2011-04-30 | 17:43:15

kapitel 10 är ute nu!

http://jbfantasy.blogg.se/

2011-04-30 | 17:36:51

Justin rappar Wont Stop på MTV news

fan va grym!

2011-04-30 | 14:27:56

Justins crew i flygplatsen i SYDENY


2011-04-30 | 14:25:40

Kategori: Bild bomber

BILDBOMER!!!!!!!


2011-04-30 | 14:04:47

Justin pranka Wilsonwarren

Som sagt justin har tagit bort tweetsen, för jag såg dom inte på hans profil!

2011-04-30 | 14:00:49

Justin i Fantasy Factory: Unseen outtakes


2011-04-30 | 12:50:51

haterz kasta ägg på Justins konsär

Jävla omogna människor, Slössa pengar på hans konsär bara för att kasta ägg på hans konsär.
VÄLDIGT OMOGET!!

2011-04-29 | 19:20:13

Kategori: övrigt

Idag fyller Kenny år!!

STORT GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011-04-29 | 19:15:44

hur det är att vara Justin Biebers hårstylisterFrån film set turné bussar skapar stylisten Vanessa Pris megastjärna signatur ser-inklusive Justin Biebers underskrift swooping smällar.

"Det känns som silke," stylist Vanessa Pris säger i håret som gör miljontals flickor svag i sina American Eagle-klädda knän. För två år sedan tog musikindustrin veterinär (uppdragsgivare Foo Fighters, Morrissey, Zooey Deschanel, och Jenny Lewis) henne sax till mullety håret på en viss då 15-årige YouTube Phenom, snipping det i side-sveptehärlighet känd världen över som Bieber Bangs (kan de RIP).

Idag, Pris och Justin Bieber är oskiljaktiga: "Du är den enda som är tillåtet att klippa mitt hår," Bieber berättade Price.
En vecka före sin sjuttonde födelsedag, var Bieber redo för en förändring, så priset drog ut henne sax. "Teenage Angst", förklarar Price, som hackade luggen "till döden", avslöjar inte bara ett nytt utseende "lämpliga för en ung man i stället av en tonårig pojke," men också avslöjande pannan. "Världen hade aldrig sett det förut!" The pop UNG PRINS också beroende av Price makeup färdigheter för att täcka enstaka finne. ("Han är en tonåring, arbetar han hårt naturligtvis han får finnar, säger hon.)

Justins huva verkar aldrig på sin plats. Vad är ditt knep?

Det handlar om snittet. Kämpa inte den riktning håret växer. För sidan lugg behöver du en klippa som gradvis går från längre till kortare, men inte drastiskt. Då är det om föna.Justin hår är bra, så jag inte använder en pensel, bara mina händer. Tjockare hår behöver en borste för att guida den på plats.
På sin lediga dagar från att utföra, inte Justin stil sitt eget hår?
Ja. Han älskar sitt hår, han är mycket stolt över det. Han betalar vansinnigt stor omsorg om detaljer, så han vet hur man gör det snyggt. Det är inte att han är fåfäng, han blir bara det.


Du har gjort Zooey makeup på filminspelningar, för liveframträdanden, och för röda mattan händelser. Hur ändrar du upp hennes look?

När hon är på röda mattan eller uppträder live, får jag använda en mer kreativ palett. Vi experimenterar med lösögonfransar, flytande eyeliner för att skapa en starkare katt öga, och spela upp en röd läpp. Jag gillar också att lägga glitter och glans till ögonlocket, den fångar ljuset och gör att ögonen ser riktigt ljus ut. Film som makeup är mer teknisk. För långa skott, är primer verkligen viktigt. Det hjälper makeup smälter in i huden. Jag är ett fan av "no-makeup" makeup-Jag gillar inte foundation på huden. Jag blandar concealern med lite highlighter, såsom Benefit Eye Bright, och tillämpa det på insidan hörnet av ögon och ner näsryggen. Det ser fräscht och glowy men inte glänsande.

Du verkar ha bemästrat ingen makeup makeup med Justin.
Jag använder bara lite concealer och puder. Justin naturligtvis har vackra, långa ögonfransar, så vi behöver inte använda någon mascara-han är genetiskt välsignade med stort hår.
Sena föreställningar och tidig morgon efter partier gör för lite sömn. Vad är ditt råd för att hålla huden ser sitt bästa?


Den numerära en sak jag marknadsföra är hydrering, inifrån och ut. Jag rekommenderar mina kunder dricka kokosnöt vatten, det är fyllt med elektrolyter men inte socker. Jag älskar också möta oljor. De är ultramoisturizing och även skrämmande att vissa människor, kommer inte att täppa till porerna. Använd olja på natten och en lätt fuktighetskräm på morgonen. När huden ser bra ut, behöver du mindre smink.2011-04-29 | 19:09:09

Justin om hans nya AlbumJustin Bieber är upptagen turnerar runt om i världen just nu, men han är ocksånärvarande på material till hans nya album, som väntas i år, säger han.
"skrivit en massa låtar vägen", skriver han sin Facebook-sida. "Spännande attbara den här musiken ut senare i år och spela i sommar. # # TRO newmusic. "
Det stämmer, Beliebers. Justin har brutit massor av poster i de två senaste åren med"My World"och "My World 2.0 ", och nu är han redo att höja ribban med sitt tredjesoloalbum av färska låtar.
Bland annat har Justin jobbat nya låtar med producenten och låtskrivaren SeanGarrett, som berättade Billboard att 17-åringen kommande albumet skulle ha ett äldreljud.
"Vad vi försöker göra med Justin är att segue honom i ung vuxen ålder, säger han.

Denfantastiska Justin Bieber är det faktum att hans fans kommer att växa med honom. vivill att alla fans som började med att han fortfarande vara nyfiken och upphetsad om honom, men vi vill också sträcka ut lite och göra de fans som är 22-23 år gammal älskar Justin också. När Justin Timberlake gick från det senaste albumet av * N Sync till sitt första soloalbum - Jag vill säga [vi siktar ] den nivån. Det är bar för den typ av sång,denna nivå av "Cry Me a River,"big register. "

År 2011 blev Justin den första artisten i nästan två decennier att ha fyra skivor inom topp40 Billboard 200 album topplistan. Detta inkluderar hans första två album, liksom"Mina Ord Acoustic"och "Never Say Never. The Remixes"
Är du glad över att höra ny musik från Bieb? Han är dabbled i pop, R & B, rap och ävenlandet ... Vilken typ av låtar vill du höra på skivan? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.


2011-04-29 | 19:05:17

Justin och Selena delade rum i MalaysiaHar du hört det senaste om dessa turturduvor? Ja, ser ut som de kan ha passerat linjennär Selena Gomez gick Justin Bieber ett av stoppen på sin världsturné i Malaysia.Selena bodde på samma presidentsviten i Kuala Lumpur Hilton som Biebs!
Enligt källor var de två "fast " under sin vistelse i Malaysia och var också beskrivs som "en sådan vacker och kärleksfull par." Nu skulle man kunna säga, vad kan vara fel meddet? Eh, eh, kom ihåg att Justin är fortfarande en mindre 17 och dela ett hotellrummed sin 18-åriga flickvän är helt ur hans ligan. De är inte i en mogen relation ännu! Ochhan är inte ens tillräckligt gammal för att hyra ett rum på egen hand!
Tydligen två nästan aldrig lämnade rummet och när de gjorde mer handdatorer som bevittnades av de människor runt dem. "De var krama, kramas, hålla hand och myckettydligen helt förälskad," som berättas av Susan Tan, Justin's My World Tour promotor iMalaysia.
Det finns inga problem med att vara kär, höger, peepz? Men gör ni med om att de skadela rum denna punkt2011-04-29 | 17:40:08

Justin jobbar med hans Album!

fyfan vaad grym han är!!!! Han gör sin egen musik oxå!!!
Hans nya album kmr att hetta Believe, och han har sagt den
kommer att vara mycket mer mognare

2011-04-29 | 17:32:48

Kategori: Bild bomber

BILDBOMER!

SÅÅÅÅÅ SNYGGG!!! DÖÖÖR!
OMG dog för den!!!
drbiebermd: 3rd time reblogging. and IDGAF because its the most beautiful thing everr.

2011-04-29 | 16:44:53

Sydney, Australien 28 april

Justin Bieber Rocks Down Under in SydneyJustin Bieber Rocks Down Under in SydneyJustin Bieber Rocks Down Under in SydneyJustin Bieber Rocks Down Under in SydneyJustin Bieber Rocks Down Under in SydneyJustin Bieber Rocks Down Under in SydneyJustin Bieber Rocks Down Under in SydneyJustin Bieber Rocks Down Under in Sydney
inte så ofta att jag lägger sånna bilder där han uppträder, Men hade bara lust, Dom här är SNYGGA!!!

2011-04-29 | 16:18:51

Justin har sin hand på sin grej i Sydney

Justin - Jag vet att du älskar Michael Jackson, som var stor skrevet högintressant,men kan du hålla sig till moonwalking tack!Justin, vill du inte din Sydney, Australien fans att ha för att täcka sina ögon, eller hur? De var helt i din konsert 28 april, men mellan dina uppackade flyga ett par tillfällenoch nu skrevet högintressant bli en vana, vi ber er att snöa in på en annan av dina hetakroppsdelar. Ditt hår, kanske?
2011-04-29 | 16:08:42

Justins första nominering av Country musikBieber V. Tay Tay - med John Mayer i mixen! Vem är du röstar för att vinna på CMT Awards i år?

Country Music Television Awards kommer att bli galen! Två av våra favorit stjärnor Justin Bieber och Taylor Swift har nominerats. Detta blir Biebs första nominering någonsin i landet-musikvärlden. Han är uppe i gemensam video of the Year kategori för "that should be me" med Rascal Flatts. Han kommer att slå ut Jason Aldean och Kelly Clarksons "Don’t You Wanna Stay," Kid Rock och Sheryl Crow's "Collide" Aaron Lewis, George Jones och Charlie Daniels '"Land Boys" och Loretta Lynn,Miranda Lambert och Sheryl Crow's Taylor är nominerad tre gånger för Video of the Year, Kvinna Video of the Year och Web Video of the Year "Coal Miner's Daughter." - allt för hennes låt låten "Mine." Men Tay inte ska bli för upphetsad eftersom hennes spelare ex John Mayer har också några hur hittat ett sätt att få en nominering i år också.Han gled in till CMT föreställning för året kategori för hans duett på "Sweet Thing" med Keith Urban. Nu när nyheten är att John kan vara där, tror du Tay kan vara upptagna med att skriva en anti-Mayer låt för att överraska oss med?2011-04-29 | 16:06:29

Ryan Seacrest snackar om Justin och Selena


2011-04-29 | 15:54:52

Justin i Sydney


2011-04-28 | 23:11:54

till selena

asså jag såg en tweet, där selena hade svarat och skrivit "miss you more"
det var på en bild men hittar det inte nu -.-

2011-04-28 | 20:29:06

Kategori: Bilder

Justin Bieber ft New boyz Rich gril REMIX

haha älskar den!
han nämde nånting Swag, one less lonley girl!

2011-04-28 | 20:03:31

Kategori: Musik

Eenie Meenie fyller 1 år IDAAAAG!!

YAAAAAAAAAAAAAAAAY!!

2011-04-28 | 20:01:48

Kategori: Paparazzi

Justin i flygplatsen i Sydney

004.jpg003.jpg001.jpg002.jpg

2011-04-28 | 19:53:32

Chris Brown och Justin på bowling

haha Chris har nu oxå blivit medlem i vårt gäng, haha SWAG,leggo, Crazy, :P
Yup han har det!

2011-04-28 | 19:49:50

Kategori: övrigt

OMG!! NSNDVD GÅR ATT BEVAKA PÅ CDON!!

tryck HÄR för att komma till sidan!!! OMG!! TÄNK ATT DEN FINNS REDAN!! HOPPAS DEN KMR SÅ FORT SÅ MÖJLIG!!


2011-04-28 | 19:22:26

Kategori: övrigt

Justin är top 2 mest sökte i Cdon

SJUKT!!!! Jag hoppas ni har oxå köpt!! :D

2011-04-28 | 18:58:01

Justin har ryggskada, men ville inte ställa konserten

Bieber Brisbane

Justin Bieber fans ansikte en orolig väntan som pop sensation har behandling för enryggskada, som kan tvinga honom att skjuta upp sin utsålda Sydney konserten ikväll.
Den 17-årige stjärnan fick rådet att inte gå vidare med sitt inledande utställning iBrisbane på tisdagen efter att ha skadat ryggen vakna ombordstigning på Bali förra helgen.

Han anlände i Brisbane av privata jetplan bara 90 minuter innan han skulle på scen efteratt fördröja sin avresa från Bali att vila upp.

"Crazy 24 timmars resa ... tillbaka är förstörd ... men vi är leende. Vi har äntligen gjortdet. AUSTRALIEN vi är här", postat Bieber sin Twitter-konto efter hans plan landat.

En läkare och kiropraktor inspekterade den unga stjärnan innan showen och enligt uppgift rådde Bieber att inte gå vidare med konsert, som har flera komplexadanssekvenser.2011-04-28 | 18:42:34

justin och Chris brown Look at my now SYDNEY


2011-04-28 | 18:13:05

Kategori: Bild bomber

BILDBOMER!!!

ohilovehowumakemefeel: I want the world to see what you mean to me.
flawlessbieber: And you can have it all, anything you want, I can bring, give you the finner things, yeah…
-swags0mean: Make a wish.
drbiebermd: 3rd time reblogging. and IDGAF because its the most beautiful thing everr.

2011-04-28 | 17:45:51

Justin skriver låtar under hans world tour till hans nya album till sommar!!!

(Bang)-Justin Bieber skriver sitt nya album samtidigt på turné. Den tonåring sångsensation - som är just nu på "My World Tour" - har visat, trots att resa över, har hanhittat ännu tid att fastställa spår för sin nästa skiva och är "upphetsad" om att ge fansenmöjlighet att höra hans nya musik i sommar.

Skriva på sin Twitter sida, sade han: "skrivit en massa låtar på vägen. spännande attbara den här musiken ut senare i år och spela i sommar. (sic) "

Förutom att skriva nya låtar, den 17-åriga "baby" Hitmaker - som hade en gästroll brottslighet visa - erkänt att han har fångat agerar fel och "absolut" vill ha en annantidigare i år "CSI Crime Scene Investigation" roll framför kameran.

Han förklarade nyligen: "Jag vill definitivt göra mer skådespeleri, och ytterligare minkarriär inom detta område, det är något jag skulle älska att göra."

Även om han vill filial i sin karriär, är Justin koncentrerar fortfarande hans musik ochhoppas att säkra några nya samarbeten i framtiden.

Han sade: "Jag skulle älska att utföra med Stevie Wonder eller Beyonce Knowles."2011-04-28 | 17:42:27

Filmen med Wahlberg en basket film?

Justin Bieber är inställd på att spela in en street basket film tillsammans MarkWahlberg.

Dramat skulle vara Biebers första icke-musikaliska ledande roll.

Wahlberg nyligen avslöjade att han och Bieber planerade en film tillsammans, och medan han var ovillig att bekräfta uppgifterna, beskriver en ny tidsfrist rapport projektetsom en grynig basket-baserad drama med en "The Color of Money möter The KarateKid" ton.

Bieber imponerad uppgift Wahlberg med sitt tunnband färdigheter under sin MVPprestanda kändis spelet över NBA All-Star Weekend.

Den ännu namnlösa filmen väntas inom kort.

Wahlberg kommer bort den Oscarsvinnande framgång Fighter, medan Biebersdokumentär Never Say Never gjorde enorma affärer i kassan.2011-04-28 | 17:40:29

Justin Breakout Star på Time 100-galan

Även namn som Bruno Mars och Oprah Winfrey gjorde Final Cut på årets Time 100-listan över världens mest inflytelserika personer, bland kändisarna MTV News talade med vid ritzy svart slips gala i New York på tisdag kväll, allt tal handlade om Justin Bieber och "Parks and Recreation" Funny Lady Amy Poehler.

