Justin Biebers blinged ute dog tags! Selena har varit att bära "JB" Dog tags och samtidigt främja hennes kommande film, Monte Carlo och vi talade med Michael Ferrara ordförande Etoile Nation-smycken designern bakom Justin linje av doftande dog tags och armband-som gav oss de senaste nyheterna om den berömdahalsband!

"När vi lanserade i höstas var dessa gjorda av oss (Etoile Nation) för att fira vårt samarbete med Justin och lanseringen," Michael förklarade i Justins personliga set, sett på Selena.

Men du kommer inte att hitta dessa i butikerna. De smycken Företaget uppgraderadeJustin personliga dog tags med hjälp av en vit guldkedja, svarta diamanter och vita diamanter för hans initialer. Den Biebs dog tags fick också sina egna helt anpassadedoft! Önskar du inte Justin hela linje var så här?

Tja du kan vara i mer tur än du tror Bieber fans! Kommer i höst etoilenation.com fans kommer att ges möjlighet att beställa en kopia av JB dog tags. Jag är säker på alla tonårsflickor i Amerika kommer att begära sin semester presenterar tidigt i år!

Justin har några allvarliga bling och Selena är definitivt en lycklig flicka att stjäla hennes pojkvän smycken. Om bara alla våra pojkvänner hade något liknande för oss att ta!

källa: hollywoodlife.com

2011-06-30 | 22:56:59

Justin till en Dörrvakt : Kräk

Biebs förlorar sin kyla när han försökte komma in på BET Awards - tror du att han gick för långt?
Justin är en cool kund, men när du vänder mot hans säkerhet, han är inte rädd för att tugga ut dig!


Justin, 17, sprang in vissa svårigheter försöker ta sig in i juni 26 BET Awards, och låta några salta språk flyga på en säkerhetsvakt, TMZ rapporter.

Tydligen en medlem av Justins säkerhetsgrupp var initialt nekas inträde efter att det upptäcktes att han inte hade en biljett. Båda sidor gick fram och tillbaka en stund, tills Justin talade och sade: "Jag måste ta min säkerhet! Den här killen är ett kräk. "

Vad tror du, HollywoodLifers - gjorde Justin tappa humöret eller var dörrvakten är, tja, ett kräk?

www.Hollywoodlife.com

Min åsikt: OJ hna kanske blev arg eller nåt (när illskan tar över och då är mna inte sig själv)

2011-06-30 | 10:48:51

Javier Colon: Justin Har Kanske Hjälpt Mig Att Vinna!"The Voice" vinnaren Javier Colon erkänner Justin kunde ha hjälpt honom att vinna två procents marginal över Dia Frampton! Plus att han avslöjar att han skulle vilja duett med tvåan Dia. "Jag ärligt talat var väldigt beredd att höra Carson [Daly] säger" Dia Frampton "," avslöjar Javier. Men den här säsongens föregångare tog hem $ 100,000 pris och Universal Records affär. Den kraft som Justin kastade sitt stöd bakom Javier med en tweet kväll att showen hamnade vädring på tv, kan detta ha hjälpt Javier få den extra skjuts till den segrande mållinjen?

HollywoodLife.com frågade Javier om han trodde att Justin hjälpte honom ut. "Han är mycket väl kan ha," Javier erkänt. "Han skickade ut ett tweet till alla hans folk, och vi vann med två procent. Jag vet inte hur många av dem röstade eller hur många av dem bara kanske följde efter mig på Twitter. Men jag är tacksam till alla som lånat ut sitt stöd, som berättade för sina föräldrar att ge mig en chans. " 

Så skulle Javier vara intresserade av en duett med Biebs, som är goda vänner med Javier tränare Adam Levine? "Jag vet inte, kanske! Vi kanske måste prata ", utropar han.

Är du nöjd Javier vann? Tror du att Justin s stöd hjälpte honom ut eller var det baserat på hans talang? Var du Team Adam?
Källa: Hollywoodlife.com
min åsikt: Jag tror att Vi Belieber's Gjorde så att hna vann med 2% Vad tror ni :D

2011-06-30 | 10:41:16

Kategori: Musik

Google Chrome: Justin Bieber

Älskar Den Här Videon och + Så kan man få Justin Bieber Tema på Sin Google Chrome så för er som har Google chrome Ladda ner Justin Som Backrund :D
http://goo.gl/X0crE2011-06-29 | 23:02:42

Halsbandet JB som justin gav selena var Gjorde av Svarta Diamanter :O

Nu tar deras flickvänner pojkväns skjorta att sova i på natten, men när man är Selena Gomez, Justin Bieber får du ut bling dog tags!
Selena Gomez har burit "JB" Dog tags och samtidigt främja hennes kommande film,Monte Carlo. Vi talade med Michael Ferrara från Etoile Nation, smycken designerbakom raden av Justin Biebers Doftande dog tags och armband, som gav oss de senaste nyheterna om halsbandet Selena var sport!


"När vi lanserade i höstas, var Tess som gjorts av oss (Etoile Nation) för att fira vårt samarbete med Justin och lansering", förklarar Michael personlig uppsättning avJustins, sett på Selena.

Men du kommer inte att hitta i butikerna Thes. Företaget uppgraderade Justin personliga taggar smycken hund med hjälp av en vit guldkedja, svarta diamanter och vita diamanter för hans initialer. Hunden taggar Biebs fick också hans egna scen.Önskar du inte Justin hela linje var så här?

Justin har allvarliga bling och Selena är definitivt en lycklig tjej att stjäla för att få hennes pojkvän smycken. Om bara alla våra militära pojkvänner något liknande för oss att ta!

Källa: hollywoodlife.com
min åsikt: omb hon är den lyckligaste tjejen på jorden itne för att hon får massa smycken för att hon har den underbaraste killen på jorden <3

2011-06-29 | 18:37:49

ÄR det Tidigt att använda " i love you" meningen?

Finns det ett rätt eller fel tid att säga "jag älskar dig"?
Justin och Selena Gomez har fallit hårt för varandra. Även om det ibland de hänvisar till andra som "vän", de två är inte blyg om att dela sina verkliga känslor när de tror att de är ute i media öga. I själva verket säger de "jag älskar dig" hela tiden! Men även åtta månader in i förhållandet för tidigt att veta hur du verkligen känner?

Medan shopping på Armani Exchange: s 51: a och Fifth Avenue plats i NYC den 28 juni tappade två gånger "L" bomb. "Justin och Selena de blev Shoppe som håller varandra i handen och sa" jag älskar dig "till varandra Inte en enda gång, utan flera gånger offentligt. Kan alla höra tema, "en källa berättar exklusivt HollywoodLife.com. "Jag antar att de vill att deras kärlek att dela med världen. De var i butiken ca 05:30 och stannade i ca 20 minuter eller så. "

Lägger till insider, "Justin Livvakt skulle inte låta någon komma för nära tema, men hindrade inte skada av Themis visar upp sin tillgivenhet för varandra. De var bara i sin egen värld ... Dazed and in Love! "

Men åtta månader är för tidigt? Tja, ta Justins kompis Kim Kardashian som ett exempel.Hela Hennes relation - Inklusive säger "L" ord och frieri - uppstod inom sex månader.Bara för att göra mig klar, det är två månader mindre än Justin och Selena faktiskt har dating. Så ja, det är helt OK att kasta "kärlek" runt i denna tidsram.

I själva verket tror jag det är OK att berätta för din man jag älskar dig när som helst efter att du träffa mitt i prick tre månaders förhållande. Naturligtvis beror detta på en) Om du känner äkta kärlek eller inte Egentligen b) hur snabbt din relation går framåt och c) Om han säger det först. Aldrig vara den första personen att berätta att du älskar honom HONOM - låt honom berätta dig, eller du kommer att galen man och eventuellt driva bort honom.

Vi vet inte när J & S började bekänna känslor för massiva Tess varandra, men om du bara hade de verkligen hända nyligen, då det är en väldigt, väldigt god chans att de två har en chans som varar under lång tid. Känslor är sårad över tiden bygga den bästa, eftersom de är äkta.

Oavsett, det är en underbar sak när dina känslor är besvarad. Allt du behöver (höra) är kärlek, eller hur?

Källa :hollywoodlife.com

Min åsikt: De är redo när de är redo :D


2011-06-29 | 11:32:34

Kategori: övrigt

BABY Kommentarer

lyssnade nyss på baby och då kom de här kommentarerna fram Den med 28 och 5 röster är Top Kommentarer och den som är lite mörkade den kom nyss!
Asså vad menar de med Fest Hos MANGE jag vet att det är ett enemang i FB men de behöver inte BOMBA hela Youtube :S

2011-06-29 | 11:15:46

Kategori: Musik

ABDC Challenge (Justin Bieber)

BÄSTA DANSARNA ÅKTE UT :( me det andra laget var oxo bra men jag ville ha kvar de andra som åkte ut :(

2011-06-29 | 10:32:35

Selena: He Sound Like an Nine Year old!

HAHA justin fick inte hennes Nummer xD

2011-06-29 | 10:27:57

Kategori: Bilder

Modeller Liknar Bieber


Det är mäns våren 2012 modeveckan i Paris!
Justin look-alikes har struttade ner banorna hela veckan lång för mode märken somDior Homme, Yves Saint Laurent, Lanvin och mer. Vilken av dessa manliga modellertror ni mest liknar Justin?


Modeller med ett ungdomligt utseende och korta, lurviga frisyrer var god på banorna i Paris denna vecka. Klicka vidare vårt galleri, Beliebers, och rösta nedan för att låta oss veta vem du tycker ser närmast Justin!

Källa: hollywoodlife.com

min åsikt: nr 1 och 2 för mig liknar mest vad tkr ni :D<3

2011-06-29 | 01:34:34

Selena och justin säger "i love u " inför alla

Ett ögonvittne berättar HollywoodLife.com Justin och Selena Gomez kunde inte sluta berätta för varandra, "jag älskar dig", medan de shopping på Armani Exchange i New York 28 juni!
Nu är det officiellt! USA: s kungliga ungt par - Justin och Selena Gomez - är kär! Den17-årige rockstar och hans 18-åriga stjärnan har shopping på Armani Exchange 51: a och Fifth Avenue i New York 28 juni och ett ögonvittne berättar HollywoodLife.com de inte kunde stoppa bekänner sina känslor för varandra.

"Justin och Selena höll varandra i händerna när de shoppade och sa" jag älskar dig "till varandra inte en gång utan flera gånger offentligt. Alla kunde höra dem ", vår källa säger. "Jag antar att de vill dela sin kärlek med världen. De var i butiken ca 17:30 och stannade i ca 20 minuter eller så. "

Lägger till insider, "Justin livvakt skulle inte låta någon komma för nära dem, men det hindrade inte dem från att visa upp sin tillgivenhet för varandra. De var bara i sin egenvärld ... omtöcknad och i kärlek! "

Selena flög in i New York från Detroit, där hon avslutat sin Monte Carlo köpcentret turné.Hennes tredje album, När solen går ner, sjönk idag. Samtidigt är Justin upptagen främjasin nya doft, Someday.

Dessa två kan vara den lyckligaste stjärnor i världen - inte bara sina karriärer blomstrar, de är vansinnigt kär! Tror du att de gör ett bra par?
Källa: hollywoodlife.com
Min åsikt: nee vad gulligt<3

2011-06-29 | 01:28:16

Kategori: Musik

Behind the scenes of Next 2 u

Behind the Scenes: Chris Brown x Justin Bieber "Next 2 You" from Riveting Entertainment on Vimeo.

 

BÄSTA VIDEON <3

 


2011-06-28 | 23:12:14

Svar på Tal

RT: det är sant men hon hade en ny Intervju idag (28 juni) och då sa hon "om det händer så händer det"
Men vi får väll se :D <3

2011-06-28 | 22:54:37

Kategori: Bilder

Twit Pic

Sexy Bieber and Brown ;) <3

2011-06-28 | 22:22:10

Justin gör allt på egen hand (nästan)

han redan peppad om att skriva det? Trots att han antydde en duett med Selena, han avslöjar inte några samarbeten riktigt än!
Justin saktar aldrig ner. Han talade nyligen med MTV om hans kommande album och sagt att han vill skriva och producera en stor del av det på egen hand. "Jag vill arbeta mycket med mig själv. Och [jag vill] skriva en hel del själv. Jag kommer att arbeta med en massa andra producenter och sånt, men jag bara skriver en massa, skriva på turné. "

Förhoppningsvis kommer han fortfarande har några samarbeten på hans album så vi kan höra duett mellan honom och Selena Gomez allas varit antyda om!

Trots hans fullspäckade schema främja "Someday", utmärkelser visar, och umgås med Selena är Justin att se till att han fokuserar på hans musik. "[Jag] skriver om hur jag känner och producera. Jag har fram på min laptop och på min dator ", sångaren avslöjar. "Jag har varit riktigt in i den och förhoppningsvis kommer detta att nästa album bli enorm."

Den Biebs förklarade att han "gjort en massa" med sin akustiska gitarr och säger att han inte kan passa in i en typ av genre. "Jag är inte kommer riktigt begränsa mig. [...]Min röst är inte avsedd för någon stil. Jag vill bara göra musik. "

Och vi vill höra den musiken Justin! Så vad ni tänker, gör detta göra dig mer upphetsad att höra något från Justins nya album när han har en låt klar för release? Tycker du att han gör en hel del på egen hand eller vill du njuta av hans samarbete låtar? Är det inte gulligt att höra hur glad han är om allt?

källa: hollywoodlife.com2011-06-28 | 22:13:15

De kanske gör en låt tsm

Kommer dessa två bara skynda dig och spela in en singel redan - Selena håller katten kring het gröt och vi tror att de bara ska gå för det!
Selena Gomez och Justin singel skulle gå dubbel platina - de skulle bryta alla poster.Selena framträdde på Live! Med Regis & Kelly den 28 juni och hon antydde en gång att hon skulle vara öppen för att ljuv musik med sin fästman.

"Jag vet inte ... antar jag", säger hon blygt. "Kanske, om det händer."

På frågan om hon blir nervös med sitt upphov till berömmelse, gav Selena även hennes fans en ropa ut: "Jag känner mig så trygg med mina fans, när jag är på scen med mina fans på konserterna. De är som mina vänner så det är bra. "

Vi önskar bara att denna förtjusande paret skulle slå studion och kombinera sina talanger för den ultimata sommaren Singel
Källa: hollywoodlife.com
Min åsikt: hoppas de gör en låt tsm <3

2011-06-28 | 12:39:21

Har Selena Tagit Ideen Ifrån will.i.am och Nicki Minaj?

Det verkar som om Selena Härmar Will.i.am och nicki minaj i deras Tema?!
Will.i.am och nicki minaj Video Check it out har Temat Kina och det verkar som, att Selena Väljer Temat Också
Källan säger att De bara spelade in "love you like a Love song" med olika Temor men en av de var Temat Kina?
Vad tror ni Har selena Blivit en Härmapa?
Källa: buzz
Min åsikt: hon behöver inte vara en härmapa bara för att de har samma tema det kanske bara var en slump?
Vad Tror ni Belieber's ?

2011-06-28 | 12:30:50

Kategori: Bilder

Bilder

Så snygga allihopa var, men justin var Sexig <3

2011-06-28 | 12:16:33

E! Entertainment Special!

