2011-02-28 | 18:46:51

Blaine Zuckerman om Justin och Selena i oscar

Justin Bieber & Selena Gomez

Oscar
natt handlade om mode, utmärkelser och - Bieber feber?
Enligt Blaine Zuckerman, personal skribent för tidningen People, Justin
Bieber och Selena Gomez steg ut tillsammans för första gången i en
framträdande på den berömda Vanity Fair efterfest.
Zuckerman sade att två var "mycket, mycket tillgiven på röda mattan."
"Det är första gången de har kommit ut, sade han. "Vi har sett dem i
paparazzi skott, men det var en riktigt imponerande intryck. "

Co-ankare Chris Wragge frågade om "The Early Show", " Selena har
Bieber feber, va? "
"Uppenbarligen" Zuckerman sagt. "Vem gör inte det?"
Zuckerman sade att detta var parets ögonblick.
"Flash lökar överallt, sade han. "Dessutom går detta tillbaka till detta är
unga Hollywood. Kanske det är en del av vad igår var egentligen handlar om
- De unga ".
2011-02-28 | 18:39:03

NSN biljetterna släpps på ONS för bioklubben FRE för övriga!

SF BIO
SFBIO SF BIO
Biljetter till #NeverSayNever3D på Svenska Bios biografer släpps nu på onsdag (2/3)
»
SF BIO
SFBIO SF BIO
Biljetterna till #NeverSayNever3D på SF Bios biografer släpps 2/3 för medlemmar i Bioklubben och 4/3 för övriga. 110 kronor/biljett


2011-02-28 | 17:25:17

NSN biljetter släpps ut på tordag,biljetterna kostar 110 kr!

Justin Bieber: Never say never 3D

I Justin Bieber: Never say Never, får vi följa den unga storstjärnan under hans utsålda My World-turné sommaren 2010. Förutom Bieber själv, medverkar även Miley Cyrus, Jaden Smith m.fl. Vi fårockså se intervjuer med fans och andra som följt fenomenet Justin Bieber från början av hans karriär, bl.a hans mentor, Usher.

För att förstärka konsertupplevelsen visas Justin Bieber: Never say Never i 3D.


2011-02-28 | 17:09:00

Skriven av Christian BeadlesWoww! Jag håller faktiskt med, han har förändrats!

2011-02-28 | 12:45:50

Kategori: Bilder

Justin i St. Regis hotel med Selena :(

4.jpg2.jpg2980911407_1_7_RV5MaUp2.jpg249429683.jpgKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlek

2011-02-28 | 12:27:59

VARNING de kan va ihop :(

KOLLA PÅ BILDERNA!!! seriöst jag har alldrig trort att de e ihop men nu så börjar jag! Och i dont like that feeling! Screw you BITCH! Selena

2011-02-28 | 12:22:21

Justin och Selena bilder!

SERIÖST TROR NU DE EE IHOP!!! :@

2011-02-28 | 11:03:42

Justin i St. Regis


2011-02-27 | 20:02:53

Förlåt för dålig uptatering!

Jag har bara sutit och kollat på The secret life of american teenager, nu i 1 och halvt dag, Jag har inte ens slutat bara att kolla! Fan jag är beronde!! Jag har kollat på 20 avsnitt! och äntligen har jag kollat klart på säsong 2 som nu pågår i tv11, Men så bara som ni vet, jag ska nu börja kolla på säsong 3, Måste kolla på de oxå!!! Inget liv kvar! Inge blogg SORRY!!

2011-02-26 | 18:52:25

Kategori: Bilder

Bild på Justin och Catiln "gammal bild"

jbieberpictures:  Justin & Caitlin. old but adorable!

2011-02-26 | 18:51:14

Kategori: Bilder

Bilder på Justin där han cyklar och sk8


2011-02-26 | 18:46:06

En kvinna rör vid Justins grej?

hahahha omg!! Men de kan inte vara riktig, hon kanske skullle ta upp handen och de råka se ut så!

2011-02-26 | 15:38:26

Justin Bieber-Dr Bieber(new version)


2011-02-26 | 15:36:09

Vakna med the voice Justin Bieber Tribute

HAHA bästa!!

2011-02-26 | 09:51:28

Rolling Stone medger att felcitera The Biebs

I själva verket felciterat de honom i ett ganska avgörande sätt.

Igår var alla surrade över Justin Biebers skandalösa intervju med Rolling Stone Magazine, där han delade hans åsikter om sex, droger, abort och till och med våldtäkt. Outrage nästan omedelbart följde från folk som inte kunde tro att svaret Justin hade på frågan om aborter bör tillåtas i fall av våldtäkt, men ingen var mer upprörd över att Justin läger, som insisterade han var felciterad.

Visst nog, var något mycket utelämnats i hans svar. Efter ett hårt tryck, hade MAG att skriva detta meddelande på deras hemsida och ge Justins exakt svar utan att utelämna. Artikeln har följande lydelse:

På grund av ett fel redigering, ingår denna historia ursprungligen ett ofullständigt citat från Justin Bieber. Den fullständiga citat, bör hans svar på huruvida aborter tillåtas i fall av våldtäkt, har följande lydelse:... "Um Ja, det tycker jag är verkligen ledsen, men allt händer av en anledning jag inte vet hur det skulle vara en anledning jag antar att jag inte varit i den positionen, så jag skulle inte kunna bedöma det. "

Vi vet inte hur reportern kunde så lättvindigt lämna ut det! Det förändrar hela sammanhanget av hans svar! Vad hände med ansvariga journalistik, va?

Ärligt talat, vi chockade fortfarande att denna typ av tunga grejer var uppfostrad till att börja med. Han är fortfarande ett barn - ett barn i musikbranschen, inte politik. Uppenbarligen var någon mer intresserad av att få en chockerande berättelse än verkligen lära känna Justin. Skam


källa: perezhilton.com


2011-02-26 | 09:45:19

Justin Bombade Selena med Blommor!
Som om
det redan var inte skäl nog för alla er tonåriga-tjejer där ute att ha en crush Justin Bieber, här är ett mer för listan!

I onsdags, det JBieb beslutat att köpa ut en hel blomsteraffär att fylla Selena Gomez hus med blommor!

En Alla hjärtans dag Vecka närvarande, kanske?

Han för så många blommor att florist behövs "flera bilar" för att leverera ordern.

Källor säger Selena ÄLSKADE den förvåning och, låt oss vara ärliga, vem skulle inte?

romantiskt!

källa: perezhilton.com


2011-02-26 | 09:42:43

Bieber och Gaga är #1
Det
har varit ganska vecka för Lady GaGa och Justin Bieber!

GaGas Född This Way fortsatte regera på # 1 för den andra veckan i rad säljer 509.000 låtar, vilket är en 14% ökning från förra veckans försäljning.

Vad gäller Biebs, hans album Never Say Never: The Remixes var # 1 på Billboard 200, med 161.000 sålda exemplar!

Med premiären av GaGas Borns This Way musikvideo väg och The Biebs "Never Say Never publiceras igen, vi tänker dessa två är sannolikt att fortsätta dominera alla typer av diagram!

Så imponerande!2011-02-26 | 09:41:20

Allt justin vill ha till hans födelsedag är Cherry Cheesecake!Cue Cheesecake Factory få översvämmad med beställningar!

Ikväll kommer Justin Bieber sitta ner med Mary Hart för en exklusiv intervju på ET om sin kommande turné. Under intervjun talar den Biebs också om Turing 17 och hur han hoppas kunna hålla även ganska låg profil. Han förklarar:

"Jag har bara, liksom, fyra dagar, så jag ska bara koppla av, eftersom jag börjar mitt världsturné med början den [mars 4] -. Så kommer bara att mentalt förbereda och bara koppla nr födelsedagsfest ... Förhoppningsvis mina morföräldrar. kommer att vara här ute och jag kommer att kunna spendera tid, lite, med dem Min mormor gör den bästa ostkaka -.. körsbär cheesecake Hon gjorde det för min 13-årsdag ".

Återgång! Ha! Inget slår hemlagad sockrade godsaker!

Justin bekänner också varför han beslutat att sänka sin ikoniska hår till bestörtning av många Biebliever och sade:

"Jag ville bara, det är allt, egentligen inte en stor anledning.. Jag bara vaknade och sade: 'Jag vill inte här längre," så jag bara klippa det är det inte egentligen om att du vet, fansen verkligen gillade det, men de kommer att gilla mig oavsett vad, eftersom jag tror att det handlar om musiken. jag verkligen fram emot att se vad fansen utomeuropeiska tänka och ta det dag för dag. "

Åh, tänker vi oss att de inte kommer att bli att besviken. Bara ha dig i närheten kommer säkert att vara nog för dem!

Här är hoppas du och din nya tar det trevligt och enkelt för ett par dagar innan du ger dig ut på denna stora världsturné! Kan inte vänta att se dig när du kommer runt vårt grannskap!

källa: perezhilton.com2011-02-26 | 09:38:43

Justin ny låt med Kanye West!Kanye
West tog bara till Twitter för att avslöja att han och Justin Bieber är tillbaka tillsammans i studion, att döma av den bild han delade (ovan)!

Källa: Perez hiltons blogg2011-02-25 | 15:41:21

Justin Bieber, Wayne Gretzky över air hockey


Wayne Gretzky kan vara den största målgörare i National Hockey League historia, men han kunde inte sluta Justin Bieber från att få en puck förbi honom onsdag. ". The talk" Gretzky förvånad Bieber under popstjärnan utseende på amerikanska tv-show Efter en snabb kram hej, fick två av de mest kända kanadensare ner till Kanadas tjänsteärenden: hockey. Tja ... airhockey. Efter Bieber sa hej till Gretzkys blyg unga dotter, Emma, hävdade de båda sina sidor av en air hockey bord som hade satts upp för tillfället. Efter den stora One hämtas en puck och satte den på bordet, gled den sakta mot Biebers slut. Den nyligen klippt sångaren kastade på den, knackar det rakt in Gretzky's nät. Naturligtvis den unga fans i publiken - var i extas - som kanske inte har insett Gretzky. Inte vara sämre av en tonåring, svarade Gretzky med ett mål på sitt eget, till en mycket mer dämpad svar. Flickorna började skandera "Bieber, Bieber" som handlas två skott. Den snabba spelet slutade med en slips. Gretzky lade sedan Bieber med en undertecknad Team Canada tröja med Great One namn och nummer.2011-02-25 | 15:38:48

Ozzy's & Justin Bieber's kostym som ska auktioneras ut


Den futuristiska kläder Ozzy Osbourne och JUSTIN BIEBER bar i sin Super Bowl Best Buy TV-reklamen ska auktioneras ut till samla in pengar till Sharon Osbourne's cancer välgörenhet. De två stjärnorna har signerade sina rymddräkter, som kostade en massiv $ 30,000 (£ 20,000) vardera, och rock matriarken Sharon hävdar att det är ett måste för alla Bieber fan - på grund av tonåringens dräkt doftar fortfarande av hans svett. Visa upp kläder på hennes USA dagtid serien The Talk, säger hon, "Dessa outfits kostar $ 30.000 styck. Justin svettades hela dagen, så det är täckt av hans svett. "De är otroliga outfits ... De är undertecknat av killarna och det luktar precis som Justin! Pengarna går till en stor, stor sak. "Alla intäkter från den kommande eBay försäljningen kommer att gynna Sharon Osbourne koloncancer Program på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles. I lustiga annons fördubblades Bieber upp som sig själv och en skäggig Soundman.2011-02-25 | 15:34:00

FLASH BACK justin bieber

Bieber, tillbaka i dag! I augusti 2007 var Justin Bieber bara en okänd, baby-faced ung sångerska med en dröm och en gitarr. I nya bilder som förvärvats uteslutande av UsMagazine.com, en pre-fame Bieber, sedan en wee 13 år gammal, spelade sin gitarr och sjöng på de konkreta steg i Avon Theatre i sin hemstad Stratford, Ontario.BILDER: Kändisar med Bieber feber! Fotograf I. Shuter, som brast bilderna, berättar han märkte "denna söta unge" som utför bara förbi klockan 9 på 20 aug - med förbipasserande kasta dollarsedlar och Loose Change in i hans gitarrfodral. Tråkigt nog kom Biebers improviserad visa ett abrupt slut. "Chefen för teatern kom och jagade ungen borta!" Shuter berättar. VIDEO: Justin vamps för oss! Den "baby, baby" sångare har sagt att han tjänat $ 3.000 "gatumusikant" utanför Avon Theatre, ett YouTube-klipp av honom sjunga på en talangjakt tidigare samma år till slut lanserade sin stjärnstatus. När hans framtida chef Scooter Braun upptäckte klippet landade Bieber sitt skivkontrakt som förändrade hans liv. BILDER: "Han var den mest begåvade killen jag någonsin träffat" Kid alla stjärnor vuxit upp Braun säger. Läs mycket mer om Justins upphov till berömmelse i Justin Bieber: Mina privata World från redaktörerna för Us Weekly - i bokhandeln och på nätet nu2011-02-25 | 15:32:09

Folket om Justins nya frilla!


2011-02-25 | 15:30:18

Justin köper skor

Innan han högg av hans hår var Justin Bieber fokuserat på en annan del av hans kropp - hans fötter! TooFab har lärt sig singer / superstar åkte på en allvarlig shoppingrunda för nya skor i helgen - och plockade upp sex par nya sparkar på Sportie LA All-Star Weekend Block Party omfattas FN stiftelsens Nothing But Nets organisation. Även på Sportie LA, en av killarna som jobbade där sa Justin att Supras var den hetaste skor de hade just nu? - Och Bieber försökte på ett par medan berätta för honom "Ja, och vem tror du gjorde dem stora jag har varit ! bära dessa i 2 år nu "Justin hamnade ta hem två par Supra Skytops - en vit och en svart, både storlek 8 - plus ett par Vans Sk8 Hi och tre par barn skor. Vi berättade Bieber tog tid att träffa fans i affären och även bråkade runt på trummorna som inrättades för evenemanget!

2011-02-25 | 15:29:18

Justin Bieber hairstyle docka

Vill nog ha en sån!! HAHAH

2011-02-25 | 15:27:34

Justin på talkshow


2011-02-25 | 15:19:02

Justin på ET


2011-02-25 | 12:47:06

Justin Bieber avslöjar Big 17-årsdag Planer: "Just Relax"

Vår egen Maria Hart fick en smak av Bieber Fever som Justin Bieber tog tid från hans stormvind schema för att prata om sin redan omarbetad version av "Justin Bieber: Never Say Never" - och vad hans stora planer för sin kommande 17-årsdag!

"Jag har bara, liksom, fyra dagar, så jag ska bara koppla av, eftersom jag börjar mitt världsturné med början den [mars 4] - så bara att mentalt förbereda och bara koppla av, säger Justin, vars födelsedag är den 1 mars. "Ingen födelsedag bash ... Förhoppningsvis mina morföräldrar kommer ut här och jag kommer att kunna spendera tid, lite, med dem Min mormor gör den bästa ostkaka -... Körsbär cheesecake Hon gjorde det för min 13-årsdag."

"Justin Bieber: Never Say Never" öppnades för mer än $ 30 miljoner i kassan helgen den 11 februari, kommer head-to-head med Adam Sandler och Jennifer Aniston "s" bara att följa, och i helgen Justin planer att leverera ännu mer godhet till det sanna Beliebers där ute: En modernare version av "Never Say Never" i teatrar med helt nya film!

"Det är 40 minuter extra film, så det är i princip som en ny film, säger han. "Det är riktigt spännande eftersom det visar mig och mina vänner mer och det visar en annan del av konserten, så det kommer att bli stor. Förhoppningsvis alla fans kommer att gå tillbaka och titta på det."

Justin pratade också till Maria om sin rubrik beslutsfattande frisyrför några dagar sedan. Varför gjorde han det?

"Jag ville bara, det är allt, egentligen inte en stor anledning, jag bara vaknade och sade: 'Jag vill inte här längre," så jag bara klippa det, förklarade han. "Det är egentligen inte om det. Du vet, gillade fansen verkligen det, men de kommer att gilla mig oavsett vad, eftersom jag tror att det handlar om musiken. Jag verkligen fram emot att se vad fansen utomeuropeiska tänka och ta det dag för dag. "

Will Smith och Jada Pinkett Smith dotter Willow av "Whip My Hair" berömmelse kommer att öppna för Justin i hans kommande turné, och Justin berättar Maria, "Jag är glad att se vad hon tar med till bordet. Vi börjar den 4 mars , så hon är riktigt upphetsad, och hon berättade att hon inte kan vänta - och hon är bedårande - jag kan inte vänta. så "

Med Bieber Fever på en Fever Pitch, verkar Justin att ta allt detta berömmelse i steg, och han krediter den till människorna omkring honom.

"Jag har så fantastiska människor runt mig, och så bra familj, säger han. "Jag vill bara vara en god förebild för människor, och att kunna bara göra bra musik. ... Jag ska göra misstag, men det handlar om att lära av dem och bli bättre. ... Min film visar att allt är möjligt och drömmar går i uppfyllelse. ... Kom ihåg att alltid vara ödmjuk och alltid vara nådig och allt kan hända. "


2011-02-25 | 08:40:42

Justin om att kilppa sitt hår

"Jag ville bara, det är allt, egentligen inte en stor anledning, jag bara vaknade och sade: 'Jag vill inte här längre," så jag bara klippa det, förklarade han. "Det är egentligen inte om det. Du vet, gillade fansen verkligen det, men de kommer att gilla mig oavsett vad, eftersom jag tror att det handlar om musiken. Jag verkligen fram emot att se vad fansen utomeuropeiska tänka och ta det dag för dag. "
2011-02-25 | 08:38:25

Charice vann över Justin i en japanskt Award

Charice och Justin Bieber går åter rubriker tillsammans - men den här gången är det inte för en potentiell samarbete . Charice, 18, vann J-Wave Tokio Hot 100 Award för Best New Artist den 24 februari i Japan, slog ut Justin och kolleger nominerade Bruno MarsKe $ ha och Orianthi .

 

Om du är en vanlig HollywoodLife.com läsare, du vet att vi har inget annat än kärlek till Charice. Faktum är att våra Editor-in-Chief Bonnie Fuller såg henne uppträda live februari 8 vid Woman's Day Red Dress Awards och hon var helt blåst bort.


DÄR KOM ETT BEVIS ÖVER ATT JAPAN ÄR INTE TRUE BELIEBERS OCH JUSTIN SKA ÅKA TILL JAPAN!! DE GILLAR JU BARA HAN FÖR HANS KÄNDISKAP OCH UTSEENDE JU!

"haha i min åskit"2011-02-25 | 08:33:20

Justin besökte Playboy Mansion

Getty Images (2)

Justin
Bieber frågade Hugh Hefner om han kunde komma till Playboy Mansion med sinpappa! Bör Selena berörda?


Justin Bieber säker växer upp! Med sin sjuttonde födelsedag mindre än en vecka bort,hackad den 16-åriga pop känsla av ljuvlig lås och nu är han redo att göra sin razzia iden vuxna världen på ett sätt de flesta män bara kan drömma ... genom att gå tillPlayboy Mansion!