La La Vazquez, med gubbe Carmelo Anthony, vid hennes sida, sade Justin Bieber faktiskt älskar "Melo. De är fortfarande väntar på att få en en-på-en basket tävling så kanske vi kan göra att hända i sommar. "Fortsatte hon," Jag tycker det är en ära att vara med i en sådan elitgrupp och uppmanas att komma fira. När jag hörde att vi fick in var jag liksom, "Oh ja, vi kommer till detta evenemang i kväll."

The Roots "trummis, Questlove, sade han helt förstår varför Biebs gjort listan. "Jag är glad att se alla ikväll, sade han. "Jag är mycket ödmjuk att vara här. Det är för många att nämna. Jag trummade med Bieber innan. Jag tror att det kan ha varit en fråga till varför han var med, men det är uppenbart är detta en person som gick från YouTube sensation på viral känsla till internationella superstar -. Som kommer att bli nästa nivå av kändis "
Låt den Poehler är "Parks och Rec" co-star Aziz Ansari att skriva i sin egen kandidat.På frågan om han föredrar Bieber eller sydkoreanska popstjärna vände skådespelare Rain, som också gjorde listan, Ansari skämtade, "jag vet inte vem någon av dessa människor är." Lägga till, "Den mest inflytelserika person för mig är nog Waka FlockaFlame. Han är på listan, eller hur? Jag är ganska säker på att han var där. "

Alla skämt åsido, hade Ansari bara kärlek för Poehler. kalla henne en "mycket inspirerande person, oerhört begåvad och verkligen en ledare inom sitt område."

Poehler tidigare "Saturday Night Live"-stjärnan Seth Meyers hade också massor av kärlek till henne. "För mig personligen är Amy Poehler den mest inflytelserika på listan, sade han. "Jag skulle definitivt inte vara inbjuden till denna utan Amy Poehler, så det är ett stort steg. Mest precis som tillhandahåller coattails för mig att rida på i åratal ", skämtade han. "Det är ganska knapp, som påverkat mig mycket."

Om Bieber, tillade Meyers senare: "Jag citerar honom mycket. Jag säger "Baby, baby, baby" mycket mer än jag brukade. Jag arbetar i en förlossningsavdelning i min off-tid. "

Vilka är dina favoriter på Time 100 listan?2011-04-28 | 17:37:38

Justin auktion till Nytta Medvetenhet muskelsjukdom och forskning

(RTTNews) - Cadillac och Sony Music har satt ihop en Justin Bieber-tema prispaket föratt auktioneras ut. Behållningen går till Cure Duchenne, en forskargrupp som söker ett botemedel för den muskelsjukdom Duchenne, som är den vanligaste muskelsjukdomhos barn.

Fans kan bjuda en resa för att se Bieb live in concert tillsammans med en kopia av hans senaste LP, Never Say Never: The Remixes.

Enligt ett pressmeddelande, påverkar Duchennes 20.000 pojkar enbart i USA. De flestablir förlamat av sena tonåren, och många inte bor i vuxen ålder. Cadillac har varit en stor anhängare av arbetet med att hitta ett botemedel, säger Cure Duchennes förespråkareMindy Cameron.

"Än en gång har Cadillacs marknadsföring team komma med ett unikt sätt att kraftigtöka allmänhetens medvetenhet om Duchenne. . . Cure Duchenne är hedrad ochtacksam för Cadillac fortsatta stöd i kampen för att finna behandlingar och botemedel för denna förödande sjukdom. "2011-04-28 | 17:35:23

Justin Bieber är nominerad i CMT Music Awards!!

Justin
Handlingar, såsom Taylor Swift och Carrie Underwood är virtuella självklarheter när detgäller 2011 CMT Music Awards, som meddelade sin nominationsWednesdaymorgonen.

Men Justin Bieber?

Pop fenomen gjorde sitt allra första land nicka för sitt samarbete med Rascal Flatts en omarbetad version av hans låt "Det borde vara jag"för hans EP, "Never Say Never -.The Remixes"

Nominerad i gemensam video av året kategorin Biebs upp mot Jason Aldean (somleder med fyra nomineringar) och Kelly Clarkson duetten "Vill du inte att stanna ", KidRock's Sheryl Crow-assisted "Collide", Aaron Lewis ""Country Boy", som har GeorgeJones och Charlie Daniels, och Loretta Lynn, Miranda Lambert och Crow team-up,"Coal Miner's Daughter."

Swift släpade bakom Aldean med tre nickar. Hennes video till "Mine" är tävlar om bästawebb-video av året, en ny kategori som går till online framföranden av låtar, kvinnligavideo av året och video av året.

Underwood är upp för två troféer, med hennes video till "ångra det" upp för kvinnligavideo av året och video av året.

Vinnarna bestäms av fläkt röster. Mässan äger rum 8 juni i Nashville, Tenn2011-04-28 | 17:33:44

Justin Bieber skulle kunna vara en drivnings gäst tillsammans med Katy Perry!

öronproppar redo och förbereda sig för skrikande flickor - Justin Bieber skulle kunnasläppa varuteknologi trots allt.

Arrangörerna lämnar dörren öppen för tonåring känsla att registrera dig på den 11: etimme för TV: s natt av back-slapping.

Bieber är på turné i Oz och kommer att vara i stan söndag, före hans Melbournekonserter den 2 maj och 3.

Igår, antydde varuteknologi part arrangören David Grant Bieber kunde prestera vidsidan av Jessie J och Katy Perry.

"Och i år, med Justin Bieber utför, han kommer ... sade han innan han byter ämne.

En linje hade styrts genom Biebers namn, men när frågade om han kunde nu delta,sade Grant: "Tja, vi har talat om honom under en lång tid.

"Du vet att han bara kom igår, så när han ser hur stora (The varuteknologi) är, vem vet?"

Biebers Tour Down Under haft en stenig början.

Problem med hans privata jetplan betydde heartthrob tvungen att göra en improviseradstopp på Bali, och han har också ont ryggen.

"rygg är i mycket smärta men otrolig show i kväll. BRISBANE var # Beast - Australien är på väg att bli en part de närmaste 2 veckorna, "Bieber tweeted.2011-04-28 | 17:30:28

Justin Bieber har ett nytt album plus en ny film med Mark Wahlberg

Justin Bieber är den australiska delen av sin turné just nu men han är redan tänker hans nästa album. I själva verket visade tonåring stjärna i dag att han kommer attsläppa nya låtar i år. Precis som vi började bli upphetsad om mer Bieber låtar, förutsattMark Wahlberg Bieber fans med ännu fler goda nyheter - Justin arbetar på en film medhonom!

För några timmar sedan Justin tweeted, "skrivit en massa låtar på vägen. spännande attbara den här musiken ut senare i år och spela i sommar. # # TRO newmusic. "Vi är glada att höra vad Justin har arbetat med!

Samtidigt avslöjade Mark Wahlberg han kommer att göra en film med Biebs. "Vi läggerdet tillsammans. Ja, vi gör det Paramount. Vi slog dem tanken, och vi pratade medhonom om att göra det och han älskade idén. Varit att skicka mig video - han skickade mig en video av sig själv och ja, jag tror han har verkligen talang, "Mark berättade NYMag's Vulture blogg.

När den trycks för mer information Mark sa att det kommer att bli "intressant" och "merav ett drama." Han erkände också att det kommer att bli "ungefär som en motvilligmentor i en innerstaden miljö." Justin kommer inte att sjunga i filmen .

vad är ni mer upphetsad över - Justins nya album eller hans nya film? Vad tycker duom hans ihopkoppling med Marky Mark?2011-04-27 | 16:31:55

Bästa fanvideo!

Älskar videon!! Eller faktiskt det är låten som gör den bra!! ofta inte?!!!!

2011-04-27 | 16:30:19

Happy easter från Christian och Catlin

Asså jag gillar Catlin! vet inte vrf men gör det!

2011-04-27 | 16:13:12

Under The Influence Of Justin Bieber


2011-04-27 | 16:09:40

Kategori: Bild bomber

BILDBOMER!

angels-vs-slutz: hot dude vikvikvik: ♥
fuckhotbieber: Purple YMCMB ninja :D
comeatmejustin: I love This.
hmmm, har tänk mig att göra en ny katogori som heter Bild Bomber!
Det får blir med en sån, ska göra en nu!!

2011-04-27 | 16:02:52

Tävlar hos Torpenbergs blogg

Hej, jag är med och tävlar hos http://torpenbergs.blogg.se/ om en ny design! Jag tävlar om utlottning 1, utlottning 2 & utlottning 3!
Jag vill vinna för att jag vill ha en snygg design inte till den här bloggen utan en annan blogg som jag ska göra till mig själv, Jag har försökt göra nån fin design men jag har inte nån bra fantasi för att designa och sånt + så har jag ingen pogram så att man kan göra fina header och andra saker till en design. Jag vill verkligen vinna skulle betyde jätte mycket och har förut beställt 2 design och skulle bli jätte glad om jag fick en! Jag vill verkligen ha en ny design, har försökt länge med det men allt blir bara ful, Jag älskar verkligen dina designs, jag tycker det är skit coolt hur du gör dom. Och jag har följt din blogg i typ 1 år snart! Jag älskar din blogg! Jag brukar inte kolla på bloggar, det är lixom inte min still men din blogg måste man kolla på, det är mycket intresant och jag älskar den <3

2011-04-27 | 15:35:38

HAHAHAHAHAH!!

drbieberswagger: hahahaahahahahhah
= JUSTIN BIEBER!!!
HHAAHAHA

2011-04-27 | 15:24:20

Selena är trött på Justin?


Selena Gomez and Justin Bieber
Selena Gomez är trött på pojkvän Justin Bieber - grund av sin kärlek till spel och prylar.Källor säger Justin inte betalar Selena tillräckligt med uppmärksamhet.
"Justin är mycket lätt distraherad och älskar att pränta sig själv i spel - även när han är med Selena,
avslöjar en källa nära Justin, som för närvarande mitt i en världsturné. "Saker kulminerade nyligen när Justin missat ett samtal från Selena eftersom han var upptagen på sin X-box på vissa videospel. De är redo för en show down chatt snart eftersom Selena har fått nog. " Den senaste tidens rapporter hävdade Gomez har upprört hennes föräldrar av jakten Bieber! "När ringen lossnade blev Selena föräldrar Unglued, säger en källa till amerikanska tabloiden National Enquirer.

"Selena fick ringen vid 12 och tog aldrig bort det. "Men när det började bli hett med Justin, plötsligt var hon klädd i det mindre och mindre. "

Selena familj tycker värld Justin och bryter inte mot dem dating.Men de är mycket konservativ människor och de skulle vara hjärtsjuka om hon gjorde något med honom att hon skulle senare ångrar."

"Familjen har även gått så långt som att människor i hennes omgivning rapportera tillbaka till dem när hon tillbringar tid med Justin. Selena hatar spionerar på, och det är att skjuta bort henne från sin familj. "
Okej seriöst om det är sant, Vafan justin är en tonåring och selena är en KVINNA!!!!


2011-04-27 | 15:17:14

Justin Brisbane-Channel 10 news


2011-04-27 | 15:16:14

Justin i Brisbane


2011-04-27 | 14:54:40

Justin en av Hollywood hetaste killar

Från Johnny Depp till Zac Efron! De hetaste männen i Hollywood blir tilltufsad! Vad är det om dessa ovårdade killar som driver flickor vilda? 5 Andel Ingen tjej är immun mot den ursprungliga lust till det mystiska, rufsig bad boy! I en värld där fler och fler killar människan landskapet och att få pedikyr, det är skönt att veta att några av Hollywoods hetaste killar som Robert Pattinson, Brad Pitt och Justin Bieber är inte rädd för att bli grungy. Det är något med ansiktet nackskinnet, trassliga slussar och en musky lukt som utstrålar manlighet och gör Good Girls Go gaga. Rob är en av de mest eftertraktade killar i världen och stenar flanellskjortor och yvigt hår. Även Biebs sågs ser lite rörigt efter en lång flygresa till Australien. Kolla in dessa bilder på några av Hollywoods hetaste killar ser grov, robust, och smutsig! Berätta för oss om du tycker att deras ovårdade stil är sexig, eller om du föredrar dem rena snitt!
2011-04-27 | 14:49:01

Jelenas hemlig dag i BaliJustin Bieber och Selena Gomez har verkligen blivit experter på att hålla hemligheter.Inte från varandra, men från media och sina fans. Naturligtvis är det fullt förståeligt. Efter Prins William och Kate Middleton, den über tonårsidol och The Wizards of Waverly Place stjärna är förmodligen den mest kända paret på jorden i alla åldrar. Även om det är svårt för Never Say Never stjärnan och hans latinska Girl att komma bort från allt för några välbehövliga tid ensam, R & R, och romantiska gemenskap, det är inte omöjligt.Nyligen visade tonårspornografi par det genom att spendera en hemlig romantisk dag på den vackra ön Bali.

Ja, visste inte till resten av världen, sprang Justin Bieber och Selena Gomez bort tillsammans och tillbringade en "hemlig dag i världens vackraste ö, Bali." Efter att ha anslutit sin pojkvän i Malaysia, flög Selena med honom till Indonesien, där han utförde i en utsåld konsert i Jakarta. Sedan flög paret i hemlighet till Bali där Teen Dream gav en "mini privat konsert." Den uppenbarligen förälskad par också tillbringat massor av tid att utforska Balis orörda stränder, utbyta och ta emot gåvor, och njuta av kvalitetstid ensam.I själva verket var det ryktades men hittills opublicerade foton av Selena sittande på Justin knä knäppte under deras hemliga Bali dagsutflykt.

"Efter en lång 24 timmar och någon galen plan problem vi gjorde det till slut ut", Justin tweeted glatt. "Tack till Indonesien och vår hemlighet dag på Bali."

Det finns gott om andra bilder av det lyckliga paret: Justin och Selena njuter av en handdator ögonblick i en restaurang och leker med en baby i sin bil. Det fanns också solo skott av Justin uppträda på en liten scen på den privata konserten och poserar bar överkropp på stranden med en lycklig lokal belieber.

Det ryktas om att Justin Bieber och Selena Gomez inte resa tillsammans till Australien som är nästa stopp på Biebs's My World Tour. Men med tanke på parets växande expertis till att ge världen slip, som inte är nödvändigtvis skrivet i sten. Never Say Never.
2011-04-27 | 14:45:21

Harry Styles wants to wrestle Justin Bieber?Harry Styles har quipped att han skulle vilja ha en brottningsmatch med Justin Bieber.Den ena hållet sångerskan skojade om att när han och hans bandmedlemmar Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne och Zayn Malik nästa möta tonårsidol, kommer de att utmana honom till strid. Den 17-årige till Daily Record:

"Vi kan få lite sumo dräkter.Och har en brottning sak."

Ett håll, som enligt uppgift blivit kvar för att arbeta på sitt debutalbum med minimalt tryck, för närvarande avslutar deras album efter X Factor turné. Styles har insisterat på att deras fans kommer att vara "förvånad" deras material.Han tillade: "Folk kanske tror att vi kommer att få fram en viss typ av post. Men just nu, vi försöker bara att överraska folk. "Ena hållet är inställda på att släppa sin debutsingel i juni2011-04-27 | 14:38:10

Bieber fever i Brisbane

En 15-årig flicka skriker med tårar rinner nerför hennes kinder.Hennes vänner trängs runt henne hoppa upp och ner utanför Brisbane's Entertainment Centre vid Boondall på tisdag kväll. De är där för Justin Biebers första australiska konsert och grät flickan, Casey Jewell, om Brisbane, pågår redan hysterisk innan konserten ens har börjat.