Selena Gomez Gets E Special
Disney är inte den enda kanalen som vill parad Selena Gomez runt. Den 19-årigesensationen blir hennes egen E! Entertainment Special!
Japp, ni hörde rätt. Den Texas tonåring Drottningen kommer att dela sitt liv med E!publik och skålning på allt från att vara mobbad i skolan för att hennes tankar om dejtingen superstjärna.
De hjälper berätta sin historia kommer att innehålla hennes föräldrar, Taylor Swift, och många andra. Hmm, hur är det med pojkvännen Justin? Kommer han stigning? Jag antar att vi får väl vänta och se!
Här är några smygtitt citat:

On her being a role model: I’m human, I’m not perfect. I make mistakes all the time, but I guess my job is to keep those mistakes to myself, which I’m already fine doing and just try to be the best I can be for those kids.

On being famous: This is a very superficial job. I sit in a chair for two hours and get hair and makeup done and talk about [myself] in interviews. That’s a very vain thing to do. And I do get caught up in it sometimes. I do.


Oooh flicka! Du är redan få din egen E! Special!?! Vi tror inte ens att Brad Pitt har en av dem ännu. Get it

Källa: perezhilton
2011-06-28 | 12:12:31

Selena är Inte Gravid!

selena-gomez-pregnant.jpg

När Selena Gomez var rusade iväg till sjukhuset tidigare den här månaden kommer viljuger inte, vi hade våra misstankar. Alla tecken fanns där, gjorde alla symptom det att verka rimliga. Men det är bara så att alla tydligt är Selenita inte är gravid. Hon är inte bär runt Justin kärlek barn och inte planerar på att göra det snart.
Som en Lifetime ursprungliga filmen en gång påpekade, De är FÖR UNGA!
Fortfarande, trots att hon har kommit rent om hennes lilla hälsa skrämmer, folk frågarfortfarande henne om det, som vid premiären i Monte Carlo förra veckan. Selenita fick förklara igen att hon var "mycket undernärda" när hon var skytteltrafik iväg till sjukhuset, och tillade:
"Jag var lågt på järn och mycket utmattad. Problemet är, äter jag inte rätt. Jag älskar allt som möjligen inte är bra för mig. "
En läxa att lära här, kiddies. Bara för att du är ung betyder inte att du är oövervinnerliga!Ta hand om dig själv eller genomlida vad Selenita kan inte bara verkar skaka -graviditet rykten!

källa: perezhilton

Min åsikt: jag visste att hon inte var gravid och jag är säker på att många belieber's visste också om det men jag ville lägga in detta för er som var osäkra :)2011-06-28 | 12:07:37

Flörtet

Det skulle inte vara en utmärkelse Visa utan en Justin cameo. Den 17-årige Teen Dream tog scenen med Nicki Minaj sista kväll på 2011 BET Awards för att presenterapriset för bästa manliga Hip hop-artisten till Kanye West - som tyvärr inte var närvarandeatt acceptera hans ära. Men Nicki och Justins skämt höll verkligen publiken mycketunderhållning som duon fick ganska flörtig under sin fas tid tillsammans!

Justin var omgiven av en svärm av kvinnliga fans på scen och coyly sa Nicki, "jag alla ärvuxna nu ... Nästa år är jag 18 så vad är upp?"

Hennes svar: "Justin, do you drive?"

"Yes i drive", svarade han.

"Can you handle Curves?" Frågade hon sedan honom med en dov ton.

"Yes I. Can, "Justin svarade självsäkert, till glädje för publiken.

Justin var lika älskvärd som någonsin på den gröna mattan vid den årligaprisutdelningen hölls på Shrine Auditorium i Los Angeles Tyvärr fanns det inga Jelena röda mattan handdator, som Justin flickvän Selena Gomez var inte hans dag för kvällensfestligheter.

Istället förde Biebs hans manager / nära vän Scooter Braun!

Och hur hans fashion statement? Justin har lekte många mode uttalanden under sinsenaste röda mattan framträdanden - från svart diamantörhängen en rosa kavajihopkopplad med en Kelly Kapowski emblazoned Tee - den sjungande sensationensaknar motstycke när det kommer till hans expressiva stil!

Igår kväll han lekte en syra-tvätta denim väst (som hade en vintage känsla) tillsammans med en ljus-färgade ficka kvadrat, svart tee, sneakers och silver-ish byxor!

Nicki och Justin flirtade även lite på scen! Hon frågade honom om han kunde köra och om han kan hantera kurvor.

källa: Ok!magazine

min åsikt: haha Jag älskar både Nicki och Justin <32011-06-28 | 11:53:25

Facebook

så gullig han är!!!

2011-06-27 | 23:03:08

Selena trött på att vara Justin's Skugga?

wow när hna frågar om Justin så verkar det som om hon inte bryr sig :/
man märker att hon inte vill att justin ska ta allt uppmärksamhet!!

2011-06-27 | 22:56:31

Selena Håller Justin i Sitt hjärta!

Aww! Hur söt är den här - Selena Gomez bär en Justin halsband halsbandet runt hennes hals medan hon främjar sin nya komedi, Monte Carlo.
Den i-love Selena gjorde vad massor av oss kvinnor gör när vi är borta från den vi älskar - hon höll sin man nära. Gomez bar en Justin halsband hund tagg den 25 juni North Shore Mall i Peabody, MA. Det ser inte ut som det här är en av hans parfyme radetaggar signatur hunden säljs till oss vanliga fans. Det verkar som om Justin kan ha haften speciell JB hund tagg gjort just för henne. Så sött!


Selena kommer att bindas upp främja hennes film Monte Carlo runt om i landet under de kommande veckorna, medan Justin var upptagen presentera Bästa manliga Hip-HopArtist Award med Nicki Manaj den 26 juni i LA och har sagt att han ska börja spela insin nästa album. Monte Carlo öppnar 11 juli och både Selena och Justin har antytt att de kan spela in en låt tillsammans.

frågan: skulle du bära dig killen foton eller namn i ett halsband runt halsen som Selena?

Källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: True Young Love <32011-06-27 | 22:53:59

Ska Verkligen Din Pojk/Flickvän få dig till en bättre Person?

Har din relation nödvändigtvis att göra dig en god människa?
Justin säger verkligen söt saker om flickvännen Selena Gomez bakom hennes rygg.Den 17-åriga sångerskan anförtrodde nyligen att hon gör honom till en bättre människa.Aw!

"Hon är en riktigt bra människa," Justin berättade Entertainment Tonight. "Hon tar fram det bästa i mig."

Detta är faktiskt ett tecken på en riktigt stark, hälsosam relation. Du vill att din respektiveandra för att komplettera dig och ta fram det bästa hos dig.

När man älskar och respekterar någon, du kommer att förvandlas till den bästa versionen av dig. Han kommer att balansera dig och lägger till vem du är som person, och det är en underbar sak.

Å andra sidan, inte din partner inte alltid nödvändigtvis göra dig till en bättre människa.Du behöver inte förvandlas till Moder Teresa bara för att du är kär.

gå inte känsla som du behöver vara ett helgon, och att om du inte är din romantikdömd. Det är inte fallet. Men om han inte åtminstone göra dig lycklig, då skulle jag se över hur mycket du verkligen behöver denna kille i ditt liv.

Källa:hollywoodlife.com2011-06-27 | 22:49:20

Bang Bang Bang! är verkligen om Nick och Justin

I sin nya låt från hennes kommande album, låter Selena Gomez det sliter mot sin före detta pojkvän och stolt sjunger om sin nya kärlek - och hon erkänner det handlar omhennes riktiga liv!
Selena Gomez är inte en att öppna upp om hennes relationer i intervjuer, men nu är hontar en cue från hennes Bestie, Taylor Swift, och sjunger om sin pojke bekymmer i hennes nya låt, "Bang Bang Bang." Från första gången vi hörde dessa texter, hade vi en känsla att det var om hennes ex, Nick Jonas, och nya kärleken, Justin Bieber - men nu 18-åriga stjärnan är att erkänna det egentligen handlar om hennes verkliga dramat!

Selena daterad berömda Nick, 18, till och från i nästan två år. Även om de aldrig bekräftade det, det ryktas Nick var den att bryta bort det - och hon var alltid bli jämfördmed sin ex-flickvän, Miley Cyrus. Nu är Selena lyckligt kär i henne lång tid vän, Justin,17, som behandlar henne som en prinsessa - och stolt visar henne till världen och stöderhenne 100%.

Här är några av texterna från "Bang Bang Bang"

My new boy used to be a model, he looks way better than you, he looks way better than you
His love is deeper you know. He’s a real keeper you know.

My new boy knows the way I want it.
He’s got more swagger than you, he’s got more swagger than you do.

He’s not hiding me
He’s showing me off you know?Selena fulla album, "When the Sun goes Down", droppar den 28 juni.

källa: hollywoodlife.com2011-06-27 | 15:27:49

Beliebers VS Nicki Minaj Fans

Nicki: Justin do you drive?

Justin: Yes I drive.

Nicki: can you handle curves?

Justin: Yes.. *looking at nicki up and down* I.. CAN :)

De prata om sex....??

2011-06-27 | 15:14:42

Kategori: Bilder

Bilder från BET awards

aww. lyckos dom <3

2011-06-27 | 15:08:48

TACK ALLA!!

Anonym om Vill inte blogga längre:
neeeejj snälllaa sluta INTE blogga, bloggen är fantastisk! snälla gör inte det, skit i alla som kommenterar dumma saker, för dom har fel eran blogg är bäst!!!
IP:
26 Juni, 22:07
Anonym om Vill inte blogga längre:
Snälla sluta inte att blogga :(

IP:
26 Juni, 22:06
anna om Vill inte blogga längre:
neeeejj snälllaa sluta INTE blogga, bloggen är fantastisk! snälla gör inte det, skit i alla som kommenterar dumma saker, för dom har fel eran blogg är bäst!!!
IP:
26 Juni, 22:06
Mira () om Vill inte blogga längre:
sluta inte blogga Diana! du kan ta en liten paus tills de känns bättre, men de e du som bloggar mest o de kmr inte va samma sak utan dej heller! btw, vad ärre som har hänt? du kan prata ut till mig, finns där för dej! #promise! <3 <3
IP:
26 Juni, 21:51
Nika <3 om Vill inte blogga längre:
OMG! DU FÅR NT SLUTA BLOGGA?!?!?!? ni har sjukt bra upptadering! vill verkligen nt att du ska sluta bloggA! bry dig nt om elaka kommentarer! NEVER SAY NEVER! kram
IP:
26 Juni, 21:19
Ellen  (karamellen_3@hotmail.com) om Vill inte blogga längre:
NEEEEEJJJ snälla sluta inte blogga!!! i got your back girl!!! älskar eran blogg!!! stöttar dig till slutet, ingen förtjänar ett dåligt självförtroende!! screw the haters, ingen blir älskad av alla. JAG läser din blogg varje dag och tycker den e as grym så snälla, och sluta inte bara skriva för at jdb bloggen har mer läsare(om det e därför) för ni skriver om viktiga saker som de inte skriver om som t.ex. om Jinsu bråket... de har inte skrivit om det så snälla sluta inte, vi alla får dåligt självförtroende ibland, men never give up, just fight!!!! ♥
IP:
26 Juni, 19:37
Viviii om Vill inte blogga längre:
Neeeeeeeeej sluta inte blogga :( Jag stöttar dig till 110%! Ta en bloggpause eller så men sluta inte blogga! Jag vet att det inte bara är du som bloggar, men ni alla 3 är grymt duktiga och ni borde fortsätta blogga tillsammans ALLA 3! :( Och ta inte åt er av dåliga kommentarer dom är bara avudsjuka för att dom inte har en sån fin och bra blogg. Jag vet att jag typ aldrig kommenterar men jag läser den VARJE dag och följer den på bloglovin, men jag brukar oftast inte sitta vid datorn nu när det är sommar så jag brukar bara vara inne på mobilen och då är det jobbigt att kommenterar för det går så seeeegt. Men ni ska bara veta att eran blogg är så GALET BRA, den bästa bloggen ever med as bra information med!! :D ♥
IP:
Aww, tack sååå sjukt mycket för alla snälla komentarena. Betyder skit mycket, Tack för att ni gillar bloggen och vill att den ska fortsätta. Mår lite bättre nu för alla snälla ord ni sa!! TACK SÅ SJUKT MYCKET FÖR DEN STÖD!
Ska kanske blogga i allafall...vet inte om ni vill det så Visst :)
och det handla inte om att JDB bloggen har mera läsare -.-
De får ha så mycket så helts men bryr mig inte, i vår blogg upptateras det i allafall mera...eller`?
De som fick mig att sluta blogga var att många sa massa skit om mig och blev skit ledsen över det

2011-06-27 | 11:36:25

Kategori: Musik

Justin Flörtar Med Nicki Minaj

HAHA han är såå söt och så klart vi Belieber's är bättre ;) <3

2011-06-27 | 11:10:40

Justin Och Nicki Minaj Flörtiga och Sexiga på BET awards

Justin kan ha varit utan flickvän Selena Gomez, men han fick i vissa kvalitets flirta med de mycket söta och kurviga Nicki!
Justin visade att han är lika mycket en hit med äldre damer som han är med tweens BET Awards 26 juni! Presentera med Nicki Minaj, sa den unga popstjärnan tillförsikt mycket kurviga och väldigt sexig Nicki han hade vad som krävdes för att hantera sinlegendariska kurvor! Whoa!


Justin var på evenemanget utan flickvännen Selena Gomez, som är på en nationell turnéför sin nya film Monte Carlo, men tycktes njuta själv med kompisar Willow och Jaden Smith!

HollywoodLifers, hittade du Justin och Nickis flirta söt eller borde Justin har undvikit att flirta för Selena skull?

Källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: OMB!!! kolla på Justins SÖTA MINN <3
Vad tycker ni Beleiber's Ska han kunna Flörta med Folk även om han är med selena?


2011-06-27 | 11:04:29

BET awards


De hetaste namnen inom hiphop, R & B och rap dyker upp för en av de största Music Awards visar på året!
Det fanns ingen brist på talang 2011 BET Awards 26 juni som alla från Nicki Minaj och Chris Brown till Justin och Willow Smith gick på röda mattan vid evenemanget som hedrar de största namnen inom hiphop, rap och R & B!
Vem tror du såg det bästa HollywoodLifers?

källa: hollywoodlife.com
Min åsikt: Alla ser grymma ut <3

2011-06-27 | 10:59:42

Justin Bieber Dycker upp i BET awards

Justin går röda mattan på BET Awards ensam - utan flickvännen Selena Gomez!
Justin gjorde sin ankomst till Shrine Auditorium i Los Angeles för att delta i showen,klädd i en jeans väst och en svart t-shirt. Vi kan inte vänta att se Justin på scenunder ceremonin!

Tyvärr hans flickvän, Selena Gomez, var inte med honom. Men kanske de kommer attansluta senare!

källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: Han har sån Grym Stil!2011-06-27 | 10:57:51

Kategori: Bilder

Bild

caption
Justin skrev om den här bilden i FB han skrev:
Met a great fan named amber who didn't have a camera so I took it for her. Here's ur pic
amber. http://lockerz.com/s/114549217
'Så gulligt av honom Our Gentelman

2011-06-27 | 10:52:11

Svar på Tal

Nika<3: Hej Bästa Läsare Nika förlåt men BET awards har redan varit det var Kl 2 igår kväll efter midnatt
men jag tror man kan kolla igen..?
Du kan kolla på Youtube och söka efter en massa upträdanden
Ha en undebar Morgon/Dag <3

2011-06-27 | 00:53:01

Bieber gör så att Obama håller sitt ord


När president Barack Obama säger att han ska göra något, mer ofta än inte verkar han vara en man av hans ord. Han sade att han kommer att dra ut trupperna från Afghanistan och hjulen snurrar. Han sade att han ville fånga Usama bin Ladin och den sena al-Qaida ledaren är nu sova med fiskarna. Bieber att ta ett foto med en fan lätt, med tanke på bergen presidenten har kunnat röra sig så långt.