Under en intervju med Piers Morgan 22 februari sade Playboy skapare Hugh HefnerBiebs hade lägga ett ord för att tillstånd att komma och hälsa.

"Idag fick vi nyheten om att Justin och hans far vill komma till huset," den 83-åriga damer"sade mannen. "Ja, det är sant."

Hur Mr Hefner tror Justin kommer att hålla upp runt alla Playboy Bunnies?

"Han kommer att göra helt okej, sade han, smirking.

Justin verkar lite ung för att kylas i grottan med ett gäng falska bröst, men vi är säker på att han kommer att njuta av sig själv. Tror du Selena bör vara nervös för att låta henneBF hänga med Hugh och på Playboy Mansion?


2011-02-25 | 08:30:08

Justin Bieber ville Playboy MansionJustin
Bieber 17-årsdag planer: "Jag har bara, liksom, fyra dagar, så jag bara tänkerkoppla av .." Efter intervju med Hugh Hefner, Piers Morgan tweeted "Breaking News: @HughHefner visade bara att Justin Bieber har frågat om han kan komma till Playboy Mansion. Med sin pappa. "

Hugh medgav att han skulle vara "glad att underlätta" Justin besök i Playboy Mansion:"Idag fick vi beskedet att Justin och hans far vill komma till Mansion." Hef's fästmöCrystal Harris tillägger: "Jag vill träffa Justin Bieber. Jag har Bieber feber. Vi gör alla,alla Playmates. Vi vill alla träffa honom. "
2011-02-25 | 08:22:20

Kategori: Bilder

Bild på Justin (SNYGG)

Justin Bieber @ FANTASY FACTORY
Skit Sexig ju!!

2011-02-24 | 18:57:12

Justin: Min mamma har kontroll över mina pengar

Justin Bieber

Justin Bieber inte har kontroll över sin ekonomi!

Den 16-åriga Baby sångaren säger trots sin berömmelse, ser hans mamma efterhans pengar.

"Jag har bara ett kreditkort som gör att jag kan spendera en viss summa pengar varjemånad," Bieber sagt.

"Om jag når gränsen efter den första veckan, jag kan inte köpa några fler grejer tillsmånaden är över. Min mamma har kontroll över det. "

Bieber avslöjade också hans mamma har starka åsikter om trosor kastas upp på scenen hans konserter.

"Min mamma tycker inte om när det händer, sade han.

"Ibland har de telefonnummer skrivet på dem. Jag vet inte vad som händer med dem."

Bieber insisterade nyligen att han är en "mycket självständig person ".

"Jag antar att jag mår bra med att vara själv. Jag är en mycket självständig person, jag inte riktigt ensam. Jag inte får mycket tid för mig själv, sade han.

"Jag jobbar mycket, men natten, det är i grunden min ner tid när jag kommer tillbara låg i sängen, spela min dator, kolla twitter och allt det där. Jag får aldrigkänna anonym längre, inte riktigt. "2011-02-24 | 18:43:41

Video där Justin klipper sitt hår!


2011-02-23 | 21:27:56

Twit pic från Justin!

82opv.jpg
Snyggt där bieber!!
skit sexig!

2011-02-23 | 20:58:32

Justin på ELLEN igen


2011-02-23 | 17:37:59

Justin träffar ett fan i NBA all-star game 2011

Ajjjt Eniro <3 BABY I LIKE IT :D

2011-02-23 | 17:09:54

Exakt sex dagar kvar!

Det känns overkligt, en vecka från och med nu fyller Justin Bieber 17!
Han har vuxit upp så snabbt kolla skillnaden↓


2011-02-23 | 15:50:39

Justin Bieber och Nicki Minaj REMIX BABY

haha den är ju grym, PS den är gammal video, som hitta typ nyss!

2011-02-23 | 15:12:57

WTF?!!

Godsgirl8494 är Catilin !! Justins ex!

2011-02-23 | 15:05:54

Racal Flatts har bieber fever!

Rascal Flatts har fångat Bieber feber!

Landet superstars har spelat in en duett med 16-åriga Baby sångaren Justin Bieber!
Rascal Flatts
Låten - Det borde vara jag - finns med på Justins nya syv sång albumet Never SayNever: The Remixes.

Detta är inte första gången Rascal Flatts har samarbetat med någon utanför landetgenre. Trion spelade hon går hela vägen med Jamie Foxx och Natasha Bedingfieldduetter med dem Easy, ett snitt från deras senaste album, Nothing Like This.

Samtidigt är Flatts inställd på att Tony Martell Lifetime Entertainment AchievementAward den 28 mars TJ Martell stiftelsens 2011 Honors Gala.

Den T.J. Martell Stiftelsen stödjer medicinsk forskning för leukemi, cancer och aids.Det är musikindustrins ledande stiftelse.

Gala samlar ledare från underhållning, medicin, näringsliv och sport världar i syfte attöka medvetenheten och kapital för medicinsk forskning. Kvällen har en middag,prisutdelning och uppträdanden.

Rascal Flatts "föregående välgörenhet inbegriper att öka miljontals dollar för MonroeCarell Jr Barnsjukhus vid Vanderbilt och ordförande kändis skåpet styrelsen föramerikanska Röda Korset.2011-02-23 | 15:00:20

Justin Bieber och Rascal Flatts


En bild på Justin och Rascal under inspelningen av ''That should be me''

2011-02-23 | 14:58:51

haha skön han är

Interviewer: You won a Brit! Justin: Yes! Interviewer: Did you party afterwards? Justin: Uh, I went back to the hotel & played COD.
slump bild!


2011-02-23 | 14:54:00

Kategori: Bilder

Några nya bilder från My world tour

27.jpg20.jpg22.jpg23.jpg24.jpg25.jpg26.jpg

2011-02-23 | 14:50:45

Justin Biebers nya hår produkt avslöjandeUndrar
vad Justin Bieber använder i sina-nu kort!-hår? Vi fick ösa ur hans stylist:

"Justin's har så roligt att experimentera med sin nya frisyr. Davines Sea Salt Primer ärperfekt för hans fina hår textur, det ger oss bara rätt mängd håll och tjocklek följas upp med en liten mängd matt gjutning gesso ändarna för en rörig, bed-head look "Ta upp den för. $ 25 davines.com.2011-02-23 | 14:48:33

Justin återupplivas Young Jeezy's karriärVulture
har tidigare påpekat hur Young Jeezy - vars nästa album, Thug Motivation 103,är i ett tillstånd av permanent försening - hade hans ställning regerandebarsk-men-karismatisk-drug-dealer-rappare över av Rick Ross. Vad kan Jeezy göraför att rätta till situationen? Antingen släppa 103 till allmän kritisk och kommersiell framgång - eller gör en låt med eventuellt allsmäktig Justin Bieber. Ser ut som hankommer den sistnämnda sträckan: I en stor kupp för sin karriär var Da Snowmanfotograferad i en LA studio med en pre-frisyr JB under helgen, förmodligen under arbetet på ett spår. Okej, Jeezy är tillbaka, alla, gå om ditt företag2011-02-23 | 14:45:11

Om de nya 40 minuters av NSN

Movie Trailers - Movies Blog


Direktör Jon M. Chu avslöjar mer om 40 minuter av nya filmen fans kommer se i helgen. 
Vid det här laget har de flesta medborgarna i Bieber nation avbokning utan tvekan hela helgen planer, köpte förväg biljetter till super-size version av "Never Say Never" och är att föra in de mest stressfria väg mot multiplex att fånga den nylanserade filmens ankomst 3-D teatrar på fredag (februari 25). 

Men vad exakt hittar du upp på den stora skärmen när du halkar på de lila 3-D-glasögon bara tre veckor efter den ursprungliga flick debuterade? Team Bieber har lovat över en halvtimme av nya Justin-godkända video, inklusive färska föreställningar, bilder från pre-release visningar och ytterligare glimtar på Justins driftstopp med hans polare 

Det är lite vagt för vår smak, så vi slog upp regissören Jon M. Chu för lite insikt i vad som utropat som en "Director's Cut Fan." Här är fem hemligheter avslöjas! 

Det finns 40 i protokollet av nytt material, inte 30 
I en YouTube-video tillkännagivande, sade Chu fans att den nya versionen skulle omfatta 30 minuter nytt material. Men en senare Paramount pressmeddelande knuten antalet till 40 minuter. Så vilka är det? 

"Det var mitt misstag!" Skrattade Chu. "Jag har inte tid det. Jag var som, "jag ska bara säga under 30 minuter, och vi kommer vara bra att gå. Men de tidsinställda det och det är 40 minuter. Poängen är, det finns en crapload av grejer där. 

"Vi hade ursprungligen en två och en halv timme version av filmen, som vi naturligtvis inte kunde släppa, tillade han. "Så vi började fundera på att sätta saker tillbaka i som inte har att göra med vår historia utan att vi visste folk skulle älska." 

"Omaha Mall" Is Coming for You 
Detta rock / rap låten blev en fan favorit efter Bieber upp det på YouTube, och den omarbetade "Never Say Never" kommer att dra tillbaka gardinen på låten skapelse för första gången på den stora skärmen. 

"Vi ser skapandet av" Omaha Mall "och hur det kom att bli," Chu berättade. "Vi får också se mycket mer bebis videor. Vi sitter på en massa fler bilder, så det är som om du satt med honom i vardagsrummet, bara titta. " 

Gör dig redo för Biebers Abs 
"Twilight" fans vet vad som väntar när de träffar multiplex för första visning av en franchise film: Taylor Lautner utan en skjorta på. Men Beliebers kan ha varit förvånad - och utan tvekan mycket glad - att sitta ner "Never Say Never" och behandlas till scen efter scen av Justin sans T-shirt. När det gäller den nya versionen bör fans förväntar man sig ännu mer hud. 

"Jag kan inte bekräfta eller dementera dessa rapporter, men vi gör vad fansen vill ha," Chu skrattade. "Om det är vad fansen vill ha, då de ska få lite mer. Kanske någon abs! " 

Du kommer att Truly se vad det är att vara Biebers Buddy 
Sådan är effekten av Bieber Fever att sångaren vänner, Ryan Butler och Chaz Somer, har blivit stjärnor i sina egna rättigheter. Och medan de dyka upp lite i filmen, säger Chu att fans inte kunde få nog av dessa två kanadensiska tonåringar. 

"Chaz och Ryan har sina egna omfatta följande, och en av de största bitarna av feedback vi fått är att fansen vill ha mer Chaz och Ryan", regissören sa. "I den här versionen får vi se vad det är att vara en del av Entourage. Vi går till sina hem i Stratford. Folk ringer från hela världen och störa deras middagar. Det är helt vansinnigt. De är superstjärnor. " 

Hej, "Favorite Girl"! 
Medan slipa flick introducerar 40 minuter nytt material, är den totala speltid bara 10 minuter längre. Så vad gjorde Chu klippa? Han tog fram Biebers långa, pre-MSG läkarbesök, la i nya scener av biljetter ges bort utanför konserter och bytte ut några föreställningar som inte gjorde det i den ursprungliga utgåvan. 

"Innan vi var tvungna att göra ett val mellan" Favorite Girl "och" Never Let You Go ", eftersom de är på samma [i-konsert] set-up med hjärtat, sade han. "Vi kunde inte spela båda. Så den här gången gjorde vi valet att ha "Favorite Girl", som är en av mina favorit låtar som han spelar. Människor kommer att älska det. "

2011-02-23 | 14:38:54

Selena fick 4 miljoner följare, visar sig att Beliebers älskar dig!

Getty Images (2)

Trots
en stenig start är Justin Bieber fans uppvärmningen äntligen upp till sin flickvän,Selena Gomez. De är även öka hennes följande på Twitter!Selena, jag vet du inte exakt har en varm razzia i dating världen när du började bli varmt och tungt med Justin Bieber. Efter Beliebers insåg att han hade tänd på dig,antastade de dig med en genomsnittlig meddelanden, arg tweets och även dödshot!

Som sagt, vi har kommit långt på bara några korta månader. Trots dödshot, ärJustin's fans uppvärmningen verkligen upp till dig - och nu har du Twitter efterföljare attbevisa det! Över Presidents 'Day helgen du träffar mer än 4 miljoner Twitterefterföljare, vilket är mer än hälften av Justins 7,5 miljoner euro. Grattis!

Även om du inte har känt sig bekväma nog att tala om din nya relation i offentligaännu (kan inte säga att vi skylla dig), det är verkligen hjälpa dina fans. Beliebers är positiva till Justin, 16, kommer de göra något för att komma närmare honom -speciellt om det är genom hans nummer ett tjej.

Falling för Justin är nog det smartaste du kunde ha gjort vid denna punkt i din karriär,Selena. Du berömmelse är skyhöga och du har ärvt några av de coolaste fans i världen. Plus, du verkar lycklig ... och det är det viktigaste2011-02-23 | 14:34:42

Justin härma Rob patz frisyr?Efter den första chocken av chock av att se Justins nya klipp blev det klart - han ser ut precis som Rob!
Det visar sig att det inte bara tonårstjejer som är besatta med Robert Pattinsons utseende - Justin Bieber tycks ha stulit hans frisyr! Den lilla popstjärna chockad alla när han högg av hans läckra lås i helgen och vi kan inte låta bli att undra, är Justin försöker se ut som Rob? Justin kan vara ganska smidigt med damerna, och mycket, mycket populär, men ingen är svalare än Rob. Kanske Justin tyckte genom att uppdatera sin look med Rob's hår han skulle ha en homerun! Vad tycker du HollywoodLifers? Var Justin försöker vara som Ron med sin nya klipp?2011-02-23 | 14:12:37

Charice vill göra en låt med Justin!

Kan ni föreställa er vad dessa två internationella superstjärnor skulle producera? Mingissning: Den mest bedårande enda någonsin.


Jag vet att du bummed att Charice ännu att göra henne mycket förväntad avkastning till Glee, men jag har några nyheter som bara kan ta dig från Sunshine Corazon tragiskafrånvaro: Charice, 18, vill göra söta, söta musik med ingen mindre än Justin Bieber!"Varför inte?" Charice, 18, reagerade när Hollyscoop ställde frågan nyligen vid ettevenemang.


"Han är en fantastisk konstnär," Charice sade om 16-åriga Justin. "Inte bara en sångare, men en fantastisk artist. Han förtjänar allt som händer honom. "2011-02-23 | 14:05:13

Justin lämnar Cecconi's


2011-02-23 | 14:00:10

"Justin Bieber: Never Say Never"


Paramounts Justin Bieber: Never Say Never kvar mer värme än väntat i sin andra helg, och kommer att hoppa 50 miljoner dollar markera i slutet av den långa President's Day semester.

Regisserad av Jon M. Chu, räknats Never Say Never uppskattningsvis $ 13.600.000 från 3.118 teatrar mellan fredag och söndag, vilket innebär att filmens cume till $ 48.500.000 i sitt första 10 dagar, enligt Rentrak.

Hybriden biopic-konsert film föll endast 54% - jämfört med en 70% minskning för Hannah Montana / Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Tour i sin andra helg. Och på lördagen var Bieber bilden nedåt endast 48% från en vecka tidigare.

På måndagen - en semester - Never Say Never förväntas brutto norr på $ 3 miljoner, upping dess sammanlagda helgen brutto till nästan $ 17 miljoner euro för en inhemsk cume på cirka $ 51 miljoner.

Hannah Montana räknats $ 10.300.000 i sin andra helg, en icke-semester. Det filmens slutliga inhemska cume var $ 65.300.000.

Never Say Never bör enkelt slå $ 60 miljoner, och har en stark chans till 65 miljoner USD.

Bieber Fever hjälper till att varumärket Paramounts Insurge Pictures, en division som syftar till att visa sig lågbudget-filmer som har en stark social media komponent (det är redan legendariskt hur Bieber upptäcktes genom hans YouTube-videor). Never Say Never kostar $ 13.000.000 för att producera, bland annat 3D-komponent.

Paramount har ännu inte sagt om det kommer att släppa en uppdaterad version av Never Say Never på teatrar nästa helg, en ensamvarg flytta syftar till att uppmuntra återkommande kunder.

Chu har arbetat på Director's Cut, i mellan att resa till Paris och London i förra veckan för premiärer aldrig säga aldrig.

Källa: Hollywood Reporter

2011-02-23 | 13:57:23

Justin i klick "Aftonbladets hemsida"


2011-02-23 | 13:50:01

Kanye West och Justin Bieber


2011-02-23 | 11:40:43

Justin Bieber filmen "fan cut", tillägger 40 extra minuter

"Justin Bieber: Never Say Never" Är på bio för bara två veckor sedan, men Paramount äråter släppa konsert film fredagen.

Efter att ha nått ut till den kanadensiska crooner s innerliga fans via Twitter och Facebook för förslag, skapade regissören Jon M. Chu ("Step Up 3D") en "fan cut" ochl a 40 minuter av nya bilder till filmens 3-D version.


Chu la fler scener av Bieber hänga i sin hemstad, reaktion från fläkt premiärer och nyakonsert bilder. Och för att hedra den nya fläkten skära av hans flick framträdde Bieber på måndagen på uppsättningen en musikvideo med nyss klippt huvud!

Attention, Beliebers (smeknamnet för tonåringens superfans): Du måste agera snabbt.Den version med det nya materialet kommer att vara på bio för bara en vecka.
2011-02-23 | 11:37:00

Justin är rädd för att bit sjuk

Justin Bieber är en stor kändis nu. Hans låtar hörs på radion hela tiden och hans film, "Never Say Never" har blivit jätte känd bland hans fans. Men det verkar som att Justin Bieber gör arbetet svårare än vad han borde, och det kommer att påverka hans hälsa om några år.

Enligt en Internetportal, var Justin Bieber som lider av kronisk ångest attacker. Förra månaden fördes han till akuten under inspelningen av fördes under inspelningen av CSI

Nyligen har det också gått rykten om att sedan Justin Bieber hört Madonna tala om Michael Jackson och hans berömmelse som barn, är sångaren oroad över att förlora sin ungdom. Scooter Braun, Justin Biebers manager verkar också vara orolig för sömnlöshet som tonåringen verkar ha.

2011-02-23 | 11:35:10

Kategori: Musik

stuck in the moment ft Tyga


2011-02-23 | 11:31:09

Kanye och Justin jobbar med en låt tsm!

My new beat protege Twitpic från kanye!!


2011-02-23 | 11:30:25

Justin i Chris browns nya album F.A.M.E

 

Chris Brown, F.A.M.E. Cover

1. "Deuces" featuring Tyga & Kevin McCall

2. "Up 2 You"

3. "No Bullsh*t"

4. "Look At Me Now" featuring Lil Wayne & Busta Rhymes

5. "She Ain’t You"

6. "Say It With Me"

7. "Yeah 3x"

8. "Next 2 You" featuring Justin Bieber

9. "All Back"

10. "Wet The Bed" featuring Ludacris

11. "Oh My Love"

12. "Should’ve Kissed You"

13. "Beautiful People" featuring Benny Benassi

Iiiyp längtar tills den kmr ut!!

2011-02-22 | 19:39:56

Justin tillsammans med Beyonce och Rihanna

 Look who’s at the game Justin’s #1 Crush Beyonce
Jag undra hur Justin kände sig....hmmm
Han borde fan twittra om det! För kom igen han fick spendra med Beyonce!!