Jag inser snart vad uppståndelsen handlar om. Hon lyckades hårbotten en biljett för endast $ 50.

"Jag har varit här sedan 02:00 försöka få en biljett," berättar hon.

"Jag kommer att sitta för mig själv men jag bryr mig inte."

Vart jag än vänder det finns en grupp av extatisk pre-tonåring och tonåriga flickor med föräldrar står inte långt efter.

Jag frågade mer än ett dussin flickor att förklara Bieber feber.

"Han är så het" och "han är mycket begåvad," är vad de flesta sagt. Trent Bell, 20, och bror Jonathan, av Townsville, är bland de få pojkar där. Jonathan har vuxit och stylade hans hår att se ut som Biebers.

Trent, som är en blivande artist som var en av finalisterna på talangscout TV The X Factor, säger han trivs Biebers musik.

"Jag tror att han har mycket talang, säger han.

Under konserten jag sökte svårt att se vad talang han pratade om.

Visst kan han spela trummor väl i den korta displayen satte han på under showen.

Jag är säker på att han har en riktigt bra röst men det mesta var det ändrats för att ge en techno ljud.

Hans dans var väl koreograferade men det var ingenting jämfört med kraftfull prestanda hans back-up dansare gav.

Hans back-up sångare bidrog till att bryta upp natten när de tog i centrum för att utföra ett medley av Biebers sånger.

Deras beatboxing och ren vokala talanger visade Bieber upp.

Jag hittade även hans publik interaktion alltför iscensatta och corny.

Men det fungerar för tonårsflickor.

"Jag undrar hur många ensamstående damer i publiken?" Bieber förfrågningar.

"Hur många av er känner dig ensam eftersom jag råkar vara ute efter en sista ensam tjej." Flickornas skrik når Fever Pitch.

En blond tonåring i en lila skjorta, avundas mest där, plockade ur publiken att sitta upp på scenen och har Bieber sjunga One Last Lonely Girl till henne. Hon kommer aldrig att glömma denna natt. - Norrlandska


2011-04-27 | 14:32:22

VIDEO: you support us, we support you!

Tänk att justin såg den! :D
det var typ en sån video jag skulle göra, jag skicka till minst 300 personer på twitter bara EN som skickade :(
och jag la upp några gånger på bloggen. Och snacka inte att jag länkade på facebook oxå :/
Men nu så har jag get upp!

2011-04-27 | 14:26:43

Donny and Marie Osmond om JustinVad är ditt råd till dagens unga stjärnor som Justin Bieber och Taylor Swift?

Donny Osmond: Det är en skakig berg-och dalbana rida. Håll ut kompis för om du bara kan behålla din integritet med din musik och vem du är, kan du rida som berg och inte få blåmärken.Ta ingenting för givet.

Marie Osmond: Fortsätta arbeta och hålla återuppfinna dig själv och din passion. Jag har alltid sagt om du inte är nervös innan du går på scenen för att göra ett bra jobb, än vad du inte bör gå på scenen. Och ta hand om ditt instrument. Folk skämtar och kallar oss hälsosamma, men jag har sett många av mina kamrater förlorar sina talanger och överdos och dö och få så ut av det att de inte ens kunde göra längre. Var tacksam för gåvan du har fått.2011-04-26 | 23:31:52

Kategori: Paparazzi

Justin anländer till Australien

xoxoel: sexy as fuck!

2011-04-26 | 21:12:27

Kategori: övrigt

kommentarer!

KommentarTid
Anonym om BILD BOMBER!!:
Hej! :)

du hittar så bra bilder på honom!!! ;)
IP:
26 April, 20:45
Anonym om BILD BOMBER!!:
ah älskar när du lägger upp massa bilder, du borde göra det oftare :)
IP:
Anonym1: haha tack så mkt
Anonym2: jag gör så ofta jag hittar bilderna btw Tackar :D

2011-04-26 | 18:52:15

Kategori: övrigt

RÖSTA PÅ OSS! :D

http://omusicawards.com/vote/fan-army-ftw/
KOM IGEN VI BELIEBER ÄR JU BÄST I HELA VÄRLDEN? SÅ DÅ SÅ LÅT OSS BEIVSA DET FRAMFÖR ALL KÄNDISAR!! :D

2011-04-26 | 18:40:32

Justin sjunger pray i Malaysia


2011-04-26 | 18:38:38

ALLA måste verkligen läsa detta!

http://prettylittlebitches.wordpress.com/2011/04/23/jelena-exposed-the-timeline/
TA ALL DIN TID FÖR ATT LÄSA!! ALLT ÄR VÄRD!!
OMG JAG CHOCKAD!!!

2011-04-26 | 18:36:57

Justins bakgrund

Selena Gomez Justin iPhone Background?
Det är väl Justins mobil? Sidan jag tog ifrån stod Selena men innan de såg jag bilden och då stod det att det är
Justins mobil

2011-04-26 | 18:32:19

Justin sjunger Who says av selena

jag hör verkligen, fan alla skriver man hör knappt! Men vafan ska han nu oxå sjunga hennes låtar nu oxå?!
Asså VARFÖR måste Selena vara så inne i just biebervälden? Lixsom jag är en Belieber ingen Selenanators :/
Okej jag stöttar justins relation men ändå det störända sen jag hörde om justin har selena ALLTID nämnds -.-

2011-04-26 | 18:25:06

Evan Rachel har en hemlig crush på Justin


Evan Rachel Wood
Evan Rachel Wood har en hemlig crush - på tonåring superstjärnan Justin Bieber.Skådespelerskan säger er kärlek för 17-åriga popstjärnan ofta överraskningar människor. "Jag är verkligen njuter av att vara singel och koncentrera sig på jobbet just nu. Det och titta på Food Network och lyssnar på Justin Bieber, "Evan sa.


"Folk tror ärligt jag skojar om Bieber. Min mamma är så förvirrad. Hon är som, "Evan, verklien?" Jag är som, "Gå och se Never Say Never. Du kommer att förstå. "


2011-04-26 | 18:21:20

Baby - Lucas Grabeel (Sharpay's Fabulous Adventure)


2011-04-26 | 18:16:57

Kategori: Bild bomber

bild bomber!

ASSÅ GHREGHR8FIHQRE43643FGV5474+6B Å4'VC3'2Y L DAMP!!!!!!
JAG DÖÖÖÖR SÅÅÅÅ FKING SNYGG!!!

2011-04-26 | 18:10:41

Never let u go och OLLG i indonesien


2011-04-26 | 18:04:14

några Jelena bilder från Resan

Selena Gomez Justin Bieber Flawless Love
002~1.jpg
011~0.jpg
16.jpg
010.png
012~0.jpg
003~1.jpg535.jpg53535.jpg
5565.jpg
33535.jpg4665.jpg15.jpg

2011-04-26 | 17:54:07

Jeleana hade ett eget hotelrom
Justin
Bieber såg till att Selena Gomez fick förstklassig behandlingnär hon gick medhonom turné i Malaysia - ända ner till hotellet!Enligt en lokal källa, "Justin Bieberoch Selena Gomez varoskiljaktiga under hela sin vistelse [i Malaysia] och de var ett så vackert och kärleksfullt par. [De] knappast klev ur presidentsviten i Kuala LumpurHilton. "2011-04-26 | 17:44:56

Kategori: Paparazzi

Justin landar i Australien

asså omg, tänk att vara i en flygplan i en dag!!
Stackars Justin! Lixom kolla hur han ser ut!
men snygg ändå! :D

2011-04-26 | 17:29:00

Bieber's MAGRUTOR


kan inte sluta kolla på bilden :D2011-04-26 | 16:32:25

Justin Bieber dance battle

Den dansande maskinen träffar upp "efter Lately" att kasta ner mot någon modigkomiker!

Chelsea Handler: s nya show efter Lately är på väg att några stora Star Power - i formav en enorm Justin Bieber dans strid!

Säsongen finalen, som sänds ikväll (april 24) vid 11 pm på E!, kommer att innehålla 17-årig sensation i en danstävling med Chelseas komiker vän Chris Franjola - vi undrar vem som vinner?

Vi älskar Chelsea och kan inte vänta att se Justin göra sin grej den stora showen!


2011-04-26 | 16:30:45

Justin Bieber i'll be

hans röst..........man njuter bara :D

2011-04-26 | 16:27:45

Justin efter Lately


2011-04-26 | 16:25:47

Joey Essex: jag är som Justin Bieber

Joey Essex har hävdat att han och Justin Bieber delar samma känsla för stil. Enda sättet är Essex stjärna har förklarat att han och 17-åriga popstjärnan har "samma look".Essex berättade Nu:

Jag tror att jag och Justin har samma klänning känsla"
Även om jag är äldre än honom, jag tror att vi har samma utseende "

Den 20-årige, som medgav att han spenderar 50 minuter redo, avslöjade också att han bygger sig på Zac Efron, när han var yngre. Han tillade: "När jag var ca 15 gick jag för Zac Efron's frisyr. Jag har försökt i åratal för att få den frisyr jag ville ha. "Essex påstås fick mycket positiva reaktioner från kvinnliga fans på en nyligen klubb utseende på Liverpools Newz Bar. En källa säger:

"Det var galet hur mycket kvinnlig uppmärksamhet han fick. Även knickers kastades på honom. "2011-04-26 | 16:21:13

Justin sjunger i like big butts

Seriöst....
JAG KAN INTE SLUTA SKRATTA!!!
LMAFO!

2011-04-26 | 16:18:11

Justin Bieber CHANNEL 7, AUSTRALIA


2011-04-24 | 21:54:16

Kategori: Bild bomber

BILD BOMBER!!

En del bilder från olika ställen :)
En del nya en del gammla!

2011-04-24 | 18:03:45

Kategori: Bilder

bild med 2 killar från Indonesien


2011-04-24 | 18:01:58

bild med Bow wow

Sööt!

2011-04-24 | 17:58:05

bild från indonesien


2011-04-24 | 17:57:17

Justin och Selena träffat 2 fans i Malaysia

js5.jpgKlicka på bilden för att se den i fullstorlek

2011-04-23 | 19:42:24

Kategori: övrigt

2000+ INLÄGG!!!

Shiitt märkte inte ens det!! Det är över 2000 inlägg i cirka 9 månader!!!!! DEt är just fan mycket!! Ofta inte? Eller var tycker ni?!
since we got #9millionbeliebers I wanted to give u all a gift. so here is a gif we made. THank You for EVERYTHING
hahaha Imagine Jusitn säger, In your face haterz!

2011-04-23 | 19:11:14

Justin och Selena i Malaysia


2011-04-23 | 19:09:34

Kategori: Bilder

"Fuck Justin Bieber" - T-shirt

(Host host) "Taskigt" men hallå de här är ju fan nåt possetiv man harj u slössat pengar på hans namn!!
HAHAHAH haterz kan man vara dummare?

2011-04-23 | 19:06:40

Sammanfatting av de jag inte bloggat!

Har inte bloggat de senaste dagarna men jag har hört en hel del så jag tänkte göra en kort sammanfattning av det!
* Selena gillar inte att Justin tar upp en tjej på scen och ge henne blommor
* Johnny deeps dotter är besatt av Justin Bieber
* Justin gillar inte Cheryl Coles nya lägenhet i Los Angeles
* Justin och Selena anländer till indonesien
* Justin bjud Selena på middag
* Joel Madden uppträdde på Justins konsär
* Justin hoppade av från scen
* Jusitn nodde 9 miljoner följare på twitter!!!
* Justin var i aftonbladet den 22 april
Så jag tror det är allt! Iaf vad jag kmr på!

2011-04-23 | 18:52:39

Kategori: övrigt

SVAR PÅ TAL

Anonym om Alfredo la upp denna bild:
Det är Selena för det har kommit bilder på deras ansikte från pappas. Fattar du? :)
IP:
22 April, 21:50
anonym om Interljuv i singapore:
Hej! 
jag måste bara fråga.. det är så att min ''kompis'' säger att hon har biljetter till en Justin Bieber konsert i malmö nu i augusti? måste bara försäkra mig om att hon ljuger.. för han har väl inte ens nämnt att han ska till sverige? skulle vara väldigt tacksam för svar.. 

eran blogga är riktigt bra btw! läser den varje dag..
IP:
22 April, 11:59
junie om Alfredo la upp denna bild:
Hej ! Älskar verkligen din blogg :D <3 Vill du ha ett länkbyte med oss kanske ? ;)
IP:
22 April, 10:45
Linnéa om Konsär i Singapore:
Vill inte va taskig vill bara påpeka att det stavas konsert och inte konsär, ta inte illa upp ville bara säga det :D
IP:
21 April, 19:38
Anonym om Alfredo la upp denna bild:
Joo jag tror att det e selena för det finns bilder på nu när han är i malaisya(stavning?)där han håller hand med selena med den där kepsen :)
IP: 


Anonym1: Jag vet att det finns nya bilder dom, men på samma ställe? :o

Anonym2: Det fanns rykten att han skulle komma i Augusti, Men nej inget man har hört från Globen elr universal music. Så jag tror inte det annars skulle hela svenskac beliebers bli överlyckiga! btw Tack så mycket!

Junie: Självklart, kan jag länka

Linnea: hmm....ofta? Jag brukar se på andra ställen att det står konsär, så jag tog med det, och jag vet inte om det är så eller inte. Men iaf takc för att du sa!

Anonym3: aa jag vet, men de behöver inte vara Selena bara för de :o? Det kan ju oxå vara hans mamma elr nån, skit samma -.-2011-04-21 | 12:24:18

Alfredo la upp denna bild

....och skrev "Guess who?"
Jag vet vad ni kmr att säga, men jag tror inte at det är Selena.
Selena har kortare hår, och är längre
Så det är nog pattie!

2011-04-21 | 12:06:00

Interljuv i singapore


2011-04-21 | 12:04:44

Kapitel 9 är ute nu!

http://Jbfantasy.blogg.se

2011-04-21 | 12:03:01

Konsär i Singapore


2011-04-21 | 11:59:12

Justin och ryan för 2,5 år sen

Naww :)

2011-04-21 | 11:58:26

Justin Bieber fick betalt $ 1 miljon dollar för konsert i IsrealJustin Bieber fick betalt 1 miljon dollar för sin urpremiär i Tel Aviv den 14 april, enligtHollywood Reporter.

Justin utförs framför 20.000 fans Hayarkon Park. Men initiativtagarna hoppades 35.000 beliebers framöver.

Israeliska promotorn Shuki Weiss berättade för Hollywood Reporter: "De överbetaldaoch inte marknaden det rätt. Jag tycker det är viktigt för varje artist att komma till Israel, men du måste veta din publik. "


2011-04-21 | 11:56:26

Justin tycker Charlie Sheen ska vara på 100 mest inflytelserika människorna i världen 2011


Time Magazine har släppt sin årliga offentliggörandet av
de 100 mest inflytelserika personerna i världen under 2011, och det förvånar JB eftersom mr. Sheen inte göra snittet. När vi frågade vem han skulle välja att göra en förteckning över de 100 mest inflytelserika personerna i världen, svarade Justin, "

[Det] har fått vara Charlie Sheen.Han har en miljon anhängare på en dag på Twitter. Och ... jag har aldrig sett det hända förut. Plus, han har tiger blod, och han är alltid att vinna. "JB sa2011-04-21 | 11:53:35

kunnde Justin och Selena återförenas?Selena har 17 lediga dagar fram till sin nästa turné. Kommer hon använda tiden till att besöka Justin i Singapore, Australien eller Malaysia?

Selena Gomez har mer än två veckor gratis fram till sin nästa konsert den 7 maj i Dixon,Kalifornien Kunde Selena planerar att använda tiden för att besöka sin pojkvän JustinBieber - som nu är turnerande på andra sidan av världen?