Lika bra på hans ord som han ser i Ovala rummet, sa Obama en 14-årig ​​på ett Ground Zero händelse han skulle ordna ett möte för henne med Justin Bieber. fanet förlorade sin far i den 9 / 11 terrorist attackerna mot World Trade. Även denna begäran ägde rum förra månaden, säger TMZ Vita huset tog kontakt med popstjärnan samma dag, se till att fanet skulle få sin önskan. Snygga Obama!

På baksidan var den bild som publiceras på fanets Facebook-sida, antagligen tas strax efter Biebers nära upplopp attack i New York förra veckan utanför Macys. Om detta är sant är Ushers skyddsling bra på att spela det lugnt, med tanke på att han är idel leenden och visar inga tecken på att ha knuffad bara några förut.
källa: bet

min åsikt: aww Fett gulligt obama <3 han försöker verkligen förverkla fanets drömmar<32011-06-26 | 23:55:20

Vilken justin är Snyggast?

Battle-of-the-Hot-Justins-Split

Slaget om den heta Justins är på!

Förutom att dessa dubbar har samma namn, men alla gör våra hjärtan ras.

Justin, Justin Timberlake, Justin Long, och Justin Bartha (för att nämna några) är några av Hollywoods hetaste killar och det är dags att vi tar en titt på vad alla har att erbjuda.


Timberlake kan ses spela stud på den stora skärmen i den kommande filmen dålig lärare, lämnade oss att fråga, har sexig någonsin lämna? Medan länge setts med någradamer vid olika tillfällen, (såsom sexiga Olivia Wilde) han är singel och redo att mingla!Och baby, oh baby-how Biebs har vuxit upp! Och med Bartha som löper genom våra sinnen hela dagen, det inte konstigt att han fick oss att känna bakfull.

Kolla in alla dessa bilder av varmt Justins på läktaren, sedan lägga din röst för vem du tycker är snyggast på i undersökningen!

Och medan var på temat sexiga kändisar som har samma namn, varför inte du kolla inCelebuzz Galleri heta Robs!

Källa celebuzz


Min åsikt: så klart justin <32011-06-26 | 23:35:51

Facebook

haha jag tror justin har stavat fel jag tror det ska stå Voting for my brother Drake.
eller så ska det stå Rooting haha
Missa inte BET awards Ikväll

2011-06-26 | 22:53:56

Kategori: övrigt

BET awards

Många av er beliebers har frågat om att vi ska Ta reda på när och vilken kanal Bet awards börjar här är svaret!
Gå in på deras hemsida som är: http://www.bet.com/shows/bet-awards/2011.html

2011-06-26 | 22:41:18

facebook

Fan va sööt <3

2011-06-26 | 22:17:45

Kategori: övrigt

Till Dig Diana <3

Diana Seriöst sluta inte blogga utan dig skulle inte bloggen finnas GIRL i loveu även om jag inte har varit en Jätte bra vän på siståne men du måste veta att jag älskar dig sjukt mycket o du har alltid varit där för mig och jag lovar att jag kommer försöka vara där för dig men du vet sjävl att det är svårt öfr du är ju ganska blyg!!
JAg älskar dig Jätte mycket diana Om inte du fanns Så skulle inte jag Ha någon att prata med skratta med någon Du är Mitt Allt min humor,min bästa vän
och du kan säkert tycka att jag Överdriven men tyck vad du vill jag älskar dig och kommer alltid göra det
du kan berätta till folk att du tycker jag är falsk men du kommer ändå finnas i mitt hjärta
GUD VET HUR MYCKET JAG ÄLSKAR DIG <3
saknar dig sjukt mycket
Och belieber's tack så mycket för Allt Stöd betyer mycket för både mig och diana <3
Diana i will always try to bring the real u back i want the world to know u BETTER they gonna hate them selfs for not noing u <3
ILOVEU GIRL <3

2011-06-26 | 22:13:40

Selena's Favorit Justin bieber Låt

Hon älskar Justin musik men fortfarande kallar honom en "vän" - egentligen, Selena?
Selena Gomez är inte bara ett stort fan av att vara kär i Justin, men hon också tycker hans musik är fantastisk!

Selena, 18, hade en intervju med The Boston Globe den 24 juni, där hon kupade på hennes 17-årige mega stjärnan pojkvän.

När de tillfrågades om hennes favoritlåt Justin sjunger, hon hade svårt att bestämma!

"Min favoritlåt ändras varje dag", sa hon. "Just nu är det nog" up "eller" Never Let You Go. "

intervjuaren kastade Selena en Curveball genom att fråga vad hennes minst favorit Justin sång är, och hennes svar kan överraska dig!

"Jag tror inte att jag skulle vara en mycket god vän om jag sa en minst favorit," sa selena. "Jag tror inte att det är en låt jag inte gillar!"

Vi är alla överens om Justins låtar är bra, men VÄN? Selena - vi har sett dig två som upprättar en massa gånger - bara säga att han är din pojkvän redan!

Varför tror du Selena har så svårt att erkänna att hon dejta Justin, HollywoodLifers?

källa: hollywoodlife.com

min åsikt: :/ Hoppas justin nte tar illa upp jag menar han visar ju hans känslor för henne och hon kallar honom en vän? men hon har säkert en bra Själ !! :D <32011-06-26 | 22:10:40

Justin: "Hon tar fram det bästa i mig."

Justin gav också henne en flaska av hans nya "Someday" doft - och hon älskar det!
Justin är förälskad i Selena Gomez, och nu vet vi varför!


Justin, 17, tycker Selena, 18, gör honom till en bättre kille, Entertainment Tonightrapporter.

"Hon är en riktigt bra människa," Justin sa. "Hon tar fram det bästa i mig."

Justin gav intervjun och samtidigt främja sin nya parfym "Someday", och han sa att han gav en av de första flaskorna till Selena!

"Hon tycker om det", sa han. "Hon tycker att det luktar riktigt bra."

Tror du att Justin & Selena kommer vara tillsammans för evigt, HollywoodLifers?

källa hollywoodlife.com

min åsikt: nee vad gullgit hoppas de aldrig gör slut <32011-06-26 | 18:34:17

Vill inte blogga längre

Har tänkt mig att sluta blogga allt blir bara problem....Jag bloggar så mycket så möjligt och tar mycket tid till det.
Men allt blir bara fel. Jag försöker att skaffa läsare med det går inte.
Allting i livet går inte, nää säg inte NEVERSAYNEVER
Vill bara inte, är skit ledsen innom mig.
Jag vill verklien fortsätta blogga, jag älskar det jag gör och vill fortsätta men är så ledsen att jag vill inte.
Jag ska kanske blogga senare men beror på om det finns läsare som stöttar mig...som vilket inte finns så mycket av.
Tror inte att det kommer att hända.
Asså jag själv har inte självförtoende och inte undra på hur jag känner mig nu -.-
Det gör verkligen ont!!!

2011-06-26 | 17:42:51

Selenas nya musik video!

lol bara jag som inte såg de rosa hästarna? hahah de tog bort delen säkert för att alla  kanske klaga?
och lilla piano...Justin <3
och haha Blå och rosa på texten som hennes twitter :)

2011-06-26 | 17:30:30

Unkown fakta om Scooter


#1
Har du någonsin märkt att Scooter bara twittrar när Justin är online och twittrar genom webben, det är för att Scooter eller Kenny twittar för honom. Dom ofta twittar allvarliga saker och saker med Selena att göra.
#2
Scooter är alltid inblandad i drama på twitter. Senaste var en rappare som hette Young Jinsu som hatar Justin och Scooter. (han dejtar Jasmine V) Han twittrar till Justin många gånger dirket men justin twittrar till honom indirekt. Scooter blir inblandad. Jinsu  komenterade om att han är en 30 åring irriterad tonåring som är på internet. Scooter svarde då "im a grown up"
‎#3
När Scooter, Carin, Selena och Justin åkte till Hawaii, Carin var vid högra sidan av bilderna med dem och inte scooter. Det var han som tog kort på bilderna.
#1
Har du någonsin märkt att Scooter bara twittrar när Justin är online och twittrar genom webben, det är för att Scooter eller Kenny twittar för honom. Dom ofta twittar allvarliga saker och saker med Selena att göra.
#2
Scooter är alltid inblandad i drama på twitter. Senaste var en rappare som hette Young Jinsu som hatar Justin och Scooter. (han dejtar Jasmine V) Han twittrar till Justin många gånger dirket men justin twittrar till honom indirekt. Scooter blir inblandad. Jinsu  komenterade om att han är en 30 åring irriterad tonåring som är på internet. Scooter svarde då "im a grown up"
‎#3
När Scooter, Carin, Selena och Justin åkte till Hawaii, Carin var vid högra sidan av bilderna med dem och inte scooter. Det var han som tog kort på bilderna.

2011-06-26 | 17:11:20

Rock maffia pratar om Jelena

kommer vid 1,15

2011-06-26 | 17:07:59

Selena om hennes film och hennes förhållande med Justin


2011-06-26 | 17:06:08

Juston och Selena håller i handen


2011-06-26 | 17:01:37

JustinJustin säger att Selena tar fram det bästa i honom

Justin säger att Selena luktar som hans perfym och att hon tar fram det bästa i honom :)
Så gör inte fansen det???! :S

2011-06-26 | 16:54:56

Fans attackerar Tom Petterson, hans som attackera Justin!

haha gilla den dära med grön text!

2011-06-26 | 16:51:59

Justin anländer till LAX flygplats för BET awards

kolla på hans byxor sen överdelen...ha-ha
Justin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2B_XEZaAmKin4l.jpgJustin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2B0T9ueGNbupLl.jpgJustin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2B2pEOukGZrvcl.jpgJustin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2B3JVnHTbXPhLl.jpg
hahah aww kolla på hans mun :)
Justin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2B7Z0_VWEM7QOl.jpgJustin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2BAyW7mEeVw8Ml.jpgJustin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2Bb26AlwIJbaYl.jpgJustin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2BbByXwPOxM-Dl.jpg
Justin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2BcxCrnQ4j4All.jpgJustin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2BHwEu7pawIAEl.jpgJustin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2BitOKCSBCrP1l.jpgJustin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2Bo121c5l_EUTl.jpgJustin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2BqQExD5zGVItl.jpgJustin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2BVXISEqdtWpPl.jpg
hmm....Justin har haft på sig ett liknade t-shirt av den elrh? och haha han var på samma ställe då han hade på sig!
Justin2BBieber2BJustin2BBieber2BArriving2BLAX2BAirport2BxEfDWwwuZ8Tl.jpg
haha älskar att göra så :)

2011-06-26 | 10:58:12

Kategori: Bilder

Bilder på Jelena

Sååå söta <3
älskar båda två skit mycket <3

2011-06-26 | 10:56:36

Justin Kommer Få Brons Stjärna? <3

Han har samlat glittrande priser JUNOS, American Music Awards, Teen Choice Awards, Billboard Music Awards och MuchMusicAwards video.

Hans album har gått på dubbel platina i Kanada och USA

Nu en av Stratford mest kända infödda söner kommer att redovisas med en brons stjärna i sin hemstad.

Justin är en av fyra mottagare som kommer att redovisas Canada Day by Stratford är Bronze Star-programmet, meddeladestadens fredag​​.

Stjärnorna kommer att presenteras i år under Kanadafirandet i Salutorget 1 juli. Det är oklart om Bieber kommer att närvara vidceremonin.

Källa: Buzz

min åsikt: Omg han förstjänar de verkligen2011-06-26 | 10:51:51

Kategori: Musik

Someday Reklam (Joke)

Sååå Sexii Sen kommer Jimmy xD
HAHA Så Roligt
i videon så säger han someday i'll shave my head balled
Kolla på tiden 1.15 då säger han så

2011-06-26 | 10:46:59

Twitter och Facebook!

Här ser ni att justin skriver RIP MJ. och han skriverdet för att det var exakt 2 år sedan han Dog!
LEGEND STILL LIVES ON <3

2011-06-26 | 10:38:11

Svar på Tal

Heej alla belieber!
Asså Ni vet det diana skrev om att JDB bloggen kopierar av oss strunta i den!!!
och ni som säger att vi kopierar av de så har ni tyvärr fel!!
för att man kan inte Kopiera texter ifrån deras blogg!!
jag vill inte låta taskig men det är bara sanningen
och det sårade faktiskt mig att några sa att våran blogg inte kommer bli lika populär som deras asså jag vet att det inte kommer bli det men det kanske ändå var lite lågt att säga så :/
Men aja Sanningen gör ont ibland
:( <3

2011-06-26 | 10:35:12

Tänker Justin Raka av sig Håret?justin lovar att sänka sin mördare huva i en tokrolig "Late Night with Jimmy Fallon"sketch!
Justin mest kända tillbehör är hans perfekta håret, och nu är han hotar med att huggabort det! "
Justin, 17, var på juni 24 avsnitt av Late Night with Jimmy Fallon, där han och värd parodierade den numera berömda annons för Justins nya parfym, "Someday". Justin ofta visar hans stora sinne för humor, men den här roliga skiss - där Jimmy Fallon spelar en vuxen Biebs - har vi skrattar så hårt!

Källa: Hollywoodlife.com

Min åsikt: Om hna tänker göra det GO FOR IT <32011-06-25 | 17:22:17

Justins sittplats på Monte Carlo Premiären!

En läsare tipsa om den! Tack för den! hade inte sätt den innan :)

2011-06-25 | 17:18:36

Kategori: Bild bomber

BILDBOMBER!!!!!!!!

Jag dör!! SEriÖST!
nää nää jag dog inte....:D
his eyes, his eyes makes the star looks like they not shining
He is so beautiful and i tell em everyday
Cuz Justin when i se your face, my heart can't do nothing but smile :)
His smile <3

2011-06-25 | 15:01:05

En interljuv med MTV på Macy's


2011-06-25 | 14:50:15

Justin och Pencils of Promise att göra utbildningar komma i uppfyllelse


2011-06-25 | 14:41:06

Justin spelade den plikttrogna pojkvännen


2011-06-25 | 14:34:25

Bilder från The View

vClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size image
Jag undrar varför det regnar i New york....
Click to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size image

2011-06-25 | 14:22:19

Kategori: Paparazzi

Justin änländer till The View

Click to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size image
känns som han är osäker på kramen....:S
Click to view full size image

2011-06-25 | 14:15:42

Selena är svartsjuk på Justin Bieber fansenSelena Gomez blir svartsjuk!

Källor säger tonåring stjärnan blir allt mer avundsjuk på pojkvännen Justin och hans relation med hans kvinnliga fans.

"Selena har blivit mer och mer otrygga på grund av hur Justin är med sina fans
", säger en källa.

"Justin är en riktig flirta och älskar uppmärksamhet. Medan han berättar Selena det finns ingenting i det, kan hon inte låta bli att känna sig upprörd över det och hon sa så. "

Under tiden har Gomez erkänt att hon aldrig ville bli en förebild.

"Jag har aldrig riktigt sagt att jag vill vara en förebild. Men sedan när det hände var jag så ner för det, "sa hon.

"Jag är människa, jag är inte perfekt. Jag gör misstag hela tiden, men jag antar att mitt jobb är att hålla dessa misstag för mig själv, vilket jag redan är bra gör och bara försöka vara den bästa jag kan vara för dem barn. "Justin har sagt "Om jag skaffar en flickvän måste hon förstå min relation med mina fans"
Hon borde förstå!!