2011-02-22 | 19:33:17

Kategori: Paparazzi

Justin i cecconi, WestHollywood

Fyfan vad snygg hans hår ee!!

2011-02-22 | 19:31:35

Justin Bieber ska förevigas i vaxJustin Bieber ska förevigas i vax.
Den 16-årige sång sensation kommer att hedras med egen vaxfigur på London Madame Tussauds nästa månad efter den världsberömda turistattraktion noterade hans fans önskemål. "Justin Bieber är verkligen en världssensation, säger Liz Edwards, Madame Tussauds" PR-chef. "Vi har varit helt överösta med förfrågningar från unga fans från hela världen att se honom på Madame Tussauds. "Vi är säkra på hans fans kommer att vara lika glad som vi är att Justin kommer att ansluta sig A-lista här i mars." Justin gav skulptörer sittande slutet av förra året, där hundratals exakta mätningar togs. Siffran tog sedan fyra månader att färdigställa till en kostnad av $ 300.000. En annan Justin siffra kommer också att premiärvisas på Madame Tussauds Amsterdam samma dag och på Madame Tussauds New York mycket snart efter. Däremot kan modellen nu något out-of-datum som Justin nyligen haft sitt hår klippa till en mer mogen stil.

Han tweeted, "ja så det är sant ... Jag fick en lil frisyr ... jag gillar det ... och vi ger allt hår klippa till välgörenhet till auktion. Detaljer kommer snart.
2011-02-22 | 19:22:04

Justin: Jag gillade inte att spela in NSN

Justin Bieber

Justin
Bieber medger att han inte njuta av filmen Never Say Never.

Baby sångare, 16, erkänner han okaraktäristiskt var blyg när kamerorna slås honom i hans verkliga liv och han intalade dem att sluta skjuta.

"Jag sa till dom att stänga av kamerorna och jag intalade dem att försvinna Jag var bara inte van att ha kameror med mig hela dagen varje dag, de var driver mig vansinnig, sade han.

"Till slut hade dom att säga till mig Vi är inte tillräckligt för filmen, du måste sluta tala om för oss att stänga av ". Det var säker på en konstig sak att vänja sig, följs runt heladagen. Men jag är glad att jag framhärdat med det. "
2011-02-22 | 19:16:07

Channing Tatum "Han kanske kmr att döda oss"

Channing Tatum
Channing Tatum förbereder sig för att sin röv piskas av Justin Bieber!

Den frid skådespelaren säger biobesökare sannolikt kommer att se Biebers nya film,Never Say Never, över hans flim The Eagle - som också träffar bio i helgen.

"Han kanske kommer att döda oss", Channing sagt.

"Biebers förmodligen kommer att mörda oss. Men det är bara så det går, du vet?Han kan egentligen inte göra något åt det.

"Man kan inte riktigt bli arg det. Det är bara en av dessa saker.

"Förhoppningsvis är ungen bra i den. Jag kommer förmodligen att hamna ser det på något sätt ... , bra jobb, Justin Bieber.

Channing erkände nyligen att han saknar fortfarande ett rodeo dagar han varitberövad av kinkig film chefer.

"Jag växte upp i Alabama och det finns en massa saker jag brukade göra som att åka apteringen Broncos att jag inte får nu för försäkring skäl, berättar Channing.

"Nu har jag precis läst i badet. Det är ganska tråkigt men det handlar om lika djärv som jag får komma. "
2011-02-22 | 19:11:11

Usher såg en speciel talangful tonåring

Usher

SUPERSTAR
Usher säger att det första gången han träffade sin pop lärling JustinBieber han visste att han hade en otrolig talang.

Hitmaker visste Bieber, 16, var speciell så fort de träffades.

"Den dagen jag träffade Justin var speciell," Usher sagt. "Jag visste att han hade entalang - och han var söt, skulle tjejer gillar honom. Jag tänkte, "OK, om detta är rättnäring det skulle kunna bli enorm. Men jag visste inte hur stor.

"På den tiden fanns det en pop-fenomen som var mycket Disney och Nickelodeon. Men här var en kille som var motsatsen till allt detta. Han hade presenterat sig förvärlden online. Jag visste om vi kunde guida honom skulle vi ha en produktsom är Justin du ser
.


"Ingen knuffade mig att göra någonting. I åldern 12, Jag berättade för min mamma,Lyssna här är vad jag vill göra med mitt liv och jag behöver ert stöd. Det kändes som jag hade en stor talang. " säger Justin2011-02-22 | 19:06:36

Justin tycker inte att man ska ta en tjej på en skräck film

Justin Bieber har uppenbarat sin perfekta form av Date Movie.

Den 16-åriga pop sensation - som ryktas vara Romancing stipendiaten tonåring star Selena Gomez - medger att det är en dejt natt trick som han skrämmas av.

"Den bästa film att se en dag är något roligt, säger Justin. "Många människor säger en skrämmande filmer eftersom din dag kommer att krama upp till dig men jagtycker inte skrämmande filmer. Jag blir för rädd. De stör mig. "

Bieber avslöjade nyligen att han vill flytta tillbaka till Kanada.

Den sjungande sensationen är för närvarande funderar på att köpa sin första bostadoch även om han tycker bor i Atlanta, Georgia, för tillfället, skulle han gärna vilja köpaen bostad i sitt hemland.

"Jag har många vänner i Atlanta nu men jag tror att jag kan flytta tillbaka till Kanada,sade han.

Baby Hitmaker är värt uppskattningsvis $ 100 miljoner och han medger att han har att anställa personer att hålla reda på sina pengar.
2011-02-22 | 19:04:14

Keri Hilson: Justin bieber var besluten på Grammys


Keri Hilson
Keri Hilson tycker Justin Bieber blev bestulen på Grammys. "Jag verkligen trodde Justin skulle ta Best New Artist", sade hon. Priset gick till Esperanza Spalding, gnistor raseri från die-hard fans Bieber Hilson nyligen insisterade hon kommer inte att uppdatera en rappare. "

När man blandar en man, som har popularitet, som har pengar, som har b! tches - det är en skrämmande sak för mig, sade hon. "Det är bara inte den typ av människa jag vill och jag tror att jag inte är den typ av tjej de vill ha. Jag har en hjärna, jag är lite mer än de väntat sig. "
2011-02-22 | 18:51:23

Jazmyn och Jaxon video

Aww så gulligt jazzy!!!!

2011-02-22 | 14:58:30

Justin Biebers gör ett skämt2011-02-22 | 13:44:34

Kategori: övrigt

Angående din fråga


Hej meyav,tack så mycket!
Jag måste prata med dem andra blogg ägarna.
Vi hör av oss.

2011-02-22 | 13:35:16

Director's 'fan cut' of Justin Bieber movie includes new footage

Bara i: Justin Bieber film nyheter!

Paramounts Insurge Pictures tillkännagav idag planer på att släppa en speciell Justin Bieber: Never Say Never Director's Cut Fan, en omarbetad version av stjärnans film, för en exklusiv en veckas sikt början fredag i 3D teatrar över hela USA och Kanada.

Direktör Jon M. Chu och studion började utveckla en idé för en sekund, och mer fan-centrerad, utgåva av filmen, medan den första var görs. "Jag insåg att jag hade en pinsamhet av rikedomar när jag var jag i klipprummet, sade Chu i en release.

Han tillbringade sedan ett tiotal timmar Twitter och Facebook engagerande med fläktar för att lära sig mer om vad de var mest angelägna att se. Vissa scener i den nya cut bl.a. mer av Justin vänner och hemstad liv, nya låtar och föreställningar, och speciella bilder sköt premiärer över hela landet.

Den nya fläkten skära kommer att ha en speltid 115 minuter.


2011-02-22 | 11:01:50

JonMchue pratar om NSN


2011-02-22 | 10:47:33

Rolling stone atikel

b2565cd03cd613d3_main.jpgbiebermisquoted.jpgbieber-rolling-stone-2.jpeg

2011-02-22 | 10:45:12

Justin kommer att slå MileyHollywoodNews.com
: Det verkar som Justin Bieber är den ultimata tonåring stjärnansom hans film för närvarande är att slå ut Miley Cyrus "Hannah Montana / Miley CyrusBest of Both Worlds Concert Tour" film jämfört vecka för vecka.

Biebers "Never Say Never" tog enligt uppgift cirka $ 13.600.000 i sin andra veckajämfört med Kyros filmen att göra $ 10,3 miljoner, stater Contactmusic.com. Kyros filmkom ut ungefär tre år sedan.

Biebers film förväntas hålla håva in pengarna som det ryktas en speciell "director's cut"kan släppas inom de närmaste veckorna. Det innebär alla tonåringar måste gå och senågra av de nya scenerna.

Vems film föredrar du?2011-02-22 | 10:43:11

Biebs dagen med Beyonce och Rihanna

Bieber Fever tog över NBA All Star Game söndagskvällen på Staples Center i LA Justin Bieber tog i alla åtgärder courtside och pratade med två av hans favorit kvinnliga artister - Beyoncé och Rihanna . (Se upp Jay-Z!) The Biebs tog också hoppa skott från åskådarplats och kämpade ut den med Chicago Bulls maskot "Benny the Bull"!

"Bra kväll courtside på All Star-match ... @ kingjames med trippel dubbel och min kille KOBE med MVP! # Greatbasketball "Justin, som tog hans pappa till spelet, tweeted .

Och Lord Bieber, JB's pappa Jeremy Jack Bieber, tog hans Twitter att låta anhängare att han tog i åtgärden med sin superstjärna son.

OK

"Allstar game courtside var sjuk satt mellan två av de hetaste gals i biz!" tweetade han .

JB spelade också i den kändis All Star-match på fredag och lyckades ganska bra trots sin lilla gestalt.

Har han en framtid i NBA?

"Han fick växa lite mer, men han har en del drag som var ganska imponerande," All Star Dwayne Wade till journalister på mattan innan det stora spelet. "Han är den typ av kille som lever för detta ögonblick."

OK

Miami Heat stjärnan sa också att han inte skulle få på Biebs dåliga sida.

"Tja, om jag får passeras över av Bieber, det är en dålig sak, men om jag får passeras över av Tony Parker, är han ska göra det," B-Ball star quipped när frågade vem han var mer rädd för, beiber eller Heat är rivaliteten med San Antonio Spurs!

Förutom Biebs, Lil WayneNick CannonSean "Diddy" Comb s, Keri HilsonJohn LegendChristine TeigenWarren BeattyJack Nicholsonoch Noah Wylie .

OK


2011-02-22 | 10:36:23

Belieberna går för långt?

Hahahah

2011-02-22 | 10:33:27

Justin överraska Selena med blommor?Justin Bieber
kallas en lokal blomsterhandlare på onsdagen i hopp om att "fylla Selena hus med blommor" , rapporterar TMZ . Den florist som behövs för att använda varje blomma i butiken för att slutföra beställningen och var tvungen att använda "flera bilar". Selena ÄLSKADE överraskning.

2011-02-22 | 10:30:55

Kategori: Bilder

Nya privata bilder

Diggar hans tåfflor! Han är en av oss blattar! JAG VISSTE DET!!

2011-02-22 | 10:26:01

JUSTIN NYA FRYSIR!

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden
FYFAN VAD SEXIGT!! JAG ÄLSKAR HANS NYA HÅR!! saknar de andra oxå men det är väl ingen står skilnad på de! ITS SEXY!! and would always be!!

2011-02-21 | 22:52:37

Selena skickade alla hjärtans dag sms till.....Kolla videon!2011-02-21 | 22:39:26

Justin Bieber on Set of New Music Video

Ser ut som Justin Bieber tillbringade sin Presidentens dag hårt arbete.

Den Biebs sågs av likaledes i Los Angeles under inspelningen av sin senaste musikvideo och tonåring känsla vaggade några ganska söt nyanser, förutom sin namnteckning färg: lila. Inga ord om vilken låt videon är till för, men vi är säker på att fansen kommer att älska det.

Box office rapporter finns också uppskatta hans 3-D spektakulära, Never Say Never, gjort en annan $ 16. 5 miljoner i helgen, vilket innebär att två veckors totalt $ 51.400.000. Inte illa för en 16-årig!


2011-02-21 | 21:34:51

Kategori: Musik

Justin Bieber ft. Rascal Flatts-That should be meJag känner så mycket sorg när jag lyssnar på den här låten,den är så sorglig,och väldigt bra!

2011-02-21 | 21:24:16

Justin Bieber europiska turné 2011


Som ni ser Sverige står inte med,men jag har hört rykten om att Justin ska komma till sommarkrysset i Gröna Lund. Som jag sa det kan vara rykten.

2011-02-21 | 17:50:58

Justin Bieber inspelning med Young Jeezy i Los Angeles igår2011-02-21 | 17:24:50

"jag är bra med att vara mig själv"

Justin Bieber är "en mycket självständig person ".

Den "baby" sångare är omgiven av ett team av rådgivare och chefer i större delen avhans genomsnittlig dag, och ser fram emot att ha lite tid att reflektera.

Han sade BANG Showbiz: "Jag antar att jag är bra med att vara själv. Jag är mycket självständig person, jag inte riktigt är ensam. Jag får inte mycket tid för mig själv.

"Jag jobbar mycket, men natten, det är i grunden min ner tid när jag kommer tillbara låg i sängen, spela min dator, kolla twitter och allt det där. Jag får aldrig känna anonym längre, inte riktigt. "

Den 16-årige tonåring känsla förlitar sig på sin mor, Pattie Mallette och musik mentorUsher att hålla honom "jordad" medan reser över hela världen turné, och att varaomgiven av tonårsfans nästan överallt han går.

Han la till Bang Showbiz: "Jag har några bra människor i mitt lag att hålla mig jordad,min mamma är alltid med mig och de håller mig frisk, och Usher har varit där, hanvet, han hjälper till att hålla mig frisk."


2011-02-21 | 17:21:46

Justin och Rihanna på match

Justin Bieber and RihannaJustin Bieber and RihannaJustin Bieber and RihannaJustin Bieber and RihannaJustin Bieber and RihannaJustin Bieber and RihannaJustin Bieber and RihannaJustin Bieber and Rihanna
hahahah kolla på Rihannas miner!

2011-02-20 | 16:53:50

SORRY!

Förlår för ingen blogg igår! Hade inte tid!!!

2011-02-19 | 21:21:03

Rum målning, med målning av Justin

Who doesn&#8217;t want a room like this?
Kunnde verkligen inte beskriva bilden, Om de målning elr tapet. Ser inte ut som tapet elr målning. Men det ser iaf bra ut! Önska att mitt rum såg ut så!!

2011-02-19 | 20:43:58

Justin i NSN premiären i paris!


2011-02-19 | 20:41:13

James Earl Jones läser "baby"

AHAHAHAHA

2011-02-19 | 17:46:03

Drar upp veckans belieber!

Ska börja bli lite aktiv nu, jag har oxå tänkt mig att göra tävlingar och sånt men kmr inte just på vadför priser. vet inte vad som man kan ha för priser. Så jag drar upp med veckans belieber.
Fråga på dom hära frågorna och bevisa att du är största beliebern!
* Hur fick du reda på Justin?
* Vad var det första saken du tänkte när du såg han för första gången?
* Hur börja du gilla Justin?
* Vad fick dig att gilla han?
* Har han påverkat ditt liv?
* Vad gillar du och ogillar med Justin?
* Hur mkt betyder han för dig?
* Vad skulle du kunna göra för att träffa han?
* Vad får dig att gilla Justin?
* Nånting annat specielt med Justin?


SVARA DOM HÄRA FRÅGORNA PÅ BIEBERLANDSWE@HOTMAIL.COM OCH SICKA IN GJÄRNA EN BILD PÅ ER, FÖR ATT JAG SKA PUBLICERA DET VARJE VECKA SOM VECKANS BELIEBER DÅ HAR MAN EN BILD PÅ EN! NI KAN OXÅ ISTÄLLET SICKA IN EN FAN PIC OCH OM NI HAR SAKER MED JUSTIN!2011-02-19 | 17:00:22

Stunder från matchen

hahaha fett rolig när dendära mannes hand kom på Justin huvud!

2011-02-19 | 14:57:23

Interljuver från NSN premiären i UK


2011-02-19 | 14:56:42

BABY ETT ÅR IDAG!!!


2011-02-19 | 14:51:14

NSN bästa filmen ever?!

Älskar dendära mannen "Whats the buck?"

2011-02-19 | 14:49:47

Justin lämnar paris

Justin Bieber LEAVING PARISJustin Bieber LEAVING PARISJustin Bieber LEAVING PARIS

Justin anländer till Charles de Gaulle för att flyga tillbaka till Los Angeles i dag.

2011-02-19 | 14:47:16

Justin och Selena har sagt "jag älskar dig" till varan

Justin Bieber & Selena Gomez har bara dejtat i tre månader, men de harbåda enligt uppgift sagt "jag älskar dig" till varandra! Källa avslöjade för J-14 somJustin visade sin kärlek till Selena första: ". Justin är handlöst för henne" Det är såtrevligt att de funnit varandra!2011-02-19 | 14:45:10

Bilder och Videos från basket matchen

Click to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imagenbaallstar_1.jpgClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imagex610-5.jpgClick to view full size imageClick to view full size image610x-5.jpgClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size image610x-6.jpgClick to view full size imageClick to view full size image021811_550_beiber7.jpgi-3.jpeg243964848.jpg610x-4.jpgx610~2.jpgi~0.jpegClick to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size imageJustin Bieber 3 Points NBA Celebrity Game

2011-02-19 | 14:35:08

NSN Interljuver


2011-02-19 | 14:30:59

justin besatt av D&G nuförr tiden?


Om du tror att Justin Bieber har sökt extra snygg på röda mattan sistone, att eftersom den 16-åriga popstjärnan har burit Dolce & Gabbana nästan uteslutande åt alla hans stora evenemang.
Vi vet JB älskar sin hi-tops och streetwear, så såg honom skakar lyx etiketten kläder har vi undrar ... är Justin kommer att Dolce & Gabbana nästa talesman? 

Nyligen bar Biebs en klassisk svart D & G smoking till Golden Globe den 16 januari, där han presenterade en utmärkelse med Hailee Steinfeld. Sedan visade Justin fram till New York City premiären av "Never Say Never" den 2 februari, i en annan svart ensemble, inklusive en lila fluga och slick D & G skinnjacka. 
Även när sångaren dök med "Saturday Night Live" för en överraskning utseende den 5 februari, bar han fortfarande ledig blindgångare artighet av D & G. Sedan är det bara några dagar senare, slog JB Los Angeles premiären av hans 3D-film i en lila sammet tux av modehuset. 

Justin rockade en benvit D & G smoking till den 53: e årliga Grammy Awards den 13 februari, toppad med en svart fluga och vita sneakers, naturligtvis. Sedan två dagar senare bar han D & G när han belönades med de bästa internationella genombrott lagen tilldelning på Brit Awards. Hans London "Never Say Never" Premiären var den 16 februari och han bar D & G då också. Så, som ni kan se har den popstjärnan ganska relationen med etiketten. 