De skulle även kunna vara tillsammans idag - E! Nyheter Chief Korrespondent KenBaker sade nyligen att de två turturduvor planerar att träffas i Asien. Han tweeted den 15 april, "KE N EXKLUSIVT: Goda nyheter för @ JustinBieber @ SelenaGomez: De äråterförenas i Asien nästa vecka. Ah, äkta kärlek. Mer @ eNews. "

Justin kommer att stanna i Singapore sin My World tour April 19 - och sedan på väg till Brisbane, Australien, den 20 april och sedan Kuala Lumpur, Malaysia den 21 april.Efter det har han tidpunkter Australien till 7 maj, med sin sista stopp i Perth, innan hanåker till Filippinerna.


2011-04-21 | 11:46:47

Rebecca black fick snabbare visningar än Justin!Det ser ut som Rebecca Black kan bli nästa globala superstjärna!


Precis som 17-åriga Justin Bieber fått en enorm följande efter 100 miljoner YouTubeutsikt över "Baby", 13-åriga Rebecca har åstadkommit detta mål med sinlilla-sång-som-kunde, "fredag​​." Men även om det tog Justin 67 dagar för att träffa 100 miljoner tog det bara Rebecca 63, RadarOnline.com rapporter.


2011-04-21 | 11:39:32

första bilden med Selena i Malaysia

Justin and Selena in Malaysia :)3~18.jpg1~31.jpg
asså den där tröjanhar jag sett i sverige! finns i ginatrickot tror jag,
haha håller i varandras händer om vanligt! Verkar att de inte har gjort slut! :D
men man kan ändå hålla handen även om man inte ee ihop

2011-04-20 | 12:51:33

Kategori: övrigt

Svar på tal

KommentarTid
Anonym om Hur man gör en video:
har samma fråga som Sara :)


Sv: Gå in på keepvid.com så kan man ladda ner videos från youtube!


2011-04-20 | 12:49:20

Kategori: övrigt

kommentar...

skulle vi kunna göra ett länk byte ? <3


Sv: Självklart, länkade din tur
2011-04-20 | 10:26:38

Kategori: övrigt

Verkligen sant?!

THE TRUTH BEHIND JUSTIN AND SELENA'S BREAK UP! HILARIOUS!
Jag har provat detta, det är fett kul man vet aldrig vem det är. Men det här verkar vara falskt men man vet ju aldrig. HAHAHAHA tänk om det var sant? Asså TANK OM?!! shiiit!

2011-04-17 | 20:43:50

Kategori: Musik

Justin Bieber Baby med Remix E.T (Katy Perry)


2011-04-17 | 18:47:43

Kategori: övrigt

Vill du vara med i en Fanvideo?

Det är inte jag som ska göra vidoen utan nån annan men ta en bild där du håller i en lapp där det står hur mycket du älskar justin och vill gärna att han ska komma till Sverige. Om du vill vara med i så fall skicka bilden till
Seera-123@hotmail.com

2011-04-17 | 18:42:25

Svar på tal

Sv: Gå in på http://keepvid.com/ så kan man ladda ner, men se till att trycka på MP4 på slutet annars funkar inte videon

2011-04-17 | 17:17:14

Dan kanter spelar i isreal


2011-04-17 | 17:08:11

Kategori: övrigt

Hur man gör en video

1. Se till att du har Windows movie maker på datan
2. börja med att ladda upp en video elr bilder du vill ha
3. Gå in på video tools, om du vill ändra hur lång filmen ska vara
t.ex så:
4.När du är ändå uppe på videotools, så kan du stänga av ljuder från videon om du inte vill att det ska låta :) 
5. När du väl har satt in de du vill ha kan du lägga in de musik du vill ha.
Musiken tar slut då beronde på hur lång videon är.
Om du vill senare kan man lägga in olika animationer,effecter och sånt!
När du är klar med allt och är nöjd med videon och vill spara se till då att du sparar till datan.
PS. det tar långt tid att spara, beronde på hur lång filmen är :)
Så jag hoppas du fick reda på det du ville veta!
Om inte, komentera och berätta vd mer du behöver hjälp med :)

2011-04-17 | 15:52:26

Kategori: övrigt

kommentar....

Sv: självklart kan jag, men jag vet inte vad du vill ha specielt hjälp med, men jag försöker så gott!

2011-04-17 | 15:48:34

snygga bilder på scean :)


2011-04-17 | 15:44:08

Kategori: Bilder

Hot KICK

fyfan vad grym!!

2011-04-17 | 15:43:17

Kategori: Bilder

chaz och Justin med samma kläder

:o

2011-04-17 | 15:41:37

Justin tar bild på sig själv :)

Du se bra ut killen :D
Sexy as you can be !! <3

2011-04-17 | 15:39:41

Kategori: Bilder

VARNING för snygga bilder :)


2011-04-17 | 15:31:32

Kategori: Bilder

Ny privatbild i Isreal


2011-04-17 | 14:45:08

visste du att...?

Justin är nominerad 11 gånger i billboard
När justin ser en tjej kollar han på henne hela tiden tills hon ser honom
Justin har en privat twitter där han låtsas vara en crazy belieber
Justin gillar tjejer med mörkt hår
justin är den mest sökte på nätet
justin älskar att dricka vitamin dryck
Justin:"So many people will tell you that you cant, but all you gotta do is turn around and say watch me."
Justin är besatt av låten Whip my hair av Willow Smith
Justin tror att häcka klackar är snyggt
När justin pratar med en tjej kollar han djupt i deras ögon
En gång ett fan ringde 911 för hon trodde Justin var död för att inte tweetat för ett tagg
Justin har 69,114,701 besökare på hans 'kidrauhl' YouTube kanal
"Justin Bieber" var varje dag på TT tills twitter blocka det :/
Justin gilar att DMa söta tjejer
Justin har skricit på twitter "Beliebers are the sexiest girls in the world."
en gång så fick justin F på ett test men han ändra det till B så att han inte skulle hamna i trubbel
97% av alla tjejer har sagt att när justin skaffar en flickvän kommer dom att gråta
Justin älskar när tjejer säger att hans ögon är Vackra
När Justin var 8 han brukade samla inplastare tuggummi
Justins favorite show är Family guy
Justin: if I'm performing and I see a girl I really like, ill hold her hand and tell her to come backstage. <3
Pattie vill att justin ska dejta en belieber istället för en kändis
Justin sa om han fick välja, så skulle han åka till rymden och se om det finns utomjordingar!
justin skulle aldrig slå en tjej, för det är fel
justin gillar när tjejer har läppglans, han säger att de gör han att kyssa dom
justin brukade älska att gå till Tim Hortons en butik som säljer kaffe och munkar!
Justin frågar alltid hur de mår när han pratar i telefon
justin gillar när tjejer har lilla nagelack han säger att de gör dom sexiga!
Interjuvarer: people are jealous of your hair. Justin: I know! Interjuvarer: because its dark blond. Justin: light brown. Interjuvarer: dark bl.. justin: BROWN!


Så nu är en visste du att gjort! Hoppas ni gillar den :D


2011-04-17 | 14:20:57

om NeverSayNever filmen

Om Madonna fick publiken i sin säng, visade Michael Jackson hans postumt steg och Rolling Stones av Martin Scorsese försköna vänster, utmaningar Justin Bieber betraktaren att upptäcka konstnärligt respektabel siffra som gömmer sig bakom sin lugg i Never Say Never.

Den här dokumentären, regisserad av Jon Chu och släpp i Spanien i helgen, men slutsatsen är inte i stil av en industri, showen, att visa att även YouTube, mycket illegal nedladdning och många nya affärsmodeller, tack vare Justin Bieber är gammaldags stjärnor.

En ny Michael Jackson? En ny Mickey Rooney? Eller en ny Webster? För nu är en uppdatering av den amerikanska drömmen, och dock dokumentär en tydlig konservativ propaganda kommer att övertyga betraktaren just den känslan, ansträngning och talang är fortfarande på modet.

3D kommer att bli, kommer att agera naturligt teens-eftersom folk då har visat sig vara långt ifrån bra pojke ", eller kommer det att förneka att Justin Bieber har mycket mer talang än andra unga hjältar Prefabricerade Disney, men Never Say Never är mer intressant än vad en priori kan tyckas.

Bevittna födelsen av en stjärna med demokratiska medel universum surfaren, SNED porträtt av sekretess för en bransch som var på väg att lämna för att fly hönan som lägger guldäggen och ögon ovärderlig för att studera fenomenet ledde till fläkt frenesi, ligger denna film under dess veck mer än en slogan bildskärm backstage.

Förmodligen allt framträder oavsiktligt, men framträder vid slutet av dagen.Och även om det inte finns någon kritik eller ironi i alla Hoopla omgivande Justin Bieber, fungerar Never Say Never för samma ärlighet som en sociologiskt intressant fragment av motsättningarna i denna tid av återställning av vanor och smaker.

Däremellan har den unga konstnären inga betänkligheter om att visa upp sin kropp fortfarande en tonåring, hans logik omogenhet och förslitningar som sångerska efter 90 konserter, med bara 17. Även hans familj, ödmjuk kanadensisk religiösa övertygelser, lämnar den ett naturligt porträtt.

Men inga spår av egocentrisk, infall eller upphävande i dess slutgiltiga mål: fylla Madison Square Garden i New York.

"Det är den hårdast arbetande person på denna tur med undantag för Justin, säger en av hans medhjälpare. Och currante anda av de stora stjärnorna i spåret, är det talang aldrig nog, kan övervinna Justin Bieber ge obehindrad passage till vuxen ålder.Och är att Never Say Never, utanför den spektakulära visa videoclipero av sina musikaliska nummer, inget formellt försök att förnya sig bortom den klassiska dokumentär, men betraktaren får en konstig känsla av gemenskap eller nedsänkning i världen belieber. Titeln hade varnats: Never Say Never ... även när du säger "aldrig ge efter för Justin Bieber."


2011-04-17 | 14:17:19

Justin Bieber var utbuad på konsert i Israel

Presentationen av tonåring sångaren Justin Bieber i Israel skulle ha varit ett misslyckande, i kölvattnet av de 35 tusen och 50 tusen åskådare kommer inte att planeras i Tel Aviv Yarkon Park.

Medierna rapporterade att fansen närmast scenen kom med flera timmar i förväg, men bak eller i avlägsna områden bar nästan tom under konserten.

Som påpekades uttryckte sångare i One Time sitt missnöje dagar sedan på Twitter, efter att han påstod sig ha lidit ständiga trakasserier från paparazzi israelerna.

Tidigare, mitt i den långa kanadensiska turné framkom det att sångaren Selena Gomez skulle dejta hennes ex Nick Jonas, som han beskrev som "intressant".


2011-04-17 | 14:13:35

Justin i madrid VIDEO


2011-04-17 | 14:05:31

justin i Isreal

Omb! 03-0.15

2011-04-17 | 13:59:17

privatbild i isreal


2011-04-17 | 13:52:21

Justin träffar hans fans i isreal


2011-04-17 | 13:46:46

Gaga,Bieber och Rebecca upp för Konstituerande OMAS

Någonsin hört talas om OMAS? inte vi häller. Men förändringar idag!

Det beror på MTV har beslutat att börja sätta musiken tillbaka in musik-tv och i morsemeddelade nomineringar till O Music Awards, sitt första enstaviga kudosfest. "Orsakvad världen behöver nu är en annan Awards Show.

Den här gången, egenföretagare gratulationer kommer att vara rent online-centrerad(så det är där som "O"kommer från) och fira allt digital musik. Och vi menar alla ting.

Låt oss bara säga några av dessa kategorier är lite, hm ... intressant.2011-04-17 | 13:42:16

Kategori: Paparazzi

Justin spelar bowling i Isreal

så de var en av de bilderna kom ifrån!
Nu vet vi de :)

2011-04-17 | 13:39:53

Kategori: Bilder

Ny bild från st.lucia

grrrr

2011-04-17 | 13:38:04

Justin i singapore just nuJustin
Bieber och hans crew har precis anlänt till renaste landet i världen,Singapore!

Justin kommer att uppträda Singapore Indoor Stadium den 19 april, 2011.

Biljett säljas till priser: $ 250 * $ 228 * $ 198 * $ 168 * $ 148 * och $ 98 * (Singapore dollar)
* $ 3 bokningsavgift gäller

250 Singapore dollar = 200 $

Hoppsan! SLUTSÅLD!

PS: Justin Bieber konsertarrangören LAMC produktioner har bekräftat att endastJB's besättning har anlänt till Singapore, INTE Justin Bieber själv. Men enligt vår källa,är JB redan i Singapore, och initiativtagaren kommer inte berätta för någon på vilken tid och vilket hotell JB's bor i Singapore.2011-04-17 | 13:34:51

Justin och Selena 52 år senare

hahaha NOway, sååå fula!

2011-04-17 | 13:33:57

Israeliska Beliebers gråter på Justin konsär

Justin Bieber uppträder på scen framför 35.000 fans Hayarkon Park i Tel Aviv, Israel

jag ser mig själv som dom om jag går på hans konsär!

2011-04-17 | 13:31:49

tjej har på sig Bröllopsklänning på justins konsär

13-årig israelisk flicka, bär Hallel Goldman en brudklänning som hon håller en skylt"Marry Me" för Justin Bieber före sin konsert i Tel Aviv, Israel


2011-04-17 | 13:29:43

5-åriga Justin Bieber fanet <3


2011-04-17 | 13:23:44

SimonC:Justin Biebers ett bra exempel på någon som har X Factor

simon-cowell-x-factor-320.jpg

Simon Cowell har bollen i rullning "X Factor " auditions (trots att spela tystlåten omvem som domare kan vara). Han berättar Buzznet om saker han ser i tävlande för showen.

"Det är väldigt svårt att skriva ner i ord vad som gör någon speciell. Men när de går irummet kan det vara närvaro, kan det vara deras röst, kan det vara de effekter de har andra människor, säger Cowell. ". X-faktorn" Jag antar att Justin Biebers ett bra exempel någon som har Men du känner igen den när du träffar honom eller om duser honom utföra, och som jag sa, han har den otroliga effekt hans fans - och detbetyder att han har det. Och jag har sett andra människor i hans ålder ser nästanidentiska med honom som inte har det. Det kommer inifrån tror jag."


2011-04-17 | 13:21:13

Justin Bieber och Adam Braun - Pencils of Promise


2011-04-17 | 13:19:02

Backstage med The tonight Show


2011-04-17 | 13:17:20

Justin och Selena ska träffas nästa vecka

Selena Gomez har varit borta från sin pojkvän ryktas Justin Bieber i veckor! Den Biebsär för närvarande turné utomlands, och Gomez är upptagen främja sin nya musikhär i USA Ordet på stan är att kärlekspar kommer att återförenas under Biebers Asiendelen av sin turné
Selena Gomez 2009
Nyheten
kommer från E!, som har exklusiv information om paret. "Goda nyheter förJustin Bieber och Selena Gomez. De är återförenats i Asien nästa vecka. Ah, äktakärlek ", skrev korrespondent Ken Baker. Det måste vara svårt för dessa två attvara borta från varandra för så lång tid. De var riktigt goda vänner innan de fattar sittförhållande till nästa nivå - precis i tid för Bieber att lämna för hans mega turné. Det seri Facebook för Gomez, som hon kommer ut med ett nytt album och rubrik turnésjälv. Men allt detta resande och hektiska scheman kan lätt ta ut sin rätt en relation.Det är fantastiska nyheter att de två kommer att återförenas mycket snart.2011-04-17 | 13:09:40

Kategori: övrigt

Bra!

det går jätte bra med besökare, fast fortsätt bara, jag skulle bli takcsam om jag hade typ över 500 besökare varje dag så snälla sprid om denna blogg, Facebook,twitter,blogg allt möjligt sprid det :)
jag har skaffat en som kan blogga.
och jag ska försöka att blogga massa nu! Men hoppas bara allting är inte nytt för er :)

2011-04-16 | 20:50:13

Kategori: Bilder

Bild med Miley, och hennes lilla sister Noah

sööt <3

2011-04-16 | 17:34:19

Kategori: övrigt

förlåt men jag är sjuk!

kommer inte att blogga idag elr över imorn och sånt. Jag är sjuk har magsjuka :/ Så de blir nog ingen blogg, men jag ska försöka skaffa en gästbloggare. På tal om det, vill nån av er gästblogga?