2011-06-25 | 14:09:36

Stratford kommer att redovisas med en BronsstjärnaHan har samlat glittrande troféer JUNOS, American Music Awards, Teen Choice Awards, Billboard Music Awards och MuchMusic Awards video.

Hans album har gått dubbel platina i Kanada och USA

Nu en av Stratford mest kända infödda söner kommer att redovisas med en bronsstjärna i sin hemstad.

Justin är en av fyra mottagare som kommer att redovisas Canada Day byStratford är Bronze Star-programmet, meddelade stadens fredag​​.

Stjärnorna kommer att presenteras i år under Kanada firandet i Salutorget 1 juli. Det är oklart om Bieber kommer att närvara vid ceremonin.


2011-06-25 | 14:05:09

EXKLUSIVT: Someday interljuv


2011-06-25 | 14:02:09

Justin och Jimmy Fallon Reklam till Someday

Hans blick!! mmmmmmmmmmhvmmmm

2011-06-24 | 23:22:21

Kategori: övrigt

Förlåt!

Förlåt beliebers om jag Bloggar olika tider hela tiden
men jag är väldigt upptagen ibland men jag ska försöka förbätte mig <3
Älskar er sjukt mycket <3

2011-06-24 | 23:21:28

Kategori: övrigt

Selena har inte snackat med justin Sedan Slaget!

De har säkert Snackat efter premiären :D <3

2011-06-24 | 23:17:45

Kategori: Bilder

Bilder på Varandra

DEt Verkar som om Hon har Bieber-Fever ;)

2011-06-24 | 23:16:12

Kategori: Bilder

Monte Carlo Premiär Bild

Sååå Söta <3

2011-06-24 | 23:05:05

Kategori: Bilder

Key To The Heart <3

Key to The Heart (hitta på det själv ofta inte bra :D)
Bieber is the Key to My Heart

2011-06-24 | 23:02:32

Fans Attackerar Både Justin Och Miley Har Fansen Gått För Långt?


Miley och Justin båda blir offer för fan attacker - är fans bli för galen och utom kontroll?
Justin och Miley Cyrus båda har otroligt passionerad och hängiven fan, några så passionerat att de går överbord! Den 23 juni var Justin tacklas genom en hemlig polis som var nervös om den unge sångarens säkerhet på en händelse som markerarlanseringen av sin första kvinnliga doft, Someday. Sedan den 24 juni var Miley rusade utanför scenen i Melbourne när en ung fan kom upp bakom henne när hon framförde sinhitlåt "The Climb". Ha deras fans blivit för galet?

Naturligtvis nästan alla i Miley och Justin fans är fantastiska, lag lydiga, medborgare. Detverkar vara mer och mer dock, och inte bara med Miley och Justin, som har gått för långt. Allt detta utan tvekan att göra unga kändisar otroligt, otroligt nervös!

källa: hollywoodlife.com
min åsikt: Det var igentligen iget fan som slog justin men ändå Sjukt!!!
Här är videon där Miley Blir Dragen i håret Insane :O

2011-06-24 | 22:54:21

Justin Mår Bra!!

Justin är Safe & Sound efter en skrämma Macys, och han tweeting om hur mycket han älskar sina fans!
Mellan deltog i Monte Carlo-premiär med Selena Gomez och att hela "möjligen få attackerade" incident Macys, hade Justin Bieber en ganska intensiv dag i New Yorkden 23 juni. Men även mitt i all galenskap, fann han fortfarande tid att tacka de viktigaste personerna i hans liv. "Fansen var fantastiska!" Justin twittrade. "Och för dem som jag inte får se idag ... Tack för din kärlek och stöd."


"Tack till alla fans som kom ut för att stödja," tillade han. "Det var en frisk fläkt:)"

Åh, Justin ...

källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: JAG HATAR TOM PETTERSON (KILLEN SOM SLOG JUSTIN) :@


2011-06-24 | 22:50:43

Gissa vem som ignorerar justin's Sms: Lil wayne

Är Wayne den första musikern någonsin sjunka göra en låt med Biebs?
Om du trodde att alla i musikbranschen älskade Justin, du var helt fel!


Rap megastjärnan Lil Wayne, 28, gav en mycket avslöjande intervju med XXL säger Biebs, 17, är döende att arbeta med honom - men han vägrar!

"Det är min lilla homie nu," Wayne säger. "Han texter mig varje kväll ber mig att göra[sin] jävla låt. Det är min n ****, men jag kan inte göra det. Som jag sa, jag vill inte att f ** k sin s ** t upp. Men som sagt, vill jag jobba med Justin Timberlake. Den pojken fick enröst. Den pojken kan sjunga. "

Vad tror du, HollywoodLifers - är Wayne vara oförskämd eller är han bara sätta musikenförst?

källa:hollywoodlife.com

min åsikt: OMG så han menar att jsutin inte har en röst
Dude Respect The Biebs We live in Bieber's world ;) <3


2011-06-24 | 22:18:03

Kategori: övrigt

Fan Video Ifrån Saga

Saga: videon är Jätte snygg precis som du <3
Ha En jätte underbar dag och Follow You're Dreams <3

2011-06-24 | 18:36:10

Kommentarer

KommentarTid
Anonym om OMB :O:
Antingen string eller har hennes trorsor åkte in...
IP:
24 Juni, 16:18
Malin om OMB :O:
hahaha Srting..
IP:
24 Juni, 12:36
Anonym om OMB :O:
USSSS SÅ JÄVLA SNUSKIG -.- Åhhh fyfan hon börjar ju bli såsom andra tjejer :o
IP:
23 Juni, 23:34belieber om OMB :O:
string ;)
IP:
23 Juni, 23:20
hmm kankse det men ändå snuskit om det är string...man såg i allfall hennes RUMPAAAAAAAAAAAAH! :D2011-06-24 | 18:32:59

Kommentar

Anonym om Smexii BOOOOMB:
ser DU bilden på då selena inte hade några trosor på sig? Ser du hur justin kollar på hennes bak då hon böjer sig lite? SOOO AKWARD xD
IP:
Tss hahaha omg! Ak-----WARD!!!

2011-06-24 | 18:32:06

Video från en läsare :)

En läsare kommentera om att lägga upp videon!
Så här är den! Videon är jätte bra, Den fick mig verkligen att le :)
Proud of begin called a Belieber :)

2011-06-24 | 18:24:44

Justin i The View :)


2011-06-24 | 18:23:50

Justin skickar rosar till The Views, damerna

Efter hans framträdande på The Views skickade Justin Bieber ett tack-kort och några vackra blommor till damerna.


2011-06-24 | 18:01:55

Om attacken

Justin slogs till marken medan hälsningen till fans utanför Macys i Herald Square. Ett vittne rapporterade att Bieber sa "Vad? Vad? " Som mannen, som skrek och tacklade honom. Säkerhets männen tog snabbt mannen och NYPD polisen enligt uppgiften tog mannen bort.

"Jag ser att killen går runt, men jag tänkte inte något om det, men helt plötsligt hoppade han bara ... Tre killar höll den här killen tillbaka", sade ett vittnet.

2011-06-24 | 17:50:25

Justin lämnar Macys!


2011-06-24 | 17:49:36

Justins stora missförstånd, inget crazy fan utan en polis!Justin blev attackerad och nedslagen av en vuxen man som tidigare idag, säger rapporten. Men vi har lärt oss att det var ett stort missförstånd.

Justin var autograferade utanför Macys när folkmassan blev utom kontroll och en polis under täckmantel rusade för att hjälpa Justin.
Lyckligtvis en polis under täckmantel identifieras snabbt sig själv.

Enligt NYDailyNews visste inte Justin att det var en Polis - så när polisen kom nära Justin ... Justin fick defensiva tänkande att han var en galen fan försöker attackera honom. En medlem av Biebers säkerhetsteam tog omedelbart polisen och försökte dra bort honom. Båda sidor har rätats ut allt - och Justin fortsätter skriva autografer inne ivaruhusetMacys.


Justin borde inte tycka att de va hans fans! Okej hans fans är vild med ofta en fan gör så mot honom!


2011-06-24 | 17:43:40

Justin i Macy's :)

Jag undrar varför inte perfymen har locken på sig och jag undrar varför justins skor är öppen,
hahaha :) han bryr sig inte ens :D

2011-06-24 | 17:29:16

Kelly Kapowski har på sig en Justin Bieber t-shirt!

0624_bieber_tee
4 dagar efter att Justin hade på sig sin  “Saved by the Bell“ av Kelly Kapowski hade Kelly på sig en Justin Bieber t-shirt i New York på en premiär2011-06-24 | 15:38:09

Här blir Justin nedslagen!


2011-06-24 | 15:31:30

lil wayne dissar Justin och ignonerar hans sms varjedag

Är Wayne den första musikern någonsin som inte vill göra en låt med Biebs?
Om du trodde att alla i musikbranschen älskade Justin, då var du var helt fel!


Rap megastjärnan Lil Wayne, 28, gav en mycket avslöjande intervju med XXL säger Beibs, 17, är döende att arbeta med honom - men han vägrar!

"Det är min lilla homie nu," Wayne säger. "Han smsar mig varje kväll och ber mig att göra[sin] jävla låt. Det är min n ****, men jag kan inte göra det. Som jag sa, jag vill inte att f**k sin s ** t up. Men som sagt, vill jag jobba med Justin Timberlake. Pojken har en röst. Den pojken kan sjunga. "

Vad tror du, beliebers- är Wayne vara oförskämd eller är han bara sätta musiken först?
Aldrig gillat wayne aldrig ska -.-

2011-06-24 | 15:20:30

Justin blir nedslagen :(

Tonårssensationen Justin Bieber är van att fansen skapar oreda var han än dyker upp.

Men när stjärnan dök upp utanför varuhuset Macy's i New York gick det ett steg längre.

En man hoppade nämligen över avspärrningarna och slog Bieber till marken, rapporterar ABC.

Bieber besökte varuhuset för att avtäcka sitt nya parfymmärke när attacken skedde.

Enligt vittnen hade mannen strukit omkring i området innan stjärnan dök upp:

– Jag såg honom gå omkring men tänkte inte på det. Men plötsligt hoppade han bara. Tre killar försökte hålla honom borta.

Mannen hoppade över staketen samtidigt som Bieber kom ut ur varuhuset. 17-åringen blev omkullslagen men klarade sig utan skador. Enligt ABC verkade han däremot skakad av attacken.


2011-06-24 | 13:21:12

Justin Blir Slagen av en 40-åring


2011-06-24 | 13:05:39

Justin Var i Monte Carlo Premiären för att stötta henne

Selena Gomez var en lysande stjärna på New York screening av hennes kommande komedi, Monte Carlo, juni 23. Hölls på AMC Loews Lincoln Square, såg 18-åriga skådespelerskan bedövning i en ljusblå golv längd klänning. Selena är stödjande pojkvän, Justin Bieber, och några av hennes co-stars gick med henne!

Källa: hollywoodlife.com2011-06-24 | 12:34:27

Selena berättar hur mycket hon älskar sitt liv

HollywoodLife.com ikapp Selena Gomez på premiären av hennes film, "Monte Carlo" i New York 23 juni och hon sa att hon aldrig vill handla liv med någon!
Med en klättring karriär på skärmen och i musik, plus den hetaste pojkvännen i världen,Justin Bieber, är det inte konstigt Selena Gomez är lycklig! I NYC premiären av Monte Carlo 23 juni frågade HollywoodLife.com den 18-åriga stjärnan, som hade hon handelbor med om det ges möjlighet (som hennes karaktär i filmen) - och hennes svar inteförvåna oss i minst.

"Jag skulle inte vilja vara någon annan", sade hon, strålande öra till öra.

Vi måste ge props till Selena för att tänka så snabbt på fötterna - och att vara kvick. De av er Selena Gomez-styvnackade vet att linjen är faktiskt den första uppsättningen texter på hennes singel "Vem säger."

Dessutom är det häftigt att veta Selena är att leva som hon lär. Som sagt, om vi vorehenne skulle vi inte vill handla liv med vem som helst heller - hon har en stödjande ochbedårande pojkvän i Justin Bieber, en blommande musikkarriär med sitt band, Selena Gomez & The Scene, konstant jobb som skådespelerska och en enorm fans ... vad som inte är att älska om det?

Missa inte Monte Carlo när den träffar teatrar 1 juli!2011-06-24 | 12:28:28

En Man attackerade justin

Han är Sjuk u Huvet :@ Han kan Dra Till Helvetet
Förlåt för utrbråttet men jag blir så arg justin har väll inte gjort något

2011-06-23 | 23:57:57

Visste du att...?

Justin älskar överraskande fans eftersom deras reaktioner är ovärderliga ...
precis ett år sedan idag Justin drog igång sin turné i Hartford, Connecticut
Justin älskar att springa runt utan skjorta
4 år sedan Justin sjunger s Chris Brown låt i vardagsrummet, nu Justin sjunger medChris Brown på scen.
"Jag ser en massa vackra flickor i publiken Vet ni vad jag tror att jag behöver komma lite närmare dig.?"-Justin
Justin: "Förra veckan var jag av misstag väntade i kö för två timmar för min egenautograf.
Justin önskar att han kunde vara den att plocka "One Less Lonely Girl" på hanskonserter. ; D
En miljon bitar av konfetti användes för var och en av Justin visar My World Tour.
Justin försökte en gång vegetarianism, men hävdade "Burger kallade mig" och så han då sluta. xD
Justin tycker att det skulle vara häftigt att skapa en spannmål och kallar det BieberFlakes.
Intervjuare: "Vad var det mest upproriska sak som du gjorde som ett barn" Justin: "Jagsa" nej "när Dora bad om hjälp."
Justin besättning tar inte upp okända samtal efter 12:00, eftersom de vet att det ärJustin.
Justins nästa album är verkligen viktigt för honom eftersom dess kommer bli riktigtComin från hjärtat
Annat än att utföra, säger Justin hans favorit sak att göra är att interagera med sina fans.
Justins nya album skulle kalla "Believe" och det skulle komma ut i november

Kort <3
Förlåt men jag har inte hunnit Översätta de så bra Men hoppas ni förstår ändå !
2011-06-23 | 23:06:36

Kategori: Bild bomber

Smexii BOOOOMB

 jbnewss:  Thats what I thought too itsjustkiana: Justin Bieber upgraded from an iPhone to a HTC EVO   Favorite Pictures | Justin Bieber | Just Justin garota-cinderela:  1 fato sobre mim:Gosto de carinhos inesperados (Garota-cinderela) justindrewbieberisonfire:  OMG HE SAW SOMETHING AND THEN GOT DANCEABLE TO UNDANCEABLE LOL gabrielcezar:      Top 6 photos of Justin Bieber.
Não há nada que eu não faria, darei até a minha vida por você, pois você é meu sonho. - Justin Bieber ft. Chris Brown - Next 2 You                                                                 (lovepromise) 
SMEXII BOOMBER DAMN >3

2011-06-23 | 22:38:56

Kategori: Musik

The View

"

2011-06-23 | 22:06:56

Kategori: Bilder

Selena med SomeDay

Här ser ni Selena med Someday
Hon hade säkert Perfymen på sig i MMVA'S
Hon är Världens Lyckligaste/lycko lottade Tjej i världen <3

2011-06-23 | 22:02:43

Kategori: Bilder

OMB :O

OMB hade hon inga Trosor på sig i MMVA'S??
Fet Akward :O

2011-06-23 | 21:19:53

Kategori: Rösta!