När vi frågade en D & G rep om Justin kommer att bli en spokeperson för varumärket, förblev hon tystlåten om möjligheten, varken bekräfta eller förneka den.Men att döma av ökningen av röda mattan mode från den italienska Design House, anser vi att det är bara en tidsfråga innan ett partnerskap tillkännages. 

2011-02-19 | 14:26:27

Justin gör Selena så glad

Nu är det officiellt! Selena Gomez är lika besatt av Justin Bieber som han är med henne! 


Selena Gomez kan vara bra på att spela tystlåten när det kommer till hennes förhållande med pop-känsla Justin Bieber, men det är ingen hemlighet att de två tonåringarna ikoner har en flört! Källor från den uppsättning Selenas Magi på Waverly Place, uppenbarar för oss att den 18-åriga stjärnan är lyckligare än någonsin och ingen har en chans att få mellan henne och Bieber! 


"Jag tror inte att någon har en chans med att Bieber barn i vägen", avslöjade i "Wizards" insider när vi frågade honom om Selena kärleksliv. 

"De verkar vara riktigt bra match. Hon är en underbar tjej, hon faller inte för alla de Hollywood ryck där ute. Han verkar vara en mycket genuin kille, säger källan om sitt förhållande med Justin. "Hon är alltid leende omkring honom, gör han klart henne mycket lycklig."

Justin besök ofta Selena på uppsättningen av hennes tv-show, så hennes sina kollegor och besättningsmedlemmar får se paret tillsammans flera gånger. 

Inte bara är Justin en superstjärna sensation, men han är också en stjärna pojkvän!Selena är en lycklig dam som övertalade genom Biebs själv, och vi är glada att de är lyckliga tillsammans. Hollywood har inte sett en tonåring royalty romantik såhär sedan Britney Spears och Justin Timberlake, och vi hoppas att en varar! Vad tycker du? Är Selena och Justin en match som i himlen kändis eller föredrar ni Bieber singel?2011-02-19 | 14:21:17

Justin gjorde mål på basket matchen :)

Aww...Finns det nånting som han inte kan göra?!
Han är ju grym!

2011-02-18 | 21:24:14

Folket om Never Say Never

pirrar i magen!!! där domhära säger såna saker, så vill man bara se den så fort så möjigt!!
#33days !!

2011-02-18 | 17:31:58

Blev Selena galen på Grammys?

Selena Gomez, Justin Bieber

Det rapporterades att Selena Gomez förbannade galen backstage, klaga på hennesmakeupartist och assistent efter hennes copresenter Donnie Wahlberg uppsåtligensåg henne medan säger Justin Bieber namn.

Källor säger inom oss att "blick" verkligen inte var manus, så gjorde vår favorit Disneyälskling verkligen förlora henne cool?

Twitter: Följ Ted och Taryn

"Absolut inte sant", en representant för Gomez berättar. "Selena inte ens ge det enandra tanke."

Om någon av er rädsla för att hälsosamma Disney-stjärnan har plockat upp någranyckelfraser i Hollywood, tvister Team Gomez den arga rapporten ännu mer.

"Berättelsen är felaktiga på varje nivå, som hennes make-up artist och assistent varinte ens Grammys."

Kul att höra gal är sättet att vara upptagen Justin's Baby, baby, baby, ohh att oroa sigsmåaktiga drama.

Men vad vi verkligen vill veta är om Miley Cyrus höll henne cool?

Nej, inte för att hon är avundsjuk Selenas Bieber feber, men "orsak efter SethRogen är ganska festligt skämt om att bli hög med henne backstage, var Miles aldrig sett tillbaka i publiken.

VIDEO: Kolla in allt Gomez hade att säga vid Grammy's!


2011-02-18 | 17:25:46

Kändisspotting: Paris sätter ett leende på Justin Biebers Face


OK
, USCH. Vi var oroliga där under en minut. Som ni kanske har läst tidigare iveckan, vi känner oss Justin Bieber kan vara att skriva in hans svårt, mid-teen funk -hans arga fasen, om du kommer. Men, som ni ser ovan har något om Paris (densenaste anhalten på hans halsbrytande promo turné för "Never Say Never") vänderynka pannan upp och ned.

Du förstår, först var det en besvikelse Grammy natten, så han kastade skugga Gaga "Chelsea Lately"och sedan hade han ett slags frostig Alla hjärtans dagutseende "Conan". Vi började bli lite orolig!

Kanske var det Messerschmidt utställning på Louvren som sätter ett leende påmugg? Kanske han tog en rundtur i Paris Sewer Museum och tänkte, "Jag är glad attjag inte bor i en kloak." Eller kanske han vaknade bara upp i morse och insåg, "Jag är ung, vacker, rik och berömd."

Hursomhelst, det är trevligt att se din pojke leende igen. Vi var inte riktigt redo förAngry Bieber.2011-02-18 | 17:23:17

4 saker om JustinJustin Bieber är Rolling Stone's nyaste omslagspojke, och vår favorit 16-åriga popstjärnan verkligen öppnats upp för tidningen.
Inte vara dramatisk, men detta är banbrytande materialet här, gott folk. Och kanske vi överdriver, men detta är förmodligen den bästa artikeln genom tiderna. 

I det kommande numret, Justin Bieber talar om en massa saker han inte brukar tala om - politik, pubertet (!!), och Selena Gomez (!!!). (!) Här är fyra nya fakta vi lärt oss om The Biebs: 

+ Justin Bieber hjärtan Kanada: ". Kanadas bästa landet i världen Vi går till läkaren och vi behöver inte oroa dig för att betala honom, men här, hela ditt liv, du är pank på grund av medicinska räkningar," Justin säger. Tja ... um ... OK, vinner Kanada denna runda. 

+ Justin Biebers inte stor på politik: oss heller, Biebs. Alltför många namn och datum att memorera! "Jag är inte säker på [politiska] partier ... men vad de har i Sydkorea, det är illa." 

+ Justin Bieber röst i själva verket förändras: "Somebody To Love" sångaren är mid-röst förändras just nu, men snart han kommer nå en punkt när han har full kontroll över sin sång igen. "Han kommer att få fyra oktaver så småningom. Han är fortfarande ung, säger Justin sångpedagog Jan Smith. 

+ Selena Gomez är Justin Biebers skrivbordsbakgrund: "Nära slutet av deras tid tillsammans [redaktör Vanessa] Grigoriadis en skymt av Biebers skrivbordsbild ... Det var han och [Selena] Gomez mot orange solnedgång." Ledsen, flickor. Skjut inte budbäraren!2011-02-18 | 17:13:55

Somebody to love GLEE


2011-02-18 | 17:12:57

NSN FAN REVIEWS


2011-02-18 | 17:05:56

NSN premiär i PARIS

Justin Bieber in ParisJustin Bieber in ParisJustin Bieber in ParisJustin Bieber in ParisJustin Bieber in ParisJustin Bieber in ParisJustin Bieber in Paris Bieber Never Say Never PARIS Premiere Bieber Never Say Never PARIS Premiere Bieber Never Say Never PARIS Premiere Bieber Never Say Never PARIS Premiere Bieber Never Say Never PARIS Premiere Bieber Never Say Never PARIS Premiere Bieber Never Say Never PARIS Premiere Bieber Never Say Never PARIS Premiere Bieber Never Say Never PARIS Premiere Bieber Never Say Never PARIS Premiere

2011-02-18 | 17:03:36

Kategori: Paparazzi

Bilder på justin i paris!

Justin Bieber Never Say Never PARISJustin Bieber Radio Interview in ParisJustin Bieber Radio Interview in ParisJustin Bieber Radio Interview in ParisJustin Bieber Radio Interview in ParisJustin Bieber Radio Interview in ParisJustin Bieber Radio Interview in ParisJustin Bieber Radio Interview in ParisJustin Bieber Radio Interview in ParisJustin Bieber Radio Interview in ParisJustin Bieber Radio Interview in ParisJustin Bieber Never Say Never PARISJustin Bieber Never Say Never PARISJustin Bieber Never Say Never PARISJustin Bieber Never Say Never PARISJustin Bieber Never Say Never PARISJustin Bieber Never Say Never PARISJustin Bieber Never Say Never PARISJustin Bieber Never Say Never PARISJustin Bieber Never Say Never PARISJustin Bieber Never Say Never PARISJustin Bieber Never Say Never PARISJustin Bieber Never Say Never PARISJustin Bieber Never Say Never PARIS

2011-02-18 | 16:57:30

Kolla på CSI bieber HÄÄR!

Tryck på denhära länken för att kolla!! http://www.novamov.com/video/v25c8kou9axod
Omg Justin var så bra, fast på slutet var det fett sorligt :(

2011-02-17 | 21:23:18

Ellen version av NSN

haha omg!

2011-02-17 | 21:21:15

Kategori: övrigt

Skapade en fb sida te bloggen!

Hade igentligen en sida som hette "Justin Bieber to Sweden 2011" Men ändra de te Bieberland blogg, var det inte bättre?? Jag kan typ länka varje inlägg jag gör, så det blir lättare för att se när det bloggas och sånt!!
GILLA NUUUUU!!! http://www.facebook.com/pages/Bieberland-blogg/128262777235561

2011-02-17 | 19:04:26

Kategori: övrigt

Sorry Beliebers

Förlåt beliebers för dålig uppdatering,en ursäkt från mig!
Just nu är jag väldigt sjuk,har hosta,ont i halsen och jag är fökyld. Förmodlingen kommar jag att inte blogga mera ikväll,men jag får väl hoppas på att bli bättre så jag kan skriva lite bieber-gossip!;)


2011-02-17 | 18:01:35

Jessica Jarell på Justin NSN premiär!


2011-02-17 | 18:00:27

Mike Gundy's Justin Bieber Ringsignal!

hahahahahhaha omg det var allvarligt fan, inte så att nånting var planerad!

2011-02-17 | 17:59:23

Miley pratar om Justin i grammys!

 

 2011-02-17 | 17:58:29

Justin interljuv med Lopez tonight2011-02-17 | 17:57:18

CSI enklusiv

åååhhh längtar!!


2011-02-17 | 17:50:28

Behind the scene med rolling stone

ohh shiiit fifan vad snygg han såg ut!!! Ska kopiera de sen lägga upp!!!!

2011-02-17 | 17:41:24

GLEE baby

Så grym han är!!

2011-02-17 | 17:37:28

Justin i Victoria's Secret butik

Justin Bieber sågs Victoria's Secret butik i Beverly Center Mall i Los Angeles. Enbutik anställd sa E! Nyheter som Justin var med sin pappa och han lämnade butikenredovisade flera stora påsar.

Tror ni Justin köpte underkläder till Selena?2011-02-17 | 17:34:10

Interljuv från premiären i LONDON
2011-02-17 | 17:31:25

Är rolling stone bästa omslag hitils?

Rolling Stone" ger oss en titt Biebs, liksom en kontroversiell intervju i sinnyemission!


Hallå där Justin Bieber! Vår favorit sångare ser ganska darn felfria på omslagetav Rolling Stone, butiker nu. Fotograf Terry Richardson hade en annan plåtningmed Biebs, han gjorde sitt LOVE omfattar också, och resultatet är fantastiskt i vårt yttrande.


Vi ser ofta sexton-åriga sångerskan på framsidan av tidningar, men detta porträtt tycksrespons hos sina fans. Tror du att det är hans bästa?


För min del tycker jag att dendära rolling stone ee bästa!!! SÅ jävla sexig!!2011-02-17 | 17:27:14

Interljuv från Rolling stone

Justin & Selena spela tystlåten om sin relation, men vad tror du? Är de inte helt förälskad? 


Det är inte riktigt ett direkt citat från Justin Bieber själv, men efter att ha tillbringat lite tid med Biebs och talar om sina romantiska förvecklingar, säger Rolling Stone reportern Vanessa Grigoriadis Det är uppenbart "att han är desperat förälskad i [Selena Gomez.]" Och Justin chef Scooter Braun tillägger att Justin gör hans följe liv "helvete" om han känner de är att hålla honom från att se flickan han älskar. Läs vidare för mer intressanta Bieber fakta från intervjun ... 

Han tror inte på sex utan kärlek: "Jag tror inte att du ska ha sex med någon om du inte älskar dem. ... Jag tror att du bör vänta på personen du ... kär i ". 

Han bär osynlig tandställning: "[Mina tänder] pekade inåt lite, så de var tvungna att ta ut dem, men när de gjorde det, gjorde det ett litet utrymme i mina tänder, och nu har de att driva som i." 

Han hatar Amerika: "Jag kommer aldrig att bli amerikansk medborgare. ... Ni är onda. Kanadas bästa landet i världen. " 

Han hatar också paparazzi: "De är stalkers med en kamera." 

Han inte älskar pengar: "När du börjar älska pengar, du har ett stort hus och fina bilar och bara ett tomt hjärta, och det är sanningen." 

Han var en bad-boy i skolan: Artikeln avslöjar Justin användas för att få frihetsberövande för att prata med vänner i klassen. 

Han är en pånyttfödd kristen: "Jag har en skyldighet att plantera lite frön med mina fans. ... Jag tänker inte berätta för dem: 'Du behöver Jesus, "men jag kommer att säga i slutet av min show," Gud älskar dig. " 

Justin diskuterade också sina tankar om abort. Han är helt pro-life, även i fall av våldtäkt.2011-02-17 | 17:21:54

Kategori: Bilder

Några bilder från NSN premiären i LONDON

Justin Bieber NEVER SAY NEVER UKJustin Bieber NEVER SAY NEVER UKJustin Bieber NEVER SAY NEVER UKJustin Bieber NEVER SAY NEVER UKJustin Bieber NEVER SAY NEVER UKJustin Bieber NEVER SAY NEVER UKJustin Bieber NEVER SAY NEVER UKJustin Bieber NEVER SAY NEVER UKJustin Bieber NEVER SAY NEVER UK
Snåljåppa bjud lite!!
Orkar dirket inte lägga upp alla bider från kvällen!!

2011-02-17 | 17:19:12

Justin byxor hållde på att falla ner i red carpet

Justin
Bieber har haft en incident byxor efter det andra denna vecka! Innan det varhans flyga, men nu behöver han ett bälte!Justin Bieber dök upp till den europeiska premiären av sin film Never Say Never iLondon 16 februari ser bedårande (per vanligt) - men han verkade saknas en viktig accessoar ... bältet!

Den 16-årige superstjärnan byxor hängde lågt rumpan, som visar BeliebersJustins väl skulpterade skinkor! Om det inte blir som skriker, vet vi inte vad som kommer.

Inside The Cineworld 02 (där evenemanget hölls), tog Justin nachos och en drinkinnan du går in teatern för att se filmen med sina fans.

Det här är Justin tredje Pant-Gate i en vecka. Både på Grammys 13 februari och BritAwards 15 februari, hans flugorna var uppackade. Någon måste komma på Bieberbyxa patrull ... varje takers?


Man ba fattar de inte att de är snygg med häng?? Jag tycker det är skiiit sexig när nån kille har det!!2011-02-17 | 17:16:41

Justin Biebers felstavade Tweets

Ta reda på Justins högstadiet flickvän & den privata föreställningar satte han påför hans klasskamrater!Justin Bieber har mer än 7 miljoner Twitter efterföljare - och medan de är alla fans avmusik, de är inte alla fans av hans stavning. "His spelling wasn’t all that good" Justinårskurs 7 engelsklärare Kim Booker erinrar HollywoodLife.com exklusivt. "When I see his tweets, it drives me crazy when he misspells things! I want to tweet him back and tell him, ‘That’s not how you spell it!"


Kim, som lärde Justin i Stratford Northwestern Secondary School i Ontario, dropparäven dessa godbitar om Superstar:

"Han hade en flickvän i årskurs åtta. De skulle prata i telefon i en vecka och sedan debröt upp. Han var populär, men han var inte Justin Bieber. "

"Han spelade hockey och han var riktigt bra på sport."

"Han var en entertainer, även i klassen. ... Han kom en gång och spelat gitarr sjöngför klassen. "

"Han var väldigt själv medveten i tidig ålder. ... Han visste var en bra plats scenenvar när det kom till drama. Du vet när folk vet att de har en närvaro och de använderden? "

"När något betydde att Justin skulle han arbeta det svårt, och det var inte alltidskolan!"2011-02-17 | 17:11:06

Kategori: övrigt

Förlåt för att inte upptaterat idag!

Har varit på stan idag, och kom hem typ nyss!! Så drf har det inte varit nån blogg idag! Men ska börja göra nu!!

2011-02-16 | 19:16:21

Kategori: Bilder

Ny bild på Justin

haha! Biebs är stark!!

2011-02-16 | 18:57:21

Kelly Osbourne är inget fan av Justin


Även om hon såg honom på Grammys verkar stjärnan vara immuna mot galna Bieber feber som har pågått runt! 

Efter att ha vandrat i Betsey Johnson's hösten 2009 visar i februari och landning en spelning på E! Fashion Police Kelly Osbourne har blivit en fixtur på Mercedes-Benz Fashion Week - men den här säsongen stjärnan kommer bara att en visa. Lyckligtvis fick vi för att fånga henne backstage efter Badgley Mischka den 15 februari, där hon spillt på allt från Grammys, hennes nya utgrävningar, mode, och Justin Bieber! 

"Detta är den enda visa jag ska, men jag är glad jag kunde komma till detta", Kelly sade, jättefina backstage klänning från märket. 

Kelly, som bara fick in efter täcker Grammys röda mattan, sa att hon hade skitkul på söndag kväll! Så, vilken prestation blåste bort henne? "Rihanna hade bäst prestanda, det var fantastiskt!" 

Med tanke en av höjdpunkterna i natten var allting Justin Bieber, vi var döende veta hur man hade det Biebs första hand - men tro det eller ej, Kelly är inget fan! "Du vet, jag är 26-år gammal. Jag är helt respekterar honom som konstnär, men jag är alldeles för gammal för allt detta, sade hon. Jag antar att vi inte ska räkna med att hitta en biljett stub till Justin Bieber: Never Say Never på Kelly's ficka! 

Stjärnan har varit super upptagen nyligen, arbetar på ett designprojekt, (även vägrat att utveckla hennes kommande planer), hennes återkommande fläck på Fashion Police, och flyttade in i sin nya lya! "Jag just flyttat in i min nya lägenhet, det är fantastiskt, sade hon. Så, hur kommer den eleganta stjärnan inreda sitt nya rum? "Jag har inte ens börjat tänka på det än!"2011-02-16 | 18:55:25

Justins bagages!

Jösses - Jag trodde tonårsflickor hade en massa kläder!Biebs kan se ut som en vanlig skolpojke carting sin ryggsäck genom Heathrowflygplats, väg till BRIT Awards, känd som "The britter", men vad i all världen är alltsom bagage?!

Det ser ut som Justin kan toppa varje tonåring tjej med denna HÄSTLASS avresväskor. Men jag är glad att kunna rapportera att ingen är Louis Vuitton!

Biebs kan vara en miljardär nu, men hans bagage är alla kanadensiska! Yay!