2011-04-15 | 18:26:08

Kategori: övrigt

Jelena support video made by me

vad tycker ni?
Justin förtjänar att va glad med en tjej han älskar!
även om jag hatar henne!
Men jag tycker att jag borde skärpa mig, och stötta justin :)

2011-04-15 | 17:26:24

Justin besökte Yad Vashem

Bieber hade tidigare uttryckt en önskan att besöka de heliga platserna. "Jag är i det heliga landet och jag är tacksam för det. Jag vill bara ha samma personliga erfarenhetersom andra har här, sade han sin Twitter-konto.

Men efter dagar för trakasserier av paparazzi, retirerade Bieber ur allmänhetens synoch lyckades bara besöka Jerusalem under skydd av mörkret efter hans mycketefterlängtade konsert.


2011-04-15 | 15:44:40

Kategori: Bilder

Inklusiva bilder

haha ofta inte de borde göra en komedi film tsm? Och omslagen skulle se precis ut sådär!
I zurich
New york kanske?
USA
Isreal, tror jaf
Isreal...tror jag!

2011-04-15 | 15:38:33

Akward!

LoL var bara tvungen att ladda upp denna, hitta den oxå!
Asså kolla, man vill bara skratta, ofta inte?
Det ser så misslyckad ut! Stackars Justin han fick böja sig :)

2011-04-15 | 15:37:20

Kategori: Bilder

Privata bilder "i think"

jbnewss: Justin with one of Willow’s Dancers  LOLOLOL. I have that head massager thingy
hitta några utav dom här bilder,
Några är från isreal, UK och sånt <3

2011-04-15 | 14:38:34

Kategori: övrigt

PS

Jag vet inte om jag kan blogga idag, Jag har bloggat lite, men de duger inte! Men vi får se om jag kan blogga :)
Men så bara som ni vet det kanske kmr att komma en visste du att tills idag!!

2011-04-15 | 14:32:58

Kategori: Paparazzi

Fler bilder när Justin spelar basket <3

Justin BieberJustin BieberJustin BieberJustin Bieber

2011-04-15 | 14:21:01

Kategori: Paparazzi

Justin i en sport affär i ISREAL

Justin BieberJustin Bieber
fan va arg han ser ut då! :o
jävla paparazzi! :@

2011-04-15 | 14:17:21

Justin om hans Israeliska fans :)


2011-04-15 | 14:10:06

Pattie och Jeremy överraskar Justin på scean

:o Det ser verkligen ut som de kysser varan, "Justins föräldrar" o_o

2011-04-15 | 14:06:17

Justin konsär i Isreal

Den här killen är bara för GRYM!!!

2011-04-15 | 11:31:58

Justin spelar basket i ISREAL

haha sveriges flagga! Han borde oxå ha på sig de! :/

2011-04-15 | 11:30:25

Kategori: Bilder

Justin SHIRTLESS i St.lucia!!

GAAAAH!!!

2011-04-14 | 22:38:31

Kategori: övrigt

Svar på kommentarer

1. Sv: haha, aa det ser lite ut så men snygg i allfall!
2. Sv: Dom är snygga!!!! De är hår på! Skit sexiga <3 hahahaha :D
3. :)
4. Tack så mkt :)

2011-04-14 | 13:31:54

Rebecca Black forsätter att prata om Justin


rebecca-black-bieber-bracel.jpg
I en helt ny fotosession, kan 13-åriga YouTube Phenom Rebecca Black ses bära ett stort grönt Justin Bieber armband runt hennes handled - så det är ingen överraskning att hon är smickrad av människor jämföra henne med honom.

"Jag älskar Justin Bieber så det är som den bästa komplimang jag någonsin fått tror jag, så, det är så coolt, säger hon E! Nyheter.

Hon hoppas att de en dag kan samarbeta på en låt, fast hon inte har någon preferenser för de typen av musik de går för. "Jag skulle lämnar det upp till honom. Han hade mer erfarenhet än jag har haft, så det är hans val. "

Black, som för närvarande är Fielding erbjudanden från Jay Leno, Ellen DeGeneres, och Good Morning America, säger att hennes Pop Idol är Selena Gomez. "Jag älskar Selena Gomez, säger hon. "Hon har varit i branschen sedan hon var så ung, och hon har inte fastnat i alla rehab eller droger eller något annat."


2011-04-14 | 12:42:46

Kategori: Musik

Justin Bieber mashup


2011-04-14 | 12:28:50

Justin Bieber är 4:de mset sökte i CDON!!

OMG först de va 6:a! Jätte bra beliebers!!!!! Hoppas ni har köpt oxå! Och specielt albums! :D

2011-04-14 | 12:16:44

Justin är glad att han inte blev signerad av DisneyI en
intervju Justin Bieber gjorde för ett år sedan med MTV han klargjorde att han var glad att han inte fick kontrakt med Walt Disney Company när han gjorde sin bryta sig in inöjesbranschen. Här är citat från Justin svara på frågan varför han trodde att han var där han var i sin karriär den tiden:

"Jag tycker det är eftersom jag inte igenom Disney rutten. Jag gick inte töntigt, menliksom, på samma gång jag har varit svalt och samlats in."2011-04-14 | 12:14:52

Selena&Justin Bieber att göra om Trollkarlen från Oz?

Selena Gomez och hennes pojkvän Justin Bieber vill återskapa de Wizard of Oz!

Selena har tydligen varit delar hennes besatthet med Judy Garland klassiska med BabyHitmaker och nu är de båda fast.

Selena Gomez and Justin Bieber

"Selena har älskat Trollkarlen från Oz sedan hon var liten och hon är fortfarande besatt av det" säger en källa nära skådespelerskan och sångerskan.

"Hennes dröm roll skulle vara Dorothy i en nyinspelning men hon nöja sig med enMunchkin bara för att vara i den. Nu är hon fick Justin hooked filmen, tänker Selenade båda kan vara utmanare till en roll. "

Nya rapporter hävdade Gomez har upprört hennes föräldrar av jakten Bieber!

"När ringen lossnade blev Selena föräldrar Unglued, säger en källa till amerikanskatabloiden National Enquirer.

"Selena fick ringen vid 12 och tog aldrig bort det.

"Men när det började bli hett med Justin, plötsligt var hon klädd i det mindre och mindre.

"Selena familj tänker världen av Justin och bryter inte mot dem dating. Men de är mycket konservativ människor och de skulle vara hjärtsjuka om hon gjorde något med honom att hon senare skulle ångra."

"Familjen har även gått så långt som att människor i hennes omgivning rapportera tillbaka till dem när hon tillbringar tid med Justin. Selena hatar spionerar , och det äratt skjuta henne ifrån hennes familj. "


2011-04-14 | 10:40:38

Justin enjoy sin tid i Isreal

Justin Bieber SMILING IN ISRAEL
haha han äter pringles.........i dont like pringles :/
Justin Bieber SMILING IN ISRAELJustin Bieber SMILING IN ISRAEL¨

2011-04-14 | 10:36:38

Justin träffar fans i isreal


2011-04-14 | 10:35:55

Justin vill bli skådespelare
Justin Bieber säger att han skulle älska att göra mer som agerar i framtiden.
Den tonåring stjärnan gjorde sin skådespelardebut när han filmat två gäst fläckar CSIförra året och återigen tidigare i år, där han spelade rollen av en orolig tonåring.

Nu Justin säger att han hoppas kunna landa ännu mer TV och film arbete.

"Jag vill definitivt göra mer skådespeleri, och ytterligare min karriär inom detta område,det är något jag skulle älska att göra, sade han under en intervju om " Kyle & Jackie OShow " Sydneys 2day FM.
Den Biebz förnekade också att hans debut dokumentära filmen Never Say Never varmanus.

"Det var inte skript ... när jag är min mormors hon alltid berättar för mig att städa upp efter mig själv, speciellt när jag är hemma, men jag är inte hemma så ofta, jag verkligen vill inte ha ett rum på denna punkt, det är bara typ av resor hela tiden. "


2011-04-14 | 10:33:27

Australiskt radio med Justin


2011-04-14 | 10:32:15

Justin i Zurich

vänta var det dära et fan, elr Carin elr nån han kände`? :o

2011-04-14 | 10:29:11

Justin möte med Benjamin Netanyahu inställdJustin
Bieber möte med Israels PM Benjamin Netanyahu inställd "på grund av Justin vägranatt träffa Gaza barn.

Justin Biebers rep är inte att förneka Justin skulle inte uppfylla barnen, men säger att detär mer av en schemaläggning sak: ". Trots vissa logistiska utmaningar, är Justin njutersin första resa till Israel"

Bieber talesmän sade: "Justin välkomnar chansen att träffa barn som har svårtomständigheter, oavsett bakgrund, och i själva verket hade han redan bjudit in barn frånSderot området.


2011-04-14 | 10:24:49

Justin attakerar en paparazzi med mobben

ohh shit DAMP!! hahahah fan va skön han är! :D
Justin Bieber var inte skoj när han sa fotografer var alla omkring honom medan i Israel,och nu finns det video och bevisa det! Den unga sångerskan åkte en moped och hadelite problem att komma igång, kör över foten på en fotograf som var i hans väg. Aj!


2011-04-14 | 10:21:10

Kategori: Paparazzi

Några paparazzi bilder från Isreal

itsabelieberthing: the hair flip is back..

2011-04-14 | 10:19:34

WoW EPIC!!!

hahahahah Justin!!!

2011-04-14 | 10:18:38

Kategori: Bilder

Nya privata bilder

hot justinbieber israel
KOLLA HANS MAGE!!!!!!!!! grrrrrrrrrrrrr
biebsz: Justin and the crew climbing a mountain. Hahahha Justin running. QT.
Bilder från isreal <3

2011-04-14 | 10:16:19

Kategori: övrigt

Inge upptatering

Ledsen, Men jag hoppas att ni förstår, ibland så hinnar jag inte blogga. Och det är verkligen svårt att blogga helt själv! Jag vet att jag missar en hel del, men jag försöker så möjligt att lägga in så mycket jag kan!
Hoppas ni förstår och fortsätter att läsa bloggen, jag kämpar så mkt att denna blogg ska bli näst största blogg!
Tro mig!!!!! Jag ljuger inte!

2011-04-12 | 18:30:17

Vi beliebers är bara för BRA!

hela denna vecka har det varit nån dag med justin bieber i TT listan :)
Och idag när jag var inne på morgonen, jag tänkte idag säkert det kmr inte va nån TT med Justin, men guess what? Det är till och med 2 st!!!
GAAAAH VI ÄR FÖR BRA!!

2011-04-12 | 18:26:24

Justin i barcelona "Baby"


2011-04-12 | 18:21:15

F**k paparrazzi!


2011-04-12 | 13:42:41

Justin stoppar konsär i Barcelona


2011-04-12 | 12:59:53

Selena hänger med Nick Jonas
Selena Gomez går på den vilda sidan och trampade på några farliga territorium dessa dagar.
Den 18-årige stjärnan medger gärna att hon hänger med ex-pojkvän Nick Jonas trots att hon just nu dejtar någon annan - ingen mindre än popstjärnan Justin Bieber! Är detta något du bör prova hemma? 

"Jag försöker vara en god människa och en god vän till människor," brunetten skönhet berättar BOP tidningen. "Det är något som är väldigt viktigt för mig. Nick är en mycket god vän. Han är en underbar kille, vi är goda vänner och jag njuter av hans sällskap! "

Jag vet inte hur det känns Biebster om Selena nära och personlig relation till sitt förflutna, men att veta hur territoriell killar kan få, jag kan inte tänka mig att han är särskilt glada över det. Ska Selena försöka att vara sparsam sina känslor och undvika kontakt med Nick, eller är hon på rätt? 

Enkelt uttryckt, om din nya kille har en fråga med er att se ett ex, du antagligen inte ska gå ut från ditt sätt att spendera tid med din tidigare älskarinna. Vissa kontakten är OK - några tillfälliga SMS eller ett enstaka telefonsamtal - men om du var kär i honom och han gör din nya BF känner sig osäkra, så ta kontakt minimal. Han är en ex av en anledning, trots allt, och du inte vill riskera en ny relation. 

Du bör dock tror nog på varför du spenderar all tid med ett ex, om du gör det. Jag är med Selena och föredrar att vara vän med EXEs (såvida de inte lurat eller behandlade dig illa, förstås) men om du tillbringar så mycket tid med ditt förflutna kille som du är med din nuvarande, då Houston, din relation kanske har ett problem. Säger bara ...


2011-04-12 | 11:07:10

Justin värd 100miljon dollar?

ustin Bieber är en av de mest talangfulla ungdomar att gå runt ... men nu är han ocksåen av de rikaste. Det har varit uppskattat att popstjärnan har gjort minst $ 100 miljoner under de senaste åren!

Tydligen Biebs tjänar ca. $ 300.000 per konsert och samtidigt håva in mynt för albumetförsäljning, merchandise, intyg kändis och personliga framträdanden.

Ser ut som hans förmögenhet är satt att sväva också ... han bara tecknat ett 2 års kontrakt med en acne behandling grädde Proactiv ", som kommer att tjäna honom enjättestor $ 3 miljoner.

Men medan han är fortfarande under 18 år måste han följa sin mammas regler. För närvarande Justin får endast $ 50 i fickpengar per dag, och om han inte gör sina läxorhan blir jordad!

Tror du att Justin kommer att spendera sina pengar på ett klokt sätt ... eller blåsa allt närhan fyller 18 år!


2011-04-12 | 11:06:08

Kategori: Paparazzi

Justin kör moppe i Isreal

¨

2011-04-12 | 11:04:58

Kategori: Paparazzi

Justin i Isreal!

Justin Bieber SHIRTLESS IN ISRAEL
OMG!!! hahhahahhahhahhah!! SHIT! LMAO!
OMG HANS BEN!!!!

2011-04-12 | 11:00:31

Kategori: Paparazzi

Justin i resturang i Isreal

Sååå handsome han är!! Skit sexiG!!

2011-04-11 | 20:39:48

Kategori: Paparazzi

Justin anländer i Isreal!

dfddfhghghghfsf

2011-04-11 | 20:31:21

Justin i isreal

OMG HANS MAGE KOLLA NOGA!!!!

2011-04-11 | 18:18:13

Kategori: Bilder

Inklusiva bilder!

jbnewss: Texting Bieber

2011-04-11 | 17:56:36

Kategori: Paparazzi

Justin spelar fotboll

6.jpg6.jpg5.jpg
*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*
1.jpg2.jpg4.jpg
ulala
7.jpg8.jpg
9.jpg
Inte så nya bilder, men hitta inte resten så la bara upp hela bilderna!

2011-04-11 | 17:50:47

Ryan,Alfredo och Justin <3

tumblr_ljgqnypMo31qb6y8n.jpgtumblr_ljgqo6uAdR1qb6y8n.jpgtumblr_ljgqodqomG1qb6y8n.jpgtumblr_ljgqopM9c61qb6y8n.jpg
ASSÅ justin ser såååå...förlåt men SÅÅÅ FUL UT MED DOM DÄR GLASSÖGONEN!!!
Man vill bara skratta seriöst HAHAHAHAAH!!
fast hans skor var SKIT sexiga!

2011-04-11 | 17:47:26

Kategori: Bilder

My World Tour Program Book

1.jpg8.jpg3.jpg4.jpg5.jpg2.jpg6.jpg7.jpg

2011-04-11 | 17:42:38

Whitney Port gillar Justin Bieber!

det här är sjukt! Liksom Whitney Port, ett bieber fan? Tänk bara efter!
Hur coolt som helst!
#BieberFeverGoesWorldWide!