RÖSTA NUUU !!

Snälla Belieber's Rösta på Mig skulle bli sjukt Tacksam :* we Belieber's Stick as a Family och Snälla Skulle bli sjukt Tacksam http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=NjDQ2uUleMIO4pGQ4dIOvMiR3kgwFL7Tv0hkrzLJCTX48eKy6QAr#Gallery
I LOVE U BELEIBER's ♥
Jag Behöver Mer än 5000 Röster och just nu har jag 155 och behöver mycket mer Snälla Belieber's jag litar på er <3

2011-06-23 | 21:08:35

Kategori: Bilder

En sexig Bild ifrån Välgörenhets Konserten

Såååååååå snygg :)

2011-06-23 | 21:06:31

Kategori: Bilder

Tjej Med Someday i Handen

OMB hon har someday Tröja jag vill oxo ha :( <3
Someday måste komma till Sverige :( <3

2011-06-23 | 15:07:37

Visste du att?

Justin en gång krulla hans hår och sa att han aldrig kommer göra om det för han sa att han likna en tjej
Justin tycker att det är konstigt när en fan frågar om en kram, för han gör det ändå så.
Justin önskar att han kunnde ha en fest där alla hans fans va där :)
När de var Justins födelsedag skrev justin "Im the bad guy cause im not the 16 year old boy i used to be." fast han tog bort tweeted.
När justin gick i skolan var han rädd att säga till hans vänner att han passion var musik
Justin gillar tupplurar specielt 2 timmars.
första gången Justin gick på en upp och ner berg-och dalbana, ropade han och kräktes Chaz.
Justin blev jätte irriterad på tjejen i Eenie Meenie music videon för att hon kunnde inte dansa
Justin gillar inte när tjejer röker och dricker
Justin följer,DMar,RTar, svarar hans fans varje dag på twitter
Justin har sagt "Hurt my Beliebers, i'll go ninja on you!"
Justin har sagt "My future girlfriend can not be jealous and have to understand my relationship with the fans."
Justin har sagt killar som retar han är bara avensjuk för att han får mer tjejer
Justin har erkännt att en del rykten sårar han verkligen
När justin var liten åt han en glass när han var på en Zoo och en giraff böjde sig ner och åt den och Justin börja gråta.
Justin hatar att höra sig själv på radion
Justins youtube heter''Kidrauhl''eftersom hans far hade smeknamnet ''Lordrauhl''
Justin älskar att flörta med tjejer men han skulle aldrig leka med deras hjärta
Justins nästa album är jätte viktig för det kommer allt från hans hjärta
Annat än att uppträda för hans fans är Justins favorit sak är att samarbeta med hans fans
När Justin var liten ville han ha en Elephant som husdjur
Justin hatar när beliebers slåss mot varandra.
Twitter rapporterade en gång att 83% av Twitter-användare är Justins fans.
Justin tar tid att gå på Twitter och se några av Beliebers kommentarer och han slår vad om att han ler när han ser är dem:)
Justin grät en gång efter att läst komentarer från haterz.
Justin kramar alltid en fan när han träffar en, och om han håller dig länge så mennas att han gillar dig :)
Justin älskar att träffa nya fans
Justin älskar att läsa hans fans tweets :)
Pattie tycker att det är konstigt att miljons av flickor vill gifta sig med hennes son
30/1 2010 fick Justin 1 milion fans på twitter nu har han 11 miljoner och en half
En gång skrek en hatars på gatan till Justin att han hatade honom. Justin vände sigoch blåste en kyss
Justin har sagt "beliebers are my girlfriend and I love my fans "
Justin har sagt: "The only time I get nervous is when I meet a hot girl."
Hittills med alla pengar har Justin gett till Pencils Promise och 20 skolor byggts
Justin har sagt: "I can't live without my fans"
När Justin kysste Selena på grammys fråga nån om de va bästa delen än att vinna sa han "Shes amazing"
Jazzy kallar Justin boo boo när han behöver nånting
Justin:''i'd love to serve breakfast in bed to my Girl in the morning & give my time to her'
Justin har erkänt att han sjunger till sig själv för att somna
Justin gillar att stopa låten på hans konsäter för att se hur mycket att publiken kan låten
Rick Ross döpte sin första bill till JB
Den 28/1 2009  tid 11:11 PM Justin tweeted, "If I ever get a girlfriend, my fans will be the first to know :) I trust you".Skrev allting med mina händer, haha :)
Hoppas ni gilla den och får massa mer fakta om honom :)


Posted By Diana

fett seeeg blogg.se...de går inte att lägga upp bilder, det är helt syckt!


2011-06-23 | 14:17:02

Chris Brown berättar hur han gjorde Justin arg


Chris Brown kan ha slagit sig ihop med Justin på sin senaste singel, men samarbetetkörde inte så smidigt.

R & B-stjärnan arbetat med Biebz på låten Next 2 och R & B-stjärnan nu har avslöjar hur Justin blev arg på honom, eftersom han var för sent tillinspelningsstudion.

“I actually stood him up on accident,” Chris explained to MTV. “He was kind of mad… “I was all the way on the other side of town handling some business – girl business – and I was rushing back.
“By that time, he’s like, ‘Man, I’m leaving, bro. I did it – just check it out.’ And I looked at it and listened to it and I was like, ‘Man, this is crazy.’ He”s a great kid.”
“I actually stood him up on accident,” Chris förklarar till MTV “He was kind of mad… “I was all the way on the other side of town handling some business – girl business – and I was rushing back.
“By that time, he’s like, ‘Man, I’m leaving, bro. I did it – just check it out.’ And I looked at it and listened to it and I was like, ‘Man, this is crazy.’ He”s a great kid.”

Brown gick också att prisa Justin och tillade att han är glad att de kom att arbeta tillsammans. “Being able to collab was great" sa han.

“He’s a young, energetic cat, so being able to work with him, with the fanbase he has, was incredible. I know a lot of little girls are going to love this record."


2011-06-23 | 14:05:27

Kategori: Paparazzi

Justin i Late Show

Justin Bieber PINK SWEATER PRETTYJustin Bieber PINK SWEATER PRETTYJustin Bieber PINK SWEATER PRETTY
SJÄLVMORD!!! sååå snygg!!!
Justin Bieber PINK SWEATER PRETTY
OMG JAG DÖÖÖÖÖR!!!!
Justin Bieber PINK SWEATER PRETTYJustin Bieber PINK SWEATER PRETTYJustin Bieber PINK SWEATER PRETTYJustin Bieber PINK SWEATER PRETTY
ohhhh shiiiit!!
Justin Bieber PINK SWEATER PRETTYJustin Bieber PINK SWEATER PRETTYJustin Bieber PINK SWEATER PRETTY

2011-06-23 | 13:58:56

Över 100 beliebers kampade utanför Macys herald Squareän 100 beliebers kampade tisdag natt utanför Macys Herald Square, New York City för att få en chans att möta JB personligen.


Justin kommer att lansera sin nya parfym "Someday" och han kommer att visas Macys butik på torsdag.
De första 325 fans som köper $135 Limited Edition, fyra delar av Biebers nya doft kommer att få tillfälle att träffa Justin och ta ett foto med honom.

2011-06-23 | 13:53:31

Justin om hans Someday <3

asså hur gullig kan han va mot hans fans? och hur snygg kan man va?????

2011-06-23 | 13:50:55

Justin är med i en ny serietidning

Justin och Cheryl Cole har förevigat i serietidning form för ett nytt datorspel befordran.

Pop avgudar gå med lik av Pippa Middleton och Beckhams i konstnären Kate Brownsillustrationer som släpps i samband med Playstation ökända 2.

I enlighet med spelet är varje celeb inför ett dilemma som i Justins band, som du kanse ovan, där "baby" stjärnan görs för att avgöra om för att bli en pop superstjärnor(med hjälp av Simon Cowell) eller till hjälpa ett utrotningshotat djur i djurparken där han är busking.

Alla historier är givetvis fiktiva. Justin skulle alltid spara Meerkat.2011-06-23 | 13:47:48

Selena blivit mer populär genom Justin?Selena Gomez och Miley Cyrus är båda populära. Men vem är mer populär i 2011? Svaret är enkelt: Selena Gomez!

Selena Gomez har njuter berömmelse och popularitet som en internationell stjärnasom säljer miljontals skivor, fyller arenor varje kväll i veckan, och nu, bryta rekord! Den 19 juni, Var  Selena värd på 2011 MuchMusic Video Awards som fick nästan 3 miljoner tittarefrån 2010 - att slå förra årets värd med Miley Cyrus!

Enligt Hollywoodlife var 2011 MuchMusic Awards den mest bevakade ickenyhetsprogram på alla kanadensiska tv på söndag kväll. Dessutom slår betyg förra årets rekord.

Tror du att Miley Cyrus måste hitta sig själv en Bieber om hon vill öka på popularitetenstege? Är Selena mer populär än Miley?


Jag tror faktiskt det, även om jag gillar hon. Hon var inte så känd innan hon var med Justin!
Det kan jag lova!


2011-06-23 | 13:37:36

!0 saker du inte visste om Justin

älska hans kläder :D

2011-06-23 | 13:35:30

Justin på väg till late show

fan va kort han ser ut :o

2011-06-23 | 13:29:27

Selena vill ha barn med Justin?Justin kan inte sluta fjäska heln inte bara inte vill att detta ska vara några kortlivade romans.


"Justin har berättat till Selena hon är den"
källa säger. "Selena älskar Justin och är definitivt kär för första gången i sitt liv. Hon talade om hur söta deras barn skulle vara och sånt. "

Vi sa ju att det inte bara var Justin som flirta med Selena på scenen MuchMusic VideoAwards den 19 juni - men han twittrade också om hur bra hon var ute efter!

"Selena och Justin har haft en intim relation. Men hon kommer inte att låta sig själv bli gravid,
" källan
fortsätter. "Hon älskar verkligen barn och kunde se sig själv ha Justins barn en dag. Men det kommer att bli just nu. "

Även om Selenas hatare kommer inte att vara för nöjd med denna nyhet - vi är glada att det är en one less only girl!

2011-06-23 | 13:22:05

Paris hilton har äntligen träffat Justin!

Paris Hilton har äntligen träffat Justin och hon berättar till HollywoodLife.com att hon var om tumlad av hans talang och hans mognad!

Paris berättar till HollywoodLife.com att hon träffade Justin för första gången förra veckan, på en födelsedagsfest för sin chef Scooter Braun i LA "Han är så söt", säger Paris, meddelade i veckan sin split från Las Vegas klubbens ägare Cy Waits.


"Jag träffade honom efter att han utfört [påScooter fest Music Box]", säger Paris, som är närvarande huvudrollen i hennes Oxygen tv-serien “The World According To Paris."

"Det var första gången jag träffade honom. Han var helt trevlig. Han är så söt-en riktigtsöt unge. "

Och medan Paris kan vara 30 och Justin 17, säger Paris att hon var oberörd av den 13-åriga åldersskillnaden. "Han är väldigt mogen, mycket mogen och ner till jorden", säger hon.

Åh, och hur hans musikaliska kotletter? "Han är en sådan talangfull grabb", säger Paris till Justin, som utförde sina hits "Never Say Never" och "Baby" i bash.

"Han är så begåvad, och han är en fantastisk artist. Jag älskar hans musik!
2011-06-23 | 12:57:24

Svar på tal

KommentarTid
Sayna <3 om BILDBOMBER!!!!!!!:
Haha aa men jag orkade nt! Hahah men jag älskar er blogg, skulle bli så himla glad om du verkligen följde min dagligen! Skulle du kunna länka min blogg här?

Tack i förhand! Puss <3
IP:
Tack för att du älskar våran blogg, betyder jätte mycket! Och visst kan jag länka din blogg! och ska försöka att kolla  på din blogg, om jag bara kommer ihåg!

2011-06-23 | 12:53:39

Är Selena Populär på grund av Justin?

Selena Gomez och Miley Cyrus är båda populära. Men vem är mer populär i 2011? Svaret är enkelt: Selena Gomez!

Selena Gomez har njutit av berömmelse och popularitet som en internationell stjärna som säljer miljontals skivor, fyller arenor varje kväll i veckan, och nu, bryta rekord! Den 19 juni, var selena värd för 2011 MuchMusic Video Awards som fick nästan 3 miljoner tittare från 2010 - att slå förra årets värd Miley Cyrus!

Enligt Hollywoodlife var 2011 MuchMusic Awards den mest bevakade icke nyhetsprogram på alla kanadensiska tv på söndag kväll.Dessutom slår det betyg från förra årets rekord.

Tror du att Miley Cyrus måste hitta sig själv en Bieber om hon vill öka på populariteten stegen? Är Selena mer populär än Miley?

Källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: :/2011-06-23 | 12:51:18

Kategori: Bilder

Bild

Neej Vad gulligt så han köpte verkligen nallen :D

2011-06-23 | 12:49:42

Justin Är Upptagen Hela Veckan!Justin är upptagen Hela den här veckan ...

Justin är nu i New York för att främja hans "Someday" parfym som har kommit ut denna veckan. Det innebär att du kan förvänta dig att han att göra en hel del framträdanden. Jag har redan postat att han kommer att vara på "The View" och på"Macys", men jag trodde att jag skulle göra en lista för att göra det lättare för alla att fånga honom på TV eller om du är i NYCområdet kanske du kan fånga honom personligen vid dessa planerade framträdanden börjar ikväll Letterman!
min åsikt: såå synd :( men han har ju kul under intervjuerna :D
2011-06-23 | 12:43:15

Justin Med Fans utanför Late Show with David Letterman

Justin Bieber
Justin Bieber
Justin Bieber
Justin Bieber
Justin Bieber
Bieber feber har drabbat New York! En mobb av Justin fans väntade ängsligt att fångaen glimt av hjärtekrossare när han anlände till Late Show med David Letterman.

Justin, klädd i en rosa skjorta, jeans och sneakers signatur, gjorde extra tid för alla hans fans poserar för foton och skriva autografer utanför Letterman studion på onsdag eftermiddag i New York. Den "Baby" sångaren är i stan för att främja sin nya doft,Someday.


Hans tryck turné kommer att fortsätta på torsdag när han är planerat att stanna till vidMacys Herald Square. De första 350 fans som köper hans VIP gåva som kommer att fåträffa Justin och få sina foton tillsammans (!). Ivriga fans började rada upp tidigare i veckan - som hoppas få en upp-närkontakt med tonåring stjärnan.

Källa: celebuzz
Min åsikt: Justin har alltid Tid för Fans <3

2011-06-23 | 12:35:08

Paris talar Om Justin

Paris Hilton har äntligen träffat Justin och hon berättar HollywoodLife.com att hon varomtumlad av hans talang och hans mognad!
Paris berättar HollywoodLife.com hon träffade Justin för första gången förra veckan, på en födelsedagsfest för sin chef Scooter Braun i LA "Han är så söt", säger Paris,meddelade i veckan sin split från Las Vegas klubbens ägare Cy Waits.


"Jag träffade honom efter att han utfört [at Scooter fest Music Box]", säger Paris, som är närvarande huvudrollen i hennes Oxygen tv-serien "The World Enligt Paris." "Det var första gången jag träffade honom. Han var helt trevlig. Han är så söt-en riktigt sötunge. "

Och medan Paris kan vara 30 och Justin 17, säger Paris att hon var oberörd av den 13-åriga åldersskillnaden. "Han är väldigt mogen, mycket mogen och jordnära", säger hon.