2011-02-16 | 18:52:32

Justins byxkedja är öppen, lol

Getty Images (2)
Justin Bieber, vi var förvånade att fånga dig med dina flyga ner 2011 GrammyAwards på februari 13 - men nu är vi tänker du kanske har gjort det syfte, för att dugjorde det igen 15 februari Brit Awards!

Du är för ung för att minnas, men tonåring rap-duon Kris Kross kort vänt "bär dina kläder bakåt"till ett sätt uttalande i början av 90-talet. Kanske kan du göra samma sak för uppackade flugor! Never Say Never!


Justin Bieber, du gussied alla upp för 2011 Grammy Awards i en skarp vit smoking,och det finns bara en sak du glömde: att zippa flyga! Vi antar att även superstjärnor är inte immuna mot en liten tonåring tafatthet då och . (Obs för framtida röda mattor:Din flyga faux-pax inte skulle ha varit lika märkbar, om du inte hade sträckt ut detgenom att sätta händerna i fickorna!)


2011-02-16 | 18:50:18

Bieber Berättar det är ingens verksamhet när han finner sann kärlekJustin Bieber kanske bara 16.
Men han vet när han finner kärleken i hans liv, är hans fans kommer att vill att han ska berätta allt. 


Justin Bieber såg väldigt nöjd med sig själv efter att ha tagit hem en Brit Award för bästa internationella genombrott lagen efter miste om en Grammy bara några dagar innan! Han verkade genuint förvånad när han tog emot sin senaste trofé -''Tack. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, jag vill tacka alla mina fans över här ... Ni är fantastiska.'' 

Senare talade Justin till Daily Mail, avslöjar han har en crush på brittisk sångerskan Cheryl Cole - och den glödheta Rihanna. 

"Jag tycker ändå Cheryl är snygg, sade han. Och sedan efter en kort paus, "Åh, och Rihanna!" 

I själva verket, Justin är inte blyg för att närma sig sin dröm flickor. Han stal en kyss från Cheryl på väg upp för att hämta sitt pris i London ceremonin. 

Och Justin säger att han inte skulle lita på raggningsrepliker om han får en ny chans att chatta upp sin favorit skönheter - han bara skulle "vara sig själv." Kul att höra, Justin! 

Men Beibs tappade en bomb när han frågade hur han tror att hans många fans kommer att reagera när han så småningom hittar "The One" - och lämnar miljontals flickor förtvivlad. 

"Jag vet inte, jag menar, jag tror inte det är riktigt någon verksamhet vad mitt privatliv är, och så, vissa saker man bara måste hålla för dig själv." 

Låter som Justin är angelägen om att hålla sin blommande romans med Selena Gomez privat - även Bielbers inte kan undgå att märka hur han forsar om henne!2011-02-16 | 18:45:56

Justin Bieber säger att han är anti-abort "Allt händer av en anledning"Har Biebs gå för långt med sin senaste intervju, eller vill du respekterar honom för att tala hans sinne?
För Justin Bieber skull önskar jag att jag tog detta citat ur sitt sammanhang ... men jag är inte. Under en nyligen publicerad intervju i Rolling Stone, vänder samtalsämnet till abort (av någon anledning) och Justin, 16, gör sin röst hörd: ". Jag verkligen inte tror på abort ... Det är som att döda ett barn" Då intervjuaren frågar om Justin fortfarande känns så i fall av våldtäkt. Tyvärr, svarar han på frågan ... "Ja, jag tror att det är verkligen sorgligt, men allt händer av en anledning", svarar han. "Jag antar att jag inte varit i den positionen, så jag skulle inte kunna bedöma det."2011-02-16 | 18:34:52

Bakstage med Lopez tonight


2011-02-16 | 18:29:40

Justin i Lopez tonight

hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

2011-02-16 | 14:51:41

Kategori: Bilder

Andra Grammy bilder

Justin+Bieber+53rd+Annual+GRAMMY+Awards+Press+vBn2-VwYiGBl.jpgJustin+Bieber+53rd+Annual+GRAMMY+Awards+Press+D6CXNJ6eshjl.jpgJustin+Bieber+53rd+Annual+GRAMMY+Awards+Press+nYe5GC-j3c2l.jpgJustin+Bieber+53rd+Annual+GRAMMY+Awards+Press+NeKq564ckTsl.jpgJustin+Bieber+53rd+Annual+GRAMMY+Awards+Press+E7Y6cWuAOLyl.jpgJustin+Bieber+53rd+Annual+GRAMMY+Awards+Press+48Sn7ytncvGl.jpgJustin+Bieber+53rd+Annual+GRAMMY+Awards+Press+OFBX0kno63Fl.jpgJustin+Bieber+53rd+Annual+GRAMMY+Awards+Press+49ISv1-gWi0l.jpgJustin+Bieber+53rd+Annual+GRAMMY+Awards+Press+zCY4e4Tj0zgl.jpg

2011-02-16 | 11:01:48

Kategori: Paparazzi

Avresa i LAX flygplats

Justin+Bieber+Justin+Bieber+LAX+fCqA-YrWhSdl.jpgKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildJustin+Bieber+Justin+Bieber+LAX+wMukO3yUuzIl.jpg

2011-02-16 | 10:58:26

Kategori: Paparazzi

Justin i england, london flygplats

Justin+Bieber+Justin+Bieber+Heathrow+Airport+SBWhSeagA3Nl.jpgJustin+Bieber+Justin+Bieber+Heathrow+_Go6DtL4FLTl.jpgJustin+Bieber+Justin+Bieber+Heathrow+3VkdSSAoTBKl.jpgJustin+Bieber+Justin+Bieber+Heathrow+iz8e46V0HUfl.jpgJustin+Bieber+Justin+Bieber+Heathrow+TAZKNZ1CyLOl.jpgJustin+Bieber+Justin+Bieber+Heathrow+Airport+6DHCYYKjN8Nl.jpgJustin+Bieber+Justin+Bieber+Heathrow+Airport+Q0vbt7FT0iFl.jpgJustin+Bieber+Justin+Bieber+Heathrow+Airport+-ebZn0PTEXml.jpg
haha Justin hur fan kan du se?

2011-02-16 | 10:55:08

Kategori: Paparazzi

Justin i LAX flygplats

Justin+Bieber+Justin+Bieber+Arriving+Flight+Kgq8WBqmD9Jl.jpgJustin+Bieber+Justin+Bieber+Arriving+Flight+x5WR7qDs6Nll.jpgJustin+Bieber+Justin+Bieber+Arriving+Flight+8ioMCyghXirl.jpgJustin+Bieber+Justin+Bieber+Arriving+Flight+2pbNR_mr2Cdl.jpgJustin+Bieber+Justin+Bieber+Arriving+Flight+KTSXr_yLJS5l.jpgJustin+Bieber+Justin+Bieber+Arriving+Flight+v_n_v7DtlTdl.jpgJustin+Bieber+Justin+Bieber+Arriving+Flight+4aToxSzOBgUl.jpg'

2011-02-16 | 10:51:46

Justin vann brits!

Justin+Bieber+BRIT+Awards+2011+Show+h3akKsRwKNzl.jpgJustin+Bieber+BRIT+Awards+2011+Show+928pHtLsRd_l.jpgJustin+Bieber+BRIT+Awards+2011+Show+VeOtROgx3yWl.jpgJustin+Bieber+BRIT+Awards+2011+Show+TlJfCrxltvsl.jpgJustin+Bieber+BRIT+Awards+2011+Show+fIoy_7oltevl.jpgJustin+Bieber+BRIT+Awards+2011+Show+ug3XgEqRsKUl.jpgJustin+Bieber+BRIT+Awards+2011+Show+cHfCFuOMW_Jl.jpg

2011-02-16 | 10:48:28

Kategori: Bilder

Justin i brit awards

Justin+Bieber+BRIT+Awards+2011+Outside+Arrivals+QOZd098ENr4l.jpg63505874Ginaann215201122853PM.jpg63505871Ginaann215201123141PM.jpg63506040Ginaann215201123207PM.jpg63505800Ginaann215201123154PM.jpg63505816Ginaann215201123220PM.jpg63505875Ginaann215201123609PM.jpgJustin+Bieber+BRIT+Awards+2011+Outside+Arrivals+hU7bACu7egEl.jpg63505909Ginaann215201122841PM.jpg
finns flera bilder orkar inte ladda upp!
men kolla på de HÄÄR

2011-02-15 | 21:40:18

Justin i CSI

denhära killen har talang!!

2011-02-15 | 21:34:58

Kategori: Bilder

EN FREAKING SNYGG BILD!!!!

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR OMG OMG OMG BOM OMB OMB OMB OGRMRWOGwthjew
shiiit VAD SNYGG!!! OMB OMG OGFEMWGw
g

2011-02-15 | 21:13:53

Justin ee med i en liten bit a videon!

hahahahhahahhahahahahahahaha DET ÄR VÄRD ATT KOLLA PÅ VIDOEN!!!
KAN INTE SLUTA SKRATTA FAN!!! SÅ JÄKLA ROLIG!! fett tråkig justin han ba gick,
Selenas och nicki minaj va skönast hon ba "have u seen you do you se how crazy you look?" mannen "no, have you how crazy look" (skratt) HAHAAHA, hon var så gullig när hon skratta älskar henne. Han Selenas då baibe, baibe, babie Selena garva ihjäl fan,, haha jag med :P

2011-02-15 | 18:25:08

TWITVID

HÄR ÄR DEN!!! tryck på bilden så kmr!! Om det inte går att ladda upp videon så gör jag så istället!

haha han kalla sig själv shameless... Så gullig !!

2011-02-15 | 18:14:58

Uppps!!

Märkte nyss att 2 vidoes jag la upp funka inte! Fattar inte vrf, när jag a upp det så kom det 2 orange saker, som vissar videon, men visa sig det funka inte, Men iaf har hittat videon på youtube och här är en med Chelsea Lately
Och en med

2011-02-15 | 17:43:57

Justin läser The cat in the hat

Man kan inte ladda upp den, Men kolla http://www-waa-akam.thomson-webcast.net/us/dispatching/?event_id=bb65cc5083ee438166833602ccfc8060&portal_id=764ff492a00aaee9e85160e486c16831

2011-02-15 | 17:28:17

Intervju med Conan O'Brien
2011-02-15 | 17:08:30

-

Heej Beliebers! :)

Förlåt för att jag inte har uppdaterat bloggen idag, men kom hem för kanske en halvtimme sen & ska snart till basketträningen. Träningen slutar halv 8, så kommer hem klockan 8 och sen så ska jag ducsha. Men uppdaterar senare om jag har tid! :)
2011-02-15 | 14:12:49

Reflektioner med Justin Bieber


2011-02-15 | 14:11:41

Justin om att inte vinna grammys “DEFINITELY DISAPPOINTING”
2011-02-15 | 14:09:01

Selena talar om känslorna för Justin


Selena Gomez har antytt sin romans med Justin Bieber , och avslöjar att hon "älskar" teen heartthrob.

Tala till Access Hollywood om Bieber vid Grammy Awards i går kväll, denMagi på Waverly Plac e skådespelerska bekände: "Jag tycker det är häftigt att folk är intresserade - jag förstår inte varför,"

KOLLA PICS av Selena på Grammygalan HÄR!

Hon översvallande: "Jag älskar honom. Han har varit i mitt liv mycket länge. Han är min vän. "

När vi frågade vem hon kommer att spendera Alla hjärtans dag med i år, hävdade Gomez: "Jag är faktiskt kommer att arbeta hela dagen, så min Valentine kommer att vara mina fans,"

Justin har tidigare riktat hans förhållande till Disney stjärna, under en intervju på The Billy Bush Show , där 16-åringen sökt efter Bush om hans kärleksliv.

Titta på MTV EXKLUSIVA Live Session med Selena Gomez HÄR!

Billy frågade Justin: "Är du en enda man? Är du en dating man? "

Den Be sångerskan svarade blygt: "Jag är dating - Jag dag en massa olika människor. Jag är 16, så jag har bara roligt. "

JB, som utförs vid Grammy i natt, har också uttryckt att han var upprördöver att de inte vinna några gonggonger vid den prestigefyllda ceremonin, berättar vår amerikanska Team att han var "besviken".


2011-02-15 | 13:55:21

Bilder från CSI

Evil bieber...! LÄNGTAR TILL CSI!!! kmr va premiär på torsdag, men det gäller inte Sverige, men som tur är att man se den online. Kmr la upp den när den kmr ut då!!

2011-02-15 | 12:38:51

Kategori: Bilder

Snygga bilder <3

SNYGGA!!

2011-02-15 | 12:35:20

Justin på sjukhus på alla hjärtans dag

justin bieber valentines day 10justin bieber valentines day 09justin bieber valentines day 07justin bieber valentines day 06justin bieber valentines day 05justin bieber valentines day 03justin bieber valentines day 02
FÖRLÅT!! MEN KAN TYVÄRR INTE FÖR MINSKA BILDERNA!!

2011-02-15 | 12:23:06

Kategori: Bilder

några privata bilder!

weheartsjdb:  Justin and his assistant leaving LAX earlier today. :)  I like this lady :D
vafan, dethära kan inte vara riktig muskel, hahah det ser så kontigt ut!
Selena :@ !! tror jag men det liknar hennes hårfärg iaf!! :@

2011-02-15 | 12:11:51

Preview Justin Bieber på ‘Conan’

justin bieber conan obrien

 

kväll Bieber kommer Justin göra sitt första sena tv-framträdande natt sedan han Grammy förlust att hon vars namn skall inte läsas för Best New Artist. Vi fick förhandsgranska Never Say Never stjärnans intervju med Conan O'Brien live och personligen - och låt oss bara säga att efter ikväll, vi tvivlar på att Peeps marshmallow godis är fortfarande JB's favorit söt behandla. Hoppa nedan för att kika efterdyningarna av "Baby" sångarens Conan besök.

Fråga inte oss hur, men avgud hade en särskild chans att fånga en levande tejpning av Bieber på Conan (Ed notera:'S är så liten! HE). Vi kan dela några detaljer: Justin tillbringade sin mesta tid backstage i sin privata omklädningsrum (dörr stängd) bort av det gröna rummet.Vi antar att JB tar sin första förlust - möjligen någonsin - till hjärtat. När han skulle uppstå att hälsa på Conan på scen, Biebs var nådiga men snabbt på fötterna, gå skämt för skämt med Coco. Även den kanadensiska känslan var klart i den Peeps skämt, det verkade han inte förutse vad hundratals socker dammas godis kan göra för att hans namnteckning shag frisyr och skryt coach-godkänd outfit . Uppenbarligen 16-åriga popstjärnan är på en stram tidtabell, lämnar innan inspelningen var över. Så, tyvärr, aldrig fick vi även be honom att vara vår Valentine.

Fånga Bieber på 23:00 EST ikväll på TBS.

 


2011-02-15 | 12:06:07

SNYGGA nya biebergasim <3

åhhh fyfan Helsinki vad snygga!!!

2011-02-15 | 11:54:31

Roligaste interljuven


2011-02-15 | 11:53:14

Skolan Bans Justin Bieber shirts Fan Girl

School Bans Justin Bieber Fan Girl Shirts

Fyra tonårsflickor på Roosevelt High School i Yonkers, berättade NY TMZ att de bar hemgjorda t-shirts med " Bieber Krew " till skolan och säkerhet beordrade dem att ta bort skjortor eller täcka upp dem eftersom de var "gängrelaterade."

Den huvudsakliga berättade t-shirts var "olämpligt för skolan eftersom de var gängrelaterade "& de skulle avbrytas om de bar dem igen. En förälder sa: "Det är löjligt.

De är fina ungar som älskar Justin Bieber. " Skola rep: " Studenter på Roosevelt High School var inte förbjudna att bära tröjor som visar bilden av Justin Bieber och hade inte heller anklagas för att vara i ett gäng. "


2011-02-15 | 11:52:17

Justin Bieber Misslyckades till toppen Miley Cyrus

Justin Bieber Failed To Top Miley Cyrus

Justin Bieber "s" Never Say Never " film tjänat en est $ 30.300.000 på ca. 4.200 skärmar på 3.105 platser, vilket gör nästan två och en halv gånger vad Jonas Brothers "3D konsert film intjänade men enligt Hannah Montana 3D konserten ($ 31,1 MEUR vid endast 683 platser), rapporter BoxOfficeMojo .

 


2011-02-15 | 11:50:54

Lauras kärlek råd: Är det okej att erkänna att du är kär när relationen är New särskilt runt Alla hjärtans dag, som Selena gjorde?

 

När du är i ett nytt förhållande och jublande lycklig, du vill berätta för världen hur euforiska du är. Selena Gomez är inte annorlunda från resten av oss - på Grammygalan söndagskvällen hon använde "l" ord för att beskriva sina känslor för nya BF Justin Bieber. Men är Selena sätta onödig press på hennes relation med bråttom? Hur snart är alltför tidigt att meddela att du är kär?

När vi frågade om hon var irriterad över de ständiga rykten om att hon dejtade tonåringarna sång sensation, Selena sa: "Ja, naturligtvis, men det kommer med jobbet. Jag älskar honom men väldigt mycket. "Tja, fan, flicka, Varför gjorde du måste gå och säga" kärlek "runt Alla hjärtans dag? Om Justin var en äldre man som skulle skicka honom kör för relationen utträde tecken!

Eftersom denna bedårande par tycks vara PG-rated (och de är 16 och 18, respektive), kommer jag tillåta att det kan vara OK att erkänna din verkliga känslor vid en sådan ung ålder. Det är valp kärlek, och det finns verkligen aren'ta välj uppsättning regler för lärande relationen rep. Du sorts vinge det och hoppas att det fungerar. Men för vuxna, snabb och lös kärlek bekännelse skulle detta inte flyga.

Till att börja med, mäns rädsla Alla hjärtans dag när du är i en ny relation. Faktum är, en man känner för mycket press att vara romantisk när han inte ens alla som säker på att han i dig än, kan han bara ringa det hela bort. Candy, blommor, dramatiska bekännelser - allt som Malarky är skrämmande att en kille om han inte riktigt vet om du är en tjej han vill på allvar hittills.

Om Selena och Justin var lite äldre, förutspår jag att han inte alls skulle vara jazzed att höra hon älskade honom. De gick på några lätta dagar i december, kysste i Karibien i januari och senast har - suck! - Bara blivit fotograferad hålla hand (skandal). Det är två månader av dating, och alldeles för tidigt att säga era respektive andra du är kär i honom.

Om din relation är ny, spela cool på Alla hjärtans dag. Don't press din man, och inte bli upprörd om han inte gör mer än tar dig till middag (eller ens det). Bli inte förvånad om han försöker undvika dagen helt. Även om det är i din rätt att bli irriterad om han låtsas dagen inte existerar, försök att se saker ur hans synpunkt av er - och bara försöka njuta av dagen med den person du älskar mest ... själv.


2011-02-15 | 11:49:10

Tyvärr Divas! Den Grammy Guys vinna bästa klädda Award!

Vår favorit manliga sångare rockade röda mattan i edgy, sexig, chic ser ut! Ingen av dessa killar dök upp i ett ägg, en genomskinlig färg eller en suddig Q-tip peruk!Klicka här för att se bäst klädda snubbar på Grammys.