2011-04-11 | 13:09:41

Kategori: övrigt

Svar på komentar!

Sv: Självklart, länkade, länka du nu oxå!
Sv: haha Du har så rätt, hon och Justin passar inte med Justin, Man ser att hon är äldre än Justin -.-
fast jag kan acceptera deras förhållande men dom måste bara erkänna det! -.-

2011-04-11 | 13:01:31

Jusitn sjunger EENIE MEENIE med Bluey Robinson


2011-04-11 | 13:00:09

Justin Bieber tandborstar och tandtråd

Never Say Never.
Det måste hända.
Det är tanden.
Bravad, världens ledande globala musik merchandising företag, har i samarbete medAshtel Dental, en ledande leverantör av dentala produkter rikstäckande, att lansera en exklusiv komplett sortiment av tandvård produkter för tonåringar och vuxna som bygger på "kritikerrosade" (deras fras, inte gruva) av Justin Bieber.
Den fullständiga sortiment av produkter uppmuntrar fans att " sina Bieber leende idag"och omfattar manuella tandborstar, en mikrofon formad flosser, tandtråd och en resekit.Den hetaste objekt i samlingen är de två sjunger tandborstar med några av Bieberslistettor hitsinglar.
Den verkliga stjärnan omfattar här två sjungande tandborstar, var och en med två låtar,en för morgon och en för natt tandborstning. Varje inspelning varar två minuter, som uppfyller tandläkare rekommendationer. Songs innehåller "Baby", "Love Me" och"Somebody to Love".
Och, naturligtvis, "U Smile".
De borstar är planerade att träffa återförsäljare i sommar juli 2011.

2011-04-10 | 14:24:37

Justin i Milan, Konsär (VIDEOS)


2011-04-10 | 13:34:25

Justin träffar italienska designerna Dolce och Gabbana


2011-04-10 | 13:20:29

Grattis till Justin Biebers April 2010 People Magazine CoverDenna
månad markerar årsdagen av Justin Biebers April 2010 People MagazineCover. Inte bara var Justin turen att ha hans ansikte putsade tidningen, men fråganansågs även vara Collectors Edition! Har du plocka upp ett exemplar av denna fråganär det kom på butikshyllor 12 månader sedan? Om så är fallet, har du hålla fast viddet?

Ser man tillbaka hittade vi en mycket rolig Tweet från Justin om fotot som användes tidningen locket, check it out:

"Kära @ peoplemag Covershoot ... nästa gång jag skratta riktigt galen varna migfortfarande ur ta bilder ... ändå uppskatta u men låt oss gå på samma sida."


Haha! Vi tycker det är ett gulligt foto av Justin, men vi har fortfarande inte varför People Magazine inte kör det genom honom först se till att han inte hade något emot detomslag som skulle göra det kiosker i hela landet!


2011-04-10 | 13:15:08

Kategori: Bilder

Justin fotbolls bilder <3

Justin Bieber FUTBOL BEAUTYJustin Bieber FUTBOL BEAUTYJustin Bieber FUTBOL BEAUTYJustin Bieber FUTBOL BEAUTY
fan va söööööt!
Justin Bieber FUTBOL BEAUTY
Justin Bieber FUTBOL BEAUTY
Justin Bieber FUTBOL BEAUTY

2011-04-10 | 13:06:14

Justin om hans nya album


"Min nya albumet kommer att bli annorlunda än mina två första album, eftersom jag är liteäldre nu och jag har gått igenom vissa saker bara vara i musikbranschen för detta år.Jag har upplevt olika scenarier, olika flickor och olika människor som har kommit och gått genom mitt liv. fler berättelser och inspirerande låtar kommer att vara på den."2011-04-10 | 13:03:13

Kenny hacka Ryans twitter <3


2011-04-10 | 12:56:27

Twieber

LoL

2011-04-10 | 12:55:05

Scooter berättar vad som hände i Paris

Scooter Braun: "Medan vi var på hotellet i Paris hörde jag en knackning på min dörrsent på kvällen. Och jag pratar runt 2 på morgonen. Jag öppnade dörren och ingen vardär. Allt jag kunde höra var fnittrar. Jag gick runt hörnet och såg Justin skrattar. Jag frågade om han knackade på min dörr. Han drog ut en docka av sig själv ur fickan och pekade den, sa "Nej, den här hansome killen." sprang sedan iväg .. "

HAHAHAAHAHAHA!!! Asså Justin..........Vad ska man säga? HAN ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ.....SKÖN!!!!


2011-04-10 | 12:51:40

Justin och Ryan <3

Jag undrar vrf Justin tar alltid med Ryan till häfta ställen och inte Chaz :o

2011-04-10 | 12:43:43

Jusitn Bieber, med MJ hat <3

Skit sexig!

2011-04-10 | 12:42:48

Justin bild med fans!

haha justin ser så importig ut, med dom där glassögonen :D

2011-04-10 | 12:39:07

Justin konsär i Milan "Italien"

hur snygg får man va seriöst?!

2011-04-10 | 12:34:01

"Dancing With The Stars" Romeo har en överraskning för alla er Beliebers!

Getty Images

Justin Bieber fans bättre rösta på Romeo på DWTS, eftersom han säger att om han gör det till finalen har han en stor överraskning planerad med Justin! 

Beliebers få dina telefoner redo! Dancing with the Stars tävlande Romeo Miller säger att han har en överraskning planerad med tonåring känsla Justin Bieber om han gör det till finalen! 

"Alla Justin Bieber fans kan y'all rösta på mig också. Om ni alla håller rösta på mig jag har en överraskning, något med Justin. Jag kan inte riktigt säga men om jag gör det till finalen, det ska vara en stor överraskning för Bieber fans ", avslöjade Romeo i en exklusiv intervju med HollywoodLife.com. 

Romeo spelas kändis basket med Bieber för några månader sedan, och vi kan inte vänta och se vad den 21-årige rapparen har planerat med sin all-star lagkamrat! Romeo pratade om hur säsongen skulle gå om Justin var på Dancing with the Stars. 

"Om Justin Bieber var på DWTS alla andra kan lika gärna sluta. Han skulle inte ha problem med fläkten röster. Plus att jag tycker Bieber har en heads up eftersom han redan gillar dans och har redan några danssteg, sade Romeo. 

Ändå sångaren / skådespelaren vill påpeka att en bakgrund inom dans inte nödvändigtvis gör balsal lättare.
"Det är faktiskt en utmaning, det är inte så lätt som det ser ut", erkänner Romeo. "Jag har haft vänner kommer från mina repetitioner, vänner som är dansare, och de försöker göra de rörelser med mig och det är en annan process. En hård process. Sällskapsdans är en helt annan sak. "


2011-04-10 | 12:31:13

Justin i Zurich, interljuv


2011-04-10 | 12:29:47

Justin i italien

fan va söt anisktes min!!!!!!

2011-04-10 | 12:28:18

Justin i dansar i D&G festen (Milano)

han gör sin dougie <3

2011-04-10 | 12:26:55

LA Reid pratar om Justin BieberThe X
Factor domaren LA Reid Talks Justin Bieber Rykten, säger Simon Knows Best

Simon Cowell nya sångtävlingen The X Factor påbörjats i höst, och just nu vill det endanågon skulle veta om det är som kommer att bedöma det. Hittills har endast ettaviserats: musik verkställande LA Reid, som lämnade sin post Island Def JamRecords att ta spelningen. Men det har funnits rykten om att alla från Nicki Minaj, PaulaAbdul och Jessica Simpson till Justin Bieber och brittiska popstjärnan Cheryl Cole är i kör för det andra tider på panelen.

Reid, som faktiskt tecknat Justin Bieber till hans skivkontrakt, upp ryktena om att Biebsär upp för jobbet genom att säga,

"Det skulle nog vara riktigt, riktigt roligt, [men] jag vet inte. Jag har inte en preferens."Han gjorde dock förneka brittiska medier rapporterar att han av misstag bekräftatCheryl Cole som domare under en intervju. Han förklarade: "Det är en komplett lögn.Jag hade aldrig en intervju om det. Det har varit många, många som nämns här ... meninga beslut gjorda efter mig och Simon på denna punkt. "


2011-04-10 | 12:24:45

Är Justin Bieber redo att bli nästa King of Pop?

justin bieber, michael jackson
Stoltserar med en musik karriär som sträckte sig mer än 45 år, var Michael Jackson en av de bäst säljande artisterna genom tiderna (precis bakom Elvis Presley och ledarnaför förpackningen, Beatles). Jackson inspirerade en generation med sin röst, bländandeflyttar dans och varumärke vita strumpor och handskar glitter - en titt hans legion avbeundrare kopieras gång på gång. "MJ är fortfarande - och kommer alltid att vara -kungen av pop," förkunnade Justin Bieber Twitter nyligen, men den 17-årige Usherskyddsling ofta jämförs med det sena ikonen.

Det är med goda skäl att vissa spekulerar att "baby" singer skulle bli nästa att styratopplistorna under överskådlig framtid. Han har brutit sin beskärda del av journaler -hans film "Never Say Never" falska Jacksons "This Is It" i rutan kontoret - ettuppseendeväckande ung ålder, för att inte nämna, som MJ, gjorde han sin prägel påstilen gräns (som har inte pratat om att avundsvärt lurviga hår "göra?). Men är det allt som krävs? Är den kanadensiska sångerskan förutbestämd att bli nästa King of Pop en dag? Det får tiden utvisa. Under tiden har vi undersökt några av de gemensamma nämnare mellan de två mega-stjärnor för att sprida lite ljus över frågan. Läs argument förvarje och rösta i vår enkät nedan!
justin bieber, michael jackson
Justin Bieber fick första erkännande efter sin mor började utstationering hennes 13-årige sons föreställningar på YouTube, men talang utvidgas så långt tillbaka som toddlerdom med ett spädbarn Bieber sjunga och spela instrument sedan han var två år gammal. Hans första viral video, en cover på Ne-Yo: s "So Sick", fick tiotals miljoner åsikter innan Usher plockade honom från YouTube och kastade honom i super-stjärnstatus. Bara två år efter hans berömda mentor tog honom under sina vingar, tappade Bieber sitt debutalbum "My World" vid 15 års ålder.
Trots att han var den näst yngsta i gruppen, gick unga MJ från säkerhetskopian conga och tamburin-spelare, till dansare och sång, att sångaren i Jackson 5 av 8 års ålder.Michael far Joseph Jackson hade Michael och co turnera Mellanvästern, vilket öppnar för vuxna agerar i nattklubben krets före landning ett skivkontrakt med Motown vid 10 års ålder. Vid tiden lilla Michael var 13 hade han redan nio album med hans berömda familj under bältet ... och tre album solo!
justin bieber, michael jackson
i hans karriär som soloartist, toppad Michael Jackson alla (och fortfarande gör). Hittills "Thriller" är den mest sålda albumet någonsin med mer än 110 miljoner sålda exemplar.Sammantaget har Jackson sålt mer än 750 miljoner album världen över och var den första artisten att ha fem topp-10 singlar från ett album (även "Thriller"). Under hela hans nära halvsekel långa karriär, har MJ tjänat 13 Nr 1 träffar och 28 topp-10 singlar på Billboard Top 100, inklusive "Beat It", "Say Say Say" med Paul McCartney, "Bad", "Man In The Mirror "och 1995 års hit" Du är inte ensam "- den första låten i Billboard Hot 100: s då 37-åriga historia att göra debut på listans nr 1 plats. 

Även om Michael har en bra 40-plus år på Justin, Bieber fånga stadigt med Jacksons diagram prestationer. Före lanseringen framgång Biebers album "My World" såg honom bli den första soloartist har fyra topp-40 singlar innan ett album debut. När hans fulla album, "My World 2.0", slutligen föll, debuterade den som nr 1 i USA och sålde mer än 283.000 exemplar inom den första veckan - vilket gör Bieber den yngsta solo manliga agera för att toppa listorna sinceStevie Wonder år 1963 och den första konstnär som upptar två topp fem platser sedan 2004. Den Biebs blev också den första artisten att ha sju låtar från ett debutalbum diagram på Billboard Hot 100. Om det inte är nog, i juli 2010, blev Biebers singeln "Baby" världens mest-besökta Video på YouTube historia.
justin bieber, michael jackson
När det kommer till vita duken Bieber rubriker med sin biografi "Never SayNever."Vissa kritiker hävdade att en dokumentär om en 17-årig ​​resa till berömmelse varför mycket för tidigt. Ändå passerat 2011 3D konserten film om "making of " de ungapopstjärnan Michael Jacksons postuma "This Is It" som mest inkomstbringande konsertfilm i USA: s historia. Biebers dokumentär har räknats $ 72.2M i biljettförsäljningen iAmerika hittills.

Biebers biljettförsäljning kom i precis ovanför $ 72.1M Jacksons 2009 film gjord. "This Is It" gav MJ fans en bakom kulisserna-titt skapandet av Michaels utsålda ochefterlängtade konsert-serien med samma namn. MJ gick tragiskt bort bara 18 dagarinnan konsertens premiär och filmen hade premiär bara tre månader efter stjärnansdöd. Medan "Never Say Never"kan ha toppat Jacksons film i USA, "This Is It" blåsteBiebers ur vattnet internationellt - uppräkning mer än $ 261 världen över att Biebers $ -10,8.
michael jackson, justin bieber
Tårar, skrik och kaos utbröt där Michael Jackson dök upp, ända fram till slutet av sitt liv,när fans orsakade en nästan upplopp utanför UCLA Medical Center för deras fallen kung. Döden av större-än-livet star orsakat en aldrig tidigare skådad fan reaktioninklusive hemsida överlast och senare kraschar av TMZ, Los Angeles Times hemsida,Twitter och Wikipedia från användarnas sökningar. Uppskattningar King of Popminneshögtid publik räkna 31.100 tusen i USA och över en miljard världen över.

Crowd reaktioner är inte precis vad man skulle kalla dämpad Biebs heller. Under helasin korta karriär har Bieber in föreställningar och framträdanden världen över på grund av problem folksamlingar och skrämmer säkerhet. Innerliga fans skickas ut dödshot tillBiebers nya flickvän Selena Gomez, orsakade en nära upplopp i Liverpool, Englandoch nästan krossade konsertbesökare en australisk konsert. Överdriven fans har fåttBiebers ledningen enda bok stjärnan arenor och andra platser som har platser.Kärlek till tonåring heartthrob har även fått en egen unik titel - ". Bieber Fever"
michael jackson, justin bieber

Bieber, som var nominerad i 2011 Grammy Awards i Best New Artist och Best PopVocal Album kategorier, förlorade mot nykomlingen Esperanza Spalding i den förstakategorin - mycket till skandal av hans anhängare. Medan han är ännu att vinna sinförsta Grammy har han gjort tre American Music Awards, inklusive årets artist 2010.2011-04-10 | 12:19:16

Justin är nominerad till MTV movie awards!Justin
Bieber är förvaltarregistrerade årets MTV Movie Awards för
"Bästa häpnadsväckande Moment" Kategori för sin film "Justin Bieber: Never Say Never".
Hur skulle du vilja se honom personligen på mässan? Här har du chansen!

XFINITY vill skicka en vinnare och 3 vänner till 2011 MTV Movie Awards i Los Angeles,Kalifornien! Upplev den årliga prisutdelningen som aldrig förr genom att inte bara vinnagratis entré till showen, men övergår till filmvisningar, evenemang press och partierkändis. Grand Prize inkluderar logi lyxhotell, flygresa tur och retur, och en Movie Awardspresentpåse som inkluderar en HD flipcam och digitalkamera.