Åh, och hur hans musikaliska kotletter? "Han är en sådan talangfull grabb", säger Paris av Justin, som utförde sina hits "Never Say Never" och "Baby" i bash. "Han är så begåvad, och han är en fantastisk artist. Jag älskar hans musik! "

Källa: hollywoodlife.com

min åsikt: YAY jag älskar paris hitlon och att höra henne säga sånna saker om justin gör mig jätte glad :D <32011-06-23 | 12:32:03

Justin: Selena är Den RättaJustin kan inte sluta fjäska hela sin flickvän och känslan är ömsesidig - Selena uppgift vill ha barn med Justin!
Täck öronen Beliebers! Justin, 17, och Selena Gomez, 18, är inte bara kär i - det kan bli bröllop klockor i deras framtid. Ok! Tidningen rapporterar att Justin har berättat till Selena att han inte bara inte vill att detta ska vara några kortlivade romans.


"Justin har berättat Selena hon är den rätta" källa säger. "Selena älskar Justin och är definitivt kär för första gången i sitt liv. Hon talade om hur söta deras barn skulle vara och sånt. "

Vi sa ju att det inte bara var Justin flirta med Selena scenen MuchMusic VideoAwards den 19 juni - men han ens twittrade om hur bra hon var ute efter!

"Selena och Justin har haft en intim relation. Men hon kommer inte att låta sig själv bli gravid, "källan fortsätter. "Hon älskar verkligen barn och kunde se sig själv ha Justins barn en dag. Men det kommer att bli just nu. "

Även om Selena hatare kommer inte att vara för nöjd med denna nyhet - vi är glada att det är en mindre ensamt flicka!

Källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: Wooow....jag vet inte hur jag ska Reagera man får väll vara glada för de :/ <32011-06-23 | 12:25:25

Kategori: Rösta!

RÖSTA NUUU !!

Hej Belieber!
Snälla jag bön faller er kan ni rösta på mig i den här tävlingen för justin's skull skulle bli sjukt Tacksam jag vet att det inte är om justin men det här betyder mycket för mig älskling
We are a family and family HÅLLER IHOP <3
Glöm inte att Rösta på mig snälla Skulle betyda mycket om Ni Röstade
Snälla snälla snälla<3

2011-06-23 | 12:20:53

Kategori: övrigt

Påminnelse

Heej Beliebers
Ni har väll inte Glömt Att Justin SKa vara Med i The View idag och
han kommer snacka om sin perfym
Someday Missa inte det man kan se Han i deras Sida
Live tror jag :/
http://theview.abc.go.com/

2011-06-22 | 17:41:18

Selena har på sig Justins halsband

Selena på Sony with a Chance :)

2011-06-22 | 17:22:51

Kategori: Bild bomber

BILDBOMBER!!!!!!!

DOG när jag såg den!!! asså ass snygg!
dreglar..........mmhvm
0.0 -----BREATH,BREATH ----- X.X "dead"

2011-06-22 | 15:10:09

KOM IGEN NU!!!

DELTA OCH BJUD IN VÄNNER!! DET SKA VARA MINST 1000 PERSONER SOM SKA VARA MED!!!
min dröm är att göra det till över 3000 då blir de ju mera chans att det blir till TT!!
Men just nu, BJUD IN OCH VA MED SJÄLV :)
Tänk hur coolt de skulle va om de va på TT och TeamBieber skulle twittra om det?
C'MON LEGGO #JDBToSweden!!!
http://www.facebook.com/event.php?eid=194709293910627&view=wall

2011-06-22 | 14:05:44

Kategori: Rösta!

RÖSTA NUUU !!

Hej Belieber!
Snälla jag bön faller er kan ni rösta på mig i den här tävlingen för justin's skull skulle bli sjukt Tacksam jag vet att det inte är om justin men det här betyder mycket för mig älskling
We are a family and family HÅLLER IHOP <3
http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=NjDQ2uUleMIO4pGQ4dIOvMiR3kgwFL7Tv0hkrzLJCTX48eKy6QAr#Gallery

2011-06-22 | 13:23:24

Redigerar Next2u

Alfredo Flores' photo Editing Flow #NEXT2U
Coolt ju!

2011-06-22 | 13:21:54

Sparta!!!

Alfredo Flores' photo Warning! This tweet contains a dangerous art form known as: NINJA! \m/(>.<)\m/
Bilden är under turnen!

2011-06-22 | 13:18:00

Justin kommer att delta i "Hot Topics"

Justin Bieber
Tonåring sångaren kommer också att gå med i samarbetet värdar under "HotTopics" segmentet på torsdagens show.

Justin är tillbaka för synen för tredje gången.

torsdagens ankomst, kommer den 17-åriga sångerskan delta i "Hot Topics"segment med co-värdar Whoopi Goldberg, Joy Behar, Elisabeth Hasselbeck och Sherri Shepherd för den första delen av showen.

Biebers framträdande på The View är att främja sin nya doft Someday.

Dessutom kommer Bieber och Hasselbeck att tävla i en Segway race på set.


2011-06-22 | 13:15:10

Justin ska besöka Today show den 23 JuniJustin ska besöka Today den 23 juni för att prata om sin debut på andra om bäst betalda kändisar och under 30 listan, den 17-årige håva i $53m.


2011-06-22 | 13:09:38

Adam Levine snackar om Justin på Jimmy Kimmel


2011-06-22 | 13:03:45

twitpics från Justin

got sent photos from outside macy's in nyc of the #greatestfansintheworld - see u thursday!! #muchlove #someday
got sent photos from outside macy's in nyc of the #greatestfansintheworld - see u thursday!! #muchlove #someday

#gratefultothefans #ilovemyfans #somedayisNOW #WOW #THANKYOU
#gratefultothefans #ilovemyfans #somedayisNOW #WOW #THANKYOU

WOOW!

2011-06-22 | 10:40:06

Kategori: Bilder

2 Nya Somedya Prylar :D


2011-06-22 | 10:38:25

The View 3 Gånger :DTonåringen Justin Bieber  kommer också att gå med i samarbetet värdar under "Hot Topics" segmentet på torsdagens show.

Justin är tillbaka på "The View" för tredje gången.

torsdagens ankomst, kommer den 17-årige artisten delta i "Hot Topics" segmentet med co-värdar Whoopi Goldberg, JoyBehar, Elisabeth Hasselbeck och Sherri Shepherd för den första delen av showen.

Biebers framträdande på The View är för att visa upp sin nya parfym, Someday.

Dessutom kommer Bieber och Hasselbeck att tävla i en Segway scooter race på set.

Det kommer inte komma på tv tror jag så ni kan kanske kolla på deras hemsida
http://theview.abc.go.com/
Missa inte imorgon
vi vet inte exakt tid heller men kolla lite då och då

2011-06-22 | 10:33:24

Kategori: Bilder

Still Kidrauhl

We love u<3

2011-06-22 | 06:45:23

Justin med Sanningen!

Hahah JAg Skrattade sjukt mycket när jag fick reda på att Kenny Hamilton brände Hans underkläder men som tur är så är det inte sant hahaah
men för er som inte hört vad osm hände kan jag berätta!
det var så här för några månader sen så kom några fans in i justins Hytt och de hade rört alla hans saker ink hans kalsonger (sägs det vet nt om det är sant?) och då var kenny tvungen att bränna hans underkläder och de var tvugna och köpa nya xD
men det är inte så xD

2011-06-22 | 06:42:42

Rolig Tweet

xD

2011-06-22 | 06:42:10

LilTwist Glömde Logga ut ifrån hans Twitter i justin's Data

Den sista och näst sista Tweeten är ifrån justin och den första är ifrån Liltwist
Låt mig säga en sak: om ni NÅGONSIN träffar justin och får låna hans data glöm adrig att logga ut då händer det saker ska du veta ;) <3

2011-06-22 | 06:40:14

Justin och Scooter Twittar xD

hahaha kan inte sluta skratta

2011-06-22 | 06:39:29

Kategori: Bild bomber

Tidiga BILD BOMBEEER!!!!

PAX FÖR DEN :D
PAS

2011-06-22 | 01:23:31

Justin Twittade....

naww <3

2011-06-21 | 22:00:22

Rykten om att Justin är Död Igen?

Efter ett rykte träffade internet att Justin hade "skjuten i hjärtat", tog Justin till Twitter för att skingra rykten, med en touch av humor
Twitter-användare @ psich13 sätta upp en tweet säger "@ justinbieber Jag hörde på kanal 9 nyheten att även på väg till hans limo, drog en upprörd assistent en pistol ochsköt honom i hjärtat". Men innan hans fans kunde bli upprörd, Justin retweeted snabbtryktet att bevisa att han levde. skämtade han, "IM DEAD !!?!? AGAIN !?!?"

Den Biebs fortsatte att retweet skämt om hans död innan stavning ut för alla och pratar om sin resa till Manhattan: "Vänta ... visar sig Im levande. NYC Im kommer att få se digimorgon för # SOMEDAY release!! Det har varit för lång. Se alla på Macys i morgon! "

Under tiden Twitterer som ropade varg sitter förvånad över hur allting blåste upp såsnabbt: "wow thats amazing jag postat en eller två tweets och hela twitter blåser upp".

Välkommen till en värld av Justin Bieber, min vän.

Det är en bra sak som Biebs bryr sig så mycket om sina fans han sluta rykten om hans död innan de får ut av kontroll!

Källa: hollywoodlife.com

min åsikt: tur att han inte e det !!


2011-06-21 | 21:57:04

Miley: justin har ett lätt jobbMiley avslöjade också att hon inte tar tid att memorera hennes linjer och med gjort narr av Justins röst - skämtar hon? 
Miley Cyrus ska säga som det är om du gillar det eller inte! Den 18-åriga popstjärnan dök upp på Australiens online-TV-show The Dirt och höll ingenting tillbaka när de ombads att minnas om hennes 6 mars SNL personifiering av Justin. På frågan om det var svårt att skildra 17-åriga hon skrattade och svarade: 

"Jag hade så kul att göra det (SNL). Justin var så roligt och när jag var repeterade jag var som ... "Jag är ganska nervös, jag trodde inte jag var bra på det och sen fick jag peruken på och sätter kläderna på och jag var som" att Justin är enkelt! Du har ett lätt jobb, är det lätt att se söt med lite hår och säckiga byxor. " 

Men när frågan om Justin skulle göra ett bra jobb att spela henne - före detta Disney-stjärnan såg till att säga att det skulle vara mycket svårare för honom. 

"Jag tror inte att han kunde göra det", säger hon quipped. "Han måste arbeta på att få sin röst tillräckligt djupt. Det är lätt för mig att få min röst högre. "Ouch! Vi vet att Miley är som en storasyster till Justin men detta sarkasm är lite mycket tycker du inte? 

Miley fortsatte med att avslöja att hennes pojkvän Liam Hemsworth är förvånad över att hon inte tar sig tid att öva och memorera hennes rader innan du går på inspelningsplatsen. 

"Han är som ni aldrig läst ditt manus och aldrig läsa din rader," Miley säger. "Jag är som" Jag vet, jag kan inte göra det. Jag kan inte sitta där och folk alltid är olika, studie studera och "Jag är som jag lär mig den på dagen." Annars hade jag mer än tror att det annars. Jag tror inte folk inser hur mycket vi ska göra en scen och de kommer att helt ändra det och du blir tvungen att lära sig det inom fem minuter. " 

Tydligt Miley gör precis vad hon vill ... slaveri kläder och allt. Tror du att Miley måste ta sitt arbete på större allvar?

Källa: hollywoodlife.com

2011-06-21 | 15:48:39

Justin och Usher 2009-2011 <3

haha om nu de va 2009 bilden, justin skulle säga till dendära bilden 2011 vem fan är den dära snygging :)
PS kolla på hans hår fortfrande ljust!

2011-06-21 | 15:46:38

Svar på Tal

Amanda: Det är Helt ok Om du Vill kommentera och svära åt oss eller vad du vill jag har redan bett om Ursäkt om du vill så kan jag göra om det
Förlåt Amanda Och Jag Menar Det Verkligen!!
Jag äsger inte förlåt bara för att du ska sluta kommentera jag säger förlåt för att jag gillar inte att bråka med någon !
Så Försätt och ha en bra dag :) <3
och om diana  skriver något dumt Igga henne!!

2011-06-21 | 14:33:57

Justin på Red Carpet

de här va videon som jag la upp länken med!
haha han snackar om Selena här, jag visste att han skulle säga hennes namn.

2011-06-21 | 14:31:27

Justin bär en Justin Bieber Kelly Kapowski t-shirst för 24$ (ca.168kr)

Justin visade upp sina $ 24 Kelly Kapowski T-shirt på röda mattan vid 2011 MuchMusic Awards. Han fick skjortan från Urban Outfitters.

I fall du inte vet Kelly Kapowski, hon var en karaktär spelad av Tiffani Thiessen från tv-serien Saved by the Bell. Kelly Kapowski var den populäraste tjejen i skolan och blevchef cheerleader och kapten i volleyboll, simning, och team softball. Även om en duktig elev och förebild, Kelly hitta sig själv dömdes till frihetsberövande vid ett partillfällen.2011-06-21 | 14:27:47

Justin är helt beronde av Selena, Hollywood life vet varför!Inte nog med att Justin flirta med Selena framför miljontals åskådare på MuchMusic Video Awards men han Twittra henne för att gratulera henne!

Allt eftersom Justins känslor för Selena är real deal och jag ska berätta varför! 

Justin kan inte få nog av Selena Gomez och jag måste säga att det är otroligt uppfriskande. Ja han är endast 17 år gammal och de är ett ungt par av Hollywood standarder - Selena är bara 18. Men jag kan säga av erfarenhet att om du är upp över öronen förälskad  vill du ropa ut det från hustaken och berätta varenda en av dina väninnor! Och i detta fall, Justin berättar till hans 10 miljoner Twitter fans! 

Vi sa ju att när Justin tog scenen på 2011 MuchMusic Awards den 19 juni var vi chockade av hans flirtig "skämt" med Selena. Vid ett tillfälle kallade han till och med hon för vackra och frågade ut henne skämtsamt på en dag. Det var otroligt - och jag älskade det! 

Justin slutade inte där - han till och med gick på Twitter att skämta: "“@brunomars you def killed it and @selenagomez you did a great job and were lookin good. nice meeting you. lol. ;)

Justin är så förtjust i Selena att han inte bryr sig vad motreaktion han får från sina kvinnliga fans. Detta för mig symboliserar den sanna kärleken. Justins känslor för Selena är inte bara lust - han har blivit biten av Selena bugg och han vill att vi ska veta. 

Ladies är det bästa en kille kan göra för,att låta dig veta hans riktiga känslor. Det händer sällan men när han vill berätta för världen att du är hans - du vet att han är en keeper. 

Justin är kär i Selena och jag älskar det faktum att han vill att vi alla veta!2011-06-21 | 14:17:10

Svar på tal

Amanda om Svar på tal:
Asså vill ni att jag ska sluta kommentera lr? JAG ÄLSKAR ER FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅT (NOT -.-)
IP:
Vi bryr oss inte längre...-.- Du får kommentera hur mycket du vill

2011-06-21 | 13:24:13

Kategori: Bild bomber

BILD BOMBEEER!!!!

mustache you to stop being so cute.
Han är Sååå Smexiii Selena har tur som har en Sån Sjukt snäll/Stort Hjärtad Kille som Han <3 :*

2011-06-21 | 13:05:54

Svar på Tal

Bellaladan: Vi vet inte exakt vem Kimmy är Men det är iaf tjejen som kysser honom!
Fast den första bilden med jasmine är fake !!
Och den andra bidlen med Kimmy asså det är inte justin !! öfr om ni kollar på hans arm så är det mycket tjockare än vanligt men det ser verkligen ut som justin men jag tror iaf itne att det är Justin!