2011-02-15 | 11:46:24

Kirstin säger: Jag var så nära till Grammy scenen, jag kunde känna elden från Justin Biebers Ninjas!

 

För mig, 53. Årliga Grammy Awards var som en fantasi rakt ut från en Taylor Swiftlåt. HP gav nådigt mig och en lycklig vinnare tävlingar, Justine , biljetter till både utställning och den officiella Grammy Celebration efterfest och det var fantastiskt!

Den bästa överraskningen i natt var där våra platser var belägna. Vi kunde knappt tro det, vi satt bara tre rader där alla kändisar satt på golvet! Den gjutna av Glee , älskarinna, The Roots och med Beyonce var alla i vårt synhåll hela kvällen.

Faktum är att när Justin Bieber utförs med Usher och Jaden Smith , kunde vi känna bokstavligen elden från pyroteknik på scen. Om vi kunde känna det från våra platser, föreställa sig hur varmt Justin, 16, måste ha varit!

Andra favorit akter ingår den legendariska Mick Jagger , den vackra Katy Perry (och hennes bröllopsbilder och vids!) och Cee-Lo Green med Jim Hensons Mupparna och Gwyneth Paltrow . Vi kunde inte tro hur bra Gwyn lät live!

Det roliga fortsatte först efter showen. Efter tre och en halv timme utan mat eller dryck, vi var svalt, så föreställa vår glädje när vi fick reda stjärnkocken Wolfgang Puck var kock för Grammy Celebration intill vid Convention Center. Efterfesten var Studio 54 tema och vi mumsade på läcker, mexikanska och amerikanska tema asiatiska livsmedel, plus fantastiska desserter som mini cookies och tortes choklad.

Efter att ha fyllt upp på kolhydraterna, Justine och jag på väg till HP Photo Booth, där vi fick våra rockstar på med disco bollar, gitarrer och mikrofoner. Det fanns ingen stoppa fabulousness! Vår Kvällen avslutades med en intim föreställning med begåvade Keri Hilson , som framförde låten hon skrev för Bruno Mars , "Grenade".

Vid den punkten skulle vi dansade, sjöng och skrattade till våra hjärtan innehåll. Allvarligt, kunde vår natt inte ha varit mer speciell. Jag måste tacka HP en gång - den 52: e årliga Grammy Awards show var en av höjdpunkterna i våra liv!


2011-02-15 | 11:44:36

Ska Justin flytta tillbaks till Canada?Justin förnekar Rapporter Han köpte ETT hus i LA and Säger ATT Han Kan flytta till Kanada. Selena, HAR du Ditt pass göra om?

Justin Bieber var en bunt DAISY Energi i Pressrummet Kväll In Grammys. Trottar Hans överraskande förlust för Esperanza Spalding var Justin Alla leenden and Aven avslöjade ATT Han Kunde återvända till Kanada! Uh-oh, integre Selena Gomez VETA detta?
Justin Fick frågan OM Rapporter SOM hävdar ATT Han Känner jag mig sminkad Hus Jakt i LA. "Det jag mig sminkad falskt", Säger Justin OCH skakade In huvudet Närs sv Annan reporter frågade OM Han var planerar ATT flytta till LA Alls.
"Vad jag mig sminkad ATT Halla gräva i Atlanta, frågade en journalist Annan." Jaguaren HAR manga Vänner nu i Atlanta SOM JAG HAR gjort män JAG riktigt veterinären integre ... JAG tror ATT JAG tror ATT JAG Tillbaka Kan flytta till Kanada, "erkände Justin.
Män OM Justin, 16, flyttar till Kanada, SOM Sätter honom Annu längre BORT fran Selena, 18.Kommer detta ATT Vara ETT hindrar jag deras förhållande? Tror du Selena Kommer ATT Vara upprörd Över ATT hora detta Bara En dag efter ATT HON synd utropade kärlek för Biebs? Eller Kommer HON Vara glad ATT besöka honom i SITT hemland?2011-02-15 | 11:40:02

Esperanza talar ut Om Bieber fans attackera henne online!

När Esperanza Spalding vann Best New Artist fanns ett kollektivt kippa och "vad?!" i Grammys pressrummet (följt av några illasinnade skratt riktade mot gynnade-to-winJustin Bieber ). Efter det, action följde frenetiska. Kvinnan som ansvarar för pressrummet sprang runt och sa Esperanza skulle komma tillbaka snart att tala till oss. Hon tryckta "fuska ark" med titeln "Vem är Esperanza Spalding" med fakta om den vackra artisten. Den jazzbasisten var den enda musikern i natten för vilka en "fusklapp" fick.

När Esperanza, 26, kom backstage jag otroligt var imponerad av hennes poise, nåd och uppenbara hängivenhet till sin konst. "Det är bara en välsignelse bör nämnas här skedet genom att göra något som brukar har sett som en slags som en underdog hantverk, utbrast en glad Esperanza. "Jag identifierar mig med denna konstform djupt, mer än några av de andra popartister, även om jag älskar deras musik."

Jag gav mina gratulationer till de musiker vars mamma döpte henne till "Esperanza", det spanska ordet för "hopp", eftersom hon gick igenom en tuff tid i sitt liv och ville hopp i hennes dotters liv. Jag var tvungen att fråga: "Har ni sett att Justin Bieber fans attackerar din sida i Wikipedia?"

Esperanza är ögon vidgades och hon såg helt chockad innan några reportrar skrattade och hon återhämtat sig. "De frågar" varför?! " Hon gissade, att förstå vad Biebers fans ska säga.

"Hur känns det att slå någon som Justin Bieber, frågade jag.

"Det fungerar inte så. Jag vet att vi gillar folk att förlora och vinna och allt det roliga grejer. När det här är över är vi alla kollegor igen precis som vi var förut "Esperanza förklarade nådigt."Han sålde mer skivor än mig gjorde han slå mig? Vi gör våra saker i våra respektive områden och han är utan tvekan en begåvad ung man. "

Och som för alla hans fans? "Han kommer att göra en massa mer saker i framtiden, är hans fans kommer att få mycket mer skivor att sjunka tänderna i. Jag ville inte slå honom. Jag tar den där hemma och det är vad det är. "Då log hon skälmskt och skojade" Och han har stora hår och jag har stort hår! "

Esperanza var härlig, och Justin, 16, var lika professionell när han kom in i pressrummet. "Jag är verkligen glad för Esperanza och jag hade en bra natt och jag fick göra med min mentor som är fantastiska och det är allt jag har att säga." En reporter frågade Justin om hon behöver "titta henne tillbaka" på grund av hans intensiva fans. Justin skrattade och sa "Som jag sa att jag är verkligen glad för henne och förhoppningsvis har hon ett bra år. Mina fans har fört mig till denna ståndpunkt och jag vet inte vad jag skulle verkligen göra utan dem. "

Usher tillade att han "skulle ha föredragit" om Justin vann nya artist "uppenbart", men också skickade sina gratulationer till jazz basist.


2011-02-14 | 20:59:58

Kategori: övrigt

NSN♥Hahaha omg jag älskar Stewie och Peter,och jag älskar den där killen!♥

2011-02-14 | 18:39:50

Justin ft Miley Overboard

hade förut lagt ner en annan, men den var dryg det var tjejer som skrek! Men denhära är bättre!!

2011-02-14 | 18:38:28

Aww, en gammal video "HAPPY VALENTINE"

Så gulllig

2011-02-14 | 18:31:36

"Min dröm är fortfarande att vinna en Grammy"

Trots att han åkte hem utan nån pris efter Grammy Awards ceremonin sade sångaren Justin Bieber att han inte kommer ge upp och att han kommer att kämpa för att uppfylla hans största dröm.

"Jag förlorade, men tror inte detta är min sista chans. Och min dröm är fortfarande att vinna en Grammy ", skrev Justin på sin Twitter.

Bieber gratulerade också "alla de nominerade och vinnaren " och sade att "han hade aldrig haft en så bra natt som den här"

Men den viktigaste orden som han sa var "älska" till sina fans för deras stöd.

Justin fyllde scenen igår på Staples Center i Los Angeles av ljus och dans för att sjunga sin största hit, Baby men akustisk version och Never Say Neverr med Will Smith men även om han sjöng bra och dansade bra fick han inget pris och gick hem tomhänt.Snygg som vanligt! :)<3


2011-02-14 | 18:20:21

Justin och Esperanza Spalding

Aww, fett gulligt :))
hahha den var fett rolig, ofta inte

2011-02-14 | 18:16:15

Jojo om Justin


2011-02-14 | 18:14:09

Justin Bieber Grammys Rehearsals2011-02-14 | 18:12:01

red carpet interljuv med JJustin


2011-02-14 | 18:10:54

Justin och hans föräldrar på Grammys :)


2011-02-14 | 17:49:16

Justin besviken över att förlora New Artist Grammy


Vi blev otroligt chockad när Justin tog inte hem en Grammy, men vi är så stolta över honom för att vara en gentleman och presentera sig för Best New Artist vinnare Esperanza Spalding! 


Du kanske tror att Justin Bieber blev rånad under det 53: e årliga Grammy Awards på februari 13, men han kunde inte ha varit mer nådig! Justin var nominerad i två kategorier på Grammys, och vi var säker på att han skulle ta hem priset för Best New Artist, men jazz chanteuse Esperanza Spalding blindsided oss alla genom att vinna istället! Även om Justin var synbart upprörd och till och med erkänt det till MTV backstage, bestämde han sig för att spåra Esperanza ner och gratulera henne! 

"Jag hade ingen aning om vad som skulle hända," Justin sa. "Jag arbetade väldigt hårt de senaste åren och vet ni, jag kommer inte att ljuga - Jag var besviken. Men, du vet, jag ska komma tillbaka [nästa år] och så tar vi ett par hem. " 

I samma ögonblick Justin avslöjade han aldrig träffat Esperanza, gick hon rätt av honom, så han tog sin mikrofon bort och gick för att presentera sig och gratulera henne! 

Justin tog till och med att hans Twitter direkt efter föreställningen för att låta sina fans vet att han är okej! 

"Någon sa till mig i kväll är det inte dina framgångar som definierar dig, men dina misslyckanden," Justin tweeted. "Jag förlorade ... men jag tänker inte på att detta är min sista chans." 

Om du fortfarande orolig för vår Bieber såg han till att berätta MTV att hans fans inte ska vara ledsen. 

"Jag är inspirerad att arbeta hårdare än jag gjorde förra året", Justin till. "Det kommer att bli svårt, men jag ska försöka. Bieber fans, inte får alltför upprörd. Vara lycklig. "

2011-02-14 | 17:45:10

Justin vita Grammy Tux: för söt eller för stor?


Hip-kramar fungerar bättre än hip-hop baggy när det kommer till en smoking ... och om någon måste till skolan Justin Bieber om hur man steg upp när det gäller att flytta upp tillsvart slips. Berätta vad du tycker - och rösta!

Efter hans läckra tur i en lila smoking sin Never Say Never premiär, vi var litebesvikna när Justin dök upp på ett mycket löst sittande, benvit nummer för hans storanatt Grammys.

Den krämiga hög kontrast retro-look - ned till att svart ficka fyrkant - hjälpte honomsticka ut säkert. Och västen var en fin klassisk touch. Men dessa byxor! De ser alltförbaggy och alltför slappa till oss. Och vi är verkligen inte säker på de skinande vitasparkar var det bästa sättet att slå den röda mattan2011-02-14 | 17:42:08

Justin Bieber blev bestulen för Best New Artist!


Biebs
går genom en massa träffar med några speciella gäster!

Justin Bieber fällde huset vid den 53: e Grammy Awards på februari 13, med enBonkers liveframträdande! Men det blev inte hjälpa honom ta hem Best New Artiststaty, som gick till relativ okänd Esperanza Spalding!

Det roliga började med en video av Justin första möte med Usher fyra år sedan, följtav en kort scen dialog mellan Usher och El Biebz. Därifrån gav Justin oss en kortakustisk smak av "Baby", följt av en galen trumma mellanspel. Han sedan kanaliserasMichael Jackson genom danssteg i en hög energi version av "Never Say Never".Jaden Smith slutade även med att släppa sin MINIATYRFORMAT vers!


Därifrån tog Usher över med en redux av hans Super Bowl Jam "OMG". Bieber togäven scenen i slutet av låten till handel linjer med Usher!

Vår favorit del? När kameran hålls panorering över Jaden föräldrar, Will Smith ochJada Pinkett Smith, som var rappa tillsammans med sonens vers och bli galen med stolthet. Det gjorde dem relatable!2011-02-14 | 17:27:39

Justin träffar Johnny depp


2011-02-14 | 17:25:02

Justin och Selena kramas i grammys!

uuuh, Verkas som om paret kan inte hålla borta från varan!! HAHAH driver!

2011-02-14 | 11:21:09

Justin framträdande !!

ohhh yeah it was Sexiii!
Asså omg han var bättre än vad jag trodde på att dansa. hihi tänk att jag den LIVE <3
har inte sovit nånting, är helt döende i skolan. Ska skolka några lektioner som dansen och spanskan kanse, Jag orkar inte med spanska fan!

2011-02-14 | 08:59:02

Bakstage bilder <3

143.jpg324-0.jpg423-8.jpg988-9.jpg123.jpg414~0.jpg5439.jpg543~1.jpg
han såg snygg ut :D

2011-02-14 | 08:56:29

Fler bilder från uppträdandet

584.jpgjaden_smith_justin_bieber.jpgjustin_bieber~0.jpg000.jpg154.jpg414.jpg097.jpg313.jpg895.jpg

2011-02-14 | 07:09:34

Jay sean har Bieber Fever

Den brittiska låtskrivaren respekterar Biebs "ung talang!

Justin Bieber : s fans älskar honom, men han har också gott om respekt från hans rekord-branschkollegor också!

Jay Sean , som sjunger hits som "Down" och "Kommer du ihåg," talade medHollywoodLife.com uteslutande om sin beundran för 16-åriga Phenom på Cash Money Records Pre-Grammy Party den 12 februari.

"Att se hans framgång och tillväxt är något som gör mig väldigt glad," Jay, 29, sagt. "Han har arbetat mycket hårt - det är inte lätt att göra det vid hans ålder."

 

Vi älskar hur Jay är en stolt Belieber!

 


2011-02-14 | 07:08:06

Ett rykte går selena erkänner "Jag älskar honom väldigt mkt"

Selena Gomez verkar inte dölja hennes förhållande med ryktas pojkvän Justin Bieber längre - i själva verket gjorde hon känslor mycket tydligt på Grammy Awards röda mattan! På frågan om rykten hon dejtade Justin någonsin irriterande hon berättade Chris Harrison : "Ja naturligtvis, men det kommer med jobbet. Jag älskar honom men väldigt mycket. "Awwwww!

 

När Justin's nya flick, säger Selena: "Filmen är så bra. Det var mycket inspirerande.Jag är så glad att det är bra. Det förtjänar den. "


2011-02-14 | 07:05:47

Justin&Selena visar upp till The Grammys - Men inte tillsammans!

Den som hoppas att Selena Gomez och Justin Bieber kan göra deras stora offentliga debut på Grammys, dåliga nyheter! Selena anlände på röda mattan i en glam guld klänning i god tid innan Justin själv gjorde. Ser ut som vi kommer att få vänta på en annan Awards Show eller premiären!

 

Selena var också på premiären av Never Say Never februari 8 och, återigen, inte gå med Justin.

Selena presenterar på mässan medan Justin är nominerad till en av de stora utmärkelser av kvällen - "Best New Artist"!

De två gjorde mugg för kameror på MTV Video Music Awards förra året, vilket kan ses på bilden ovan, men det var innan rykten de hade sällskap!


2011-02-14 | 06:43:23

Justin Bieber - Grammys 2011 Red Carpet

 

 


Seeeexxxxxii!!

Justin Bieber passar upp på röda mattan vid 2011 Grammy Awards som hölls på Staples Center på söndag (13 februari) i Los Angeles.

Den 16-årige superstjärnan bar en vit sammet tre styck smoking, skjorta och fluga alla av D & G .

Justin är upp till två utmärkelser under ceremonin - Best New Artist och Best Pop Vocal Album.

Justin kommer att utföra tillsammans med Usher och Jaden Smith under kvällen. På röda mattan han talade om hur han förbereder sig för föreställningar.

"Det handlar om att komma ihåg att vara lugn och inte oroande" Justin sa. "Jag vet inte riktigt nervös. Jag utför med2011-02-14 | 06:11:04

Kändisar och fans om att Justin borde vinna New Artist

Twitter Reacts to Justin Bieber's Grammy SnubTwitter Reacts to Justin Bieber's Grammy SnubTwitter Reacts to Justin Bieber's Grammy SnubTwitter Reacts to Justin Bieber's Grammy SnubTwitter Reacts to Justin Bieber's Grammy SnubTwitter Reacts to Justin Bieber's Grammy SnubTwitter Reacts to Justin Bieber's Grammy SnubKANYE YOU GO AT EM!!
asså omg nu kanye var en man borde han gå upp på scen gjort samma sak som han gjorde med taylor swift!!

2011-02-14 | 06:05:49

Bilder från uppträdandet :)

Justin Bieber and Usher Perform at the 2011 GrammysJustin Bieber and Usher Perform at the 2011 GrammysJustin Bieber and Usher Perform at the 2011 GrammysJustin Bieber and Usher Perform at the 2011 GrammysJustin Bieber and Usher Perform at the 2011 GrammysJustin Bieber and Usher Perform at the 2011 Grammys
SNYGGT VAR HAN!! och bra gjorde han sig ifrån!

2011-02-14 | 05:25:10

Justin Bieber stöder GF Selena On Set

Justin Bieber Supports GF Selena On SetJustin Bieber Supports GF Selena On Set@ LiasShadow! Thx Justin Bieber berättade Människor som Selena Gomez är som "familj": "alltid säger att jag inte vill blanda in familj med arbete. Jag Justin spela in en duett med Selena? Kommer "Jag tror att det skulle vara kul . Jag skulle definitivt vara öppen för det. "

Justin Bieber Supports GF Selena On Set


2011-02-14 | 05:21:58

Grammys 2011

Här är videos pch bilder från kvällen....
Selena Gomez Justin Bieber Grammys '11Best Dressed at the 2011 Grammy Awards Justin BieberJustin Bieber and Usher Perform at the 2011 GrammysSelena Gomez Justin Bieber Grammys '11Selena Gomez Justin Bieber Grammys &#039;11
just nu så är dom hära ute, ska kikla lite mer nu oxå!! Visst såg han snygg ut? Fast ni ska bara se vad han hade på sig på uppträdandet!! Aaaao Bieberstyle,,,nej jag mennar Usher style faktiskt!!

2011-02-14 | 05:14:18

Kategori: övrigt

OMB DÅLIG NYHET!!

KLOCKAN ÄR NU 05.07 HAR KOLLAR PÅ GRAMMYS!! ASSÅ OMG OMG OMG JUSTIN VANN INGET!! JAG GRÅTER FÖRFAN!!!
ASSÅ VEM FAN ÄR Esperanza Spalding ??
VEM FAN HAR 7 MILJONER FANS PÅ TWITTER, VEMFAN HAR 20MILJONER GILLAR PÅ FACEBOOK? JUSTIN BIEBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asså jag har seriöst damp!!!! Jag gråter för fan!!!!
men en sak, Justin bieber framträdandet var ju så jäkla GRYM!!!!