Allt du behöver göra för att komma in är chef för XFINITY4COLLEGE Facebook-sida,ladda upp en kort video som förklarar du bör plockas för att vinna, inkludera ditt namn,och berätta för dina vänner att komma och rösta på din video! Omröstning sker öppetfrån April 11-29.

Sekundär priser inkluderar DVD-skivor av nominerade filmerna, Blu-ray spelare, ochmer film swag!


2011-04-10 | 12:14:00

Justin och en kille

Så handsome han är!! Asso Justin! <3

2011-04-10 | 12:07:32

Justins gamla komentar till Tequlias video :)

hahha aww, så gulligt :)


2011-04-10 | 12:05:37

Jessica Jarell saknar Justin

aww

2011-04-10 | 12:04:54

HOT!!!

vet driket inte vad dom här bilderna kmr i från men SNYGGA! Om jag hittar flera av de ska jag självklart lägga in dom på bloggen, men just nu så hitta jag dom. Jag tror det är bilder från D&G festen :)

2011-04-10 | 12:01:40

D&G tweet


2011-04-09 | 23:22:30

Kategori: övrigt

Svar på kommentarer!

Svara på några komentarer, de va några dagar sen!  Hahah satt allting tsm, fan det är ju mkt lättre :D

2011-04-09 | 23:09:12

Visste du att...?

Justin fick sin smeknamn biebs, i sin hockey lag i Stratford
Jusitn tror att hans hår ät bättre än Robert patz
Justin hittar sexigt när tjer äter glass
Justin älskar när tjejer skrattar åt dom själva
Justin tycker fortfrande att det är konstigt att när han går nånstans så väntar tusens av människor på honom
Justin tycker att varje tjej är fin, på sin egen sätt
Justin: "Om jag hittar rätta kärleken kmr jag att ge henne massa kärlek och inget annat"
Justin vill verkligen vinna en grammy
Justin är alltid där för att hjälpa vänner, famlij och självklart fans <3
Justin säger att han kommer aldrig att glömma att han kmr från Stratfrod och han kmr alltid att va tacksam för alla fans
Det blev en kort Visste du att men hitta inte flera!


2011-04-09 | 22:53:24

Justin har blivit singnerad av D&G

Ni kan väl engliska? Nyheten var på en bild, så tyvär kan jag inte kopiera och översätta, men ni kan väl ju englika inte så svårt!

2011-04-09 | 18:51:45

Selena och Justin gjort slut?

Justin Bieber & Selena Gomez beslutat uppgift att "svalna". Enligt The Enquirer, föll Selena, Justin efter var han fortfarande skicka sms till ex GF Jasmine Villegas: "Selena var förtvivlad.

Hon konfronteras Justin & han först förnekade det, men sen kom rena. Hon berättadederas romans var över, men hon var villig att stanna vänner. Även Selena har studsat Bieber, hon lämnade dörren öppen för försoning. "
bilden får mig att tro att dom har gjort slut men tanken är jag har aldrig trot att Justin och Selena har varit ihop!
'

2011-04-09 | 18:47:23

Selena har på sig ugs, Justin hatar ugs!

Selena Gomez Jen Stone On Wizards Set
haha undra vad Justin säger, han hatar ju det sjukt mkt !

2011-04-09 | 18:44:09

Justin blixt lås var öppen igen på scen!

Är Biebz "manhandling macho eller bara för mycket (för en 17-årig)?Inte ens den tonårige Michael Jackson var besatt av sin egen förpackning.

Och vi hatar att säga det, men JB är tydligt att försöka släppa lös något av sin egen manlighet. Oavsett om det är hans ständiga vägran att zip gylfen, även genom hela konserten, eller nu detta - på scenen i Barcelona, ​​6 april - Bieber tycker klart han är läst, hm, handbok om hur man ska agera som en man på scenen.

Naturligtvis finns det också gylfen och ner mode med på röda mattan, även om musikindustrins största natt - Grammys!


2011-04-09 | 18:14:39

Selena hänger fortfrande med sin ex Nick, Justin se up!Selena Gomez säger att hennes relationer med pojkvänner inte slut när romansen är över. Har Justin Bieber behöver oroa sig? Hon gillar att bo vän med hennes ex,berättar Selena BOP!


"Jag försöker vara en god människa och en god vän till människor, säger hon. "Det är något som är väldigt viktigt för mig. Nick är en mycket god vän. Han är en underbar kille,vi är goda vänner och jag njuter av hans sällskap! "

Hmm ... med Justin utomlands sin världsturné och Selena inställning ledigt för att åkalängdåkning med Allstar Weekend, kanske deras förhållande på distans kommer attvara under ytterligare påfrestningar.


2011-04-09 | 18:10:02

Justin dansar till “La Macarena”

den låten känner jag igen! På panta mera reklamen! :D

2011-04-09 | 18:07:12

Justin Bieber VS Chuck Norris


2011-04-09 | 18:05:35

Kategori: Bilder

fans kollar när justin spelar "futbul" <3


2011-04-09 | 18:04:21

interljuv i Belguim


2011-04-09 | 18:01:43

Ett medd. till Justin

fett synd! Hoppas hon får träffa Justin!

2011-04-09 | 18:00:28

Fake justin i madrid


2011-04-09 | 17:57:57

Min video !

gjorde en video....men asså ååååååååå när jag såg den för 1000 gången då märker jag att jag har skrivit if istället för of!!!

2011-04-08 | 14:32:31

Justin i aftonbladet <3

SUCK ON THAT HATERZ! SUCK,SUCK,SUCK AND TASTE IT LATER!!!

2011-04-08 | 08:41:37

Bieberbook :)

BÄSTA!!! Önska att det va så på riktig!
SWAG IN!!

2011-04-08 | 08:39:53

HOT bilder där Justin e på fotbollsplanen :)


2011-04-08 | 08:31:35

Justin spela med Barca :/

Meeeh, Real Madrid dååå! -.-

2011-04-08 | 08:30:42

Justin i 60 Minutes Australia


2011-04-06 | 18:58:49

Kategori: Bilder

unknow photoshop!

hitta dom här bilderna helt slumpmässigt!

2011-04-06 | 18:54:49

Kategori: Bilder

Privat Bild :)


2011-04-06 | 18:35:18

Barca tackar Justin för ha gjort dom känd,

hahaha.....-.-

2011-04-06 | 17:44:50

Kategori: övrigt

Svar på komentar

Svar: Just nu så har jag inte hört nånting om det, Men självklart att den kmr till Sverige!

2011-04-06 | 17:32:11

E! news om Justin shirless <3


2011-04-06 | 10:42:51

Dolce & Gabbana planerar en fest för Justin Bieber.

Modedesigners Dolce & Gabbana kommer att kasta en fest för popstjärna och derassätt musa Justin Bieber i helgen.


Det italienska modehuset duon skede enorma bash tacka "baby" Hitmaker efter det att han presterar i Milano i helgen som Justin har länge varit ett fan av designers stil ochbär deras kostymer, västar och flugor till nästan varje premiär och utmärkelser ceremonihan deltar.

Den unga stjärnan betraktas som en musa av modedesigners, med Stefano Gabbananyligen sade: "Justin är en symbol för den nya generationens musik talanger.

"Vi är fascinerad av hans förmåga att kommunicera med sin musik till en bred publik,från tonåringar till en mer vuxen publik."

Domenico Dolce tillade att de är överraskande, stora fans av sockerhaltigkanadensiska sångerskan s träffar.

Han sade: "Vi älskar Justin musik. Vi har lyssnat hans senaste album under vårmodevisning förberedelse och i vår fritid är det i vår spellista! Han tillhör den nyagenerationen, han bryr sig om mode. Vi är mycket glada att klä honom och vi beundrarhonom mycket. "


2011-04-06 | 10:41:01

Justin i Madrid, interljuv


2011-04-06 | 10:39:33

Josh Duhamel klädde sig som Justin i KCA!


2011-04-06 | 10:36:24

Kvinnliga lookalike Justin Bieber


2011-04-06 | 10:35:13

Willow Smith "Justin Bieber är jätte rolig"

Willow Smith stödde nyligen Justin Bieber för hans brittiska konserter förra månaden och säger att hon hade skitkul turnera med honom.

The 21st Century Tjej sångare sägas vara på väg med Somebody To Lovestar: "Justin är väldigt rolig.

"Han är spelar basket, vill, precis innan showen, men jag slutade för att jag var som," någon kommer att bli sårad "," Willow delas.

"Så han vann då han sprang över och hämtade mig!"

Smith berättade också MSN att resan var "häftigt eftersom jag får se nya platser och nya människor och hur publiken reagerar."


2011-04-06 | 10:33:26

Justin Bieber: Mashup


2011-04-06 | 10:26:03

Justin Bieber nice halsband!

Den här killen har stil!!

2011-04-05 | 20:06:52

Justin spelar fotboll VIDEO!

Jag har sett han spela, basket, golf, baseboll men aldrig fotboll!  Men nu äntligen finns det en video där han spelar!
Han äger ju! Se upp här kommer nästa fotbolls stjärnan! Nä skoja bara!

2011-04-05 | 19:58:41

Sabi säger det finns en chans att Bieber kan komma!

Detta Skrev sabi på hans blogg!:


Många utav er har frågat mig om varför ni tror att Bieber inte kommer till Sverige, trots att det var vi som var först med alla dessa Bieber projekt.

Så som jag har hört från starka källor och som jag tror det är att det ännu inte finns någon riktig arena som kan fylla upp hans krav. Jag har fått höra att man väntar på att Swedbank Arena skall bli klar, och antagligen då bokar man in honom dit.

Nu är detta inte säkert någonstans utan det är bara vad jag hört från mina källor. Det kan lika gärna vara så att Bieber avslöjar att han uppträder i Ullevi i början av sommar. Bara så ni förstår.


Så vi får väl hoppas på Sabi och NEVERSAYNEVER!!

2011-04-05 | 19:32:27

Justin Bieber intervju om NSN, i UK


2011-04-05 | 19:12:36

Mannen betala $1,425 for Justin Bieber’s högra sko!!

Francois Lenoir / Reuters

Justin Bieber rätt sko såldes för $ 1.425 till en 52-årig man från Kitchener, Ont. 

Den 52-årige köparen av Justin Biebers rätt sko har de bästa avsikter. 

Jim Mitchell i Kitchener, Ont. Betalade $ 1.425 för den lila Nike sneaker som Bieber signerade och vann för att hjälpa till samla in pengar till sin gamla gymnasieskola: s TV-studio projekt. 

Men Mitchell inte lider av Bieber feber. Han kopierar inte Biebers signatur frisyr. Och han kan inte recitera alla texter till alla låtar på My World 2,0. 

I själva verket kan Mitchell namn bara en Bieber låten som sin favorit, som han anser kallas Baby, Baby. 

"Det är bara för att det är på radion hela tiden, säger han. 

Mitchells verkliga motivet för budgivning på eBay för skon var för att hedra sin farfar, som ägde en TV studio i Kitchener på 1930-talet och 40-talen. När han dog 1951, hade Mitchell familj att sälja studion eftersom ingen visste hur man korrekt köra det. Mitchell säger att han vill kommande generationer att vara utbildade i sändning kommunikation. 

"Ingen god gärning går ostraffad, säger han om den kritik han har ser idag på Internet. 

Mitchell har inte sko i handen ännu. Han kommer att arbeta ute en deal med Stratford Northwestern Secondary School denna vecka att räkna ut det bästa sättet att transportera skon. Skolan har fortfarande den vänstra skon, även signerade, vars öde ännu inte fastställts. 

Mitchell säger att han skulle försöka bjuda på vänster sko om skolan uttrycker det på eBay. Endast denna gång under en anonym identitet.2011-04-05 | 19:10:42

Justin ska inte sjunga med Lil Wayne, Young Money

Justin Bieber Not Signing With Lil Wayne's Young Money

ediaTakeOut hävdar i en fullkomligt absurda berättelse, att Justin beiber förbereder sig för att hoppa skepp från Island Records till Lil Wayne's Young Money etikett.

"Det finns en intressant rykte som gör sina rundor. Ordet på gatan är att rapparen Lil Wayne och hans partner Baby har tecknat pop känsla Justin Bieber.

Om Lil Wayne drog detta off ... han skulle ha leapfrogged Jay Z och bli den bästa rapparen / musik mogul i spelet idag, "webbsidan påståenden.

Nu, kom ihåg att på medellång sikt är det samma uttag som felaktigt rapporterats Drake lämnade Lil Wayne etikett för Jay-Z: s Roc Nation. Deras track record på dessa typer av berättelser kan beskrivas med ett ord: MISSLYCKADES! Och det ser ut som de är trogen sitt rykte med den här senaste rapport.

Tillfrågad om Bieber var undertecknandet med Lil Wayne's etikett, berättade tonåringens rep RumorFix, "Det finns absolut ingen sanning i detta."


2011-04-05 | 19:03:43

Justin i Madrid

Justin Bieber HoodieJustin Bieber HoodieJustin Bieber HoodieJustin Bieber HoodieJustin Bieber HoodieJustin Bieber HoodieJustin Bieber HoodieJustin Bieber HoodieJustin Bieber HoodieJustin Bieber Hoodie

2011-04-05 | 18:57:55

Kategori: övrigt

Svar på kommentarer


Svar: Aha, aa tänkte väl att jag hade sätt detta ansikte förut, men ändå bilden i mitten kmr väl inte från nån photoshop? Men jaja vem bryr sig! Hon kan bara leva sin dröm :)
Svar: Tack så mycket, Ni läsare är bäst! :D
Svar: Jag fattar, men jag skrev ju bara hon förtjänar inte Justin?! utan en perfect fan?
Men okej jag lovar att inte Snacka om Selena, jag bryr min inte om hon längre, hon får leva sitt liv jag behöver inte bry mig om hennes liv -.- Och jag inte bry min om hon elr Justin är ihop elr inte, justin förtjänar oxå en privat liv som alla andra :)

2011-04-05 | 18:27:31

Justin är i Macdonalds

thebieberbanana: justinbieberspam: k-party: youngandunlucky: ALL THE CARS ARE THE FUCKING SAME except for the honda outcast ISGHFAIGIUGFUIDFT AGAIN WHY AM I LAUGHING SO HARD LOL. hahahahaha ;D
Klicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bild
haha Bieber är miljö vänlig, trevlig liten kille :) awww
Klicka för stor bildKlicka för stor bild

2011-04-05 | 18:19:19

Miley Vs Justin? :o

Miley Cyrus är ute ganska lite äldre på senare bilder - och en hel del mer manlig! Densångerska och skådespelerska tweeted ett foto av sig själv i en mustasch den 4 aprilskriver: "Mustache du få mig att 100.000! (Jag ville bara ha en anledning att bära enstache. Egentligen doesnt ens göra någon sen [sic]. "


Detta är naturligtvis inget nytt som Justin Bieber har också tweeted bilder på sig självmed en mustasch, och är även påstår att odla ett! Den unga stjärnan sade att han skulle en månad utan rakning för att ha en, men hittills verkar det som om han har någon tureller rakat.2011-04-05 | 18:16:30

nästa Justin Bieber?

hmm nej! -.- Ingen kan klå Justin! Han är bra men inte like grad som Justin :)

2011-04-05 | 18:12:57

Flera bilder och bättre kvalite!

Justin BieberJustin BieberJustin BieberJustin BieberJustin BieberJustin BieberJustin BieberJustin BieberJustin Bieber
omg den där mannen förstöde utsikten! HAHAHA
Justin BieberJustin BieberJustin Bieber
OMG JAG ÄLSKAR RYAN han hade på sig Real Madrid :D

2011-04-05 | 18:03:38

Justin i Fantasy Factory

fan vad snygg :D

2011-04-05 | 13:15:07

Vår nya fotbolls stjärna <3

GAAAAAAAAAAAAAAAH!!!! SEXIG BIEBER!!
Han borde ha på sig Real Mardrid, har aldrig vart ett fan av barca!
Real Madrid <3
beast!!!