2011-06-21 | 12:52:18

Kategori: Bilder

Justin Kollar på Selenas Bröst XD

Hahah Den här bilden är så rolig Han kollar på hennes Bröst <3

2011-06-21 | 12:40:32

Visste ni att!!

Heej Beliebers!
Har ni märkt att justin är med i Who says?
Det märkte jag nyss
om ni kollar på 3.00 och sen kommer det 2 rutor kolla på åt Höger så ser ni justin springa ner i stranden med alla andra !!

2011-06-21 | 00:30:07

Svar på tal

KommentarTid
malin om WTF? Justins hårfärg ändrats?:
solblekt ;)
IP:
jag tänkte så fast sen så kolla jag på andra bilder när han va innomhus men de va samma färg fortfrande :S

2011-06-21 | 00:28:40

Tänker justin gå till BET awards

Justin kommer att göra ett speciellt utseende BET Awards denna söndag! Kommer Selena Gomez dyker upp också?
Justin var inte på den ursprungliga spetsen blad, men US Weekly rapporterar att 17-åringen rockstar verkligen kommer att göra ett framträdande på 2011 BET Awards i Los Angeles den 26 juni.

Förra året var Justin nominerad för första gången på BET Awards under Best New Artist kategori. Även om han inte blev nominerad i år, kommer han att ansluta tidigare aviserade artister som Beyonce, Lil Wayne, Chris Brown, Alicia Keys och mer.

Så mycket som vi vill gärna en upprepning av Justin och hans flickvän Selena Gomez är söt skämt MuchMusic Awards, tvivlar vi Selena, 18, kommer att göra en överraskning framträdande på BET Awards eftersom hon är tänkt att göra henne Monte Carlo galleria turné i Illinois samma dag.

BET Awards kommer luft leva på 18:00 den 26 juni.

källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: Hoppas hna kommer då kommer han BLOW Every1 away ;)2011-06-20 | 23:57:14

Facebook, Twitter

#iloveu
Tänk att Someday kommer ut idag (kom ut idag)

2011-06-20 | 23:42:46

Kategori: övrigt

Heej Beliebers!

Heej allihopa <3
Jag har En Evenemang i Facebook och jag undrade om ni som bor i västerås eller vart ni än bor kunde komma till västerås och ha en Belieber träff där :D
All information får ni här
http://www.facebook.com/event.php?eid=228362207175222
Hoppas några av er  kommer vi behöver verkligen hit justin NEVER SAY NEVER <3

2011-06-20 | 23:21:06

Selena Bär Kudde och Teddy Björn i Handen är det Ifrån Justin?

Hur bedårande Selena Gomez Håller En teddybjorn i handen medans hon är i Torontos Flygplatts.
Selena är en sådan jordnära tjej som bär med sig ett uppstoppat djur, och vi kan absolut inte kan få nog av det! Jag tror att det enda som kunde göra den här bilden något sötare om Justin gav hans fru den här nallen som en gåva ! Vad tror du, HollywoodLifers, detta är det sötaste du någonsin sett?


Källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: nee men vad gulligt it's Love between them ;) <3
Om det var han så är han den bästa pojkvännen man kan ha!


2011-06-20 | 22:33:55

Selena's nya låt My Dilemma om Justin?Selena Gomez verkade lyckligare än någonsin och samtidigt flirta på scen med Justin MuchMusic Awards 19 juni, men deras relation är en komplett säng med solsken och rosor? I sin nya låt, "My Dilemma", den 18-åriga Disney-stjärnan berättar om faller svag i knäna för en kille som bara inte rätt för henne.

"It’s you. It’s you. I could live without you. Your smile, your eyes. The way you make me feel inside. I could live without you, but I don’t want to" Selena börjar.

Hon tillägger: I tell myself to run from you. But I find myself attracted, so my dilemma is you. You might have told a thousand lies, but I believe them when they look in mine. I’ve heard the rumors but you won’t come clean — I guess I hope it’s because of me.""“I know what I know and I know you’re no good for me. I know what I know, and I know it’s not good for me. Here’s my dilemma when half of me wants you, " sjunger hon.

Även om Justin och hans vackra brunett verka som det perfekta paret, kan vi inte låta bli att undra om hon sjunger lite om honom.


2011-06-20 | 22:21:57

WTF? Justins hårfärg ändrats?

Den nya bilden tycker jag ser som hans vanliga...men jag tror att han hade nån kräm på håret på Billboard får kolla vid öronen på den bilden ser nästan samma färg ut som den andra om man kollar noga!

2011-06-20 | 22:13:38

Justin Ska Släppa ut en Sko?

På MMVA'S Red carpet så intevjuade En kvinna justin och då sa justin att han ska släppa ut en sko designad av honom själv det låter helt underbart Wow justin tar verkligen över världen ;)
it's Bieber or Die

2011-06-20 | 22:07:16

Svar på tal

KommentarTid
Amanda om Svar på tal:
Asså töööönt säg inget Diana elr vafan du heter, du gör ju INGENTING på den här bloggen o du skriver som ett sär..
IP:
Hållkäften du....Jag skriver som ett sär för att utomlandsoch de finns inte ÅÄÖ på datorna men nu så har nån fixad det..och vadå gör ingeting? Ursäkta men kolla igenom bloggen och se nästen ALLT är från mig! Det är typ 2-3 månader Sana har börjat blogga heltid.

2011-06-20 | 22:07:01

Kategori: Bilder

Scooter's Team Skriver En massa Hälsningar :D

Såå gulligt och älskar bilden på han hahah

2011-06-20 | 22:05:13

Selena om Hat kommentarer och om Hennes och justin's Realtion!Det har varit så mycket dramatik och hat efter Selena Gomez (18) och Justin Bieber (17) började dejta varandra. För några veckor sedan, var det tillsammans i Hawaii. Bilder på kärleks paret tillsammans gav ett gott intryck på förhållandet och att det var sann kärlek.

''Jag försöker mitt bästa för att ignorera hatkommentarerna''said Selena till källan. Allt hat hon får är faktiskt från Bieberfansen, och det är om förhållandet men hon försöker så gott hon kan för att koncentrera sig på sin film karriär och musiken.

17 juni @ Good Morning America medger Selena att hon och Justin var i slutet av 2010, och mellan februari och mars .. det var när de visade att de var officiellt tillsammans, men försökte hålla det dold. Justins fans reagerade på denna starka och Selena fickdödshot och hatkommentarer.

''Jag kan inte utesluta alla kommentarer ''sa Selena när hon blev tillfrågad. ''Jag är en Tjej, och jag läste allt som finns. Jag har inte tid att oroa mig för hatkommentarena .. jag fokuserar på min musik, film karriär och mina fans! Tack till alla som stödjer mig,'' sa hon.2011-06-20 | 22:01:07

Kategori: Bilder

Justin's Gylf Öppen igen!

Stackars han. han glömmer alltid att stänga de!

2011-06-20 | 22:00:14

Kategori: Bilder

Har ni Märkt en Sak!

Har ni Märkt att Justin och Scooter nästan har samma leende :D

2011-06-20 | 21:56:22

Kategori: Bilder

Justin lämnar MMVA'S Med Selena :D <3

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden
Gulligt :* <3

2011-06-20 | 21:54:33

Rolig Bild

Hahah vill inte vara taskig mot selena för jag älskar henne haha men hon såg så rolig ut här :D <3
ofta ni inte tycker det :D <3

2011-06-20 | 21:48:52

Gullig Tweet Från justin om MMVA'S

Haha Tweet nr 2 Jag älskar den ;) hahahaha

2011-06-20 | 21:28:52

Svar på Tal

Amanda: ok Seriöst nu täänker jag inte bråka med dig eller någon annan och diana bloggar inte för att hon är utomlands och hon stavar konstigt för att hon är i Ett annat land och det finns inte åäö
För det första vill jag säga Förlåt till amanda elelr någon annan som vi har gjort ledsna/arga!
och det var inte meningen att skriva taskiga saker om Selena!
och om du inte tar emot min ursäkt så kan du forsätta kommentera dumma saker men Det skadar bara dig själv :/
För seriöst jag älskar Er och jag startade bloggen för eran skull :) aven om det finns hundratals bloggar om justin men ändå :)
Vi skapade bloggen för att alla ska kunna veta hur justin mår/var han är/vad han gör.. m.m
Och Jag är JÄTTE ledsen för allt Amanda!!!

2011-06-20 | 18:08:44

Justin äter glass :D

Alfredo Flores' photo In Singapore getting fish pedicures... The weirdest feeling ever.
fett söööööt Justin var på bilden!!

2011-06-20 | 18:06:38

Dunder bild!

Alfredo: Swaggin out wit @JustinBieber & @OfficialJaden at @Scooterbraun's 30th Bday Party.


hahaha <3

2011-06-20 | 15:46:03

Svar på tal


Sara om Cody Simpsons och Justin n'stan samma kl'der!:
Är du verkligen säker på att det är en 100% likadan kavaj? det tror inte jag, det är ju faktiskt vanligt med vita kavajer på sånna här tillställningar?
cody visste säkert inte ens något om det? 

och det kan väl lika gärna vara Justins "fel" som du kallar det?

och nej jag är inte en hater och jag vet att du skämtade med det där :P
IP:
neej, jag menna inte att de är samma kavaj,
Lixsom båda har Kavaj på sig, t-shirt under, nånting på armen och sånt..
De ser lika ut bara att de är olika färgar!
Men jag skoja ju om de va hans fel...-.- Cody har innan härmat han innan med presic samma kläder så drf sa så :)

2011-06-20 | 15:09:49

Red carpet med Justin @MMVA's

http://mmva.muchmusic.com/category/video/cid/487163/pid/81124/mmva-2011-red-carpet-clip-7
Tryck på länken för att kolla fanns inte koden, eller hitta inte den i allafall
och PS har nu åöä ! :D
Fixade så att man kunnde :D

2011-06-20 | 14:46:08

Selena om hoten från Justins fans twitter

Från  2,50 kommer namnet om Justin up sen forts'tter det! lol :D
fett synd hon hållde på att gråta!!

2011-06-20 | 13:26:22

Justin och Selena anl'nder till MMVs


2011-06-20 | 13:24:41

Kategori: Bilder

Much Music Video Awards, bilder

MuchMusic Awards 2011 WINNERS!
het
Justin: I'm Justin Bieber be jealouse

Hur snygg kan man va?

Tss kolla p' f'rra 'rets Vokal och kolla nu..hahahah Big diffrent!


MuchMusic Awards 2011 WINNERS!MuchMusic Awards 2011 WINNERS!


2011-06-20 | 13:17:23

Justin var en stor vinnare på 2011 MuchMusic Video AwardsJustin var en stor vinnare på 2011 MuchMusic Video Awards, som var den 19 juni i Toronto, Kanada, genom att ta hem mest priser.
Justin VANN Ur Fave Artist och internationella Video of the Year.


2011-06-20 | 13:13:43

Justin vinner MMVAs


2011-06-20 | 13:05:38

Bilder p' Scooters F'delsedag!

FYFAN VAD SNYGG!! LOVE IT WHEN HAN G"R SO!!

2011-06-20 | 13:02:03

Cody Simpsons och Justin n'stan samma kl'der!

Justin Bieber Cody Simpson MMVAs 2011Justin Bieber Cody Simpson MMVAs 2011
Akward! Nee skoja men Cody har f;rut h'rmat Justin...so his fault!

2011-06-20 | 12:48:47

Kategori: Bilder

Bilder på MuchMusic Video Awards

Justin Bieber at the MuchMusic Video Awards Red CarpetJustin Bieber at the MuchMusic Video Awards Red CarpetJustin Bieber at the MuchMusic Video Awards Red CarpetJustin Bieber at the MuchMusic Video Awards Red CarpetJustin Bieber at the MuchMusic Video Awards Red CarpetJustin Bieber at the MuchMusic Video Awards Red Carpet
Justin Bieber at the MuchMusic Video Awards Red Carpet
Det är Inte bara Justin inställer sig till MuchMusic Awards i Kanada på söndags kvällen, men det visar hur stödjande han är av sin flickvän, Selena Gomez!
en blazer och söta nyanser. Att hålla saker ledig, skakade han en t-shirt under hans fahsion blekavaj, men vi har lite svårt att se ansiktet som är fram och mittpunkt på den t-shirt.


Vi kan berätta att det är någon från 80-talet eller 90-talet per bit av befjädrade hår somvi , men vi kan urskilja ansiktet! Vår första instinkt är Kelly Kapowski från Saved by the Bell men vi är inte riktigt säker.

Källa: Celebuzz
min åsikt: Kan man ha Bättre Stil eller bättre look Än justin Svar: NEEEJ :D <3


2011-06-20 | 11:21:39

Kategori: Bild bomber

BILD BOMBEEER!!!!

bieberonworldoff:
BILD BOOMBER på Muchmusic Video Award

2011-06-20 | 11:13:00

Gullig Tweet Från Jeremy

Blir jätte glad när jag hör att han ger henne en massa Komplimanger och kallar henne en massa Bra saker det känns som om de kommer bli tillsammans igen
You can feel the love between them ;)

2011-06-20 | 11:05:21

Justin Vann 2 MuchMusic Video Awards! (MMVA'S)

Som några av er Vet Så Har Justin Vunnit 2 Awards
1.Ur Favorite Video
2. International Video of the Year
Och så kalrt så vill vi säga grattis till honom
Ett Stort Grattis Justin Du är Våran HERO!
Han tackade sina fans flera gånger
och så klart är vi tacksama över det :D
Jag är säker på att han hade en underbar tid med Selena Backstage ;)

2011-06-20 | 10:49:58

Justin & Selena V. Ian & Nina — Bästa MuchMusic Awards Par!

Selena och Nina båda fick överraskning framträdanden från deras främsta män på MuchMusic Awards.
De två sötaste par i HollywoodMuchMusic Video Awards 19 juni! Selena Gomez och Nina Dobrev presenterade priset för favoritvideo året och fick lite hjälp från Ninas man Ian Somerhalder och nattens stora vinnare, ochSelenas pojkvän, Justin.

Källa: hollywoodlife.com
Min åsikt: han vann 2 Priser asså omg Han är Så BÄST

2011-06-20 | 10:45:20

Justin så söt Stund i MMVA'S

Justin hade så roligt att hålla Selena på scenen!
Vi var så glada när Justin dök upp på 2011 MuchMusic Video Awards, och blev förvånade över hans flirtiga scenen skämt med sin flickvän Selena Gomez!


Selena, 18, var värd för showen, och Justin, 17, gick på scenen för att ta emot utmärkelsen för "International Video of the Year av en kanadensisk." Priset i sig var en slips, mellan hans "Somebody To Love" och Drakes "find you're love." Båda gick på scenen, där Colin Farrell & Selena var att presentera priset.

Efter Justin och Drake fick sina utmärkelser, gick Justin över till Selena, lade armen omhenne och sade: "Hur mår du?"

Han sa,“Selena? Nice to meet you, I’m Justin,” to which she responded, “Nice to meet you.”

källa hollywoodlife.com
Min åsikt:  när jag såg att han gjorde det skrattade jag för att det var så gulligt

Justin sa då, "Du är väldigt vacker. Kanske vi kan gå ut någon gång? "

En märkbart förvånad Selena svarade: "Tack, OK, kanske."

Sammantaget var det väldigt söt - om kanske lite besvärligt!

2011-06-19 | 21:57:48

Twitter!