2011-02-13 | 22:46:58

Kategori: Bilder

JB & JS

Justin Bieber och Jaden Smith på Never Say Never premiären.2011-02-13 | 21:34:06

Bjuder på domhära snygga bilderna :))

whyhellojustin:  holly sivers down my spine, who ever posted this iloveyouu, this is AMAZING.! jbieberisonfire:  wecangonowhere:  HE’S COMING FOR YOU.  i can wait :) bieberyoubelongwithme:       
Ska kanske börja lägga upp snygga bilder på Justin, elr så kanse vill jag behålla dom för mig själv! Men just nu så hitta jag domhära och tyckte att det skulle va bra om jag la upp de, Jag vet att det finns snyggare med dom senaste är dom!!

2011-02-13 | 21:20:22

Justin Bieber Inspirerar Barbara Tfank Look NYFW Beauty

justin-bieber-february-2011-vanity-fair-cover__opt.jpg

Barbara
Tfank har fångat Bieber Fever! Och hennes New York Fashion Weekpresentation kommer att bevisa det.
Designern anlitade Shiseido's Hirofumi Kera att skapa åtta Justin Bieber peruker som kommer att bäras av sina modeller under 14 feb presentationen.
Barbara säger att hon var starkt influerad av Bieb s Vanity Fair täcka, och tillade"Justin Bieber looks fresh, innocent, and youthful. [His hair] reminds me of the Beatles. It has a sixties reference that works well with my clothes and it frames the face really well."

källa: Cocoperez.com

2011-02-13 | 21:18:04

Justin hade D&G på NSN premiären

justin-bieber-in-dolce-and-gabbana-velvet-jacket-never-say-never-premiere.jpg

Det var ett stjärnspäckat evenemang på tisdag kväll premiären av Justin Biebers nya flick aldrig säga aldrig.
För El Lay premiären, bar Biebs en Dolce & Gabbana sammetskavaj i hans favoritfärg, lila. Han avslutade sin look med svart skjorta, byxor och skor. Vi älska jackan. Det är väldigt GQ möter rockstjärna


källa: cocoperez.com
2011-02-13 | 21:00:10

Kategori: Musik

Justin Bieber's nya låt: Born To Be Somebody

2011-02-13 | 20:52:07

Kategori: Bilder

Justin och fotografen Terry Richardson

2011-02-13 | 20:49:06

justin bieber HITS puberteten (Never Say Never 2)

haha omg, min kusin sicka dethära till mig via FB, asså inte ens jag hade sett den förr, Den är så dålig, HAHAHAAHAHAH

2011-02-13 | 20:38:06

Kategori: övrigt

´

You say fan, I say вєℓιєвєя. You say OMG, I say σмв. You say girl, I say ѕнαωту. You say inspiration and I say
נυѕтιη ∂яєω вιєвєя мαlleттe ♥


2011-02-13 | 20:36:26

Justin och Miley overboard


2011-02-13 | 20:33:51

Jennifer Aniston Beats Up On Justin Bieber i kassan!

Det har varit en tight lopp, men det verkar "bara att följa" kommer att tjäna mer pengar den här helgen än "Never Say Never! Kommer Biebs vara förkrossad?

Justin Bieber : s fans visade sig i drivor för att se hans nya film Justin Bieber: Never Say Never , men han fick slå på biljettintäkterna av några bekanta ansikten!

Den Jennifer AnistonAdam Sandler fordon bara gå With It är tänkt att ta biljettkassan i helgen med $ 31.200.000, med Justin film släpande med $ 30.200.000, Deadline rapporter .


2011-02-13 | 18:34:15

.....

Hej rena du kan använda denhära till varje gång du bloggar nånting :))

2011-02-13 | 18:29:02

Visster du att..

- Justin alltid kommer minnas dagen han hörde sig själv på radion för första gången.

- Justin lägger plåster på hans fingrar för att MJ gjorde det.

- Justin sa en gång "I cant take it, I gotta leave, You're just too gorgeous" till Nicole Scherzinger.

- Justin failade sitt först körkortsprov och blev vansinnig och vägrade gå in i bilen.

- Beliebers inspirerar Justin till hans musik skrivande.

- Justin DM:ar (skickar meddelande på twitter) när han ser att bleiebers är ledsna och säger att dem ska vara glada.

- Justin höll en gång på att bli misshandlad efter att ha skyddat en tjej från hans skola.

- Justin tycker inte om när man DM:ar honom konton han borde följa på twitter.

- Justin sagt "if u go to my concerts, you just scream out loud till i see u. Who knows, maybe i'll fall in love with you".

- Justin ber alltid innan en show.

- Justin inte kan sova utan att han har pratat med Jazmyn och vet att hon mår bra.

- Justin och hans crew busringde Dan Kanter och sa att dom tappat bort Jonah Kanter i Japan.

- Justins första låt som han spelade in var ''Common Denominator''.

- Justin älskar att prata om tjejer.

- Justin har sagt "let's go to the candyshop and get some sourpatch kids" till 50 Cent.

- Justin vill ha en naturlig tjej.

-Justin ville bli en hockeyspelare.2011-02-13 | 18:13:19

Kategori: övrigt

-

Hej! Jag heter Rena & kommer börja blogga här :)// Rena <33


2011-02-13 | 18:07:13

En till ny bloggare!!

Har skaffat en till ny bloggare, som ska blogga om Justin. Hon heter Rena och oxå är självklart en Belieber :)

2011-02-13 | 16:39:52

Justin Bieber Interview på Family Channel


2011-02-13 | 16:35:41

Kategori: övrigt

Angående Grammygalan

Grammygalan sänds i Sverige och den direktsänds på Kanal 9 natten mellan söndag och måndag klockan 02.00,inatt får ni se till att inte sova för att se Justin Bieber.

Galan går också repris på lördag (19 februari) klockan 09.25


2011-02-13 | 16:20:46

Kategori: Musik

Justin Bieber ft. Chris Brown- Up (Remix)2011-02-13 | 15:10:28

Visste du att...?

Justins gammla röstmeddelande brukade säga "leave your message after the Bieber"

Justin brukar knacka på människors dörrar på hotellen där han är och sedan springa iväg

Justin sagt "When I meet that special girl I want to be able to give her ...all of what she deserves and nothing less."

Justins värld skulle kunna vara av godis och tjejer

Det konstigaste Justin fått av ett f'an var en leksaksgolfklubba

Justin har blivit tagen av polisen en gång när han smög ut med tjejer på natten

Om Justin skulle ha en flickvän skulle han inte skämma bort henne med saker utan med kärlek!

Justin är rädd för clowner.

Justin säger att om jag skulle se en tjej ha ont, så skulle jag ge upp allt för att ta hand om henne.


2011-02-13 | 14:21:14

Kategori: övrigt

Hejsan allihopa,jag heter Dilan och jag kommer att börja blogga här med Diana och Sana.
Jag är en stor belieber och jag kommer att försöka att blogga på den här bloggen så mycket som möjligt!2011-02-13 | 14:02:30

EN NY BLOGGARE!!

DEt kmr att komma en ny tjej som ska blogga på bieberland! Hon heter Dilan och är en belieber självklart.
Nu kmr det säkert att bli mer besökare och mer bloggning!

2011-02-13 | 13:53:37

Kids Choice Awards promo

HAHAAH JUSTIN FYFAN VA ROLIG!!

2011-02-13 | 13:47:48

En annan twitvid!

Som vanligt det funkar inte!! Fattar inte vrf ser på andra bloggar att de funkar,, men på denhära bloggen funkar det tyvärr inte, kolla har är oxå koden. Men funkar ändå så inte...-.- Men kolla på den HÄÄR
<iframe title="Twitvid video player" type="text/html" width="480" height="360" src="http://www.twitvid.com/embed.php?guid=JDDM4&autoplay=0" frameborder="0"></iframe>

2011-02-13 | 13:43:32

Born to be somebody STUDIO VERSION!!

ÄLSKAR <3

2011-02-13 | 13:36:55

NSN3D tjärnade 12,5 miljoner euro på första dagenParamounts Justin Bieber: Never Say Never verkar att ha vunnit fredagens lopp biljettintäkterna, uppräkning så mycket som $ 12,5 miljoner euro.
3D-filmen spelas upp i 3.105 platser. Av dessa 2.516 är 3D körs. Dessutom "Never Say Never" juveler 2 miljoner dollar 300 förväg filmvisningar på onsdag kväll, med 60.000 sålda biljetter på $ 30(210kr)  per person. Ungefär $ 1 miljon euro kommer att räknas som grosses biljettintäkter, resten kommer att gå till speciella varuexponering delas ut under visar.2011-02-13 | 13:33:33

P.diddy tror att Justin är den smartaste ungen han har träffat!


2011-02-13 | 13:32:13

GLEE //Justin bieber tema


2011-02-13 | 11:50:49

Justin Bieber grammys träning

Längtar tills GRAMMYS!!!

2011-02-13 | 11:37:52

Justin överaskar fans igen!

Som vanligt, jag vet inte vrf det inte funkar att ladda upp twitvid, Men kolla på videon HÄÄR

2011-02-13 | 10:48:37

Johnny Deep är den nya Beliebern!

Tilltufsad och sexig skådespelare Johnny Depp anslöt costars Isla Fisher, Abigail Breslin och regissören Gore Vebinski på Four Seasons Hotel i Beverly Hills i eftermiddag för en press fest för sin nya, helt fab, animerade flick Rango. En intressant icke-film relaterat ämne som kom upp ganska många gånger under fest? Justin Bieber. Duh, inte alls förvånande eftersom uber cool och ner till jorden A-Lister följde sina barn till en Bieber konsert i Miami den andra veckan. Så, alla döende veta Depps avgörande ta på sig denna upp-och-comer? Men, du beliebe aldrig vem dök upp strax innan Depp studsade.
2011-02-13 | 10:42:43

Interljuv


2011-02-13 | 10:40:53

JB NSN tårta!

aa. desculpa mãe mais no meu próximo niver , quero ter um desse . eu necessito . #sonho
VILL ÄTA DEN!! fett fin tårta !! ASSÅ OMB!!

2011-02-12 | 21:51:58

Justin som flinis, på kimmel


hahaha, han är sjuk!

2011-02-12 | 21:48:52

Justin vet att han får tjejer att gråta

Bieber Fever. Vem känner inte sin makt, eller hur?

"Jag förstår det ", Justin Bieber berättar E! Nyheter när frågade om besatthet där uteatt veta allting om honom. "Mina fans är verkligen stödjande och fantastisk och jagförstår varifrån de kommer från."

Och från det sätt som tonåring känsla beskriver sin kommande 3-D film, Never SayNever (denna fredag), det låter som han kommer att erbjuda upp massor avpersonliga saker för att hålla hans lojala efterföljare lycklig.

"Det är inte bara en konsert film, säger han. "Vi ville göra den som en berättelse, minresa så här långt. Jag ville verkligen visa att till publiken och dem komma ut mednågot.2011-02-12 | 21:39:48

JonMchu om Filmen


2011-02-12 | 21:38:23

Justin Bieber's purple carpet movie premiere


2011-02-12 | 21:34:21

BORN TO BE SOMEBODY!!!

okej för att erkänna, när jag hörde den från början lätt den som en tjej som sjung! Haha bara när han säger born to be somebody låter det som han lol.
och tjejer, är det nödvändigt att skricka, haha!
Jag svär ingen ska få skricka när jag kollar på den!! Fett drygt dåå!!

2011-02-12 | 21:28:54

Justins alla hjärtans dag planering !

awwe...:((
Lyllo dom som kmr vara i bion med han!! Haha dom kmr inte ens kolla på filmen bara på han, haha. Jag skulle ha gjort så, sen jag kunnde igen gå te bio igen för att kolla på hela filmen. Filmen kan man se hur som helst men biebs är svår att få tagg på!!

2011-02-12 | 21:23:29

Justin Bieber Tar bönens kraft att "Never Say Never!

Många flickor dyrka Biebs, men hans nya film avslöjar hur Justin ser till Gud för svar! 

Justin Biebers film Justin Bieber: Never Say Never dokument sångarens upphov till berömmelse och hektiska livet på vägen, men också fokuserar på rollen Biebs "kristna tron har i sitt liv! 

"Folk kommer att gå bort [från filmen] veta tro är mycket viktig för honom," Justin chef Scooter Braun berättar USA Today. "Som kristen är han någon att se upp till. ... När [fans] får den riktiga personen är när de kan ansluta till den personen. " 

Flera scener i filmen funktionen Bieber bad inför konserter och uppriktig samtal med sin mor Pattie Mallette om sitt liv dikteras av Nykristna. 

Paramount Pictures har även hållits speciella filmvisningar i hela landet för andliga ledare och distribuerade trosbaserade litteratur att starta en diskussion och vädja till religiösa familjer. Studion säger filmen "ger en möjlighet att undervisa våra barn om makt hopp, bön, tro och familj", med fokus på "bönens kraft" och "vikten av Gudomlig vänskap." Det även listor tillämpliga bibel verser till referens efter att titta på filmen. 

Justin har alltid varit högljudd om hans religiösa övertygelse: en av hans hits heter "Pray", skrev han om sin tro i boken Första Steg 2 Forever: My Story, och har pepprade citat som "Jag tror att Jesus dog på ett kryss för mina synder. Han är anledningen till att jag är här, "i intervjuer.

2011-02-12 | 21:19:34

Bonnie säger: Du kmr bli kär Justin film även om du inte är en teen girl!Här är det sak - att titta på Justin Bieber arbeta sig till berömmelse och rikedom kommer att inspirera din inre 13-årig drömmar igen! 


Och om du har på något sätt gett upp på att göra dina egna drömmar hända, se Justin kommer att bli en inspirerande spark i din omotiverad bakom! 


Varför kommer att hända, flickvänner? Eftersom Never Say Never tar dig genom Justin livshistoria, och det är inte en promenad i parken. Vad vi lär oss, utan några frågor, är att Justin inte är färdigförpackade, made-in-studio, faux sångare skapande, liksom de flesta tonåring popstjärnor. Nej, Justin the real deal - ett musikaliskt underbarn. Never Say Never är full av filmer av bedårande barn Justin, redan bankade bort på trummor, mer verkliga musikaliska ljud än brukligt och talanglösa två-åriga skulle göra. 

Det visar sig här grabben har spelat trummor och gitarr, och sjunga och skriva musik ganska mycket sedan han kunde gå. Och som son till en enda tonåring mamma, Pattie Mallette, som är den exakta motsatsen till tonåring mamma Amber Portwood - tacka Herren-, måste han arbeta sig bakåt från varje steg på vägen att få någon uppmärksamhet för sin talang. 

Den Bieber kan Besties med Willow och Jayden Smith nu, men han hade ingen av sina fördelar. Den Biebs "mamma var tvungen att hålla en kyrka insamling för att köpa sin son en uppsättning trummor. Han gick in lokala förmågor tävlingar och kom på ... andra plats. Han satt på farstubron av den lokala teatern och sjöng med en hatt för att samla in pengar. Men vad är så uppenbar är den här killen var inte bara född med talang, kom han också ut ur livmodern med en enhet som är häpnadsväckande. 

Du ser det - Justin var villig att nästan sjunga var som helst, när som helst, till någon som kunde hjälpa honom att göra det. Och han älskade att göra det. Grabben har varit outtröttlig. 

Du går med på hela hans resa, som han gjorde hända. Och det finns inget sätt du kommer inte att komma ifrån överens om att han har förtjänat varje bit av hans ära och berömmelse. 

Du kommer också vara fri att Biebs inte ser ut som en kandidat för en Lindsay Lohan eller en Michael Jackson-stil härdsmälta. Möte hans släkt - pappa, mor-och farföräldrar, BFF pojkår kompisar från Stratford, Ontario, Kanada, surrogat "mama" Jan Smith - gör filmen precis vad du vill: en större inblick i hur hans liv egentligen är. 

Jag älskade att titta på hans morföräldrar, Diane och Bruce, helt imponerad av den lik av Usher, Miley, Willow och Jayden Smith, och andra zillions av kändisar hängande runt sin Justin. Föreställ dig det? För fyra år sedan, var de precis som din egen mor-och farföräldrar - nu är de hobnobbing med A-Listers ... och de kunde lämna ett dugg!

Personligen kunde jag ha sett Never Say Never - Justin's konsert bilder, Justin liv bakom kulisserna - i minst en timme till. Det var inspirerande och energigivande och jag är nyfiken! Men så är du! Så ha en bra tid och gå!2011-02-12 | 21:15:34

har pattie köpt en lägenhet te Justin på hans 17årsdag?

Justin Biebers mamma är enligt uppgift planerar att splurge stor för sin sons 17-årsdag och köpa en härlig $ 1.700.000 andelslägenhet i Los Angeles. Vi bet sinflickvän, Selena Gomez, älskar det!Justin Bieber, du har verkligen kommit långt från att vara en liten kille från Stratford,Ontario i Kanada. Nu när du är en världssensation vars popularitet rivaler somMichael Jackson och Robert Pattinson, som du ska ta steget för livet och köpa dittförsta hus. Och detta är inte din genomsnittliga tonårs ungkarlslya - Det här stället ärotroligt trevliga och det är i samma stad som din flickvän, Selena Gomez. BieberFeber är verkligen lönar sig!

Enligt Real Estalker, Justin mamma och mormor är huset på jakt efter den Biebs ochvill hitta honom en plats i tid för hans 17-årsdag den 1 mars. Deras rapporteradetoppen valet är denna underbara $ 1.700.000 lägenhet i Westwood, en stad i västraLos Angeles. Den lägenhet stoltserar 2.400 kvadratmeter och har tre sovrum och fyrabadrum - inte så pjåkig, va?

Den moderna blanktecken omfattar både marmor och ebenholts trägolv, rostfritt stålapparater och till och med en helt vit flygel. Allvarligt, Justin - på denna plats är perfekt för dig. Vi kan helt bild du sjunga serenader Selena, 18, din fantasi piano

2011-02-12 | 21:02:44

Justin fick inte komma in i Sean kingston födelsedag

Justin Bieber sa enligt uppgift han skulle komma till Sean Kingstons födelsedagsfest på Premiere nattklubb i LA 9 februari, men genom 01:30 Biebs fortfarande var en no show! Vad hände? 


Sean Kingston blev en av Justin Biebers BFFs under sin My World Tour förra året, men Biebs var ingen show på Sean's 21-årsdag fest i LA 9 februari, trots att alla åtgärder hade gjorts för honom att sluta med! 

HollywoodLife.com talade med en källa nära Biebers läger som sade Justin önskade att han kunde ha varit där för att festa med sin kompis, men kunde inte uppbringa tillräcklig energi, mellan hans premiär och den Grammy Awards i söndags. 

"Justin har haft en fan av veckan, och så mycket som han älskar Sean, det sista han ville göra ikväll var en annan offentliga framträdande," vår källa förklaras. "Han har utplånat just nu." 