2011-04-04 | 19:55:27

Bieber to Sweden

en till video, Kom igen gör du oxå!
Vissa hur mkt Sverige vill ha honom!!

2011-04-04 | 19:53:45

Kategori: övrigt

Nu ska det gå snabbt!

SKYNDA PÅ BELIEBERS SKICKA IN VIDOES SENAST DEN 10 APRIL !!! 6 DAGAR KVAR!! JAG ORKARI NTE VÄNTA LÄNGRE SKICKA!! JAG BER ER, JUSTIN KMR ATT SE DEN! DEN KMR VARA SÅ SPECIEL JAG LOVAR!!
PS: Vissa gjärna dina JB saker med!!!

2011-04-04 | 19:41:38

Sexiga hairflippen från NSN!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!

2011-04-04 | 18:51:28

Visste du att...?

* Fan: Dejtar du Selena gomez? Justin: ursäkta? Fan: Dejtar du Selena Gomez Justin: Jag kan inte höra dig... [OMG :o]
* Justin sa att han drömde om en tjej en gång som han aldrig skulle träffa och om han hittar henne skulle han dejta hon.
* Justin kan inte ibland somna för att han är oroliga för hans fans <3
* Justin gillar att lägga hans fingrar i tjejens hår medans han kysser henne :)
* Justin gillar tjejer som han kan bara hänga med och aldrig bli uttråkad eller att det inte finns något mer att prata om.
* Sen Justin och Selena grejen så har Justins fans blivit till hater
* Justin hatar när folk kallar han bög
* Justin säger att han tycker att det gulligt när en tjej mässar upp vad hon säger
* Om en tjej somnar så kommer Justin att massera hennes rygg eller leka med hennes hår <3
* Justins favorite slang ord är Shawty
* Pattie gillar inte när äldre flickor flörtar med Justin [SELENA :@]
* Justin: Ja jag flörtar men jag skulle aldrig kunna krossa deras hjärta
* Justin gjorde twitter speicelt för hans fans
* Justins favorite sätt att ha kontakt med hans fans är på twitter
* Justin: Jag slösar inte min tid på haterz, dom kan hänga sig
* Justin vill gifta sig på Valentine dagen :)
* Justin har gråtit 2 gånger när han sjöng Down to Earth
* Justin genomför Personlighet mellan utseende "Utseende kan förändras, personlighet kan inte."
* Justin kan inte ibland sluta kolla på en vacker tjej i hans konsär
* Jusrin såg en gång en ha på sig en Justin Bieber tröja som stod på "I love Justin Bieber" och så gick Justin av från bilen och gav henne en kram <3
* Justin vill följa all Beliebers på twitter
* När Jusitn var liten satt han fast en hiss i 2 timmar, och nu så hatar han hissar
* Justin kallar bröst till *Lady Lumps*
* Justin älskar när hans fans står upp för han <3
* Justin favorite romantiskta film är Notebook och A walk to remember
* Justin säger till hans fans: Ni alla är liknar Prinsessor, och sen säger han till hans manliga fan: förutom du ser ut som en MAN!
* En gång så tokra Justins ett fans tårar för att hon grät
* Justin minsta favorite ämne är biologi
Justin gillar inte att gå på toaletten natten eftersom han är rädd för mörkret.
* Justin tycker att det är konstigt när fans frågar han flörtiga tweets!2011-04-04 | 18:27:18

Kategori: övrigt

kommentar....

tja...Jag tror att det är hon när jag ser det, det finns inge bevis att det är inte hon på bilden jag ser ingen skillnad och om det inte är hon så tror jag ändå att det hon LoL!
Vrf inte nåt sånt skulle komma från hon?!

2011-04-04 | 18:18:01

Kategori: övrigt

Börja trenda!

Alla ska börja trenda #BieberToSweden minst en dag VARJE dag på twitter! Ni som inte har twitter
SKAFFA nu! Vi ta detta nu på serisöt, gör så att vi får en chans och få det på TT listan på twitter.
Så sätt igång och twittra #bieberTosweden !!!!!!!!!!
haha och gjärna #MyWorldTourSuckWithoutSweden !!

2011-04-04 | 16:54:49

Hur dom gjorde vax dockan :)


2011-04-04 | 15:59:21

Justins skor säljs äntligen!En
sneaker och signerade av Justin Bieber har sålt eBay för US $ 1.425 söndag 3 april 2011. Justin vann sin lila Nike sneaker att hjälpa sin gamla gymnasieskola - Stratford Northwestern Secondary School.

Den sneaker började säljas för US $ 5.500 eBay förra månaden, men försäljningenföll igenom efter det avslöjades att en Edmonton flickan hade lagt budet utan att frågasin mamma först.

Det fanns 38 anbud lämnats in för skråmat, storlek 7 1 / 2 höger sko innan auktionenavslutades kl klockan 5 på söndag. Identiteten på den vinnande budgivaren är okänd.

Skolan har inte beslutat vad man ska göra med den vänstra skon än.2011-04-04 | 13:02:48

Kategori: övrigt

Selena..?

SHITTT!!!! VAD ÄRE MED HON? HON VILL BLI LIKA MILEY!!!!
Justin förtjänar inte en som hon! utan Justin förtjänar ett perfect fan <3

2011-04-04 | 12:56:52

Asther Roth & Justin Bieber inspelning av "Best of Both Worlds" Album!

Två av musikvärldens starkaste talanger kommer att gå samman för att skapa AA 2011version av Jay-Z och R. Kelly "sclassic genre-mosa albumet Best of Both Worlds.Projektet har varit hemligt för ett par år men tydligen de bara slås in den sista låten i LosAngeles. Håll utkik efter låtlistan att släppa snart.


2011-04-04 | 12:53:57

Berlin, konsär


2011-04-04 | 12:51:24

Justin i Belgium, interljuv


2011-04-04 | 12:50:23

Mandy Rain interljuv om JustinHur
vet du Justin Bieber?

Han arbetade på en film med mig under 2009 (School Gyrls), vi har varit vännerganska länge nu. Han är en väldigt, väldigt söt kille och jag älskar jag till döds. Vi sågvarandra för ett par veckor sedan faktiskt. Vi såg varandra på en fest, pratade en stund och åkte, det var riktigt kul!

Han verkar riktigt kul.
Ja! Han är en 16-årig ​​i hjärtat och han försöker bara ha kul och vara unga. Så, att den största delen. Jag minns, när vi gjorde filmen, gick han in i min trailer och sköt dennafåniga tre-minuters video min dator när han hade inte ens träffat mig än! Det faktumatt han gillar att lägga lite kul när de gör arbetet är stor. Det ger glädje i att det och omdet inte redan tillräckligt kul, han drar upptåg på dig och försöker att sjunga för dig, attdu serenad och sånt.

Söt! Har ni gjort något för att honom tillbaka?
När vi var på som vi gömde hans skateboard. Han fick riktigt, riktigt upprörd. Han sa:"Jag kan inte hitta min skateboard!" Hans mamma Patty var där och hon var som, "Jagvet inte var din skateboard är," men hon visste. Han fann till slut och var som, "Jag hatarer alla". Det var kul.

Jo, dessa saker brukar cykla tillbaka. Så se upp, Justin som kommer för dig!
Jag är säker på att han faktiskt är. Jag har sett några av de upptåg han drar folk och jag är lite av en upptågsmakare, men jag tycker inte upptåg dras på mig.2011-04-04 | 12:46:39

Justin Bieber tillråder fans att anta husdjur från djurhärbärgen

Justin Bieber hoppade på chansen att leda en ny kampanj djur antagande för personerför etisk behandling av djur - eftersom han bunden till sin pappa ett härbärge förherrelösa katter och hundar när han var barn.

Baby sångaren och hans hund Bijoux medverkade i en annons för PETA: sungdomsförbund 2009, uppmanar fans att anta förirrar form skyddsrum under valparfrån butiker - och nu är han tillbaka för en ny kampanj, och betonade den glädje hanhade med sin första husdjur, Sam, som han tog i från ett skyddsrum.

Han berättar för djurrättsorganisationen Animal Times Magazine, "Vi flyttade till en staddär jag inte riktigt visste vem som helst, ... jag ville ha en kompis runt och Sam var ...den vännen."

"Min pappa och jag brukade och hänga (på Kvinnojouren) ... bara att gå och besökade olika djur."

Och Bieber är desperat för fans att besöka sin lokala kvinnojour innan något beslut fattas om att bli en hund eller katt ägare.

Han tillägger, "Det är verkligen viktigt att man anta. Jag verkligen uppmuntra att gå ut tillett djurhem eller en plats där du kan få en hund som övergivits eller inte har ett hem. "


2011-04-04 | 12:44:11

Justin och Selena en duet tillsammans

Teenage Justin Bieber och Selena Gomez ryktas att överväga spela in en låttillsammans!
Selena fick frågan om paret har övervägt krok upp för att spela in en låt.

"Jag vet inte," sa Selena E! Online. "Du vet, med mina vänner, jag alltid se till att jagförsöker hålla som familj och företag separat eftersom den inte riktigt går bra ibland ...jag vet inte om det. Vi får se. "
Men när frågade om hon var öppen för fantastisk idé, svarade Selena snabbt, "Ja!
Och Selena har beslutat att fokusera på musik just nu, snarare än att agera.

Hon sa, "Ytterst skulle jag vilja sakta ner allt och bara göra tillförordnad när jag är äldre.Men just nu har jag en passion för musik. Jag är ung och jag älskar att resa och jag ärtyp av omfattar allt det där. "2011-04-04 | 12:40:56

Justin träffar Evander Holyfield i danimark

Justin Bieber Evander Holyfield MeetingJustin Bieber Evander Holyfield MeetingJustin Bieber Evander Holyfield MeetingJustin Bieber Evander Holyfield MeetingJustin Bieber Evander Holyfield MeetingJustin Bieber Evander Holyfield Meeting
Boxningslegenden Evander Holyfield och vacker sångerska Justin Bieber fångas upp iHerning, Danmark på fredagen. De fyra-tiden World Heavyweight Champion var i stanför att delta lördagens TV2 Fight Night medan Justin gav en konsert framför en sell-outpubliken helt nya Jyske Bank BUXBOMS


2011-04-04 | 12:37:25

Kategori: Paparazzi

Justin i flygplatsen *tror jag*

Bieber, &#039;You Are Best Fans In The World&#039;Bieber, 'You Are Best Fans In The World'Bieber, 'You Are Best Fans In The World'Bieber, 'You Are Best Fans In The World'

2011-04-04 | 12:29:29

Kategori: övrigt

Svar på komentar

Jag har facebook och jag heter Diana Rafik, på facebook. Du kan gjärna adda :)

2011-04-03 | 22:22:03

Bilder

iamjdbieberobsessed: HIS NECK! UNFF!!! PURPLE PANTS SWAG!;) 

2011-04-03 | 20:03:59

En kille som snackar om Jeleans realtion2011-04-03 | 17:29:46

Justin i aftonbladet


2011-04-03 | 17:17:18

Support Video, Justin till Sverige

Hitta en video, på facebook! denhära! Den är helt grym, asså texten, det vore som om jag har skrivit det
jag har alltid tyckt så, och aldrig visste att det var andra som tycker så oxå!

2011-04-03 | 16:58:59

WeknowtheDJ.com Säsong 3, avsnitt 7


2011-04-03 | 16:57:40

Baby är mest dislike på youtubeJustin
Biebers "baby" musikvideo är MEST illa omtyckt på YouTube med 1.150.340ogillar slog ut upp och kommande tonåring popstjärnan Rebecca Blacks "fredag​​"somhar 1.095.855 ogillar. Tror du att "Baby" är värre än "fredag​​"?2011-04-03 | 16:54:25

David letterman show: Chris Rock nämner Justin


2011-04-03 | 16:49:38

David Beckham om Justin Bieber


2011-04-03 | 16:49:02

"Jag gillar alla tjejer"

Justin Bieber Press Conference Beautiful

"Jag gillar alla tjejer ..
Jag tycker att det är alla som du omger dig med och det handlar om de människor som hjälper dig att växa upp och hjälper dig att bli en god människa.

Jag tror att så länge du håller bra människor omkring dig och har alltid bra moral och vet vad som är fel och vet dina gränser. Jag tror att det bara om att ha kul och inte ta sig själv på för stort allvar. "2011-04-03 | 16:46:03

Justin i Friday cover

Justin Bieber FRIDAY COVER BOY
Justin Bieber FRIDAY COVER BOYJustin Bieber FRIDAY COVER BOYJustin Bieber FRIDAY COVER BOYJustin Bieber FRIDAY COVER BOY

2011-04-03 | 16:42:07

Daniel Lanois om att producera Justins nya album


I
ett drag som har överraskat pop och R & B musik världen, har Daniel Lanois gått med på att producera Justin Bieber nästa studioalbum, trots tidigare rykten rapparen KanyeWest var att hjälpa JB's nya album-projekt.

Tre album som Lanois har vunnit Grammy Award för Årets album och fyra andra ficknomineringar.

Den 31 mars chef Scooter Braun som spillts ut, "För en tid Justin har pratat om att gå i en ny riktning för att expandera sin fanskara." Efter att jag pratade med Daniel Lanois Junos gick han äntligen att producera det nya albumet. Justins extatisk! "

Scooter Braun nämns andra artister som kan vara med i Hitmaker nästa ansträngning."Justin har pratat med Drake om ny musik, sade han. "Han är talat med Rascal Flatts.Honom och Chris Brown har sänt saker fram och tillbaka till varandra .... Men Lanoiskommer att vara den man i avgift. "

Daniel Lanois kommer att återvända till studion för att påbörja arbetet med JustinBieber album i början av juli 2011. Justin Bieber egna Never Say Never Turen slutar 19 maj i Tokyo, Japan.


2011-04-03 | 16:37:43

Clever TV om Justin Bieber och Katy Perry

¨

2011-04-03 | 16:35:58

Interljuv i Danimark


2011-04-03 | 16:32:54

Kvinnliga, Justin Bieber


2011-04-03 | 16:31:02

Selena utnyttjar Justin?

Det finns ett rykte som säger att dom dejtar!

2011-04-03 | 16:28:33

Justin Bieber Undvika sina fans genom att smyga i hotellets bak dörr

är oftast glad att kunna välkomna den "Beliebers"som är en nära-ständig närvarovart han än går, men idag är det verkade som om Justin behövde vila från fansen skrika.

Justin Bieber blixtrade en trött 'fred' tecken fotografer, men hans uttryck gjorde det klart att han var inte på humör för pressen i dag. Han såg utmattad efter månader envärldsturné. Stackars barn!
Han såg trött som han tog sig in i lokalen med huvudet ner och omgiven av livvakterbuttra och barnskötare.

Hans uppenbara trötthet är förståelig, med tanke på hans non-stop schema. Justin är imitten av en världsturné.
Vi beliebers får inte göra så när Justin kmr hit! Vi ska vissa våra fina sida till han, så att han vet hur mycket vi älskar han och respekterar han :)

2011-04-03 | 16:24:38

Justin räddar sin mamma!

Omg såg nu hans reflexer! Så rädd han är om sin mamma, Så gullig <3

2011-04-03 | 16:22:14

Justin Bieber lanserar NSN armband m.m

VILL HAA!!!

2011-04-03 | 16:16:38

Ska david beckham döpa sin komande dotter till Justin Bieber

David Beckham avslöjade nyligen Jimmy Kimmel Live att hans son Romeo vill döpa sin lillasyster efter Justin Bieber när hon är född.

Vi har några [namn] i åtanke. Vi sa också till pojkarna, "Ge oss några idéer". När vi fick höra att det var en pojke, mitt mellannamn son Romeo sade: 'Vad sägs om JustinBieber som ett namn? Justin Bieber Beckham ". Så nu vet vi att det är en flicka, hansom, "Vad sägs om Justine Bieber