De hade Värsta Partyt Man märker det :D

2011-06-19 | 21:56:49

Kategori: Rösta!

Mer Information om Much music Video Awards!

Heej Belieber's!
Nu har vi fått mer information om MMVA'S
Den börjar kl.3.00 här i sverige och de kommer sända live ifrån deras hämsida!!
och justin är ju Nominerad till ur Favorite Artist
och vi håller tummarna för honom!
För avril Ligger ju förre honom och vi måste få justin att vinna jag tror man fortfarande kan rösta!!
http://www.muchmusic.com/
5 timmar kvar att rösta Komigen beliebers!!

2011-06-19 | 21:50:21

Justin och Usher upptr'der p' Scooters f'delsedag


2011-06-19 | 21:49:37

Justin Twittar Till Jeremy Och Usher!

Så Gulligt
HAPPY FATHER'S DAY DAD <3 :*

2011-06-19 | 21:47:53

SomeDay Redo!

Det verkar som om Alla butiker gör sig redo för Someday
Varning!!
Beliebers kommer attakera Hela Butiken Var vänlig och inta position
HAHA
jag tror de kommer ha Livvakter där!!

2011-06-19 | 21:41:26

Först Stjärnan Nu Herbiska texten?

Det verkar som om Bieber Följer sin Pappas steg!
som ni ser på bilden ovan så har de samma tatuering.
När justin hade Stjärnan i Armbågen så hade Hans Far Samma tatuering
Viast är det kul att se att justin följer Pappan Jeremy's Steg!
men så klart hoppas mamman Patricia Mallette eller så kallad Pattie Mallette,
hoppas på att sonen inte skaffar sig mer tatueringar!
Källa: Buzz
Min åsikt: men vad gulligt att han går efter sin pappa :D

2011-06-19 | 21:38:19

Svar på tal

KommentarTid
Amanda om Svar på Tal:
SVARA PÅ ETT INLÄGG FEGO!
IP:
19 Juni, 20:45
Amanda om Svar på Tal:
Kalla mig nt för gumman din tönt, jag e 17 o du e uppenbarligen 5. Du e en hater din tönt som tkr att haters need 2 hate o att du älskar haters? asså hela din blogg e fan google translate, MAN FATTAR NOLL, o jag svär på att du nt ens fattar hälften av de du skriver... du ska nt mucka mot mig "gumman", bai puss :)
IP:
Asso, ville bara s'ga, Tack f'r att du ee en av v'ra l'sare!
Om du nu ee 17 skulle du inte bete dej som en 5 oring! Du skulle ha mer respect mot en yngre.
Sluta kommentera om nu bloggen ee so d'ligt, seri'st?

2011-06-19 | 21:34:23

Selena Med en Justin Bieber Klister Märke på Handen!

Det verkar som om Selena har High Bieber-Fever Hon uppträder med sin
Älskade Justin Bieber Klister mäkre på handen är det inte Gulligt!
Det sägs att hon har fått Klister märket personligen av
hennes älskade Justin Bieber kan det vara så?
Men vi är verkligen lyckliga för de, och vi önskar de lycka till i deras nuvarade Förhållande!
Källa:Buzz
min åsikt: nämen vad gulligt önskade att jag hade en sån!!

2011-06-19 | 21:16:32

Justin Kysser Andra Tjejer Gammla Eller Nya?

Jasmine Villegas
Kimmy!
Hoppas de här bilderna inte är tagna medans justin är ihop med selena!!

2011-06-19 | 21:15:03

Kategori: övrigt

DELTA!!!

http://www.facebook.com/event.php?eid=194709293910627
ALLA V"RA L"SARE DELTA OM NI HAR TWITTER!!!!

2011-06-19 | 21:13:41

Svar på tal

KommentarTid
Ellen om Justin firar Scooter Brauns Födelsedag:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article13195789.ab ni borde4 lägga upp den här =)
IP:
Jag skulle precis l'gga upp den, sen so s'g jag att du hade kommenterat om den!
Men tack f'r tipsen iaf!

2011-06-19 | 21:10:52

Svar på tal


KommentarTid
Saga om jag är säker på att ni inte har sett den på andra bloggar!:
Så du läser andra bloggar för att få fakta-.-
IP:
Nej, faktiskt inte -.- Jag brukade själv kolla på Jb bloggar innan jag b'rja blogga, och hade aldrig sätt denna video.
och plus hur fan ska jag få tag i videon, om jag inte har sätt den på andra bloggar?

2011-06-19 | 21:08:32

Kategori: övrigt

Sommar Rea i Cdon.com

Tja alla belieber
Jag gick nyss in i Cdon.com och då såg jag att det var sommar rea på allt och till och med på Justin Bieber Sakerna
så om ni vill köpa något så borde ni verkligen göra det snabbt :D
http://cdon.se/search?category=1769&q=justin+bieber

2011-06-19 | 19:11:37

Redone Skriver l'tar till Justin!!!

Justin Bieber.PÅ HEMMAPLAN Nadir ”RedOne” Khayat poserar på Stureplan. Han är i Stockholm och skriver musik. ”Här får jag göra låtar i fred. När jag är i USA är det svårare för det dyker alltid upp någon i studion”, säger han.

Den svenska superproducenten Nadir ”RedOne” Khayat, 39, är i Stockholm för att skriva låtar åt bland annat Rihanna.

– Här får jag göra låtar i fred, säger han.

Lady Gaga. Michael JacksonEnrique IglesiasJennifer LopezUsher.Backstreet Boys. Listan med artister som den emigrerade svenska superproducenten RedOne jobbat med kan göras längre än så. Nöjesbladet fick en exklusiv intervju med honom vid studion på Östermalmstorg i Stockholm där han just nu skriver nya låtar åt bland andra Rihanna och Justin Bieber.

 

– För att skriva en otroligt bra låt åt Rihanna måste man veta vem hon är, vad hon har för ”flow” och register. Det ska passa exakt. Det räcker inte att skriva en låt och vara nöjd direkt. Man måste analysera, säger RedOne.

Han har varit i Sverige i några veckor nu och filat på låtar som han hoppas blir världssuccéer. Möjligen lyckas han med att locka hit både Rihanna och Justin Bieber.

– Kanske. Eller så får jag flyga någonstans för att spela in. Justin Bieber kommer kanske. Det beror lite på hans turnéer, säger han.

RedOne har höga förhoppningar på Sverige och svensk musik. Ett av hans fynd är 23-åriga Mohombi. Och trots att Love Generation endast nådde Andra chansen i Melodifestivalen kommer han att fortsätta jobba med tjejbandet.

 

 

 

OMG IM DYING!!!!! HUR KOLLT SKULLE DE INTE BLI OM JUSTIN KOM OCH SPELA INTE L'TAR I SVERIGE????

AAAAAA! HOPPAS DE BLIR THIS YEAR!! Han skriver ju dom nu, och Justin oxo! Skulle vara perfect timening (STAVING)!!

 


2011-06-19 | 16:16:03

Justin firar Scooter Brauns Födelsedag

Kim Kardashian, Adam Levine & Usher - alla stjärnor var ute på Biebs "BFF stora kväll!
Scooter Braun - mannen som upptäckte Justin och delade hans gåvor med världen -firade sin 30-årsdag den 18 juni, och för att fira han kastade en påkostad karneval-temafödelsedagsfest med några A-lista kompisar! Och HollywoodLife.com var på The MusicBox i Hollywood och fick en glimt av alla action!


Justin, 17, var där understödja hans chef som spenderar mycket av natten spelar Beer Pong (med vatten!) Mot hans kompis Jaden Smith. Men det var lätt för honom att bli distraherad av alla extravagans. Karnevalen Temat var vild, med eld-fräsar och magdansöser. Och underhållning? Låt oss bara säga att det var högst upp på A-listan!

Alla musikaliska talang som utförs där, och det var en who's-som av pop! Justinsparkade saker genom att sjunga "Never Say Never" med en rap av Jaden, som ocksåtog över Ludacris delen i "Baby." Sedan MC Hammer något slumpmässigt kördeigenom några hits, däribland "Too Legit sluta." Usher höll festen genom att utföra ett setfyllt med hits som "Yeah!", och trots att han var blyg för att komma upp på scenen, AdamLevine bältade ut Maroon 5: s krossa "This Love".

Under tiden var en Kris Humphries utan Kim Kardashian mingel i publiken, tillsammans med kändisar som hennes frenemy Paris Hilton och sångerskan Mary J. Blige.

Det var en stor natt för en av de trevligaste killar i Showbusiness!

källA: hollywoodlife.com

2011-06-19 | 16:08:14

Selena Gomez ville aldrig vara en förebild.Den 18-åriga skådespelerskan och sångerskan - som återhämtar sig från en spell på sjukhus för "undernäring" och utmattning - försöker göra sitt bästa för hennes fans att hon är glad för dem att se upp till henne, men hon är osäker på hur hon hamnade i den positionen.

"Jag har aldrig riktigt sagt att jag vill vara en förebild. Men sedan när det hände var jag så ner för det, "sa hon.

"Jag är människa, jag är inte perfekt. Jag gör misstag hela tiden, men jag antar attmitt jobb är att hålla dessa misstag för mig själv, vilket jag redan är bra gör och bara försöka vara den bästa jag kan vara för dem barn. "

Selena - som dejtar sångaren Justin - även erkänt att en känd person, kan hennes jobb att vara "ytlig" och det är lätt att få insvept i dig själv.

"Detta är en mycket ytlig jobb
", sade hon. "Jag sitter i en stol i två timmar och får håret fixad och sminkad, och prata om mig själv i intervjuer. Det är en mycket fåfäng sak att göra. Och jag fastnar i det ibland. "

Den naturligt sångaren berättade också hur hon inte hade en lätt barndom och hade svårt att hantera föräldrarnas skilsmässa.

"Jag ville ha en familj så illa. Jag ville ha min pappa och min mamma tillsammans. Så det var verkligen, det var verkligen svårt ", tillade hon.

Selena skyllde på hennes binging chokladkakor och fetagodsaker när var hon på sjukhuset säger hon


2011-06-19 | 15:57:23

Kitchener-Waterloo vill att Justin ska komma till Oktoberfesten

Justin Bieber

Kitchener-Waterloo Oktoberfest vill att Justin ska komma till 2011 paraden marskalk.

Mark Kreller, verkställande direktör för Oktoberfest, säger eftersom Bieber kommer från närliggande Stratford det skulle vara precis som att komma hem.

En cover på Biebers hitlåten "Baby" var postat till Operation Bieber Facebook-sidaför att försöka locka hans uppmärksamhet.

Oktoberfest har försökt att locka med hög profil marskalkens tidigare.

År 2010 försökte festivalen att locka Ellen DeGeneres till händelsen, efter ett foto av en flottör presenterades på hennes populära tv-show.

Buden fungerade inte, så arrangörerna vänder sin uppmärksamhet närmare hem.

Källa: CTV


2011-06-19 | 15:53:28

Kategori: övrigt

Justin's Parfym

Vi vet inte än när den kommer ut i sverige men vi är säkra på att det kommer komma efter några månader efter när det kommer ut i Canada och USA
LEGGO !!!
Imorn kommer Parfymen i Canada och USA
#1DAYLEFT
#SOMEDAY

2011-06-19 | 15:51:36

Justin toppar tillbaka till top sociala 50Efter sex veckor på nr 1, droppar Lady Gaga till nr 4, att lämna top billboards social 50 kronan till Justin (3-1).

Som frenesi kring släppet av hennes album "Born This Way"lugnar sig, såg hon avböjer sig i pjäser (-32%), visningar (-60%) och fans (-15%) i alla övervakade sociala nätverk och butik i musik.

Samtidigt såg Biebs en ökning av YouTube (15%), kanske på grund av att ta hem Collaborative Video of the Year vid CMT Music Awards (8 juni). Månader tillbaka har han arbetat med Rascal Flatts balladen "That Should Be Me" och eftersom videon debuterade, har det samlat väl över 19 miljoner YouTube-visningar.


2011-06-19 | 15:45:49

Svar på Tal

Ellen: asså det blir jätte sent i sverige det kommer säkert 2 för det är det på alla awards
och som alla säkert vet så kommer det inte på Tv :'(
men här är länken :D
http://mmva.muchmusic.com/
Full information är inte funnen än men vi ska leta!

2011-06-19 | 15:21:39

Hollywood Hair Sneck Peek: Justin Bieber


2011-06-19 | 15:14:59

Twitpic fr'n Paris Hilton bild po Justin!

Watching @JustinBieber and Usher perform at @ScooterBraun's big birthday bash! So hot!

2011-06-18 | 23:54:03

Kategori: övrigt

Haters Betyder!

HATERS:

H:aving

A:nger

T:owards

E:veryone

R:eaching

S:uccess.

 

Jag vet att det inte har något med justin att göra men ville ändå lägga in det jag tycker att det är viktigt :D

 


2011-06-18 | 23:26:50

Kategori: Musik

Justin Bieber ft.Tory Lanez - Wind it

Bästa låten jag har hört :D <3
Hittade den på Youtube Nyss haha :D
Justin Äger ju !

2011-06-18 | 22:56:32

Är Justin äntligen Redo att Spela in Sin Nya Album?

Vi har väntat tålmodigt, och nu verkar han redo att Göra klar sin Nya album?
Vi älskar Justin, men vi har varit bet om att höra lite ny musik - och det ser ut som våra böner har besvarats!


Justin, 17, Skrev på Twitter för att leverera goda nyheter den 17 juni, han skrev, "“chillin with friends. good to get a break. excited to make new music.”

Vi visste att han planerade att börja spela in i sommar, och vi är glada över sitt schemat medger en viss studio tid!

Vi hoppas att Justin är i stånd att fast ställa några nya låtar snart - vi är så glada! Vi är säkra på att det kommer att bli en hel del saftiga sånger om sin kärlek Selena Gomez!

Källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: Ne Vad gulligt om han skrev en låt till selena <3 :*2011-06-18 | 21:02:23

Svar på Tal

amanda: om jag är en hater så skulle inte jag äga bloggen Gumman :)
och jag accepterar Jelena det är bara du som är blind och inte ser det?

2011-06-18 | 20:24:22

Young Jinsu dissar Justin

Jag tror han ee Jasmine Villegas kille...om de inte har gjort slut!!

2011-06-18 | 20:22:12

Kategori: Bild bomber

BILDBOMB


2011-06-18 | 20:21:24

Collage track, Support

Justin Bieber COLLEGE TRACK SupportJustin Bieber COLLEGE TRACK Support

2011-06-18 | 20:19:54

Justin bj'd Selena po Chops Lobster Bar

Justin Invites Selena To Chops Lobster Bar
S"OOOOO SNYGG JAG D"OOOOR!!!

2011-06-18 | 20:16:39

Justin i gym i Atlanta!

Justin Bieber Lifetime Fitness WednesdayJustin Bieber @ Lifetime Gym In Atlanta
HOT!!!

2011-06-18 | 20:11:49

Jada Pinkett Smith: Justin Bieber is “My Little Sweetie”

Jaden Smith mamma, Jada Pinkett Smith stoppas av den uppsättning Chelsea senarei natt för att främja den kommande säsongen av hennes show Hawthorne och, oundvikligen, slutade ämnet upp på Justin.

På frågan om hennes förhållande med Justin, säger Jada: "Han är min lilla sötnos."

"Jag minns när han gjorde MTV Awards och han kom hem med Jaden att bo hos oss den kvällen - vårt hem är som ett litet paradis för honom när han kommer till LA, Omedelbart gick han till datorn och han ville att vi skulle samlas kring och han ville