Klubben hade till och med gått igenom av försiktighetsåtgärder för att Justin, 17, att komma till evenemanget, eftersom han är under 21. 

Sa en annan insider, "Justin är uppenbarligen inte 21, så han var tvungen att gå igenom några logistik och de var bara tänker ge honom en handled band som sa att han inte får dricka." 

Det är en besvikelse att Biebs missade det, eftersom Sean parti var skitkul. Hölls på Premiere nattklubb i Hollywood, var partiet skjuten för en kommande MTV speciell kallas "Sean Kingstons My Super 21" och sponsrades av Nuvo cocktails och 5 Prism Gum. 

Sean och hans följe - som ingår Ray J, Romeo, Serena Williams och mycket mer - festade i mitten av klubben, underhållande publiken genom att rappa på musik och har en stor gammal tid. 

Justin var märkbart frånvarande, men kan inte säga att vi klandra honom. Hans premiär för Never Say Never på LA Live var en större händelse än ännu en Twilight premiär, plus att han har Grammy Awards i helgen. Inte undra på att han är utplånat!Dessutom var det uppenbart Sean var att roa sig även utan Biebs - han älskade all uppmärksamhet!

2011-02-12 | 20:57:35

Justin har även besökt Selena under inspelning av Waverly place

MTV Shows

Selena
's "Trollkarlen från Waverly Place" co-stars erkänna Bieber har gjort ett parframträdanden set!

Justin Bieber och Selena Gomez får spela tystlåten om deras tonåring royaltyromantik, men nu en av Selenas costars talar ut om Justin besöker henne den uppsättning av Magi på Waverly Place. Jake T. Austin som spelar Selena yngre bror "guider" avslöjade för MTV att Justin inte besöka Selena ... han är som besatt avhenne!

"Dess cool som ja ... han har varit ställa in ett fåtal gånger de bara verkar somriktigt bra vänner. De båda bor verkligen liknande livsstil, så jag kan förstå varför detär lätt för dem att komma överens, "Jake, 16, sagt.

Vi älskar hur galen Justin, 16, är över Selena, 18. Han skyddar henne från paparazzi biograf, vägrar att låta henne betala för sin egen glass och även besök henne påjobbet! Plus, han är nog den mest trafikerade killen i Hollywood.

Som några av de hetaste tonåring förnimmelser i Tinsletown, är det vettigt varförderas okonventionella relation fungerar så bra. Vi hoppas facket av "Prince ofpop"och "Disney-prinsessan" är på riktigt, eftersom de gör ett sött par!2011-02-12 | 20:55:21

Russ säger: jag var på "Never Say Never" Premiere & Justin berättade vad han aldrig skulle göra!

Justin Bieber verkade större än till och med Michael Jackson eller Robert Pattinson på premiären av filmen Never Say Never igår i LA, så jag blev överlycklig när han tog sig tid att prata med mig! 

Justin Biebers premiären av hans nya film, Never Say Never, på LA Live 8 februari var inte som något jag någonsin hade sett. Det fanns 1.000 s skrikande Beliebers, dussintals A-listan stjärnor och hundratals paparazzi - och jag hade rätt i mitten av all galenskap! 

Justin, 16, arbetade den lila mattan hårt och jag var imponerad av hur han hanterade all uppmärksamhet. Alla från Will Smith, Jane Lynch, Miley Cyrus, Sean Kingston, Usher och Perez Hilton var clamoring att få ett foto med tonåring känsla. När jag fick min stund med honom, frågade jag honom snabbt vad han aldrig skulle göra och han visste att hans svar direkt. 

"Jag skulle aldrig äta svamp!" Sa han och skrattade. Jag frågade också honom om hans nya flickvän, Selena Gomez, och han yrade om henne, sa till mig, "Hon är fantastisk!" 

Selena, 18, höll henne avstånd från sin man på mattan, med separata foton och även smyger sig in i teatern via baksidan. Jag är säker på att du har sett bilderna, men hon såg gorgeous! Justin är en lycklig man. 

Här är några andra höjdpunkter från den lila matta: 

Tish Cyrus, mamma till Miley, var synbart imponerad med sin omgivning, gick på mattan med sina barn att inte prata med någon. Hennes stam av Bieber Fever måste ha varit en svagare dos. Jag antar att vi vet var Miley blir hennes attityd ibland! 
På tal om Miley Cyrus, hon försökte undvika att tala med många människor på röda mattan. Hon rusade runt för att komma in i teatern och egentligen inte erkänna hennes fans skriker. Jag antar att bara är Miley som Miley! 
Chris Brown anlände ser ut som han rånade en bank. Jag har aldrig sett en person springa in i en teater snabbare för att undvika kameror och samverkan med allmänheten som jag gjorde med honom. Om han inte vill synas, varför kommer till största mattan i världen? 
Will, Jada, Jaden och Willow Smith kom alla. Snacka om en makt familj! De förde skryt. 
Ricky Schroder från NYPD Blue berömmelse och ännu viktigare, Justin Bieber sin tid när han var på hitlåt silverskedar, talade om risken för en Justin Bieber silverskedar filmen, den var hans reaktion obetalbar!

2011-02-12 | 20:37:24

Selena sitter i Justins knä

Vad gullig Justin :))

2011-02-12 | 20:36:32

Förlåt för dålig bloggning!!

Har inte hunnit och blogga och sånt, har varit sjuk och inte haft tid att kolla igenom JB saker. Men det kmr nu, och hoppas inte inte har sett det innan!!

2011-02-09 | 18:50:21

Justin överaskar ett fan!

OMB HAN PUSSA HENNE PÅ HUVUDET!!
ASSÅ OMG OMGO FEIN SUFEGSUWGERHER
G
ER DAMPPPARR!!!
asså omg det var sååå söta tsm!! Jag log hela tiden när hon satt på hans knä :))

2011-02-09 | 18:46:32

Justin gav en present till ellen

hahahahahah!!! Hon fick det hon önska sig!!

2011-02-09 | 18:44:45

Några bilder från premiären :)

Kylie and Kendall Jenner attend the Never Say Never premiere at the Nokia Theater in Los AngelesJustin Bieber Never Say Never PremiereJustin Bieber Never Say Never PremiereJustin Bieber Never Say Never PremiereJustin Bieber Never Say Never PremiereJustin Bieber Never Say Never PremiereJustin Bieber Never Say Never PremiereJustin Bieber Never Say Never PremiereJustin Bieber Never Say Never PremiereJane Lynch Never Say Never premiereJane Lynch Never Say Never premiereJane Lynch Never Say Never premiereJane Lynch Never Say Never premiereKylie and Kendall Jenner attend the premiere of 'Never Say Never' at the Nokia Theater in Los Angeles, February 8, 2011Justin Bieber Never Say Never PremiereJustin Bieber Never Say Never PremiereJustin Bieber Never Say Never PremiereJustin Bieber Never Say Never PremiereJustin Bieber Never Say Never PremiereJustin Bieber Never Say Never PremiereJustin Bieber Never Say Never PremiereJustin Bieber Never Say Never Premiere

2011-02-09 | 18:35:54

Justin om SelenaJustin
Bieber kupade om hans flickvän Selena Gomez för första gången attHollywoodLife.com! Han verkar som han är kär!Justin Bieber är den bästa pojkvän i världen! Den 16-årige sensation talade öppetom hans nya flickvän, Selena Gomez, för första gången att HollywoodLife.com på premiären av hans film, Never Say Never, LA Live 8 februari - och våra hjärtansmälte!

Vi kunde inte motstå att fråga hur Selena gjorde och Biebs svar var obetalbar.

"Hon är fantastisk, sade han, strålande från öra till öra. Aww ... hur söt är han? Det äruppenbart 18-åriga Selena, som bar lila till premiären för att stödja hennes kille,betyder världen för honom.

Tidigare under natten före hans söta Selena ögonblick var Justin förvånad över 1.000 s skrikande fans som kom för att stödja honom i hans premiär.

"Det är vansinnigt att tro att tre år sedan var jag bara sitta hemma i min lägenhet integör någonting och nu [jag är här]!" Justin, 16, sa till värdarna Live Stream.

Mitt i all skrikande, tillade han, "Det är en av de bästa stunder och det finns ännu merframöver."


Asså bara för det mennas att de är inte ihop....-.- men ändå de kan vara :(2011-02-09 | 18:32:43

Justin Bieber erkänner: jag vet inte nationalsången!

Han säger att det är för att han är "kanadensiska". Är det en rättvis ursäkt?Människor är fortfarande arg över Christina Aguileras National Anthem misslyckas Super Bowl - men hon är inte den enda kändisen som inte har texterna rakt! "Jag ärkanadensisk, så jag kunde inte berätta vad den amerikanska nationalsången är"Justin Bieber bekände 9 februari Access Hollywood Live. Är han seriös?

Tyvärr, ja han är. låt oss diskutera detta, ska vi?

Tycker du inte att det är ganska galen Justin inte känner orden till nationalsången?Visst, jag vet inte orden till den kanadensiska nationalsången ... men jag inte utförutsålda visar kanadensiska arenor.2011-02-09 | 18:29:03

Visste du att..?

Justin sa en gång om jag hade en önskning skulle jag önska att alla mina fans ska känna sig vacker, för det är!
En gång så gömde Chaz och Ryan Justin passport så att han inte skullle flytta
En gång så kom en flicka med en bröllps klänning på en Justinbieber konsär, hahah
Justin sa: Tjejer gillar mitt hår. jag tror att ingen har gjort så med deras hår, vakna,, föna det, skaka den och fortsätter att skaka den
Interljuvare: Vad ska du göra på UK turnen? Justin: bara sjunga
Ett Fan: Hur  får man meet and greet? Justin: Jag tror du måste typ..umm jag vet inte!!! Jag är hör bara för att sjunga och act cool
Justin tycker att det är lockande när flickorna inte bryr sig om vad andra tycker och äroberoende
Justin: "Om jag tror att någon är vacker .. Jag ska berätta för dem "
Justin blir yr när han är i bilen för en lång tid! (uuuh Samma här!!)
CSI direktör: "Varför i helvete är det varmt här? " Kamera man: "Det var din idé att ha Justin Bieber i showen" hahahah omg!
Justin har sagt: Det finns bara en yttersta fan av mig i denna värld, det är min mamma:)
Justin vill gifta sig när han är 27 år :)
Justin ignonerar folk när han är arg (OMB SAMMA HÄÄR)
Justin gillar att kalla honom för beast
Justin gillar att hoppa på sängar
Justin blir upprörd när han hör om beliebers, svimmar, slåss och åka till sjukhus allt för honom.
Justin älskar att ha på sig t-shirts som stor text på och bilder (HIHIIHIH OMB ME TO)
Justin har sagt om jag får en flickvän så kmr min fans vara först på att veta om det. (Naaaaw)
Justin brukar säga att hans namn är chandler bing, när han checkar in på hotels
Justin gillar när en tjej har en riktig konversation med honom och inte bara skrika "Jag älskar dig"
Justin bryr sig inte om hur gammal sin flickvän är men den kan inte vara under än 13 år!
Interljuvare: Hur många följare har du? Justin:27 billion 9 hundred and thou- I'm just kidding
Justin har sagt om jag har en tvilig bror skulle jag följa efter han och berätta hur snygg han ser ut. bahahaha
Justins mamma kallar honom med hans hela namn när han är i knipa
Justin har sagt, om skulle ha handbojor med någon för en dag skulle det vara Beyonce
97% av beliebers har sagt att dom skulle gråta om Justin skulle skaffa sin en flickvän
Justin föddes, första mars, 1994, 12.56.
Fan: Vart ifrån får du dom sexiga skorna ifrån Justin: the sexy shoe store

2011-02-07 | 17:00:21

Dr.bieber HELA SÅNGEN utan skrickande fans!

hmm... jag bara jag som tycker att muskien har ändras? den andra var bättre ....:( Men ändå jag alltid sagt att vill ha dendära songen i fullversion, du finns det en så det är bara att bomba att lyssna!!

2011-02-07 | 16:57:48

Justin dissar Hailee Steinfeld "hon är för ung för mig"

Getty Images (2)
Justin slår ner romantik rykten 14-åriga Hailee är söt, men alldeles för ung!


Hör upp tjejer, om du vill ha en bild med pint size pop känsla Justin Bieber det är något skådespelaren ställer inte upp för - en yngre kvinna! Justin var gäst The Tonight Show och gå till sängs rykten var han Romancing True Grit OscarnomineradeHailee Steinfeld säga att vid 14 hon är alldeles för ung för en 16-årig som han själv.Yngre, men även nästan en fot högre Det bör noteras.


Justin gick att säga att Hailee, som han presenterade med på Golden Globes, var"riktigt trevlig och riktigt begåvad." Sångaren även tweeted henne när hon var nominerad till en Oscar 25 januari! "Träffade Globes och hon är super duktig.GRATTIS till Hailee Steinfeld för att vara 14 och nominerad till en Oscar för True Grit! Nu Hailee en Twitter. "

Även Hailee kan vara ung, det finns en viss 18-årig som heter Selena Gomez kunde vi se Justin med.

2011-02-07 | 16:54:44

Justins coach talar ut om hur Justin blev så smidig med damerna!Märkeskläder
, kärleksbrev och svenska Fisk - Ryan Bra avslöjar hur Justin stannar!


Justin Bieber är definitivt den coolaste 16-åringen runt, och mannen bakom hansinställning talar ut!

Ryan gode, den 24-åriga 0LD tidigare Usher assistent som nu är Justins "SwaggerC0ach," delade några av sina hemligheter med New York Post, inklusive de bästa sätten att uppvakta en flicka.

"Klotter [en kärlek not] på hotellets papperet och släpp den på posten. Ingen gör detlängre ", säger Ryan.


Enkla tips från Ryan har ökat kraftigt Justin förtroende med damerna.

"Han vet mer om kärlek och relationer nu, säger Justin's manager Scooter Braun."Han blir till en plats där han frågar verkliga frågorna. Liksom, "När ska jag ringahenne?"och "Varför är hon leker med mitt huvud?"

Ryan, som också fungerar som Justins stylist och bästis, als0 har flera andraokonventionella tips som har hjälpt till att revolutionera Justin attityd, som "bara äta rött svenska Fish" och " 100 procent när man spelar Nerf basket."

Det verkar som Ryan's Smooth Moves bidragit till att Justin Selena Gomez radar!2011-02-07 | 16:45:39

Justin och Selena håller handenDen
tonåring stjärnorna får slint hålla händerna i Kalifornien - är att låta världen veta omderas förhållande?Det är en sorglig, sorglig dag för kvinnliga tweens över hela världen - det ser ut som vi har några egentliga bevis för att Justin Bieber och Selena Gomez är verkligen ett par.Den lilla popstjärnan och hans äldre kvinna dam sågs omkring Santa Monica 6 februari och glatt hålla händerna som kamera knäppte bort! Verkar som de vill slutligenatt alla ska veta att de dejtar!


Bara flög tillbaka till Cali efter att ha gjort ett framträdande på Saturday Night Live 5 februari och Selena maj har varit där med honom. Hon var också i NYC förra veckan,kanske för att stödja hennes man medan hans nya film premiär?2011-02-07 | 14:15:21

hahaha Justin som en gubbe!! LoL

0206_justin_bieber_superbowl__0001_IMG_3129_JPG_full.jpg0206_justin_bieber_superbowl__0002_IMG_3132_JPG_full.jpg0206_justin_bieber_superbowl__0003_IMG_3133_JPG_full.jpg0206_justin_bieber_superbowl__0004_IMG_3134_JPG_full.jpg0206_justin_bieber_superbowl__0005_IMG_3135_JPG_full.jpg11123~bestbuy.jpg
hahahahahah asså omg !! fyfan vad rolig hahahahahhahaha

2011-02-07 | 14:03:50

Justin och selena håller i handen

Justin+Bieber+Justin+Bieber+Selena+Gomez+enjoy+YOKUeeP-hONl.jpgJustin+Bieber+Justin+Bieber+Selena+Gomez+enjoy+nqgeANoO4vtl.jpgjustin-selena-020611-9.jpgjustin-selena-020611-8.jpgjustin-selena-020611-10.jpgjustin-selena-020611-4.jpgjustin-selena-020611-5.jpgjustin-selena-020611-12.jpgJustin+Bieber+Justin+Bieber+Selena+Gomez+enjoy+W5-f86jnA_Xl.jpgjustin-selena-020611-11.jpgjustin-selena-020611-7.jpgjustin-selena-020611-2.jpgJustin+Bieber+Justin+Bieber+Selena+Gomez+enjoy+IFnfD1oOWvyl.jpg
tror fortfrande inte att de är ihop -.-
Elr...?

2011-02-06 | 21:11:28

Ett medd från Justins "rommate" lol

Jag fattar inte vrf det går att ladda upp videon, jag lägger in koden men det kmr inte, men iaf kolla på den hära http://www.twitvid.com/RAADK .
hahahahahah asså jag garva ihjäl när Justin skratta, så gullig och rplig på samma sätt.

2011-02-06 | 17:26:22

"The rommate"

asså omg hahah fyfan vad skön Justin är oc asså så grym han är på att spela.
Kan inte sluta skratta, den var så rolig! ahahahahhah

2011-02-06 | 17:23:23

Justin i SNL

hahahahahahahah

2011-02-06 | 16:04:41

kille som liknar skit mkt Justin!

han hetter @ijever på twitter, ni kan följa honom!!

2011-02-06 | 14:56:07

Jb dokan insidan

uuulalala hahah skoja

2011-02-06 | 13:55:26

Justin i telefon med Kathie Lee & Hoda


2011-02-06 | 13:41:52

NYC premiär!


Movie Trailers - Movies Blog
Movie Trailers - Movies Blog
vet direkt inte om ni har sett dom elr inte, men jag vet att jag har lagt upp en video innan.

2011-02-06 | 13:27:00

Bakstage med Regis and kelly


2011-02-06 | 13:25:31

Justin om super bowl


2011-02-06 | 13:20:11

En annan del av Justins nya låt "Born to be somebody"

Jag är kääääär i den!!!

2011-02-06 | 13:16:24

WeknowtheDJ.com deleted scenes


2011-02-06 | 13:15:37

Justin i 106 & Park February 4th 2011


2011-02-06 | 11:30:23

Bilder från 106 & park

001.jpg003.jpg009.jpg031.jpg010.jpg011.jpg008.jpg006.jpg
fanns typ 40 bilder men orka inte lägga upp allt, så la bara några bilder, me om ni vill se de andra kolla på de här http://bieberphotos.com/thumbnails.php?album=1069

2011-02-06 | 01:50:04

Twitpic från Justin

We are the #beesknees what does that even mean idk. @justinbieber @chazsom3rs and @itsryanbutler #beesknees #swag #tomahawk #hashtag
We are the #beesknees what does that even mean idk. @justinbieber@chazsom3rs and @itsryanbutler #beesknees #swag #tomahawk #hashtag

2011-02-05 | 20:25:27

Ny NEVER SAY NEVER CLIP <3

Teen.com asså jag äslakr när pattie säger man måste lyssna på vad barnen vill vad som gör de glada <3

2011-02-05 | 17:57:18

Justin Bieber fångas upp i Christina Milian Skilsmässa